12345
5.0 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5.0
Депозит
5.0
Оферти
5.0
поддържа
5.0
Платформа
5.0
Доходност
4.9

Deriv преглед 2023 – Измама ли е или не? – Реален тест на брокера

  • Поддържа автоматизирана търговия
  • Регулирана търговия
  • Множество платформи
  • Различни финансови продукти
  • MetaTrader 5
  • Висок добив 90%+

Deriv е онлайн брокерска компания с множество активи, която се фокусира върху предоставянето на най-добрата технология за своите търговци. На техните платформи можете да инвестирате в повече от 100 различни финансови инструменти и повече от 6 класа активи, включително бинарни опции.

Наличието на брокерски компании в индустрията на бинарните опции е навсякъде. Има много брокерски къщи с фантастични условия на обслужване, но не винаги е възможно да изберете надежден брокер.

В тази статия ще ви дадем задълбочен преглед на брокера Deriv, като също така посочва оплакванията на брокера на Deriv и отговаря на често срещани въпроси: „Дали Deriv е сигурен брокер за търговия? Трябва ли наистина да се регистрирате?“. Подготвихме този преглед на Deriv.com, за да ви помогнем да вземете най-добре обоснованото решение относно това дали да изберете Deriv като брокер на бинарни опции или не. Тази статия ще ви помогне да определите дали можете да използвате това посредничество или това е друга измама.

› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Кратки факти за Deriv:

⭐ Рейтинг: (5 / 5)
⚖️ Регламент:Регулиран от няколко органа (5 различни регулатора)
💻 Демо сметка:✔ (наличен, неограничен)
💰 Минимален депозит5$
📈 Минимална търговия:$ 0.50
📊 Активи:100+, Forex, стокови пазари, акции и синтетични индекси
📞 Поддържа:24/7 телефон, чат, имейл
🎁 Бонус: Наличен бонус за добре дошли без депозит
⚠️ добив:До 90%+
💳 Методи за депозит:банкови преводи, кредитни карти, дебитни карти, електронни портфейли, и криптовалути
🏧 Методи за теглене:Банкови преводи, кредитни/дебитни карти, електронни портфейли и криптовалути
💵 Партньорска програма:На разположение
🧮 такси:Прилагат се ниски спредове и комисионни. Без такси за депозит. Без такси за теглене. Без скрити такси.
🌎езици:Английски, арабски, испански, френски, индонезийски, италиански, полски, португалски, руски, тайландски, виетнамски, турски, немски, китайски, японски, бангла, корейски
🕌 ислямски сметка:Не е наличен
📍 Седалище:Кингстаун, Сейнт Винсент и Гренадини
📅 Основан в:1999
⌛ Време за активиране на акаунта:В рамките на 24 часа
› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво е Deriv.com? – представи брокерът

Вижте нашето пълно видео ревю тук:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIERFUklWIHJldmlldyAtIElzIGl0IGEgc2NhbT8gKFRoZSBUcnV0aCkgLSBPcHRpb25zIEkgQ0ZEIEkgQ3J5cHRvIGJyb2tlciB0ZXN0IiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9DeEVtWVhOZ2pNRT9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Deriv.com е разработен за уважавайте Binary.com креативност и напредък. Това е новата марка на Binary.com, основана през 1999 г. В продължение на 20 години брокерската компания се развива, като се концентрира върху изискванията и интересите на своите клиенти и върху иновациите. Той позволява на потребителите да търгуват валута, стокови пазари, акции и синтетични индекси. 

За да започнем прегледа на брокера Deriv, нека първо да разгледаме фирмата-основател на Deriv: брокерска Regent Markets Group, която е създадена през 1999 г. с цел да направи интернет търговията по-достъпна за обикновените хора. Оттогава групата се развива и преименува, като същевременно остава ангажирана с основната си цел. Binary.com предлага бинарни опции и е закупен през 2000 г., когато Regent Markets изгражда свой собствен клон в Малта.

Deriv.com платформи за търговия
Deriv.com платформи за търговия

Сега Binary.com създаде и основа Deriv.com, която е сравнително нова система за търговия в индустрията. Най-новият уебсайт, който предлага CFD, бинарни опции и FX търговия, е достъпен чрез интернет интерфейс, наречен DTrader, рамка Metatrader (DMT5), както и платформа за автоматична търговия, наречена DBot.

След две десетилетия предоставяне на услуги на своите клиенти на дребно, Binary.com наскоро претърпя ребрандиране към свежия и по-добър интерфейс, наречен Deriv. Платформата вече има по-широко предлагане на активи, по-добър потребителски интерфейс и ново проектирано лого.

Приблизително 1 милион клиенти на Binary.com, които участват в 43 милиона транзакции на месец, както и $6 милиона месечни изплащания, постепенно ще се прехвърлят към Deriv.com.

Има клонове в Малта, Малайзия, Британските Вирджински острови, Вануату, Сейнт Винсент и Гренадини и Гърнси. Днес това е многорегулирана марка и брокерска компания.

Преглед на плюсовете и минусите на Deriv:

предимства:

  • Приятелска поддръжка на клиенти
  • Сигурен и регулиран
  • Поддържан и разработен от Binary.com
  • Предлага бинарни опции (доходност до 90%+), форекс, CFD
  • Ливъридж до 1:1000
  • Страхотен потребителски интерфейс
  • Много търгуеми активи
  • Клиентите и развитието са приоритет
  • Обслужване на клиенти, което е едновременно компетентно и любезно
  • Binary.com осигури поддръжка и развитие
  • Множителите на възвръщаемостта се използват за увеличаване на възможните печалби
  • Налични са 3 различни платформи за търговия

недостатъци:

  • Няколко държави нямат достъп до него
  • Стимулите за регистрация и повтарящите се оферти са рядкост
  • Не предлага инструменти за копиране или социална търговия
  • Няма налични промоционални кодове
› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Регулиран ли е Deriv? – Регламент на брокера

Да, Deriv се регулира от над 5 различни регулаторни органа. Това ясно показва, че Deriv може да работи с регулаторните стандарти в много страни. Компанията се регулира от Малтийския орган за хазартни игри, Органа за финансови услуги на Лабуан, Комисията за финансови услуги на Британските Вирджински острови, Комисията за финансови услуги на Вануату и Финансовата комисия.

Регламентът предпазва потребителите от измамници. Няколко измами циркулират онлайн тези дни, така че трябва да бъдем предпазливи. Като инвеститори, ние разбираме, че защитата на нашите инвестиции е нашето основно съображение, когато определяме къде да инвестираме. Регламентите са много важни в търговския сектор, тъй като посредничеството не може да функционира законно, освен ако не е лицензирано и под надзор. Това ви защитава, тъй като посредничеството се счита за легитимно и надеждно поради тези разпоредби.

Deriv легитимен брокер ли е? Deriv брокер на измама ли е? Е, това е абсолютно законно и безопасно. Всъщност това е реномиран брокер, който е лицензиран в много юрисдикции. Deriv се контролира в Европейския съюз от Орган за финансови услуги на Малта (MFSA) който е един от най-сигурните регулатори в света.

Deriv.com MFSA регламент
Регламент MFSA

Фирмата е оторизирана от Комисията за финансови услуги на Вануату (FSC), както и от FSC на Британските Вирджински острови за клиенти извън ЕС. Освен това Deriv.com, брокерът, се контролира от малайзийската Labuan FSA. От създаването си на пазара за търговия, Deriv се счита за надежден брокер. Организацията е честна и цени доверието на своите потребители.

Deriv.com се регулира от VFSC
VFSC регламент
› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Безопасност за клиенти на Deriv

Като търговец трябва да проверим безопасността на нашите средства, докато вземаме търговски решения. Deriv.com е брокер, който гарантира на своите потребители фондове не участват в нито една от нейните бизнес дейности като ги разделите в безопасна и регистрирана организация. Потребителят има право да изтегли средствата си по всяко време. 

Освен това потребителят остава защитен, когато Deriv фалира; всяка част от средствата на клиента ще им бъдат възстановени, защото не са комбинирани с капитала на фирмата.

Deriv наистина е загрижен за безопасността на фирмата и клиентите. В резултат на това фирмата е внедрила един от най-добрите протоколи за сигурност, като SSL криптиране, за да защити средствата и поверителната информация на своите потребители.

Фирмата обещава да спазва строги правни и етични норми. Освен това фирмата призовава клиентите си да търгуват безопасно и безопасно. Така наречената „практика на безопасна и разумна търговия“ на Deriv осветява и подпомага клиентите в техния търговски опит.

Някои факти за сигурността на Deriv:

Регламент:– The Malta Gaming Authority (MGA/B2C/102/2000)
– The Labuan Financial Services Authority (MB/18/0024)
– The Комисията за финансови услуги на Британските Вирджински острови (SIBA/L/18/1114)
– The Комисията за финансови услуги на Вануату
Финансовата комисия
SSL:да
Защита на данни:да
2-факторно удостоверяване:да
Регулирани методи на плащане:Да, наличен
Защита от отрицателен баланс:да
› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Условия за търговия: Какви са офертите за Deriv?

Кратки факти за търговските оферти на Deriv:

Минимална сума за търговия: По-малко от $1
Видове търговия:Бинарни опции, цифрови опции, форекс, CFD, множители
Време на изтичане на бинарните опции:60 секунди до 4 часа
Ливъридж:До 1:1000
Пазари: 100+
Форекс:да
стоки:да
Индекси:да
Криптовалути:да
Запаси:да
Максимална възвръщаемост на търговия с бинарни опции:До 90%+
Време за изпълнение:Под 1 ms (без закъснения)
Време за търговия:24/7

Ливъридж и ограничения:

Инвеститорите използват Ceriv.com поради променливите ливъриджове, които предоставя. Търговците имат достъп до ливъридж до 1:1000.

Тези променливи ливъриджове позволиха на инвеститорите да увеличат очакваните си печалби чрез преминаване към по-голям размер на партидата с малко инвестиции.

Важно е да запомните, че лимитите на маржин и коефициентите на ливъридж ще се различават в зависимост от типа сметка и държавата, в която е регистриран профилът. За субекта, регулиран от ЕС, максималният наличен ливъридж е 1:30. Всички останали търговци извън Европа могат да се възползват от ливъридж до 1:1000.

Регулатор:Ливъридж:
Европа (Малта):Максимум 1:30
Други регулатори:До 1:1000

Преглед на платформите за търговия Deriv

Deriv платформи за търговия
Различни платформи за търговия Deriv.com

Можете да получите достъп до всички платформи в таблото за управление на вашия акаунт. Следните платформи са достъпни за всеки потребител:

  • Deriv Търговец (DTrader) – За търговия с бинарни опции и мултипликатори
  • Deriv Bot – Софтуер за автоматизирана търговия
  • Smart Trader (наследена платформа на Binary.com) – Платформа за търговия с опции
  • BinaryBot (наследена платформа на Binary.com) – Софтуер за автоматизирана търговия
  • Deriv GO – Мобилно приложение за търговия
  • Deriv MetaTrader 5 – Платформа за форекс и CFD
  • Deriv X – Уеб платформа за CFD

В следващия раздел ще разгледаме по-задълбочено платформите за търговия.

› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

1. DTrader (Deriv Trader)

Deriv Търговия - DTrader
Deriv DTrader платформа

Системата DTrader, която може да бъде персонализирана, има прост дизайн и повече от 100 търгувани актива. С аналитични сигнали и приспособления, графиките могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на изискванията на търговците. Опциите за търговия също могат да бъдат персонализирани, като размерите на договорите са толкова малки, колкото $0.5, а продължителността на търговията варира от 1 секунда до 1 година.

Максималните печалби също са повече от 200 процента. Платформата DTrader е фантастично развитие в системите за търговия и поддържа правилните функции за технически анализ и професионални диаграми.

От нашия опит това е най-добре разработената платформа на Deriv и със сигурност трябва да я използвате, когато искате да търгувате с бинарни опции или множители.

Ето предимствата на DTrader:

  • Ниска минимална търговска сума от $ 0,50
  • Търгувайте с бинарни опции и множители
  • Предлагат се множество видове бинарни опции (възход/спад, по-висок/по-нисък, докосване/без докосване)
  • Налични са повече от 100 актива
  • Multi-Charting
  • Технически инструменти (индикатори, аналитични инструменти, инструменти за рисуване)
  • Гладък интерфейс за извършване на бързи сделки
› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

2. Dbot

Deriv Bot (DBot)
Dbot

Системата DBot на Deriv не изисква програмиране. Това е генератор на техника за търговия с цифрови опции, които са достъпни в интернет. Тази система включва автоматичен бот, който изпълнява транзакции от ваше име. 

По същество това е платформа, на която потребителят може да създаде свой собствен търговски бот чрез плъзгане и пускане на „блокове“. Идва с три предварително изградени тактики на Deriv и има 50 актива, които да ви помогнат да стартирате своя бот, а създаването му не струва нищо. Той предлага силни инструменти за проучване, добре разработени сигнали и умни концепции, като печалба от книгата и стоп-загуба.

Този умен подход оптимизира печалбите, като същевременно ограничава загубите. Dbot е лесен за работа и изключително ефективен. Той също така включва монитор, който ви казва за ефективността на вашия бот с всяка извършена транзакция. Всички сигнали се доставят чрез Telegram. Можете ефективно и просто да създадете свой личен търговски бот.

Ето предимствата на DBot:

  • Не изисква програмни езици
  • Лесен за използване
  • Коригирайте професионалните стратегии
  • Бързо тестване
  • Автоматизирана търговия

3. SmartTrader

Умният търговец на Deriv
SmartTrader

SmartTrader е разработен от Binary.com и сега е внедрен в Deriv.com. Най-голямото предимство тук е простотата на платформата. От наша гледна точка това е добра платформа за правене на скалпиране, защото се предлагат Tick-Charts.

SmartTrader работи като система за търговия с дигитализирани опции. Предимството е, че имате допълнителни функции и алтернативи за започване на търговия с това. Екранът за поръчка е наличен точно пред вас и осигурява най-добрата работа. Можете да видите графиката и да извършите визуален анализ, като превъртите надолу. Има сегмент за начинаещи, който обяснява „как се търгува“.

Ето предимствата на SmartTrader:

  • Разработено от Binary.com
  • Лесно разбираем интерфейс
  • Tick-Charts
  • Перфектен за бързи сделки и скалпиране
› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

4. BinaryBot (наследена платформа на Binary.com)

BinaryBot от Deriv
BinaryBot

BinaryBot е основно същият като DBot. Предлага ви да създавате автоматизирани стратегии, базирани на логически градивни елементи. Вие избирате дали използвате BinaryBot или DBot.

5. Deriv GO (мобилно приложение)

Deriv Go App
Deriv GO приложения

Приложението Deriv GO е създадено за търговия с бинарни опции и множители в движение. За съжаление, поради нашия преглед разбрахме, че това приложение не е достъпно за европейски търговци поради разпоредбите. Европейските търговци могат да използват приложението DMT5 вместо това за търговия на Forex и CFD.

Deriv GO предлага същите функции като DTrader, както и мобилната версия. Има мощен интерфейс, който е лесен за разбиране. Насладете се на мулти-графики с огромна гама от индикатори. Има нулеви комисионни за повече от 100 налични актива за търговия с висока възвръщаемост до 90% (в случай на правилна прогноза.

Като цяло, ако трябва да търгувате в движение, това ап е идеален за нуждите на търговеца. Но ние препоръчваме винаги да търгувате на вашия компютър, защото ще имате повече възможности за анализ, отколкото на малки мобилни дисплеи.

Ето предимствата на приложението Deriv GO:

  • Предлага се за Android и iOS
  • Предлага същите функции като DTrader
  • Удобен за потребителя
  • Възможност за персонализиране
  • Без комисионни
  • Бързо изпълнение на търговията

6. Deriv MetaTrader 5 – DMT5

Deriv DMT5
DMT5 (MetaTrader 5)

DMT5 е MetaTrader 5 предлаган от Deriv.com. MetaTrader 5 е една от най-популярните платформи за търговия. Така че е голямо предимство, че този софтуер се предлага от Deriv.

Това е отлична комбинация за търговци с всички нива на умения. Той е напълно адаптивен, позволявайки на търговците да изграждат индикатори и региони за търговия, както намерят за добре. Различни търговски панели могат да бъдат отворени едновременно или отделни панели могат да бъдат разделени и преместени според нуждите.

Категориите активи са лесни за идентифициране и изследване — системата има над 100 продукта и този брой непрекъснато се разширява с разрастването на бизнеса. Осигурен е и ливъридж до 1:1000. Освен това се предлагат обеми на търговия, вариращи от микро-лотове до 30 обикновени лота.

Ето предимствата на DMT5:

  • Предлага се за всяко устройство (десктоп, мобилно приложение, уеб)
  • Налични персонализирани индикатори
  • Поддържа се автоматизирана търговия
  • Търговия с 1 щракване
  • Поддържа се от много брокери
  • Има огромна общност от търговци, които използват софтуера

7. Deriv X

Deriv X Платформа за търговия
Deriv X

Deriv X е уеб базирана платформа за търговия с повече възможности за настройване на софтуера към нуждите на търговците. Това е много адаптивен интерфейс, който може да се използва за Forex и CFD търговия.

От лявата страна виждате пазарния терминал, където можете да изберете над 100 актива за търговия. В средата има диаграмата, където можете да правите анализ, а също и търговия с 1 щракване. По-долу ще намерите дълбочината на пазара. Тази функция е важна за всички трейдъри и скалпери с голям обем.

Възможно е да регулирате тези прозорци както желаете и да отваряте нови функции като поръчки, търговия, история, списък за наблюдение, дневници и технически анализ.

Deriv X поддържа ултра-бърза търговия чрез списъка на пазара или дълбочината на пазара. С едно кликване можете да отворите поръчката си на следващата най-добра налична цена.

Ето предимствата на Deriv X:

  • Силно адаптивни функции
  • Предлагат се Forex и CFD търговия
  • Най-доброто за бърза търговия
  • Предлага се търговия с 1 щракване
  • Регулируем интерфейс
  • Професионални инструменти за търговци
› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Видове акаунти, предлагани от Deriv:

Нека ви разкажем малко повече за брокера Deriv. Платформата предлага 3 различни опции за сметка с достъп до различни активи за търговия.

Функция на акаунта:Данни:
минимален депозит:$ 5
Налични валути:€/£/$
Проверка:Задължително
Типове акаунти:3 различни типа сметки
Ислямски сметки (без размяна):На разположение
Deriv.com търговски стъпки

#1 Синтетичен акаунт

Тази сметка позволява търговия със синтетични индекси, които са индекси, предназначени да имитират движенията на реалните активи. Все пак тези активи не се влияят от реални дейности като съобщения на централната банка, финансови отчети и т.н. Ливъриджът на тази сметка може да бъде удължен до 1:1000.

Сметката ви позволява да търгувате през цялата седмица, което я прави изключително удобна. Тъй като никой друг посредник не предоставя синтетични активи за търговия, това е най-предпочитаната опция за сметка на Deriv.com.

#2 Финансова сметка

Тази стандартна сметка позволява както на начинаещи, така и на професионални търговци да работят със стоки, криптовалути, основни (обикновени и микро-партии) и малки валутни двойки със значителни ливъридж. Този акаунт предоставя на потребителите високо ниво на ливъридж и променливи маржове за оптимално удобство.

#3 Финансова STP сметка

Тази сметка ви позволява да търгувате с незначителни, екзотични и основни валутни двойки с тесни маржове и огромни търговски обеми. Това е 100% счетоводна сметка, в която сделките на инвеститорите се изпращат директно на пазара. 

Търговците вече имат директен достъп до Доставчик на валутна ликвидност. Безпристрастна трета страна одитира тези сметки за безпристрастност и позволява на потребителите да търгуват с договори за разлика (CFD) на синтезирани индекси.

#4 Безплатна демо сметка

Deriv предоставя демо сметка като една от основните си мисии като брокерска компания, която поддържа безопасна и етична търговия. Организацията насърчава своите клиенти да признаят, че търговията е критична практика, която има значително ниво на риск. 

Този безплатен демо акаунт е достъпен на всяка платформа Deriv и е лесен за достъп. Всичко, от което се нуждаете, е Deriv вход, за да използвате акаунта си. Демо акаунтът изисква вашия имейл адрес и ще бъдете пренасочени към него веднага. Тази демо сметка има $10 000 във фиктивни пари.

› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да си регистрирам акаунт на Deriv?

Създаването на акаунт на Deriv е лесно и бързо. Просто трябва да имате валиден имейл адрес и можете да се регистрирате незабавно. Ако имате стар акаунт на Binary.com, можете също да използвате същото име за вход и парола за достъп до Deriv.

Регистрирайте се с Deriv
Формулярът за регистрация Deriv

Процедурата за създаване на акаунт с Deriv е лесна. Стъпките са както следва:

  1. Прегледайте началната страница на Deriv 
  2. В екрана за регистрация изберете опцията „Създаване на безплатен демо акаунт“ или се регистрирайте чрез сайт за социални мрежи.
  3. Посочете вашия имейл адрес, поставете отметка в квадратчето и след това натиснете опцията „Създаване на демо акаунт“.
  4. Имейл с хипервръзка за потвърждение на вашите Deriv регистрация ще бъдат изпратени до вашия имейл акаунт. За да потвърдите, изберете опцията „Потвърдете моя имейл“.
  5. Сега ще бъдете пренасочени към нов екран, където можете да настроите нов демо акаунт, да посочите местоположението си, да предоставите парола за акаунт и да натиснете „Започнете да търгувате“.

Наздраве! Настройката на вашия демо акаунт е завършена! Ще получите $10 000 виртуални пари, за да търгувате с демо акаунта си.

Създайте реален акаунт на Deriv

За да отворите реална сметка, следвайте следните стъпки:

  1. Изберете раздела „Истински“ от лявата страна на раздела „Демо“.
  2. Под това ще изберете „Deriv акаунти“, изберете опцията „Добавяне“.
  3. След това изберете валутата и след това натиснете бутона „Напред“.
  4. Предоставете личната си информация и след това изберете „Напред“.
  5. Въведете информацията за вашето местоположение и след това изберете „Напред“.
  6. Прегледайте условията за ползване на Deriv, поставете отметка в квадратчето и след това натиснете опцията „Добавяне на акаунт“.
  7. Регистрирането на вашия истински акаунт е завършено.
› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Начини на плащане за депозит и теглене на Deriv:

Начини на плащане за депозити на Deriv

Банкови преводи, кредитни/дебитни карти, електронни портфейли и криптовалути са приемливи методи за депозит. Банковите парични преводи изискват само $5 първоначален депозит.

Необходими са основни плащания от 10 $ / £ / €, докато използвате кредитни и дебитни карти Visa или MasterCard.

Електронни портфейли като Skrill, Neteller, Fasapay, Webmoney, Paysafe и много други са достъпни с номинална инвестиция от $5.

Предлагат се депозити в реално време за банкови преводи, картови плащания и електронни портфейли.

Криптовалутите могат да се използват и за депозиране на пари. BTC, Ether, LTC и Tether са примери. За тях няма изискване за минимално плащане. За извършване на транзакциите са необходими 3 одобрения на блокчейн.

Как да депозирате чрез касата на Deriv:

Ако искате да депозирате на Deriv, трябва да използвате Касата. От нашия опит, това е умна система за комбиниране на всички методи на плащане и опции за депозит в едно меню. Вижте екранната снимка на менюто Каса по-долу

Deriv Депозит през касата
Депозит през касата

Deriv ви предлага да изберете 5 различни опции преди депозит:

  • Депозирайте чрез банков превод, кредитна карта и електронен портфейл
  • Депозирайте криптовалути
  • Купете криптовалути чрез фиат (можете да закупите криптовалута и директно да я депозирате на Deriv)
  • Депозирайте чрез платежни агенти (изберете платежен агент, който е упълномощен във вашата страна да изпраща пари)
  • Депозиране чрез Deriv P2P (собствен обмен на Deriv за парични преводи)

Депозитът чрез платежни агенти или Deriv P2P е добро предимство пред други брокери, защото те дават на хората в страни, където платежната система не е развита по най-добрия начин, депозит на Deriv.

След като изберете метода на плащане, просто въвеждате сумата, която искате да депозирате и свързвате платформата към вашата платежна система (ако е необходимо). Депозитите незабавно се кредитират във вашата търговска сметка с повечето методи.

Относно тегленето:

Тегленията предлагат възможности за избор, подобни на депозитите. Според оператора банковият превод ще започне с минимум изтегляне на $5.

Завършването може да отнеме до 2 дни. За банковите карти най-малкото оттегляне е $10 и отнема максимум един ден за обработка.

Забележка: Тегленията на MasterCard и Maestro са достъпни само за търговци от Обединеното кралство.

За да теглите пари с помощта на електронен портфейл, трябва да бъдат изтеглени поне 5 от основната валута. Извършва се в рамките на 1 работен ден.

Освен това биткойнът има най-малката сума за теглене сред криптовалутите - 0,0026. Отнема един ден за изпълнение с помощта на 3 блокчейн потвърждения.

Клиентите на Deriv.com не налагат допълнителни такси за теглене на печалби, точно както не се таксуват за депозит. В резултат на това Deriv е сред най-добрите налични и рентабилни брокери за тегления и депозити.

› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Налични ли са бонуси на Deriv?

Не, Deriv вече не предлага никакви бонуси. Трябва да се свържете с поддръжката на клиенти, ако попаднете на реклами или информация за бонуси.

Бонусите вече не се предлагат на Deriv
Бонусите вече не се предлагат на Deriv

Регламентът на ЕС от 2018 г. на ESMA забранява всички бонус оферти за европейски клиенти. Тъй като Deriv е европейска компания, те спряха да предоставят бонуси.

Въпреки това си струва да се съсредоточите върху началната страница на Deriv за потенциални нови стимули за регистрация и съществуващи предимства за клиенти.

Допълнителни такси:

Единствената допълнителна такса, която може да възникне, е такса за неактивност, когато акаунтът ви е неактивен повече от 12 месеца. Тогава Deriv ще ви таксува $ 25 такса за неактивност на всеки 6-месечен период, когато останете неактивни.

Deriv.com не зарежда всякакви такси или такси за депозити или тегления, пазарни данни или платформи.

Поддръжка на клиенти

Deriv поддръжка на клиенти
Deriv поддръжка на клиенти

Помощта за клиенти е достъпна 24/7, подобно на търговията. Телефонният номер за поддръжка на глобалното бюро за поддръжка е +44 1942 316889.

Можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на [email protected]. Има 2 начина да достигнете до обслужване на клиенти на Deriv.com:

Помощен център: – Това е съоръжение за самообслужване, което помага при идентифицирането на решения за широк кръг от запитвания относно акаунти и всякакви трудности в системата.

Попитайте общността: — Това средство предоставя списък с притеснения, на които съществуващите потребители са отговорили, и потребителят може да използва тези отговори, за да открие най-доброто възможно решение.

Наличност:Телефон (на английски):Електронна поща:езици:
24/7+44 1942 316889[email protected]13 Castle Street, St. Helier, JE2 3BT, Джърси

Приети и забранени държави

Deriv позволява само на потребители на възраст над 18 години да използват неговите продукти. Освен това услугите на тази фирма не се предлагат в нации като Хонконг, Съединените щати и Канада.

Да предположим, че сте гражданин на Малта, Канада, Франция, Хонконг, Израел, ОАЕ, Малайзия, Парагвай, Съединените щати или забранена нация, включена в списъка на Работна група за финансови действия (FATF) като проявяващи значителни несъответствия. В този случай няма да можете да настроите акаунт на Deriv.

› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Сравнение на Deriv с други бинарни брокери:

Ако сравним Deriv с други брокери, можем да кажем, че Deriv е един от най-добрите бинарни брокери. Дадохме на Deriv 5 от 5 звезди. Неговата уникална търговска точка е регулирането от няколко органа и отличното потребителско изживяване.

Ето сравнение между IQ Option и Pocket Option и Deriv:

1. Deriv2. Pocket Option3. IQ Option
Рейтинг: 5/55/55/5
Регламент:Регулиран от множество органиIFMRRC/
Цифрови опции: дадада
Връщане:До 90%+До 93%+До 100%+
Активи:100+100+300+
Поддържа:24/724/724/7
предимства:Мултирегулиран и сигуренПредлага сделки за 30 секундиПредлага също CFD и валутна търговия
недостатъци:Не се предлага във всяка странаНяма поддръжка по телефонаНе се предлага във всяка страна
➔ Регистрирайте се с Deriv➔ Посетете прегледа на Pocket Option➔ Посетете прегледа на IQ Option

Виж повече алтернативи в нашите сравнения с други брокери:

Завършване – Законен ли е Deriv или не? – Ние мислим, да!

В този преглед на търговията с Deriv искаме да ви дадем отговор дали Deriv е легитимен. Отговорът е да. Deriv функционира законно на търговския пазар повече от две десетилетия и е надграждан, подобряван и непрекъснато се развива. От нашия опит организацията движи развитието и е поставила като приоритет предоставянето на отлично обслужване на своите потребители. Редизайнът предостави допълнителни опции и алтернативи за търговците по отношение на това как искат да вървят съответните сделки.

Той ви позволява да инвестирате и да избирате от над 100 инструмента, включително Forex, акции, стоки и индекси. Платформите са ясни, лесни за използване и здрави. Фирмата предлага солиден ливъридж от прибл. 1:1000. Инструментите са разработени и подобрени, а обслужването на клиентите е ефективно и учтиво. 

Препоръчваме Deriv.com заради неговия опит, проверени статистики и ангажимента да обслужва своите клиенти чрез своите стоки и съоръжения. Затова го оценяваме с 5 от 5 звезди. Можем да кажем, че преобразяването на Binary.com е солидно, добре обмислено и си заслужава.

› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Най-задавани въпроси (ЧЗВ) относно Deriv:

Безопасен ли е Deriv?

Deriv е легитимна платформа за търговия, която е напълно контролирана и честна, включваща отлични оперативни стандарти, минимални транзакционни разходи и отлично изпълнение на услугите, помагайки на клиентите да сбъднат мечтите си. Подходящ е за всички видове потребители с различна степен на опит.

Как Deriv прави пари?

Deriv прави основните си печалби от реклами и партньорски програми.

Каква точно е разликата между Deriv и Binary.com?

Deriv.com е най-новата итерация и преобразяване на компанията Binary.com. Binary.com в крайна сметка ще бъде премахнат и наследен от Deriv.com.
Със съществуващо потребителско име и парола потребителите на Binary.com могат да влязат в системата и да преглеждат печалбите и сделките само на сайта Deriv.com.

Възможно ли е да се печели от Deriv?

Тук, на уебсайта Deriv.com, можете да печелите пари, като търгувате валутни двойки, синтетични индекси и крипто. Търговията с валута, като най-големият сектор за търговия, вижда значителни количества средства, които се обменят редовно. За разлика от други търговски системи, този пазар елиминира действителните артикули и делегирането.

Тегленията на Deriv изискват ли проверки?

Не, освен ако не бъде поискано, няма да трябва да потвърждавате регистрацията си Deriv. Ако регистрацията ви трябва да бъде потвърдена, фирмата ще ви уведоми чрез имейли, за да започнете процедурата и ще ви даде подробна информация как да представите документацията.

Deriv добър брокер ли е?

Deriv може да се счита за добър брокер, тъй като условията за търговия са отлични. Има опция да започнете с безрискова демо сметка. Ако търговците имат въпроси, те винаги могат да се свържат с компетентен екип за поддръжка на клиенти. Отговарят във възможно най-кратък срок. Всички тези факти правят Deriv отличен избор.

Deriv легитимен ли е или не?

Той е ясен и прозрачен, а Deriv е напълно легитимен и надежден. Deriv е легитимен брокер на бинарни опции с лиценз. Те предоставят системи за търговия, които са лесни за използване и удобни за изследване. Търговците винаги предоставят страхотни отговори и оценки в зависимост от тяхната подкрепа. Така че, ако се чудите дали Deriv е автентичен или измама, не търсете повече. Можем да ви уверим, че Deriv е наистина надежден и легитимен.

› Регистрирайте се безплатно с Deriv сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)