3-те най-добри брокера на бинарни опции, които приемат Visa Card

Ако търгувате на платформа на брокер, имате нужда от информация относно методите на плащане. Кой е най-лесният и евтин начин за търговия с бинарни опции? Защо е полезно да използвате различни методи на плащане? В тази статия ще намерите изчерпателна информация за транзакции с VISA карти с помощта на най-добрите брокери на бинарни опции.

Много доставчици на плащания с кредитни карти напоследък подобрени системи за сигурност. Такива системи гарантират, че транзакциите ще бъдат защитени. Няколко топ брокера за търговия с опции имат специални споразумения с големи компании за кредитни карти, за да направят вашата търговия актуална.

Това са 3-те най-добри брокера на бинарни опции, които приемат Visa Card:

брокер:

Приема се карта VISA:

предимства:

Сметка:

брокер:
Приема се карта VISA:

да

предимства:
  • Най-висока доходност
  • Най-бързо изпълнение
  • Сигнали
  • 24/7 търговия
  • Безплатна демонстрация
  • $ 10 мин. депозит
Сметка:

95%+ връщане

> Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Приема се карта VISA:

да

предимства:
  • Удобен за потребителя
  • Изтегляния
  • 24/7 поддръжка
  • Висока възвращаемост
  • Безплатна демонстрация
  • $ 10 мин. депозит
Сметка:

Възвръщаемост до 100%

> Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

брокер:
Приема се карта VISA:

да

предимства:
  • Бонуси
  • 24/7 търговия
  • Социална търговия
  • Безплатна демонстрация
  • $ 50 мин. депозит
Сметка:

92%+ връщане

> Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Вижте списъка с трите най-добри брокера на бинарни опции, които приемат карти Visa:

  1. Quotex – Нашият Visa брокер номер едно
  2. IQ Option – Ниски такси и сурови спредове
  3. Pocket Option – Започнете да търгувате с едно кликване

Какво ще прочетете в тази публикация

Най-добрият брокер за Visa: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

За Visa – Въведение в платежната система

депозит и теглене на виза

Ако направите плащания или депозити с кредитна или дебитна карта, трябва да внимавате относно броя на плащанията, които правите, ако ще инвестирате със заемни средства. По-специално, трябва да сте сигурни, че не рискувате повече, отколкото можете да си позволите да загубите.

Винаги трябва да се опитвате избягвайте да заемате страстно отношение и загуба на значителни суми пари, защото не ви принадлежат. Ако не вземете адекватни мерки за предотвратяване на подобно поведение, в крайна сметка може да се окажете в значителни дългове.

Един основен недостатък на използването на кредитна карта пред дебитна карта е разходи с висока лихва. В резултат на това използването на кредитна карта за извършване на плащания ще затрудни значително поддържането на постоянни приходи.

Това е така, защото дори и да спечелите от сделки, след като сте направили депозити чрез тази опция за депозитна услуга, натрупаната лихва ще изяде печалбите ви.

Въпреки това депозитите, направени с банкови карти VISA по брокерски сметки са бързи. Обработката на тегленията обикновено отнема 1 работен ден. Ако теглите пари с помощта на a VISA карта за първи път, някои фирми може да изискват някакъв вид проверка от потребителя.

Това може да включва изискване на а сметка за кредитна карта от вашите банки или разписка за превод на средства с самоличността на потребителя, местоположението и всякаква друга информация, за която брокерството може да се притеснява.

Други могат също да поискат снимка на потребителя, който държи картата, или близък план на задната и предната част на картата, показващ данните за картата, датата на изтичане, CVC/CVV код и име на картодържателя. Заявката за теглене на потребителя се обработва след проверка. Последващите трансфери обикновено са бързи и не изискват цялата тази информация.

Някои компании също работят с VISA за издават кредитни карти на своите клиенти. Това позволява на потребителите сами да презаредят кредитната карта и да я използват, за да финансират своите портфейли за търговия с опции, както и да правят тегления от съответните си брокерски сметки. След това тези VISA карти се използват за теглене на пари от банкомати.

Най-добрият брокер за Visa: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Сигурна ли е Visa? Безопасност при използване на карти Visa за търговци

картови брокери на Visa

Сигурността на трансакциите с карти Visa обаче е основна грижа както за собствениците на фирми, така и за клиентите. В този раздел ще разгледаме функциите за сигурност на картите Visa и как те предотвратяват кражби и незаконни покупки.

  • Предотвратяване и защита от измами – Visa Card предоставя множество нива на сигурност за предотвратяване на измами и неразрешени транзакции. Visa също използва усъвършенствана технология за криптиране и токенизиране, за да защити данните на картодържателя по време на транзакции.
  • Политика за нулева отговорност на Visa – гарантира, че картодържателите не носят отговорност за каквито и да било измамни такси, направени на тяхната карта. Ако картодържател съобщи за неоторизирана транзакция, Visa проучва случая и възстановява на картодържателя цялата сума на неоторизираната транзакция.
  • EMV чип технология – идва с EMV чип технология, която осигурява допълнителен слой на сигурност срещу измами с фалшиви карти. EMV чиповете генерират уникален код за всяка транзакция, което затруднява измамниците да дублират данните на картата.
  • Проверен от Visa – е допълнителен слой на сигурност, който изисква картодържателите да предоставят парола или уникален код за извършване на онлайн транзакции. Тази функция гарантира, че само оторизираният картодържател може да завърши транзакцията, намалявайки риска от измама.

Следователно картите Visa са безопасен избор за търговците.

Плюсове и минуси на използването на карти Visa за търговци

Картите Visa имат много предимства за търговците, включително универсално разпознаване, ниски такси за транзакции и кратко време за обработка. Много компании за карти Visa имат мерки за сигурност, за да наблюдават и предотвратяват измамни дейности, осигурявайки допълнителен слой на защита за картодържателите срещу измами и неразрешени покупки.

Но има и недостатъци, като например таксите. Нека разгледаме по-отблизо плюсовете и минусите.

  • Широко приемане
  • Функции за сигурност
  • Бързина и удобство
  • Награди и Кешбек
  • Изграждане на кредитен рейтинг

  • Високи такси за транзакции
  • Такси за чуждестранни транзакции
  • Риск от преразход
  • Такси върху кредитния баланс
Най-добрият брокер за Visa: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

3-те най-добри брокера на бинарни опции, които приемат карти Visa

Нека да разгледаме повече предимствата на трите най-добри брокера на бинарни опции, които приемат карти Visa.

#1 Quotex – Нашият Visa брокер номер едно

quotex
Официалният сайт на Quotex

Quotex е сред най-известните и често използвани брокерски фирми за опции. Това е оторизиран и регулиран онлайн брокер, стартиран през 2020 г. Фирмата предоставя пазарни индикации, както и репликира търговията на добре развита и уникална интернет-базирана платформа.

По-конкретно, посредничеството е a лицензирана марка на Awesome Ltd, която е базирана на Сейшелите. Тази фирма е оторизирана от IFMRRC – Център за регулиране на отношенията с международните финансови пазари, според данните в основния сайт. През ноември 2020 г. той ще стане a напълно регистриран посредничество.

Характеристика

Този онлайн уебсайт за търговия с бинарни опции предоставя на клиентите различни инструменти, за да увеличат възможностите си за печалба от търговия. Той е лесен за работа и невероятно защитен. Основните характеристики на Quotex включват:

  • Търговците могат да се възползват от добре дошли бонуси и награди на Quotex
  • Има безплатен Quotex демо сметка на разположение
  • Можете да започнете с него, като депозирате само 5 USD
  • Процентът на плащане е доста висок, около 98 процента
  • Той е достъпен на над 19 различни езика по целия свят.
  • То има търговия с копия достъпни опции за помощ, както и селекция от търговски сигнали.
  • По време на транзакция се предлагат стимули до 40%.

Мобилно приложение

Неговото мобилно приложение предлага невероятно прост потребителски интерфейс, включително цялата функционалност, присъстваща на интернет уебсайта. Работи бързо и ви дава актуализации относно промените в цените в реално време.

мобилно приложение quotex
Quotex мобилно приложение

Видове сметки

Демо сметка

Брокерът предоставя на потребителите a безрисков Quotex демо сметка без никакви разходи. За да започнат да търгуват на демо сметка, потребителите не трябва да предоставят лични данни. Безплатно е и включва $10 000 фалшиви средства. Можете да презаредите демо акаунта безплатно по всяко време.

Основен акаунт

Quotex Основен акаунт осигурява достъп до индустрията за търговия в реално време за най-малко $10. Кредитни/дебитни карти, както и цифрови портфейли като напр Neteller, Webmoney, Advcash, Skrill, и PerfectMoney, могат да се използват за извършване на плащания. Quotex е a брокер, който приема криптовалути както и крипто депозити.

Професионален акаунт

Опитните инвеститори имат право на благоприятна търговска среда. Quotex предоставя Про ниво на клиенти, които имат салдо по сметката над 1000 USD. Професионалистите получават първокласно обслужване, по-голямо плащане от притежателите на основни акаунти и отделен мениджър на фондове. Професионалните акаунти се възползват от по-високи изплащания и по-бързо изплащане на средства.

quotex търговия
Quotex платформа за търговия

Вземете бонус за безплатен депозит от 50% при Quotex с нашия промоционален код “bobroker50

VIP акаунт

Опитните търговци с по-големи инвестиции изискват неразделна грижа от страна на фирмата. Quotex предоставя VIP ранг на клиенти, които имат салдо по сметка над 5000 USD. VIP потребителите получават първокласна услуга, по-голяма възвръщаемост и личен надзорник на акаунта. VIP потребителите допълнително получават безплатни по-бързи пари Quotex тегления.

  • Максимален приход: до 98%
  • Минимална търговия: $1
  • минимум Quotex депозит количество: $10
  • Активи: акции, индекси, криптовалути, стоки и Forex
  • Изходи: десктоп версия, мобилно приложение, Android и Apple
  • Начини за плащане: Кредитни или дебитни карти, криптовалути, Електронни портфейли
  • Депозити с Visa: На разположение
  • Тегления с Visa: На разположение
  • Допълнителни визови такси: Не
Най-добрият брокер за Visa: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#2 IQ Option – Ниски такси и необработени спредове

IQ Option официален уебсайт
Официалният сайт на IQ Option

IQ Option е онлайн платформа за бинарни опции. Той разполага с a уникална система за търговия. Брокерската компания предоставя Forex търговия, CFD, криптовалута и други услуги. Платформата е достъпна през компютър и мобилни устройства. Брокерът беше основана през 2013 г.

Характеристика

Той е един от най- добре познати брокерски системи. Някои от основните аспекти на платформата са следните:

Мобилно приложение

Предлага мобилно приложение за операционни системи Android и iOS. Приложението IQ Option може да се изтегли на iPhone, iPad или смартфони с Android. Така че можете да търгувате по всяко време и от всяко място.

С приложението IQ Option можете да гледате сделки на живо, да наблюдавате транзакциите си или да настройвате персонализирани известия.

Приложението IQ Option вече е лесно достъпно чрез App Store и Apple stores. Можете просто да го получите от там.

Видове сметки за търговия

IQ Option предлага три опции за акаунт:

  • Демо сметка
  • Реален акаунт
  • VIP акаунт

Реален акаунт

Минималното плащане в акаунта на живо е $10. Има долна търговска сума от 1 US1. Това позволява на стандартните акаунти IQ Option да бъдат по-удобни за начинаещи.

VIP акаунт

За да имате VIP акаунт в IQ Option, трябва да направите първоначален депозит от $1900 в рамките на два дни. С Premium акаунт потребителите имат достъп до специализирани брокери на акаунти, 3 процента допълнителни печалби и безплатно членство в състезания за търговия IQ Option.

В допълнение, Собственици на VIP акаунти получавате персонализирано обучение и повече ресурси за търговско обучение в сравнение с обикновените потребители. VIP регистрации не се предлагат на граждани на ЕС поради търговските ограничения на ESMA.

iq опция табло
  • IQ Option изтегляне такси: 0
  • Минимална търговия: $10
  • минимален депозит: $10
  • Активи: Форекс, акции, криптовалути, стоки, индекси, ETF
  • Изходи: IOS, Windows, Apple,
  • Начини за плащане: Кредитни или дебитни карти, банкови преводи, Електронни портфейли
  • Депозити с Visa: На разположение
  • Тегления с Visa: На разположение
  • Допълнителни визови такси: Не
› Регистрирайте се с IQ Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#3 Pocket Option – Започнете да търгувате с едно кликване

Pocket Option уебсайт
Официалният сайт на Pocket Option

В Pocket Option посредничеството е дъщерно дружество на Gembell Limited, която е създадена от екип от опитни търговци и инвеститори. Тъй като фирмата е основана на широко разпространени критерии, тя предоставя отлични услуги на бинарни опции на достъпния извънборсов пазар.

Фирмата работи усилено, за да изгради търговските процедури възможно най-лесни, ясни и ефективни. В резултат на това Pocket Option създаде a единствена по рода си система за търговия за осигуряване на последователна търговия за професионални клиенти.

Характеристика

Тази платформа включва всички функции, които потребителят желае. Някои основни аспекти са както следва:

Мобилно приложение

Pocket Option позволява на потребителите голяма гъвкавост по отношение на това как, къде и какво избират да търгуват. Въпреки че основният интерфейс Pocket Option е интернет-базиран, предлага се и търговия с настолен компютър и смартфон. Приложението за смартфони е съвместимо с телефони iPhone и Android, което улеснява информирането за икономическите тенденции. Pocket Options има приложение за Android и IOS MetaTrader 4 и MT5.

Pocket Option Apple Store
Приложението Pocket Option в App Store

Брокерската фирма предоставя основни и мобилно приложение; той предлага всички възможности на системата Pocket Option на уебсайта.

Програмата е достъпна безплатно, а потребителският интерфейс е лесен за инсталиране и използване. Ако имате инсталирана версия на iPhone 11.0 или по-нова, можете да използвате версията на iOS. Ако използвате Android, ще трябва да сте на версия 4.4 или по-нова.

Видове сметки за търговия

Платформата предоставя на своите клиенти a реална сметка търгувам. , в допълнение към a Pocket Option демо сметка.

Демо сметка

Този акаунт ви предоставя $10 000 в фалшива валута за тестване и подобрете търговските си способности. Не е необходимо да се регистрирате с Pocket Option, за да използвате демо акаунта. Както за начинаещи, така и за опитни инвеститори, започването с демо сметка е отлично място за начало.

Pocket Option демо време за търговия

Ако не сте сигурни относно търговията с реалната сметка, можете да започнете с демо сметка; той има всички същите възможности като реалния акаунт.

Реална сметка

За да започнете да търгувате с реални пари, като използвате сметка на живо, трябва да направите първоначално плащане от $50. След като завършите първоначалното си плащане на Pocket Option, ще получите още 50% като бонус за добре дошли. Освен това ще имате възможност да спечелите допълнителна сума пари, като участвате в двуседмично състезание.

  • Минимална търговия: $1
  • Pocket Option изтегляне такси: Зависи от метода на теглене
  • Минимална сума на депозита: $50
  • Активи: 100+ акции, индекси, криптовалути, суровини и Forex
  • Изходи: десктоп версия, Pocket Option мобилно приложение, Android и Apple
  • Начини за плащане: Кредитни или дебитни карти, криптовалути, Електронни портфейли, Skrill, Neteller, Web Money, Z Cash
  • Депозити с Visa: На разположение
  • Тегления с Visa: На разположение
  • Допълнителни визови такси: Не
› Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Информация за теглене по метода VISA

VISA е опция за теглене за търговци, използващи Quotex, IQ Option или Pocket Option. Можете да теглите средства от уебсайта на вашия брокер, като отидете в секцията за теглене и изберете Visa като опция за плащане. След това ще бъдете помолени за подробности за вашата VISA, като номер, дата на изтичане и CVV. В рамките на няколко работни дни след потвърждаване на сумата за теглене и подаване на заявката, средствата ще бъдат налични в сметката на вашия брокер или във вашата VISA карта, в зависимост от това дали депозирате или теглите.

Визовите такси и такси са обяснени подробно

Официалното лого на VISA

В повечето случаи, ако искате да прехвърлите пари от вашата брокерска сметка чрез VISA, платежният процесор ще ви таксува комисионна. Брокерът и видът на картата VISA са два важни фактора, които влияят върху тези разходи. Това не е случаят с Quotex, IQ Option и Pocket Option. Тук всички депозити и тегления с карта VISA са без допълнителни такси. Въпреки това, в зависимост от вашето местоположение, може да подлежите на такси за чуждестранни транзакции, когато използвате VISA. Запознайте се предварително с графика на таксите.

Алтернативни методи на плащане на Visa за търговци

Има много страхотни алтернативи на Visa, включително:

  • PayPal – е широко разпространен и известен със своята бързина и удобство.
  • Payoneer – е глобална платежна система. Payoneer предлага предплатена карта Mastercard за онлайн и офлайн транзакции.
  • биткойн – е цифрова валута. Биткойн транзакциите са бързи и сигурни и предлагат ниски такси за транзакции.
  • Банкови преводи – са традиционен метод на плащане. Банковите преводи са сигурни и надеждни, но могат да бъдат бавни и скъпи.

Някои други алтернативи са:

Как да намерите брокери на бинарни опции, които приемат карти Visa

визови брокери

Ще научите това повечето фирми за търговия с опции приемат плащания с кредитни карти. Четенето на отзиви за всеки брокер е може би най-добрият начин да определите дали тези, от които се интересувате, отговарят на този ключов критерий. Можете да намерите тази информация, като извършите подходящо търсене в мрежата, като използвате името на марката на любимата си брокерска компания.

Декларацията на Visa, че ще позволи използването на своите карти за прехвърляне на средства към брокерски сметки, беше важен крайъгълен камък което несъмнено е подобрило репутацията и доверието в индустрията на бинарните опции. В резултат на това голямо развитие списъкът на компаниите, които позволяват кредитни и дебитни карти като един от предпочитаните от тях методи за прехвърляне на цифрови средства, скочи рязко.

Заключение – Използвайте Visa за търговия с тези най-добри брокери на бинарни опции!

В обобщение сме изброили Топ 3 брокери на бинарни опции, които приемат Visa за депозити и тегления. Можете безопасно и лесно да депозирате и теглите средства от вашата брокерска сметка, като използвате кредитна или дебитна карта Visa. Много опитни инвеститори използват дебитни карти Visa, защото позволяват бързи транзакции.

Вземете бонус за безплатен депозит от 50% при Quotex с нашия промоционален код “bobroker50

3-те най-добри брокера на бинарни опции, които приемат Visa, са тези, в съответния ред:

  1. Quotex – Нашият Visa брокер номер едно
  2. IQ Option – Ниски такси и сурови спредове
  3. Pocket Option – Започнете да търгувате с едно кликване
Най-добрият брокер за Visa: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси за BO брокери, които приемат VISA:

Безопасно ли е да се използват алтернативни методи на плащане при търговия с бинарни опции?

Да, повечето алтернативни методи на плащане са сигурни и предлагат защита срещу измами и неразрешени транзакции. Имайте предвид обаче, че не всеки метод на плащане е безопасен. Препоръчваме да изберете надеждни доставчици на плащания като VISA, за да получите най-доброто търговско изживяване.

Алтернативните методи на плащане по-добри ли са от кредитните карти или VISA?

Зависи от вашите специфични нужди и предпочитания. Кредитните карти може да предлагат програми за награди и бонуси, но също така имат потенциал за дълг. Алтернативните методи на плащане като предплатени карти и електронни чекове може да са по-достъпни за някои хора.

Кой брокер на бинарни опции приема VISA?

Има много от тях. В тази статия обсъдихме всички плюсове и минуси на използването на VISA на трите платформи:
Quotex
IQ Option
Pocket Option

Защо VISA е предпочитан като метод на плащане при търговия с бинарни опции?

Широкият обхват, бързината и сигурните транзакции на VISA я правят предпочитан избор сред търговците. Брокерите на бинарни опции, които поддържат VISA, предлагат лесен метод за търговците да депозират и теглят средства. Неговото световно приемане позволява на търговците да управляват транзакции с множество брокери с лекота.

Напиши коментар