12341
4 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
4
Депозит
4
Оферти
4
поддържа
4
Платформа
4
Доходност
3.9

Spectre.ai преглед 2023 – Измама ли е или не? – Тест на брокера

  • Децентрално посредничество
  • Безопасно и сигурно
  • Безплатна демо сметка
  • $10 минимален депозит
  • Крипто търговия

Нашият свят се движи от иновациите. Докато вървим в ежедневието си, търговската индустрия продължава да се развива. Като търговци на бинарни опции виждаме нови подобрения в платформите за търговия. Една обещаваща и интересна концепция предлага Spectre.ai. Платформата е известна със своите добри търговски предложения и богати функции.

Но наистина ли е толкова добро? Дали Spectre.ai е сериозен брокер, на който можете да се доверите или вместо това трябва да изберете друг? В този преглед ще ви дадем честна и обективна оценка на този брокер на бинарни опции. Наслади се на четенето.

Официален уебсайт на Spectre.ai
Официалният сайт на Spectre.ai
Регистрирайте се безплатно с Spectre.ai сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Кратки факти за Spectre.ai:

⭐ Рейтинг: (4 / 5)
⚖️ Регламент:Регулиран от Агенцията за регулиране и развитие на финансовия пазар на Република Казахстан под номер на файл: 26/327/2020-3-2309
💻 Демо сметка:✔ (наличен, неограничен)
💰 Минимален депозит10$
📈 Минимална търговия:1$
📊 Активи:Форекс, стоки, криптовалути, EPIC, обратни фючърси, акции
📞 Поддържа:24/7 телефон, чат, имейл
🎁 Бонус:Не е наличен
⚠️ добив:До 90%+
💳 Методи за депозит:Банков трансфер, Кредитни карти, Електронни портфейли, Криптовалути
🏧 Методи за теглене:Банков превод, кредитна карта, електронни портфейли, крипто
💵 Партньорска програма:На разположение
🧮 такси:Прилагат се спредове и комисионни. Без такси за депозит. Без такси за теглене. Без такси за неактивност. Без скрити такси.
🌎езици:Английски, японски, индонезийски, китайски, корейски, виетнамски, португалски, турски, испански
🕌 ислямски сметка:Наличен (трябва да се свържете с поддръжката)
📍 Седалище:Кингстаун, Сейнт Винсент и Гренадини
⌛ Време за активиране на акаунта:В рамките на 24 часа
Регистрирайте се безплатно с Spectre.ai сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Spectre.ai – Представената платформа за търговия

Spectre.ai притежава собствена платформа за търговия и я притежава по име. Системата за търговия е изцяло достъпна от мрежата и се предлага с процес на директно влизане. Получавате всички основни функции в тази платформа, включително диаграми с достатъчно различна информация. Също така можете да видите движенията на цените на всички активи, независимо дали са на една секунда или на един ден. 

Spectre.ai платформа за търговия
Spectre.ai платформа за търговия

След това получавате над 30 технически индикатора в платформата, които да ви помогнат с точни търговски решения. Освен това, MT4 интеграция вече е част от Spectre.ai от 2020 г. API в рамките на Spectre.ai позволява на търговците да създават ботове за търговия върху платформата. Разработчиците имат потенциала да извличат всякакви исторически данни от платформата за търговия. 

Освен това разработчиците също получават възможност за тестване на алгоритмите на различни пазари. Можете да изследвате ефективността на опцията за автоматизирана търговия в демо сметката на Spectre.ai. Това ще ви помогне да добиете представа как работи автоматизацията при търговия в рамките на платформата. 

Има над 80 търгуеми продукта налични на сайта. Можете да спекулирате с движенията на цените на всички активи и след това да решите да търгувате с избраните от вас опции. Не е необходимо да притежавате актив, за да спекулирате с движението на цените му. Освен това Spectre.ai има свой собствен договорен клас на Epochal Price Index Composite (EPIC). Активите са разделени между EPIC и цифрови бинарни опции. Цифровите договори имат потенциала да изплащат до 400% изплащане. 

Spectre.ai също използва потенциала за въвеждане на акции, индекси и CFD в платформата. Спредовете на Spectre.ai за предпочитане са стегнати, с някои специфични активи. И също така позволява записи без разпространение в платформата. Средните спредове за основните валутни двойки обикновено са 0,58 пипса над EUR/USD. А валутната двойка GBP/USD получава спред от 0,9 пипса. 

Когато спредовете са малки, аспектите на печалбата за търговците се увеличават. Търговците ще получат ползи от високия процент на печалба, а рентабилността е осигурена. Spectre.ai, като платформа за търговия, не взема никакви допълнителни такси, освен сумите за търговия за своите услуги. Не е нужно да плащате никакви такси за неактивност или намаляване на комисионните на Spectre.ai. 

Регистрирайте се безплатно с Spectre.ai сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Защо Spectre.ai е добър избор в сравнение с други брокери? – Плюсове и минуси на платформата

софтуер за търговия
Spectre.ai се предлага на различни устройства!

В този раздел искаме да споделим нашия опит с Spectre.ai и да ви покажем предимства и недостатъци на този бинарен брокер.

Spectre.ai може да изглежда подобно на всички други платформи за търговия на пазара. Но освен базата на функционалността, няма нищо подобно за Spectre.ai и други брокери. Първият уникален фактор, който го прави различен от всички останали брокери, е неговото развитие на Технологията Blockchain на Ethereum.

В процеса Spectre.ai е внедрил технология за интелигентни договори. Следователно можете да очаквате Spectre.ai да бъде платформа без измами и брокери. Освен това това е допълнителна функция, включваща всичко останало, което има традиционната брокерска фирма. Не всички редовни брокерски платформи са богати на аспекти на сигурността, за да осигурят пълна защита от измами. 

Има само a куп реномирани традиционни брокерски платформи които имат крепост за тяхната сигурност. Spectre.ai, от друга страна, е създаден, за да гарантира сигурност. Интерфейсът Spectre.ai се състои от специални търговски идеи, за да помогне на потребителите да увеличат максимално печалбите си. Ще получите представа за настройките на диаграмите и диапазоните от времеви рамки, за да направите здравословна и печеливша инвестиция. 

Spectre.ai има няма централен орган, който да съхранява парите. Традиционните платформи предпочитат да си партнират с всяка финансова институция, за да съхраняват парите и да печелят лихва. Но Spectre.ai прави пари само от обема на сделките. Когато повечето от платформите печелят парите си от загубите на клиентите си, Spectre.ai прави пари, когато има голям обем на търговия в нейната платформа. Колкото повече хора спечелят, толкова по-голям ще бъде обемът! 

Spectre.ai е работа по инициативата за изграждане на доверие и увереност за търговците никога повече да не депозират пари през платформата. Но вместо това те трябва да започнат своите сделки направо от портфейлите си. По този начин търговците могат да имат прозрачност какво се случва с техните средства! В момента, в който търговците депозират сума в сметката Spectre.ai, тя се съхранява в интелигентен договор. Следователно средствата остават сигурни и не се правят промени по тях. 

Следователно такива процедури помогнете на платформата без брокери. И Spectre.ai води пътя, с други брокерски платформи, които се опитват да го преследват. Към момента има много търговци, които преминават или желаят да преминат към Spectre.ai. И сега е тест за всички традиционни брокери да се справят с Spectre.ai, за да вдигнат летвите си и да станат по-опитни. 

Ето преглед на плюсовете и минусите на Spectre.ai:

предимства:

  • Безплатна демо сметка
  • Силно защитен и регулиран
  • Бързи депозити и тегления
  • Иновативна платформа за търговия
  • Бързо активиране на акаунт
  • Множество активи за търговия
  • Тесни спредове и ниски такси
  • Търговски турнири с парични награди
  • Предлага се в няколко страни

недостатъци:

  • Не всички индикатори за търговия са налични
  • Максималният ливъридж е само 1:40
  • Няма наличен бонус
Регистрирайте се безплатно с Spectre.ai сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Регулиран ли е Spectre.ai? Преглед на регулацията и сигурността

Изборът на регулиран и сигурен брокер е изключително важен при търговия с бинарни опции. За щастие Spectre.ai получи акредитация от “Агенция за регулиране и развитие на финансовия пазар на Република Казахстан” на 07.09.2020 г. под референтен номер 26/327/2020-3-2309 за предоставяне на чуждестранна валута, криптовалути и обработка на плащания (електронни портфейли) на обществеността.

От нашите изследвания и опит можем да заключим, че Spectre.ai е безопасна и надеждна платформа. всичко обработват се депозити и тегления бърз. Платформата предоставя добри шансове за печелене на пари чрез избор на правилните прогнози.

Ето преглед на безопасността на Spectre.ai:

Регламент:Регулиран
SSL:да
Защита на данни:да
2-факторно удостоверяване:да
Регулирани методи на плащане:Да, наличен
Защита от отрицателен баланс:да

Spectre.ai – Характеристики за търговия и изплащане

Spectre.ai търговски активи

Има широка гама от налични активи над платформата Spectre.ai. От вас зависи да решите какво искате да изберете за търговия с инвестиции. В зависимост от вашата търговска тактика, можете да изберете основните валути по света или цифрови активи. Не само това, но имате и опции да търгувате със стоки и акции. Това е като да ви предложим опции за внедряване на фантастични търговски аспекти. 

Можете да превключите избор на вашия търговски актив по всяко време в рамките на платформата. Например, ако започнете да търгувате валути над Spectre.ai, винаги можете да преминете към стоки по всяко време, без такси или ограничения. Платформата се разраства изключително много и може да добави още функции към нея в дългосрочен план. Някои от функциите за търговия в платформата включват:

Регистрирайте се безплатно с Spectre.ai сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#1 Къса търговия

Късите сделки са основно за начинаещи, които искат да поемат ниски рискове в първоначалната си инвестиция. Името „Късо“ идва от по-бързите срокове на годност. А късата търговия може да продължи за времеви диапазон от 60 секунди до 1 час. Ако не обичате търговията с бинарни опции или Spectre.ai, трябва да започнете с тази опция за търговия с приоритет. Това ще ви помогне да видите бързи резултати, помагайки ви да намалите рисковия фактор. В допълнение към това, това също ще повиши мотивацията ви за по-значими дюрационни сделки в бъдеще. 

#2 Търговия в рамките на деня

В рамките на деня сделките наподобяват сделки, които могат да продължат 12 или 24 часа. Тази търговска опция е най-вероятно за търговци, които имат някакъв опит в търговията с бинарни опции. Освен това търговците, които налагат сделките в рамките на деня, трябва да имат търпението да оставят пазара да се развие. Дори отвъд търпението, човек трябва да има познания за прилагане на търговия в рамките на деня при нарастващи активи. 

Сред търговия в рамките на деня, можете да очаквате цената на актива да варира при високи бързи движения. Следователно рисковият фактор при него е висок. Трябва да проучите добре пазара, за да направите своя залог върху търговията в рамките на деня на всеки избран актив. 

#3 Търговия с разположение

Под Spectre.ai има два типа пласиране на търговия които са известни като традиционни незабавни сделки. Вие ще извършвате обмена на тези сделки и съответно ще задавате разположението, за да започнете с него в подходящия момент. Това означава, че трябва да настроите търговията, като се позовавате на нейната бъдеща цена. 

Вие ще влезете в търговията на определена цена или предварително определен курс и ще настроите разположението на цената. Когато активът достига тази цена, търговията започва и поръчката се поставя въз основа на избраната от вас посока. 

Можете също така да предпочетете задайте предупреждение за движението на цената на даден актив. Например, когато цената достигне определена сума, която сте избрали, ще получите предупреждение. Това е моментът, когато можете да продължите и ръчно да въведете търговията. Можете също така да зададете срок за отмяна на разположението, в случай че цената, която очаквате, никога не достигне марката в рамките на този период. 

Ето преглед на офертите за търговия на Spectre.ai:

Минимална сума за търговия: $ 1
Видове търговия:Бинарни опции, цифрови опции
Срок на годност:60 секунди до 4 часа
Пазари: 100+
Форекс:да
стоки:да
Криптовалути:да
Запаси:да
Максимална възвръщаемост на сделка:90%+
бонус:Не е наличен
Време за изпълнение:1 ms (без закъснения)
Регистрирайте се безплатно с Spectre.ai сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Ливъридж на Spectre.ai

Ливъриджът не е наличен за повечето активи над Spectre.ai, с изключение на валутните двойки. Форекс двойките се предлагат с до 40 пъти ливъридж. За търговци, които искат да оперират с минимален капитал, този потенциал за ливъридж може да ограничи техните възможности за позиция и размер или гъвкавост на избор. Ниският ливъридж е това, което ще помогне на търговците да ограничат и потенциалната вероятност за загуба. 

Основни атрибути на Spectre.ai, които доказват неговата ефикасност

Търговия с криптовалута на Spectre.ai

За да ви помогнем да разберете по-добре ефикасността на Spectre.ai, трябва да добиете представа за всички съществуващи атрибути в рамките на платформата. И този раздел специално подчертава всички критични характеристики на тази платформа. И така, да започваме! 

#1 Демо акаунт

Задължително за всяка платформа за търговия с бинарни опции е a демо сметка. Демо сметка ще помогне на търговците да научат повече за функциите на платформата от практична гледна точка. Демо сметката действа точно като реалната сметка, с изключение на това, че получавате виртуални средства, за да търгувате върху нея. Този акаунт има алгоритъм за симулиране на реални пазарни движения, за да ви помогне да решите вашите уникални стратегии. 

Можете да изпробвате опита си върху всички активи, за да вижте дали ще се окаже продуктивно или ще се превърне в губещ ход. Когато смятате, че сте готови със знанията и опита, можете да създадете своя акаунт на живо и да започнете с аспектите на търговията. Не е необходимо да правите никакви инвестиции, за да използвате демо сметката. В интерес на истината можете да го направите веднага след като влезете в платформата Spectre.ai. 

#2 Бонуси

Както има няма изискване за минимален депозит за използването на дигитални портфейли не става въпрос за бонус при депозит. Въпреки че създавате обикновен акаунт с Spectre.ai, имате минимален депозит от $10, но нямате бонус върху него. Освен това Spectre.ai провежда турнири за търговия с парична награда от $50 000. Това е отлична възможност за търговците да участват в него и да донесат голямата награда. Въпреки че не печелите турнирите, все пак можете да научите много от други търговци. 

#3 Лицензиране и регулиране

Spectre.ai работи съгласно разпоредбите на Сейнт Винсент и Гренадини. И с тази регулация и лицензиране потребителите могат да се доверят на това брокерска платформа. Оперативният модел на Spectre.ai не му позволява да държи нито един от капиталовите суми на клиентите. Следователно можете да заключите, че това по никакъв начин не е измама! 

Регистрирайте се безплатно с Spectre.ai сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#4 24/7 опция за търговия

Можете да търгувате за около 24/7 с Spectre.ai. Часовете на отваряне и затваряне на някои от активите зависят от съответното работно време на пазара. Спредовете може да станат по-широки, ако предпочитате да търгувате извън стандартните пазарни часове. Ето защо, въпреки че имате опцията да търгувате 24/7, изберете да не инвестирате в никакви активи след часа на затваряне на пазара. 

#5 Поддръжка на клиенти

Поддръжката на Spectre.ai

Представителите за обслужване на клиенти са много бърз в обслужването на запитванията на търговците над тяхната платформа. Екипът за поддръжка е достъпен, за да помогне на хората чрез чат на живо и имейл. За чат на живо можете просто да влезете в портала и да проверите долната дясна страна на страницата, за да намерите изскачащ прозорец за чат. Ако предпочитате да изпращате запитванията си по имейл, тогава можете да изпратите притесненията си на [email protected]

Но преди да потърсите поддръжка на клиенти, винаги можете да проверите секцията с често задавани въпроси на уебсайта. Често задаваните въпроси ще отговорят на повечето от вашите запитвания, ако работи. Можете също да попълните формуляра за запитване, наличен в секцията за контакти, за да позволите на екипа на Spectre.ai да се свърже с вас с решение. Над платформата има и секция за блог, за да ви даде пълна представа за това, което получавате в рамките на платформата. 

Можете също ескалирайте притесненията си чрез каналите на социалните медии, тъй като Spectre.ai вече е на живо и в Twitter и Facebook. Платформите за търговия, които предлагат поддръжка на клиенти от висок клас, имат по-големи шансове да се откроят сред тълпата! 

Ето малко информация за тяхната поддръжка на клиенти:

Поддържани езици:Повече от 9
Чат на живо 24/7
Електронна поща: [email protected]
Поддръжка по телефона:Не е наличен

#6 Аспекти на сигурността

В сигурността на Spectre.ai е доста силна, тъй като уебсайтът използва криптиране, за да защити всички лични данни. Всъщност всички транзакции, които се извършват през Spectre.ai, се уреждат през прозрачната цифрова книга. Тази цифрова книга се проверява всеки ден с глобална мрежа от над 20 000 възела. Следователно можете да сте сигурни в първокласна сигурност с Spectre.ai. 

Регистрирайте се безплатно с Spectre.ai сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#7 Приемливи държави за търговия през Spectre.ai

Тук е списък на страните, които позволяват търговия на платформата Spectre.ai. Това означава, че само търговците от тези страни имат достъп до търговия на тази платформа. Приемливите държави са:

  • Австралия
  • Канада
  • Тайланд
  • Великобритания
  • Сингапур
  • Хонг Конг
  • Южна Африка
  • Индия
  • Норвегия
  • Германия
  • Франция
  • Италия
  • Дания
  • Швеция
  • Саудитска Арабия
  • Обединени арабски емирства
  • Люксембург
  • Кувейт и др.

Търговците от страните по-долу са ограничен от използването на Spectre.ai за техните нужди за търговия с бинарни опции.

Ограничените държави са:

  • Съединените щати
  • Иран
  • Венецуела
  • Кайманови острови
  • британски
  • Вирджински острови
  • Корея
  • Коста Рика
  • Сирия
  • Йемен
  • Сомалия
  • Вануату

#8 Типове акаунти

Spectre.ai предлага a няколко вида акаунти които имат различни собствени ползи. Изцяло зависи от размера на вашия депозит, за да отговаряте на условията за тези предимства. Има сметки за портфейли и обикновени типове сметки над Spectre.ai. 

Под акаунта в Wallet ще бъдете свързване на вашия стандартен електронен портфейл с платформата Spectre.ai. След това можете да използвате вашите крипто активи, за да търгувате през платформата без намесата на посредник. Всъщност транзакциите се обработват доста мигновено и без никакви допълнителни такси

За редовен акаунт трябва използвайте услугите на Spectre.ai. Това ще ви помогне да отворите частен ескроуван Ether портфейл. Сделките все още ще започват върху блокчейн технологията на Spectre.ai. След това всички печалби ще бъдат прехвърлени в портфейла на Ether или в обикновената сметка. Можеш след това се оттегли средствата от вашия Ether портфейл към вашия цифров портфейл. А ако изберете обикновена сметка, трябва да платите минимален депозит от $10. 

Регистрирайте се безплатно с Spectre.ai сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво представляват токените Spectre?

SXUT токен на Spectre.ai

Spectre също издаде два вида токени, за да позволи на инвеститорите да изберат техния начин на инвестиране в Spectre. Двата токена са Токен за дивиденти и Токен за полезност. Предпочитанието към токените като ценен доход е това, което тласна Spectre да предложи тази идея за пускане на токени. Търговците проявяват интерес към двойната токен система на Spectre. Освен това е в съответствие с търговските разпоредби. 

#1 токен за дивидент (SXDT)

В знак за дивидент се нарича още жетон за награда. Това е така, защото потребителите получават някои награди, когато държат тези токени. Spectre обикновено плаща 2% дивидентна доходност на притежателите на SXDT в края на всеки месец. Този дивидент от 2% обаче е върху общите такси, генерирани от сделките, които са изпълнени през платформата за този месец. Колкото по-голям е броят на транзакцията над Spectre.ai, толкова по-висока ще бъде наградата за притежателите на токени за дивидент. 

Ако символът за дивидент или SXDT достигне определена сума пари, зададена от Spectre до края на всяка финансова година, тогава притежателите ще получат специална награда като предимство в края на годината. Аспектът на рентабилността е по-висок при SXDT, в сравнение със SXUT, за тази идеология на системата за възнаграждение. 

#2 Помощен маркер (SXUT)

Това е обикновен токен за търговци с подобна идеология или функции като тези на всеки естествен токен на други платформи. Всъщност това е форма на токен Spectre, който търговците могат да купуват и търгуват за други платформени токени. Този токен позволява на потребителите да получат достъп до някои скрити функции на Spectre. Скритите функции включват образователни курсове, инвестиционни индикатори, изтичане на интелигентен договор и изплащания от 5%. Токенът за дивидент е възнаграждаващ, но не ви предлага по-високи изплащания, а токенът за полезност поема водещата роля в този момент.

Сравнение на Spectre.ai с други бинарни брокери:

Търговска диаграма на Spectre.ai
Търговска диаграма на Spectre.ai

Ако търсите иновативен и лесен за употреба двоичен брокер, Spectre.ai е добър избор. В нашето сравнение двоичният брокер отбелязва резултати 4 от 5 възможни звезди. Сред предимствата е, че има много търгуеми активи, включително Forex, стоки, криптовалути, EPIC, обратни фючърси и акции. В допълнение, Spectre.ai е регулиран и поддръжката на клиенти е отлична. Отнемаме една точка, защото в момента няма наличен бонус. Много други бинарни брокери предлагат атрактивни бонуси за депозит.

1. Spectre.ai2. Pocket Option3. IQ Option
Рейтинг: 4/55/55/5
Регламент:Агенция за регулиране и развитие на финансовия пазар на Република КазахстанIFMRRC/
Цифрови опции: дадада
Връщане:До 90%+До 93%+До 100%+
Активи:100+100+300+
Поддържа:24/724/724/7
предимства:Иновативна и лесна за употреба платформаПредлага сделки за 30 секундиПредлага също CFD и валутна търговия
недостатъци:Няма наличен бонусВисок минимален депозит от $ 50Не се предлага във всяка страна
➔ Регистрирайте се с Spectre.ai➔ Посетете прегледа на Pocket Option➔ Посетете прегледа на IQ Option

Заключение от прегледа: Spectre.ai е реномиран брокер!

Много е очевидно, че човек иска да знае всичко за Spectre.ai, преди да може действително да го използва. Има много размивки и популярност на платформата за търговия Spectre. Но хората все още се колебаят да се обърнат към тази платформа, тъй като не разбират нейната функционалност. Всъщност всички тези подробности, подчертани в тази статия, дават ясна представа какво представлява Spectre.ai и какво го прави един от най-добрите от всички! 

Ако сте избрали Spectre.ai като една от опциите във вашите избрани имена, тогава финализирайте го веднага. Изобщо няма да съжалявате, че търгувате над Spectre! Това се дължи на неговата криптирана сигурност, политика без депозит и аспекти на прозрачност на капитала/фонда. 

Регистрирайте се безплатно с Spectre.ai сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси (ЧЗВ) относно Spectre.ai:

Какво е Spectre.ai?

Spectre.ai е платформа за онлайн търговия, която предлага търговия с бинарни опции с различни финансови активи. Той рекламира, че търговците могат да спечелят от много ниския риск. Това се постига чрез използването на краудсорсинг технология. Една от специалните характеристики на Spectre.ai е вграденият ликвиден пул, който осигурява допълнителна безопасност за търговците. В заключение, Spectre.ai е иновативна платформа за търговия, която непрекъснато се стреми да прилага най-новите технологични стандарти.

Spectre.ai има ли мобилно приложение?

Да, Spectre.ai предлага приложение, което е достъпно за смартфони с Android. Може да бъде изтеглен от Google PlayStore.

Какъв е минималният депозит на Spectre.ai?

Минималната сума на депозита на Spectre.ai е $10 за обикновената сметка.

Безопасен ли е Spectre.ai?

Да, Spectre.ai е сред най-сигурните брокери! Той е под строг контрол на регулаторния орган на Сейнт Винсент и Гренадини. Това го прави надеждна платформа, която е обект на високи стандарти за сигурност. Освен това е важно да споменем, че Spectre.ai не може да притежава никакви капиталови суми на своите клиенти. Това значително намалява риска от измама. Следователно Spectre.ai може да се счита за много безопасен.

Spectre.ai предлага ли демонстрация?

да Платформата предлага възможност за създаване на безплатен демо акаунт. Търговците могат да използват услугата за автоматизирана търговия, без да се налага да инвестират реални пари. Такава тестова сметка с виртуални средства е отличен начин да се запознаете с платформата. Помага да се разбере как работи автоматизацията и да се изследват различните характеристики на Spectre.ai.

Как мога да тегля пари на Spectre.ai?

Процесът на теглене при Spectre.Ai е много прост. Търговците, които използват външни портфейли, получават печалбите, кредитирани в портфейла си веднага, без да се налага да предприемат допълнителни стъпки. Тези, които търгуват с акаунта на място, трябва ръчно да изтеглят печалбите си, като кликнат върху акаунта си и изберат опцията за теглене. Обикновено пристигането на парите отнема от 24 до 48 работни часа.