Как се прави дневна търговия с бинарни опции

Опитвали ли сте някога метода за дневна търговия инвестират в пазара на бинарни опции? Дневната търговия с бинарни опции идва с невероятен шанс да направите огромна печалба. 

Бинарните опции са един от малкото пазари, където може да се използва дневна търговия. Но това е единственият пазар, който позволява дневна търговия с ниска цена. В допълнение, дневната търговия с бинарни опции може да се извършва за различни активи. 

дневна търговия с биткойни

Въпреки че можете да направите голяма печалба, не се заблуждавайте. За да извършвате успешна дневна търговия с бинарни опции, имате нужда от добра стратегия и трябва да разбира рисковете в дневната търговия. 

По-важното е, че трябва да знаете как дневната търговия с бинарни опции може да бъде полезна. И ще намерите всички тези отговори в това изчерпателно ръководство. 

Какво ще прочетете в тази публикация

Какво е дневна търговия?

Дневната търговия е спекулативен метод за търговия и е точно това, което звучи. Това означава търговците влизат и излизат от борсовата позиция в рамките на един и същи търговски ден. Освен бинарни опции, дневната търговия може да се извършва и на различни пазари като акции, форекс и фючърси. Дневната търговия може да бъде много печеливша, но само когато ги знаете бинарни методи за търговия отвътре навън. 

Разбирането на дневната търговия не е твърд орех за счупване. Въпреки това, чрез този прост пример можете да премахнете цялото объркване. 

Да предположим, че купувате няколко акции XYZ в сряда. Сега, за дневна търговия, от вас се изисква да продадете всички акции в същия ден, т.е. в сряда. 

Вместо да продавате акциите в същия ден, ако ги продавате в друг ден, да кажем четвъртък, това не е дневна търговия. По същия начин купуването на акции на XYZ и продажбата на различни акции, т.е. ABC в един и същи ден, също не е дневна търговия. 

Тъй като дневната търговия е проста и се завършва за един ден, толкова много търговци проявяват интерес към нея. Освен това фактът, че дневната търговия може да се извършва в множество маркери, я прави още по-популярна. Трябва да запомните това, преди да извършвате дневни сделки, трябва да имате минимален капитал от $25,000. В противен случай няма да ви бъде позволено да търгувате. 

Как да започнете дневна търговия? 

За да станете успешен дневен търговец, трябва да се запознаете със света на търговията. След това можете лесно да получите полезна информация за дневната търговия чрез интернет. И след това можете да следвате съветите, споменати тук, за да започнете дневна търговия. 

Изберете пазар

За да започнете дневна търговия, трябва да изберете a пазар за бинарни опции. Тъй като всички пазари, на които може да се извършва дневна търговия, са рискови, трябва да изберете този, който ви е познат. 

търговия с биткойни

Бинарни опции

Ако искате да търгувате ежедневно, без да инвестирате огромна сума, бинарните опции трябва да са вашият избор. Предоставяйки евтин вход за дневна търговия, бинарните опции ви помагат да получите много по-висока норма на възвръщаемост. 

Като оставим настрана финансовата полза, много други аспекти правят дневната търговия с бинарни опции по-добра от останалите. Като за начало дневната търговия с бинарни опции е проста и лесна за разбиране. Купувате дял, от който се интересувате, избирате срока му на валидност и натискате бутона за купуване. 

Освен това, бинарният файл за дневна търговия е много по-евтин от дневната търговия на всеки друг пазар. 

Фондова борса

Друга популярна дневна търговия бинарна опция е фондовият пазар. Тук търговците купуват акции на компания и продават всички акции в същия ден в рамките на определен период от време. Накратко, излизат от всички позиции. 

Пазар на фючърси

Следва фючърсният пазар. Този пазар е свързан със споразумението между продавач и купувач. Тук те продават и купуват всеки актив на бъдеща дата. И така, като а дневен търговец, можете да залагате на вариацията на цената от момента, в който даден актив е закупен или продаден, до цената му в края на деня. 

Преди да инвестирате във фючърсен пазар, трябва да вземете предвид рисковете и тенденциите. Освен това, ако фючърсният пазар има определени изисквания, трябва да ги изпълните. 

Форекс пазар

Друг начин, по който можете да търгувате, е като инвестирате в форекс пазар с помощта на бинарни опции. Тъй като валутният пазар е по-достъпен, можете да го изберете. Ако търгувате през деня с валутна двойка, можете да инвестирате в движение на цените на валутата, т.е. промяна на цената. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Оборудване за дневна търговия за бинарни опции

След като сте решили пазара, на който искате да търгувате, следващото нещо, от което се нуждаете, е добро оборудване. Разбира се, не е задължително да имате нужда от един от най-добрите компютри. Но със сигурност се нуждаете от най-бързата интернет връзка, за да заредите бързо диаграмите. 

Намерете подходящия брокер 

За да започнете дневна търговия с бинарни опции, имате нужда от регулиран и лицензиран брокер на ваша страна. Ето няколко неща, които можете да помислите да намерите. 

Цитат на целевата страница
Препоръчваме да търгувате с Quotex
  • такси: Търговията с бинарни опции може да ви помогне да направите огромна печалба. Но работата с брокер, който начислява нереалистични такси, може бързо да намали печалбата ви. Така че трябва потърсете бинарен брокер която има конкурентна структура на таксите. А също и този, който не е твърде сложен за разбиране. 
  • минимален депозит: Знаейки дали брокерът, с който се интересувате да работите, има някакви критерии за минимален депозит, ще бъде от голяма полза. Например, ако сте ограничени за пари, можете да изберете брокер без критерии за минимален депозит. В противен случай можете да изберете брокер, който се нуждае от малък баланс от $50 или $100.

Регулиран 

За да се предпазите от увеличени измами с бинарни опции, можете да намерите лицензиран брокер от някой надежден орган. 

Предлагани активи

Ако се интересувате от търговия с определен вид актив, да речем суров петрол или злато, потърсете брокер, който може да ви даде шанс да търгувате с тях. Винаги можете да видите вида на предлаганите активи от конкретен бинарен брокер на сайта. И въз основа на наличната информация можете да разберете дали искате да работите с брокера или не

Приложения 

Ако обичате да търгувате цял ден и искате да следите колебанията на пазарните цени, трябва да потърсите брокер, който предлага лесно за използване мобилно приложение. Мобилно приложение с полезни функции може да направи вашата търговия бърза и лесна. 

Приложение Quotex

Надеждност

Дори незначителен технически проблем може да ви накара да загубите огромни пари. Ето защо е важно да изберете брокер, който предлага 24/7 поддръжка. 

Работно време на пазара 

Времето е всичко в търговията! За да станете професионален дневен търговец, трябва да фиксирате време, когато искате да търгувате двоични файлове всеки ден

Работата по едно и също време всеки ден може да ви помогне да управлявате търговията си. Освен това, като направите това, можете да приложите своите стратегии по по-добър начин. 

Работата по едно и също време всеки ден може да ви помогне да управлявате търговията си. Освен това, като направите това, можете да приложите своите стратегии по по-добър начин. 

Можете да намерите правилното време за търговия, като вземете предвид различни фактори. Или можете да търгувате около моментите на затваряне и отваряне на пазара, за да спечелите повече. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Управление на риска 

Заедно с управлението на времето, трябва да анализирате риска, за да разберете каква сума ще загубите. Рискът при търговия е разделен на две части, т.е. търговски риск и ежедневен риск. Първо, трябва да проверите каква сума сте готови да загубите в една конкретна сделка в търговския риск. Да рискувате 1% или по-малко винаги е мъдро решение. 

За дневния риск трябва да анализирате каква сума искате да загубите в определен ден. 

данък

Какво количество от данък трябва да платите, зависи от правилата и разпоредбите на страната, в която живеете. Например в Обединеното кралство не сте длъжни да плащате данъци върху доходите си от дневна търговия. Въпреки това в САЩ, Индия и други места правилата и разпоредбите относно приходите от търговия са различни. 

Данъкът също зависи от това дали търгувате като професионалист или като хоби. Освен това данъкът зависи от това дали се счита за бизнес доход, неспекулативен доход, спекулативен доход или личен доход. 

Правилно анализирайте сделките

Поставяне на цели

Преди да започнете да търгувате, трябва да зададете реалистичен лимит на сумата пари, която можете да похарчите. Превишаването на лимита може да ви даде скъп урок. Така че винаги се препоръчва да търгувате, като останете в рамките на своите ограничения

Друго нещо, което трябва да направите, е да си поставите цели. Отнема време, за да научите изкуството на търговията. Но пропускането на продажба, защото не знаете как да изпълните транзакция, няма да ви помогне. Освен това никога не е добра идея да се откажете от ежедневната си работа, за да станете дневен търговец, докато не започнете да печелите прилична сума от търговия. 

Обяснена стратегия за двоична дневна търговия:

Без a добре планирана стратегия за бинарни опции за начинаещи, вие използвате метода за дневна търговия само за да загубите. Ето как можете да имате добра стратегия за дневна търговия.

Бъдете информирани 

Следенето отблизо на последните търговски новини и тенденции може да ви помогне да разберете по-добре състоянието на пазара. Можете да направите бързо проучване и да си отбележите важни неща. С правилната информация можете да отключите страхотни възможности за търговия и да се предпазите от измами. 

Докато правите проучване, не забравяйте, че ако предлагането е повече, но купуването е по-малко, цената може да падне. И ако предлагането е по-малко и купувачите са повече, цената може да скочи. 

Срив на фондовия пазар 2020 г
  • Графики: За да се предскаже бъдещото движение на цената на даден актив, трябва да имате диаграма. Като държите под око графиката, можете да разберете движението на цената. И с тази информация можете да решите в коя позиция за бинарни опции искате да инвестирате. 
  • Бъди реалист: Ако сте намерили отлична търговска стратегия, останете реалисти и не очаквайте 100% печалба от нея. Разбира се, нито една стратегия не работи по този начин, но със сигурност можете да очаквате 60-65% от печалбата от избрана стратегия. Дори когато пазарът не е във ваша полза, трябва да се придържате към стратегията си и да избягвате да вземате търговски решения въз основа на емоции. 
  • Демо сметка: Може да е трудно да устоите на желанието да не търгувате с реални пари, но трябва да го направите. Това е защото когато си търговия с помощта на двоична демо сметка, разбирате предизвикателствата и рисковете на търговията. Освен това, като търгувате в демо сметка, вие разбирате кои стратегии са наистина ефективни. 
  • Образование: Едно от най-добрите неща, които можете да направите, за да търгувате като професионалист, е да се образовате с наличните ресурси около вас. Можете да четете книги и електронни книги, да посещавате определени курсове, да учите от видео уроци, блогове, подкасти, форуми и PDF файлове. 
  • Започнете с малко: Тъй като сте начинаещ, трябва да започнете с малко. Започването с малко ще ви даде достатъчно време да се съсредоточите върху акциите, в които сте инвестирали. Освен това, инвестирайки малки средства, няма да загубите голяма сума пари при неуспех. 
  • Избягвайте наказателни акции: Акциите с ниска сделка може да са примамливи, но стойте далеч от тези акции, докато не направите добро проучване за тях. Акциите с ниска сделка обикновено се наричат наказателни запаси и те се премахват от списъка на основната фондова борса. 

Защо дневна търговия с бинарни опции?

Както вече обсъдихме бинарна стратегия за търговия, нека видим какво прави търговията с бинарни опции по-добра от другите. 

Ниска цена 

Когато търгувате през деня с бинарни опции, можете да влезете на ниска цена с по-малък риск в сравнение с други пазари. Не само това, но закупуването на опция също е по-достъпно от инвестирането в акции или други подобни активи. 

Накратко, като инвестирате в бинарни опции, можете да закупите повече акции и да имате добър контрол върху тях. 

Повече ползи

Бинарните опции помагат на търговците да правят повече печалби за по-кратко време. Например инвестирате във всеки пазар, различен от бинарни опции. Ето, ако си цена на акциите се премести от 50% на 75%, вие правите около 100% печалба. Въпреки това, дори ако стойността на една акция се повиши малко бинарни опции, можете да спечелите повече от 100% от печалбата. 

Опциите в повечето случаи успяват

Когато друг пазар се провали, бинарните опции успяват. Това означава, че шансовете ви да загубите пари са сравнително по-малки. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Рискове при дневна търговия с бинарни опции:

Въпреки че има много предимства, дневната търговия с бинарни опции също идва с рискове и предизвикателства. Ето няколко от тях. 

  • Намаления на движението на цените: Когато инвестирате в бинарни опции, може да забележите, че движението на цената на даден актив зависи от неговото време. А при дневната търговия цената е още по-ограничена. 
  • Множество измами: Тъй като дневната търговия с бинарни опции се увеличи, измами в бинарни опции търговията също отбеляза ръст. Повечето от тези измами обещават да предложат невероятна възвръщаемост за ограничено време. Но, за съжаление, търговците попадат на тези измами и губят огромни пари. 
  • Когато губиш, губиш: За разлика от други пазари за търговия, бинарните опции зависят единствено от прогнозата. Трябва да предвидите дали цената на даден актив ще се движи нагоре или надолу с просто да и не. 
Графика за търговия

Това означава, че ако прогнозата ви е невярна, ще загубите всички пари, които сте инвестирали. Но ако прогнозата ви е точна, ще направите добра печалба. Така че или губите всичко, или печелите инвестиция на друг търговец. 

Регламенти:

Последният недостатък на инвестирането в бинарни опции са регулациите. Тъй като търговията с бинарни опции е нова концепция, има много нерегламентирани брокери. 

Нерегулираните брокери се възползват от тази вратичка и търговците на измама, които са нови на пазара на бинарни опции. Така че винаги трябва да търсите регулирани брокери. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Липса на инструменти за търговия

Тъй като търговията с бинарни опции е нова концепция, няма достатъчно инструменти за технически анализ за търговците. Но можете да развиете по-добро разбиране на дневната търговия с бинарни опции, като направите подробно проучване. 

Въпреки че има някои недостатъци, това не означава, че не трябва да търгувате ежедневно с бинарни опции. Имайки предвид тези недостатъци, можете лесно да създадете стратегия за търговия, която ще работи за вас. 

Често задавани въпроси относно дневната търговия с бинарни опции:

Законна ли е дневната търговия?

Бинарните опции са законни и можете да ги търгувате, без да се притеснявате за каквито и да било правни усложнения. Но имайте предвид, че правилата са различни на различните места. 
Например в Обединеното кралство бинарните опции са незаконни. И само професионалисти имат право да търгуват с тях. Въпреки това, в Индия, Австралия и САЩ търговията с бинарни опции е законна. 

Това означава, че трябва да направите подробно проучване, за да разберете дали бинарните опции са законни във вашата страна или не. 

Как мога да се подготвя за Day Trade?

За да започнете да търгувате с бинарни опции, трябва да прочетете текущите финансови новини и да си направите бележки за важна информация. След това, въз основа на информацията, можете да разработите стратегия за търговия. И накрая, можете да изберете сметка за търговия.  

Мога ли да търгувам през деня при всеки брокер?

Да, можеш! Но винаги трябва да избирате регулиран и лицензиран брокер за търговия с бинарни опции (дефиниция) за да се предпазите от увеличените търговски измами. 

Заключение: Дневните сделки работят най-добре с бинарни опции

Когато търгувате на ден с бинарни опции, трябва да запомните две неща. Първата е да поддържате търговския риск минимален, а втората е да направите огромна печалба. 

За щастие, с дневната търговия с бинарни опции вие получавате възможност да зададете ясни граници на рисковете, можете да търгувате няколко пъти на ден и да печелите огромна печалба с просто прогнозиране на движението на цената. 

Но също така е важно да търгувате, като вземете предвид всички аспекти, защото грешната прогноза ще ви накара да загубите цялата си инвестиция. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар