11234
1.0 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
1
текст
1
Пропозиції
1
Підтримка
1
Платформа
1
Врожайність
1

Огляд Ayrex – це шахрайство чи ні? – Тест брокера

  • Безкоштовний демо-рахунок
  • Швидке виконання торгівлі
  • Професійна платформа
  • Конкурси
  • Брокер офлайн і обманює клієнтів

Ayrex Сповіщення інвестора:

Брокер Ayex офлайн і обманював своїх клієнтів. Це нерегульований брокер без регулювання! Не реєструйтесь за допомогою Ayrex!

➨ Зареєструйтеся з найкращою альтернативою Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Логотип Ayrex

Чи є Ayrex шахрайством чи надійним брокером бінарних опціонів? – Докладніше про це в цьому новому огляді 2023 року. Я протестував торгову платформу і покажу вам усі переваги та недоліки. Дізнайтеся, чи варто вкладати свої гроші в цього брокера.

Що таке Ayrex? – представила компанія

Ayrex — міжнародний брокер бінарних опціонів. Ви можете зробити ставку на зростання або падіння ринків. Якщо ви праві, вони виплачують високу віддачу/прибутковість. Компанія базується в Сент-Кітс і Невісі і була винайдена в 2014 році. Брокером управляє Advanced Binary Technologies Ltd. Вони приймають трейдерів з усього світу, крім США, Ірану та деяких інших країн.

Брокер пропонує вам торгувати бінарними опціонами з більш ніж 60 різними активами. Виконання є одним із найшвидших на власно розробленій торговій платформі. Крім того, є підтримка по телефону, чату та електронною поштою. Початківці можуть почати з безкоштовного Демо-рахунок бінарних опціонів та дізнайтеся більше про торгівлю в освітньому центрі.

Факти про Ayrex:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQXlyZXggU0NBTSBvciByZWxpYWJsZSBicm9rZXI/IC0gRXhrbHVzaXZlIFJldmlldyAyMDE5IHwgQmluYXJ5IE9wdGlvbnMiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYw IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL0xFbEJveE5tQ3BJP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFj Y2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGF yZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Умови торгівлі бінарними опціонами з Ayrex

З мого досвіду, Ayrex є дуже професійним брокером, який надає своїм трейдерам першокласну фінансову торгівлю. Ayrex — це чистий брокер бінарних опціонів. Ви можете торгувати більш ніж 60 різними активами (форекс, товари, криптовалюти). Термін дії опцій починається з 30 секунд і триває до години. Прибутковість/прибутковість становить від 70 до 951 TP1T. Активи, які найбільше торгуються, дають вам найвищий прибуток.

Робіть ставку на зростання та падіння ринків. Великою перевагою Ayrex є швидке виконання торгів. Відкрийте свої угоди за 0,028 секунди. Це дуже швидке та найкраще виконання в усьому світі.

Контрольний список бінарних опціонів
  • Повертає 70 – 92%+
  • Короткострокові операції 30 секунд
  • Швидке виконання 0,028 секунди
  • Більше 60 активів

Що важливо для трейдера бінарних опціонів?

Перш за все найважливіші речі для торгівлі Бінарні опціони прибутковими є прибуток від активів і виконання торгів. Крім того, дуже важлива різноманітність активів. Досвідчені трейдери знають, що ви можете отримати легкий прибуток, спостерігаючи за понад 60 ринками. Очевидно, що Ayrex пропонує трейдеру те, що йому потрібно. Підсумовуючи, умови торгівлі комфортні та рекомендовані.

Тестування торгової платформи

На платформі ви можете використовувати безкоштовний демонстраційний або реальний рахунок для торгівлі бінарними опціонами. Налаштуйте графіки на різних таймфреймах і використовуйте смуги Боллінджера як індикатор. Це чиста і проста у використанні торгова платформа. Особливо для новачків на платформі багато інформації. Веб-сайт справляє сучасне враження та має хороші результати завдяки чистому меню.

Недоліком цієї платформи є те, що вона не дуже настроюється і не гнучка. Відсутні різні варіанти розробки власних торгових стратегій. З іншого боку, досвід торгівлі був ідеальним. Це весело, тому що немає затримок чи інших проблем. Виконання торгівлі є одним із найшвидших у світі. Ayrex каже, що трейдери можуть відкрити позицію за 0,028 секунди. Я це довів, і вони мають рацію.

Також платформа доступна для мобільної торгівлі, але тільки для пристроїв Android. На закінчення, це не найкраща, але це прийнятна платформа для максимально швидкої торгівлі на свічковому графіку.

Ayrex Trading
Скріншот торгової платформи Ayrex

Як використовувати Ayrex? – Підручник з торгівлі

Робіть ставки на більш ніж 60 різних ринках, що ростуть або падають. Це можуть бути Forex, акції, товари або криптовалюти. Платформа відкрита для торгів цілодобово. Зрозуміти функцію бінарних опціонів дуже легко і просто. Просто зробіть прогноз руху ціни на актив. Прогноз має бути обмежений часом закінчення терміну дії. Бінарні опціони закриваються автоматично після закінчення певного часу. Існують різні часові горизонти для короткострокової або довгострокової торгівлі.

Наприклад EUR/USD – 90%. Це означає, що якщо ви відкриваєте угоду з інвестиційною сумою 100$ і спрогнозуєте правильний напрямок ринку, ви отримаєте виплату в розмірі 190$. 100$ повернення суми інвестицій і 90$ прибутку в певний час. Ви можете налаштувати бінарні опціони за своїм бажанням.

  1. Виберіть ринок, на якому хочете торгувати
  2. Проаналізуйте та зробіть прогноз напрямку майбутнього руху ціни
  3. Візьміть будь-який часовий горизонт/час закінчення торгівлі
  4. Робіть ставку на зростання або падіння ринків
  5. Отримайте високий прибуток понад 90%
  6. Виплатіть свій прибуток
➨ Зареєструйтеся з найкращою альтернативою Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Дуже швидке виконання для Ayrex Traders

Ще одна перевага платформи – ринкові дані та рух цін. З мого досвіду, вони не маніпулюють графіками і не дають вам фальшиву ціну. Я порівняв його з іншими брокерами та постачальниками ринкових даних. Ayrex завжди пропонує найкращу ціну та найшвидше виконання. Вони не брешуть, коли кажуть: «Бінарні опціони заново винайдені». Торгувати на платформі дуже комфортно.

Доступна мобільна торгівля

Крім того, мобільна торгівля доступна для вашого смартфона, але вона доступна лише для користувачів Android. Це недолік для всіх користувачів Apple. Сьогодні трейдерам потрібна мобільна торгівля. Торги можуть відкривати, редагувати або закривати позиції, як зазвичай за допомогою цієї програми. Можна зв’язатися зі службою підтримки клієнтів, і в той же час можлива обробка депозитів і зняття коштів. На закінчення можна сказати, що додаток хороший, як платформа для веб-торгівлі.

Безкоштовний депозитний бонус Ayrex

Ayrex пропонує депозитний бонус. Це єдиний бонус, який вони пропонують. Він може бути максимум 30% і залежить від інвестованої суми (10%, 20%, 30%). Ви можете скасувати бонус у будь-який час одним кліком. Це корисна перевага. Бонус повинен бути скасований або вимоги щодо бонусу були виконані для виведення.

Оборот бонусу має становити х40. Наприклад, ви отримуєте бонус у розмірі 1000$. Тепер ви повинні зробити обсяг торгівлі в 40,000$, перш ніж ви зможете зняти бонус.

Ayrex-бонус
Бонус Ayrex

Як відкрити безкоштовний демо-рахунок

Демо-рахунок – це рахунок, який фінансується віртуальними грошима. Багато трейдерів використовують віртуальні рахунки, щоб отримати перший досвід роботи з платформою. Кожен повинен самостійно спробувати брокера, перш ніж почати торгувати реальними грошима. У демо-рахунку ви можете практикувати бінарні опціони та перевірити, як працює брокер. Крім того, досвідчені трейдери можуть розробляти нові стратегії або намагатися торгувати на нових ринках. З Ayrex вам не потрібна реєстрація, щоб спробувати демо-рахунок.

  • Вам не потрібна реєстрація
  • З великої літери 1000$

Відкрийте свій справжній рахунок у Ayrex за кілька кроків

Відкрити свій справжній рахунок в Ayrex дуже легко. Я покажу вам наступні кроки. По-перше, вам знадобиться лише ваша електронна адреса, країна та справжнє ім’я. Після цього ви отримуєте доступ до торгової платформи (для реєстрації використовуйте форму нижче). На мою думку, перед тим як починати інвестувати реальні гроші, вам слід підтвердити свій рахунок 100%.

Перевірка така ж проста, як і реєстрація. Просто завантажте фотографію/документ вашого паспорта. Брокер перевірить ваш документ і підтвердить рахунок. Це займає 24 години або менше. Це важливо знати, оскільки зняття коштів без перевірки не допускається.

  • Зареєструйтеся за допомогою електронної пошти, імені та секретного пароля
  • Підтвердьте свій обліковий запис за допомогою паспорта.
➨ Зареєструйтеся з найкращою альтернативою Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Зняття та депозит через Ayrex Broker 

З мого досвіду, проблем з депозитом і виведенням немає. Використовуйте різні способи оплати для внесення депозиту менш ніж за 2 хвилини. Мінімальний депозит на Ayrex Broker становить 5$. Іноді способи оплати залежать від країни торговця. Використовуйте кредитну картку, криптовалюти або інші електронні гаманці, такі як Skrill або Neteller.

Система виведення працює дуже швидко і надійна. Максимум через 24 години вилучення здійснюється. Зняття коштів вони здійснюють кожен робочий день.

Ви можете використовувати такі способи оплати:

  • Кредитні картки (Master, Visa)
  • біткойн
  • Neteller
  • Skrill
  • Bankwire
  • FasaPay
  • UnionPay

Мій доказ вилучення Ayrex

Деякі трейдери стверджують, що це нерегульовано Брокери бінарних опціонів не виплачують свій заробіток. З мого досвіду, Ayrex виконала всі мої запити на відкликання. Я заробив багато грошей у цій компанії в минулому, і я завжди знімаю свої заробітки, щоб бути в безпеці. На наступному знімку екрана ви побачите мій доказ відкликання:

Ayrex-стійкість до зняття
Доказ відміни Ayrex
➨ Зареєструйтеся з найкращою альтернативою Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Огляд конкурсу Ayrex

Для просунутих трейдерів і трейдерів без грошей Ayrex пропонує a безкоштовний демо конкурс для всіх. Конкурс проводиться 3 рази на тиждень з місячним призом 1080$. Розпочати конкурс можуть усі, хто отримав демо-рахунок. Крім того, вам не потрібно нічого робити, щоб приєднатися до конкурсу. Це автоматично.

За 15 хвилин до початку конкурсу ви отримаєте сповіщення на торговій платформі. Конкурс триває одну годину з шансом виграти 100$. Ще одна велика перевага полягає в тому, що ви можете виграти призи за 2, 3 місце тощо. Перші 8 учасників отримають приз.

Як виграти конкурс Ayrex?

Просто торгуйте якомога краще і займайте високе місце в рейтингу. Дозволена лише короткострокова торгівля, оскільки конкурс триває 1 годину. Підсумовуючи, конкурс є дуже унікальним для брокера бінарних опціонів.

Ayrex-Бінарний-конкурс
Конкурси Ayrex

Підтримка та обслуговування трейдерів

Підтримка доступна в звичайні робочі дні, пн – пт, 7:00 – 23:00 (EET). Брокер пропонує підтримку телефоном, чатом електронною поштою. Для більших клієнтів вони отримали спеціально підготовлених менеджерів по роботі з клієнтами. Підтримка працює дуже швидко і доступна 9 різними мовами, як і головна сторінка.

У підсумку, підтримка надійна та ввічлива. Вони швидко відповідають і розуміють запитання за кілька секунд. З додатковими питаннями ви можете зателефонувати їм за телефоном.

ПІДТРИМКА:ДОСТУПНО:ТЕЛЕФОН:
Телефон, електронна пошта, чат24/5 пн – пт, 7:00 – 23:00 (EET)+44 20 3322 7337

Чи законний Ayrex? – Афера чи ні? – Мій висновок з огляду: Брокер офлайн

Ayrex цікавий для початківців і просунутих трейдерів. На мій погляд, це надійний брокер бінарних опціонів протягом 4 років, але зараз веб-сайт офлайн, і деяких клієнтів обманюють. Я знаю цього брокера, і я торгував там багатьма угодами в минулому. З Ayrex ви можете отримати найкраще виконання для бінарних опціонів. Ось чому брокер такий популярний, і я використовую цю платформу для своєї короткострокової торгівлі.

Вони пропонують вам умови для успішної торгівлі більш ніж 60 різними активами. Перш за все, спробуйте скористатися безкоштовним демо-рахунком. Коли ви відчуєте себе комфортно, ви можете почати з невеликого депозиту 5$. Якщо залишилися питання, ви можете звернутися в підтримку. Вони відповідають прямо за кілька секунд. Підсумовуючи, Ayrex був хорошим брокером, але тепер це шахрайство.

Переваги та недоліки Ayrex:

  •  Вихід 70 – 95%
  •  30 Second-Trades
  •  Дуже швидке виконання
  •  Зрозуміла та зручна платформа
  •  Бонусна програма
  •  Безкоштовний конкурс
  •  Немає регламенту
  • Брокер офлайн, а деякі клієнти ошукані!
➨ Зареєструйтеся з найкращою альтернативою Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання (FAQ) про Ayrex:

Чи регулюється Ayrex?

Ні, Ayrex не регулюється та привернув негативну увагу через шахрайство. Ми не рекомендуємо цю платформу.

Чи довіряють Ayrex?

Ayrex втратив довіру багатьох трейдерів, яких платформа обдурила. Багато людей втратили свої гроші. Тому ми не можемо сказати, що Ayrex заслуговує довіри.

Чи є Ayrex законною компанією?

Ayrex не є законною компанією, оскільки її було виведено з мережі через шахрайство.

Що таке торгівля Ayrex?

Торгівля Ayrex відноситься до торгівлі фінансовими активами на торговій платформі Ayrex.

Чи є Ayrex халяльним?

Ayrex не можна вважати халяльним. Брокер був відомий шахрайством і шахрайством у минулому. Відповідно, Ayrex не халяль, а харам.

Що таке варіант Ayrex?

Опціон Ayrex — це бінарний опціон, яким можна торгувати на платформі Ayrex. Зараз платформа офлайн і більше не пропонує ці фінансові інструменти.