12345
5 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд FxPro: реєструватися чи ні? – Брокерський тест для трейдерів

  • Відмінна підтримка клієнтів
  • Регулюється FCA, CySEC, FSCA та SCB
  • Безкоштовний депозит і зняття
  • Доступний демо-рахунок
  • Швидке виконання замовлення
  • Немає дилінгового виконання

Світовий фінансовий ринок представляє багато інвестиційних можливостей. Ці можливості раніше були зарезервовані для професіоналів та еліти. На щастя для всіх, Інтернет змінив це, надавши можливості для інвестицій усім. Будь-хто може брати участь в онлайн-торгівлі та інвестиціях через онлайн-брокерський рахунок. 

Багато компаній пропонують ці брокерські послуги, але вибір гідного та законного може визначити, чи досягнете ви успіху. Ось чому перевірка оглядів брокерів, перш ніж прийняти рішення, має вирішальне значення. У цій статті міститься вичерпний огляд FxPro, однієї з відомих брокерських компаній галузі.

Нижче ви знайдете відповідну інформацію в нашому огляді про брокера, щоб допомогти вам вирішити, чи відповідає профіль компанії вашим інвестиційним потребам. 

Офіційний сайт FxPro
Офіційний сайт FxPro

Що таке FxPro? – Короткі факти про компанію

Торгові платформи FxPro на ноутбуках і настільних ПК

FxPro — це форекс без дилінгів CFD брокерська компанія базується у Великобританії. Брокер пропонує послуги онлайн-трейдингу вже 16 років. Вони мають регіональні представництва та представництва на Кіпрі, Багамських островах та в Об’єднаних Арабських Еміратах. 

FxPro пропонує доступ до торгівлі кількома класи активів, як-от форекс, енергоносії, акції, метали, криптовалюти та ф’ючерси. На його платформах доступно понад 2100+ інструментів, що робить їх ідеальними для інвесторів і трейдерів, які використовують багато активів.

FxPro приймає клієнтів із 173 країн і має понад 2,1 мільйона активних облікових записів з 100 мільйонами євро власного капіталу. З моменту заснування компанія отримала безліч нагород. Вони володіють нагородою Online Money Award 2022 як найкращий постачальник Форекс. Інші нагороди – це Ultimate Fintech Awards 2021 за найкращого брокера та хроніку інвесторів і нагорода Financial Times за найкращі торгові платформи.

Офіційний логотип FxPro

Огляд фактів про FxPro:

  • Створена в 2006 році
  • Базується у Великобританії 
  • Більше 2,1 мільйона активних облікових записів
  • 100 мільйонів євро капіталу першого рівня
  • Надано понад 2100+ інструментів
  • Багаторазовий лауреат нагород; Лауреат 2022 року як найкращий форекс-провайдер

Правила: – FxPro регулюється чи ні?

FxPro працює з чотири галузеві ліцензії від відомих регуляторів. FxPro UK Limited працює згідно з правилами FCA та має дозвіл у Сполученому Королівстві. FxPro Financial Services Ltd (Європа) працює під наглядом Кіпрська комісія з цінних паперів і бірж CySEC

Офіційний логотип CySEC

Брокер також уповноважений Регулюючий орган Південної Африки – FSCA. Зверніть увагу, що Закон FAIS регулює CFD з брокером. The FSCA, отже, контролює лише послуги виконання FxPro і основну торгівлю між клієнтами з Південної Африки. FxPro Глобальні ринки також регулюються на Багамах SCB

Офіційний логотип FSCA

Регулятори є поліція для фінансових установ, таких як брокерські компанії. Ці відомі фінансові органи формують політику, що забезпечує безпеку клієнтів і прозорість бізнес-операцій. Вони проводять часті аудити та перевірки, щоб переконатися, що їхні ліцензовані брокери дотримуються цієї політики. Завдяки цим нормам і рокам надання якісних послуг FxPro тепер вважається всесвітньо відомим брокером. Компанія є одним з найбільш довірених і надійних брокерів у галузі.

Офіційний логотип комісії з цінних паперів Багамських островів (SCB)

Огляд правил FxPro:

Заходи безпеки трейдерів і ваших грошей

FxPro - це a ліцензіат кількох регулюючих органів вищого рівня. Таким чином, вони повинні суворо дотримуватися правил і норм, які захищають інтереси клієнтів. Головною вимогою є відокремлення вкладів і прибутків клієнтів від рахунку компанії. Ліцензовані брокери, як-от FxPro, не можуть використовувати кошти клієнтів ні для чого іншого, окрім виконання операцій. Навіть якщо вони раптом зазнають банкрутства, гроші трейдерів будуть у безпеці та повернуться якомога швидше. 

Ці регулятори також вимагають від брокера робити внесок у афілійовані схеми компенсації для подальшого захисту коштів клієнтів. Як ліцензіат FCA та CySEC, FxPro автоматично реєструється у двох страхових фондах: у схемі компенсації фінансових послуг FSCS та у фонді компенсації інвесторам ICF. 

Номери та дані про FxPro

Ці схеми дозволяють брокеру врегулювати претензії та компенсувати клієнтам у разі будь-якої малоймовірної події. Правила також гарантують, що брокер захищає свої платформи від злодіїв даних і хакерів. Таким чином, дані клієнтів завжди в безпеці під час торгівлі з брокером.

Зазначимо, що торговці за межами Європи та Сполученого Королівства не можуть бути благодійниками страхового відшкодування. Але вони користуються захистом від негативного балансу та користуються іншими правилами безпеки клієнтів.

Огляд пропозицій і умов торгівлі FxPro

The Торгувані інструменти на платформах FxPro налічують понад 2100. Диверсифікувати свої інвестиції легко за допомогою різноманітних ринків. Ви можете отримати доступ до цих різновидів через шість класів активів: форекс, енергоносії, метали, ф’ючерси, криптовалюти та акції. Нижче ми розглядаємо кожну категорію та пояснюємо, чого очікувати:

Форекс

Типові спреди для валютних пар на FxPro

70 валютних пар доступні для торгівлі на платформах FxPro. Клієнти можуть доступ до всіх категорій валют, в тому числі екзотика і неповнолітні. Однак найбільш ліквідними ринками є основні пари. Вони бачать більший обсяг торгів і, отже, вимагають менших торгових витрат. 

однак, неповнолітні та екзотика також пропонують фантастичні можливості. Вибір форекс FxPro містить мінорні та екзотичні кроси, якими зазвичай торгують, як-от AUDCAD, EURNOK, USDHUF, USDZAR тощо.

Комісія не поширюється на форекс і клас активів доступний на платформах брокера. Основні кроси можуть призвести до зниження спредів до 0,5 пункту. Кредитне плече залежить від платформи та юрисдикції, хоча максимум становить 1:200.

Форекс пари:70+
кредитне плече:До 1:200
спреди:Від 0,5 піпсів
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Енергії

Огляд енергій на FxPro

FxPro надає послуги торгівлі CFD для енергетичного ринку. Його пропозиції в цій категорії представляють найбільш популярні спотові енергетичні ринки. Це нафта Brent Великобританії, природний газ США та нафта WTI. Усі вони доступні на різних платформах брокера. Кредитне плече залежить від платформи. Плаваючі спреди змінюються, і застосовується комісія в розмірі $3.5. Брокер пропонує кредитне плече до 1:200.

Енергетичні активи:Доступні найпопулярніші спотові енергетичні ринки
кредитне плече:До 1:200
Комісія:Від $3,50 за лот
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Метали

Огляд металів на FxPro

Найбільш популярними та ліквідними є ринки твердих товарів, золото та срібло доступні для торгівлі. Ви можете торгувати ними разом із доларами США чи євро. Метали, такі як паладій і платина, також доступні. 

Металеві активи:Доступні найпопулярніші метали, включаючи паладій і платину
кредитне плече:До 1:20
Комісія:Від $3,50 за лот
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Ф'ючерси

Огляд ф'ючерсів на FxPro

Трейдери можуть йти довгий або короткий на великий вибір інструментів через ф'ючерсну торгівлю. Ф'ючерсні контракти на FxPro пропонують доступ до торгівлі льготними товарами, індексами та енергією. Ви можете торгувати такими інструментами, як какао, кава, британська нафта, Доу Джонс 30 індекс, Євро 50, UK100 і багато іншого.

The спред між попитом і пропозицією залежить від ринку; повний список на сайті брокера. Стягуються комісії та комісія за обмін, а також дозволена торгівля кредитним плечем.

Майбутні активи:Доступні найпопулярніші ф’ючерси, включаючи британську нафту, Доу Джонс Індекс 30, 50 євро та 100 UK
кредитне плече:До 1:20
спреди:Залежить від активу, зазвичай вузькі та конкурентні спреди
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Акції та акції

Огляд акцій і акцій на FxPro

Різні представлені світові акції популярних компаній серед вибору акцій FxPro. Трейдери можуть спекулювати на тисячах глобальних акцій і отримати доступ до основних міжнародних фондових бірж. Ви можете торгувати на Нью-Йоркській, Лондонській та Європейській фондових біржах. Акції такі як Netflix, Amazon, Google та багато інших зареєстровані для торгівлі CFD. Ці активи мають свої спреди аск-бід і комісію. Брокер пропонує максимальне кредитне плече 1:25. 

Фондові активи:1000+
кредитне плече:До 1:25
спреди:Конкурентоспроможний
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Криптовалюти 

Огляд криптовалют на FxPro

FxPro пропонує a обмежена кількість криптовалютних активів на своїх платформах. Але брокер обіцяє низькі комісії та швидке виконання ордерів. Bitcoin, Litecoin, Ethereum і Dogecoin включені в невеликий вибір криптоактивів брокера. Ви можете отримати доступ до цього ринку на платформах через CFD. Усі вони пов’язані з доларом США, а плаваючі спреди залежать від активу та періоду торгів. Максимальне кредитне плече становить 1:20 для криптовалют, а асортимент продуктів доступний на всіх платформах FxPro.

Криптовалюти:29+
кредитне плече:До 1:20
спреди:Конкурентоспроможні, але зазвичай вищі, ніж спреди інших активів
Виконання:Миттєво
Наявність:24/7

Комісії за торгівлю – скільки коштує торгівля 

Приклад розрахунку комісійних на FxPro
Приклад розрахунку комісійних на FxPro

FxPro використовує структури винагороди без комісії та на основі комісій. Це залежить від активу, яким ви торгуєте, і платформи. Однак гонорари брокера трохи вищі за середні і можуть відлякувати малобюджетних клієнтів.

Трейдери можуть насолоджуватися нижчі спреди на форекс, якщо вони використовують cTrader. Але комісія стягується з продуктів. Середній спред для EURUSD на цій платформі становить 1,27 пункту. MT4 і MT5 мають змінні спреди, що в середньому становлять 1,58 пункту для основної пари, як-от EURUSD. Найнижчий показник для форекс не опускається нижче 0,6 пункту на всіх платформах.

Торгівля без комісії пропонується для всіх активів на MT4 та MT5. Клієнти також можуть торгувати всіма активами на cTrader без комісії, за винятком спотових металів і валютних пар.

Там, де застосовуються комісії, очікуйте a Плата $35 для лоту розміром 1 мільйон одиниць. Це означає, що 10% розміру контракту стягується як комісія. Тому 100 000 одиниць притягнуть комісію $3.5. Комісія, яка перевищує середній ринковий показник $3 за 100 000 одиниць.

Очікуйте вищі спреди на такі активи, як криптовалюти, енергія та деякі акції. Комісії за обмін також вираховуються, якщо ви залишаєте угоди відкритими понад один робочий день. Брокер списує з рахунків трейдерів комісію за своп о 21:59 за британським часом. Комісія стягується щодня з усіх відповідних активів, якщо ви використовуєте MT5. Але на MT4 брокер відраховує його щотижня. Комісії за ніч не застосовуються до рахунків без обміну.

Комісія:Інформація:
Комісії за своп для відкритих угод:Подайте заявку, якщо торги відкриті понад один робочий день
Плата за обслуговування рахунку:$15 одноразова плата за обслуговування рахунку
Комісія:$35 для торгового лота розміром 1 мільйон одиниць
Трансакційні витрати:Спред і комісія в залежності від активу
Плата за неактивність:$5 щомісячна плата після 6 місяців бездіяльності
Комісія за депозит:Без комісії за депозит
Комісія за зняття:Без комісії за зняття
Комісія за ринкові дані:Відсутність комісій за ринкові дані

Тест і огляд торгових платформ FxPro

Торгові платформи FxPro

FxPro є ні STP, ні ECN брокер. Їхній метод виконання — це унікальна модель недилінгового столу, де угоди виконуються миттєво без втручання брокера. FxPro отримує величезні замовлення, що дозволяє їхній системі об’єднувати угоди всередині без втручання людини. Брокер обіцяє надшвидке виконання з приблизно 7000 угодами, які виконуються щосекунди.

Трейдери можуть вибирати з a діапазон платформ відповідно до їхніх торгових стилів. Ці пропозиції платформ включають MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader і FxPro Edge. Нижче наведено огляд кожного з них:

MetaTrader 4

FxPro MetaTrader 4 платформа на планшеті

MT4 є одна з найпопулярніших торгових платформ у галузі через його багаті функції, які задовольняють потреби трейдерів. MT4 від FxPro пропонує новачкам і досвідченим трейдерам усі інструменти, необхідні для успішної торгівлі. Миттєве та ринкове виконання ордерів передбачено для MT4 із торгівлею без комісії. Трейдери можуть отримати доступ до тисяч інструментів CFD, які пропонує брокер. Ви можете вибрати необхідний або фіксований спред на цій платформі та насолоджуватися всіма функціями MT4. Доступно понад 50 індикаторів, включаючи інші функції, такі як торгівля в 1 клік, трейлінг-стопи, 20+ інструментів для створення діаграм та багато іншого. 

MetaTrader 5

FxPro MetaTrader 5 на планшет

Пропозиції MT5 додаткові функції та розширені інструменти для створення EA. MT5 FxPro дозволяє торгувати CFD, включаючи форекс, метали, енергоносії та інші брокерські продукти. Ви знайдете всі основні функції MT4 і багато іншого, як-от понад 38 технічних індикаторів, знімні діаграми, понад 40 інструментів для створення діаграм та інші. MT5 від FxPro також підтримує торгівлю в 1 клік і дозволяє розміщувати угоди безпосередньо з графіків. Платформа підтримує неттинг і використовує ринкову модель виконання. Додано трейлінг-стоп і відкладені ордери, такі як ліміт стоп-стоп на купівлю та стоп-продаж. Ви також знайдете економічний календар, який інформує трейдерів про важливі події, що впливають на рух цін.

cTrader

Платформа cTrader FxPro на планшеті

FxPro cTrader має розширені функції які дозволяють синхронізувати всі ваші облікові записи та отримувати до них доступ через єдиний вхід. FxPro пропонує торгівлю на основі комісії на цій платформі та надає доступ до всіх її торгових активів. Платформа використовує ринковий порядок і має розширений захист замовлення. Доступно до 28 таймфреймів і 6 типів графіків із понад 55 технічними індикаторами. Ви можете пов’язувати та від’єднувати діаграми, а також створювати власних торгових роботів та індикатори. Програма cAlgo, доступна для настільних комп’ютерів, робить цю платформу ідеальною для трейдерів алгоритмів. 

FxPro Edge і мобільний додаток

Торгові платформи FxPro на різних пристроях, включаючи мобільний телефон і настільний комп’ютер

FxPro власна платформа доступна в мобільній версії, додаток FxPro і Edge для комп’ютерів. Платформа пропонує стандартні та корисні функції. Це дозволяє користувачам прив’язувати облікові записи MT4 або MT5 і торгувати на них. Вбудовано понад 50+ технічних індикаторів із 15 таймфреймами. Ви можете отримати доступ до всіх інструментів на цій платформі, а мобільні версії доступні для пристроїв Android і Apple. 

Доступність індикаторів і діаграм

Доступність індикаторів і діаграм на FxPro

FxPro Edge пропонує більше 55+ технічних показників, тоді як їх більше 70+ торгові показники на cTrader. Трейдери насолоджуються більш плавними та насиченими графіками, використовуючи кілька малюнків, запропонованих на cTrader. Обидві платформи пропонують вікна діаграм, які можна відокремити або зв’язати одне з одним. Власна платформа FxPro дозволяє підключати та отримувати доступ до інструментів із MT4 або MT5. Доповнення Trading Central включено на платформи метатрейдерів, надаючи користувачам доступ до додаткових індикаторів, інструментів аналізу та дослідження. Ви можете вибрати один із кількох типів графіків і мати доступ до 21 таймфрейму на MT5. MT4 також пропонує настроювані індикатори та експертні радники.

Мобільна торгівля через додаток FxPro

Пропонується мобільна торгівля з FxPro у додатку FxPro, cTrader, MT5 та MT4. Ці платформи можна завантажити на Google Android і Apple iOS. 

Як згадувалося, Програма FxPro дає вам доступ до MT4 або MT5 без необхідності їх завантажувати. Ви можете регулювати свій рахунок і кошти, а також здійснювати операції на пов’язаних платформах. Мобільна версія підтримує push-повідомлення та містить економічний календар. Депозити та зняття коштів можливі в мобільному додатку. 

Понад 30+ технічних індикаторів тощо більше десятка аналітичних інструментів вбудовано в мобільні програми. Додаток також дозволяє персоналізувати діаграми та переглядати ринкові новини. Мобільні програми cTrader пропонують більше можливостей, із понад 50 технічними індикаторами та до 26 таймфреймів. Також надається глибина ринку, а також підтримується функція попередження про зміни ціни та виконання.

Короткі факти про мобільну торгівлю FxPro:

  • Розміщуйте угоди, контролюйте та керуйте позиціями
  • Доступні депозити та зняття коштів 
  • 50+ технічних індикаторів і 26 таймфреймів
  • Є економічний календар
  • Підтримуються ринкові новини та сповіщення про ціни

Як торгувати на платформі FxPro (інструкція)

Платформа веб-торгівлі FxPro Edge

Торгувати на платформах FxPro легко. Найголовніше, щоб спочатку визначтеся з платформою вибирати. 

Усі платформи пропонують однакові основні функції з невеликими відмінностями в інтерфейсі користувача. Макет мобільної програми відрізняється від веб-версії та настільного комп’ютера. Але вкладки та функції на всіх з них легко знайти.

Список пропозицій на інформаційній панелі кожної платформи буде містить різні ринки, на яких можна торгуватид. У більшості випадків торговими інструментами за замовчуванням у списку будуть основні пари форекс. 

Як торгувати на граничній торговій платформі FxPro

Ти можеш включити інші бажані ринки натиснувши знак плюс (+) або додати. Виберіть клас активів, до якого належить ваш потрібний ринок. Потім виберіть інструмент зі списку, щоб додати його до котирування.

Прокрутіть цитату і клацніть на ринку, яким ви хочете торгувати. Потім виберіть позицію, яку ви хочете відкрити (Купити або Продати). Заповніть деталі замовлення, додавши ціну або суму. 

Пам'ятайте включити необхідні незавершені замовлення щоб зменшити ваш вплив. Основні з них - зупинити збиток і отримати прибуток. Натисніть «Готово», щоб здійснити обмін.

Як торгувати на форекс на FxPro

Як торгувати на форекс на FxPro

Торгівля на Форекс є одна з найпопулярніших інвестицій через його високу ліквідність і можливості.

Багато досвідчені онлайн-торговці починав з форексу, перш ніж диверсифікуватися на інші ринки. Цей ринок може здатися легким трейдерам-початківцям, але для того, щоб отримати прибуток від форекс, потрібні певні знання.

По-перше, існує безліч валютних пар, і FxPro пропонує 70 таких. Важливо визначитися з валютами для торгівлі, перш ніж підписатися на брокера. 

Форекс майори пропонують багато можливостей і легші для новачків через ліквідність і доступність інформації. Проте для успішної торгівлі ними потрібна ключова інформація про ринок і рух цін. 

Маска замовлення FxPro

Ми зібрали кілька кроків, які допоможуть вам успішно торгувати на форекс:

Отримайте інформацію про бажаний ринок

Як зазначено вище, прибуткова торгівля вимагає інформації. Курси іноземної валюти мають кілька впливів, таких як процентні ставки, інфляція, дефіцит та інші економічні фактори. Новий трейдер повинен вивчити ці економічні фактори в обраних валютах. Вони допомагають отримати знання про цінові тенденції та дозволяють зробити найкраще припущення про майбутні зміни цін. Інформація щодо технічних аспектів торгівлі не менш важлива на цьому кроці.

Встановіть торговий план

Знання ринку та бажаних валютних пар допоможе допомогти вам створити найкращий план. Ефективний має включати перевірену стратегію та управління ризиками. В Інтернеті є багато ресурсів, які містять різні стратегії. Ви обов’язково знайдете один або декілька, які підійдуть для обраного вами ринку. Ви також можете створити власну стратегію, яка включає як, коли виходити на ринок і цілі прибутку.

Попрактикуйтеся на демо-рахунку 

The Демо-рахунок призначений не тільки для перевірки послуг брокерас. Це також корисно для практики. Спершу використовуйте зібрану інформацію та свої плани для торгівлі на демонстраційній версії. За потреби коригуйте свої стратегії, доки він не покаже високий рівень успіху на цьому віртуальному рахунку. Результат торгівлі в демо-версії показує, наскільки ефективним є ваш торговий план. 

Торгівля на форекс

Після дізнатися про бажані ринки і вибравши виграшну стратегію, увійдіть до свого реального облікового запису та почніть торгувати. Як згадувалося, активи за замовчуванням у списках котирувань будуть основними форексами та неповнолітніми, що зазвичай торгуються. Якщо бажаної пари немає в списку, ви можете знайти їх, натиснувши значок додавання або плюс. Додайте їх до списку та здійсніть свою першу реальну торгівлю. Прокрутіть список цитат униз і натисніть на пару. Виберіть Нове замовлення та заповніть необхідні дані транзакції. Пам’ятайте про необхідність управління ризиками у своїх посадах. За потреби додайте інші ринкові або відкладені ордери. Натисніть «Готово», щоб здійснити обмін.

Як торгувати бінарними опціонами на FxPro

FxPro не пропонує бінарні опціони торгівля.

Як торгувати криптовалютами на FxPro

Як торгувати криптовалютами на FxPro

Криптовалюти є децентралізовані цифрові гроші, вільний від державного контролю. Тому вони пропонують клієнтам унікальний інвестиційний засіб. Однак вони несуть більший ризик, ніж інші активи. Менш ризикованою інвестицією в криптовалюту є торгівля через CFD замість покупки активу. CFD на криптовалюти дозволяє вам просто отримувати прибуток від спекуляцій на змінах цін. 

FxPro пропонує найпопулярніші криптовалютні ринки CFD. Трейдери повинні спочатку використовувати всі наявні в них інструменти, щоб дізнатися про бажаний криптовалютний ринок і його цінові тенденції. Кілька елементів впливають на рух цін, але основним елементом, який впливає на рух цін, є настрої учасників ринку.

Розуміння того, як учасники ринку ставляться до криптовалюти, допоможе вам приймати кращі торгові рішення. Інші фактори, на які варто звернути увагу, це повідомлення ЗМІ про актив і його рейтинг популярності.

Ці ключові частини інформації та технічний аналіз призводять до a виграшна торгова стратегія. Але, як згадувалося вище, ви завжди повинні перевірити свій підхід на демонстрації, перш ніж ризикувати коштами на ній.

Як тільки у вас є базові знання ринку, якому ви віддаєте перевагу, увійдіть у свій обліковий запис і оформіть торгівлю. Переконайтеся, що ви застосовуєте жорсткі налаштування ризику під час торгівлі на цих ринках.

Як торгувати акціями на FxPro

Як торгувати акціями на FxPro

FxPro пропонує тисячі акцій і акцій компанії на CFD. Доступні основні світові фондові ринки, включаючи Європу, Лондон і інші Нью-Йоркська фондова біржа

Першим кроком до торгівлі акціями є вибрати компанію, в яку ви хочете інвестувати для розумних прибутків. Є багато варіантів, включаючи Facebook, Amazon, Adidas, Barclays тощо. Потенціал прибутку для всіх них хороший, якщо ви торгуєте в правильному напрямку. 

Знання та інформація також є необхідними для вигідних інвестицій на цьому ринку. Вивчення історії цін і тенденцій компанії або індексу є життєво важливим. Економічний стан галузі та рейтинги популярності компанії також є цінною інформацією для біржової торгівлі. 

Як тільки у вас є необхідні базові знання і випробували свої стратегії в демонстраційному режимі, увійдіть і торгуйте акціями в списку котирувань на інформаційній панелі та клацніть символ акцій, на яких ви хочете спекулювати. Наприклад, символ акцій Tesla відображатиметься як TSLA. Заповніть деталі замовлення для обміну та натисніть «Готово», щоб оформити обмін.

Типи рахунків FxPro 

Типи рахунків на FxPro

Пропозиції FxPro кілька типів облікових записів підходить для будь-якого трейдера та рівня досвіду. Усі ці облікові записи базуються на пропозиціях платформи брокера. Вони включають облікові записи MT4, MT5, cTrader і FxPro Edge.

Нижче ми пояснюємо їхні основні функції:

обліковий запис MT4

Торгова платформа MT4 на робочому столі

FxPro MT4 дозволяє виберіть обліковий запис на основі бажаної комісії і модель виконання.

У цьому типі облікового запису ви можете вибрати один із 4 варіантів:

  1. MT4 фіксований спред і рахунок миттєвого виконання
  2. Плаваючі спреди MT4 і рахунок виконання ринку 
  3. Необроблені спреди MT4 і обліковий запис ринкового виконання
  4. Плаваючі спреди MT4 і рахунок миттєвого виконання

Зверніть увагу, що raw spread account можна використовувати лише для торгівлі валютою та металами. Мікрорахунок також доступний на MT4, що дозволяє клієнтам торгувати меншими розмірами лотів.

Очікуйте середній фіксований спред 1,6 пункту на основних кросах форекс. Середній змінний спред становить 1,4 пункту. Облікові записи MT4 без комісії, тому ці комісії розумні. На цих рахунках дозволено хеджування. Доступне кредитне плече залежить від інструменту, яким ви торгуєте, і правил у вашому регіоні. Ви можете отримати доступ до 1:200 для деяких активів, якщо фінансові органи у вашому регіоні дозволять.

обліковий запис MT5

Платформа FxPro MetaTrader 5 на робочому столі

MT5 також пропонує торгівля без комісії на змінних спредах. В обліковому записі використовуються ринкові моделі виконання із середнім спредом 1,4 пункту. Зауважте, що прослизання може статися під час виконання ринкових операцій. Хоча FxPro може похвалитися 80% без виконання ринкових ордерів ковзання. (і понад 98%+ нульові реквоти; у тому числі 0,66% позитивні реквоти.)

обліковий запис cTrader 

Платформа cTrader FxPro на чорному планшеті

обліковий запис cTrader дозволяє торгувати без комісії з плаваючими спредами для всіх активів. Однак форекс і метали засновані на комісії з набагато нижчими спредами. Очікуйте в середньому 0,3 пункту на ці два активи. Комісія становить $35 на сторону за лот в 1 мільйон. В обліковому записі також використовується ринкове виконання. 

FxPro Edge CFD рахунок

FxPro крайова платформа на мобільному телефоні

Тип рахунку Edge CFD використовує ринкове виконання та стягує плаваючі спреди. Рахунок дозволяє торгувати всіма інструментами з нульовою комісією, а комісії залежать від активу.

Чи можете ви використовувати демо-рахунок на FxPro?

Огляд демо-рахунку FxPro

Абсолютно. Пропозиції FxPro доступ до безкоштовного демо-рахунку на 30 днів. Цей акаунт підходить для перегляду послуг брокера. Оскільки це клон реального ринку, трейдери також можуть використовувати його для практики торгівлі та тестування стратегій. Ви можете мати кілька демо-рахунків, що дозволить вам скільки завгодно практикуватися в демо-версії брокера.

Як увійти у свій торговий рахунок FxPro

Як увійти в торговий рахунок FxPro

Ти можеш увійдіть, щоб торгувати в Інтернеті або в додатку, доступні на настільних комп’ютерах або мобільних пристроях. 

Незалежно від типу облікового запису та платформи, логін однаковий, потрібна електронна адреса та пароль торгового облікового запису

На веб-сайті натисніть на кнопка входу вгорі праворуч. Введіть свою електронну пошту та пароль облікового запису в правих стовпцях і натисніть «Увійти».

У додатках вікно входу є сторінкою за замовчуванням. Введіть свою електронну адресу та пароль в окремих полях і натисніть «Увійти», щоб запустити інформаційну панель. 

Форма входу FxPro

Якщо у вас виникли проблеми, наприклад проблеми з паролем, натисніть кнопку Забули пароль під колонкою пароля, щоб виправити це. Ви також можете зв’язатися зі службою підтримки щодо інших проблем із входом.

Якщо ти включена двоетапна аутентифікація, після введення електронної пошти та пароля вам доведеться дочекатися коду. 

Залежно від налаштувань двоетапної перевірки, код може надійти на ваш телефон або електронну пошту. Отримайте код і введіть його в потрібне поле, щоб отримати доступ до облікового запису.

 

Перевірка: що вам потрібно і скільки часу це займе?

Перевірка на FxPro

Брокер потрібна дійсна ідентифікаційна картка, наприклад національне посвідчення особи, закордонний паспорт або водійське посвідчення, щоб підтвердити вашу особу. 

Клієнти також повинні надати підтвердження адреси, серед яких прийнятним документом є рахунок за комунальні послуги або виписка з банківського рахунку. 

Ці документи мають бути нещодавніми, мати діюче посвідчення особи (не прострочене), рахунок або виписку не старше шести місяців.

Ці документи повинні бути завантажені на платформу. Увійдіть у свій щойно зареєстрований обліковий запис і натисніть «Завантажити документ» серед верхніх кнопок, щоб надіслати їх брокеру.

The брокер зазвичай завершує перевірку протягом одного робочого дня. Статус можна буде переглянути на тій же вкладці документів. Очікуйте завершення до кінця робочого дня, якщо надіслано досить рано. 

Доступні методи оплати для депозиту та зняття

Для внесення та зняття коштів доступно кілька способів оплати. До них належать:

  1. віза
  2. Маестро
  3. Mastercard
  4. банківський трансфер
  5. Брокер до брокера
  6. Neteller
  7. Skrill

Платежі є миттєво зупинився на деяких із цих способів оплати. Але брокер радить клієнтам почекати принаймні одну годину, перш ніж звертатися в службу підтримки, якщо платежі затримуються.

Вклади та зняття є безкоштовно на платформах FxPro. Однак банк або методи оплати можуть стягувати плату за свої послуги переказу. Ця комісія залежить від платіжної системи та її тарифів. Брокер не несе за це відповідальності.

Як внести гроші – пояснюється мінімальний депозит

Вибір способу поповнення депозиту на FxPro

FxPro мінімальний депозит на всіх рахунках становить $100. Це означає, що ви не можете зробити початковий переказ на торговий рахунок, нижчий від цієї суми або її еквівалента. 

В області гаманця на інформаційній панелі натисніть кнопку депозиту та виберіть бажаний спосіб оплати передати. 

Заповніть платіжні реквізити, які містять реквізити рахунку джерела коштів. Введіть суму, яку ви бажаєте перемістити, і підтвердьте правильність даних.

Додавання коштів на депозит на FxPro

Авторизуйте платіж до введення пароля або OTP, якщо застосовно. Натисніть Готово.

Зауважте, що способи банківського переказу зазвичай займають більше часу. Це пов’язано з банком, а не з брокером. Інші методи можуть бути швидшими, особливо електронні гаманці.

FxPro не бере плату за депозити, тому очікуйте, що повна сума буде зарахована на ваш торговий рахунок. Якщо платіжна компанія стягує будь-які комісії, вона повідомить вас перед тим, як ви авторизуєте платіж. Іноді вони зазвичай знімають цю комісію з рахунку, а не надіслану суму.

Бонуси за депозит 

FxPro не пропонує жодних бонусів через правила Європи та FCA

Виведення – як вивести гроші на FxPro

Як внести гроші на FxPro
  1. Натисніть область гаманця на інформаційній панелі та виберіть «Вивести».
  2. Введіть суму, яку ви хочете перемістити зі свого рахунку. 
  3. Виберіть спосіб оплати для рахунку, на який ви хочете перерахувати кошти. 
  4. Заповніть форму запиту, ввівши необхідні дані облікового запису. 
  5. Натисніть Вилучити. 

Зняття коштів зазвичай займає більше часу на обробку. Тому краще вибрати швидший спосіб оплати, наприклад електронний гаманець або місцеві перекази (SEPA). Інші варіанти банківського переказу та оплати карткою можуть зайняти від 3 днів до одного тижня, щоб кошти зарахувалися.

Підтримка клієнтів трейдерів 

Підтримка трейдерів на FxPro

FxPro пропонує послуги підтримки кількох мов 24 години на добу, кожен день. З ними можна зв’язатися через чат, електронну пошту чи телефон.

  • Трейдери в Англії мають безкоштовну лінію, на яку можна зателефонувати будь-коли – 08000 463 050.
  • Англійська лінія підтримки для клієнтів у всьому світі: +44 (0) 203 151 5550.
  • Підтримка електронною поштою доступна за адресою [email protected].
  • Щоб дізнатися про їхні послуги, ви можете зв’язатися з ними за номером +44 (0) 20 3023 1777
Номер служби підтримки клієнтів:Підтримка електронною поштою:Живий чат:Наявність:
Лінія підтримки англійською для клієнтів у всьому світі:
+44 (0) 203 151 5550.
[email protected]Так, в наявності24/7

Навчальний матеріал – Як навчитися торгувати за допомогою FxPro

FxPro навчальні відео

FxPro освітні пропозиції включають статті, описи та відео для трейдерів усіх рівнів. Хоча освітні ресурси досить середні порівняно з тим, що пропонують конкуренти.

Розділ освіти містить маленькі картки, що містять базове пояснення торгових термінів глосарію. Наприклад, ви можете знайти коротку інформацію про такі поняття, як маржинальний виклик або стоп-аут на картці. Є понад 35 карток, і ви можете стежити за прогресом навчання. 

Кожен клас активів на веб-сайті брокера також постачається з необхідною інформацією про інструменти. Під час перегляду веб-сайту новачки отримують вступ до кожної інвестиційної категорії.

Єдиним недоліком його освітніх пропозицій є обмежені відео для досвідчених трейдерів. Їм доведеться покладатися на розділ дослідження та аналізу ринку, щоб розширити свої знання. 

Додаткові збори на FxPro

Інші комісії, які можуть стягуватися за використання послуги FxPro:

  • $15 Одноразова плата за обслуговування рахунку 
  • Щомісячна плата за бездіяльність $5 стягується після 6 місяців бездіяльності облікового запису. 
  • Комісія за обмін, яка змінюється залежно від активу.

Доступні та заборонені країни 

FxPro пропонує послуги клієнтам у всіх країнах і регіонах світу. За винятком обмежених регіонів, наприклад, США, Канади та Ірану.

Висновок – FxPro регулюється та пропонує багато переваг

Нагороди FxPro

FxPro є створена та надійна брокерська компанія. Вони є фантастичним варіантом для кількох активів інвесторів, як новачки, так і досвідчені. Швидкість виконання замовлень і підтримка клієнтів вражають. Однак комісія на відповідних рахунках є вищою, ніж у конкурентів.

Часті запитання (FAQ) про FxPro:

Яка мінімальна сума виведення на FxPro?

FxPro не вказує мінімальний розмір вилучення на своєму веб-сайті. Тому не виключено, що трейдери можуть зняти будь-яку суму. Ви можете зв’язатися безпосередньо з брокером для отримання інформації з цього приводу.

Чи законний FxPro?

Так, FxPro є законним і регульованим брокером. Вони розташовані у Великобританії та регулюються FCA та CySEC, зокрема.

Чи регулюється FxPro у Великобританії?

Так, FxPro працює за ліцензією Управління з фінансового контролю (FCA).

Який мінімальний депозит FxPro?

Мінімальний депозит для будь-якого рахунку FxPro становить $100. Однак брокер рекомендує початковий депозит у розмірі $1000. 

Який тип брокера FxPro?

FxPro не є ні STP, ні ECN брокером. Вони пропонують унікальні послуги трейдингу без дилінгів. Усі замовлення надходять на їхній особистий сервер, куди вони надходять величезні суми торгівлі. Це дозволяє їм зіставляти транзакції без участі людини, що забезпечує швидке виконання за найкращими цінами. Торги не вводяться в електронну комунікаційну мережу, що, на думку брокера, сповільнює виконання. Брокер також вважає виконання STP менш ефективним методом, який практично не впливає на ціну та швидкість.

Чи пропонує FxPro бонуси?

Ні, FxPro не пропонує жодних бонусів клієнтам. Вони мають реферальну програму, за якою вони винагороджують клієнтів за рекомендацію інших. Також доступні партнерські програми. 

Чи є FxPro брокером дилінгової служби?

№ FxPro – недилінговий брокер. FxPro отримує величезні обсяги замовлень на своїх серверах, що дозволяє брокеру підбирати внутрішні угоди за найкращими цінами без втручання дилінгового бюро. Сервери брокера перехресно пов’язані з банками вищого рівня, які забезпечують їх ліквідністю. Немає втручання людини в узгодження угод.

Що таке миттєве виконання?

Миттєве виконання - це замовлення з конкретною ціною та обсягом контракту, який брокер повинен негайно обробити. Брокер може вимагати перекотирування або відхилити угоду, якщо ринкова ціна зміниться. Але вони не можуть змінити ціну виконання, якщо раптова зміна ціни відбудеться перед виконанням.

Що таке ринкове виконання?

Ринкове виконання означає, що торговий ордер може бути виконаний вище або нижче вказаної ціни в котируванні. Це залежить від глибини ринку. Модель ринкового виконання не допускає повторне котирування; замість цього замовлення виконується за найкращою доступною ціною. Однак вона може бути нижче або вище початкової ціни пропозиції.