12345
5.0 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5.0
Депозит
5.0
Оферти
5.0
поддържа
5.0
Платформа
5.0
Доходност
5.0

Pocket Option преглед 2023 – Измама ли е или не? – Тест на брокера

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси

Pocket Option измама ли е или надеждна компания? – Разберете от моя истински преглед. Като напреднал търговец, проверих брокера на бинарни опции за вас. Прочетете дали си струва да инвестирате парите си в пазара на бинарни опции с Pocket Option или не и получете най-добрата информация в моя преглед на Pocket Option.

Pocket-Option-официален уебсайт
Официалният сайт на Pocket Option
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Кратки факти за Pocket Option:

⭐ Рейтинг: (5 / 5)
⚖️ Регламент:Регулиран от Центъра за регулиране на международните финансови пазари (IFMRRC), Орган за международни услуги на Мвали (Лиценз T2023322) (Няма официален държавен орган)
💻 Демо сметка:✔ (наличен, неограничен)
💰 Минимален депозит50$
📈 Минимална търговия:1$
📊 Активи:100+, включително акции, форекс, индекси, криптовалути и стоки
📞 Поддържа:24/7 телефон, чат, имейл
🎁 Бонус:Наличен бонус за депозит. Колкото повече депозирате, толкова по-висок е вашият бонус
⚠️ добив:До 90%+
💳 Методи за депозит:Дебитни карти, електронни плащания и криптовалути; включително Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money Криптовалути, биткойн, Litecoin, Ripple и др
🏧 Методи за теглене:Карти, електронни разплащания и криптовалути; включително Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money Cryptocurrencies, Bitcoin, Litecoin, Ripple и други
💵 Партньорска програма:На разположение
🧮 такси:Без такси за депозит, без такси за теглене, без такси за неактивност и без такси за търговия!
🌎езици:Карти, електронни плащания и криптовалути, включително Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money Cryptocurrencies, Bitcoin, Litecoin, Ripple и други
🕌 ислямски сметка:Ислямски акаунт без суап е наличен на Pocket Option!
📍 Седалище:2017 – 2023 г. в Маджуро, NA – Маршалови острови, от 2023 г. в Република Коста Рика
📅 Основан в:2017
⌛ Време за активиране на акаунта:В рамките на 24 часа

В тази статия ще ви запозная с всичко, което трябва да знаете относно брокера на бинарни опции. Надежден брокер ли е? Какви са условията за търговия, какъв е минималният депозит? Налични ли са индикаторите? Можете ли да търгувате чрез приложение Pocket Option? Какви видове акаунти предлага брокерът? Има ли бинарен демо акаунт, който можете да използвате, за да започнете? За да получите отговорите на всички тези въпроси и много други, продължете да четете.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво е Pocket Option? – Компанията представи

Pocket Option е международен Брокер на бинарни опции. Можете да залагате там (пазар на бинарни опции) на нарастващи или падащи пазари с шанс за висока печалба (доходност). Pocket Option е брокер, който е собственост на Gembell Limited и е базиран на Маршалските острови. Това е регистрирана фирма с номер 86967. Също така брокерът е регулирано от IFMRRC.

На пръв поглед уебсайтът на Pocket Option изглежда много приятен и ясен. Директно можете да видите какво предлагат на своите търговци. Търгувайте повече от 100 различни актива като бинарни опции с доходност (от 90%+). За търговците има около 10 000 възможни комбинации. Много е лесно да започнете да търгувате с брокер. Можете да отворите нов акаунт за няколко секунди. Освен това те предлагат безплатен демо акаунт за практикуване на платформата.

Гледайте пълния ми преглед в този видеоклип в YouTube:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIFBvY2tldCBPcHRpb24gcmV2aWV3IC0gSXMgaXQgYSBzY2FtPyAoVGhlIFRydXRoKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvUmZOQlFrRlMzQTA/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Факти за Pocket Option:

  • Местоположението е на Маршалските острови
  • Регулира се от IFMRRC и органа за международни услуги на Mwali
  • Висок добив 90%+
  • Удобна за потребителя платформа за търговия
  • Повече от 100 актива
  • Безплатна демо сметка
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Плюсове и минуси на Pocket Option

Pocket Option е един от най-добрите бинарни брокери, които сме тествали, с цели 5 от 5 звезди. Платформата е регулирана, реномирана и предлага много функции. Всички изплащания се извършват навреме, има атрактивни бонуси и платформата за търговия е много лесна за използване. Плюсовете и минусите на Pocket Option включват:

предимства:

  • Наличен е висок депозитен бонус
  • Много индикатори за търговия
  • Удобен за потребителя интерфейс
  • Безплатна демо сметка
  • Под надзора на Центъра за регулиране на международните финансови пазари (IFMRRC)
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси

недостатъци:

  • Бинарните опции обикновено са свързани с високо ниво на риск
  • Ограничен размер на търговията
  • Не всички индикатори са налични

Регулиран ли е Pocket Option? – Преглед на регламента

След като се запознахме с Pocket Option, нека отговорим на въпроса: Регулиран ли е Pocket Option? Важно е да работите с надежден и регулиран брокер, за да избегнете измами и загуба на пари. С Pocket Option имате работа с брокер, който не е регулиран от нито едно правителство. Освен това, той няма двуфакторно удостоверяване.

Но: Регулира се от Център за регулиране на международните финансови пазари, също известен като IFMRRC. В допълнение, той също получи нов лиценз от Международния сервизен орган на Мвали.

Pocket Option е сертифициран от IFMRRC
Pocket Option е сертифициран от IFMRRC

Въпреки това, поради високия риск при търговията с бинарни опции като цяло, страни като Малайзия, Нигерия, Съединените щати и Нова Зеландия забраниха Pocket Option. Също така е забранен в цяла Европа, но все пак можете да се регистрирате за безплатния демо акаунт.

Забележка: Официален държавен орган не регулира Pocket Option. В държави, където е необходимо да се регулира, Pocket Option не може да работи.

Регулаторни предупреждения за Pocket Option

Има различни предупреждения за Pocket Option от регулаторните органи. Най-често се казва, че Pocket Option работи без лиценз в определена държава. Например, на FCA публикува предупреждение през 2021 г., че фирмата предоставя услуги в Обединеното кралство без разрешение. През 2022 г. Pocket Option беше включен в „ЧЕРВЕНИЯ Списък“ на CFTC. Пише, че брокерът приема средства от клиенти от САЩ без лиценз.

Неразрешени държави на Pocket Option
Компанията не предоставя услуги в САЩ, Израел, Великобритания, Япония и Европа

Но ако проверим уебсайта на Pocket Option, ще намерим малка бележка в долния колонтитул с бележка за непредоставяне на услуги в САЩ, Обединеното кралство и други страни. Брокерът не приема клиенти от тези страни. Трудно е да се каже дали са нарушавали правилата в миналото, но засега можете да видите, че са запознати с регулаторните правила.

Безопасен ли е Pocket Option или не?

Предлагането на страхотни услуги и показването на регулаторни сертификати не е единствената черта, която Pocket Option притежава като истински брокер. Той също така взема предвид различни проблеми със сигурността, преобладаващи в наши дни. Той предлага различни политики за сигурност и също така защитава клиентите от щети в случай на спор. 

От IFMRRC е органът, който стои зад неговото регулиране, на което е и партньор за съответствие, той може да предложи на своите клиенти компенсация при неуспешно разрешаване. Търговец Pocket Option може директно да подаде иск до IFMRRC, ако не получи задоволително решение на проблема. Освен това той използва средствата за обезщетение, за да компенсира щетите на търговеца.

Този брокер също така защитава всеки търговец чрез множество политики, както беше посочено по-горе. Включва:

  • Гарантирайте безопасността на детайлите за търговия и личната информация със строга политика за поверителност
  • Поемане на отговорност за сметки на търговци чрез политика за плащане 
  • Предлагане на AML политика като мярка срещу незаконното изпиране на финансови средства и KYC политика за гарантиране на прозрачност на търговеца
  • Осигурете вашето влизане и тегления с 2-факторно удостоверяване

Всички подобни мерки за сигурност са невъобразимо с фалшив брокер. Това ще противоречи на самата цел на фалшив брокер. Така че това са солидни доказателства, че сте истински брокер.

Регламент:Регулирано от IFMRRC (номер на лиценз TSRF RU 0395 AA Vv0207), Орган за международни услуги на Мвали (Лиценз T2023322)
SSL:да
Защита на данни:да
2-факторно удостоверяване:да
Регулирани методи на плащане:Да, наличен
Защита от отрицателен баланс:да
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Отзиви за Trustpilot – Фалшиви ли са?

Извършването на проучване за Pocket Option ще ви накара да разберете за оценката от 4,0 звезди на Trustpilot. Trustpilot е една от най-доверените платформи за рецензии, защото трудно може да бъде манипулирана от фалшиви рецензии. Винаги обаче има малък шанс оценките да са фалшиви, проверих го подробно за вас.

Pocket Option на TrustPilot
Pocket Option на Trustpilot

Както виждате, по-голямата част от положителните оценки са 5-звездни; има някои оценки с 4, 3 и 2 звезди. Когато става въпрос за оценки с 1 звезда, сумата на рейтинга се увеличава. Оценките с 1 звезда идват от разочаровани търговци, които не могат да изплатят пари или казват, че Pocket Option манипулира цените. Често се споменава извънборсовата търговия.

Извънборсовата търговия се извършва от алгоритъм през уикенда. На Binaryoptions.com не препоръчваме да търгувате с тези активи, защото трудно можете да предвидите бъдещето на движението на цените. Проблемите с тегленията възникват най-вече защото търговците използват грешни методи на плащане, използват акаунти на трети страни или не верифицират акаунта си.

Като цяло отзивите за Trustpilot ми изглеждат добре. Като брокер за търговия е почти невъзможно да получите само добри отзиви, защото търговците, които губят пари, търгувайки с лоша стратегия, ще коментират негативно за бизнеса!

Преглед на условията за търговци на Pocket Option

След като отговорим на въпроса за регламента, нека да влезем в платформата и нейните услуги за търговия.

Започнете да инвестирате истински пари с a малък депозит от 50$ във вашата сметка. Освен това можете да използвате само 1$ като минимална сума на залог за всеки актив. Брокерът ви предоставя и 10.000$ безплатна демо сметка Pocket Option. Така че можете да практикувате търговия на новата платформа.

джобна опция минимален депозит
Трябва да депозирате поне 50$

то е много лесно да депозирате истински пари на Pocket Option защото ви предлагат повече от 50 различни метода на плащане (прочетете повече за това по-долу). В крайна сметка те не ви таксуват комисионна за депозит или изплащане. Платежната система работи 24 часа в денонощието.

Редовната печалба от активи на бинарна опция е между 80 – 97% което е много високо в сравнение с други брокери. Понякога зависи от актива, в който инвестирате. Изберете между 60-секундни сделки минимум и 4-часови сделки максимум. Те ви предлагат много различни времеви хоризонти. Изпълнението на сделки е много лесно и бързо. От моя опит няма проблеми при отваряне или затваряне на сделка. Възможно е да продадете опция преди изтичането на срока. Това е голямо предимство за този брокер.

активи с джобни опции
Pocket Option предлага много различни активи

Разнообразието от активи е много високо. Изберете между Акции, Forex, индекси, криптовалути и суровини. В заключение, условията и офертите на Pocket Option са сравнени с други брокери в най-добрия им вид.

Условия:

  • Високи добиви 80-95%
  • 50 различни начина на плащане
  • Започнете да търгувате с депозит 50$
  • Трябват ви само 1$ на сделка
  • Търгувайте извънборсови активи и на Pocket Option (позволява търговия 24/7)
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Колко струва търговията на Pocket Option?

Чували ли сте някога за високите такси и скрити разходи, които трябва да платите, когато работите със съмнителен брокер? Без притеснения: С Pocket Option сте в безопасност, брокерът на бинарни опции няма да начислява никакви ненадеждни такси.

Такси за теглене
Нека да разберем дали има такси Pocket Option

Нека имаме a Бърз Преглед на колко струва търговията на Pocket Option:

Такса:Количество:
Такси за депозит$0
Такси за теглене$0
Такси за неактивност/
Такси за търговия$0
Такси за валутна търговия/
Такси за търговия с акции/
Такси за търговия с ETF/
Такси за крипто търговия/
Спестяване на такси за план/

Както виждаш, няма никакви такси, дали за търговия или за депозиране и теглене на пари.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Преглед на платформата за търговия Pocket Option

Според мен Pocket Option предлага много добра платформа за търговия. Изглежда, че са го програмирали независимо. От моя опит се чувствам много удобно да търгувам на тази платформа. Можете ясно да видите какво се случва на пазара. Освен това платформата е много адаптивна. Можете да използвате различни индикатори Pocket Option или типове диаграми.

Забележка: Можете също да използвате платформата MetaTrader 5 с Pocket Option.

печелете пари с Pocket Option
Pocket Option бюро за търговия

Изберете между 100 различни актива и анализирайте графиката. След това можете да отворите сделка с кол или пут опция. Използвайте функцията за социална търговия, за да копирате най-добрите търговци на Pocket Option и да превърнете тяхната печалба във ваша печалба.

Търгувайте чрез компютър или приложение. Възможно е да търгувате от всяка точка на земята с интелигентното приложение на вашия смартфон. И накрая, платформата за търговия получава 5 звезди в моя преглед. Много харесвам дизайна и функциите.

изтегляне на джобна опция
Pocket Option е наличен за всякакви устройства

Платформата работи гладко в нашия преглед на Pocket Option и е професионално програмирана. Няма никакви грешки или забавяния при използването му. Освен това приложението е достъпно за Android и Apple iOS. Това е друго голямо предимство, защото повечето брокери не предлагат приложение за IOS.

Освен това приложението работи много гладко като уеб версията. В заключение, платформата за търговия на брокера е полезна l за всеки търговец, защото е гъвкав.

Факти за платформата за търговия: 

  • Различни типове диаграми
  • Различни времеви рамки (5-секундна графика до дневна графика)
  • Безплатни индикатори и инструменти за анализ
  • Персонализиран и удобен за търговци
  • Социална търговия, сигнали и турнири
  • Много бързо изпълнение на сделките
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

MetaTrader 5

В MetaTrader 5 се предлага на Pocket Option и световноизвестната платформа за всички валутни търговци и е. Можете да отидете на таблото за управление на вашия акаунт и да изтеглите MT5 безплатно. Повече от 30 валутни двойки и 40 различни други актива са налични в MT5 с променливи спредове без комисионни.

MetaTrader 5 на Pocket Option

Търговски предимства: индикатори Pocket Option

Ако искате да търгувате с бинарни опции, много скоро ще разберете: Трябва да използвате технически индикатори, за да анализирате пазарите с техните тенденции и структури. Без тези „търговски предимства“; трудно е да си успешен. Pocket Option предлага широка гама от индикатори в своя софтуер за търговия.

Индикатори Pocket Option
Можете да използвате повече от 30 различни индикатора на Pocket Option

Нека да разгледаме 13 най-добри индикатора наличен на Pocket Option:

  • #1 RSI
  • Стохастичен осцилатор #2
  • #3 CCI
  • #4 ленти на Болинджър
  • #5 Donchian Channel
  • #6 Пълзящи средни
  • #7 Фрактал
  • #8 Vortex 
  • #9 ускорител осцилатор
  • #10 Среден истински диапазон
  • #11 OsMA
  • #12 Индикатор за импулс
  • #13 Скорост на промяна на цената

Това са само тринадесет от повече от 30 технически индикатора, предлагани от брокерите на бинарни опции. Ако искате да получите повече подробности и научете как да ги използвате, прочетете нашата статия относно 13-те най-добри индикатора Pocket Option.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Мобилна търговия чрез приложението Pocket Option

Ако не сте от хората, които седят пред компютъра на бюрото по цял ден, Мога да препоръчам приложението Pocket Option. С мобилното приложение на брокера можете да покажете своите търговски умения, където и да сте.

Pocket Option Apple Store
Приложение Pocket Option в App Store
Pocket Option Google Play Store
Приложение Pocket Option в Google Play Store

Предлага се за Android смартфони, както и за iPhone. Разбира се, можете да го използвате и с таблети, работещи с iOS или Android. Просто го изтеглете от Play Store или App Store, влезте с вашите данни и започнете да търгувате през вашия телефон или таблет.

Всяка функция, която е налична във версията на браузъра се предлага и в приложението Pocket Option.

Тъй като приложението е просто, работи добре за мобилна търговия. Интерфейсът е по-бърз за инсталиране, а процесът на търговия е същият с високи или ниски опции. Освен това, на приложението е безплатно, и търговците не трябва да поемат допълнителни разходи. В iOS приложението се нуждае от iOS 11 или по-нова версия и Android приложението се нуждае от Android 4.4 или по-нова версия.

Демо на приложението за двоични опции
Екранна снимка на приложението Pocket Option
➥ Изтеглете приложението Pocket Option безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгувате на Pocket Option:

Pocket Option може да се използва за залагайте на нарастващи или падащи пазари. Направете прогноза за посоката на цената на даден актив в платформата. Това може да бъде Forex, акции, криптовалути и др. Винаги бинарните опции имат време на изтичане. Можете да търгувате в различни времеви хоризонти, без значение дали е краткосрочен или дългосрочен. След изтичане на срока сделката се затваря автоматично.

маска за поръчка
Нагоре или надолу – Бинарните опции са лесни за разбиране

#1 Подаване на поръчка

Можете да коригирате настройки като сума на сделката и време за покупка в панела за търговия. Можеш поставете своята търговия тук, докато прогнозира дали цената ще стане висока или ниска. По-високата цена ще се покаже със зелен бутон; ако цената падне, ще се появи с червен бутон.

Първо, трябва да изберете активи от стотици активи в приложението, като стоки, валутни двойки, акции, валутни двойки и т.н. Можете да търсите активи, като напишете името или изберете чрез категория. В приложението можете добавете всеки актив като предпочитан, и печалбата ви ще се увеличи, когато процентът на активите стане по-висок.

За да зададете времето за покупка на цифрова търговия, трябва да докоснете менюто за време за покупка и да изберете предпочитана опция. Срокът на изтичане в търговията е време за покупка + 30 секунди. Можете също да зададете необходимото време в опцията Време на изтичане.

Количество време на приложението за двоични опции

В приложението можете да промените сумата на сделката, като докоснете бутона + или – в секцията Сума на сделката. С помощта на настройките на Strike price можете да направите сделка на по-висока или по-ниска цена от текущата стойност, като коригирате процента на изплащане. Процентите на изплащане зависят от разликата между страйк и пазарните цени.

Можете също оценете движението на цените чрез графики и създайте своята прогноза. Ако очаквате цената да се повиши, натиснете НАГОРЕ или по друг начин опцията Надолу. След като направите поръчката, резултатът ще изглежда правилен или неправилен, докато правилната прогноза ще осигури търговска печалба. Можете да отидете в секцията Сделки, за да отмените сделка и затворете всяка сделка, която искате.

#2 Поставяне на експресна търговия

Експресна търговия е прогноза, която зависи от различни събития, възникващи в множество търговски активи. В режима на експресна търговия всяко натискане на зелен или червен бутон може да добави вашата прогноза към сделката. Тогава прогнозата за всички сделки ще се умножи и по този начин ще се постигне по-висока печалба от цифровата търговия.

За експресна търговия, Натисни Експресен бутон в приложението Pocket Option. След това изберете тип актив и направете две прогнози за различни активи. След това поставете експресната търговия.

Да видиш отворените поръчки изберете опция Експресно и натиснете бутона Отворено. За да видите затворените поръчки, трябва да изберете раздел Затворени в панела.

#3 Мониторинг на сделките

В Приложение Pocket Option има възможност за преглед на активни търговски сесии. Трябва да изберете Бутон за сделки, и ще се появи изскачащо меню, показващо транзакциите за настоящата сесия. Ако искаш прегледайте отворените сделки, докоснете секцията Сделки, за да видите всички текущи сделки.

Търговска история на приложението за двоични опции

Ако искате да видите затворени сделки за вашата търговска сесия, можете да отидете в същия раздел за търговия и да докоснете бутона Затворени сделки. За преглед на историята на сделките на живо можете да изберете опцията Още.

#4 Предстоящи сделки

Това е функция, която позволява на потребителите да извършвайте сделки в определен момент в бъдещето или когато определена цена на актив достигне ниво. Можете дори да затворите висяща сделка, преди да я поставите, за да избегнете загуба. За да поставите търговската поръчка по време, трябва да изберете актива и да зададете час и дата, когато искате да търгувате.

След като добавите сумата и направите поръчка, можете писта чрез раздела Текущ. Ако искате да направите поръчката по цена на актива, изберете актива и задайте необходимата цена на отваряне и процента на изплащане. След това изберете сумата и направете поръчка. За да отмените чакаща поръчка, трябва докоснете бутона за затваряне в раздела чакащи поръчки.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Пример: Как да търгувате с криптовалута (Bitcoin, 90%)

Ще ви дам пример в този преглед на Pocket Option. Ако ти отворете сделка с биткойн със сумата от 1000$ правите правилна прогноза за пазарите, ще спечелите печалба от 1900$. 900$ е печалбата, а 1000$ е възвръщаемостта на вашата заложена сума. Няма скрити такси за инвестиране.

За да стане по-ясно и да ви обясним подробно как да търгувате с бинарни опции, можете да посетите моя канал в YouTube.

Вижте моя пълен Pocket Option търговия обучително видео тук:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iVHV0b3JpYWw6IEhvdyB0byB0cmFkZSB3aXRoIFBvY2tldCBPcHRpb24gICgyMDIyKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvZXg1Ni0zbzNVVlE/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Социална търговия – Копирайте автоматично търговията с бинарни опции от други

Pocket Option ви предлага да копирате най-добрите търговци на брокера. На първо място, важно е да знаете, че социалната търговия работи само на реална сметка. Отворете менюто "социална търговия” и виждате най-добрите търговци в момента. Можете да кликнете върху тях и да гледате техния профил (снимката по-долу).

Профил за социална търговия на Pocket-Option

Можете да добавите търговеца към „списък за наблюдение“ и да го следвате за определено време. Ако смятате, че е достатъчно добър, можете да го копирате с едно кликване. Според мен е важно да се анализират сделките на всички времена. Ако потребител на социална търговия има висок процент на печалба като цяло, това е добър начин да спечелите допълнителна печалба. За търговците е голямо предимство да виждат целия профил и стила на търговия на Pocket Option.

Как да отворите сметката си за търговия на Pocket Option

Прочетохте ли достатъчно и искате отворете своя собствена сметка на Pocket Option за да докажете своите търговски умения? Добре, нека направим това – много е лесно. Необходими са само няколко кликвания, за да стигнете до там. Следвайте тези прости стъпки:

  1. Посетете началната страница и щракнете върху „ЗАПОЧНЕТЕ С ЕДНО ЩРАКНЕ“ бутон, който се появява пред вас
  2. Кликнете върху „ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ДЕМО ТЪРГОВИЯ“ за да използвате демо акаунта в началото
  3. След като тренирате достатъчно, щракнете върху "Регистрация" бутон в долния ляв ъгъл
  4. Сега изберете един от трите метода (чрез имейл, Google или Facebook), за да създадете своя акаунт
  5. Попълнете цялата необходима информация
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Следните екранни снимки ви показват първите три стъпки – това е начинът, по който стигате до регистрационния формуляр, който ви позволява да регистрирате своя акаунт.

Pocket Option регистрация
Стъпка #1
Pocket Option демо регистрация
Стъпка #2
джобна опция започнете
Стъпка #3

След като приключите с регистрацията, можете да започнете да търгувате. За някои функции трябва да потвърдите акаунта си. Ще ви покажа как да направите това по-късно в тази статия.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Pocket Option типове сметки:

Има няколко различни типа сметки Pocket Option предлага. Нека разгледаме подробно всеки от тях в следната таблица:

Типове акаунти:Спецификации:
демо сметкавиртуални пари, до $10000
допълвайте, когато пожелаете
начинаещ търговецбаланс по сметката: по-малко от $100
максимална сума на транзакцията: $1000
начинаещ търговецвсички точки за начинаещ търговец плюс:
салдо по сметката: $100 – $1000
достъп до лотарията на кристали, експресни поръчки, търговски постижения
опитен търговецвсички точки за начинаещ търговец плюс:
баланс по сметката: $1000 – $5000
увеличаване на рентабилността с 2%
майстор търговецвсички точки за опитен търговец плюс:
баланс по сметката: $5000 – $15000
максимална сума на транзакцията: $2000
увеличаване на рентабилността с 4%
приоритет за тегления
професионален търговецвсички Master Trader точки плюс:
баланс по сметката: $15000 – $50000
максимална сума на транзакцията: $3000
увеличаване на рентабилността с 6%
личен мениджър
експерт търговецвсички точки за професионален търговец плюс:
баланс по сметката: от $50000
максимална сума на транзакцията: $5000
увеличаване на рентабилността с 8%
висок приоритет за тегления
първокласни подаръци
лични отстъпки
MT5 Forexналичен за всички етапи, започващи с опитен
ливъридж
: 1:10 до 1:1000
плаващ спред: от 1,1 пипса
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Можете ли да използвате демо акаунт на Pocket Option?

Предлага безплатно демо сметка за всеки да започне да търгува с бинарни опции. Демо сметката може да се използва за обучение, преди да започнете да правите реални инвестиции на Pocket Option. Само с едно кликване можете да търгувате с виртуални пари в платформата. Не е необходима регистрация или депозит за практикуване на търговия с виртуални пари. Много търговци получават първия си опит в демо сметката, преди да започнат с истински пари. Препоръчвам на всеки да практикува платформата в демо акаунта – дори ако прочетете всяка една дума от моя преглед на Pocket Option ;-)

Pocket Option демо сметка
Използвайте демо акаунта, когато сте нов в търговията с бинарни опции

В двоична демо сметка е неограничен с 10.000$ виртуални пари. Можете да го заредите с едно щракване, ако загуби малко пари. След като сте придобили опит и сте се научили търгувайте успешно с бинарни опции можете директно да започнете да търгувате с реални пари.

  • Безплатен и неограничен акаунт
  • Най-добрият начин да практикувате и да се научите да търгувате
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Характеристики на вашата сметка за търговия Pocket Option

Нека да разгледаме по-подробно как да влезете в акаунта си Pocket Option и как да го верифицирате. Проверката е важна стъпка, ако искате да изпитате всички функции на платформата Pocket Option.

Как да влезете във вашия Pocket Option акаунт

Ако вече сте създали акаунт Pocket Option, влизането е много лесно. Просто посетете уебсайта на брокера чрез pocketoption.com или потърсете брокера чрез Google. След като бъдете насочени към уебсайта, гледайте горния десен ъгъл. Кликнете върху „Pocket Option Log in“.

джобна опция за вход
Кликнете върху „Вход“, за да започнете

Въведете своя имейл и парола, направете reCAPTCHA и натиснете „ВХОД“. Ако искате, можете да запазите данните си и да останете влезли в системата.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Pocket Option проверка: Как да потвърдите акаунта си

За да получите достъп до всички функции на Pocket Option, трябва Потвърдете акаунта си. Това отнема няколко стъпки, но е лесно за изпълнение.

Следвайте тези стъпки за проверка:

  • Влезте в акаунта си
  • Отворете настройките на личния си акаунт (профил)
  • Подгответе доказателство за идентификационен документ (напр. сканирано изображение на вашия документ за самоличност, паспорт или шофьорска книжка)
  • Качете документа
  • Проследете процеса на проверка
Pocket Option проверка
Можете да намерите подробностите за потвърждение в настройките на вашия акаунт

Трябва да въведете доказателство за адрес както добре. Можете да използвате банково писмо или документи като сметка за ток. Важно е да има името на лицето, което управлява акаунта. Бъдете внимателни: Документът не трябва да се изрязва и цялата важна информация трябва да се вижда ясно.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Налични методи за плащане за депозит и теглене

Хубавото на Pocket Option е, че предлагат около 50 различни метода на плащане за депозит и теглене.

Pocket Option методи на плащане
Има много различни методи на плащане – например много криптовалути

В минималният депозит е 50$. Можете да използвате карти, електронни плащания или криптовалута. Те не начисляват комисионна и тегленето работи в рамките на времевия хоризонт от 24 часа. The минималната сума за теглене е 10$.

Pocket-Option-начини на плащане
Още няколко метода на плащане Pocket Option

Факти за методите на плащане: 

  • Минимален депозит 50$ и минимално теглене 10$
  • Незабавни депозити с електронни методи
  • Кредитни карти
  • Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money
  • Криптовалути, Bitcoin, Litecoin, Ripple и др
  • Без комисионни и такси
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да депозирате пари на Pocket Option

Искате ли да започнете да търгувате? Първото нещо, което трябва да направите след регистрация и проверка: е пари на депозит. Процесът е много лесен за разбиране. Отворете уебсайта Pocket Option. След като влезете, можете да видите таблото си за управление. Щракнете върху бутона „ЗАРЕЖДАНЕ“ в горната част на страницата.

джобна опция за допълване
Не можете да пропуснете бутона

Вече можете да изберете един от различните методи на плащане. Минималният депозит е $50. След като изберете един метод на плащане, следвайте показаните стъпки.

джобен опционен депозит
Изберете любимия си метод на плащане

Ако всичко върви добре, сметката ви се допълва (минимален депозит: $50). Можете да започнете да търгувате сега!

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Има ли бонуси за депозит?

да Pocket Option предлага депозит бонуси за привличане на нови клиенти и кредитиране на съществуващи клиенти. Ако изберете метод на плащане, можете да видите колко бонус за депозит ще получите. Зависи колко пари искате да депозирате.

бонус за джобни опции
Колкото повече депозирате, толкова по-висок е вашият бонус

Например, ако презаредите сметката си с $ 5000, ще получите допълнително 43%, което е $2150. Така че салдото по сметката ви ще бъде $7150 след депозита.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да теглите пари от Pocket Option

В заключение, първите тестове на теглене с брокера в нашия преглед на Pocket Option са успешни. Тегленето на средства и системата за депозити работят много добре. Освен това Pocket Option ви предлага кешбек от максимум 10% от вашия депозит или загуби.

Опция за теглене Pocket Option
Лесно е да теглите пари – но трябва да имате потвърдена сметка

За повече информация отворете реална сметка. В допълнение, трябва да спомена, че трябва да потвърдите акаунта си, преди да започнете да търгувате с истински пари. Брокерът не изплаща по непроверени сметки.

Тест на бонусната система и наградите

Както виждате на снимката по-долу Pocket Option ви предлага бонус система. Има голям избор от възможности за печелене на допълнителни пари. Използвайте депозит или бонус без депозит, за да получите по-голям акаунт. В допълнение към това те предлагат безрискови сделки, връщане на пари или промоционални кодове.

Pocket-Option-бонус
Pocket Option бонус

Получавате награда, ако обемът ви на търговия е висок. Те ви дават "Скъпоценни камъни" които можете да използвате в магазина за награди. В магазина за награди има някои опции за закупуване на допълнителни бонуси.

Добра ли е бонусната система?

За първи път виждам толкова голяма бонус система с различни опции. Но не забравяйте, че всеки бонус е свързан с условие. От друга страна, можете да отмените бонуса по всяко време, като просто щракнете върху иконата в акаунта си. Не се задържат пари, ако имате активен бонус. Трябва да направите x50 оборот от вашия бонус, за да получите плащане.

Факти за бонусната система:

  • Бонус за депозит
  • Бонус без депозит
  • Безрискови сделки
  • Пари обратно
  • Скъпоценни камъни за бонус
  • Бустери за повече печалба
➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Поддръжка и обслужване за търговци на Pocket Option

В поддържа е много важно за търговците да изградят надеждни взаимоотношения. Брокерът предлага бързо, отговорна поддръжка за чат в нашия преглед на Pocket Option.

Pocket-Option-поддръжка-и-образование
Поддръжка на Pocket Option

Освен това те получиха поддръжка по телефона и имейла. Поддръжката работи на различни езици. според това, те имат агент в ЕС (чешки).

Факти за поддръжката:

  • Поддръжка 24/7
  • Услуга за телефон, имейл и чат
  • Поддръжка на повече от 5 различни езика
  • Безплатен образователен център
  • Анализ и обучение
Поддържа:Време на работа:телефон:Електронна поща:
Телефон, чат, имейл24/7+44 20 8123 4499[email protected]

Безплатно обучение: Как да се научите да търгувате с Pocket Option

За начинаещи и напреднали търговци има a голяма образователна секция на платформата. Гледайте видео уроци или прочетете нови стратегии от експертите на Pocket Option. Те обясняват подробно как работи. Важно е да получите повече знания, преди да търгувате с реални пари.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Сигнали за търговия на Pocket Option

Ако нямате време да анализирате пазарите сами, има много възможности за това как можете да спечелите и в двата случая. Търговията с копия е един от тях, но също така сигналите са много полезни при намирането настройки за търговия, които могат да работят и да ви позволят да правите много пари.

сигнали за джобни опции
Pocket Option предлага сигнали

Но не всеки брокер на бинарни опции предлага такива сигнали за търговия. Хубавото на Pocket Option е: Предлага такива сигнали. Просто отворете своя акаунт и бюро за търговия и щракнете върху бутона „Сигнали“ от дясната страна на екрана.

Вече можете да видите всички сигнали, генерирани от системата. Ако искате да копирате такъв, просто щракнете върху „Копиране на сигнал“.

джобен сигнал за копиране на опция
Можете да видите много сигнали наведнъж

Това е цялата магия – сега сте направили сделка според сигнала. Това може да ви помогне да развиете своите търговски умения. Докато сигналите са налични на Pocket Option, роботи за търговия не са!

Къде се предлага Pocket Option?

Може би сте забелязали, че не можете да използвате платформите за търговия Pocket Option във всяка отделна страна по света. Нека имаме a бърз преглед на всички налични и забранени държави.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Списък с налични държави:

Това са държавите, в които можете да търгувате чрез Pocket Option:

  • Китай
  • Индия
  • Япония
  • Малайзия
  • Персия
  • Русия
  • Сърбия
  • Южна Кореа
  • Бразилия
  • Тайланд
  • Турция
  • ОАЕ
  • и много други

Вижте пълния Pocket Option списък с държави тук!

За съжаление, има някои страни, които забраниха търговията с бинарни опции напълно.

Списък със забранени държави:

Това са държавите, в които не можете да търгувате чрез Pocket Option:

  • Всички държави, които принадлежат към Европейския съюз
  • Израел
  • Япония
  • Обединеното кралство
  • САЩ

Какви са алтернативите на Pocket Option?

Pocket Option се представя поне толкова добре, колкото нашите двама най-добри бинарни брокера. Можем да дадем на Pocket Option цели 5 от 5 звезди, защото брокерът е регулиран, предлага висока възвръщаемост и бонуси, има отличен и богат на функции интерфейс и е популярен сред много потребители.

Pocket Option може да се счита за индустриален стандарт, когато става въпрос за двоична търговия. Това е един от най-добрите брокери, които имаме в нашите сравнения.

1. Pocket Option2. Olymp Trade3. IQ Option
Рейтинг: 5/55/55/5
Регламент:IFMRRCМеждународна финансова комисия/
Цифрови опции: дадада
Връщане:До 93%+До 90%+До 100%+
Активи:100+100+300+
Поддържа:24/724/724/7
предимства:Предлага сделки за 30 секундиНаличен бонус 100%Предлага също CFD и валутна търговия
недостатъци:По-висок минимален депозитНе е най-високата доходностНе се предлага във всяка страна
➔ Регистрирайте се с Pocket Option➔ Посетете прегледа на Olymp Trade➔ Посетете прегледа на IQ Option

Виж повече алтернативи в нашето сравнение между други брокери:

Pocket Option предлага ли партньорска програма?

да, Pocket Option предлага партньорска програма за всички търговци, които искат да доведат нови търговци при брокерите. Печалбата може да бъде до 80% от приходите от Pocket Option. Има много възможности за получаване на допълнителен доход като партньор.

pocket option affiliate

Можете да привлечете нови търговци чрез социални медии, уебсайтове, youtube или други видове реклама и да ги накарате да се регистрират чрез URL адреса на вашия партньор. Ако препоръчаният търговец започне да търгува и инвестира, вие печелите пари като комисионна от брокера.

➨ Регистрирайте се безплатно за партньорската програма Pocket Option

(Предупреждение за риск: Търговията включва рискове)

Заключение от моя преглед на Pocket Option: надежден брокер ли е или измама?

Резултатът от моя преглед на Pocket Option: Pocket Option изглежда като надежден брокер на бинарни опции. Има голям набор от различни активи с високи печалби за търговците. Бинарните опции са много прости и лесни за разбиране в платформата. За допълнителни въпроси можете да използвате големия образователен център. Според мен платформата за търговия е една от най-добрите в света, защото можете бързо да я персонализирате. Освен това е много удобен за потребителя и се чувства много удобно да търгувате там.

Pocket Option е легитимен брокер

За тегления и депозити имате много различни методи на плащане. Откриването на акаунт за по-малко от 5 минути не е проблем. Можете да започнете да търгувате с реални пари с начален баланс от 50$. Това е добра стойност за всеки търговец. Освен това големите депозити също са добре дошли. Единственият недостатък на Pocket Option е липсата на реална регулация на финансов институт. В заключение, от моя опит, този брокер може да бъде много полезен.

Предимствата на Pocket Option:

  • Висока печалба от активи 96%+
  • 100+ актива
  • Бърза и надеждна поддръжка
  • Социална търговия
  • Много различни методи на плащане
  • Без скрити такси
  • Отлична платформа за търговия
  • Нисък минимален депозит
  • Тегленето на средства е лесно

Pocket Option показва наистина добра бонус програма и a надеждна платформа за търговия в моето ревю. Това е една от най-добрите платформи за търговия.

➥ Регистрирайте се с Pocket Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси (FAQ)

Регулиран ли е Pocket Option?

Да, регулира се от Центъра за регулиране на международните финансови пазари, известен още като IFMRRC, и Органа за международни услуги на Мвали. Но няма официални държавни органи за финансовите пазари.

Pocket Option добър брокер ли е?

От моя гледна точка Pocket Option е надежден брокер. Можете да използвате демо сметката, да търгувате без никакви такси, да депозирате и теглите пари без такси и да печелите много пари благодарение на високото изплащане (96%+). Освен това платформата предлага добра поддръжка и социална търговия.

Предлага ли се Pocket Option в САЩ?

Не, за съжаление, Pocket Option не може да се използва от американски търговци, защото не се регулира от CFTC. Но американските търговци все още могат да създадат безплатна демо сметка.

Безопасен ли е Pocket Option?

Pocket Option е легитимен и сигурен брокер, където можете търгувайте с бинарни опции. Вашите средства са в безопасност и е лесно да теглите пари.

Колко време отнема тегленето на Pocket Option?

Изплащането при Pocket Option обикновено е много бързо. Когато тествахме платформата, парите бяха в сметката още на следващия ден. Тегленията обаче могат да отнемат до 5 дни. Това зависи от избрания метод на теглене и деня от седмицата.

Тегленията към електронни портфейли и кредитни карти обикновено са бързи. Банковите или банковите преводи отнемат 4-5 работни дни, а тегленията на криптовалута отнемат средно 2-3 работни дни.

Можете ли да правите пари на Pocket Option?

Да, възможно е да правете пари на Pocket Option. Има много хора, които го правят на пълен работен ден и са направили цяло състояние, правейки го. Монетата обаче винаги има две страни. Не е изключено да има и загуби.

Като цяло става въпрос за избор на подходяща стратегия за търговия и поставяне на правилни сделки в точното време. Ако успеете, можете да направите много пари с Pocket Option. Няма горна граница за това колко пари можете да спечелите.

Означава ли OTC на Pocket Option?

OTC означава Over The Counter на Pocket Option. Това са активи и графики, които са достъпни за търговия през уикенда. Това е разлика от графиките на реалната фондова борса, тъй като активът не може да се търгува на борсата, ако тя е затворена. Следователно Извънборсовите диаграми се използват на Pocket Option.