Измама или законни ли са бинарните опции? – Как да забележите измамите и да се защитите!

Всеки път, когато пристигне нов начин на търговия или финансов инструмент, много фирми се включват в него. Но справедливи ли са всички тези бизнеси? Няма съмнение, че много от доставчиците на продукти са честни и с упоритата си работа се опитват да постигнат крайъгълния камък. Те са надеждни. 

Някои обаче са крадци. Сега помислете за Бинарна опция (дефиниция). Това е популярен и достъпен метод за пазарна търговия. Когато изберете бинарна опция, вие рискувате загуба на пари тъй като брокерът има пълен контрол върху данните за бинарните опции. Следователно можете да се играе много лесно. 

Но дали бинарните опции са истинска измама или не? В следващата статия прочетете как да се защитите от тези измами и забележете една.

Измама

Колко опасна е всъщност търговията с бинарни опции?

През настоящия труден икономически период много хора търсят нови начини за генериране на допълнителен доход. Мнозина са били примамвани към света на бинарните опции главно поради тяхната простота, която очертава този тип търговия като по-лесна за използване от други широко разпространени инвестиционни инструменти. Новобранците погрешно вярват, че имат големи шансове да получат значителна печалба за нула време.

Въпреки това, много от тях пропускат точката, че те все още ще трябва да овладеят доста тежка крива на обучение, за да уловят постоянни печалби. След като този факт в крайна сметка ги осъзнае, много начинаещи след това търсят по-прости опции, вместо да се придържат към първоначалната си задача. За съжаление хората, които избират този начин на действие, често стават жертви на измамници.

Някои примери за търговия с бинарни опции

Все още има висок риск да загубите всичките си пари, дори ако не сте измамени от брокер. Бинарните опции като такива са високорисков инвестиционен дериват. Те са опции всичко или нищо. Във всяка сделка има шанс да загубите цялата сума на инвестицията, но и шанс да получите висока възвращаемост.

В заключение, може да бъде много опасно за начинаещ да търгува с истински пари на бинарни опции. Но същото е и с други финансови продукти. Затова препоръчваме като първо използвате безплатен демо акаунт!

Защо регулирането на бинарните опции е важно?

Първо, пазарите отговарят на условията за обработка с очевиден набор от правила и разпоредби. Разработени от професионалисти, те може да не са законово ограничаващи, но са от решаващо значение за гарантиране на физически права, подкрепа на споразуменията и гарантиране на лоялна конкуренция.

второ, те осигуряват безопасност и сигурност както на компаниите, така и на техните клиенти. Трето, регулациите гарантират участващите и смекчават по-широките пазарни загуби в изключително конкурентните и активни индустрии. И накрая, от страна на клиента, те ги предпазват от обида и злоупотреба, измама и измамни действия.

регламент и закон

Необходимостта от регулации

Търговията с бинарни опции трябва да обслужва все по-голяма популярност в световен мащаб и в момента е една от най-големите дейности за онлайн търговия. Търговците оценяват този разумен начин за печелене на пари, като просто посочват движенията на цените на основните активи. 

За жалост, нечестните брокери се опитват да се заловят с разширяването на индустрията със сравнима скорост и ограбват тези по-малко квалифицирани занаяти от трудно спечелените им пари. 

Много правителства се съгласиха да изпълнят множество ограничения, за да гарантират, че всички търговци имат пропорционален шанс да търгуват безопасно и не се притесняват от измами и опасни брокери, за да се борят с тази проблемна склонност.

Почти всички държави имат свои регулаторни органи, които да регулират и публикуват разрешения за брокери на бинарни опции. Други нации обаче дават ограничения на повечето нации, като държавите-членки на Европейския съюз. Например, CySEC (Кипърската комисия за ценни книжа и борси), разположен в Кипър, е най-важният и мощен регулаторен орган. Но за съжаление някои нечестни брокери може фалшиво да настояват, че имат лиценз, издаден в определена държава. 

Но работата е там, че дилърът често трябва да проверява два пъти и да покаже, че брокерът, с когото са решили да търгуват, има законен лиценз. Следователно той е въвел всички съответни процеси и е доказал, че е надежден човек.

Индустрията за търговия с бинарни опции може да убеди по-малко квалифицирани търговци, които искат да спечелят много пари бързо, без да се борят. Оправданието за това може да бъде сложната яснота на търговията с бинарни опции. 

Както всички знаете, препоръчително е да сте наясно с промените на пазара и няколко опасности да успеете в търговията с бинарни опции, което би било много полезно за вас, за да бъдете печеливш търговец.

Следователно е много важно да регулират индустрията и позволяват на търговците да намерят най-добрия брокер, на когото биха повярвали. Освен това е важно да се предпазят резервите на инвеститорите от обикновена кражба, каквато някои измамни брокери просто са. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Защо съществуват бинарни измами?

Като всяка измама или престъпно действие, те преобладават, защото са техника за неискрени хора да спечелят податливо богатство. От началото на бинарната търговия хората издигат измамни уебсайтове и подмамват или заблуждават хората от техните пари

Докато хората са готови да се конкурират с богатството си, те непрекъснато очакват да го откраднат от вас, защото печалбите могат да бъдат огромни от онлайн търговията. Така че хората са готови да се примирят с повишена опасност.

Измамници в търговията с бинарни опции

Ако несправедливото рядко желание да спечелят пари скоро без никакъв морал, когато стигне до изтръгването на хората, те биха използвали всяка каскада, за да предизвикат това. Този специфичен бизнес е податлива цел, защото всяка търговия носи спотове онлайн, не се управлява постоянно и хората винаги не знаят как да хванат действителното нещо от измамата.

Доставчиците на бинарни опции дори бягат толкова отдалечено, че дразнят хората, предоставяйки им неразрушими договори, ако осигурят сигурност, използвайки кредитна карта или какъвто и да е банков трансфер.

Съвети за избягване на измами при търговия с бинарни опции

Измамата не е просто поведение. Покрива много категории. Например измамниците могат да ви предоставят подвеждаща информация и дори да ви дадат нечестни търговски съвети. Трябва да знаете, че дори понякога, намерението на брокера не е да измами, но предоставените от него услуги са не по-малко от измамник на бинарни опции

Например, те могат да ви дават непрекъснати съвети, защото всеки път губите опцията. Но, за съжаление, това може да доведе и до огромни парични загуби. Затова стойте далеч от този тип брокери. Следват няколко съвета за избягване на измами при търговия с бинарни опции.

#1 Доверявайте се само на регулирани брокери

От решаващо значение е да се разбере кое е надеждно и кое не на пазар, пълен с възможности. Физически лица с лиценз да функционират като търговски брокери от компетентна финансова организация са регулирани брокери на бинарни опции

регулиране на брокерите

Важно е обаче да се разбере, че докато повечето брокери имат бизнес лиценз, това не е същото като получаването на регулаторен лиценз от компетентен финансов орган.

Трябва да признаете властите, които се считат за регулатори.

са най-разпространените финансови органи.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

#2 Екстра перфектен маркетинг

Когато видите перфектни отзиви, трябва да ги преразгледате. Въпреки че бинарните опции са по-лесни от другите опции за търговия, всеки брокер не може да гарантира, че печалбата ви е потвърдена. 

Печелившата търговия се нуждае от познаване на поведението на пазара, способност за разчитане на пазарните условия и разбиране на стратегията. Ако опасностите са сведени до минимум – или се направят очевидно неверни декларации, тогава трябва да разберете наведнъж, че това са измами. Това показва, че брокерът може да не е толкова съвестен в други области и че платформата трябва да се избягва на всяка цена.

#3 Прочетете внимателно правилата и условията

Докато финализирате сделка с вашия брокер, всичко трябва да е прозрачно. Ваша отговорност е да прочетете всеки малък шрифт на брошурата, предоставена от брокера. Разпитайте ги за таксите и процедурата за теглене. Научете необходимия минимален депозит и други подробности, преди да инвестирате с брокера.  

#4 Студени обаждания

Нека разделим това на две категории. Брокерът ще вземе вашите данни от интернет и ще ви се обади, за да се запишете за тях в първата категория. Във втората категория фирмата ще ви се обади и след регистрацията ви при брокера. Те ще ви насочат към определена сделка и ще ви помолят да купите опции. 

И двата случая показват измама. Отнасяйте се към тях с най-голямо внимание и докладвайте, ако откриете несъответствия. Студените обаждания също включват имейли или всякакви други средства за студена комуникация. Така че трябва да сте нащрек за тези измами.

#5 Намеса на трета страна

Бъдете ясни относно вашия брокер. Например, понякога щракнете върху уебсайт, за да се регистрирате, но сте пренасочени към друг сайт на брокер. Или в други случаи се случва конкретна търговска услуга да ви помоли да се регистрирате само при препоръчаните от тях брокери. Бъдете внимателни в тези ситуации. 

Понякога трета страна ви измами, като използва името на реномиран брокер. Не забравяйте, че добрият брокер винаги ще бъде ясен за тях, без никакво участие на трета страна. 

#6 Управлявани акаунти

Необходимо е брокерът да ви предостави инструменти, които да ви помогнат да анализирате рисковите фактори. Въпреки това, понякога се случва брокерът да иска достъп до вашия акаунт, за да направи най-добрия ви интерес за вас. 

Винаги помнете, че вашият най-добър интерес за вас може да бъде направен само от търговеца; това си ти. Така че, никога не давайте на своя брокер пълна власт над вашата търговия и търговско мнение. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#6 Манипулиране на цената

Цените на брокера трябва да се определят спрямо разумен и прозрачен бенчмарк. Трябва да следвате новинарските тенденции, за да знаете какви са пазарните цени на бинарните опции. Ако брокерът си запазва правомощията да определя своите курсове, трябва да очаквате тези статистики да бъдат подредениd срещу вас.

Какво да направите, ако сте жертва на измама с бинарни опции?

Ако чувствате, че са ви изиграли или брокерът, с когото сте подписали, е измамник, не седнете и губете надежда. Ако не се чувствате уверени и напуснете търговския сектор, вие вземате грешно решение. дo не позволявайте на измамник да прецака кариерата виr. Вместо това се опитайте да отвърнете на удара. 

Можете да се консултирате с професионален агент, който е фирма, специализирана в подпомагането на жертви на измами с бинарни опции. Или вместо основи, можете да следвате съветите по-долу.

Какво да направите в случай на измама

#1 Поддържайте документите

Съхранявайте записи на всичко възможно, включително правилата и условията на брокера, копия на всички случаи на студени обаждания, потвърждение на вашия депозит, история на търговия и т.н. Те могат да действат като доказателство за тяхната измама и могат да ви помогнат да се преборите срещу тях.

#2 Опитайте се да изтеглите

Опитайте се да изтеглите парите си. Има шанс вашият брокер да не ви позволи да теглите. Причината може да е, че не сте изпълнили всички правила и условия или може би поради някакво доказателство за документ за самоличност. 

Как да направите теглене на бинарни опции? Проверете информацията, която брокерът предлага на своя уебсайт. Ако брокерът е законен, той ще ви помогне да разрешите тези проблеми и да се оттеглите. Но измамникът ще продължи да ви закача с различни оправдания. 

Теглене на средства

#3 Дайте отзиви

Накарайте гласа си да бъде чут. Ако регистрирате жалба или проблем, който не се разрешава след дълги часове, можете да отидете на опцията за обратна връзка и да регистрирате жалба срещу брокера. Ако няма опция, издигнете глас сред търговската общност чрез социалните медии

#4 Свържете се с регулаторите

Ако видите, че нищо не помага, можете да се свържете директно с регулаторите. Например, ако брокерът е регулиран, свържете се с агенцията, която контролира финансовото регулиране във вашата страна; ако не са регулирани, свържете се с агенцията, която контролира финансовото регулиране във вашата страна. 

Контакт

Регулираните брокери отговарят пред регулаторите и са длъжни да разгледат вашата жалба. Ако не са регулирани, можете да сте гарантирани и поне другите от вашата страна ще бъдат спасени. В най-добрия случай обаче сътрудничеството между властите може да доведе до затваряне на брокера за измама.

Как брокерите на бинарни опции могат да ви откраднат парите:

Пазарът на бинарни опции работи основно чрез платформи за цифрова търговия. Много от тези търговски дружества обаче не отговарят на регулаторните изисквания на страната.

Подобни компании не могат да бъдат изключени да се занимават с незаконни дейности. Тези интернет-базирани платформи за търговия с бинарни опции често излизат с измамни промоционални схеми. Инвеститорът трябва да е добре запознат с брокерската компания, в която инвестира.

Някои оплаквания от различни инвеститори са следните:

#1 Отказ на кредит/възстановяване на средства на клиентите

Тези ситуации са често срещани и възникват, когато клиентите вече са депозирали пари в сметка за търговия с бинарни опции. Използвайки телефонни обаждания или имейли, брокерите принуждават клиентите да депозират допълнителни средства в своите сметки.

По-късно, когато клиентът се опита да изтегли първоначалния си депозит/възвръщаемост, платформата за търговия отменя заявката за теглене. Те ще блокират вашите обаждания и имейли и ще откажат да кредитират сумата към съответната сметка.

Печалби при търговия с бинарни опции

#2 Кражба на самоличност

Има и други видове жалби, получавани от регулаторните органи. Двоичните платформи за търговия в Интернет могат да събират информация за клиенти като данни за кредитни карти, паспортни данни и данни за шофьорска книжка.

Това е ценна информация, която на всяка цена не бива да се разгласява. Платформите за търговия могат да използват тези данни за незаконни цели. Поради това се препоръчва да не се разкриват лични данни.

Тези измамници с бинарни опции също могат да твърдят невярно, че се нуждаят от фотокопия на вашите сметки за комунални услуги и други лични данни. Човек не трябва да се придържа към тези изисквания, освен ако не е сигурен в компанията.

Данните не винаги са безопасни

#3 Софтуерна манипулация

Платформите за търговия с бинарни опции могат да манипулират софтуера, за да показват губещи сделки. Този вид измама води до изкривяване на цените и изплащанията на бинарните опции.

Когато видят, че клиентът има шанс 100% да спечели, софтуерът удължава времето на изтичане, така че търговията да доведе до загуба. Така че отново е загуба за клиента, но отново за платформата за търговия.

Загуба
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#4 Завишена възвръщаемост на инвестициите за бинарни опции

Интернет платформите, занимаващи се с бинарни опции, могат да надуят средната възвръщаемост на инвестицията. Те ще рекламират по-висока възвращаемост на инвестицията на клиента и изложената структура на изплащане.

Те ще ви измамят, като проектират структурата на изплащането, така че очакваната възвръщаемост да е отрицателна. Това води до нетна загуба за клиента.

брокерите обещават високи печалби

#5 Проверка на миналото на фирмата или брокера

Първото основно правило за инвеститора е да провери за търговската фирма или брокерска компания, в която инвестира. Това включва лиценз и статус на регистрация.

Ако установите, че те не са регистрирани в регулаторния орган на страната, не трябва да инвестирате парите си при този брокер. Те може да ви дадат добра възвръщаемост за първи път и това ще ви примами да инвестирате повече втори път и да бъдете измамени.

Още нещо важно е да не споделяте личната си информация или да инвестирате пари на първо място. В момента, в който видите, че не са регистрирани или лицензирани, не трябва да търгувате с тях.

#6 Продажби

Служителите на уебсайтовете за бинарни опции често използват фалшиви имена, които са им присвоени. Те дори могат да бъдат от друга държава и да поставят акцент. Освен това те ще дават фалшиви квалификации, титли и дори опит.

Те ще ви привлекат да инвестирате парите си в тяхната платформа, като заявят, че компанията, в която инвестирате в момента, е измамна. Такива измамници се опитват по всякакъв начин да спечелят доверието ви и да ви увещая да депозирайте парите си в тяхната компания.

Регулаторни органи в търговията с бинарни опции

#7 Безвъзмездни оферти

Измамниците често предлагат оферти, които изглеждат нереални. Например, те твърдят, че възвръщаемостта на инвестициите ще бъде висока, но това далеч не е вярно. Това е червен флаг, който показва, че тази инвестиционна схема е измамна.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#8 Заплахи и тактики за продажби под силен натиск

Представителите на уебсайта за бинарни опции, с който работите или планирате, са висококвалифицирани. Следователно, те ще спечелят вашето доверие и могат да заявят, че трябва да постигнат целта си и да ви накарат да инвестирате повече.

Има случаи, в които те заплашват различни законности, като завеждане на запор срещу имуществото ви и т.н., всичко това е част от по-голям план за измама за парите ви.

#9 Оборот на назначения брокер

По едно време ще се свържете с ABC и след кратък период ще чуете от XYZ. Когато попитате причината, основният отговор, който можете да получите, е, че бившият брокер е бил освободен от услугите си.

Брокерът вече не е наличен

10# Проблеми с тегленето

Най-често срещаният начин да ви излъжат, за да не спечелите възвръщаемостта си, е тактиката на забавяне, използвана от компанията. Те задържат вашата заявка за теглене и я забавят до степен, че няма да можете дори да оспорите таксите с компанията на вашата кредитна карта.

Как да теглим пари

Има и схема, наречена „Премиум акаунт“. Брокерът ще ви убеди да плащате повече пари, като предлага много малко ограничения за тегления.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#11 Измамни дейности по вашата кредитна карта

Когато използвате кредитна карта, за да финансирате сметката си за бинарни опции, винаги трябва да проверявате извлеченията по кредитната си карта. Компанията може да ви измами с неоторизирани такси по сметката.

Никога дори не подписвайте формуляр, който изисква от вас да се откажете от каквито и да било права по отношение на оспорване на такси по кредитна карта. Прочетете внимателно формуляра и никога не разрешавайте такова право. Човек винаги трябва да докладва незабавно за неоторизирани такси на компанията за кредитни карти.

Как брокерите на бинарни опции ви мамят, като инвестират с кредитни карти

#12 Правителствени имитатори

Понякога брокерите дори твърдят, че са свързани с регулаторния орган и ви искат пари, за да възстановят възвръщаемостта ви. Регулаторните органи и правителствата са наясно с подобни измами и създават специални горещи линии и уебсайтове, в които можете да докладвате за всяко нарушение

Примери за измами с бинарни опции в социалните медии

Има много примери за измами, достъпни онлайн. Тези казуси са от съществено значение, за да знаете триковете на измамниците и как можете да ги избегнете. В следващите раздели ще дадем казуси от измами в социалните медии.

Измамниците може да са много по-коварни и убедителни в социалните медии, което ги прави „идеално“ място за тях. Те ще изтръгнат от вас всичко, което могат, а когато не сте от полза, просто ще ви премахнат. Простият трик да ги разпознаете е по глупавите им реклами. Всичко, което искат, са вашите пари, така че ще качват глупави плакати, споменаващи печалбите и възможностите, които ще получите, ако се регистрирате при тях. 

Видеоклипове като тези, използвани с „The Green Room” и „FB Wealth Group” ще претендират, че са търговци, но те наистина просто искат да придобият парите ви чрез регистрации или дори да ги плащате директно.

второ, ако видите, че някой акаунт в социални медии споменава нещо, свързано с многостепенния маркетинг, тогава бъдете сигурни, че те са обучени измамници и никога не им се доверявайте. Затова ви препоръчваме да блокирате тези страници. В крайна сметка легитимен брокер никога няма да дойде в социалните медии с молба за вашата помощ. 

Тези маркетолози на много нива могат да направят всичко необходимо, за да ви завлекат до техния уебсайт, за да се регистрирате. Те също могат да правят фалшиви интервюта с часове, за да ви накарат да повярвате, че са легитимни. Никога не попадайте в тези капани. 

Някои законни брокери на бинарни опции:

#1 Quotex

Quotex предоставя множество страхотни акценти на съвременните и преобладаващи дилъри. Когато проверите няколкото вида акаунти, ще видите, че те работят с дилъри от всякакъв клас, начинаещи, опитни, шампиони и т.н. 

Този изход е твърде податлив за използване. Докато Кипърска комисия за ценни книжа и борси (CySEC) не им позволява, те имат хубаво признание онлайн и удрят всички кутии на доверен доставчик. Бихте харесали комфорта на практиката.

Това е уникален доставчик на цифрови опции, податлив на използване на уеб-базиран изход, който предоставя помощ за сигнали. Брокерът има нисък минимален депозит, нулеви такси за теглене и желана премия за влизане 30%. Обемът и яснотата на актива биха убедили няколко търговци да бъдат ентусиазирани относно цифровите опции на интерфейса.

› Нашият съвет: Отворете своя безплатен акаунт при най-добрия брокер Quotex!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#2 Pocket Option

регулиране на джобната опция

Pocket Option е най-добрият доставчик на бинарни опции за 2022 г. Този гениален търговски обект има ниски минимални депозити, ефективни техники за плащане, отлични приходи и голямо разнообразие от устройства за технологично изследване. 

Pocket Option позволява на търговците да търгуват с над 100 актива, включващи акции, криптовалути, стоки и суровини. Можете също така да създадете демо сметка с помощта на виртуални пари. 

Като цяло Pocket Option е удобен, полезен доставчик на бинарни опции с клиентска база от цял свят. Така че, ако търсите най-добрия изход за бинарни опции, в който да се доверите, Pocket Option би бил вашият приличен шанс.

› Отворете своя акаунт Pocket Option и започнете да търгувате

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#3 Olymp Trade 

Olymp Trade регулиране

Olymp Trade има голям плюс и намали опасността от инвестиране на пазара, който всеки, който търси силен изход, трябва да погледне по-нататък. Отварянето на сметка отнема само няколко минути, депозитите и тегленията са бързи, а устройствата за печеливша търговия са на една ръка разстояние.

› Отворете своя безплатен акаунт Olymp Trade

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Заключение: Бинарните опции не са измама, но трябва да се научите как да разпознавате измамите

Съществуването на бинарни измами се дължи на високите рискове, свързани с търговията. Просто не е лесно да се определи кой брокер е законен. Поради тази причина бинарните опции дори са забранени в различни страни като САЩ, Англия, Калифорния и др. Тези щати са определили бинарните опции като хазарт. Но можем да кажем, че този финансов продукт не е измама, той просто се използва от много измамници!

Това не е много далеч от истината. Но, за съжаление, поради увеличените измами в тази опция за търговия, тя се счита главно за измама. Но въпреки това някои регулатори работят усилено, за да заличат всички измамници. И сега е ваша отговорност също да инвестирате на правилното място, за да избегнете измами. 

Да се отървете от измами не е възможно 100%. Но според съветите, споменати в тази статия, можете да получите сенчести сигнали, преди измамниците да се опитат да играят игри. Дори и да сте били измамени, можете да следвате съветите, предложени по-горе, за да се измъкнете от това. Само заради измами не трябва да напускате търговския бизнес. Това може да даде изключителни резултати, ако се използва разумно. 

Най-често задаваните въпроси относно измамите с бинарни опции:

Безопасен ли е Binary.com?

Общо взето, Binary.com безопасно е. Той работи от 1999 г. Но все пак нито един сайт не може да ви гарантира, че няма да загубите пари. Ще трябва да понесете риска, ако купувате опции от бинарни опции за търговия. Въпреки това, ако използвате правилни стратегии за търговия, рискът може да намалее. 

Как да забележите измама с бинарни опции?

Измамите имат всичко общо: нереалистични проценти на печалба, безплатни пари, агресивна реклама, нерегулирани платформи и спам обаждания. Бъдете наясно с тези измами. Друго важно нещо е да проверите брокери на бинарни опции' уебсайтове. Стои ли истинска и известна фирма зад това или не?

Защо бинарните опции са забранени в някои страни?

Докладите показват, че много търговци на дребно губят пари, когато търгуват с бинарни опции. Освен това има много сенчести брокери и измамници, които използват този финансов продукт, за да откраднат парите на клиентите. В крайна сметка имаше твърде много искове и доклади на инвеститори на дребно, които загубиха много пари. Затова някои държави забраниха този финансов продукт, за да защитят своите граждани от измамници.

Можете ли да загубите пари в бинарни опции?

Бинарните опции са прости, но всички те зависят от компанията/уебсайта, в който инвестирате. Много от инвеститорите губят пари или чрез измама от брокера, или чрез други фактори. Не е нищо друго освен хазарт.
Има съобщения, при които на някои платформи клиентите са загубили до 80% от своите инвестиции. Въпреки това, може да бъде печелившо, ако инвестицията е направена чрез извършване на задълбочена проверка и лиценз/регистрация.

Какво не е наред с бинарните опции?

Регулаторните органи продължават да получават множество оплаквания за измами с уебсайтове за двоична търговия. Тези интернет базирани платформи за търговия предлагат различни възможности за закупуване или търговия с бинарни опции, като всички те са измамни.
Най-честите жалби, които се получават, попадат в категорията отказ за възстановяване на средства на клиенти и отказ за кредитиране на клиентски сметки.

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар