12341
4.0 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
4.0
Депозит
4.0
Оферти
4.0
поддържа
4.0
Платформа
4.0
Доходност
3.9

Nadex преглед 2023 – Измама ли е или не? – Тест на брокера

  • Регулирана търговия
  • Високо изплащане
  • Безопасно и сигурно
  • Безплатен бонус
  • Професионален софтуер

Всеки, който търгува с бинарни опции, знае, че е възможно да се реализират големи печалби за кратък период от време. Тъй като търговията винаги включва рискове, има някои рискове, които могат да бъдат елиминирани от самото начало. Един от тях е изборът на лош брокер. В това ревю ще разгледаме по-подробно Nadex.

Nadex официален уебсайт
Официалният сайт на Nadex

Кратки факти за Nadex:

⭐ Рейтинг: (4 / 5)
⚖️ Регламент:Регулирано от Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC)
💻 Демо сметка:✔ (наличен, неограничен)
💰 Минимален депозит$0
📈 Минимална търговия:1$
📊 Активи:100+, акции, форекс, стоки
📞 Поддържа:24/7 по имейл: [email protected]
🎁 Бонус: Наличен бонус за нов клиент
⚠️ добив:До 90%+
💳 Методи за депозит:Дебитна карта, хартиен чек (само за жители на САЩ), банков превод ACH [автоматизирана клирингова къща] трансфер (само за жители на САЩ)
🏧 Методи за теглене:ACH (банков превод), Дебитни карти, Банков превод
💵 Партньорска програма:На разположение
🧮 такси:Без такси за депозит. Без такси за теглене. $1 такса за търговия. Без скрити такси.
🌎езици:Английски
🕌 ислямски сметка:Не е наличен
📍 Седалище:Чикаго, Илинойс, Съединени щати
📅 Основан в:2004
⌛ Време за активиране на акаунта:В рамките на 24 часа

Какво е Nadex?

Тъй като търговията става изключително активна по целия свят, различни платформи за търговия предоставят различни видове търговия, една от които е Платформа за търговия Nadex.

Nadex, известен като Северноамериканска борса Derivatives, успява да обмени платформа за търговия, контролирана от CFTC (Комисия за търговия с фючърси на стоки), което законно признава жителите на САЩ за клиенти. Nadex работи в САЩ, но структурира част от IG Group, която е в Лондон.

Те предлагат отворена търговия, като позициите за покупка и продажба са изцяло достъпни за търговците и предоставят невероятни инструменти за обмен и напреднали компоненти на дилъри с всички нива на опит. Nadex не е брокер, а Търговия, фокусирана върху CFTC. Nadex кани клиенти от повече от 41 нации.

Nadex базира обмена на бинарни опции, Knockouts™ и кол спредове на най-добрата обменена търговия стоки, форекс, бинарни опции и фючърси на борсови индекси

Кратка история на Nadex

  • Преди бърз поглед върху приходите от латентна дневна търговия, той може да ви помогне да видите как Nadex се е превърнал в основната търговия в своята категория. 
  • Борсата стартира през 2004 г. и беше известна предимно като „HedgeStreet“. Целта по това време беше да се брандира електрически епицентър за правене на пари, който да функционира с търгуване на финансови помощи за инвеститори на дребно. 
  • Когато все още беше HedgeStreet, това беше първоначалната компютъризирана търговия със странични продукти, призната под домейна на CFTC. Насоките изискват Nadex да държи частични ресурси в изолирани активи в различни парични организации в цялата страна.
  • Въпреки това до 2007 г. HedgeStreet затвори вратите си.
  • Основана в Обединеното кралство IG Group Holdings Plc. Пое асоциацията през 2009 г., HedgeStreet се преименува на северноамериканската борса Derivatives (Nadex), с актуални иновации и инструменти. 

Въпреки че компанията майка е разположен в Лондон и регистриран на FTSE (Фондова борса на Financial Times) 250, Nadex централата е в Чикаго, Илинойс.

Плюсове и минуси на Nadex

Както всеки брокер, Nadex има своите плюсове и минуси. Фактът, че е a регулиран брокер под надзора на CFTC е особено положителен. Освен това условията за търговия на Nadex са привлекателни. Ето преглед на предимствата и недостатъците на Nadex:

предимства:

  • Безплатна демо сметка
  • Депозирайте колкото желаете
  • Висока възвращаемост до 90%
  • Удобен за потребителя интерфейс
  • Бързи и сигурни тегления
  • Безплатен бонус за нови клиенти
  • Предлага се в много държави и езици
  • Утвърден брокер от 2004г

недостатъци:

  • Не всички индикатори за търговия са налични
  • Само 100+ актива

Регулиран ли е Nadex? Преглед на регулацията и сигурността

За съжаление има много брокери, които мамят други търговци. Ето защо си струва да погледнете два пъти, когато избирате своя двоичен брокер. От нашия опит можем уверено да кажем това Nadex е един от най-добрите доставчици, когато става въпрос за сигурност и защита на данните на клиентите.

Брокерът е на пазара от 2004 г. и продължава да прави всичко възможно, за да ни предостави a добър търговски опит. Много хора се доверяват на този брокер и той е един от лидерите на пазара за търговия с бинарни опции. Това се отразява не само в добрата им регулация, но и в множеството положителни отзиви за Nadex.

Ето някои факти за сигурността на Nadex:

Регламент:Регулиран
SSL:да
Защита на данни:да
2-факторно удостоверяване:да
Регулирани методи на плащане:Да, наличен
Защита от отрицателен баланс:да

Активи и оферти за търговия, налични на Nadex:

Nadex позволява на търговците да се интересуват пазари за обмен на ресурси по целия свят. Търговците могат да бъдат на определен пазар. От друга страна, те могат да използват всеки един от достъпните за тях възможности. Към момента пазарите, разменени на Nadex, включват:

  • Борсови индекси/фючърси на борсови индекси: Wall Street 30 (DOW), US Tech 100 (Nasdaq), Япония 225 (Nikkei), US SmallCap 2000, S&P 500, FTSE 100 и др.
  • Форекс двойки/пазари: USD/EUR, JPY/USD, GBP, EUR, CAD/USD, MXN/USD USD/AUD и др.
  • Парични събития, например процент на съкращения.
  • Стоки: злато, суров петрол, мед, сребро и др. 
  • Криптовалута: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin и др.
Платформа за търговия Nadex
Nadex се предлага на различни устройства!

Естествено, всички борси, насочени към търговията Nadex, са на ограничена опасност. Търговците никога няма да загубят повече, отколкото са обещали първоначално. 

Търговците са допълнително готови да печелят от решение за изтекли времена, включително прекратявания в рамките на деня, всеки ден и седмица след седмица. Най-добрите търговски индикатори Nadex по тези линии работят с целия обхват. 

Както и да е, докато работи, Nadex предполага, че можете да започнете да търгувате само с 5-минутен форекс или сдвоени алтернативи за краткосрочен борсов запис. Техните входни серии наистина елиминират 60-секундни паралели или квалифицирани елементи, както правят някои номинирани. 

Nadex прави постоянно добавяйте свежи вещества, а Knock out™ е един такъв избор. Knock out™ е договор, който дава лиценз на търговците да отгатнат темпа на растеж в рамките на предварително категоризиран сорт. Наземните и горните ценови етикети ограничават обхвата.

При тези етапи, стойност на договореността ще прехвърли сегмент с развитието на първичния пазар. 

Размерите на микро частите на новите Knock out™ договори предоставяне на възможности за обмен с предпоставки за нисък капитал. Договорите осигуряват заплашителен резистор с основния монтаж на пода и покрива, независимо дали е удължен или къс. 

Има без пропуски и без страшни изненади. Това обаче оборудва силата на въздействието с контролиран риск – най-рисковият риск за всяка сделка е единствената инвестиция, желана да придобие тази сделка. 

Когато търговията е отворена и се показват предпоставките за инвестиране без времеви символи на модификация, в инцидент, когато е задържан за периода, създаването на тези договори като кротки помага за люлеене на търговията от днешна търговия.

Ето преглед на офертите за търговия на Nadex:

Минимална сума за търговия: $ 1
Видове търговия:Бинарни опции, цифрови опции
Срок на годност:60 секунди до 4 часа
Пазари: 100+
Форекс:да
стоки:да
Криптовалути:да
Запаси:да
Максимална възвръщаемост на сделка:90%+
бонус:На разположение
Време за изпълнение:1 ms (без закъснения)

Nadex Преглед на платформи за търговия:

Nadex десктоп платформа за търговия
Платформата за търговия Nadex

Nadex предлага три различни етапа на обмен: клиент на уеб браузър и разработващо приложение за мобилен телефон. Клиентите могат да взаимодействат между уеб и мобилните етапи, за да синхронизират данните на акаунта и обмена между всяка джаджа. Демонстрационният етап дава на новите клиенти възможността да тестват сделки, използвайки непрекъснато кибер валута.

Уеб търговия чрез Nadex

Сцената на интернет браузъра Nadex е търговската виртуално устройство за обмен. Достъпен е от всяка работеща рамка на Mac, Windows или Linux. Той е жизнеспособен с по-късните форми на програмите за работна област Firefox, Google Chrome, Safari и Web Pioneer. Клиентите не трябва да изтеглят или купуват самостоятелно уеб сцената. 

Уеб сцената дава подход в рамките на програмата за проучване на търговията Nadex. Той позволява на търговците да купуват, продават и променят поръчки. Търговците могат да направят това без изискване за информация от представител. Брокери може безпрепятствено да види как пазарните разходи се променят прогресивно.

Nadex създава диаграми и графики до този край.

Мобилно приложение на Nadex

Nadex мобилно приложение
Мобилното приложение на Nadex

NadexGO е клетка Nadex етап. Одитите на мобилни приложения бързат да покажат, че новото прогресивно уеб приложение (PWA) на Nadex, наречено NadexGO, е вероятно най-изчерпателното на пазара. Това, че сте PWA, означава, че няма нищо за изтегляне и нищо за опресняване.

PWA са бързо подреждане и солидно обръщане на малко внимание на организирането на асоцииране. Клиентите могат да стигнат до NadexGO навсякъде. Той е жизнеспособен с основния клиент на програмата, позволявайки на брокерите да коригират своите записи за всяка джаджа. Планът позволява просто предаване между двамата.

Видове акаунти на Nadex:

Индивидуална (САЩ) сметка

Индивидуалната сметка в САЩ е безплатна и лесна за отваряне (въпреки това, поне $250 във финансирането за да започнете да го използвате за обмен). Трябва да въведете пълното си име, DOB и вашия социалноосигурителен номер или важни данни за виза. 

Индивидуална (световна) сметка

За да отворите индивидуален световен рекорд, трябва да въведете пълното си име, номер на социална осигуровка или национален идентификационен номер и пълно местонахождение.

Бизнес акаунт (само местен)

Бизнес акаунт е достъпни за елементи като тръстове, организации, LLCs и партньорства с местожителство в САЩ. За да създадете бизнес акаунт, трябва да се свържете директно с Nadex (имейл: [email protected]). 

Трябва да завършите Nadex Споразумение за записване на юридическо лице и Единно разбирателство за съгласие, попълнете W-9 и дайте официално доказателство за самоличност на всяко име в записа. По същия начин ще трябва да подадете документи, идентифицирани с вашия тип юридическо лице.

Демо сметка

В Nadex демонстрационен акаунт е страхотно за разбиране на основите на бинарни опции. Това е сцена за търговия без загуба на истински активи. Демонстрационният етап дава на всеки клиент $25 000 виртуален капитал.

Клиентите могат да разпределят този капитал, сякаш е истински, за да тестват сделката Nadex. Той е достъпен за тестване както в мрежата, така и в NadexGO етапи. Можете да репетирате тактики за скалпиране, подходи в рамките на деня или други.

В пазарна информация и модели които изглеждат на демонстрационните клиенти са подобни по отношение на пълните потребители.

Демо етапът също така позволява на търговците да: 

  • Разберете пазарната непредсказуемост
  • Разберете как да зададете правилни граници на риска 
  • Разберете как да използвате търговския интерфейс Nadex 
  • Тествайте техники за обмен

Клиентите могат да запазят репетират в техните демо сметки дори след преследването на истински рекорд.

Методи за търговия на Nadex

Платформата за търговия Nadex

Най-ефективните методи за търговия са както следва:

  • От оптимистична страна настройката за получаване на уеб страницата е най-вече проста. Преминете към прозореца „ТЪРСЕНЕ“ вляво на листа, за да изберете актив. 
  • Това ще увеличи чистата сила на периодите на годност, които да разгледате.
  • Обърнете внимание, че всеки случай е регистриран в Източно време (ET). 
  • Когато резервът и изтичането са избрани едновременно, вашето пространство „Пазари“ ще се обнови. Тогава, при този факт, ще се срещнете с разходни точки, налични за търговия. Като цяло можете да приемете почти десет нива, от които да избирате. 
  • Бинарните опции Nadex варират от 0 до 100. Първият е, че стабилният избор не е донесъл достатъчно пари, въпреки че вторият отразява резултата.
  • В този момент вашата разписка за търговия ще потвърди:
    • Срок на годност
    • Ниво на цената 
    • Размер на офертата 
    • Съществуващи разходи за оферти и предложения
  • След това в този момент искате да изберете покупка или търговия и точния размер на сделката. По подобен начин имате алтернативата да коригирате режийните разходи за покупка или продажба или под съществуващите нива, за да проверите дали вашата ситуация ще бъде „координирана“. 
  • Като управлявана търговия, Nadex никога няма да отстъпи от противоречивата съседна на вашата търговия. Друг търговец може да синхронизира вашата жалба. 
  • Можете да затворите сделките си по всяко време. Това ще ви лицензира да признавате печалби или да намалявате загубите. И накрая, статистическите данни на вашата разписка показват резултатите в случай, че сте одобрили изтичането на заместителя.
  • След това, в този момент, трябва да натиснете „подаване на поръчка“. Когато и да е указано, трябва да имате избор, за да видите вашата търговия в прозореца за отворени позиции. 
  • Независимо от това, ако е само до известна степен съвпадение, той отива на екрана на работната поръчка. След това, при този факт, ще получите съобщение за потвърждение с усъвършенстванията на вашата търговия и допълнително, когато обжалването е стабилно.

Видове търговия на Nadex

Видове търговия на Nadex

Nadex предлага три уникални парични продукта. Всеки предлага отличителни преходни договори и основни рамки за управление на риска. Бинарните опции са завладяващи финансови елементи. По този начин те може да са нови за изпробване дори за опитни търговци.

Бинарни опции

Бинарните опции (дефиниция) са финансовите продукти в основата на търговията Nadex. Техният най-разпознаваем компонент е видът опасност, свързана с тях. Те предлагат приличен резултат или никакъв резултат при достигане на прекратяване.

В момента, когато двоичната опция изтече, стойността на обменения ресурс ще падне от едната или от другата страна на цената на удара. От едната страна, търговецът не получава нищо по никакъв начин. На обратната страна търговецът получава разумна цена. В САЩ тази прилична цена е последователна на $100. 

Двоичната опция има атрибути на ниво ниво:

  • Основният ресурс. Неговите ресурси могат да бъдат във всяко от търгуемите предприятия, улеснени на Nadex. Те достигат от стоки до списъци с акции, Форекс мачове и дори биткойн. 
  • Неговите срокове на годност. Ресурсът или не струва нищо, или $100 след достигане на датата на изтичане. 
  • Цената на стачката му. Това е нивото, което избира дали изборът е „в брой“ или „извън пари“. За изплащане купувачите се нуждаят от него; продавачите се нуждаят от него. 

Бинарната опция има a разумен риск. Това означава, че търговците не могат да загубят повече, отколкото първоначално са финансирали в обмен. Освен това, Nadex не предоставя крайни повиквания, тъй като обмените са изцяло финансирани през цялото време.

Спредове за обаждания

В търговията Nadex, a разпространение на обаждането загатва за единствения по рода си начин, по който специфичните борси имат отделен под и таван. 

При търговия опции за ванилия, се предполага, че има неограничен потенциал за загуба и печалба. Никой не може да предвиди пазарните модели с пълна сигурност. Това означава, че винаги е възможно емоционален спад – или сензационно увеличение – в стойността на пазара.

Очакват се спредове на обаждания Nadex доколкото е възможно с известна маркетингова нестабилност

Спредове на обажданията елиминират потенциала за търговците да станат доста богати в самотна търговия. Но те също така предпазват ограничаването на загубата по-здравословно от офертата за спиране на загубата.

Те правят това чрез прилагане на строги ограничения за това колко крайно или ниско може да се движи даден пазар. Ако лихва надхвърли тавана на спреда, тя ще бъде задържана или на пода, или на тавана при запитване. 

от използване на параметри и премахване на указанията за спиране на загубата, търговците не могат да се задръстят от борса. Това позволява на търговците да изчакат подобрени прогнози, докато пазарът се повишава и каскади, сравнително отколкото да спре рано. Може също така да помогне, да управлява съотношението риск-стимул, когато се използва правилно. 

Нокаут / Touch скоби

Нокаути на Nadex

Сензорните скоби са друго форма на продукт, уникален за Nadex. Те позволяват на брокерите да действат в зависимост от дейността на стойността и да залагат на опората на цял пазар. 

Последни нокаути a самотна работна седмица. Към началото на седмицата Nadex ще установи секции за пазар. Всеки има таван и под с различна стойност. Nadex изостава от оценка, озаглавена „Nadex Базов индикативен индекс“.

Когато номерът на списъка „докосне“ тавана или долната стойност на стойността, търговците получават полза или загуба. При случай, че пазарът не се промени достатъчно за седем дни, за да регистрирате докосване, тогава в този момент секциите за докосване изтичат. 

Тази нова техника позволява на търговците да подчертаят по-значимото представяне на определен пазар. Той дава макроскопичен изглед вместо отделни ресурси.

Как да търгувате с бинарни опции с Nadex?

Ако искате да научите как да търгувате с бинарни опции с Nadex, можете да разделите процеса на 5 точки, а именно:

  • Получаване на знания за пазарните тенденции.
  • Вземете пазара, към който искате да се насочите.
  • Избор на цена на изпълнение и изтичане.
  • Поставяне на търговията.
  • Изчакване на изтичането или приключване на сделката по-рано. (Прочетете повече за функция за затваряне сега/ранно излизане тук)

Посочените по-горе точки са основните части на всяка търговска стратегия. Сега ще обсъдим процеса на вземане на решение за всяка точка.

Бинарните опции не са много сложен пазар, но придобиване на познания за пазарните тенденции трябва. Работи около прост въпрос: Ще се повиши ли този пазар в този конкретен момент. Ако смятате, че отговорът е да, вие инвестирате в този пазар; ако не, държите парите си обратно в джоба.

Сега въпросът е как да отговоря на този въпрос. За това трябва да отидете дълбоко в пазара с вашите знания и прогнози. Знанията и възприятията са субективни и ако разглеждаме търговията, всеки търговец има своя методология за търговия. Така че отговорът на този прост въпрос няма да бъде еднакъв за всеки търговец.

Няма съмнение, че никой не може да предскаже бъдещето; дори напредналите търговци не могат да предскажат абсолютното нещо на пазара. Въпреки това, най-малкото събитие може да промени пазара; инцидентът с Coca-Cola от Кристиано Роналдо е доста добър пример за субективността на пазара.

Можете да направите своите прогнози силни само чрез интерпретация на финансовите събития и пазарната прогноза. Уместността на търговски пазар към света го прави по-интересен и най-малкото събитие може да доведе до големи промени на пазара.

Nadex търговия

Ако искате да бъдете добър търговец, трябва да станете добре информиран е първи. Бъдете в крак с новините и актуалните събития. Ето някои насоки за подобряване на вашите търговски умения:

  • Започнете да следвате Nadex на всяка възможна платформа.
  • Създайте методология за технически анализ
  • Използвайте добре диаграмите Nadex.
  • Помислете за извършване на фундаментален анализ и анализирайте какво отразява той за пазара.
  • Монитор икономическия календар редовно.
  • Не пропускайте никакви финансови новини.

#2 Вдигане на пазара, към който искате да се насочите

След като сте придобили познания за пазара като цяло, е време да продължите напред с избирането на пазара, към който искате да се насочите. Вашият избор трябва да е продукт на много фактори, а те са както следва.

Продължителност на договора

Различните договори за бинарни опции имат дневна, дневна или седмична продължителност за покупка и продажба. Трябва да видите продължителността на договора специално за склад индекси, събития, стоки и форекс.

Изберете правилното ниво

Целият процес на търговия зависи от избрания от вас удар. Следователно трябва да изберете правилното ниво за идеален удар, който ви предоставя възможности за вашата търговска стратегия. 

Лични интереси

Изборът на пазарите също е субективен; някои пазари може да изглеждат по-привлекателни за вас от други. Затова избирайте в зависимост от вашите интереси, за да се погълнете от пазара и развиват добро разбиране.

При Nadex можете да получите избор за търговия на четири пазара, а именно:

  • Борсови индекси
  • Форекс
  • Стоки
  • Събития

#3 Избор на цена на изпълнение и изтичане

Избор на a цена на изпълнение и изтичане на срока е една от най-сложните задачи за търговия, особено когато сте начинаещ. Дори ако договорът не е толкова труден за декодиране, трябва да следвате стратегия и да разчитате на прогнозите.

Винаги има възможност да загубите пари, но тази възможност е най-вероятно да се случи, ако не обмислите своите решения. В ключови параметри да използвате при избора на удар са вероятност и риск. Трябва да намерите баланс между двата фактора.

Донесете прогнозите в таблицата в зависимост от аналитичните данни и намерете средна точка, докато избирате.

Професионален съвет: Ако прогнозирате, че пазарът ще се обърне в зависимост от данните, винаги продавайте договори. Печалбата, която ще направите, винаги ще бъде висока в този случай. Същото важи и за всеки вид договор; измерване на размера на риска и печалбата преди инвестиране.

#4 Поставяне на търговията

След като сте решили стачката, в която искате да инвестирате, по-нататъшният процес на поставянето на търговията е доста просто. Ето стъпките, които трябва да следвате:

  • След като решението за стачката бъде взето, щракнете върху стачка. Ще видите, че билет за поръчка се появява от лявата страна на екрана или графиката.
  • Сега кликнете върху покупка или продажба, в зависимост от вашия избор. Изберете дали искате пазарна поръчка или лимитирана поръчка.
  • Сега попълнете раздела за размери с броя на договорите, които искате да купите или продадете.
  • Опитайте да експериментирате и да поставите множество показания, за да проучите кой вариант ви подхожда най-добре и ви носи най-голяма печалба.
  • След като направите всички възможни изчисления за измерване на вашата печалба и загуба, щракнете върху бутона за поръчка.

Ето го връзката към видео ръководство относно извършването на търговията Nadex.

#5 Изчакване на изтичане или приключване на сделката по-рано

След като търговията е поставена, възниква въпросът за изчакване на изтичане или затваряне сделката рано. Ако сте поставили вашата сделка на ликвидния пазар, тя трябва да бъде попълнена незабавно. Той присъства в опцията за позиции в долната част на екрана на вашия компютър.

Ако сте закупили лимитирана поръчка, трябва да изчакате и да наблюдавате дали тя се изпълнява, можете да я видите в прозорец за поръчки на платформата. След като се попълни, той ще се движи в прозореца за позиции и можете лесно да наблюдавате търговията си, докато сделката изтече.

Трябва да запомните, че може да се случи търговията да не протече по същия начин, по който сте я планирали. Така че, ако смятате, че пазарът не се движи във ваша полза, трябва да го направите затворете възможно най-рано за минимизиране на броя на загубите.

По същия начин, ако смятате, че пазарът е във ваша полза, все пак трябва да затворите рано, за да получите потвърдената сума на печалбата. Ако изчакате, пазарът все още може движи се срещу теб, прави печалбата си 0.

Методи на плащане на Nadex: Депозити и тегления

Методи на плащане за депозити и тегления на Nadex

За Nadex депозити, можеш да използваш:

  • Дебитна карта
  • Проверка на хартия (само за жители на САЩ)
  • Банков превод
  • ACH [автоматична клирингова къща] трансфер (само за жители на САЩ)

Забележка: Някои транзакции изискват банкови потвърждения и кредитни карти не се признават. Клиентите може да трябва да платят разходи за теглене, ако използват банков превод, който ще струва $25 и ще бъде обработен същия работен ден. Дори ACH трансферите да са безплатни, обикновено отнемат от 3 до 5 дни.

За Nadex тегления:

  • ACH (банков превод)
  • Дебитна карта
  • Банков превод 

За всяка дебитна карта, използвана за кредитиране на Nadex, можете изтеглете до финансираната сума с по-малко минали тегления. Доколкото е възможно, обменът на теглене е $10 000 и до $50 000 всеки ден. Средства, които не са квалифицирани за теглене с карта, могат да бъдат изтеглени чрез ACH или банков превод.

Такси и разходи за Nadex

Търговците могат да започнат да използват търговията Nadex с a основа $250 начален магазин. Това е едно от най-намалените най-малко плащания, необходими на всяка търговска платформа за обмен на бинарни опции.

Има без такса за преместване на пари от банка към сметка Nadex. За да изтеглят активи от сметка Nadex, брокерите могат да използват ACH за нищо или прехвърляне за $25. 

Що се отнася до разходите, има a $1 такса за сключване на споразумение, максимизиране на $50 на заявка. Независимо дали купувате 51 или 100 сделки, първоначалният разход никога няма да надхвърли $50.

Има Разходи за затваряне на $1 за всяка борса при случайно затваряне в брой. Ако двоична опция се прекрати без изплащане, Nadex не събира разходите за затваряне на $1.

#1 Комисионни за бинарни опции

  • Изтичане на търговията (в парите) – такса $1
  • Влизане или излизане преди изтичане: такса $1
  • Изтичане на търговията (без пари): безплатно

#2 Комисионни за спредове на обаждания и елиминации

  • Влизане или излизане: $1 такса за договор 
  • Изтичане на търговията: $1 такса за договор

#3 Депозити и тегления

  • Безплатно чрез ACH
  • $25 на банков превод

#4 Настройка на акаунт

  • Безплатно

Допълнителни компоненти:

Одити на Nadex хвалете всички налични активи. Всички от тях могат да ви помогнат да забележите как основните недостатъци са останали в Nadex. Няколко инструмента могат по подобен начин да ви помогнат с получаването на заплата и изпълнението на посоката на лично постижение, включително: 

Напреднала графика

Изискани очертания и специализирани апарати помагат за насърчаване на набор от процедури, включително методология извън парите (OTM).

Например, може да по подобен начин използвайте графики на свещи, корекции на Фибоначи и указател MACD, за да ви помогне да изградите система с двойни алтернативи, заедно с определено съотношение риск-към-компенсация. 

Пазарни новини

Nadex представя материал с постоянна отличителна стойност което тясно се синхронизира с количеството на основната продажба. Няма отлагане. Nadex не изисква допълнителни разходи за данни.

Търговия с бюлетин

Почти използвам сложни случаи и записи за търговия до изкуство и актуализиране на двоична опция, например. Въпреки че само някои търговци се групират в новините на пазара и за щастие, Nadex предоставя значителна оценка и улавяне на съществени пазарни събития ден след ден.

Най-изящните Сигнали за търговия Nadex използвайте обхват от точки от данни. 

Образование

Образователният раздел Nadex

От уеб семинари седмица след седмица до електронни книги и уроци по търговия – има много статистика за да подпомогне напредъка ви в търговията в Understanding Place на Nadex.

Освен това бихте могли по същия начин направете beeline, за да намерите паралелни форекс алтернативни записи и процедури за обмен на борсови файлове с покрита опасност в нестабилна пазарна атмосфера.

Недостатъци

Въпреки ползите, потребителски одити по същия начин открива ограничен недостатък на представянето на Nadex, включващ: 

Файл с инструменти

Срещу представителите на бинарни опции, например Oanda и Stockpair, Nadex не предлага широк набор от елементи. Например, те не предоставят двоични файлове от месец към месец. 

Проблеми

Въпреки че Nadex е новосъздадена и приятна по различни начини, няколко клиенти може да видят своите двойни алтернативи за размяна по-сложен от други доставчици с двоен избор

Видове обжалване

Няколко номинирани препоръчват допълнителни видове търсене и следователно разширяване на решенията за търговци в рамките на деня.

Поддръжката на клиенти на Nadex

Свързването с поддръжката на Nadex е лесно. Можете да се свържете с тях по имейл. Ето някои подробности за поддръжката на Nadex:

НАЛИЧНА ПОДДРЪЖКА:ИМЕЙЛ ЗА ПОДДРЪЖКА:НАДЕКС АДРЕС:
24/7[email protected]North American Derivatives Exchange, Inc. 200 West Jackson Blvd. Suite 1400 Chicago, IL 60606

Сравнение на Nadex с други бинарни брокери

Nadex е добър двоичен брокер, който е на пазара от 2004 г. В нашето сравнение Nadex отбелязва резултати 4 от възможните 5 звезди. Предимствата включват наличния бонус, многото търгуеми активи и ниския минимален депозит. За съжаление, Nadex не предлага ислямски акаунт без суап.

1. Nadex2. Pocket Option3. IQ Option
Рейтинг: 4/55/55/5
Регламент:Комисия за търговия с фючърси на стокиIFMRRC/
Цифрови опции: дадада
Връщане:До 90%+До 93%+До 100%+
Активи:100+100+300+
Поддържа:24/724/724/7
предимства:Наличен бонус за нов клиентПредлага сделки за 30 секундиПредлага също CFD и валутна търговия
недостатъци:Няма сметки без суапВисок минимален депозит от $ 50Не се предлага във всяка страна
➔ Регистрирайте се с Nadex➔ Посетете прегледа на Pocket Option➔ Посетете прегледа на IQ Option

Заключение от нашия преглед на Nadex: Професионална брокерска услуга

Палец нагоре за функцията за затваряне / ранно изключване при търговия с бинарни опции

Фактите потвърждават, че има критична вродена опасност в бинарната опция. Тези, които се интересуват от Nadex, трябва да се погрижат да прегледат средствата си, преди да започнат задълбочено. Водете внимателно проучване на бизнес сектори и ресурси. Клиентите трябва да са готови за опасността от нещастие, която Nadex покрива с основната сума на начинанието. 

Относно, Nadex е най-мощната платформа за търговия, която предлага бинарни опции, които CFTC контроли. CFTC задължава Nadex да съхранява ресурси в изолирани регистри. Това означава, че ресурсите на клиентите са в огромен, много поверен на парична фондация, а не в морето. Nadex използва надеждни организации като Fifth Third Banks и големи американски фирми. 

Всичко казано, Nadex не е за хора със слаба воля. Нов брокери може да открие търговията привлекателна поради ниския начален магазин. Както и да е, има очакване да се усвои включената информация. Проницателно е да използвате обслужването на клиенти на Nadex и техните авторитетни информационни материали, когато се присъединявате.

По същия начин, с всички опити за спекулации, няма гаранция за лесна печалба при използване на Nadex. Във всеки случай, за тези, които се интересуват от избор на бинарни опции, Nadex е проверено на авангарда на бизнеса.

Често задавани въпроси – Най-задаваните въпроси относно Nadex:

Как Nadex отчита данъчни данни на IRS?

Всяка година Nadex ви насочва към структурата 1099-B по тарифни причини и детайлизира цялата печалба към IRS (Службата за вътрешни приходи).

Какво е работното време?

Часовете за обмен Nadex ще бъдат същите като резерва, който търгувате. Това интегрира редовното и електронното време за търговия взаимно. От неделния здрач до завършването на корпоративните зони в петък, US EasterlyStretch, Nadex представя търговия 23 часа на ден, с един час почивка след 17:00 до 18:00 часа за поддръжка на борсата. 
Ако конкретен пазар е затворен поради ваканция, Nadex ще спре търговията на този пазар през рамката на периода на отваряне.

Nadex предлага ли някакви награди? 

№ Nadex не предлага никакви награди. Това не е брокерска, а бизнес фирма за търговия. Той просто действа като делегат за купувачи и продавачи.

Някой правил ли е пари на Nadex?

Да, има много хора, които са направили пари с Nadex. Платформата прави всичко възможно, за да продължи с изплащанията възможно най-бързо. Новите потребители често се питат дали Nadex е сериозен брокер, който наистина изплаща спечелените печалби. Въз основа на нашата оценка на платформата можем ясно да кажем „да“. В нашия тест печалбите бяха изплатени още на следващия ден.

Разбира се, търговията с бинарни опции включва рискове. Но ако човек направи правилни сделки в точното време, той може да спечели пари и да изтегли печалбите си с Nadex.

Струва ли си търговията на Nadex?

Да, търговията на Nadex си заслужава и може да бъде много доходоносна. Но разбира се, бинарната търговия не е схема за бързо забогатяване. Както при други области в живота, няма да получите нищо безплатно. Само търговци, които следват солидна стратегия и успяват да реализират постоянни печалби, могат да спечелят много пари. Рискът от загуба на пари е сравнително висок. Винаги зависи от търговеца дали може да запази хладнокръвие и да приложи правилните стратегии в точното време. Много успешни търговци са доказали, че търговията с бинарни опции е един от начините да направите състояние. Търговията с Nadex може да бъде добър начин да печелите пари на финансовите пазари.

Как мога да търгувам успешно на NADEX?

Има много фактори, които определят дали вашата търговия с NADEX е успешна или не. Една възможна стратегия е да наблюдавате пазара отблизо. Освен това трябва да използвате наличните индикатори Nadex, тъй като те ви помагат с вашите решения да намерите правилните входни точки. Проучете различни стратегии за бинарни опции и разберете коя ви подхожда най-добре. Никога не позволявайте на емоциите ви да развалят сделките ви. Анализирайте съотношението риск-възнаграждение и влизайте в търговията само когато се чувствате достатъчно уверени. Бъдете наясно със сигналите за измама и се учете от успешните търговци. Това ще ви помогне да разберете по-добре пазара.