12341
4.2 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
4
Депозит
4.2
Оферти
4
поддържа
3.4
Платформа
4
Доходност
4

IQcent преглед 2023 – Измама ли е или не? – Тест на брокера

  • Висок бонус
  • Безплатни подаръци
  • Приема международни клиенти
  • Удобна за потребителя платформа
  • Търговия с копия

Търговията с бинарни опции включва високо ниво на риск и предлага страхотни възможности за печелене на много пари. Ето защо някои хора твърдят, че брокери като IQcent са измама. С над 100 актива, атрактивни бонуси и възвръщаемост до 95%, той е добре известен брокер.

Но дали IQcent е измама или не? Можете ли да търгувате безопасно с това брокер на бинарни опции, или трябва да го избягвате на всяка цена? В този преглед ще разгледаме по-подробно IQcent и ще оценим платформата.

Официален уебсайт на IQcent
Официалният сайт на IQCent
Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Бързи факти за IQ Cent:

⭐ Рейтинг: (4.2 / 5)
⚖️ Регламент:IFMRRC
💻 Демо сметка:✔ (наличен, неограничен)
💰 Минимален депозит10$
📈 Минимална търговия:0,01$
📊 Активи:100+, стоки, форекс, енергия, благородни метали, индекси
📞 Поддържа:24/7 телефон, чат, имейл
🎁 Бонус: Бонус до 20% за потребители на бронзови акаунти, бонус от повече от 50% за потребители на сребърни акаунти

Използвайте кода „BOFREE“ за да поискате своя бонус без депозит $100
🎁 Бонус условия за теглене: 3x оборот на депозит + бонус
⚠️ добив:До 95%+
💳 Методи за депозит:биткойн, банков превод, MasterCard, Visa, Ethereum, Perfect Money, Altcoin, Litecoin, Neteller, Skrill
🏧 Методи за теглене:Биткойн, банков превод, MasterCard, Visa, Ethereum, Perfect Money, алткойни, Litecoin, Neteller, Skrill
💵 Партньорска програма:На разположение
🧮 такси:Прилагат се спредове и маржове. Без такси за депозит. Без такси за теглене. (Може да се прилагат банкови такси). Без скрити такси.
🌎езици:Африкаанс, албански, амхарски, арабски, арменски, азербайджански, баски, беларуски, бенгалски, босненски, български, каталонски, чичева, китайски (опростен + традиционен), корсикански, хърватски, чешки, датски, холандски, английски, есперанто, естонски, филипински , фински, френски, фризийски, галисийски, грузински, немски, гръцки, гуджарати, хаитянски креолски, хауса, хавайски, иврит, хинди, унгарски, исландски, игбо, индонезийски, ирландски, италиански, японски, явански, каннада, казахски, корейски, кюрдски, киргизки, латвийски, литовски, македонски, млагашки, малайски, малаяламски, малтийски, маорски, маратски, молдовски, монголски, черногорски, непалски, норвежки, пущунски, персийски, полски, португалски, пенджабски, румънски, руски, шотландски галски, сръбски , сесото, шона, синдхи, синхалски, словашки, словенски, сомалийски, испански, сундански, суахили, шведски, таджикски, тамилски, телугу, тайландски, турски, украински, урду, узбекски, виетнамски, уелски, идиш, йоруба
🕌 ислямски сметка:Не е наличен
📍 Седалище: Бруклин, Ню Йорк, Съединени щати
📅 Основан в:2017
⌛ Време за активиране на акаунта:В рамките на 24 часа
Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво ще прочетете в тази публикация

Какво е IQcent? – представи брокерът

Ползи и предимства на IQcent
Някои характеристики на IQcent

IQcent е нов въведе брокер на бинарни опции който приема центове; можете да търгувате финансови инструменти под формата на центове до $0.01. Компанията представи този двоичен брокер през 2017 г. и започна онлайн търговия с CFD през 2020 г. Основното местоположение на платформата е в Маджуро, Маршалови острови.

Опцията за отварянето на демо сметка не е достъпно при IQcent. Но можете да имате право на такъв, като се регистрирате за акаунт на живо и го финансирате. След това с помощта на грижата за клиенти можете да идентификационни данни за демо акаунт. А демо сметка за бинарни опции помага на новите търговци да практикуват търговия в безрискова среда с някои от функциите за търговия, налични в демо сметката.

Има три различни типа акаунти, бронз, сребро и злато, и трите идват с различни функции.

Платформата за онлайн търговия въведе различни нови функции като търговия с копия, в който можете лесно да копирате ходовете на топ търговците и да печелите за нула време. Можете също да се учите от тези експерти, за да придобиете знания и опит. Минималният депозит такси са $10. 

Той също така осигурява поддръжка на клиенти на живо за съдействие на клиентите и се опитва да премахне объркването и трудностите.

Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Плюсове и минуси на IQcent

Всеки брокер има своите плюсове и минуси. Същото е и с IQcent. Въпреки това, след по-внимателен поглед, можем да кажем, че плюсовете на този брокер са повече от минусите. IQcent предлага много вълнуващи възможности да правите пари като търговец. Ето преглед на плюсовете и минусите:

предимства:

  • Непрекъсната търговия през уикенда
  • Гарантирана обработка на теглене в рамките на 1 час
  • Налични крипто депозити
  • 100% сигурна търговия с пълна защита на данните
  • Възможност за търговия под опитно ръководство
  • Удобен за потребителя интерфейс
  • Конкурси и подаръци
  • Възможен висок добив

недостатъци:

  • Само 100+ актива
  • Не се регулира

Регулиран ли е IQcent? Регулация и безопасност за клиентите

При избора на брокер на бинарни опции регулацията играе решаваща роля. За жалост, IQcent няма регулиране. Но брокерът се оказа реномиран. В нашия тест всички депозити и тегления преминаха гладко. Печалбите бяха изплатени. С много потребители и SSL криптиране и защита на данните, IQcent е доста сигурен като цяло.

Регулиране и безопасност на IQcent

Преди да започне спекулативна търговия, търговецът се уверява, че платформата за търговия е безопасна и може да се разчита. Търговецът трябва да е сигурен дали може да разчита на платформа като IQcent. Един от най-добрите начини за измерване на безопасността на платформите за онлайн търговия е да се определи кой регулаторен орган държи под око тези платформи за търговия.

IQcent не е регулирана брокерска услуга!

Е, IQcent не е регулирана платформа за онлайн търговия, така че потребителите трябва да са наясно, че тяхната средствата могат да бъдат изложени на риск. Също така не е ясно дали IQcent държи средствата по сметката на клиента отделно от сметката на брокера. Партньорите на платформата за онлайн търговия не носят отговорност, тъй като не притежават лиценз от регулаторния орган.

Онлайн брокерът не спазва никакви правила, защото няма правила, които да ги следят. Партньори и агенти на IQcent са не е регистриран. И IQcent не предоставя услуга в САЩ.

Регламент:Не се регулира
SSL:да
Защита на данни:да
2-факторно удостоверяване:да
Регулирани методи на плащане:Да, наличен
Защита от отрицателен баланс:да

Преглед на офертите за търговия и условията на IQcent:

Стъпки за търговия на IQcent
Стъпки за търговия на IQcent

IQcent ви позволява да инвестирате във финансови пазари, използвайки бинарни опции (цифрови опции). Техниката е проста; трябва правилно да предвидите движение на цената в определен момент. Преди да се регистрирате при който и да е брокер, винаги трябва да проверявате правилата и условията за търговци и инвеститори. След това можете да спечелите висока възвръщаемост на вашата инвестиция.

Кратки факти за офертите:

Минимална сума за търговия: $ 0.01
Видове търговия:Бинарни опции, цифрови опции
Срок на годност:60 секунди до 4 часа
Пазари: 100+
Форекс:да
стоки:да
Криптовалути:да
Запаси:да
Максимална възвръщаемост на сделка:95%+
бонус:Бонус до 20% за потребители на бронзови акаунти, бонус над 50% за потребители на сребърни акаунти

Използвайте кода „BOFREE“ за да поискате $100 бонус без депозит
Време за изпълнение:1 ms (без закъснения)

Вземете $100 бонус без депозит с кода „BOFREE (100$ бонус без депозит)“

Какво представляват бинарните опции на IQ Cent?

Това са типът опции, при които изплащането силно зависи от да/не предложение и е свързано с това дали цената на даден финансов инструмент ще се повиши над или под определената сума. Бинарната опция не предоставя на клиента опция за покупка или продажба на определен финансов инструмент. Можете да търгувате с бинарни опции чрез платформи като IQcent.

Типове акаунти на IQcent:

Лесно е да търгувате с IQcent поради интерактивен уебсайт. За да се задоволят различните нужди на клиентите, има различни акаунти според нуждите на клиента. 

Платформата за онлайн търговия предлага три различни типа акаунти. Ако сте начинаещ и започнете с малка сума за онлайн спекулации, проверете сметките и техните характеристики, посочени по-долу.

Типове акаунти в IQcent
Типове акаунти в IQCent

Видове сметки на живо, налични с IQcent:

 #1 злато

  • Майсторски клас
  • Инструмент за търговия с копия
  • Личен мениджър за успех
  • Теглене за шестдесет минути
  • Демо сметка
  • Поддръжка на видео чат

#2 сребро

  • Бонус повече от 50%
  • Демо сметка
  • Първите три сделки бяха безрискови
  • Майсторски клас
  • Инструмент за търговия с копия
  • Теглене за шестдесет минути
  • 24 часа поддръжка на живо

#3 Бронз

  • Инструмент за търговия с копия
  • Бонус до 20%
  • Демо сметка
  • Теглене за шестдесет минути
Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Приети държави:

Търговията е разрешена от различни части на света ако държавата, в която е открита сметката, позволява международна онлайн търговия с брокери. Неговите услуги не са достъпни на територията на САЩ. Поради законови причини някои функции на платформата за онлайн търговия не са налични в някои страни.

Признание и награди

Ако онлайн платформата е удостоени с награди, тогава е много полезно за потенциалните клиенти да спечелят доверие в платформата за онлайн търговия. 

Според съответните ресурси, IQcent има все още не е получил никакви награди защото е новосъздадена платформа за онлайн търговия. Но те имат потенциала да получат признание поради иновациите, които компанията въведе. The бинарни опции скоро ще бъдат признати в света на платформите за онлайн търговия.

Вземете безплатен бонус за депозит от 100% с нашия промоционален код „BOFREE (100$ Бонус без депозит)“

Създаване на акаунт с IQcent

Създаването на акаунт с IQcent е лесен процес. Следвайте тези прости стъпки:

  • Отидете на уебсайта на IQcent и щракнете върху опцията „регистрация“. Форма с появяване; попълнете правилно всички подробности като вашето име, адрес и имейл. Ако попълните грешна информация, това ще доведе до затруднения при верифицирането на акаунта.
  • След като се регистрирате, можете да прочетете общите условия. И ако сте съгласни с тези условия, щракнете върху квадратчето за отметка, където пише „Потвърждавам“.
  • Сега следващата стъпка е да изберете следващия бутон.
  • Започнете да се учите да търгувате с демо сметката.
Отворете сметка с IQcent
Формуляр за откриване на акаунт в IQ Cent

От съществено значение е клиентите да подайте доказателство за самоличност и пребиваване. Ако не можете да проверите доказателствата, тогава IQcent има пълно право да закрие акаунта.

Можете да правите депозити в GBP, USD, RUB и EUR чрез различни методи.

Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Тегления и депозити на IQcent

Безопасност на клиентските средства на IQcent

Можете да отворите всяка сметка при IQcent с a минимален депозит от $10.

За извършване на тегления са налични следните методи:

  • биткойн
  • Банков превод
  • MasterCard
  • виза
  • Ethereum
  • перфектни пари
  • Алткойни
  • Litecoin
  • Neteller
  • Skrill
Методи за депозит IQcent
Поддържани методи на плащане на IQcent

Обработка на депозити става за нула време, с изключение на Perfect Money, което може да отнеме до шестдесет минути. Тегленето обикновено може да отнеме шестдесет минути след потвърждението на същото.

Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Преглед на платформата за търговия IQcent и други функции

В софтуер за валутна търговия е известна като платформата. Брокерската компания предоставя платформа на своите клиенти за извършване на търговията. Сделките могат да бъдат и с множество активи, при които е разрешена търговия с други активи заедно с форекс. Тези активи могат да бъдат борсови индекси, криптовалути и благородни метали.

IQcent предоставя своите платформа за търговия, известна като платформа IQcent. Това е лесна за употреба и интерактивна платформа за търговия. След като акаунтът бъде открит, цялата допълнителна информация е лесно достъпна.

IQcent платформа за търговия

Атрактивният потребителски интерфейс идва с a инструмент за търговия с копия да помогне на своите клиенти. Можете бързо да научите и копирате тези трейдъри, които са експерти, и те са включени в списъка въз основа на тяхното представяне.

Различно видове търговски графики помощ за лесна навигация. Платформата също така предлага моделите на пазара и техническия анализ, които ще ви помогнат да разберете пазарната позиция.

В Бутони CALL и PUT на платформата на IQcent помага при извършването на сделки. Времето за търговия варира от една минута до тридесет минути. Платформата за търговия има перфектен потребителски интерфейс и е много гъвкава, тъй като е достъпна на всички устройства и не изисква изтегляне на софтуер.

Лесно е да се достъп до данните, записани на уебсайта и не е достъпен на различни устройства.

Всички инструментите на уебсайта са лесно достъпни, и можете да използвате тези инструменти за търговия.

В функция за диаграми е наличен в центъра на уебсайта, което ви помага да търгувате с повече от един актив.

Можеш измерва вероятните печалби и загуби с инструменти за измерване, налични на уебсайта. Текстовите инструменти помагат при добавянето на коментари към портфолиото.

Руски, испански и английски са налични езици за платформата за търговия.

Кратки факти за офертите на IQcent:

Минимална сума за търговия: $0.01
Видове търговия:Бинарни опции, цифрови опции
Ливъридж:До 1:500
Форекс:да
стоки:да
Индекси:да
Криптовалути:да
Запаси:да
Максимална възвръщаемост на сделка:До 95%+
Време за изпълнение:1 ms (без закъснения)
Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Копирна търговия

IQcent ви предоставя a списък на десетте най-добри търговци. Тези търговци се ползват с доверие и са тествани от клиентите. Можете да започнете търговия с копия, като финансирате акаунта си, изберете професионалист и изберете търговия с копия. Сега можете да копирате всички движения на професионалиста и това също ви помага да спечелите търговията. 

IQcent търговия с копия

Тази функция е достъпно както за стар, така и за нов потребителс. Старите потребители могат да използват инструмента, за да направят печалби за нула време, а новите потребители използват този инструмент, за да научат ходовете от експертите. 

Търговия с копия също помага за минимизиране на загубите и разпределяне на средствата към такива активи, където рискът е по-нисък в сравнение с други финансови инструменти.

Тази функция също помага спестяват време на клиентите тъй като те могат да копират ходовете на опитните търговци и също така създава среда без риск за търговците.

Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Безплатна бонус програма:

Бонусната програма IQcent
Бонусната програма IQcent

Онлайн брокерите често привличат нови търговци чрез атрактивни депозитни бонуси. Но е важно да разберете какви са условията за получаване на ползата от бонуса. 

След като се докажете като активен търговец, вие получавате определен размер бонус, което е възвръщаемост на направените от вас разходи, откакто сте започнали да се регистрирате. Бонусите са начин за компенсиране на новите търговци за избора на брокер.

Бонусите помагат само за ще ви бъде от полза, когато започнете да търгувате с големи обеми. IQcent предоставя на своите клиенти бонус за първоначален депозит. 

Онлайн брокерът предлага a реферална програма с 20% бонус за депозити ако споделите кода си за препоръки със семейството, приятелите и колегите си. За да спечелите пари, всичко, което трябва да направите, е да споделите връзката с вашите приятели и познати. 

Ливъридж

Платформата за търговия позволява ливъридж до съотношение 1:100. Търговията с ливъридж на продукти отразява потенциалната печалба на търговеца. Но понякога това увеличава шансовете за загуба. Помага ви да получите значително излагане на спекулативния пазар.

Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Такси и разходи за IQcent

Спредове, маржове и комисионни определяне на разходи за спекулативна търговия. Разликата между курса на продажба и курса на купуване е известна като спред. Най-малкото увеличение поради движението на обменния курс е пипсът.

Маржът е известен като сума, необходима за отваряне на позиция във вашата сметка. Изчисляването на маржа се извършва в основната валута: щатски долари, ливъридж и обем на позицията.

Комисионните са такси, наложени на търговеца за започване на търговия от брокера от името на търговеца. Активът, който се търгува, и предлаганата услуга определят размера на комисионната.

Има определени брокери, които не давайте лични съвети за онлайн търговия, известни като брокери само за изпълнение; начисляват по-ниски комисионни.

Вземете безплатен бонус за депозит от 100% с нашия промоционален код „BOFREE (100$ Бонус без депозит)“

Договорът за търговия на разлики е функция, която помага на търговците да спекулират за покачването и падането на цените на финансовите пазари. 

Освен това брокерът таксува без такси IQcent тегления или депозити, но се прилагат банкови такси, ако извършвате транзакциите чрез кредитна или дебитна карта. Платформата за търговия предлага по-нисък процент на разпространение в сравнение с други платформи. Брокерът не начислява комисионна.

Активи на IQcent

Онлайн платформата предлага 15 двойки криптовалута, 4 акции, 26 валутни двойки и 2 стоки. Срокът на годност е от една до тридесет минути.           

Продукти, пазари и инструменти на IQcent

Платформата за търговия IQcent на различни устройства

Повече от сто инструменти за търговия са налични в платформата за търговия на IQcent, която включва криптовалути, стоки, индекси и форекс.

  • Стоки

Търгуемите стоки, базирани на договорна търговия, се извършват в пазар на стоки, което е подобно на пазарите за обмен на валута.

  • Форекс

Пазарът, където се обменят валути една за друга според плаващите курсове, е валутен пазар. Физически лица, компании и финансови институции са участници във Форекс пазара.

  • Енергия

Енергията е популярен избор за търговия поради своята ограничена наличност и много голямо търсене, което води до високата цена на тази стока.

  • Скъпоценни метали

Метали като сребро, злато и други благородни метали търговията се извършва на пазара въз основа на договор. 

  • Индекси

Индексът представлява малки части от голяма компания; те могат представляват някакъв специфичен фондов пазар. Индексите определят стойността на акциите на една компания.

Конкурс и промоция

  • награди

При всеки депозит от клиента, IQcent предлага подаръци. Все пак би било най-добре, ако изпълните критериите за минимален депозит, за да спечелите награда.

IQcent подаръци
Търговски състезания и раздавания на IQent
  • Състезание

Печелившата награда от $20000 е там всяка седмица и всеки търговец може да участва в състезанието. Първите четири позиции получават $20000 като парична награда, а други позиции получават бонуса.

Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Поддръжка на клиенти

Английският телефонен номер за поддръжка на клиенти на IQcent

От съществено значение е всяка брокерска компания да предостави перфектна помощ за удовлетвореността на своите клиенти и да се уверите, че търговската дейност протича гладко и без затруднения. Ако има пречки, те изискват незабавно отстраняване.

IQcent предоставя на клиента чатове на живо и видео разговори за справяне с проблемите, пред които са изправени клиентите им, и съдействие е на разположение двадесет и четири часа за намаляване на причинените пречки. Можете да се свържете с екипа за поддръжка на брокера чрез чат на живо, телефонни обаждания, имейл и др. 

Най-вълнуващата характеристика на онлайн платформата е, че те предоставят образователен център, така че повечето клиенти да могат да решават по-прости проблеми самостоятелно, без да губите много време и да започнете с търговски операции.

Поддържани езици:Повече от 3
Начини за връзка с брокера:Телефон, имейл, чат и видео разговори
Предлага се поддръжка:24/7
Електронна поща: [email protected]
Английски Телефонен номер:+1-8299476383
Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Изследвания

От съществено значение е потенциалните търговци да го направят задълбочено проучване за маркетинга преди започване на процеса на търговия. И би било най-добре, ако продължите проучването и по време на търговията. Успехът на търговията на спекулативния пазар зависи до голяма степен от знанията и опита, които спекулативният търговец притежава. 

Изследванията са жизненоважни за натрупване на опит и минимизиране на потенциалните загуби поради несигурността на пазара. Важно е да сте сигурни, че инвестирате в правилния актив сред различните налични активи.

По този начин, различни възможности за изследване че офертите на брокера са неразделна част от характеристиките на платформата за търговия. 

Обучение и образование

Преди да започнете онлайн търговия на форекс, е необходимо да да получите цялата информация и знания относно спекулативната търговия и финансовите пазари, тяхното функциониране и определянето на цените. 

Потенциалните клиенти на платформата за онлайн търговия трябва да са наясно с плюсове и минуси на спекулативния пазар. Спекулативният търговец трябва да проучи всички налични източници, за да придобие знания и опит.

Както при липсата на знания, потенциалните търговци могат да се сблъскат с трудности при търговията на пазара и това може да доведе до големи загуби. На уебсайта на IQcent, брокерът ви помага при откриването на демо сметка; онлайн платформата ви предлага и секция с често задавани въпроси в долната част на уеб страницата.

Не е лесно да се търгува в силно динамична и рискова среда; следователно, на необходими са подходящи познания за онлайн спекулации; в противен случай това може да доведе до големи загуби за търговеца. 

Ако изберете да отворите a златна или сребърна сметка на уебсайта на IQcent те ви предлагат функция за обучение с уеб сесия за майсторски клас.

Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Легитимността на IQcent

IQcent работи за FGC, и финансовата компания притежава лиценз за финансова услуга; следователно можем да кажем, че е безопасно да се търгува с IQcent. Платформата за търговия е надеждна и легитимна. Те също така предлагат прозрачност в търговията, на която можете да се доверите. Мъдро решение е да търгувате с тази платформа.

Препоръка на IQcent

Предимства от използването на IQcent
Предимства от използването на IQcent

По време на проучването на IQcent разбрахте, че инвестирането с тази платформа за търговия е много безопасно. Иновативният сайт предоставя интерактивни функции които са полезни за растежа на вашите инвестиции. Платформата е създадена, за да даде съществено допълнение на други брокери. Те осигуряват състезания, ниски минимални депозити, поддръжка на клиенти и много атрактивни функции. 

Гъвкавият потребителски интерфейс прави новите търговци удобни при търговски операции тъй като няма затруднения при работата с уебсайта. Цялото ви представяне се отразява на портфолиото ви, като актива, с който търгувате, растежа на инвестицията и т.н. 

Сравнение на IQcent с други бинарни брокери

Ако търсите двоичен брокер, където минималната търговия е едва 1 цент, тогава IQcent е брокерът за вас. IQcent предлага възможност за извършване на единични бинарни сделки с едва $0.01, което го прави идеален за начинаещи и за тези с малко начален капитал. Но от отрицателна страна е липсата на регулация. Като цяло IQcent отбелязва 3,9 от възможни 5 звезди в нашия преглед и следователно все още се препоръчва.

1. IQcent2. Pocket Option3. IQ Option
Рейтинг: 3.9/55/55/5
Регламент:Не се регулираIFMRRC/
Цифрови опции: дадада
Връщане:До 95%+До 93%+До 100%+
Активи:100+100+300+
Поддържа:24/724/724/7
предимства:Минимални сделки от $0,01Предлага сделки за 30 секундиПредлага също CFD и валутна търговия
недостатъци:Няма правилна регулацияНяма поддръжка по телефонаНе се предлага във всяка страна
➔ Регистрирайте се с IQcent➔ Посетете прегледа на Pocket Option➔ Посетете прегледа на IQ Option

Заключение от нашия преглед на IQcent: Не е открита измама

Заключаваме, че е така лесно да започнете да търгувате с IQcent защото това е нововъведена платформа за търговия с интерактивни функции, които само ви помагат да увеличите инвестициите си. Това е нов начин за търговия с бинарни опции. Платформата за търговия е добра за използване и легитимна, както и надеждна.

Новите търговци могат започнете да търгувате с платформата за онлайн търговия за нула време, защото процесът на регистрация е елементарен, а минималните такси за откриване на акаунт са само $10.

Новите търговци могат разчитайте на IQcent тъй като предоставя интелигентни уроци и търговия с копия, които могат да ви помогнат да научите как работи онлайн търговията. 

Можеш посетете уебсайта на IQcent, за да получите повече знания за платформата. Често задаваните въпроси и 24-часовата поддръжка на клиенти са много полезни. 

Съветваме ви да търгувайте с надежден брокер така че вашите трудно спечелени пари да не бъдат загубени, така че трябва да направите всички необходими проучвания, преди да започнете онлайн търговия на спекулативни пазари.

Регистрирайте се безплатно с IQcent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси (ЧЗВ) относно IQcent:

IQCent добър брокер ли е?

Има много фактори, които правят добър брокер. Предимствата на IQCent включват наличието на безплатна демо сметка, добра поддръжка на клиенти, бонуси за депозит и ниски такси за търговия. Въпреки това, един основен недостатък е, че IQ Cent не е регулиран. Търговците трябва да бъдат особено внимателни, когато инвестират истински пари.

Законен ли е IQCent?

Според нас IQCent е законен. Много търговци съобщават за положителен опит с IQCent. Можем само да потвърдим това. Депозитите и тегленията работеха без никакви проблеми, а печалбите от търговия се изплащаха незабавно. Платформата обаче не е регулирана, което е недостатък.

Какъв е минималният депозит за IQCent?

Минималният депозит за IQCent е $10.

Предлага ли се IQcent в САЩ?

Не, IQCent не се предлага в САЩ. Това се дължи на строгите регулаторни изисквания за търговия с бинарни опции. Платформата IQCent не е регистрирана в Съединените американски щати и следователно няма право да предлага своите услуги там. Въпреки това, търговци от много други страни могат да използват платформата без никакви проблеми.

Колко време отнема тегленето на IQCent?

Като цяло IQCent обработва всички заявки за теглене в рамките на 1 час. В зависимост от метода на теглене може да отнеме между 1 и 3 дни, докато парите пристигнат.

IQcent има ли демо акаунт?

Не. IQCent не предлага демо акаунт. Въпреки това има опция за търговия с виртуални пари. На първо място е необходим реален акаунт. След като акаунтът на живо бъде открит, трябва да се свържете с поддръжката на клиенти, за да депозирате виртуални средства.