5 най-големи тайни за търговия с бинарни опции

Търговията с бинарни опции стана много популярна в световен мащаб сред общността на търговците, защото осигурява печалба за кратко време. Но повечето търговци правят грешка при търговия с бинарни опции без да имате правилна стратегия и да губите пари. Но това не е мъдро. Ако и вие сте изумени от идеята да правите бързи пари чрез бинарни опции, би било чудесно първо да подготвите стратегия. 

Тайни за търговия с бинарни опции

За да го направим по-просто, направихме подробно проучване на търговията с бинарни опции и изброихме петте най-големи тайни за търговия с бинарни опции, които ще ви помогнат да търгувате, без да губите пари. 

Как да спечелим пари от бинарна търговия?

Преди да влезете в бинарна търговия, трябва да знаете как да правите пари чрез него и да изградите надеждна система за търговия. И така, за това сме изброили няколко стъпки, които ще ви помогнат да го изградите.

Научете се да четете диаграми на свещници

Ценовата активност, която виждате в двоични файлове, може да бъде предвидена чрез изучаване на минали ценови движения. И за това трябва да знаете как да четете диаграми на свещници. Те следват модел, който трябва да следвате, докато изучавате диаграми на свещници.

Модели на свещници

Анализирайте предишната ценова активност на вашите активи

Хазартът и търговията са две различни неща, когато става въпрос за печалба. Тук знанията играят важна роля и знаещ търговец, който знае за цената на своите активи и знае как да чете минали ценови дейности, вероятно ще успее. 

Индикация на цената в графика

Следвайте ценовите тенденции

Винаги търсете тенденция и не залагайте на обратни залози, а също така не предполагайте нищо сами за цената. Винаги следвайте указанията и залагайте с добра стратегия, когато търгувате за краткосрочни бинарни файлове. Защото залагането срещу тенденцията може да създаде много проблеми.

Следвайте-тенденцията-стратегия-за-бинарни-опции-1

Не залагайте на плащането на ипотеката си

Никога не залагайте на парите си от магазина, дори ако сте сигурни в големия удар. Тъй като има риск, свързан с този вид търговия, винаги се препоръчва да игнорирате тези рискове, Бъдете мъдри.

Натрупайте опит, преди да вложите значителна сума

Наемете брокери, които предлагат демо сметки. Преди да изложите парите си на риск, опитайте се да практикувате няколко извършващи сделки в тези демо сметки.

Кои са 5-те най-големи тайни за търговия с бинарни опции?

По-долу споменахме някои тайни за подготовка за опция за бинарна търговия, които трябва да знаете, преди да търгувате. Тези съвети ще ви предоставят достатъчно подробности, които трябва да следвате, докато търгувате. Да се надяваме, че всички тези по-долу посочени съвети ще ви даде по-добър преглед на стратегиите и тайните на търговията с бинарни опции. 

#1 Винаги избирайте добър брокер

С всеки изминал ден броят на търговците в бинарната търговия се увеличава. Налице е бързане както на професионални търговци, така и на начинаещи, които бързат да отворят сметка за търговия. Търсенето на бинарни опции за търговия не само увеличи броя на търговците, но и създаде огромна армия от брокери което се увеличава всеки месец. Търговците търсят брокери, които могат да търсят страхотна платформа за търговия или коефициенти на изплащане. 

В началото ролята на брокери на бинарни опции беше да създаде далечно данъчно убежище за казината, където хазартът е легален. Но през последните няколко години тези брокери започнаха да се опитват с бинарни опции. И поради това има значителна конкуренция между брокерите, но за съжаление тя също така създаде огромна армия от измамни брокери, които практикувайте сенчести бизнес трикове

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)
Изберете своя брокер разумно

Затова предлагаме брокерите, независимо дали са начинаещи или професионалисти, да проучат правилно, да се свържат с различни търговци, да прочетат отзивите на други уебсайтове и да проверят за отрицателни или необмислени коментари. Тези неща ще ви дадат по-добър преглед на уебсайта и брокерите. Времето, което инвестирате тук, докато търсите добър брокер, ще ви помогне в дългосрочен план. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#2 Ограничете очакванията си

Когато навлязат в света на бинарната търговия, повечето търговци идват с големи мечти да станат по-богати с тези опции. В повечето случаи се случва обратното, защото новодошлите се разочароват и искат да напуснат. Според докладите всички новодошли, които са преминали към бинарни опции, са бивши онлайн покер играчи. 

Придържайте се към план дори в лоши времена

И манията по бинарните опции, която се появи като друга хазарт изход, им даде огромни надежди да забогатеят по различен начин, защото, в тази хазартна сцена търговците трябва да заложат всичките си залози наведнъж. Има много конкуренция, която е подобрила коефициентите, но трябва да направите своя преглед. И ако сте търговец, трябва да запомните, че трябва да обърнете шансовете на търговията във ваша полза, за да успеете с времето.

#3 Винаги знайте своите свещници и TA

При бинарните опции за търговия никой не може да предвиди в какво ще се превърне вашата инвестиция в рамките на минута, час или дори след месец или предстоящото бъдеще. За да успеете в тази игра, трябва да имате добър технически анализ или TA до себе си. Ако вашият брокер не успее анализирайте тези неща, ще ви трябва MT4 forex платформа, която ще осигури допълнителна поддръжка

MetaTrader форекс демо

Винаги трябва да сте наясно с всички планирани събития, защото това оказва значително влияние върху избрания от вас актив. Познаването на вашите активи и тяхното формиране на TA и candlesticks винаги ще ви помогне да успеете в бинарната търговия.

Освен TA, би било най-добре да разпознаете вашия модел, защото това играе важна роля, особено при формации на свещници.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#4 Имайте страхотен фокус

Има много голяма вероятност да се разсеете при бинарни опции за търговия поради изобилието от възможности в бинарните опции. Освен различни активи, предлагани там, брокерите ви представят и множество опции като граница, едно докосване и стълба. Но най-добрият начин ако искате да успеете, е да се придържате към пут/кол опциите, докато не се запознаете с всички нюанси на бинарната търговия, а също така се препоръчва да се придържате към добре познати активи.

Работете върху вашите цели за бинарни опции

Търгувайте с тези активи, когато пазарът е активен, обемите са на най-високо ниво и опасенията за ликвидност не оказват влияние върху вашите оценки. Предлагаме на търговците да имат търпение и да изчакат солидни тенденции, които предлагат настройки с висока вероятност.

#5 Създайте стратегия за търговия

Ако не успеете да разработите план за търговия, в крайна сметка се проваляте в него. Най-добрият начин да успеете, според ветераните, е да създадете планиране стъпка по стъпка стратегии за бинарни търговци преди да се приближите до пазара. Не е необходимо да създавате план сами. Можете да потърсите различни техники, налични в търсачките, които твърдят, че работят. Трябва да направите малко проучване и да инвестирате времето си в четене на прегледи и стратегии и да намерите подходяща за вашите активи.

Придържайте се към плана си, оставете егото си и в крайна сметка ще успеете.

Плюсове и минуси на бинарните опции за търговия

След като научихме за тайните на бинарните опции за търговия, е важно да знаем и за техните предимства и недостатъци. И така, за да дадем цялата съществена информация, изброихме няколко предимства и недостатъци на бинарната търговия. Преминете през тях, за да получите цялата информация за опциите за бинарна търговия.

Стратегия за търговия с бинарни опции

Професионалисти

Постоянно връщане

За разлика от други инвестиции, не е нужно да чакате удължен период в бинарна търговия за постигане на значителни печалби. При бинарна търговия търговците могат да реализират печалби за секунди. И повечето от бинарните опции изтичат в рамките на един ден или дори по-малко.

Огромна възвръщаемост

Едно от най-значимите предимства на бинарната търговия е високата възвръщаемост, свързана с различни сделки. При двоичната търговия търговците могат да получат около 70 процента от нивата на възвръщаемост в повечето случаи, а това не е нещо, на което ще станете свидетели на фондовия пазар.

Всичко за числата

При бинарни опции за търговия трябва само да бъдете правилни 55 процента с вашите прогнози. Ако изградите правилна стратегия и следвате всички тайни, споменати по-рано, има вероятност да получите голям удар. 

Професионалисти

  • Постоянно връщане
  • Огромна възвръщаемост
    • Не е нужно винаги да си прав

Против

  • Всички губят ситуация
  • липсваща пазарна регулация

Против

Всички губят ситуация

Бинарната търговия е много различна от фондовия пазар. Защото на фондовия пазар можете да продадете акциите си, когато цената им падне. Но това не е така при бинарната търговия. Защото ако не сте коректни и прогнозирайте бъдещето на вашите бинарни опции грешно, губите всичките си пари тук. Вашите активи не са осезаеми в двоичната търговия.

Регулация на пазара

Има много малко регулирани пазари за бинарна търговия. Това умножава всичките ви рискове, свързани с инвестицията. И ако решите да търгувате на тези пазари, трябва да го направите с помощта на регулиран брокер като Quotex.io или Anyoption. 

План за търговия и изплащане
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Заключение: Познайте тайните

Търговията с бинарни опции може да бъде лесен и бърз метод как да печелите пари с бинарни опции ако имате правилния подход. Всичко, което трябва да направите, е да следвате тайните и триковете на търговията и да следвате правилна стратегия. Ако го направите правилно и имате търпение и контрол над емоциите си, можете да постигнете значителни печалби в бинарната търговия. В резултат на това бинарната търговия стана много популярна и хора от всички краища на света опитват ръцете си в тази търговия. 

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар