Предупреждение за риск от бинарни опции, връзки към регулаторни предупреждения и забранени държави

Вашият капитал може да бъде изложен на риск. Можете да загубите своите инвестиции. онлайн търговия, Бинарни опции, Forex, CFD и криптовалутите са високорискови класове активи. Бъдете наясно с опасностите на инвестицията. 80 – 90% търговци на дребно губят пари, когато търгуват онлайн. Търговията с бинарни опции не е подходяща за всички инвеститори.

Бинарните опции не са регулирани или разрешени в някои страни. Моля, проверете състоянието на регулацията при вашия регулатор, преди да се регистрирате при брокер. Бинарните опции не се предлагат на търговци в определени региони.

Някои брокери са нерегулирани и не са разрешени във вашата страна. Не можете да използвате брокер, ако регулаторният орган предупреди и забрани това във вашия държава! Стараем се да поддържаме информацията относно разпоредбите актуална, но не можем да даваме правни съвети и не ни е позволено.

Бинарни опции с предупреждение за риск

Проверете разпоредбите и информацията за брокерите тук:

Списъкът на страните, в които бинарните опции са забранени (няма гарантирана информация):

  • Канада
  • Европейско икономическо пространство
  • Израел
  • Австралия
  • Северна Корея
  • Великобритания
  • Германия
  • Франция
  • Белгия
  • Гърция

Binaryoptions.com няма да носи отговорност за никакви загуба в резултат от разчитане на информацията на този уебсайт. Ние правим нашето най-добро за да направим точна информация на този уебсайт и ние я актуализираме. Не можем да гарантираме точността на информацията. Не можем да гарантираме никакви печалби, като използваме нашите ръководства или прегледи на брокери. Използвайте този уебсайт на свой собствен риск.

Binaryoptions.com не е собственост на компания за бинарни опции или продава бинарни опции на клиенти. Ние не претендираме и не можем да дадем правен съвет. Това е уебсайт с информационна цел. Статиите и съдържанието може да не отразяват действителните закони и разпоредби. Съдържанието показва предоставените възгледи и преживявания.

Този уебсайт съдържа партньорски връзки към някои брокери в нашето съдържание. Това означава, че можем да спечелим комисионна за препоръчани нови търговци.

Допълнителна информация:

Нуждаем се от вашето съгласие, преди да можете да продължите на нашия уебсайт. Binaryoptions.com не носи отговорност за съдържанието на външни интернет сайтове, които водят към този уебсайт или към които има връзки от него.

Нуждаем се от вашето съгласие, преди да можете да продължите на нашия уебсайт. Binaryoptions.com не носи отговорност за съдържанието на външни интернет сайтове, които препращат към този сайт или към които има връзки от него.

Този материал не е предназначен за зрители от страните от ЕИП. Бинарните опции не се популяризират или продават на търговци на дребно от ЕИП.