11234
1.0 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
1.0
текст
1.0
Пропозиції
1.0
Підтримка
1.0
Платформа
0.9

Огляд Binarymate – шахрайство чи ні? – Тест брокера

  • Підтримка 24/7
  • Доступний високий бонус
  • Швидке поповнення рахунку
  • Повернення до 95%
  • Брокер офлайн і обманював клієнтів

Binarymate Сповіщення інвестора:

Брокер Binarymate не в мережі та обманював своїх клієнтів. Це нерегульований брокер без регулювання! Не реєструйтеся за допомогою Binarymate.

➨ Використовуйте найкращу альтернативу Quotex замість Binarymate

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чому хтось хоче торгувати бінарними опціонами, коли є ризик втратити гроші? Це тому, що торгівля бінарними опціонами є одним із найпростіших способів заробити гроші. Крім того, ця торгівля проста для розуміння та легкої виконання. Отже, має сенс торгувати бінарними опціонами. 

Офіційний сайт Binarymate

Для безпечної торгівлі бінарними опціонами вам знадобляться послуги брокера. Але якого брокера вибрати? Добре, BinaryMate є правильною відповіддю. Цей брокер пропонує різні типи рахунків і варіанти торгівлі. 

Крім того, ця торгова платформа наповнена унікальними функціями, наприклад, підтримує мобільну торгівлю, пропонує демо-рахунок, а також опції автоматичної та ручної торгівлі. 

Але які особливості BinaryMate? Чи безпечно? Які різні варіанти торгівлі пропонує BinaryMate? Що ж, усі відповіді на ці та інші питання наведено в цьому вичерпному огляді. 

Що таке BinaryMate?

BinaryMate – це a відома торгова платформа який був заснований у 2016 році. Це один з небагатьох брокерів бінарних опціонів, які отримали позитивні відгуки. Завдяки своїм видатним функціям і абсолютним перевагам BinaryMate створив фурор у світі торгівлі. 

Щоб розпочати торгівлю на цій платформі для торгівлі бінарними опціонами, вам потрібно зробити невелику інвестицію в розмірі $1. 

При торгівлі з BinaryMate ви можете очікувати максимальну ставку виплат 90%, якщо ваші прогнози правильні. Однак, якщо ви неправильно спекулювали на ринку, ви втратите всю суму. 

Найкраще те, що BinaryMate підтримує живий відеочат для допомоги трейдерам. Відеочат створює людську взаємодію між брокером і трейдером. А це ще більше підвищує довіру та надійність. 

➨ Використовуйте найкращу альтернативу Quotex замість Binarymate

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Основні активи, пропоновані BinaryMate

BinaryMate пропонує більше сотень активів для торгівлі. Ці багато варіантів активів доступні, оскільки ця торгова платформа також ділиться своїми послугами з іншими брокерськими платформами. Це означає, що ви можете легко знайти знайомий актив і почати свою торгівлю. 

Варіанти активів поділяються на наступні групи. 

Акції

Одним із популярних способів торгівлі через BinaryMate є інвестування в акції. Щоб здійснити цей метод торгівлі, ви можете купити акції будь-якої даної компанії. А потім можна спекулювати напрямок руху ціни. 

Деякі з популярних акцій, які ви можете обмінювати через BinaryMate, це TATA MOTORS (ІНДІЯ), NISSAN, TESCO, HSBC HOLDINGS (ЛОНДОН), PHARMA, VODAFONE, NETFLIX тощо. 

Валюта

Якщо ви добре розумієте та знаєте валюту, ви можете торгувати різними парами через цю торгову платформу. Крім того, ринок форекс є більш доступним. Таким чином, BinaryMate може допомогти вам отримати значний прибуток. 

Звичайними валютними парами, якими ви можете торгувати через цього брокера опціонів, є EUR/USD, USD/CAD, AUD/USD FUTURE, EUR/AUD, USD/CHF, Bitcoin/CNY, Bitcoin/USD тощо. 

Індекси

BinaryMate дозволяє заробляти гроші, торгуючи різними індексами, наприклад DOW (США), DAX (НІМЕЧЧИНА), РАССЕЛ 2000, CAC (ФРАНЦІЯ), ISE 30 (СТАМБУЛЬСЬКА ФОНДОВА БІРЖА), RTS тощо. 

Товари

Остання група активів, в яку ви можете інвестувати через BinaryMate, — це товари. Тут ви отримуєте різні варіанти торгівлі, як-от срібло, платина, цукор, нафта, золото, майбутнє нафти, майбутнє золото тощо. 

Кожна з цих груп активів має свої плюси і мінуси. Тому краще вибрати знайомий актив. Це тому, що тоді ви можете легко зрозуміти тенденцію цін на актив. А також знижується ризик втрати грошей при торгівлі відомим активом. 

➨ Використовуйте найкращу альтернативу Quotex замість Binarymate

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як почати торгівлю з BinaryMate?

Щоб почати торгувати з BinaryMate, ви можете відвідати його веб-сайт і зареєструватися. Після завершення реєстрації вам потрібно буде внести невеликий депозит у розмірі $250. Максимальна сума депозиту для BinaryMate становить $50,000. 

Після того як ви зробили мінімальний депозит, ви можете почати торгувати, вибравши будь-які знайомі активи. Ви також можете розробити стратегію торгівлі, щоб зрозуміти волатильність ринку та рух ціни на товар, який ви продали або придбали. 

Типи облікових записів з BinaryMate 

Різні трейдери на BinaryMate мають різні цілі. Тому ця платформа пропонує три різні торгові рахунки. 

Ці рахунки мають різні мінімальні суми депозиту та пропонують різні переваги. Отже, виходячи з ваших інтересів, цілей, бюджету та наданих функцій, ви можете вибрати будь-який торговий рахунок. 

Бронзовий рахунок 

Бронзовий рахунок є найдоступнішим серед усіх. Для цього потрібен мінімальний депозит $250. Максимальна сума депозиту для бронзового рахунку становить $1000. 

Це правильний вибір для трейдерів-початківців, які мають невеликий досвід бінарні опціони торгівля. 

Після того, як ви внесли мінімальний депозит, ви отримаєте доступ до чатів у режимі 24/7 з командою підтримки клієнтів. Крім цього, ви також отримуєте вітальний бонус 20% і демо-рахунок для практики торгівлі. 

Не кажучи вже про те, що з бронзового рахунку ви можете зняти свою суму виграшу протягом години. 

Срібний рахунок

Щоб отримати доступ до срібного рахунку, ви можете внести суму від $1000 до $3000. Сплативши цю суму, ви зможете користуватися всіма функціями бронзового облікового запису та іншим. 

Для початку, срібний рахунок дає вам можливість зробити перші три безризикових ходи. Це означає, що навіть якщо ваші припущення невірні, ви не втратите гроші. Це тому, що BinaryMate компенсує ваші втрати, пропонуючи вам бонус. 

Крім того, вітальний бонус для срібного рахунку становить 50%. Ви також можете отримати уявлення про торгівлю бінарними опціонами за допомогою веб-сесій майстер-класів. 

Золотий рахунок

Золотий рахунок є найдорожчим варіантом серед усіх, але він вартий кожної копійки. Щоб почати торгувати з золотим рахунком, необхідно внести мінімальний депозит у розмірі $3000. Максимальна сума, яку ви можете внести, становить $10000. 

Після внесення депозиту ви зможете користуватися всіма перевагами торгівлі срібним рахунком та іншим. Цей преміальний обліковий запис BinaryMate пропонує бонус 100%. Крім цього, ви отримаєте персонального менеджера з успіху та швейцарську передплачену картку. 

Весь обліковий запис пропонує функцію чату 24/7 і можливість вивести протягом години. 

➨ Використовуйте найкращу альтернативу Quotex замість Binarymate

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Особливості BinaryMate 

Як і BinaryMate, існує багато інших торгових платформ. Однак цікаві функції, згадані нижче, виділяють цього брокера серед інших. 

Можливість торгівлі вручну або автоматично

З BinaryMate трейдери отримують можливість здійснювати автоматичні операції, використовуючи найкращі інструменти. Трейдери навіть можуть робити весь аналіз для торгівлі вручну. Це залежить від уподобань. 

Стандарти високої безпеки

Оскільки BinaryMate є однією з торгових платформ високого рейтингу, вона використовує передові технології для збереження коштів свого трейдера. 

Доступ з будь-якого пристрою

Якщо ви торгуєте бінарними опціонами за допомогою BinaryMate, ви можете зробити це з будь-якого пристрою. Це тому, що ця торгова платформа має власне програмне забезпечення. 

BinaryMate розроблено таким чином, щоб трейдери могли використовувати його на смартфонах, планшетах, ПК та Mac. Інтерфейс цієї торгової платформи безперебійно працює у таких браузерах, як Safari, Google Chrome тощо. Крім того, трейдери також можуть завантажити спеціальний додаток BinaryMate для торгівлі в будь-якому місці та в будь-який час.

Без затримок у торгівлі

Навіть хвилинна затримка в торгівлі опціонами може призвести до втрати виграшної торгівлі. Але ваша торгівля не затримується, коли ви використовуєте BinaryMate. 

Інноваційне програмне забезпечення цієї платформи мінімізує затримку та гарантує, що кожна торгівля здійснюється в режимі реального часу. 

Вилучення

На відміну від інших платформ для торгівлі бінарними опціонами, ця не займає 3-5 днів, щоб вивести суму виграшу. Трейдер може легко зняти суму всього за годину. Мінімальна сума, яку може зняти трейдер, становить $50. 

Трейдер може використовувати Visa, PayPal, MasterCard, American Express, Unipay і інші варіанти виведення.

Демо-рахунок

BinaryMate пропонує варіант демо-рахунку для трейдерів-початківців, які хочуть попрактикуватися та зрозуміти торгівлю бінарними опціонами перед використанням реальних грошей. Після реєстрації в BinaryMate і внесення мінімальної суми ви зможете отримати доступ до цього облікового запису. 

Конкурс 

Трейдери BinaryMate можуть взяти участь у конкурсі, який організовує ця платформа, щоб допомогти трейдерам отримати значний прибуток. Конкурси доступні як для новачків, так і для професійних трейдерів. 

Різні правила та умови кожного вмісту роблять їх захоплюючими та складними.  

➨ Використовуйте найкращу альтернативу Quotex замість Binarymate

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Торгові особливості:

Торгові функції в BinaryMate бувають трьох типів. 

Turbo Trades

Якщо ви хочете торгувати кілька разів за короткий проміжок часу, ви можете використовувати турбо торгівлю. В основному його використовують трейдери, які не мають багато часу. Турбо торгівля починається з 30 секунд і триває до 30 хвилин. 

Ця функція стане в нагоді, коли трейдер хоче отримати значний прибуток, використовуючи тренд або ринкову стратегію. Не кажучи вже про те, що трейдер також може втратити гроші, якщо спекуляції невірні. 

Довгострокові Торги

Довгострокові угоди є протилежністю турбо-торгівлі. Ця функція торгівлі триває від тижня і триває до 5 тижнів. 

Трейдери, які використовують довгострокову функцію, отримують достатньо часу, щоб проаналізувати ринкові тенденції, графіки та рух ціни на актив. 

Внутрішньоденна торгівля

Ця торгова функція знаходиться між турбо-торгівлею та довгостроковою торгівлею. Використовуючи цю функцію, ви можете спрогнозувати ціну даного товару на наступний день. 

Щоб здійснити внутрішньоденну торгівлю, ви можете вибрати з 30 доступних активів, які пропонує BinaryMate. 

Переваги BinaryMate

Завдяки своїм унікальним функціям BinaryMate встановив тенденцію в бінарних торгових платформах. І ось деякі з переваг використання цього брокера бінарних опціонів. 

Високі прибутки 

Торгівля з BinaryMate може допомогти вам отримати значний прибуток. Це тому, що якщо ви правильно спекулювали ринок, ви отримаєте приблизно 90% виплату, що є максимальною виплатою, яку пропонує будь-який брокер бінарних опціонів. 

Кілька активів

Маючи понад сотні активів, BinaryMate дає можливість трейдерам торгувати будь-яким знайомим активом. За допомогою цієї торгової платформи можна інвестувати в індекси, акції, валюти та товари. 

Різні варіанти торгових вікон

BinaryMate зробив торгівлю легкою та швидкою для всіх. Він пропонує різні варіанти торгового вікна, які починаються від 30 секунд і можуть тривати до одного року. 

Багатомовна підтримка 24/7

Торгуючи за допомогою BinaryMate, ви можете зв’язатися з командою обслуговування клієнтів, якщо у вас виникнуть труднощі, оскільки вони доступні 24/7. Крім того, мова не буде перешкодою, оскільки ця торгова платформа пропонує багатомовну підтримку. 

Безперервна торгівля

BinaryMate надає своїм трейдерам можливість заробляти більше грошей, торгуючи без зупинок. Це означає, що трейдери можуть вкладати свої гроші в бінарні опціони навіть у вихідні дні. 

Крім того, у вихідні дні волатильність ринку менша. Таким чином, трейдери можуть підтримувати інтерес до нудних вихідних, торгуючи в будь-який час. 

Різні інвестиційні бали

BinaryMate дає змогу торгувати з використанням різних інвестиційних цінностей. Це означає, що трейдери можуть інвестувати від $1 до $10 000 для здійснення однієї операції. 

Досвідчений трейдер 

Незалежно від того, чи ви трейдер новачок чи просто потребуєте допомоги, досвідчені трейдери BinaryMate допоможуть вам. Це тому, що ця платформа уможливила торгівлю під професійним керівництвом трейдера. 

➨ Використовуйте найкращу альтернативу Quotex замість Binarymate

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Недоліки BinaryMate

Як і будь-яка інша платформа для торгівлі бінарними опціонами, ця платформа також має деякі недоліки. Ось декілька з них. 

Проблеми з виведенням 

Під час торгівлі бінарними опціонами за допомогою BinaryMate ви можете зіткнутися з проблемою з виведенням виграшних грошей. Але це не є суттєвою проблемою, оскільки проблему можна швидко вирішити, звернувшись до служби підтримки клієнтів. 

Обмежені торгові інструменти

Як і інші брокери бінарних опціонів, ця торгова платформа також не пропонує кількох торгових інструментів. Отже, брак якісних торгових інструментів може бути проблемою. 

Але щоб подолати цей недолік, BinaryMate пропонує різні освітні ресурси, такі як аналіз ринку та моделі торгівлі. Трейдери можуть використовувати ці інструменти, щоб краще зрозуміти ринок. 

Після того, як ви зрозумієте ринок опціонів, ви зможете швидко усунути ризик і підвищити свою прибутковість. 

Високі шанси на програш

Справді, функція турбо-торгівлі BinaryMate дає трейдерам можливість торгувати кілька разів на день, але це також підвищує високий ризик. Це тому, що якщо спекуляції невірні або якщо ринок раптово коливається, трейдер втратить гроші. 

Обмеження BinaryMate 

Незважаючи на те, що ця чудова платформа має вражаючі функції, є кілька обмежень, які ви повинні знати. 

  • Ця торгова платформа стягує комісію за виведення коштів. 
  • Він не забезпечує захист від негативного балаяжу. 
  • Він не торгує незначними валютними парами. 
  • Це не гарантує стоп-лосс. 

Вибір для торгівлі з BinaryMate 

Торгуючи за допомогою BinaryMate, ви не обмежуєтеся використанням будь-якого окремого виду торгівлі. Це тому, що ця платформа пропонує три різні типи опцій, тобто 

  • 60 секунд.
  • Один дотик. 
  • Стандартний високий/низький.

Трейдери можуть використовувати ці варіанти під час торгівлі такими активами, як товари, валюти, акції або індекси за допомогою BinaryMate. 

Освітні ресурси на BinaryMate

Інноваційні торгові функції зробили BinaryMate надійною платформою, але без належного розуміння ринку неможливо передбачити рух ціни на актив. 

Ось чому BinaryMate пропонує різні види освітніх ресурсів та інструментів, як-от ідеї торгових моделей, коментарі експертів та аналіз ринку. Трейдери можуть використовувати ці ресурси, щоб детально зрозуміти ринок опціонів. 

Освітні ресурси також допомагають трейдеру розробити аналітичний підхід, який додатково допомагає їм зрозуміти, як працює BinaryMate. 

➨ Використовуйте найкращу альтернативу Quotex замість Binarymate

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чи безпечно BinaryMate? 

Оскільки BinaryMate не регулюється, безпека – це перше, що спадає на думку трейдеру. Але найкраще те, що ця торгова платформа безпечна і отримала кілька позитивних відгуків. 

Незважаючи на те, що цей брокер опціонів не регулюється, його материнська компанія, тобто Suomen Kerran LP, юридично зареєстрована в Шотландії. 

Дійсно, регуляторна ліцензія могла б покращити позицію BinaryMate на ринку. Тому використовувати платформу небезпечно.

Чи безпечні гроші з BinaryMate?

Жоден уповноважений орган не регулює BinaryMate, але це не означає, що ваші гроші під загрозою. Коли ви торгуєте бінарними опціонами за допомогою цієї платформи, ваші гроші надійно зберігаються через банк рівня 1.

Банк 1-го рівня – це рівень безпеки, який захищає капітал трейдера та може протистояти будь-яким раптовим фінансовим збиткам. Це означає, що ваші вкладені гроші в безпеці з BinaryMate. Однак ви втратите гроші, якщо неправильно спекулювали на ринку. 

Торгівля CFD на BinaryMate

BinaryMate робить можливість торгівлі CFD доступною для трейдерів. Отже, поряд з бінарними опціонами, трейдери можуть торгувати ще одним похідним. 

За допомогою цієї платформи ви можете вибрати будь-яку торгівлю CFD. Після вибору вкладки торгівлі ви можете продати або купити актив на основі аналізу ринку. 

Плата за бездіяльність

Комісія за неактивність — це сума, яку трейдер повинен сплатити, коли він не торгував протягом тривалого часу. Немає стандартної суми комісії за неактивність, оскільки вона змінюється від одного брокера до іншого. 

Поряд з брокером, деякі фінансові компанії також стягують комісію за неактивність. Брокерські агенти зазвичай заявляють про бездіяльність сума збору

Під час торгівлі з BinaryMate ви повинні сплатити невелику плату за неактивність залежно від типу рахунку, на якому ви торгуєте. 

Комісія за депозит

Комісія за депозит – це сума, яку трейдер повинен сплатити, вносячи гроші на свій торговий рахунок з банківського рахунку. У порівнянні з іншими методами фінансування, брокер стягує високу комісію за депозит, коли гроші вносяться за допомогою кредитної картки. 

Найкраще те, що BinaryMate стягує мінімальну комісію за депозит. Але комісія не є фіксованою, оскільки вона змінюється залежно від способу оплати, який використовує трейдер. 

Комісійні збори

Комісійна комісія — це сума, яку стягує брокер за допомогу трейдерам у купівлі або продажу будь-якого активу. Кожен брокер не стягує однакову комісію, оскільки вона змінюється залежно від кількох факторів. 

Фактори зміни включають різні типи фінансових активів, типи торгівлі та типи торгових рахунків. Брокер стягує комісію лише після завершення операції. 

Тут важливо те, що BinaryMate стягує найменшу комісію за інструменти CFD. Таким чином, ви можете швидко торгувати з BinaryMate, не сплачуючи величезних комісій. 

➨ Використовуйте найкращу альтернативу Quotex замість Binarymate

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Комісія за виведення

Комісія за зняття коштів – це сума, яку потрібно сплатити під час виведення грошей з рахунку BinaryMate. Комісія залежить від методу, який використовується для виведення грошей. 

Комісія за зняття коштів не є фіксованою, оскільки комісія брокера базується на різних комісіях за конвертацію валюти, комісії за обробку переказу та різному часі обробки. 

Використовуючи BinaryMate, ви можете знімати гроші за допомогою різних варіантів, таких як кредитні картки, Perfect Money, MasterCard, банківський переказ, VISA тощо. 

BinaryMate краще за інших?

Побачивши переваги та недоліки BinaryMate, можна швидко зробити висновок, що ця платформа для торгівлі опціонами є надійною. А також, це краще, ніж у багатьох інших брокерів опціонів. 

Хоча найбільша торгова платформа не пропонує три безризикові торгівлі, BinaryMate пропонує. Крім того, торгові платформи зазвичай не забезпечують підтримку відеочату в реальному часі. Однак ця платформа зробила функцію відеочату доступною для трейдерів. 

Крім того, більшість бінарних брокерів не дозволяють торгувати кількома активами, але через BinaryMate можна торгувати різними активами.  

Висновок з мого огляду: шахрайство та офлайн-брокер!

BinaryMate є одним із кілька брокерів бінарних опціонів що дозволяє трейдеру торгувати, використовуючи різні активи. Хоча платформа нова, їй довіряють кілька людей. Але веб-сайт працює в режимі офлайн і не регулюється. Він обманював своїх клієнтів!

Що стосується плюсів, BinaryMate пропонує функцію швидкого виведення з мінімальною сумою зняття $50. Крім того, він забезпечує найвищу виплату та підтримує відеочат у прямому ефірі. Крім того, ця торгова платформа пропонує три різні торгові рахунки, які вимагають окремої суми депозиту.  

Найбільшим недоліком BinaryMate є високі комісії, оскільки для цього потрібен початковий депозит у розмірі $250. Але ця сума депозиту варта кожного пенні, оскільки платформа пропонує вражаючі функції, щоб зробити кожну торгівлю прибутковою.

➨ Використовуйте найкращу альтернативу Quotex замість Binarymate

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання (FAQ) про BinaryMate:

Які методи фінансування використовує BinaryMate?

Торгуючи бінарними опціонами за допомогою BinaryMate, ви можете використовувати кілька способів внести гроші на свій рахунок. Ви можете використовувати кредитні картки, VISA, Neteller, Perfect Money та інші способи. 

Як працює служба обслуговування клієнтів BinaryMate? 

BinaryMate пропонує послуги чату для своїх трейдерів, які доступні п’ятьма різними мовами, тобто англійською, французькою, російською, іспанською та тайською. 
Окрім відеочату в прямому ефірі, BinaryMate також пропонує контактну веб-форму, яку ви можете заповнити, щоб отримати детальні відповіді на всі ваші запитання. 

Чи є BinaryMate глобальним? 

Одна річ, яка зробила BinaryMate кращим торговим брокером, - це його охоплення. Ця платформа зробила свої послуги доступними в 194 країнах. Ця торгова платформа має понад 10 000 користувачів по всьому світу. 

Чи є BinaryMate провідним брокером?

Хоча важко припустити, що BinaryMate є провідним брокером, це, безсумнівно, один з найкращих брокерів на ринку. Це тому, що високий рівень безпеки цієї платформи забезпечує безпеку інвестованих грошей і дає трейдерам спокій, коли вони торгують. 

Чи регулюється BinaryMate?

BinaryMate не регулюється, але його материнська компанія, Suomen Kerran LP, юридично зареєстрована в Шотландії.

Чи законний BinaryMate?

Багато трейдерів повідомляють, що стали жертвами шахрайства через BinaryMate. Оскільки немає жодного регулювання та платформа офлайн, ми не можемо сказати, що BinaryMate є законним.

Чи має BinaryMate ліцензію?

BinaryMate не має інстанцій регулювання, що контролюють діяльність брокера. Тому платформа не ліцензована. Трейдери повинні бути обережними, інвестуючи свої гроші.

Де знаходиться BinaryMate?

Материнська компанія BinaryMates, Suomen Kerran LP, юридично зареєстрована та розташована в Шотландії.