Как да търгувате 60-секундни бинарни опции – Стратегии и урок

Няколко години по-рано хората започнаха да търгуват с бинарни опции. И днес това се превърна в популярен начин за печелене на пари. Това е така, защото тази търговия работи на простото предложение да и не. 

Търговията с бинарни опции е не само лесна за изпълнение, но и лесна за разбиране. Независимо дали е нов или професионалист, всеки търговец може да направи огромна сума пари просто като спекулира с движението на цената на даден артикул. 

60 секунди търговия на платформа

Освен простотата за търговия с бинарни опции, друго нещо, което търговците харесват в него, е неговата краткосрочна търговска стратегия. Със стратегия от 60 секунди търговците могат да излязат от пазара за по-малко от минута с огромна печалба. 

Но какво е 60-секундна стратегия за бинарни опции? Как работи? Какви са неговите предимства и ограничения? Е, можете да прочетете това ръководство, за да намерите всички отговори на тези въпроси и много други. 

Какво ще прочетете в тази публикация

➥ Най-добрият избор за 60 секунди търговия: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво е 60 секунди за търговия?

Търговията с бинарни опции за шестдесет секунди е начин за инвестиране на пазара, който предлага бързи резултати. азt е отличен за търговци, които искат да направят бързи пари, без да остават твърде дълго на пазара. Но тази търговия не е лесна. 

Тъй като търговците трябва да напуснат пазара за по-малко от минута, те трябва да анализират пазара и да разберат правилно движението на цената на даден актив. Това е така, защото дори малка грешка може да ги накара да загубят огромни пари. 

Стратегията за търговия с шестдесет секунди е известна още като краткосрочна стратегия за търговия. Новите търговци трябва да стоят далеч от тази техника за търговия, защото рискът от загуба на пари с тази стратегия за търговия е по-голям. 

Ако искате да опитате късмета си със стратегия за търговия от 60 секунди, трябва да изберете надежден брокер за търговия. Това е така, защото в тази търговия всичко се случва толкова бързо. И ако брокерът е бавен, може да не търгувате в реално време. Така ще загубите. 

Така че, след като сте се запознали с този метод за търговия и сте намерили отличен брокер, можете да опитате едноминутна търговия с бинарни опции. 

➥ Най-добрият избор за 60 секунди търговия: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как работи стратегията за търговия от 60 секунди? 

Първо вижте цялото ми видео за търговия:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIHRyYWRlIDYwIHNlY29uZCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyAoQmVzdCBTdHJhdGVneSAmYW1wOyBGdWxsIEd1aWRlKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvdWtYS1p5WkpQc00/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Търговията от шестдесет секунди работи по същия начин като другите търговия с бинарни опции. Тук търговецът трябва да предвиди дали цената на даден актив ще се повиши или не. Въз основа на спекулациите търговецът трябва бързо да направи ход. 

Ако искате да спечелите 60-секундна търговия с бинарни опции, трябва да имате ясна стратегия. Освен това трябва да вземете бързо решение. Въпреки че тази стратегия за търговия изисква да правите бързи ходове, по-добре е да не бързате да влизате във всяка сделка. Това е така, защото тогава ще понесете значителна загуба. 

Преди да влезете в търговията, е важно да забележите тенденцията, да проследите движението на цената и да анализирате пазара, за да разберете шансовете си за печалба. 

Например, ако е имало две низходящи движения в ценовия тренд през последните две минути, можете да поставите пут сделка. По този начин шансовете ви да спечелите търговията се увеличават. По подобен начин можете да изберете кол търговия, ако има две или повече възходящи движения. Ако вашият търговски край е „В парите“, ще получите около 70% до 90% възвръщаемост на това, което сте инвестирали. Въпреки това, ако търговията ви е неуспешна, ще загубите същата сума пари. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Най-добрата стратегия за търговия от 60 секунди 

Освен това вижте този видеоклип:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBUcmFkaW5nIFN0cmF0ZWd5IGZvciBiZWdpbm5lcnMgKDYwIHNlY29uZHMgdHJhZGluZykiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL3lWZGptTGFpT3NNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

Светът на една минута търговия с бинарни опции се движи много бързо. И за да се движите в печелившата посока, трябва да разработите солиден и подробен план. 

Няма най-добра едноминутна стратегия за бинарни опции, но можете да получите точни подробности за света на търговията, като използвате подкрепа и съпротива. Това правило гласи, че цената на един актив винаги се връща към първоначалната си стойност. 

60 секунди за търговия

Нивото на подкрепа и съпротива е рамката вътре в границата, където се движи цената на даден актив. За всеки времеви период има различни нива. Ако времевата рамка е по-малка, цената на стоката ще надхвърли. 

Търговците могат също да използват a диаграма на свещник за извършване на 60-секундна търговия с бинарни опции. Чрез диаграма със свещи търговците могат да видят ценовата тенденция на стоките по по-добър начин.  

След като сте намерили стратегия за търговия, уверете се, че се придържате към нея. Без значение как се чувствате по отношение на търговията, ако цифрите и индикаторите говорят нещо, не го пренебрегвайте. Това ще ви помогне да избегнете скъпи грешки. 

60-секундни стратегии за бинарни опции:

Наличието на множество стратегии за търговия гарантира, че решенията не се вземат емоционално. 

Вместо това стратегията се отнася до наличието на специфичен изчислен курс на действие, който жъне ползи. Желанието и страхът от загуба на всичко това са често срещани емоции, които възникват, когато инвестирате трудно спечелените си пари и имате стратегия. Вместо това генерира увереност и способност за поемане на изчислен риск.

При търговия с бинарни опции е дори повече важно е да се използва стратегия. Въпреки че софтуерът е лесен за използване, все пак можете да загубите много пари, ако вземете лоши решения или изберете грешни сделки.

Вижте една от моите 60-секундни търговски сесии със стратегия:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iU2VjcmV0IFN0cmF0ZWd5OiA0IGVhc3kgQmluYXJ5IFRyYWRlcyB3b24gaW4gYSByb3cgKDYwIHNlY29uZCBzdHJhdGVneSkiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL0JkMk5WNzhCeklNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

1. Стратегия за подкрепа и съпротива

Стратегия за търговия с подкрепа и съпротива за бинарни опции
Стратегия за търговия с подкрепа и съпротива за бинарни опции

Цената на активите има тенденция да напредва в поредица от вълни, като всяка има горна и долна част. Тези ограничения се оценяват като голям обрат нива, които могат лесно да бъдат идентифицирани чрез ключови нива на подкрепа и съпротива. Любима 60-секундна стратегия е да се идентифицират моментите, когато цената ясно отскача срещу тези нива на съпротива и подкрепа. След това новите бинарни опции трябва да бъдат отворени в посока, обратна на тази, в която цената е напредвала преди отскока.

Например следващата графика за търговия GBP/USD за 60 секунди представя добри примери за това кога да се изпълнят и двете двоични опции CALL и PUT. По същество, когато цената се отскочи срещу съпротива, трябва да активирате опция PUT. По същия начин, ако цената скача по-високо след ударна подкрепа, тогава трябва да отворите двоична опция CALL.

Вашата първа стъпка в подбуждането на такива стратегия за бинарни опции е да се открие валутна двойка, която е била търговия с диапазон за известно време. След това трябва да идентифицирате нивата на съпротива и подкрепа, като използвате информацията на вашия брокер или просто свържете най-високите точки за съпротива и най-ниските стойности за опори, както е показано на диаграмата по-горе.

След като наблюдавате ценово тестване на едно от тези нива, след това изчакайте, докато настоящият свещник потвърди истински отскок чрез ясно затваряне под съпротива или над подкрепа. Това действие ще ви осигури известна защита срещу фалшиви сигнали. Например, ако бъде постигнато успешно потвърждение, след това отворете нова бинарна опция PUT, като използвате GBP/USD като основен актив с 1-минутно време на изтичане, ако цената граничи срещу съпротивата, както е показано на графиката по-горе.

Като заложите $100 с изплащане от 75%, бихте събрали $75 и за двете опции PUT, показани по-горе. Всъщност първоначалният ви залог от $100 би се увеличил експоненциално до $937 за четирите сделки, показани по-горе в рамките на 5 часа, ако сте реинвестирали възвръщаемостта си във всеки случай.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

2. Следвайте стратегията на тенденцията

Друга стратегия за 60 секунди, която придоби популярност напоследък, се основава на проследяване на тенденции. Това е така, защото такива стратегии ви позволяват да се възползвате от предимството да търгувате с тенденцията и като такива се съобразявате с известната максима, която гласи, че „тенденцията е ваш приятел“. Основната идея е да се проследи тренд и да се изпълни бинарна опция „CALL“, ако цената рикошира по-високо от долната линия на тренда, когато основната ценна книга се покачва в рамките на добре установен бичи пасаж. За разлика от това, вие трябва да активирате бинарни опции PUT всеки път, когато цената отскочи надолу, след като удари горната линия на тренда в добре дефиниран низходящ канал.

Следвайте-тенденцията-стратегия-за-бинарни-опции
Следвайте стратегията за търговия с тренд за бинарни опции

Например, горната 1-минутна графика за търговия за валутната двойка USDCHF ясно показва силна низходяща тенденция. Както можете да потвърдите от изучаването на тази диаграма, четири възможности за отваряне на PUT опции се появиха, след като цената отскочи по-ниско спрямо горната линия на тренда.

За да подтикнете тенденция към стратегия, първо трябва да намерите актив, който се търгува или във възходяща, или в низходяща тенденция от известно време. След това трябва да начертаете линиите на тренда, като свържете поредицата от по-ниски върхове за горната линия на тренда и долните дъна за долната линия на тренда в случай на мечи канал, както е илюстрирано в горната диаграма.

След като наблюдавате ценово тестване на горната тренд линия, тогава трябва да направите пауза, докато текущият свещник се оформи напълно, така че да можете да проверите дали затваря под това ниво. Ако това стане, инициирайте нова PUT опция, като използвате USD/CHF като основен актив с 1 минутно време на изтичане. Представете си, че вашият залог е $5,000 и коефициентът на изплащане е 75%. Четирите успешни сделки, идентифицирани в горната диаграма, биха ви донесли зашеметяващите $46,890 за малко над 2 часа, ако реинвестирахте печалбите си всеки път. Сега можете да започнете да разбирате защо толкова много търговци се възхищават на 60-секундните бинарни опции.

3. Стратегия за пробив

Любими 60 секунди стратегията е пробив на търговия тъй като са лесни за откриване и могат да генерират впечатляваща възвръщаемост. Ключовата идея на този метод е, че ако цената на даден актив е осцилирала за известно време в рамките на ограничен диапазон, тогава, когато достигне достатъчно инерция, за да пробие, тя често се движи в избраната от нея посока за известно време.

Пробивна-стратегия-за-бинарни-опции
Стратегия за търговия с пробив за бинарни опции

Вашата първоначална стъпка в прилагането на тази техника е да идентифицирате двойка активи, която се колебае в ограничен диапазон за продължителен период от време. Като такъв, вие търсите страничен модел на търговия, който е ясно очертан от дъното и горната част, както е показано на горната диаграма на AUD/USD за 60 секунди. Много често цената ще отскача от пода и тавана много пъти, преди най-накрая да се освободи, както е илюстрирано отново на горната фигура. А продължителен пробив впоследствие трябва да се оцени като силна препоръка за започване на нова търговия.

Както показва диаграмата по-горе, цената наистина достига ясен пробив под своята подкрепа или дъно. Сега се препоръчва да изчакате до текущите 60 секунди свещник е напълно оформен, така че да можете да потвърдите, че неговата стойност на затваряне несъмнено е под долното ниво на предишния търговски диапазон. Тази проверка ще ви осигури известна защита срещу фалшив сигнал.

След като постигнете тази цел, сега трябва да отворите нова бинарна опция „PUT“, базирана на AUD/USD с период на изтичане от 60 секунди. Тъй като тази форма на търговия определено е динамична, не рискувайте над 2% от вашите собствен капитал на позиция. Ако вашият капитал е $10 000, тогава вашият залог трябва да бъде само $200. Вашата начална цена е 1,0385; коефициентът ви на изплащане е 80%, а възстановяването ви е 5%. След изтичане на една минута време изтича, AUDUSD е 1,0375; Вие сте „в парите“ и събирате $160.

60 секунди бинарни опции с индикатори:

Ето а няколко популярни индикатора за бинарни опции които можете да използвате за 60-секундна търговия с бинарни опции. 

1. Индекс на относителна сила

От всички налични индикатори RSI (Индекс на относителна сила) е най-довереният за 60-секундна търговия с бинарни опции. Използвайки този инструмент, търговецът може да направи печеливша сделка в рамките на една минута

Този инструмент за технически анализ показва всяка възможна промяна на тенденцията на пазара. RSI има две различни полета, т.е. свръхпокупен и свръхпродаден, на които се основава пълният технически анализ. 

В RSI, ако графиката на кривата напусне полето за свръхпродаденост в посока отдолу нагоре, това означава, че можете да търгувате за покупката, т.е. По същия начин, ако кривата напусне зоната на свръхкупуване, можете да търгувате за падане, т.е. 

Quotex RSI

За да увеличите шансовете си за печалба, можете да използвате следните настройки. Период на графиката - 10 секунди, настройка на RSI - 18, свръхпокупка - 70%, свръхпродаденост - 30% и период на опция - 1 минута. 

2. Ичимоку

Освен RSI, друг популярен индикатор, използван за 60 секундна търговия с бинарни опции, е Ichimoku. Този индикатор се вижда като облаци. Ако кривата на индикатора излезе от облака в посока отдолу нагоре два пъти, търговците могат да закупят пут опцията. 

Ако се случи обратното на тази ситуация, търговците могат да купят кол опцията. Ако цената продължи да се движи в същата посока, търговците ще направят значителна печалба. 

Quotex облак Ишимоку

3. Индикатор за ленти на Болинджър 

Следващият индикатор, който търговците могат да използват за 60-секундна търговия с бинарни опции, е индикаторът на марките Bollinger. Този индикатор помага на търговеца да отбележи пробив, докато цената на даден актив се движи. 

Quotex ленти на Болинджър

60 секунди бинарни опции без индикатори:

Докато някои трейдъри предпочитат индикатори за 60-секундна търговия с бинарни опции, някои стратегии не се нуждаят от индикатори. Ако искате да търгувате, без да използвате никакви индикатори, трябва да анализирате правилно пазара чрез графики за търговия. 

Важен аспект на 60-секундната търговия с бинарни опции

Преди да започнете да търгувате, важно е да изберете брокер и да се регистрирате при него. Веднага след регистрацията не е разумно да търгувате с истински пари. Можете да използвате фиктивни пари, за да разберете 60-секундната търговия. 

Търговията в демо сметката ще ви помогне да разберете колко надеждни са платформата и нейният интерфейс. Освен това не се препоръчва да търгувате 60 секунди бинарни опции за повече от 2% от сумата, която имате в сметката на вашия брокер. 

Демо сметка Quotex

Брокери с 60 секунди бинарни опции предлагат:

Необходимо е да търгувате с надежден брокер, за да спечелите от 60-секундна търговия с бинарни опции. Ето някои надеждни брокери на бинарни опции да избера от. 

брокер:
Регламент:
Доходност и активи:
предимства:
Офертата:
IFMRRC
Добив: 95%+
100+ пазара
  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
Акаунт на живо от $10
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

IFMRRC
Добив: 97%+
100+ пазара
  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
Акаунт на живо от $50
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Не
Добив: 90%+
100 пазара
  • Приема международни клиенти
  • 24/7 поддръжка
  • Двоични и CFD
  • Висока възвръщаемост
  • Безплатен бонус
  • TradingView графики
Акаунт на живо от $250
  Запишете се безплатно

(Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 95%+
100+ пазара
предимства:
  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
Офертата:
Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 97%+
100+ пазара
предимства:
  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
Офертата:
Регламент:
Не
Доходност и активи:
Добив: 90%+
100 пазара
предимства:
  • Приема международни клиенти
  • 24/7 поддръжка
  • Двоични и CFD
  • Висока възвръщаемост
  • Безплатен бонус
  • TradingView графики
Офертата:

1. Quotex

Quotex е страхотен брокер на бинарни опции, известен със своите невероятни търговски услуги. Търговците могат да се регистрират с Quotex без никакви проблеми. Този брокер на бинарни опции е страхотно за търговия с бинарни опции защото позволява на търговците достъп много базови активи

Добре е да се знае!
Обхватът на Quotex относно основните пазари за търговия е голям. Този 60-секунден брокер на бинарни опции позволява на търговците да извлечете максимума от търговията. Освен това тази платформа също има няколко инструмента за търговия които търговците могат да използват за извършване на технически анализ. 

60-секундната търговия с бинарни опции става забавление на Quotex поради следните причини: 

  • Поставянето на 60-секундна търговия с бинарни опции на тази платформа е лесно за всеки търговец
  • Търговецът може изберете всеки метод на плащане за да финансира сметката си за търговия с Quotex за извършване на сделки. 
  • Търговците също могат да се насладят на предимствата на достъпа индикатори за търговия да извърши технически анализ преди пускането на сделката. 
  • Този брокер на бинарни опции за 60 секунди позволява на търговците да използват демо сметката Quotex. Търговецът може да използва демо сметката за търговия, за да научи как да търгува с 60-секундни бинарни опции. Освен това те също се учат как да управляват средствата си и изкуството на управление на риска
  • Освен това, Quotex също така гарантира, че търговците получават много изследователски и образователен материал, което допълнително им помага да търгуват 60 секунди бинарни опции с печалби. 
quotex стратегии за 60 секунди

Така че всеки търговец може да се наслади на печеленето на пари за минути с помощта на този 60-секунден брокер на бинарни опции. Освен това търговците могат също да се насладят на търговията в приложението Quotex. Така че, от всяка гледна точка, Quotex е най-добър брокер всеки търговец може да пожелае. 

➥ Най-добрият избор за 60 секунди търговия: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

2. Pocket Option

Друг страхотен брокер на бинарни опции за 60 секунди е Pocket Option. Pocket Option прави всякаква форма на търговия лесно и забавно за търговци. Независимо дали 60-секундната търговия с бинарни опции или 5-минутната, търговецът може поставете го без проблеми

джобна опция за 60 секунди търговия
Добре е да се знае!
Pocket Option е известен със своите надеждни услуги. Ако започвате търговия с бинарни опции, можете да започнете с Pocket Option. Дори ако искате да направите 60-секундна търговия с бинарни опции, можете да се регистрирате за сметка за търговия с минимален депозит от само $50.

Някои характеристики, които правят Pocket Option a страхотен брокер на бинарни опции за 60 секунди са както следва: 

  • Търговците могат да намерят много базови активи на Pocket Option, точно както на Quotex. 
  • Този брокер на бинарни опции за 60 секунди позволява на търговците достъп няколко платформи за търговия. Така че можете да направите 60-секундната търговия с бинарни опции още по-забавна, като изберете платформа въз основа на вашия опит. 
  • Търговците имат много индикатори за търговия, като напр Bollinger Bands, MACD и др., на тяхно разположение. Те могат да използват тези индикатори за търговия и други инструменти, за да изгладят търговския си опит. 
  • Търговците също могат да намерят няколко образователни видеоклипове и др., на Pocket Option. 
  • Платформата предлага и демо сметка Pocket Option, която е достъпна за използване от търговец за 30 дни
➥ Регистрирайте се безплатно с Pocket Option

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

3. BinaryCent 

Този 60-секунден брокер на бинарни опции е чудесен за търговци, които желаят да отварят и затварят своите търговци в рамките на минута. BinaryCent позволява на търговците да станат свидетели на най-добрият от всички най-бързите начини за да се насладите на търгуване на 60-секундни опции. С този 60-секунден брокер на бинарни опции можете правете пари лесно и бързо

Добре е да се знае!
BinaryCent предлага на търговците a надежден и интуитивен платформа за онлайн търговия. Можете също да се наслаждавате на търговията, като започнете с a малка минимална сума на депозита. Освен това платформата за търговия предлага изобилие от акции, стоки и др., на търговците. По този начин BinaryCent е страхотна платформа за търговия, ако искате да разнообразите сделките си. 

Тук са някои функции на BinaryCent като страхотен брокер на бинарни опции за 60 секунди: 

  • BinaryCent е страхотна платформа за търговия с бинарни опции от гледна точка на функциите. То има всички функции, които търговецът би харесал да имат на техните платформи. 
  • всичко водещи технически инструменти и индикатори са налични с BinaryCent. По този начин търговците не изпитват затруднения при търговията с бинарни опции с този 60-секунден брокер на бинарни опции. 
  • Търговията с бинарни опции с BinaryCent е привлекателен на търговците, защото могат да се насладят на използването на всички първокласни инструменти за търговия
  • BinaryCent предлага на търговците a демо сметка. Можете да практикувате отваряне и затваряне на 60-секундни сделки с бинарни опции. 
  • Освен това, подобно на други платформи за търговия, BinaryCent позволява на търговците достъп до водещи образователни ресурси
двоичен цент

Така че търговията с бинарни опции е забавна за търговците, ако знаят правилна тактика. Освен това нещата стават още по-добри, когато търговецът има търговска сметка при реномиран брокер. 

По този начин, ако търговецът желае да печели пари чрез търгуване на 60 секунди търговия с бинарни опции, той може изберете един от тези три брокера на бинарни опции

› Регистрирайте се безплатно с Binarycent сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Кой трябва да приложи 60-секундна стратегия за бинарни опции?

Уверете се, че сте един от тези търговци, за да избегнете загуба на пари, докато търгувате с 60-секундни бинарни опции. 

  • Дребни търговци: Ако сте краткосрочен печеливш, който не иска да остане на пазара за дълго време, тогава 60-секундната стратегия за търговия е идеална за вас. 
  • Търговец на активи с висока волатилност: Ако обичате да търгувате с високо волатилни активи като криптовалути, можете да се възползвате от помощта на 60-секундна стратегия за търговия. Но ако не сте запознати с актива, трябва да помислите два пъти, преди да предприемете ход. 
  • Закон за малките пазарни движения: Ако вашите търговски ходове зависят от малки движения на пазара, можете да използвате 60-секундна търговия с бинарни опции. Това е така, защото малките възходи и падения на пазара могат да ви помогнат да спечелите огромни пари. 
  • Високочестотни търговци: Ако търгувате няколко пъти на ден, можете да използвате стратегия за търговия с бинарни опции за 60 секунди, за да излезете бързо от пазара. 

Кой трябва да избягва стратегията за търговия от 60 секунди? - Предимства недостатъци

Въпреки че стратегията за търговия с 60 секунди става популярна, тя не е за всеки търговец. Ако сте един от следните търговци, не трябва да използвате 60-секундна търговия с бинарни опции. 

  • Нови търговци: Ако сте нов в света на търговията с бинарни опции, трябва да избягвате да използвате 60-секундна стратегия за търговия. Това е така, защото може да нямате задълбочено разбиране на пазара. И без подходящи познания ще загубите. 
  • Дългосрочни търговци: Ако сте дългосрочен търговец, 60 секунди търговия не е за вас. С тази стратегия за търговия можете да правите само малки печалби. 
  • Интересувате се от по-високи изплащания: Ако се интересувате от по-високи изплащания, трябва да опитате да инвестирате в дългосрочни сделки, а не в сделки с бинарни опции за 60 секунди. Това е така, защото процентът на изплащане при малките сделки е 10% до 20% по-нисък от дългосрочните сделки.  
  • Търговията зависи от сигнала за търговия: Ако следвате някакъв търговски сигнал, трябва да избягвате да търгувате с 60-секундни бинарни опции. 

Предимства на стратегията за 60 секунди търговия 

  • Можете да търгувате няколко пъти на ден. 
  • Получавате различни активи за търговия. 
  • Стратегията за търговия с бинарни опции от шестдесет секунди предлага по-добро търговско изживяване. 
  • Можете да извлечете максимума от малките пазарни движения. 

Недостатъци на стратегията за търговия от 60 секунди

  • Значителен недостатък на стратегията за търговия за 60 секунди е, че е рискована. 
  • Трудно е да се спекулира точното движение на цените на активите. 
  • Прекомерната търговия може да ви накара да загубите огромна сума пари. 

Използвайте управление на парите, базирано на съотношение

Метод, базиран на съотношение, определя колко процента от парите трябва да инвестирате в зависимост от това колко пари имате. Наличието на основан на съотношението метод за контрол на парите е умно решение и добър източник на действие при започване. 

Този метод е малко по-малко опасен, тъй като вижда колко трябва да добавите към сделка въз основа на това колко пари има в сметката ви.

Когато прилагате тази стратегия, първо трябва да помислите и да вземете решение за съотношението на средствата, които сте готови да изложите на опасност. Обикновено търговците решават за 1% или 2%; обаче, с опит, професионалните търговци понякога избират да рискуват 5% от капитала си.

Управление на пари с бинарни опции

Ако загубите пари, винаги ще имате възможност да инвестирате в следващата транзакция, защото ще имате по-малко пари в сметката си.

Но това също така означава, че винаги имате пари в сметката си и можете да избирате по-висок дял от капитала след всяка успешна транзакция. Този метод, базиран на проценти, помага да се гарантира, че печелите последователно.

Търговски съвет за търговия с бинарни опции за 60 секунди

  • Поемайте само риска, който можете да си позволите; най-общо казано, вие не трябва да рискувате повече от 1% от вашия капитал в една сделка.
  • Избери коректен брокер; не всички брокери предоставят възможност за търговия с бинарни опции. Да се възползват от демо сметки когато са налични и провеждат задълбочени изследвания.
  • Използвай безплатни инструменти на ваше разположение, като напр сигнали. Сигналите служат като пазарни катализатори и могат да бъдат отлични прогнози за промени в цените.
  • Въздържайте се от прекомерна търговия; твърде лесно е да загубиш контрол. Защо не се стремите към $5,000, ако можете да спечелите $3,000 на час, може да попитате? погрешно Изграждането на добра настройка отнема време.
  • Упражнение търпение, вярвайте в плана си и поддържайте самообладание под натиск.

Награди за едноминутни бинарни опции

Способността да печелете бързо е основното предимство на късия прозорец за търговия. По същество можете печалба от всяка промяна на цената. По-краткият прозорец обаче крие и по-висок риск. Следователно наградите са по-високи в сравнение, да речем, с еднодневен прозорец.

Освен това ви е позволено да изпълнявайте много сделки наведнъж. И накрая, 60-секундните бинарни опции предлагат проста предпоставка за победа или загуба, което ги прави много лесни за разбиране активи.

➥ Най-добрият избор за търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Рисковете на едноминутните бинарни опции

Опасностите обаче не трябва да се пренебрегват. В сравнение с инвестирането в акции, чуждестранна валута или стоки, търговията с бинарни опции може да бъде по-рисковано. Атмосфера на високо налягане също се произвежда от по-малкия прозорец. В резултат на това серия от важни решения трябва да бъдат взети бързо.

60-секундният прозорец вероятно е такъв не е най-доброто място за започване на търговия или използване на договори за бинарни опции за хора, които са нови за двете. По-дълъг период ви дава повече възможности да идентифицирате грешката си и най-важното - да я коригирате. Далеч повече е трудно се възстановява от ако търгувате в по-късия прозорец и правите поредица от грешки. Ето защо е важно да се научите как да търгувате този конкретен прозорец. Помислете два пъти, преди да се опитате да използвате стандартния си подход в този конкретен контекст.

Освен това търговците трябва да са наясно с това не всички брокери предлагат търговия с бинарни опции. Ето защо, независимо дали е със седалище в САЩ, Обединеното кралство или някъде съвсем другаде, внимавайте да потвърдете, че са законни където искате да търгувате.

Значение на скоростта на изпълнение за 1 минута търговия

Скоростта на изпълнение се отнася до краткия период между ред за отваряне с брокера и получаване на връщане от другия край.

Скоростта на изпълнение е представена в милисекунди. В стойността варира от платформа на платформа в зависимост от качеството на платформата за търговия и броя на сървърите за ликвидност на брокерите.

Ще помогне, ако иматепинг' да се проверете скоростта на изпълнение на вашите брокери като -Quotex, Pocket Option и Binarycent.

Ето статия за проверка на „пинга“ на съответните брокери.

Заключение: 60-секундната търговия е страхотна стратегия

Шестдесет секундната стратегия за търговия с бинарни опции е отличен начин за печелене на огромни печалби за по-малко от минута. Но е от съществено значение да анализирате правилно пазара, за да увеличите шансовете си за печалба, използвайки тази стратегия за търговия. 

За да избегнете загуба, можете да разработите подробна стратегия. Освен това трябва да избягвате прекомерната търговия. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

ЧЗВ – Често задавани въпроси около 60 секунди търговия:

Кой е най-бързият начин да спечелите печалба с търговия с бинарни опции?

Най-бързият начин да спечелите печалби, докато търгувате с бинарни опции, е чрез 60-секундни сделки. Търговец, който прави 60-секундни сделки, може незабавно да увеличи баланса на банковата си сметка тъй като той може да търгува всяка минута. 

Как търговец може да търгува с 60-секундни бинарни опции?

Търговецът може да търгува 60-секундни бинарни опции чрез избор на брокер, избор на базов актив и пускане на неговите сделки

При кой брокер трябва да се регистрира търговец, за да търгува с 60-секундни бинарни опции?

Търговецът може да се регистрира с Quotex, Pocket Option или BinaryCent за извършване на 60-секундни сделки. 

Колко успешни са търговците на 60 секунди на бинарни опции?

Този, който провъзгласява търговията с бинарни опции, го смята за висока награда. Често е работещо да получите добра възвръщаемост на инвестициите. Тази висока средна доходност прави този вид търговия привлекателен за много експерти и начинаещи.

Мога ли да разширя 60-секундна търговия?

Отговорът е Не. Както подсказва името, цялата идея зад 60-секундната търговия е, че имате само една минута, за да направите печалба или загуба. Следователно е много съмнително да намерите брокери, които да ви кажат да увеличите продължителността на изтичане на сделка от 60 секунди, тъй като тези сделки са организирани по този начин. 

Така че, ако искате да получите много дългосрочни сделки, винаги можете да изберете много дългосрочни сделки.

Мога ли да тествам сделки за 60 секунди?

Правенето на някои демонстрационни сделки с въображаеми пари би било страхотно забавление, когато обмисляте да търгувате 60-секундни бинарни опции за първи път, вместо незабавно да ги поставите в среда за търговия с реални пари. Така че ето как можете да опитате и да не загубите истински пари. 

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар