12345
4.8 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5.0
Депозит
5.0
Оферти
4.7
поддържа
5.0
Платформа
4.8
Доходност
4.5

Expert Option преглед 2023 – Измама ли е или не? – Тест на брокера

  • Регулиран и безопасен
  • Крипто търговия
  • Висока възвръщаемост
  • Бързо изпълнение
  • Социална търговия
  • Нисък минимален депозит от $ 50

Понякога изборът на добър Брокер на бинарни опции трудно е. Има доста добри и лоши брокери. В днешно време Expert Option е една от най-големите компании за бинарни опции и е много популярна.

Въпреки това, както при всеки брокер, могат да възникнат някои въпроси. Expert Option измама ли е или реален? Expert Option истински ли е или фалшив? Законна ли е търговията с Expert Option?

В този преглед ще ви покажа отговора и какво трябва да знаете за брокера. Вижте условията и фактите за търговците. Наистина ли си струва да инвестирате парите си? - Разбирам.

Официален уебсайт на Expert Option
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Кратки факти за Expert Option:

⭐ Рейтинг: (4.8 / 5)
⚖️ Регламент:Регулира се от VFSC
💻 Демо сметка:✔ (наличен, неограничен)
💰 Минимален депозит$50
📈 Минимална търговия:1$
📊 Активи:100+ (Форекс, криптовалути, акции, стоки)
📞 Поддържа:24/7 телефон, чат, имейл
🎁 Бонус: Наличен бонус за депозит и бонус без депозит
Бонус за депозит: Вземете допълнителни пари към депозита си
Бонус без депозит: Брокерът подарява пари без депозит
⚠️ добив:До 90%+
💳 Методи за депозит:20+ метода за депозит, включително Кредитни карти, Дебитни карти, Mastercard, UnionPay, Криптовалути, електронни портфейли (Skrill, Neteller), Yandex, Qiwi Портфейл, Perfect Money и др.
🏧 Методи за теглене:20+ метода за теглене, включително кредитни или дебитни карти, Mastercard, UnionPay, криптовалути, Електронни портфейли (Skrill, Neteller), Yandex, Qiwi Wallet, Perfect Money и др.
💵 Партньорска програма:На разположение
🧮 такси:Прилагат се спредове и комисионни. Без такси за депозит. Без такси за теглене. Без скрити такси. До $ 50 такса за неактивност.
🌎езици:Английски, китайски, индийски, корейски, тайландски, виетнамски, арабски, турски, индийски, индонезийски, малайзийски, португалски, испански, японски, филипински
🕌 ислямски сметка:Не е наличен
📍 Седалище:Гибралтар
📅 Основан в:2014
⌛ Време за активиране на акаунта:В рамките на 24 часа
📱Платформи за търговия:уеб-платформа, мобилни приложения
📌Типове акаунти:Основен (50$), Сребърен (500$), Златен (2500$), Платинен (5000$), Ексклузивен
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво ще прочетете в тази публикация

Какво е Expert Option? – Фирмата представи

Нека започнем с най-често задавания въпрос: ExpertOption истински ли е или фалшив? Краткият отговор е: Expert Option е истински брокер. То е добре позната международна брокерска компания, която предоставя на търговците платформа за търговия с бинарни опции. 

Компанията е основана през 2014 г. и днес има открити над 9 милиона сметки. Expert Option е базиран във Вануату и се регулира от VFSC, което го прави сигурен избор. Стандартите за сигурност са от решаващо значение за брокера. Те го показват с добра работеща и безопасна платформа за търговия. Днес повече от 11 000 000 клиенти се доверяват на брокера.

Компанията има 4 основни ценности:

  • Клиенти: Добро обслужване на клиенти с мениджъри на акаунти на различни езици
  • Надеждност: Регулирана и по-добра от другите брокери
  • Простота: Лесна за използване платформата
  • Скорост: Много бързо изпълнение на търговията и краткосрочна търговия

предимства:

  • Удобни за потребителя, но мощни платформи
  • Платформа, разработена по поръчка
  • Платформата може да се използва на всяко устройство
  • 24/7 поддръжка на клиенти
  • Предлага светкавично бързо изпълнение на търговия
  • Предлага безплатни образователни материали
  • Предлага прозрачно търговско изживяване
  • Предлага над 100 актива

недостатъци:

  • Не се предлага в някои държави
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

В брокер Ви дава възможност да инвестирате във възходящи и падащи пазари. Можете да търгувате Forex, акции, стоки и криптовалути.

И така, ExpertOption плаща ли истински пари? Това е като залагане; ако направите правилната прогноза, брокерът ще ви плати висока печалба от 80 – 95% от вашата инвестиция. Следователно е възможно да печелите истински пари.

Освен това платформата е специализирана за краткосрочна търговия. Времевият хоризонт за сделки е 1 – 5 минути.

На пръв поглед предложенията на брокер са доста големи. Трябва да е възможно да се търгува с Expert Option на всяко устройство и навсякъде по света. Уебсайтът е ясно структуриран. Няма забавяне или прекъсвания по време на търговия на пазарите.

Вижте нашия пълен видео преглед на Expertoption:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIEV4cGVydCBPcHRpb24gcmV2aWV3IC0gSXMgaXQgYSBzY2FtPyAoVGhlIFRydXRoKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvek5zdERwYkxwZU0/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво ще прочетете в тази публикация

Регулиран ли е Expert Option? – Регулация и безопасност за клиентите

Регулацията е най-важният момент за търговците на бинарни опции и финансовите инвестиции. Особено брокерите на бинарни опции трябва да бъдат регулирани. Повечето компании не са регулирани и има възможност за измама. На първо място, трябва да следите официалните правила на брокера и след това да инвестирате парите си.

Expert Option се регулира от Комисията за финансови услуги на Вануату с лиценз № 15014. Това е истинска финансова регулация. Компанията трябва да спазва стриктни правила за предоставяне на своите услуги. Нарушения на наредбата не се допускат и се наказват. В днешно време, в сравнение с други брокери, това е голямо предимство на Expert Option. Средствата трябва да са безопасни.

Безопасност чрез различни политики за сигурност

Expert Option предоставя и на своите клиенти допълнителна сигурност през различни политики, което отново е знак за сигурен и истински брокер.

Политика за AML 

Като брокер, който заема позиция срещу финансови престъпления като пране на пари, Expert Option има политика за AML, която всички служителите и клиентите са длъжни да следват

ФК Компенсационен фонд

Като регистриран член на Финансовата комисия, Expert Option може да предложи на своите клиенти a компенсационен фонд до 20 000 евро. Този компенсационен фонд е полезен и се предоставя на онези клиенти, които имат спор с този брокер. 

Expert Option FC

Това предполага Expert Option също предлага механизъм за разрешаване на спорове, който предшества схемата за обезщетение. Така че търговецът може да има покритие на средствата и имат справедлив шанс да представят и оплакването. То по-нататък изяснява истинността на този брокер.

Политика за поверителност

И накрая, политика, която разграничава Expert Option от фалшиви, е политиката за поверителност. Никой фалшив брокер няма да поеме риска гарантират поверителност на клиента. Те имат за цел да ви измамят, а не да защитят вашите данни. Въпреки това, истински и сигурен брокер като Expert Option гарантира, че предлага политика за поверителност, която гарантира безопасно използване на вашите данни. Следователно можем да кажем, че е надежден и реален до сърцевината си. 

Някои факти за сигурността на Expert Option:

Регламент:Регламент на VFSC: Брокерът се регулира от VFSC
SSL:да
Защита на данни:да
2-факторно удостоверяване:да
Регулирани методи на плащане:Да, наличен
Защита от отрицателен баланс:да
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Търговско предложение и условия за клиенти

Минималната инвестиция за откриване на сметка е 50$, а минималната сума за залагане е 1$. Expert Option ви предлага най-добрите условия за търговия. Доходността/възвращаемостта е висока до 90%+ за всеки актив. Те ви предоставят повече от 100 различни актива за търговия. Можете да залагате с Бинарни опции на форекс, стоки, акции и криптовалути. Времевият хоризонт за бинарни сделки е между 60 секунди и 5 минути. Брокерът е идеален за краткосрочна търговия.

Expert Option активи и пазари
Пазари и активи на Expert Option

Условия за търговци:

  • Отворете акаунта си само с 50$
  • Започнете да залагате с 1$
  • Много висока печалба от активи от 90%+
  • Над 100 различни актива (Форекс, криптовалути, акции, стоки)
  • Краткосрочни бинарни опции
  • Различни типове акаунти

На първо впечатление брокерът изглежда много професионален. Уебсайтът и менюто са ясно структурирани и предназначени за начинаещи и напреднали търговци. Уебсайтът е достъпен на повече от 9 езика, а поддръжката работи на различни езици. Платформата за търговия (прочетете повече по-долу) е създадена за професионална търговия. Можете да търгувате с Expert Option на всяко устройство. Освен това те получиха един от най-добрите доставчици на пазарни данни. Няма изоставания или манипулирани графики от моя опит.

Кратки факти за офертите на Expert Option:

Минимална сума за търговия: $1
Видове търговия:Бинарни опции, цифрови опции
Срок на годност:60 секунди до 4 часа
Ливъридж:До 1:1000
такси:нула
Пазари: 100+
Форекс:да
стоки:да
Индекси:Не
Криптовалути:да
Запаси:да
Максимална възвръщаемост на сделка:До 90%+
Време за изпълнение:1 ms (без закъснения)
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Тест на платформата за търговия Expert Option:

На снимката по-долу виждате платформата за търговия на Expert Option. Платформата е достъпна за вашия браузър и приложение за вашия смартфон. Приложението Expert Option истинско или фалшиво ли е? Това е истинско и легитимно приложение. Можете да търгувате с Expert Option на всяко устройство. Има много функции за начинаещи и напреднали търговци. Най-важната характеристика на платформата за търговия е удобството за потребителя и възможностите за персонализиране. Платформата трябва да е много гъвкава.

От моя опит имате много различни опции за показване на диаграмата. Отворете различни активи със свещници и някои индикатори. Възможно е да се създават стратегии с популярни индикатори като лентите на Болинджър и RSI. Платформата за търговия предлага на търговеца всичко необходимо за успешна търговия.

Expert Options ленти на Болинджър
Платформата за търговия Expert Option

Как да използвам Expert Option? – Урок за търговия

Брокерът предлага само бинарни опции за търговци. Много е лесно и лесно да се разбере този финансов продукт. Можете да залагате на нарастващи или падащи пазари в определен времеви хоризонт. Направете правилната прогноза и можете да спечелите висока печалба за по-малко от 1 минута. Рискът е ограничен до сумата на вашия залог и търговията се затваря автоматично, ако срокът на изтичане приключи. Например, трябва да кажете, че пазарът ще бъде по-висок/по-нисък от текущата цена след 5 минути.

Expert-Option-order-mask
Как да правите поръчки на Expert Option

Пример – EUR/USD – 95%:

Това означава, че ако инвестирате 100$ и направите правилната прогноза за посоката на цената, ще получите печалба от 195$. 100$ е възвръщаемостта на вашата инвестиция, а 95$ е печалбата.

Особено начинаещи и нови потребители могат да се възползват от опцията за социална търговия от лявата страна. Просто копирайте автоматично успешните търговци. Също така можете да четете и слушате ежедневни анализи на Expert Option. Платформата работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, като е налична и търговия през уикенда. Expert Option непрекъснато добавя нови финансови инструменти. Това ми звучи много добре.

Предимства на платформата за търговия:

  • Висока печалба от активи
  • Персонализирана и гъвкава платформа
  • Безплатно приложение
  • Социална търговия (търговци на копия)
  • Анализ
  • Индикатори

Можете да видите, че платформата е ясно структурирана и достъпна на повече от 10 езика. В менюто можете да избирате между валути, криптовалути, акции и стоки. Повече от 100 различни актива са налични за бинарни опции. Използвайте повече от 4 типа диаграми, 20 индикатора и технически инструменти, за да начертаете линии. Начинаещите трябва бързо да свикнат с платформата.

Борсов анализ
Мадридската фондова борса

Expert Option е един от брокерите, които предоставят професионално обслужване на своите търговци. В лявото меню виждате опциите „образование“ и „аналитика“. Получавайте директни пазарни новини на вашата платформа. Има новини за акции, валути, криптовалути и стоки. Всеки ден те публикуват нови видеоклипове с най-добрите идеи за търговия. Образователният център е добър начин да научите повече за търговията. Начинаещите трябва особено да гледат цялата видео секция, преди да започнат да търгуват с истински пари. От друга страна, напредналите търговци могат да подобрят стратегиите си с нови познания в образователния център.

› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Графики и анализи на платформата за търговия

Друг важен момент на професионалната платформа за търговия са диаграмите и функциите за анализ. Резултатът от моя преглед на Expert Options е, че брокерът предлага голям избор от функции. Техническият анализ е една от най-използваните стратегии за търговия с бинарни опции. Брокерът предлага индикатори, типове диаграми и инструменти за рисуване. В следващата статия ще ви дам общ преглед на възможностите за успешна търговия.

Графика на експертни опции
Типове диаграми на Expert Option

Начертаването на диаграми е трудно за начинаещи, тъй като изборът от инструменти и видове е голям. Ще ви покажа най-добрия тип диаграма и какво трябва да знаете за нея. Expert Option предлага 4 различни типа диаграми. Най-популярният тип диаграма е свещниците. На първо място, това е трудно за разбиране за начинаещ. Освен това можете да гледате образователни видеоклипове за този тип диаграми.

Свещниците са разработени от професионални търговци в Япония. Това е по-добър начин за интерпретиране на пазарните движения, защото можете да видите затварянето, отварянето, високото и ниското за определен период от време. Типът на диаграмата ви позволява да получите повече информация по-добре и по-бързо до мозъка си.

Брокерът на бинарни опции ви предлага:

  • Областна диаграма
  • Линейна диаграма
  • Бар диаграма
  • Диаграма на свещите (най-популярна)
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Индикаторите са безплатни и достъпни

В техническия анализ се използват индикатори. Има различни видове от тях за прогнозиране на посоката на пазара. Индикаторът анализира цената в определен период от време. Математически формули изчисляват сигнали за покупка и продажба на пазара. Можете да ги използвате като потвърждение за вашия анализ или да разработите стратегия.

Брокерът ви предлага повече от 10 индикатора за търговия. Те могат да се персонализират. Просто щракнете върху символа на индикатора на платформата и ще се покаже друго меню. Освен това можете да гледате образователни видеоклипове за индикатори или да поискате помощ от поддръжката, ако имате някакви въпроси относно това.

Expert-Option-индикатори
Индикатори на Expert Option
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Технически инструменти за чертане за технически анализ

Expert-Option-инструменти за-техническо-чертане
Чертожни инструменти на Expert Option

Също така, техническите инструменти за чертане са важни за техническия анализ. Можете да използвате хоризонтални линии, вертикални линии и линии на тренда за вашия анализ. Те са персонализирани и можете да зададете ширината на цвета на инструмента. През повечето време тези инструменти се използват за търговски стратегии за подкрепа и съпротива на пазарите.

В заключение, платформата за търговия предлага всички функции, от които търговецът се нуждае. Според мен това е една от най-добрите платформи на пазара. Особено структурираният дизайн е удобен за бързо и лесно обучение за търговия. Начинаещите и напредналите търговци харесват тази платформа толкова много, защото е достъпна за всяко устройство и няма забавяния и прекъсвания.

Мобилна търговия (приложение) – Expert Option работи на всяко устройство

Expert Option мобилно приложение
Expert Option се предлага за Windows, Android, iOS и MacOC

Страхотна новина – Expert Option е наличен за всяко устройство. Екипът работи усилено за създаването на професионални програми и приложения. В днешно време е важно да търгувате на мобилни телефони или таблети. Днес като общо правило повече от 50 процента от търговците използват мобилна търговия. И така, мобилна търговия Expert Option – истинска ли е или фалшива? Всъщност той е истински, законен и функционира правилно и безопасно.

Предимствата са ясни. Проверете портфолиото си във всеки регион на света с вашия смартфон. Освен това имате същите функции в мобилното приложение, както в уеб базираната версия.

› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Мобилна търговия:

Приложението е достъпно за потребители на Android и iOS. От моя опит приложението работи гладко и без никакви забавяния. Освен това приложението е структурирано като уеб версията и ще намерите същите функции в менюто.

Уеб версия:

Можете да отворите Expert Option в браузъра по ваш избор. Използвайте Firefox, Chrome или други браузъри за търговия.

Изтеглете версия:

Expert Option ви предлага да изтеглите платформата за търговия за вашия компютър. Експертите казват, че версията за изтегляне е много по-бърза за търговия. Винаги брокерът препоръчва изтеглянето на програмата за по-добро изживяване.

Безплатна демо сметка Expert Option за начинаещи

Тези, които искате да се регистрирате с Expert Option, можете да използвате безплатен демо акаунт. Демо сметката е неограничена и започва от 10.000$. Започнете да практикувате бинарни опции и научете повече за платформата за търговия. Получавате директен достъп до образователния център. Начинаещите трябва да разработят и тестват своя собствена стратегия с демо сметка. Освен това напредналите търговци могат да подобрят стратегията си с безплатната демо сметка.

Не е необходимо да се регистрирате за безплатния демо акаунт.

Как да отворите акаунта си?

Как става откриването на сметка? – С Expert Option е много лесно и отнема само 5 минути. В този преглед открих реална сметка. На първо място, имате нужда от вашия имейл и парола. След това можете да депозирате малко пари в сметката. Можете да започнете да търгувате без проверка. Ако искате да теглите, трябва да верифицирате акаунта си с необходимите документи. Препоръчвам да направите това, преди да депозирате парите си.

Проверката е много бърза и се обработва за няколко часа. За по-бърза проверка пишете на поддръжката, че сте качили документите си и сте попълнили формуляра за акаунт. Вече можете да използвате всички функции на Expert Option с вашия акаунт.

› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Различни типове сметки за по-голяма печалба

Има различни типове акаунти за търговци. Зависи от стойността на депозита, за да получите по-висок ранг. С депозит над 500$ ще получите личен мениджър и професионален анализ на ежедневна база (сребро). Започвайки с 2500$ получавате по-висока печалба от активи и по-бързо теглене (злато). Платинената сметка (5000$) ви предлага отново повече възвръщаемост на активите. За по-големи клиенти има възможност за получаване на ексклузивен акаунт със специални условия.

Expert-Option-типове акаунти
Типове акаунти на Expert Option

Преглед на депозита и тегленето на сметката Expert Option

След като отворите реалната си сметка, можете да захранвате сметката с различни методи на плащане. Expert Option предлага повече от 20 различни начини за плащане. Понякога методите на плащане зависят от държавата ви на пребиваване.

Използвайте кредитни или дебитни карти, Mastercard, UnionPay, криптовалути, електронни портфейли (Skrill, Neteller), Yandex, Qiwi Wallet, Perfect Money и др. Офертата за сделките е голямо предимство.

Няма скрити такси за вас. Финансирането на сметката и оттегляне са без таксиМинималната сума за депозит е 50$, а минималната сума за теглене е 10$. Финансирането може да се обработва директно с електронни плащания. Системата за теглене работи доста бързо. По-високите типове акаунти имат приоритетно теглене. Тегленето се обработва за няколко часа.

Expert Option методи на плащане
Поддържани методи на плащане на Expert Option

Налични са следните методи на плащане:

  • Кредитни карти (Master/Visa)
  • Neteller, Skrill
  • WebMoney
  • електронни плащания
  • WeChat
  • Orangepay
  • Криптовалути
  • перфектни пари
  • Yandex Money
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Безплатен бонус Expert Option за вашия депозит

Като някои други Брокери на бинарни опции, Expert Option предлага бонус за депозит и бонус без депозит. Това е чудесна възможност да увеличите баланса на сметката си. След активиране на бонус, можете да търгувате с повече риск и повече пари (прочетете примера по-долу). Според това всеки път бонусът е свързан със специални условия. Бонусът е като безплатни пари (подарък), но трябва да направите определен оборот на пари, докато търгувате.

Пример за бонус:

Правите депозит от 1000$ в баланса на сметката си и търгувате с разумното управление на парите от 1% на сделка. Това означава, че рискувате 10$ за всяка сделка от портфолиото си. Ако активирате бонуса за депозит 100%, получавате допълнителни пари от 1000$. Сега салдото по сметката ви е 2000$. Сега можете да търгувате с 20$ на сделка, ако използвате управлението на парите на 1%.

  • Бонус за депозит: Вземете допълнителни пари към депозита си
  • Бонус без депозит: Брокерът подарява пари без депозит

Бонус условия:

Както споменахме по-горе, трябва да изпълните някои условия. Оборотът е 50x. Ако получите бонус от 1000$, трябва да търгувате обем от 50.000$ във вашата сметка. След това можете да направите теглене. Бонусът може да бъде деактивиран, но само ако не сте започнали да търгувате, докато е активиран! Освен това размерът на бонуса зависи от сумата на депозита и промоцията.

› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Налични държави на Expert Option

Expert Option е международен брокер, но компанията не предоставя услугите си във всяка страна. Има някои забранени държави. От друга страна, брокерът подобрява услугата в бързо развиващите се региони за бинарни опции.

В днешно време бинарните опции са много популярни и пазарът се разраства бързо. Особено в страните от Азия и Африка финансовият продукт се радва на по-голяма популярност.

Expert Option не предоставя услуги на търговци от САЩ, Канада, Европейско икономическо пространство, Швейцария, Израел, Нова Зеландия, Австралия, Япония, Северна Корея, Пуерто Рико и Судан.

Най-бързо развиващите се страни са: 

  • Гана
  • Индия
  • Малайзия
  • Тайланд
  • Филипините
  • Индонезия

Социална търговия на Expert Option, за да получите печалбата си автоматично

Социалната търговия и търговията с копия също са достъпни в платформата. Ако имате реална сметка, можете да копирате най-добрите търговци на Expert Option. В платформата виждате прозрачни отворени и затворени сделки на търговец. Има различен ранг за всеки актив. Кликнете върху „социалния бутон“ и вижте най-добрите търговци. Освен това можете да видите идеите и позициите на други търговци. Възможно е да видите колко търговци са отворили дълга или къса сделка.

Expert-Option-социална търговия
Копиране на търговия на Expert Option

Социалната търговия е добър начин да разширите акаунта си, но в някои отношения може да бъде много рисковано. Според мен трябва да анализирате търговец за дълго време и да започнете само с малка сума пари за копиране. Ако един търговец печели и прави добра печалба за дълго време, е добър избор да го копирате.

Тест на поддръжката и обслужването на Expert Option

Expert Option предлага на своите клиенти 24/7 поддръжка по телефон, чат и имейл. Поддръжката чрез чат е най-лесният начин да се свържете с поддръжката. Ако сте влезли в платформата, просто щракнете върху символа „Чат на живо“ и ще получите директна връзка. Освен това поддръжката чрез чат е достъпна на мобилната платформа. От моя опит поддръжката работи много бързо и отговаря с високо ниво на познания. Използвайте телефонния номер, за да получите директна връзка с централата на Expert Option.

Уебсайтът е достъпен на повече от 15 различни езика. Всъщност поддръжката говори този език. Expert Option винаги се опитва да увеличи своята клиентска база. Така те добавят нови езици и наемат нови служители за поддръжка.

Друго голямо предимство е акаунт мениджърът за клиентите. Мениджърът на акаунта и личният мениджър са налични в ексклузивния сребърен акаунт. В сравнение с други брокери, това е удобна услуга за всеки клиент на Expert Option. Можете да работите с тях върху нови стратегии или методи за търговия.

Факти за поддръжката:

  • Повече от 15 различни езика
  • Поддръжка по телефон, имейл и чат
  • Поддръжка 24/7
  • Мениджъри на акаунти
  • 1 към 1 услуга
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Обучение за начинаещи и напреднали търговци

В резултат на професионалната поддръжка на клиенти, те предлагат обширни образователни материали за начинаещи и напреднали търговци. Можете да гледате видеоклипове и да четете статии на различни езици.

Експертна опция-образование и поддръжка
Образователен раздел на Expert Option

Как да започнете? 

Кликнете върху бутона за образование, за да гледате видеоклиповете „как да започнете“. Всички функции на платформата са обяснени подробно. Научете първите стъпки за правилно използване на платформата и придобийте знания за графичните инструменти, активи, социална търговия и методи за депозит. Поддръжката ще ви помогне, ако останат въпроси.

Образование

Образованието е най-важният момент за успешните и професионални търговци. Без добри познания и образование ще загубите парите си и ще взривите сметката си. Според мен не е добра идея да започнете да търгувате без образование. Това е като хазарт в казино. С правилните познания можете бързо да подобрите резултатите си. Expert Option предлага широка гама от материали за успешна търговия.

Глави на образованието: 

  • Технически анализ
  • Графичен анализ
  • Фундаментален анализ
  • Психология на търговията
  • Стратегии за търговия

Това не е краят на образованието. Като използвате по-висок тип сметка от сребро, вие ще получавате ежедневни пазарни прегледи и финансови проучвания. Това е добър начин да подобрите резултатите си като търговец. Освен това мениджърите на акаунти могат да ви помогнат да използвате правилно учебния материал или да разработите професионални стратегии.

Поддръжка на Expert Option

Поддържани езици:Предлагат се над 15 бр
Поддръжка налична чрез:Телефон, чат, имейл
Налична поддръжка:24/7
Електронна поща: Система за поддръжка чрез билет
Поддръжка по телефона:+44 20 8123 4499
› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

EO.Finance – Обмяна на криптовалути от Expert Option

Като професионален брокер Expert Option разработва нови оферти за своите клиенти. EO. Finance е най-новият проект на компанията. Той е регулиран и лицензиран крипто портфейл и обмен. Налични са повече от 40 валути и е много лесно да капитализирате портфейла.

В миналото повечето борси за криптовалути не приемаха нови клиенти, защото търсенето беше твърде голямо. Имаше проблеми с тегленията, проверката и финансирането. Expert Options се опитва да елиминира всички тези проблеми, като разработва нова платформа за криптовалути.

EO.финанси
Expert Option Обмен чрез мобилно приложение

Платформата е предназначена да купува и обменя много бързо вашите фиатни пари в криптовалути и обратно. Купете криптовалута с вашата карта за по-малко от 1 минута. Подобно на платформата за търговия Expert Option, това приложение е достъпно за всяко устройство.

Факти за EO.Finance: 

  • Обмен
  • Крипто портфейл
  • Повече от 40 валути
  • Много бърза регистрация и проверка
  • Просто купете криптовалута с вашата карта
  • Предлага се за всякакви устройства
  • Предплатена карта за теглене на средства
  • европейски лиценз

Собствено разработена криптовалута EO Coin

В допълнение, проектът EO Coin е нова криптовалута, която работи директно заедно с борсата. Можете да използвате монетата, за да намалите таксите си за обмен към други валути. Това е лицензиран и регулиран проект. Освен това този проект ни позволява да спекулираме и да получаваме висока печалба.

Поддръжка за Crypto:

В заключение, този проект показва, че Expert Option е иновативна компания, която се опитва да удари друг пазар със своя опит и знания. Лично аз харесвам новата борса и портфейла за използване на криптовалути, защото е бърз, безопасен и лесен за разбиране в същото време. Новите валути са силно волатилни. Също така, шансът за реализиране на високи печалби и възвръщаемост е възможен с този нов проект.

Сравнение на Expert Option с други бинарни брокери

Ако ние сравнете Expert Option с някои други брокери, прави впечатление, че Expert Option се представя сравнително еднакво. Брокерът има 4,8 от 5 възможни точки. Предимствата включват, че Expert Option има компетентна 24/7 поддръжка на клиенти, бързо изпълнение на търговията и предлага безплатни образователни материали. Недостатъкът е, че Expert Option не се предлага във всяка държава.

1. Expert Option2. Pocket Option3. IQ Option
Рейтинг: 4.8/55/55/5
Регламент:VFSCIFMRRC/
Цифрови опции: дадада
Връщане:До 90%+До 93%+До 100%+
Активи:100+100+300+
Поддържа:24/724/724/7
предимства:Наличен бонус за депозит и бонус без депозитПредлага сделки за 30 секундиПредлага също CFD и валутна търговия
недостатъци:Не се предлага във всяка странаНяма поддръжка по телефонаНе се предлага във всяка страна
➔ Регистрирайте се с Expert Option➔ Посетете прегледа на Pocket Option➔ Посетете прегледа на IQ Option

Вижте още алтернативи в нашите сравнения:

› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Заключение от прегледа на брокера: легитимен ли е Expert Option? – Да!

Интересен е за напреднали търговци и начинаещи. В заключение, Expert Option е една от най-добрите компании за бинарни опции. Според мен измама за търговците няма. Компанията предлага страхотно портфолио за търговия. Освен това най-важният момент е, че брокерът е официално регулиран. Надеждността е на първо място при Expert Option.

В тази статия ви показах условията и предимствата на брокер на бинарни опции. Търсих някои недостатъци, но ми беше трудно да ги намеря. Платформата е изключително иновативна. Expert Option винаги се опитва да подобри услугата си (например закупуване на криптовалути с банкова карта).

Просто започнете с безплатната демо сметка или малка сума на депозит за тестване на брокера. Ще се изненадате колко добра е компанията. Без скрити такси за сметка и най-висока печалба от активи – това е, което искам. В сравнение с други брокери, Expert Options забележимо печели.

Вашите въпроси в стил „Expert Option истински или фалшив“, „Expert Option измама или легитимен“, „Expert Option легитимен или не“ и „Expert Option безопасен или не“ трябва да получите отговор сега. Благодарение на информацията, която сме представили тук, Expert Option е един от най-доверените брокери за бинарни опции; законен, а не измама.

› Регистрирайте се безплатно с Expert Option сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси (ЧЗВ) относно Expert Option:

Законен ли е Expert Option?

Да, Expert Option е легален. Първо, платформата се регулира от VFSC. Освен това платформата има повече от 11 000 000 клиенти и има високи стандарти за сигурност. Дори ние можем да потвърдим, че предоставя отлично търговско изживяване. Депозитите и тегленията са плавни и платформата предлага възможност да печелите добри пари, ако правите правилни сделки.

Какъв е минималният депозит в Expert Option?

Минималният депозит на Expert Option е $50.

Можете ли наистина да правите пари с Expert Option?

Да, възможно е да правите пари с Expert Option. Има много търговци, които са превърнали търговията с бинарни опции в своя основна професия и са направили цяло състояние. Въпреки това трябва да знаете, че са възможни загуби. Загубата може да бъде част от играта. Дори при търговията с бинарни опции няма да получите нищо безплатно и това не е схема за бързо забогатяване. Важно е да имате добри търговски умения, съчетани с дисциплина и здрави нерви. Ако изберете добра платформа за търговия, като например Expert Option, разполагате с всички подходящи системи, за да станете успешен търговец.

Кое е по-добро IQ Option или Expert Option?

Коя платформа е по-добра е индивидуално решение и е трудно да се прецени. Въз основа на нашите доказателства и нашия собствен опит, ние даваме на Expert Option 4,8 от 5 възможни звезди и IQ Option 5 от 5 звезди. И двете платформи имат отлични условия за търговия и са регулирани. Търговците, които не са сигурни, трябва да разгледат и двете платформи и сами да открият коя намират за по-добра.

Добър ли е Expert Option за търговия?

Expert Option е отличен, когато става въпрос за търговия. Платформата е лесна за използване, предлага бързи скорости на изпълнение и има повече от 100 налични актива. Освен това Expert Option е регулиран и предлага изключителна поддръжка на клиенти.

Expert Option наистина ли плаща?

Да, Expert Option наистина плаща. От нашия опит заявките за теглене се обработват навреме. Тъй като е регулиран брокер, търговците не трябва да се страхуват за средствата си. Тествахме платформата и можем да потвърдим това. Изтеглените пари постъпват в сметката ден по-късно. Съответно търговците могат да изтеглят своите средства и печалби без никакви проблеми.

Регулиран ли е Expert Option?

Expert Option е нов брокер със седалище в Сейнт Винсент и Гренадини. Започна осигуряване на първокласна търговия услуги през 2014 г. Но това, че е нов брокер, не може да му попречи да достигне списъка с топ брокери. Сега има име, на което милиони търговци по целия свят се доверяват. Така че, за да запази доверието си, Expert Option има себе си регулиран от една от най-добрите финансови агенции

Наскоро се присъедини към Финансова комисия като станете регистриран член. Това го прави а напълно регулиран брокер обвързани с финансовите норми на Финансовата комисия. Също така, като регистриран член дава Expert Option, който може да предостави на своите клиенти.

Тъй като Финансовата комисия е независима агенция, всички търговци на Expert Option могат да получат гаранция за прозрачни услуги. Ако се установи, че този брокер на бинарни опции нарушава някаква наредба, FC може да заличи името му от списъка на регулираните брокери. Това ще доведе Expert Option към ситуация с асзначително намален брой търговци. Така че можем да кажем, че всички търговци със сигурност могат да получат услуги с високи стандарти и ангажираност

Безопасен ли е EO брокерът?

Брокерът EO (известен също като Expert Option) е легитимен, сигурен, регулиран брокер, който предлага добро търговско изживяване.