Как да депозирате пари при брокер на бинарни опции: Всички методи на плащане

Когато извършвате търговия с бинарни опции онлайн, трябва да осигурите техника, която ви позволява бързо да допълвате средствата в двоична сметка за търговия без допълнителни такси или разходи.

Въпреки че има много възможности за банкиране, достъпни за вас в зависимост от това къде живеете в света, винаги ще откриете, че някои идват с допълнителни разходи или санкции, които трябва да бъдат платени, когато използвате определени методи.

Депозирайте пари в quotex

Въпреки че някои от следните начини ще бъдат достъпни за търговците в повечето нации, може да нямате достъп до всички от тях. Така че, моля, отделете време да прочетете тази информация, тъй като постоянно ще трябва да избирате банков избор, който е възможно най-евтин.

Така че, моля, отделете време да прочетете тази информация, тъй като постоянно ще трябва да избирате банков избор, който е възможно най-евтин.

Какви методи за депозит предлагат брокерите на бинарни опции?

1. Криптовалута

Криптовалутата, въпреки нарастващата си популярност, все още не е навлязла в мейнстрийма. Брокерите бяха сред първите, които използваха технологията, предоставяйки на търговците повече възможности за извършване на първоначалните им депозити. Платформата включва силно криптиран цифров запис, за да гарантира, че депозитът преминава безпроблемно.

Криптовалутата е предизвикателство за проследяване, което я прави идеална за използване международни брокери на бинарни опции. На гражданите на САЩ е забранено да търгуват офшорни бинарни опции според законите на САЩ. Би било почти невъзможно за властите да проследят вашия депозит в криптовалута от брокера до вас, ако сте го направили с криптовалута.

Депозит в криптовалута
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

2. Кредитни и дебитни карти 

Хората, които желаят да търгуват с бинарните опции с нисък минимален депозит, могат да използват техните кредит или дебитни карти при брокери на бинарни опции по целия свят. Повечето основни кредитни карти се използват от брокери, включително Mastercard, Visa и Citibank. Дебитните карти и кредитните карти улесняват депозирането и правенето на пари, когато пожелаете.

Освен това не е нужно да се притеснявате за сигурността. Visa, например, има отлична услуга за защита от измами, която гарантира, че вашият минимален депозит отива до правилната дестинация. В случай на кражба на самоличност или измама или, те ще уведомят вас и вашия брокер.

MasterCard депозит

3. Банков превод

Изпращането на пари направо от банката до продавача – в тази ситуация брокер – е известно като банков превод. Преводът гарантира сигурен и бърз депозит и включва цифрова разписка. За всеки трансфер обаче повечето финансови фирми начисляват такса, която варира от $15 до $50.

Банковите преводи изискват няколко минути, за да завършат, така че можете да започнете да търгувате със средствата практически веднага. От друга страна, прехвърлянето на депозита към международен брокер може да отнеме един или дори два работни дни. Можете също така да предавате огромни суми пари, средно максимум $250 000 всеки ден.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

4. Електронни портфейли

92 процента от парите на света са цифрови, според The Times of India. Така, използвайте електронен портфейл, ако искате сигурно място, където да съхранявате парите си. Без да се забърквате с кредитни карти или да носите реална валута, електронното устройство ви позволява незабавно да депозирате пари при брокера.

Депозит Perfect Money

WebMoney, Moneybookers, Skrill и Neteller са сред най-популярните електронни портфейли. Те функционират подобно на кредитните карти, но с по-висока степен на сигурност и криптиране на данните. За да депозирате, първо заредете своя електронен портфейл, след това отидете на страницата за плащане на брокера и изберете опцията за електронен портфейл. Когато избирате най-добрите брокери на бинарни опции, трябва да имате предвид няколко неща.

Ако сте на пазара за нов брокер на бинарни опции, несъмнено се чудите кой е най-добрият. Това е основателна загриженост. Наличието на най-добрия брокер на ваша страна намалява риска ви и гарантира, че парите ви отиват там, където искате. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Фактори, които трябва да имате предвид при избора на най-добрите бинарни опции на брокера

1. Легитимност

Брокерът, който смятате, има ли законно разрешение да работи във вашия район? Благодарение на интернет можете да посещавате уебсайтове по целия свят, но това не означава, че можете да работите с брокера, който харесвате.

Преди да решите кой брокер е най-подходящ за вас, проверете дали приема търговци от вашата страна и че можете да търгувате на техния сайт от вашата страна или регион.

2. Репутация

Някои брокери са по-известни от други. Например, не искате да депозирате средства при брокер, който има лоша репутация за неправилни финансови операции.

Дори никога да нямате проблем с това, работата с брокер, който отнема много време за обработка на заявките за теглене, е рисковано. Освен това, не всеки бинарен брокер се придържа към високите стандарти, които очаквате от вашия двоичен брокер.

3. Удобство за потребителя

Избраният от вас брокер трябва да е лесен за работа. Те трябва да притежават платформа за търговия, която е лесна за използване и избягва глупави грешки.

Ако имате възможност, възползвайте се от брокера на вашите бинарни опции безплатна двоична демо сметка. Ако никога преди не сте използвали уебсайт, възможно е грешката на потребителя да играе роля и вие да направите грешка. Това може да се избегне чрез тестване на уебсайта в безрискова среда с безрискова демо сметка, използваща виртуални пари.

4. Връщания 

Дори няколко процентни пункта в една или друга посока могат да имат значителен ефект във времето. Например, помислете за следния сценарий: Брокер А дава 78 процента от базов актив, който изберете да търгувате, докато брокер Б предлага 80 процента.

Ако всички останали фактори са равни, изборът на по-голямо число може да доведе до хиляди долари допълнителни печалби.

Дефиниране на бонус за депозит и как работи?

Това е бонус, определен според пропорцията на първоначалния депозит, който сте направили. Първоначалният депозит е сумата пари, която вашият брокер трябва да преведете, преди да можете да започнете да търгувате с него.

Изберете своя бонус

Обикновено, a установява се минимална сума, която се нарича минимална сума на депозита. Различните брокери се нуждаят от различни минимални депозити; например някои брокери изискват само $20, докато други изискват $50, $250, $500 и т.н.

Следователно, когато сравняваме минималните суми на депозит, можем да видим, че може да има голяма разлика между двете опции.

Стимулът, който идва в резултат на извършването на депозита, е бонус за добре дошъл. По-специално, повечето брокери предоставят стимул за депозит. Например, ако депозирате $100 и вашият брокер предлага бонус за депозит 50%, допълнителни $50 ще бъдат кредитирани към сметката веднага щом направите транзакцията.

Както може би сте забелязали, сумата на бонуса се определя от сумата, която сте поставили в сметката си. Стимулът е добре дошъл стимул за търговци от всички нива на умения, включително новодошли, опитни търговци, начинаещи и професионалисти.

Бонусът за депозит, за разлика от бонусът за добре дошли, което е еднократна промоция, е редовна практика в казиното. Той е достъпен за вас във всеки един момент след като направите депозит. В допълнение, tОперативните брокери често предоставят щедри бонус проценти, като 50 процента, 100 процента и други проценти. Наскоро някои брокери дори увеличиха своите бонуси до 150 процента или 200 процента.

Във всеки случай отделете време да прочетете Общите условия на бонуса, преди да приемете бонуса.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Използване на бонус като ливъридж

Бонусът е добавка, която е равна на сумата на депозита. Бонусът действа като допълнителен източник на ливъридж и има потенциала да увеличи печалбите ви.

От друга страна, те също повишават риска, защото осигуряват на търговеца повече ливъридж. По този начин те са допълнителни финансови инструменти, от които могат да се възползват квалифицираните търговци.

Приложете бонуса за депозит

Правила и условия на бонуса за депозит

За бонус пакетите, които брокерите предоставят, всяка брокерска компания може да има свой собствен набор от условия и ограничения. Целта е злоупотребата с бонуси да бъде ограничена и намалена чрез използването на правилата и условията.

В резултат на това търговците трябва да отговарят на специфични изисквания и критерии, за да се класират за кандидатстване за бонус и теглене. Като цяло, тези условия изискват от търговците да направят определен брой транзакции, за да отговарят на условията за теглене на бонус.

Депозит бонус условия за използване quotex

Броят на необходимите завъртания варира в зависимост от брокера. Някои изискват да търгувате определен брой пъти (напр. 20, 30, 40 и т.н.), преди бонусът да бъде прехвърлен във вашата сметка. Броят на необходимите сделки често се променя в съответствие с типа на сметката.

Често задавани въпроси:

Кои са най-добрите начини да направите депозит?

Дебитната карта е една от най-добрите банкови алтернативи, които можете да използвате при всеки брокер на бинарни опции, защото можете незабавно да захраните сметката с пари от вашата банкова сметка. Освен това няма допълнителни разходи за регистриране на дебитна карта.
Освен това ще можете да теглите пари направо от вашата търговска сметка към дебитната карта и тези средства ще бъдат върнати бързо обратно във вашата банкова сметка, свързана с вашата дебитна карта.

Брокерите приемат ли Neteller?

Много от най-високо оценените и представени брокери ще ви позволят да финансирате своята сметка за търговия в Neteller, но имайте предвид, че Neteller има няколко различни национални ограничения за това кой може да регистрира акаунт и да използва услугата им за електронен портфейл.
Да предположим обаче, че имате акаунт в Neteller. В този случай няма да имате проблеми с намирането на онлайн или дори мобилен Booker с двоични опции, който ще ви позволи да използвате Neteller за финансиране и теглене от вашата сметка за търговия.

Възможно ли е да депозирам във всяка валута?

Имайте предвид, че дали ще ви бъде предоставен огромен и разнообразен избор от алтернативни настройки за валута, когато се регистрирате като нов търговец в който и да е брокер на бинарни опции, ще зависи от кой брокер на двоични опции ще се регистрирате.
Ще спестите много пари, ако изберете брокер, който ви позволява да отворите сметка за търговия в родната си валута, тъй като няма да ви се налага да плащате никакви такси за обмен на валута, когато депозирате или теглите пари от вашата сметка за търговия.

Заключение: Направете депозит и започнете бинарна търговия

Правилата, регулиращи минималните депозити, са една област, която си струва да разгледате. Докато някои брокери предоставят търговия с бинарни опции без минимален депозит, повечето изискват депозит от поне $50, а в някои случаи и $100. Ако ви липсват пари, брокер със скромен минимален депозит е отличен.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар