12345
5.0 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5.0
Депозит
5.0
Оферти
5.0
поддържа
5.0
Платформа
5.0
Доходност
5.0

Quotex преглед 2023 – Измама ли е или не? – Тест на брокера

  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали

Търговията с бинарни опции може да ви донесе много бързи печалби или големи загуби. Много търговци се интересуват от използването на този финансов продукт. Затова е много важно да инвестирате с надежден онлайн брокер. Quotex.io, Quotex.com, или qxbroker.com е нова платформа за търговия, която предлага подобни видове услуги.

В този преглед и тест ще проверя Quotex за вас и ще ви кажа истината за това бинарен брокер. Какви са условията за търговия, как работи платформата и колко бързо можете да изплащате печалбите си? Ще отговоря на всички важни въпроси за начинаещи с Quotex. Трябва ли да се доверите на този брокер и да инвестирате пари там? Дали е измама или не? – Разберете в моя честен преглед на Quotex.

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Кратки факти за Quotex:

Рейтинг: (5 / 5)
⚖️ Регламент:IFMRRC (Международен център за регулиране на отношенията с финансовите пазари)
🏛 Основан:2020
💻 Платформи за търговия: уеб платформа, мобилни приложения
💰 Минимален депозит:$10
💱 Валути на сметката:USD, EUR, GBP, BRL, IDR, MYR, INR, KZT, RUB, THB, UAH, VND, NGN, EGP, MXN, JPY
💸 Лимит за теглене: Няма ограничение
📉 Минимална търгувана сума:$1
📈 Максимална търгувана сума:$1,000
⌨️ Демо сметка: Безплатно и неограничено
🕌 ислямски сметка:да
🎁 Бонус:До 100%+

Използвайте кода „BObroker50“ за да получите бонус за депозит от 50%
💎 Добив: До 95%+
📊 Активи:100+ форекс, акции, стоки, индекси, крипто
💳 Начини на плащане:Кредитни карти, електронни портфейли, онлайн банкиране, криптовалути
🧮 Такси:Без допълнителни такси
📞 Поддръжка:24/7 чат и имейл
🌎 Езици:Повече от 20
› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво е Quotex? Представеният брокер

Quotex е нов брокер за цифрови опции за инвестиране в повече от 100 пазара. Платформата е основана през 2020 г. и се управлява от Maxbit LLC (собственик) с адрес First Floor, First St Vincent Bank LTD Building, James Street, Kingstown, St. Vincent und die Grenadinen, където ще намерите седалището на компанията. Това е типичен офшорен брокер, който приема всички видове клиенти. Можете да търгувате на пазарите, като получите висока доходност до 95%, което означава, че инвестирате $100 във възходяща графика EUR/USD и ако сте прави в определен период от време, ще спечелите 5. По-късно ще навляза в подробности за да ви покаже как точно работи.

Официалният сайт на Quotex
Quotex официален уебсайт

Брокерът за онлайн търговия представя новоразработена платформа за търговия и софтуер. Платформата е достъпна за настолни и мобилни устройства. Компанията е активна в повече от 20 различни държави и предлага услуга за поддръжка на различни езици. В интернет няма толкова много информация за компанията, защото брокерът е много нов. Но първите впечатления за мен са доста добри. Платформата Quotex има добри предложения за клиенти и инвеститори на пазарите.

Гледайте пълния ми видео ревю:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIFF1b3RleCByZXZpZXcgLSBJcyBpdCBhIHNjYW0/IChUaGUgVHJ1dGgpIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC93ZkkwNVZJN0VRND9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Плюсовете и минусите на Quotex:

Поради моето сравнение с други платформи за търговия, ще ви покажа плюсовете и минусите на Quotex. Но имайте предвид, на всяка платформа или брокер; ще намерите някои недостатъци. Много е трудно да се намери перфектният.

предимства:

  • Безплатни $10 000 демо сметка
  • Минимален депозит от само $10
  • Минимална сума за търговия $1, максимална сума за търговия $1,000
  • Висока възвръщаемост до 95%
  • Удобен за потребителя интерфейс
  • Огромно разнообразие от търговски активи
  • Бързо изпълнение на търговията
  • Моментални депозити
  • Бързи и сигурни тегления
  • Безплатен бонус (използвайте кода „BObroker50“ за да получите бонус за депозит от 50%)
  • Предлага се в много страни и езици

недостатъци:

  • Няма поддръжка по телефона
  • В момента няма налично приложение за iOS
› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Регулиран ли е Quotex? Регулация и сигурност на брокера

Ако искате да инвестирате във финансовите пазари или във всякакъв вид финансов продукт, препоръчвам да използвате регулиран брокер и платформа. Внимавайте за отзиви като този за Quotex. За инвеститорите е много важно да имат висока сигурност, когато инвестират във финансови продукти. В интернет ще намерите много измами и измами, когато го направите идва в Binary Options търговия. За да избегнете измама или измама, трябва да изберете a регулиран брокер на бинарни опции.

От моя опит брокерът Quotex е безопасен и сигурен онлайн брокер. Тествах платформата няколко пъти и тя е основният ми брокер за търговия. Депозити и тегления парите работят много бързо. Quotex се регулира от Центъра за регулиране на международните отношения на финансовите пазари (IFMRRC) с номер TSRF RU 0395 AA V0161. Кликнете върху номера, за да видите лиценза.

Регламент-на-Quotex.io
Регламент на Quotex (сертификат)

Регламентът FMRRC не е регламент на официален финансов орган, той е международен и независим регулатор. Това означава, че Quotex не е регулиран по отношение на разпоредбите на националните власти. Освен това Quotex е официална компания с фирмен номер: 226716.

Изглежда че Quotex е сигурен брокер за инвестиране. Също така потърсих отрицателни коментари за тази търговска услуга и не можах да намеря отрицателни отзиви за този брокер. Освен това за депозити и тегления се използват само сигурни и регулирани методи на плащане. Като цяло мога да кажа, че платформата Quotex е сигурен брокер за онлайн инвестиции чрез използване на цифрови опции.

Quotex-сигурна-функция-2-факторна-автентификация-1
Quotex защитена функция 2 факторно удостоверяване
  • Регулиран от IFMRRC с номера TSRF RU 0395 AA V0161
  • Официалният номер на фирмата е: 226716
  • Безопасен и сигурен уебсайт/платформа
  • Предлага се 2-факторна автентификация
  • Сигурни методи на плащане
› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Законно ли е във вашата страна?

Можете да търгувате чрез Quotex, тъй като това е надеждна търговия с бинарни опции. Тази платформа за търговия е законно регистрирана и регулирана от доверена организация. Така че можете да помислите Quotex като законен начин за навлизане на пазара на бинарни опции.

iq опция е законна или не

Въпреки това търговците от всички страни не могат да използват услугите й, тъй като тази платформа може да се управлява от много държави. Някои регулатори забраняват Quotex да работи в тяхната страна. Търговците от тези страни автоматично се блокират от брокера.

Законен ли е Quotex или не?

Quotex определено е законен и Мога да препоръчам тази платформа за търговия, особено в сравнение с други платформи за търговия. Депозитите и тегленията са много бързи без допълнителни такси. Можете да правите пари с Quotex и да сте сигурни, че ще ги изтеглите след няколко минути или часове. Тествах брокера сам и е много сигурен. Всъщност направих повече от $ 8000 печалба. По-късно в този тест Quotex ще видите моето доказателство за оттегляне.

quotex легитимен или не

Търговци от цял свят света използва Quotex, защото това е надеждна платформа. Той има прозрачен интерфейс, простота и неограничени функции, които го правят едно от най-добрите мобилни приложения. 

Безопасен ли е Quotex? – Мерки за сигурност за търговците и вашите пари

Когато става дума за бинарна търговия, мерки за сигурност са от решаващо значение по отношение на безопасността на вашите пари. Разбира се, вие искате да търгувате с двоичен брокер, който ви предпазва от злоупотреба с данни и ви кара да се чувствате сигурни. От моя опит мога да ви кажа: Quotex прави всичко, за да поддържа високо ниво на сигурност за своите търговци. Няма никакви притеснения за безопасността на самата платформа и за вас като търговец в нея.

Вижте всички факти за сигурността:

Регламент:IFMRRC
SSL:да
Защита на данни:да
2-факторно удостоверяване:да
Регулирани методи на плащане:Да, наличен
Защита от отрицателен баланс:да
› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Преглед на условията и офертите за търговия Quotex (QX Broker).

С Quotex можете да инвестирате във финансовите пазари, като използвате двоични опции (форма на цифрови опции). Техниката е доста проста, просто трябва да направите правилна прогноза за движение на цената в определен период от време (време на изтичане). Условията за търговци и инвеститори трябва да бъдат проверени преди да се регистрирате при който и да е брокер. Например, за бинарния търговец е много важно да получи шанса за висока доходност на активи от брокера.

Освен това е важно офертите, бонусите и активите да са налични. В моя преглед на Quotex (qxbroker.com) проверих всеки детайл и ще ви покажа резултатите.

Кратки факти за офертите:

Минимална сума за търговия: $ 1
Максимална сума за търговия:$ 1,000
Видове търговия:Бинарни опции, цифрови опции
Срок на годност:60 секунди до 4 часа
Пазари: 100+
Форекс:да
стоки:да
Криптовалути:да
Запаси:да
Максимална възвръщаемост на сделка:95%+
бонус:До 100% за депозити, конкурси
50% бонус за депозит с код: „BObroker50“
Време за изпълнение:1 ms (без закъснения)
› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Quotex минимален депозит и сума за търговия: Как да започнете да инвестирате

Когато искате да започнете с Quotex трябва да депозирате поне $ 10. В минималният депозит е $ 10 но може да провери чрез методите за депозит. Има различни налични методи на плащане, които зависят от държавата ви на пребиваване. Например, търговците от Европа могат да използват други методи на плащане от търговците от САЩ.

За да ви дадем малко представа: Ако сте европейски търговец и искате да използвате криптовалутата Ripple, трябва да депозирате поне $ 50. Ако използвате MasterCard, минималната сума е само 10 $. Този минимален депозит е много нисък в сравнение с други онлайн брокери и платформи за търговия. Лесно е да започнете с $ 10.

quotex минимален депозит

Освен това минималната сума за търговия е само $ 1. Можете да започнете да търгувате с малки суми пари. Препоръчвам го за начинаещи просто да започнат с $ 1 и да видят как върви. Ако не искате да инвестирате директно реални пари, можете да използвате безплатната демо сметка, пълна с $ 10,000.

Активи и пазари

Quotex предлага за търговия:

  • Валути (форекс)
  • Криптовалути
  • Стоки
  • Борсови индекси
  • (възможна е търговия през уикенда чрез OTC графики!)

Както споменахме по-рано, Quotex е много нов онлайн брокер. Ръководството ще надграждане и развитие платформата за търговия стъпка по стъпка. Те планират да добавят още активи за търговия към платформата. Просто отидете в менюто и можете да изберете актива, който искате. В момента можете да търгувате и да избирате над 100 различни пазара.

Пазари на Quotex
› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Колко пари можете да спечелите с QX Broker? – Доходност (печалба)

Доходността от една сделка е ограничена до 95%+. Например, ако инвестирате $ 100 в EUR/USD и направите правилната прогноза за движението, ще спечелите $ 195. Доходността зависи от актива, времето на изтичане и нивото на сметката. Ако вие сте VIP-член като мен, можете да получите допълнителна печалба от 4% при всяка сделка.

Има няколко стратегии за търговия. Лично аз препоръчвам да търгувате в работното време на основната борса и да използвате ликвидни активи за инвестиции. Това са пазарите, на които ще получите най-висока доходност. Но ще го видите сами, ако отидете на платформата.

  • Доходност (печалба) до 95%+ на сделка
  • Печалбата зависи от избрания от вас актив и пазарна ситуация
  • Печалбата зависи от времето на изтичане

Срок на годност

Бинарните опции (цифровите опции) са ограничени до срок на годност. Някои брокери ви предлагат да търгувате само 60-секундни сделки или 5-минутни сделки. Времето на изтичане винаги зависи от брокера и това, което той избира да предложи на клиентите. С Quotex.com имате голям късмет. Можете да изберете времена на изтичане между 60 секунди и 4 часа. Всичко между тях е възможно. Например, можете да изберете време на изтичане от 2,30 минути.

Quotex-време на изтичане

Quotex (QX Broker) бонус обяснение

А бонус е безплатно и допълнителните пари са във вашата сметка. Брокерът подарява вашите виртуални пари за търговия. Но не е напълно безплатно, защото трябва да имате оборот (обем) въз основа на бонуса. Сумата на бонуса трябва да бъде умножена по x100. Резултатът е обемът на търговия, който трябва да направите на платформата, преди да можете да изтеглите бонуса. Възможно е да вземете бонус, като депозирате пари или използвайки промоционален код Quotex.

  • Бонус до 100%+
  • Бонусът може да бъде деактивиран по всяко време
  • Бонусният оборот е x100 (преди да е възможно теглене)

Вземете бонус за безплатен депозит от 50% с нашия промоционален код “bobroker50

Quotex промо код за безплатен бонус

Промоционалният код ви позволява да получите по-висок бонус, дори ако депозирате само $ 100. С моя промо код вие ще получите 50% безплатен бонус. Обърнете внимание, защото промо кодът е ограничен до 25 нови търговци:

Промо код на платформа Quotex: “bobroker50

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Такси за търговия: Колко струва търговията на Quotex?

Нека ви кажа едно от най-добрите неща за платформата Quotex: Няма такси без значение какво правите или кой актив търгувате на платформата. Този брокер на бинарни опции не ви начислява никаква такса.

Няма такси за депозит и теглене. Можете да започнете да търгувате и да попълвате акаунта си, без да бъдете таксувани. Освен това не е необходимо да плащате такса за търговия с няколко налични актива. Някои брокери начисляват такса за неактивност. Какво означава това? Ако не сте влизали в акаунта си дълго време, платформата ще ви позволи да платите за това. Quotex не принадлежи към този тип брокери и няма да плащате такса за неактивност.

Тест на платформата за търговия Quotex

Както прочетохте преди, условията за търговия са много конкурентни и по-добри от повечето други брокери на бинарни опции. Сега ще навляза в подробности и ще ви покаже платформата за търговия. Тествах софтуера в продължение на много седмици и го търгувах с реални пари върху него. Ще ви покажа резултатите, функциите и как да ги използвате правилно. След този тест ще разберете какво представлява Quotex.

Налични са следните платформи:

  • Платформа за уеб търговия за настолен компютър или мобилни устройства
  • Мобилно приложение за Android (apk)
  • Мобилно приложение за iOS (iPhone) (не в момента поради моето проучване)

Вижте екранна снимка на платформата за търговия Quotex:

Quotex-екранна-платформа за търговия
Quotex платформа за търговия

На снимката по-горе виждате Quotex платформа за търговия за настолни устройства. Можете да използвате платформата във вашия уеб браузър (chrome, safari, opera, internet explorer и други). В следващите раздели ще ви покажа функциите на платформата и сметката за търговия.

На първо място, след това ще видите произволна диаграма вашето влизане в платформата. От лявата страна ще намерите секциите за вашия акаунт, образование, уроци, финансово състояние и търговски сигнали. Това е типично меню, в което управлявате акаунта си.

Вижте моето видео за платформата:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iUXVvdGV4IGZ1bGwgdHV0b3JpYWwgcmV2aWV3IG9mIHRoZSBwbGF0Zm9ybSAtIEhvdyB0byB1c2UgaW4gMjAyMiIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvNkRZcXYxS1RVSEE/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

За да промените и анализирате актива, можете да щракнете върху менюто на актива:

Quotex-меню-активи
Меню с активи

Изберете актива, който искате да търгувате, и започнете да анализирате. Също така е възможно да се направи мултиграфиране. Можете да отворите повече от една диаграма едновременно и да превключвате между тях.

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Диаграми и анализи

Търгувам бинарни опции успешно, трябва да направите правилна прогноза за движението на цената. Повечето професионални търговци използват технически анализ, за да генерират идеи за търговия. За професионален технически анализ се използват индикатори, типове графики и различни времеви рамки.

Quotex ви предлага огромно разнообразие от инструменти за анализ на пазарите (включително сигнали за търговия). Можете да изберете повече от 30 индикатора, 4 типа диаграми и много различни времеви рамки за анализ. Предлагат се дори технически инструменти за рисуване.

Quotex-графика-и-анализ
  • Огромно разнообразие от технически индикатори като ленти на Болинджър, MCAD или различни осцилатори
  • Предлагат се различни типове диаграми
  • Всяка времева рамка е налична
  • Възможна е професионална графика

Как да търгувате с Quotex: Урок за търговия – Отворете вашата сделка Quotex

Как да търгувате с Quotex? Ще ви го покажа в следващите стъпки. Можете също да гледате видеоклипове в нашия youtube канал, binaryoptions.com, където правя търговия на живо. Следващата графика ще ви обясни как да търгувате.

Как да търгувате-с-Quotex

На първо място, трябва да изберете актива, който искате да търгувате, и да генерирате идеята за търговия (прогноза за движението на цената). След това избирате времето на изтичане на сделката. Кога търговията трябва да спечели печалбата ми? Ще ви трябва добро изчисление на вашето време за търговия. След това избирате правилната търговска инвестиция (търговска сума). Минималната сума за търговия е $1 с сделка Quotex. Препоръчвам да използвате инвестиция, която отговаря на обичайната стратегия за управление на парите. Това означава, че инвестирате в една сделка около 1-2% от вашия търговски баланс. След това избирате посоката на търговия и започвате търговията. Изчакайте, докато изтече срокът на валидност, за да съберете печалбата или загубата.

За допълнителна информация можете прочетете нашето ръководство за избягване на загуби с Quotex.

5 стъпки за извършване на търговия на Quotex:

  1. Изберете актива, който искате да търгувате
  2. Изберете времето на изтичане от 60 секунди до 4 часа
  3. Изберете сумата на инвестицията (минималната сума на търговията е $1, максималната сума на търговията е $1,000)
  4. Изберете посоката на търговия
  5. Изчакайте края на търговията
› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Мобилна търговия чрез приложение Quotex

Quotex предлага приложение за мобилен телефон за двете общи системи, Android и iOS. Така че, независимо дали имате iPhone или смартфон, който работи с Android: можете да търгувате чрез приложението Quotex от където и да сте. И двете приложения работят по същия начин.

търговия с приложения quotex
Приложение за Android Quotex

Погледнете екранната снимка по-горе. Освен че търгувате чрез десктоп версията, можете да търгувате с приложението Quotex. Изберете актива, който искате да търгувате; след това ще видите диаграмата в средата на телефона – няма значение дали използвате пейзажен или портретен формат.

Ако използвате портретен формат, можете да намерите времето на изтичане, сумата на инвестицията и двата бутона (Нагоре и Надолу) в долната част на екрана. За да търгувате, просто задайте времето и сумата и изберете дали цената да се повишава или намалява.

Как да изтеглите приложението Quotex и да започнете да търгувате?

quotex play store

За да изтеглите приложението, можете просто да потърсите „Quotex – Платформа за онлайн инвестиране“ на вашия телефон. След това щракнете върху Инсталиране, за да завършите изтеглянето. След това трябва да следвате няколко стъпки, за да се регистрирате през приложението:

  • Въведете вашия имейл ID и създайте силна парола за сигурност. Не споделяйте паролата с никого
  • След това можете да изберете валута за правене на депозити
  • След като направите депозит, прочетете споразумението за услугата и кликнете върху регистъра

След това ще видите раздел, който гласи „търгувайте с демо сметката“. Кликнете върху него, за да направите демо сделки. И след като сте готови, използвайте реални пари, за да извършвате реални сделки. 

Можете ли да използвате роботи за търговия на Quotex?

Роботи Quotex не са разрешени на всяка платформа (уеб и мобилно приложение). Вашата сметка за търговия може да бъде забранена чрез използване на външен софтуер. Освен това външният софтуер може да бъде измама за вашата търговска сметка и баланс по сметката. Бъдете много внимателни, защото лесно можете да бъдете измамени.

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгувате различни активи на Quotex:

Платформата предлага различни активи можете да търгувате. Нека да разгледаме общите активи и дали могат да се търгуват чрез Quotex.

Можете ли да търгувате Forex на Quotex?

Не, не е възможно да търгувате Forex на Quotex. Можете да търгувате само с бинарни опции с валутни двойки като основен актив!

Можете ли да търгувате с бинарни опции на Quotex?

Може би знаете отговора: Разбира се, можете да търгувате с бинарни опции на този брокер на бинарни опции. За да търгувате, просто трябва да изберете актива, да зададете времето на изтичане и инвестицията и да кажете на брокера дали цената се повишава или намалява.

Можете ли да търгувате с криптовалути на Quotex?

Да, има няколко различни криптовалути, налични за търговия. Малък откъс: Litecoin, Bitcoin, Ripple или Ethereum могат да се търгуват.

Можете ли да търгувате с акции на Quotex?

Можете да търгувате акции на Quotex, да. Предлагат се много различни акции от цял свят. Можете да изберете компании като Microsoft, Boeing или Intel, както и индекси като NASDAQ, Dow Jones или чуждестранни като Nikkei или DAX.

Как да отворите сметката си за търговия с Quotex

Да се регистрирайте се с Quotex имате нужда само от вашите имейл адрес и сигурна парола. Първоначално можете да започнете да търгувате без проверка.

регистрация на quotex
Quotex процес на проверка

Брокерът може да ви помоли да качите личната си карта, ако искате да депозирате или теглите огромни суми пари. За да качите вашите документи, отворете вашето лично меню и превключете на „Акаунт“. В менюто на акаунта можете да попълните задължителните полета с вашето име и адрес, като щракнете върху „Качване на документи“.

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Типове акаунти на Quotex

Quotex предлага три различни акаунта освен демо акаунта, с който ще ви запозная по-късно. Трите вида сметки са:

  1. Стандартен акаунт
  2. Професионален акаунт
  3. VIP акаунт
Quotex предлага три различни нива на акаунт (освен демо акаунта)

За да потвърдите вашите стандартен акаунт, трябва да депозирате поне $10, което ще ви помогне да получите достъп до няколко опции за активи за търговия. Този тип сметка се препоръчва за начинаещи, които не инвестират големи суми пари. Не е нужно да правите нищо – просто депозирайте минимума от $ 10 и започнете да търгувате.

Ако се чувствате добре и сте спечелили първите си пари, можете да преминете към професионален акаунт. За достъп до него трябва да депозирате поне $ 1000. Ще имате някои премиум предимства като част от стандартните функции на акаунта.

Това не ви ли е достатъчно? След това преминете към ниво професионален акаунт. За опитни търговци Quotex предлага своите VIP акаунт. Трябва да депозирате минимум $ 5000, за да извлечете тези предимства.

Quotex демо сметка: Най-добрият начин да практикувате търговия

Когато става въпрос за практикуване на търговия, трябва да използвате демо сметка. Особено за начинаещи, това е добър начин да научат инвестицията. Можете също да тествате платформата за търговия, да придобиете знания или да тествате нови стратегии за търговия. Дори професионални търговци използват демо сметка, за да станат по-добри търговци.

Quotex-демо-сметка

Платформата за търговия предлага a безплатна демо сметка с виртуални пари от $10,000. Можете да попълвате баланса по сметката всеки път, когато пожелаете. Лесно е да превключвате между вашите реални и демо акаунти. Това е само едно кликване в менюто. Препоръчвам първо да използвате безплатната демо сметка, за да научите повече за платформата за търговия. Ако сте сигурни и сигурни, че искате да търгувате, можете да инвестирате реални пари или да започнете с малки суми от $1. Демо сметката е достъпна без регистрация.

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Quotex вход: Много е сигурен и прост

За да започнете да търгувате, трябва да влезете в уеб платформата или мобилното приложение. Нуждаете се само от вашия имейл адрес и парола. Препоръчвам да активирате двуфакторната проверка при влизане и теглене.

Двустепенна проверка при влизане

Ще получите код за сигурност чрез имейл или SMS. Това е важна функция за сигурност и трябва да я използвате. Брокерът използва различни URL адреси за своята услуга:

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Quotex проверка: Какво ви трябва и колко време отнема

Ако искаш Потвърдете акаунта си (можете да търгувате без също с някои ограничения), трябва да подготвите някои документи.

процес на проверка на quotex
Quotex процес на проверка

Първо трябва да кликнете върху вашите лични настройки и да преминете към раздела „Акаунт“. След това натискате бутона „Качване на документи“. Ще ви трябва следното:

  • Копие от първата страница на вашия паспорт
  • Селфи за идентификация със снимка
  • Доказателство за настоящ жилищен адрес за потвърждение

След като приключите с това, това отнема наоколо 2-5 работни дни докато Quotex завърши проверката.

Налични методи за плащане за депозит и теглене

Ако искате да започнете да търгувате, първо трябва да депозирате пари във вашата сметка за търговия. За щастие, Quotex предлага много различни начини за плащане. Нека да видим какви начини се предлагат за депозит и теглене на вашите пари.

Как да депозирате пари – Методи за депозит

В менюто можете да щракнете върху депозитни средства и ще стигнете до методите за депозит. Много е лесно да депозирате пари с Quotex. Няма допълнителни такси, а депозитите са моментални. Можете да избирате между кредитни карти, криптовалути и електронни портфейли. Минималният депозит е $10, а методите на плащане зависят от държавата ви на пребиваване.

След като щракнете върху метода на депозит, който искате да използвате, можете да изберете сумата и бонус за депозит до 35%. Говорих преди за бонуса в този преглед. Въведете вашите данни и започнете депозита.

Quotex-методи-и-меню за депозит

Факти за депозита и методите на депозит:

  • Минималният депозит е $ 10
  • Кредитни/дебитни карти (Visa, MasterCard и други)
  • Предлагат се онлайн банкови преводи
  • Криптовалути (Bitcoin, USDT, Ethereum, Ripple, Zcash, Binance Coin и други)
  • Електронни портфейли (Skrill, Neteller, ADVCash, Perfect Money, Piastrix и други)
  • Начините на плащане зависят от вашата страна на пребиваване

Има ли бонуси за депозит?

Това е интересен въпрос. Защо? Защото мога да ви предложа уникален бонус код, който работи само през този уебсайт. Ако сте начинаещ и започвате да търгувате с бинарни опции, можете да използвате този код, за да увеличите първоначалния си депозит.

Просто използвайте промоционалния код „bobroker50“, за да получите бонус за безплатен депозит от 50%.

Вземете бонус за безплатен депозит от 50% с нашия промоционален код “bobroker50

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да теглите пари – методи за теглене Quotex

Ако сте намерили вашата печеливша стратегия за търговия и искате да изтеглите пари от сметката си или печалби, просто щракнете върху менюто и изберете „теглене“.

Quotex-теглене

От лявата страна вие колко пари са налични за теглене. Сумата на бонуса може да повлияе на тези числа. За теглене трябва да изберете същия метод, както сте депозирали.

От моя опит, тегленията са много бързи. Направих го няколко пъти и Quotex изпраща парите много бързо. Много търговци се притесняват дали брокерът ще изплати печалбите. С Quotex можете да сте сигурни, че тегленето се извършва сигурно и бързо. В следващия раздел показвам моето доказателство за теглене.

След като поискате теглене, ще получите съобщение за потвърждение по имейл:

Quotex-потвърждение за теглене
  • Невероятни бързи методи за теглене (горе-долу същите като методите за депозит)
  • Сигурно и безопасно
  • Максимален лимит за теглене/теглене: Няма лимити за теглене
  • Минимална сума за теглене: $10

В допълнение, прочетете моя пълен Преглед на теглене на Quotex тук.

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Моето доказателство за теглене на Quotex:

Quotex тегли ли пари? - Да, така е:

Quotex-устойчив на теглене-1
Quotex доказателство за изтегляне

Както виждате в моето меню, Quotex се оттегля печалбите. Направих го няколко пъти и няма проблеми с тегленето на пари. Освен това направих проучване в интернет и няма търговци, които да са в конфликт с този брокер. Например на Quora, ще намерите много положителни отзиви.

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Пазарът Quotex обясни:

Quotex има собствен пазар, където търговците могат да получат допълнителни бонус функции:

Quotex пазар
Quotex пазар
  • Безрискови сделки
  • Пари обратно
  • Бонус за депозит
  • Процент от оборота
  • Бонус за баланс
  • Отменете X точки

Всички тези функции са налични само с промоционален код. Сега може да попитате как да получите a промоционален код? Ако започнете да търгувате с истински пари с Quotex, ще получите безплатни промоционални кодове, след като направите определен обем на търговия или депозирате пари. Това е много добра функция за търговци, които инвестират и търгуват много пари. Мога да препоръчам тази функция и е напълно безплатна.

Вземете бонус за безплатен депозит от 50% с нашия промоционален код “bobroker50

Специална оферта: Безрискови сделки на Quotex

Quotex безрискови сделки

Всеки търговец и клиент на платформата за уеб търговия Quotex получава шанс за безрискови сделки. Брокерът понякога ви дава отстъпки или промоционални кодове за безрискови сделки. Ако търгувате с голям обем, ще получите много предимства на пазара, както обсъдихме преди. Освен това можете да поискате от поддръжката да получите безрискови сделки.

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Професионална оферта: Quotex копия за търговия и сигнали

Още една специална оферта на Quotex.io са сигналите за търговия. Нарича се още „търговия с копия“. В лявата част на менюто ще намерите секцията със „сигнали“.

Quotex-сигнали за търговия
Quotex търговски сигнали

Обърнете внимание на сигналите за търговия на платформата за търговия и може би ще имате късмет да спечелите добри пари на пазара. Виждате актива и времевата продължителност на сделките. За съжаление, няма описание или стратегия за сделките. Не знаете защо показва сигнал нагоре или надолу. Може би е резултат от технически анализ. За мен сигналите не са достатъчно прозрачни за използване, но това е добра оферта за нови търговци.

Обслужване и поддръжка на клиенти

Quotex предлага 24/7 поддръжка на клиенти на повече от 20 езика. Поддръжката се предлага на английски, френски, индийски, испански и много други езици.

Quotex-поддръжка и обслужване

Има малък недостатък, защото Quotex не предлага поддръжка по телефона. Възможно е да се свържете с брокера само чрез чат на живо и поддръжка на билети (имейл).

Поддържани езици:Предлагат се над 20 бр
Чат на живо 24/7
Електронна поща: Чрез поддръжка на билети
Поддръжка по телефона:Не
› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Учебен материал: Как да се научите да търгувате с Quotex

Ако сте нов в търговията с бинарни опции, най-важното нещо е да научите как работят системата и вашият любим брокер. Не очаквайте да получите много пари през първите си дни и седмици като търговец на бинарни опции.

quotex често задавани въпроси
Quotex ЧЗВ

За да ви помогне, Quotex предлага образователен раздел в рамките на неговия уебсайт, който можете да използвате. В ЧЗВ ще намерите всички отговори на въпроси относно брокера и неговата платформа за уеб търговия. Можете също така да гледате моите видеоклипове в YouTube канала binaryoptions.com. Аз търгувам на живо и ще ви покажа най-важните неща, които трябва да знаете, когато търгувате с бинарни опции.

Държави: Къде се предлага Quotex?

Quotex приема търговци не от всяка държава. Има различни ограничения. Относно методите на плащане, има ограничения. Може би не можете да депозирате или теглите реални пари на платформата, но със сигурност можете да използвате безплатната демо сметка.

Намерих и това изявление на уебсайта Quotex: „Услугите на уебсайта не се предлагат в редица страни, включително САЩ, Канада, Хонг Конг, страни от ЕИП, Русия, както и за лица под 18-годишна възраст.“

Популярни страни са Виетнам, Турция, Индия, Индонезия, и Бразилия. Вижте пълния Quotex списък с държави тук.

Има ли алтернативи на Quotex?

Quotex е водещата инвестиционна платформа за търговия с цифрови опции. Но има ли алтернативи там? На Binaryoptions.com тествах повече от 40 различни брокера и мога да кажа, че определено има алтернативи. В таблицата по-долу ще видите 2-те най-популярни алтернативи. Ако искате да намерите повече алтернативи посетете това сравнение.

1. Quotex2. Pocket Option3. IQ Option
Рейтинг: 5/55/55/5
Регламент:IFMRRCIFMRRC/
Цифрови опции: дадада
Връщане:До 95%+До 93%+До 100%+
Активи:100+100+300+
Поддържа:24/724/724/7
предимства:Най-добрият интерфейс за търговияПредлага сделки за 30 секундиПредлага също CFD и валутна търговия
недостатъци:Няма поддръжка по телефонаНяма поддръжка по телефонаНе се предлага във всяка страна
➔ Посетете прегледа на Pocket Option➔ Посетете прегледа на IQ Option

За да ви дадем повече алтернативи, можете да посетите сравнението между тези други брокери:

Заключение от прегледа и теста Quotex: Това не е измама

Като цяло Quotex е надежден брокер за търговия с бинарни опции. Това не е измама за вашите пари. Тествах я няколко пъти, за да изтегля печалбата си, а също така в интернет ще намерите само положителни отзиви за тази платформа. Quotex е много добър начин да залагате на пазарите с ограничен риск и висока печалба.

quotex търговия

Платформата за онлайн търговия работи много добре и е лесна за използване, както видяхте в моя преглед. Препоръчвам първо да използвате демо сметката, преди да депозирате пари. Освен това минималният депозит е много нисък и можете да започнете с минимална търговска сума от само $1. Quotex ви предлага бързи печалби на пазара.

В сравнение с други брокери на бинарни опции, Quotex.io е номер едно в момента на пазара. Няма ограничения и лимити за вашата търговия. Възвръщаемостта (доходността) на инвестициите е много висока и тегленията работят бързо. Мога да препоръчам този брокер след моя преглед на Quotex!

Освен това, ако не харесвате този брокер, вижте алтернативите на Quotex тук!

› Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси (ЧЗВ) относно Quotex:

Регулиран ли е Quotex?

Да, Quotex, който принадлежи на Maxbit LLC, се регулира от IFMRRC (Център за регулиране на международните пазарни отношения) с номера на лиценза TSRF RU 0395 AA V0161. Това не е наредба на официален финансов орган на определена държава.

Quotex добър брокер ли е?

Да, Quotex определено е добър брокер. Тествах тази платформа в продължение на много месеци и мога да ви кажа, че няма проблеми с нея. Доходността може да бъде много висока, до 95%+ и получавате много бързо изпълнение на вашите сделки. Софтуерът работи перфектно. Освен това тегленията са много бързи и няма такси за вашите платежни транзакции.

Предлага ли се Quotex в САЩ?

Да, Quotex се предлага в САЩ. Но може би има ограничения за методите за депозит и теглене, както и за процеса на проверка. Моля, проверете при вашия регулаторен орган във вашата страна дали е наличен или не. Безплатната демо сметка определено е достъпна за всеки.

Безопасен ли е Quotex или не?

Да, Quotex определено е безопасен брокер за вашите средства. Депозитите и тегленията работят без проблеми. Тествах го няколко пъти, за да изтегля печалбата си.

Quotex има ли приложение?

Да, Quotex има приложение, което е достъпно за потребители на Android и iOS. Той предлага удобен интерфейс за търговия, наличие на сигнали и индикатори и търговия с реална сметка или с демо сметка. Следователно търговията в движение е възможна.

Колко дълго е тегленето на Quotex?

Тегленето при Quotex обикновено е много бързо. В повечето случаи парите се превеждат по банковата сметка след един ден. Въпреки това търговците трябва да планират време за теглене между 1 и 5 дни, тъй като винаги зависи от избрания метод на теглене. Средствата се връщат по същия начин, по който са били депозирани.

Quotex истински ли е или фалшив?

Quotex е надежден платформа за онлайн търговия. Регулира го Центърът за регулиране на отношенията на финансовите пазари. Ако някога този брокер за търговия не успее да изплати печалбите, този финансов орган предлага компенсационен фонд. 
Начинаещи и професионални търговци могат да го използват, без да се притесняват, че ще бъдат измамени. Има няколко положителни отзива онлайн, което доказва, че е надеждно и надеждно мобилно приложение за работа. Но жителите на определени страни може да се сблъскат с проблем при използването му. 
Така че може да се каже, че Quotex е реален, но винаги има риск да загубите парите си от измамници. Така че имайте предвид и използвайте само официалния интернет адрес (домейни) на quotex.com