Колко пари можете да направите, търгувайки с бинарни опции?

Кой не обича да прави допълнителни бързи пари? А търговията с бинарни опции прави това възможно. Чрез тази търговия можете да правите истински пари много бързо, но е свързан с твърде голям риск. Но ако сте достатъчно нервни, за да рискувате, тогава бинарна търговия е точно за вас. Можете да направите много печалба, използвайки този метод, но преди да влезете в частта за печалбата, първо трябва да разберете тънкостите на търговията с бинарни опции. 

Какво представляват бинарните опции?

Бинарните опции са форма на търговия с опции, която се основава на един-единствен въпрос „дали борсов индекс стока или Forex двойка завърши над определена цена или не до определен период от изтичане“. Има много дефиниции за търговия с бинарни опции онлайн, но трябва да разбирате значението на термина, а не просто чета дефиницията

Първоначално може да бъде малко предизвикателство да разберете концепцията, но позволете ми да ви обясня това с прости думи. Търговията с бинарни опции означава, че търговецът или инвеститорът ще трябва да постулират дали цената на даден актив ще се повиши или намали след определен период и въз основа на неговите спекулации, той получава парите. А цената на активите включва активи като цената на акциите на компаниите, цената на криптовалутите, обменния курс USD/GBP, цената на златото или среброто и т.н. 

Периодът може да бъде кратък от минута; това означава, че търговецът ще трябва да спекулира дали цената на конкретен актив ще се увеличи или намалее след минута. По този начин човек може да търгува с бинарни опции стотици пъти на ден на глобалните пазари. 

Защо трябва да търгувате с бинарни опции? Основното нещо, което привлича трейдърите към бинарната търговия е, че те прогнозират само точно колко могат да спечелят и какво ще загубят. Обикновено процентът на печалбата е 70-95% от инвестираното. Например, ако инвестирате $100 и вашите спекулации относно цената на актива са правилни, ще получите $170-$195. Това прави търговията по-лесна. Има само две опции в края на това. Или печелите всичко, или губите всичко. Ето защо се нарича бинарна опция. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Типове бинарни опции за правене на пари

Най-често срещаният вид търговия с бинарни опции е Търговия нагоре/надолу, но има и други видове. Кажете ни за тях:

  • Високо/Ниско или Нагоре/Надолу

Това е най-често срещаният тип двоична опция. При тази опция търговецът прогнозира дали цената на актива ще стане по-висока или по-ниска от текущата цена на актива след изтичане на срока. 

Върхове и спадове, възходи и падения
  • Вход/Изход

При този тип опции търговците трябва да предвидят дали цената на този актив ще се повиши или ще остане под високата или ниската цифра. 

Пробив
  • Докосване/Без докосване

Това е най-вълнуващата категория. Тази категория е задала нива, по-високи или по-ниски от текущата действителна цена на актива. Търговците трябва да предвидят дали действителната цена на актива ще докосне нивото във всеки момент преди изтичането на срока. И ако цената докосне тази точка, търговията приключва в този момент и търговецът получава изплащане веднага в този момент. 

Докоснете търговия
  • Стълба

Тази опция е много подобна на Търговия нагоре/надолу, но вместо да използва текущата цена на актива, стълбата използва различни ценови нива. 

Търговия по стълби

Фактори, които трябва да имате предвид, за да забогатеете с бинарни опции

Ето някои изброени фактори, от които ще добиете представа.

обмислете стъпките си, докато търгувате pixabay

#1 Роля на необходимите възможности 

Е, според последните проучвания и доклади, възможностите за забогатяване изглеждат малко ниски. Забогатяването чрез тази опция е вид качествена фраза.  

Като Стратегия за бинарни опции работи изцяло с прогнози. Както беше казано, това е като финансов залог. Но тази стратегия е широко следвана от много крипто търговци и предприемачи за незабавен успех. Но някои търговци, натрупали опит в тази търговска опция, заключиха, че тя е законна, но не е наистина безопасна. Трудно е да станете богати чрез бинарната опция, но обикновено се основава на късмет като човек „един на хиляда“. 

Шансовете да забогатеете и да успеете в това са наистина много ниски, но не е невъзможно. Но тази ниска дума изглежда толкова ниска, че дори лотарийните билети ще звучат като по-добър и по-безопасен вариант. 

#2 Роля на брокер 

Най-трудната задача в търговията с бинарни опции е за да намерите точния законен брокер с идеална репутация. И намирането на най-добрия двоичен брокер ще увеличи шансовете за печалба и по-малко шансове за грешки или всякакъв вид загуба. 

Винаги се опитвайте да вземете предвид тези двоични брокери, които предлагат безплатни демо пробни версии. Благодарение на това процесът ще стане по-безупречен и ще проучва добре всичко като гледане на прозрачност, професионализъм и услуги. Няма съмнение, че бинарната търговия има много рискови фактори и затова трябва да сте запознати със стратегията на брокерите. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#3 Ролята на времевата рамка

Добре известен финансов факт, базиран на времето, е „колкото по-дълъг е инвестиционният период, толкова по-висок ще бъде печелившият резултат“. И шансовете за печеливш резултат намаляват значително с намаляването на времевата рамка на определена инвестиционна сделка.

Това е друга важна причина, поради която е трудно да забогатеете в бинарна търговия. Краткосрочните търговци инвестират своята 1 минута, както и 3,4 часа на графиката. И тази една минута предоставя цялата информация като сигнали за влизане и излизане.

Опитайте се да създадете по-добри стратегии за времеви рамки за по-добри резултати, анализирайте диаграми и се съсредоточете върху тази конкретна времева рамка, която работи най-добре за вас. Първо се уверете, че стратегиите ви са съобразени с вашата времева рамка. И след това решете вашето „основно“ времево рамкиране. 

#4 Роля на изплащане 

Резултатите от бинарните опции или по-точно изплащането е главно определен тип очаквана възвръщаемост, която търговецът ще получи. Стандартното изплащане при бинарна търговия е около 75%-80% и този процент зависи от брокерите. Много брокери също предлагат около 90% от изплащането. 

Станете богати, докато търгувате pexels

Quotex е водещ брокер за бинарен брокер, който предлага най-висока възвръщаемост на изплащанията.

Коефициентът на изплащане играе много важна роля в това, но това е много трудна игра, тъй като спечелването чрез прогнозиране на бъдещата цена изглежда по-трудно.  

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#5 Роля на измамите и измамите

със сигурност този инструмент не е измама; на измамите за повечето части са донякъде свързани с брокери. Брокерите биха могли да направят тази измама основно, защото повечето от тях нямат много опит и не са реални законно. Без съмнение това включва залагане на финансови активи, стоки, акции и много други. Но за съжаление измамите и измамите са твърде необичайни.

Търгувайте безопасно с бинарни опции pixabay

В доклад се посочва, че „Във всички случаи проблемът не е в бинарните опции за търговия, а в брокерите. Също така, много бинарни опции често зависят от роботите за търговия, за да автоматизират съответните си сделки. Така че опитайте нови стратегии, за да избегнете риска от измами и играйте безопасно. 

Бинарни опции, обяснени с примери: продължителност, печалба и загуби

Продължителност на търговията

Предимството на инвестирането в бинарни опции е, че имате няколко възможности за избор. Един от най-обширните възможности за избор е времето (продължителност). 

Продължителността най вероятно варира a малко над 60 секунди. По този начин ще трябва да се консултирате с брокера за минималната и максималната продължителност. Въпреки това, най-често срещаната продължителност е 10-60 минути.

Търговия с бинарни опции

Печалби и загуби – Колко пари можете да направите?

Помислете за този въпрос: Ще бъде ли цената на биткойн над $39,243 днес в 17:00 часа? Ако според вашите изследвания смятате, че да, тогава трябва да купите бинарната опция и ако смятате обратното, трябва да продадете своята двоична опция

Цената на бинарните опции варира между $0-$100. Сега си представете, че двоичният файл за горния актив се търгува на $52.50 (оферта) и $55.50 (оферта). 

Ако купувате и търгувайте биткойн като двоична опция, тогава трябва да платите $55.50, и ако продавате, тогава ще продавате на $52.50. Сега да приемем, че предвиждате, че цената на биткойн ще бъде над $39,243 и по този начин решавате да закупите двоичната опция на $55.50. Ако сега, след 17:00, цената на биткойн надхвърли $39,243, прогнозата ви беше правилна и двоичната опция, която сте купили на $55.5, ще стане $100. Това би направило вашето двоична печалба $100-$55.5=$44.5.

Но ако цената на биткойн падне под $39,243, тогава вашата опция изтича на $0 и губите всички пари, които сте инвестирали. (Цената на бинарните опции, дадена тук, изключваше таксите, не забравяйте, че ще трябва да платите таксите на брокера, докато правите двоична търговия.)

Биткойн търговия с бинарни опции

В края на бинарната търговия всяка опция се затваря при $100 или $0. Ако прогнозата ви е точна, тогава парите ви ще станат $100, а ако е фалшива, тогава ще получите $0. Това означава, че максималната сума, която можете да получите от a единична двоична опция е $100. И така, представете си броя $100, който можете да направите за един ден, ако търгувате дори пет-шест часа. Да се правете пари чрез търговия с бинарни опции е като броене на звезди. Безкрайно е. Но има висок риск, свързан с този вид търговия.

Как да търгуваме с бинарни опции?

Ето а ръководство стъпка по стъпка за търговия с бинарни опции:

  • Изберете правилния уебсайт

Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете правилния брокер за търговия с бинарни опции. Можете да направите това, като сравните всички рецензии на уебсайтове и изберете най-добрия вариант за себе си. Опитайте се да изберете уебсайт, който начислява минимални такси и предоставя бързи услуги. 

  • Изберете вашия актив или пазар

Списъкът с активи за бинарна търговия е огромен, но трябва да изберете областта, в която имате предишен опит или задълбочени познания, защото парите ви ще бъдат заложени. На пазара има много опции за бинарна търговия. Те включват валута, криптовалута, индекси, стоки, акции и т.н. Например цената на акциите на Google, цената на петрола и Ethereum, всички такива активи попадат в този списък. 

  • Изберете размера на вашата търговия

Трябва да зададете определена сума за търговия с бинарни опции, тъй като общата ви инвестиция е изложена на риск, така че е по-добре да започнете с малък брой бинарни опции. По-късно можете да увеличите броя на бинарните опции, които купувате въз основа на опита, който придобивате. 

  • Изберете вашата времева рамка

Когато започнете да търгувате с бинарни опции, ще намерите опция за избор на време на изтичане на актива и можете да изберете между в рамките на деня, ежедневно или седмично. Опциите в рамките на деня биха били най-добри за дневни търговци, които могат да отделят максимално време за своята търговия, и това е най-печелившата опция. Търговците в рамките на деня могат да извършват няколко сделки за един ден и да печелят. Ежедневни опции изтича в края на деня, което е полезно и за дневните търговци. И накрая, опцията k също изтича в края на търговската седмица и може да бъде подходяща за суинг търговци.

Най-добрият наличен брокер на бинарни опции за печелене на пари

брокер:
Регламент:
Доходност и активи:
предимства:
Офертата:
IFMRRC
Добив: 95%+
100+ пазара
  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
Акаунт на живо от $10
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

IFMRRC
Добив: 97%+
100+ пазара
  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
Акаунт на живо от $50
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

IFMRRC
Добив: 90%+
100 пазара
  • Висок бонус
  • Безплатни подаръци
  • Приема международни клиенти
  • Удобна за потребителя платформа
  • Търговия с копия
Акаунт на живо от $250
  Запишете се безплатно

(Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 95%+
100+ пазара
предимства:
  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
Офертата:
Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 97%+
100+ пазара
предимства:
  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
Офертата:
Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 90%+
100 пазара
предимства:
  • Висок бонус
  • Безплатни подаръци
  • Приема международни клиенти
  • Удобна за потребителя платформа
  • Търговия с копия
Офертата:

На пазара ще намерите много брокери, които твърдят, че са надеждни и ви дават най-добрите резултати, от които се нуждаете. Но ние събрахме най-добрата опция за брокер, която не само ви насочва по правилния начин, но също така ви помага да спечелите огромни печалби, от които се нуждаете

Quotex.io е новата и водеща платформа за търговия, която стартира през 2019 г. и оттогава се превърна в най-добрата за всички. Всеки от неговите разработчици положи усилени усилия, за да направи това ценно приложение за всеки нов и опитен брокер. 

Крайната цел на приложението Quotex.io е да направи всичко възможно за всеки, който желае да изпълни своите желания и възможности. В допълнение, това е изцяло модерна платформа, която работи в 4 лесни стъпки. 

Най-доброто от Quotex можете да започнете с демо сметка, ако чувствате някакъв риск. Освен това няма нищо общо с истинските пари. Можете да използвате тази платформа безпроблемно и да намерите печалбите. 

Заключение: Можете да направите много пари с бинарни опции, но това е висок риск!

Много търговци, които са нови в тази концепция за търговия, се чудят дали могат да правят пари чрез търговия с бинарни опции; досега трябва да сте разбрали, че можете да правите много пари, използвайки тази опция за търговия. След като свикнете с пазара, можете да закупите няколко бинарни опции и да умножите инвестицията си по стотици долари за един ден

Но винаги помнете, че когато търгувате с бинарни опции, винаги търгувайте само с толкова капитал, който можете да си позволите да загубите, и това не е само за началото, но имайте това предвид, докато търгувате с бинарни опции. Освен това предлагаме, преди да опитате ръцете си в двоичната търговия; трябва да потърсите помощ от експерти. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар