10 причини, поради които трябва да търгувате с бинарни опции

Бинарни опции бяха запазени само за големите банки от началото на 70-те до 2008 г., когато се търгуваха като извънборсови (Извънборсови бинарни опции) пазарни инструменти. С срива на фондовите пазари през 2008 г. в резултат на глобалната финансова криза, се появи нужда от алтернативни инвестиции, в които обикновеният Джо на улицата без много познания за пазара би могъл да участва без прекомерния рисков профил, присъщ на други пазари. Това доведе до дерегулация на пазара през 2008 г., за да се позволи участие на търговци на дребно на пазара.

Кои са 10-те причини, поради които трябва да търгувате с бинарни опции в този момент? Те са изброени по-долу.

Сгради

1. Намален рисков профил

В сравнение с други пазари като спот валутния пазар, бинарните опции имат намален рисков профил. На спот валутния пазар и фондовия пазар, търговците трябва да вземат предвид параметри като ливъридж, марж и приплъзване тъй като те могат да повлияят на резултатите от търговията. Тези параметри нямат отношение към сделките, извършвани на пазара на бинарни опции, което означава, че всичко, с което търговецът трябва да се бори, е анализът на сделката. Той не трябва да се тревожи за това на каква цена е попълнен входът му за търговия или дали има достатъчно маржин в сметката, за да поддържа търговията.

2. Намалени входни разходи

Цената за стартиране на сметка за търговия с бинарни опции е по-ниска от тази на други финансови пазари. Един търговец може да отвори сметка за търговия с най-ниска стойност от $100 някои платформи за бинарни брокери. В САЩ откриването на спот валутна сметка струва до $25 000 и още повече за сметка за търговия с опции поради високите изисквания за маржин, което на практика изключва много брокери на дребно. Но намалените входни разходи на пазара на бинарни опции позволяват по-широко участие на пазара.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

3. Предварителни познания за съотношението печалба/загуба

На пазара на бинарни опции показването на това какви печалби ще бъдат направени, ако търговията е успешна, преди търговецът да изпълни сделката, е предимство за търговеца. Това помага на търговците да разберат предварително дали дадена сделка си струва или не и не позволява на търговците да поемат ненужни рискове. Такива съоръжения не съществуват на други пазари и това улеснява търговците на дребно да се излагат на ненужни рискове.

4. Ограничен потенциал за загуба на сделка

На пазара на бинарни опции всички понесени загуби са ограничени до сумата, която е била инвестирана в търговията. Това намалява потенциала за загуба на сделка. Това е за разлика от други пазари, където е възможно да загубите много повече от това, което е инвестирано в търговията, особено когато има силно волатилно пазарно състояние, което причинява пропуски през настройките за спиране на загубата.

Статистика

5. Гъвкавост

Фактът, че има няколко вида сделки, които могат да се използват за търговия с активи на пазара на бинарни опции, означава, че търговците имат повече гъвкавост и повече сценарии за работа.

6. Повишена рентабилност

Поради краткия характер на сроковете на търговията, допустими на пазара на бинарни опции, възможно е търговец с добро представяне да регистрира повече печалби с течение на времето отколкото би било възможно на други конвенционални пазари.

7. Намалени разходи за търговия

Цената на търговията с бинарни опции е по-ниска, отколкото на други пазари. Търговец, който търгува с акции или опции, би платил много повече комисионни и спредове, отколкото търговец на бинарни опции.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

8. Опростен процес за въвеждане на търговия

Процесът на влизане в търговията в пазар на бинарни опции е много по-опростен от това, което може да се получи на други пазари. За да отворите сделка на спот валутния пазар например, търговецът трябва да изчисли обема на търговията, да зададе цели за стоп загуба и печалба и също така да реши какъв вид поръчка да използва. Това прави начинаещите особено склонни да правят грешки. На пазара на бинарни опции всичко, което търговецът трябва да направи, е да въведе сумата на инвестицията, да избере срока на валидност и да изпълни сделката.

9. Подобрено обучение на търговци

Много брокери на бинарни опции предлагат обширен образователен пакет, който включва двоични електронни книги, видео обучение, уеб семинари и други ресурсни материали, които търговецът може да използва, за да увеличи познанията си за пазара. Сравнително рядко е да видите такива неща на други пазари.

10. Лесни за използване платформи

Уеб-базираните платформи за търговия, достъпни на пазара на бинарни опции, улесняват навигацията и използването им от новите търговци. Много грешки в процеса на търговски поръчки на валутните и други пазари могат да се дължат на сложния характер на платформи за бинарна търговия, много от които имат интерфейси, които объркват новите търговци. Това не е проблем на пазара на бинарни опции.

С толкова много причини, които поддържат търговията с бинарни опции, търговците, на които им е трудно на други пазари, трябва да преминат към пазара на бинарни опции.

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар