Теглене на бинарни опции: Как да теглите пари от вашия брокер?

Първото нещо, което трябва да имате предвид преди избор на брокер на бинарни опции е политиката за теглене на пари. В идеалния случай трябва да изберете брокер, който позволява лесни методи за теглене без никакви усложнения при тегленето на средства.

Всеки брокер се придържа към отделен набор от правила, така че трябва ясно да разберете правилата на брокера и след това да вземете решение. Най-важното е, че трябва да научите дали можете да изтеглите средствата от сметката си, ако сте натрупали достатъчно.

SSL система за криптиране гарантира сигурността на транзакциите, свързани с тегленето на парите. Въпреки това, трябва да имате предвид следните аспекти, преди да изтеглите сума от вашата търговска сметка.

Вижте моето ръководство тук:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIFdJVEhEUkFXIE1vbmV5IGZyb20geW91ciBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBicm9rZXIgKGVhc3kgbWV0aG9kIDIwMjIpIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9yVTFweUJYbXNIST9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво ще прочетете в тази публикация

Минимални изисквания за теглене на бинарни опции:

Първо трябва да се уверите, че сметката ви отговаря на минималната сума, преди да изтеглите парите си. По този начин тегленето в някои случаи може да зависи от това, че разполагате с определена сума и ако не успеете да разполагате с тази сума, може да се наложи да платите допълнителна такса. 

Например, ако минималното изискване за теглене за сметка е $150, това означава, че трябва да имате поне $100 в сметката си, за да теглите пари, така че ако е по-малко от $100, може да се наложи да платите на брокера допълнителна такса.

Минимална сума за теглене

Начини на плащане при теглене:

Трябва да сте запознати с разрешените от брокера методи за теглене. Повечето брокери позволяват теглене на средства чрез кредитна карта или банков превод. Той може също така да разреши използването на електронни портфейли. Най-добре е да посетите сайта, да проверите страницата и да намерите долните икони, които определят методите. 

Иконите също така показват вида кредитна карта, която брокерът приема. Можете да съберете допълнителни знания, като преминете през секцията с често задавани въпроси.

Някои популярни методи за теглене са:

Как да направя теглене на брокер на бинарни опции?

Търговецът трябва първо изяснете концепцията за теглене на пари от търговската му сметка. Ако трябва да научите процеса на теглене, тегленето на средства от вашата търговска сметка може да бъде караница. 

Опция за теглене Pocket Option

Обикновено търговците могат да теглят средства от своите сметки за търговия след същия процес като повечето брокери. Въпреки това, следните стъпки са полезни за търговците, за да правят тегления. 

➥ Най-добрият избор за търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Стъпка #1 Въведете своята сметка за търговия, като влезете в нея

Търговецът трябва влизам своята търговска сметка при брокера, като въведете неговата идентификационни данни за вход. Като влезете в акаунта си за търговия, можете да теглите средства. Но първо трябва да въведете потребителско име и парола които брокерът изисква. 

Регистрирайте се за Quotex

Стъпка #2 Изберете опцията „теглене на средства“.

Докато влизате във вашата сметка за търговия, ще видите a табло. Таблото има няколко опции, включително една за теглене на средства

Quotex теглене и доказателство за теглене

Най-добрият брокер на бинарни опции за тегления показва на търговците опцията за 'теглене на средства“, за да им позволи да правят тегления. Търговците могат да кликнат върху тази опция. 

➥ Най-добрият избор за търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Стъпка #3 Въведете сумата за теглене

Търговците могат да направят теглене на всяка сума те имат в търговската си сметка. Някои обаче бинарни опции брокерите имат предвидено минимална сума за теглене. Ако вашият брокер има такова състояние, може да се наложи теглене равно или по-голямо от минималната сума за теглене. В противен случай брокерите таксуват a такса

Минималното теглене на Pocket Option

Стъпка #4 Изберете метод на плащане

Сега има няколко начина на плащане че най-добрата оферта за теглене на брокер на бинарни опции. Например банкови преводи, криптовалута, електронни портфейли и карти са често срещани методи за плащане, които повечето брокери поддържат. 

quotex начини на плащане

Стъпка #5 Изпратете вашата заявка

И накрая, след като изберете метод на плащане, можете изпратете заявката си. Брокерът на бинарни опции ще обработи вашето теглене в рамките на минимално възможно време

Добре е да се знае!
Повечето брокери, които предлагат двоична търговия, заемат до 8-24 часа за обработка на тегленията. Въпреки това, продължителността, в която търговците получават своите средства, зависи от избраните от тях методи на плащане.
➥ Най-добрият избор за търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Доказателство за теглене от брокер на бинарни опции:

Quotex-устойчив на изтегляне

На снимката по-горе виждате моето оттегляне на Quotex. Платих над $ 2000 чрез метода на плащане с биткойни в портфейла си. Продължителността на заявката беше само 3 часа. Както виждате, тегленията на бинарни опции работят добре, ако изберете правилния брокер.

Изпращане на заявка за теглене от вашия акаунт

Ако сте готови да изтеглите сумата, трябва да влезете в акаунта си и след това, трябва да кликнете върху бутона за теглене на акаунта, за да упоменете сумата, която искате да изтеглите, като въведете необходимата сума

теглене на quotex

Важно е обаче да представите документите, необходими за подаване на искането за теглене. Ще ви трябват следните документи като доказателство за самоличност:

  • Паспорт
  • Шофьорска книжка
  • Сметки за консумативи

В случай на теглене на кредитна карта е изключително важно да се снабдите с фотокопие или сканирано копие на двете страни на кредитната карта. Отново, последните четири цифри на кредитната карта трябва да са правилно видими на фотокопието. След подаване на необходимите документи, искането обикновено се одобрява в рамките на определения срок.

Трябва да се придържате към същия метод за депозиране в сметката като процеса на теглене на пари. Въпреки това, имате нужда от банковата система, за да изтеглите сума, по-голяма от сумата, която първоначално сте били депозирани.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Проблеми с тегленето на бинарни опции, които могат да възникнат:

Когато искате да изтеглите пари от вашия Брокер на бинарни опции, могат да възникнат следните проблеми:

  • Тегленето се отхвърля
  • Продължителността на теглене отнема твърде много време
  • Брокерът не изпълнява тегленето
  • Вашият акаунт не може да тегли пари поради липса на проверка

По всички тези начини препоръчваме да потвърдите сметката си за търговия, преди да поискате теглене. В 90% от проблемите, които възникват при искане на теглене, причината е липсата на пълна проверка.

Но за съжаление има и измамни брокери, които не изпълняват своите тегления. Затова вижте нашите Черен списък на брокерите или прочетете нашите статия за избягване на измами!

Такси за теглене

В случай на някои брокери трябва да заплатите такса за теглене на парите, докато някои брокери позволяват тегленето безплатно.

Отново, някои брокери начисляват пари само за теглене по банков път, но кредитните карти не начисляват никаква такса. Обикновено те таксуват около $35 в случай на теглене на банков превод. Понякога те могат да ви позволят да теглите безплатно само за първи път, а от следващия път нататък може да се наложи да платите такса. Препоръчително е да изясните тези аспекти относно тегленето на пари от вашата сметка. 

Методи за теглене на BinaryCent
Такси за теглене на брокер на бинарни опции

Трябва да зададете тези въпроси директно чрез чат поддръжка на живо. Трябва да изберете приятелски настроен и подкрепящ брокер или да имате екип, който може да се погрижи за вашите нужди и да изясни съмненията ви.

И така, наблюдава се, че хората участвайте в търговия с бинарни опции онлайн за генериране на печалба. След като генерират значителна печалба, те искат да изтеглят сумата. Търговците се объркват от широкия набор от методи, свързани с теглене, и всеки брокер има специфични правила, наложени на търговците от брокери на бинарни опции (дефиниция). Те стриктно налагат тези правила, за да поддържат реда в своята сфера на работа. 

Въпреки това, изглежда, че брокерите умишлено налагат такива правила, за да попречат на търговците да получат достъп до парите си. Правилата обаче са необходими за поддържане на система за справедлива търговия. Така че трябва да сте наясно с правилата и да ги изясните предварително.

Отнема време за обработка на заявка за теглене.

Времето, необходимо за обработка на заявката за теглене, варира в зависимост от всеки брокер. Докато някои обработват заявката в същия ден, други може да изискват повече от седмица, за да обработят тегленето. След като заявката бъде обработена, зависи от банката да продължи с процеса на теглене, за да покаже сумата, изтеглена от сметката. Обикновено в рамките на десет дни средствата се кредитират по банковата сметка.

Продължителност на теглене при брокери на бинарни опции:

Така че може да се каже, че е малко вероятно да получите сумата пари в сметката си незабавно. Има две основни причини:

Първо, това се случва, защото тегленията не се изпълняват автоматично с помощта на софтуер. Вместо това се прави ръчно, точно както в случая с внасяне на пари. Често екипът на брокера на бинарни опции не е в състояние да обработи сумата пари, поискана за теглене от търговеца. 

Няколко търговци искат оттегляне всеки ден, което оказва натиск върху членовете на персонала, които се справят със задачата ръчно. В резултат на това процесът се забавя, а времето за изчакване достига до десет дни. Тогава след този период на забавяне сумата постъпва в банковата ви сметка.

Продължителност на тегленето на Vantage Markets

Второ, забавянето е причинено от брокерите, които проверяват тегленията. По този начин, всеки случай на теглене се проверява щателно от служителите на брокера. Членовете проверяват дали сумата е спечелена законно от търговеца или дали някаква неизправност като хакване е участвала в печеленето на сумата. Това правило е от решаващо значение от съображения за сигурност и не е произволно правило, добавено от брокерите. За забавяне на процеса.

Противно на популярните представи, че тези правила са безполезни, това конкретно правило предотвратява всякаква лоша практика и гарантира, че търговците могат да продължат честната търговия. Брокерите трябва да спазват тези правила, за да избегнат несправедлива загуба на пари. Ако не успеят да приложат тези правила, може дори да загубят лицензите си, така че те стриктно спазват правилата.

Метод на теглене Продължителност
Банкови преводи2-5 дни
КриптовалутаМоментално
Електронни средства Моментално
Дебитни и кредитни карти До 24 часа
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Възможно ли е теглене на пари от бинарни опции по всяко време?

Обикновено можете да изтеглите печалбите по всяко време. Разрешено е от доставчиците на законна финансова търговия. въпреки това, може да не е възможно веднага да изтеглите депозита или бонуса, ако сте го получили. Например няколко доставчици на услуги за залагане предлагат бонуси. Предлага се върху първоначалните депозити, направени от търговците. Тези бонуси са подаръци, които привличат вниманието на търговците да се регистрират на техния уебсайт и да депозират пари. 

Така че, ако подаръците ви примамят, губите възможността да изтеглите депозита. Освен това трябва да изпълните определени условия за извършване на такова теглене. 

Такива условия включват клаузите, които налагат търговците да купуват някои договори или да инвестират в сделки. Ако търговецът може да изпълни тези условия, ще му бъде позволено да изтегли депозита заедно със сумата на бонуса. 

Разглеждайки го от практическа гледна точка, може да се каже, че тези правила и условия са необходими за сигурността и ползата на доставчиците на търговски услуги. При липса на такива правила търговците биха се възползвали неправомерно. Например търговец ще се регистрира на уебсайт, ще вземе бонуса и незабавно ще изтегли депозита и бонуса. По този начин брокерите и доставчиците на услуги ще трябва да понесат загуби.

От друга страна, да предположим, че някой търговец е получил бонус и не е изпълнил необходимите условия за теглене на депозита и бонуса. В този случай дори той ще има право да изтегли печалбите, генерирани от депозита и бонуса. Така че, ако търсите брокер за опции за търговия, трябва да изберете безопасен и законен доставчик на услуги, който може да осигури безпроблемни процедури за теглене. Като цяло известните брокери нямат минимални изисквания за теглене. 

Quotex бонус

Дори ако искате да изтеглите изключително минимална сума като например $10, тогава брокерът трябва да го разреши, без да създава никакви пречки или да налага някакви строги условия. 

Ако сте нов в тази област, можете да потърсите съдействие от онлайн уроци и ръководства за търговия за събиране на информация за двоични опции за търговия. Ако искате усилията ви да генерират солидни приходи, трябва да научите всеки аспект, свързан с него.

Кои брокери на бинарни опции са сигурни за тегления?

От всички брокери на бинарни опции, до които търговците имат достъп, петима брокери предлагат на най-добрите услуги за търговци, търсещи теглене. Тези брокери включват следното:

Quotex

Брокерът на бинарни опции, Quotex, предлага на най-добрите услуги за търговци, които желаят да търгуват с бинарни опции. Дори и депозит и теглене процесът на Quotex е безпроблемно

Quotex

В условия за изтегляне на брокера са както следва:

  • Търговците трябва да направят теглене на поне $10. Това е минималната сума за теглене за Quotex. 
  • Времевата рамка за теглене на този брокер варира между 1 до 5 дни
  • Търговците трябва да използват същия метод на теглене на Quotex, че те използвани за депозит финансови средства. 

Така че търговците на Quotex могат да се наслаждават на търговията с бинарни опции, тъй като имат достъп до печалбите си по всяко време, когато имат нужда. 

➥ Най-добрият избор за търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Ако искате да знаете по-подробна информация относно Quotex и процеса на изтегляне, прочетете нашата статия „Quotex тегления“.

Pocket Option

Този брокер на бинарни опции е a доверен избор на много търговци поради няколко търговски характеристики. Това е интуитивен платформа за онлайн търговия, която предлага на търговците a широка гама от базови активи

Pocket Option

В условия за изтегляне от Pocket Option като най-добрият брокер на бинарни опции за теглене са както следва: 

  • Започвайки от $10, търговците могат изтеглете всяка сума желаят да се оттеглят на Pocket Option. 
  • Търговците на бинарни опции могат да използват един от няколко начина на плащане наличен на Pocket Option. 
  • Тази двоична платформа за търговия поддържа бързо теглене
  • Тегленията на Pocket Option правят не включва никаква такса за търговци.
търгувайте през уикендите с джобна опция

И така, Pocket Option е страхотна платформа за онлайн търговия от гледна точка на тегления. Търговците могат изтеглете всяка сума те желаят. 

➥ Регистрирайте се безплатно с Pocket Option

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Ако искате да знаете по-подробна информация относно Pocket Option и процеса на изтегляне, прочетете нашата статия „Pocket Option тегления“.

Olymp Trade

Името Olymp Trade може да е ново в търговията с бинарни опции. Брокерът обаче има невероятни отзиви тъй като предлага на търговците най-доброто. Освен че помага на търговците да търгуват с най-добрите базови активи, Olymp Trade също позволява на търговците да правят бързо теглене

olymp trade apple

Ето условията за теглене на Olymp Trade: 

  • Търговецът може да тегли сума толкова ниска, колкото $10 от сметката за търговия на живо Olymp Trade. 
  • Процесът на теглене за Olymp Trade е чисто безпроблемно. Търговецът не трябва да се подлага на никакви проблеми, за да изтегли средствата си.  
  • Теглене на бинарни опции нямат ограничение. Търговецът може да изтегли колкото желае от своята сметка за търговия Olymp Trade. 
  • Olymp Trade предлага няколко начина на плащане на търговци, за да им помогне удобно да изтеглят средствата си. 
  • Брокерът не начислява никакви такси такси или комисионни от търговци, извършващи тегления.
➥ Изтеглете Olymp Trade за компютър сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Ако искате да знаете по-подробна информация относно Olymp Trade и процеса на изтегляне, прочетете нашата статия „Оттегляне от Olym Trade“.

BinaryCent

Освен че предлага страхотни търговски услуги на търговците, BinaryCent предлага търговци a безпроблемно изживяване при теглене. В резултат на това много търговци често се свързват с BinaryCent поради неговата плавен процес на депозит и теглене

двоичен цент

BinaryCent има страхотни услуги и всички функции, за които всеки търговец, търгуващ с бинарни опции, може да мечтае. The правила и условия за теглене от вашата сметка за търговия в BinaryCent са както следва: 

  • Търговците могат да теглят всяка сума започвайки с $50. По този начин BinaryCent има минимална сума за теглене от $50. Трябва да привлечете теглене такса ако изтеглите по-малко от това. 
  • BinaryCent поддържа a няколко метода на плащане. Например, можете да теглите средства чрез вашата банкова сметка, карти и др. 
  • Ако изберете метода на кредитна карта теглене, BinaryCent таксува a 5% такса за превод. С изключение на тези такси, няма други такси, които търговците трябва да платят, за да теглят средства. 
› Регистрирайте се безплатно с Binarycent сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Ако искате да знаете по-подробна информация относно Binarycent и процеса на изтегляне, прочетете нашата статия „Binarycent тегления“.

IQ Cent 

След като търговец направи печеливши сделки на IQ Cent търговска сметка, той може теглене на такива средства. Процесът на теглене за търговците на IQ Cent е същият, както обсъдихме. По този начин търговец може да се регистрира за сметка за търговия в IQ Cent със затворени очи, тъй като това е най-надеждният брокер. 

IQcent подаръци

Някои условия за теглене, които IQ Cent предвижда, са както следва: 

  • Търговците трябва да направят a минимално изтегляне от $20
  • В метод на теглене търговецът използва, за да тегли средства от своята сметка за търговия, трябва да бъде същото като метода на депозит
  • Търговците трябва да представят своите доказателство за самоличност на брокера, след като той изпрати заявката им за теглене. 
  • Има без такси за теглене които брокерът таксува. 
› Регистрирайте се безплатно на IQcent сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Ако искате да знаете по-подробна информация относно IQcent и процеса на изтегляне, прочетете нашата статия „IQcent тегления“.

Заключение: Спестете печалбите си, когато теглите пари

В тази област е вероятно да се сблъскате и с няколко предизвикателства. Например, може да се сблъскате с проблеми при тегленето на пари от брокера, ако в сметката ви липсва информация или проблеми, свързани с остарели документи за лична идентификация, или ако сте предоставили грешна информация на банката. 

Освен това трябва да сте внимателни, преди да инвестирате, както понякога са търговците жертви на измами и измамници които ви мамят с фалшиви обещания и източват парите ви. Така че трябва да имате задълбочени познания за брокера и неговите правила за теглене, преди да отплавате на тази мисия.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

ЧЗВ – Често задавани въпроси

Лесен ли е процесът на теглене на средства от бинарни опции?

Да, процесът на теглене на средства от бинарни опции е лесен за всеки търговец, който желае да тегли средства от тази търговска сметка. Най-добрите брокери на бинарни опции за тегления имат a безпроблемен процес на теглене. Следователно търговците могат да теглят средства от своите сметки за търговия в прости стъпки

Какви проблеми може да срещне търговецът при теглене на средства?

Има няколко проблема, които търговецът може да срещне, когато се опитва да направи тегления. Например, търговецът може да не намери желаното начин на плащане
Той може да не може да тегли, ако не използва метода си на плащане. Банковата сметка трябва да принадлежи на търговеца, ако търговец тегли средства чрез превод. 

Кой е най-добрият метод на плащане за теглене на бинарни опции?

Тегления, направени чрез банкови преводи или плащания с карти са най-добрите, тъй като търговците получават средствата директно в банковите си сметки. 

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар