12345
4.9 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
4.5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд Tickmill – реєструватися чи ні? – Тест брокера

  • Регулюється FCA, CySEC, FSCA та FSA
  • Швидке відкриття рахунку
  • Низькі комісії та необроблені спреди
  • Безкоштовний депозит і зняття
  • Доступний демо-рахунок
  • MetaTrader 4 і MetaTrader 5

Розгляд торгових витрат є вирішальним при плануванні пошуку можливостей на фінансових ринках або поміняти брокерів. Трейдери мають на вибір великий пул авторитетних брокерських компаній. Тому перед реєстрацією необхідно порівняти послуги. Існує велика кількість недорогих брокерів, але лише деякі з них мають відповідні ліцензії та пропонують послуги стандартної якості. 

Ми протестували кілька недорогих платформ, щоб порівняти умови торгівлі та загальні брокерські послуги. У цьому огляді ми поділитися нашими висновками на Tickmill, один із доступних регульованих онлайн-брокери. Якщо ви шукаєте брокера з нижчими винагородами, читайте далі, щоб дізнатися, чи підходить вам цей брокер.

Офіційний сайт брокера Tickmill
Офіційний сайт Tickmill
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Що таке Tickmill? – Короткі факти про компанію

Tickmill є онлайн міжнародний форекс і CFD головний офіс брокера в Лондоні. Компанія була заснована в 2014 році на Сейшельських островах і зараз має кілька офісів по всьому світу. Серед них головний офіс у Великобританії та філії на Кіпрі, Сейшельських островах, Південній Африці та Малайзії.

Tickmill є зареєстрований у кількох вищих фінансових установах і є одним з найбільш надійних брокерів. Ринки Tickmill пропонують доступ до торгівлі та інвестування в різні фінансові активи, як-от CFD, форекс, індекси, криптовалюти, метали тощо облігації.

Понад 75 000 активних клієнтів використовувати брокерські рахунки Tickmill. Брокер також має 9000+ афілійованих партнерів у всьому світі та може похвалитися понад $13 мільйонами щорічних виплат для свого IB (Introducing Broker). Компанія отримала кілька міжнародних відзнак і нагород, у тому числі глобальну нагороду за найкращого брокера Forex Spreads 2022 та найкраще обслуговування клієнтів 2021.

Нагороди Tickmill
Нагороди Tickmill

Факти про Tickmill:

  • Штаб-квартира в Лондоні
  • Заснована в 2014 році
  • Відзначене нагородами обслуговування клієнтів і платформи
  • Регулюється в Європі, Великобританії, Африці та Азії
  • До $13 мільйонів щорічних виплат для IBS
  • Річний дохід $70+ мільйонів
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Правила: – Чи регулюється Tickmill? де Як працює регулювання? Як воно виконується?

Tickmill штаб-квартира у Великобританії зареєстрована у вищому фінансовому органі країни FCA. Його інша дочірня компанія, Tickmill Europe Ltd, працює за ліцензією Кіпрська комісія з цінних паперів і бірж CySEC.

Офіційний логотип CySEC

The відповідні органи також регулюють діяльність компанії в Африці та Азії. Tickmill.com належить до групи Tickmill, яка зареєстрована на Сейшельських островах Мае в Управлінні фінансових послуг. Ці фінансові органи забезпечують дотримання правил, що забезпечують безпеку коштів і даних клієнтів. Це означає, що Tickmill гарантує захист клієнта. 

Офіційний логотип Управління фінансового контролю (FCA)

Брокер тримає кошти трейдерів окремо від рахунку компанії. Ліцензії також роблять їх учасниками кількох авторитетних схем компенсації. Це слугує страховкою для клієнтів на випадок неймовірних претензій або банкрутства. Для всіх клієнтів передбачено захист від негативного балансу. 

Номери регулятора та ліцензії Tickmill:

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Заходи безпеки трейдерів і ваших грошей

Tickmill Групові ліцензії та регулювання
Tickmill Групові ліцензії та регулювання

Tickmill має відокремлювати кошти клієнтів від власних як ліцензію згаданих вище фінансових установ вищого рівня. Кошти клієнтів зберігаються світові банки найвищого рівня, окремо від компанії. 

Tickmill також пропонує захист від негативного балансу всім своїм клієнтам. У разі програшної торгівлі ви не втратите більше інвестованих грошей. 

Згідно з нормативними документами, Tickmill повинен участь у кількох схемах компенсації. Компанія має ліцензії на членство у Схемі компенсації фінансових послуг FSCS та Європейському фонді компенсації інвесторам ICF. Якщо виникне потреба, ці компенсаційні фонди гарантують виплату претензій до 85 000 фунтів стерлінгів і 20 000 євро відповідно.

Клієнти можуть бути впевнені, що їхні кошти та дані в безпеці. У разі потреби вони отримуватимуть справедливу компенсацію.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Огляд пропозицій і умов торгівлі Tickmill

Tickmill пропонує a зростаючий перелік ринкових інструментів на своїх торгових платформах. Хоча його списки активів менші, ніж у більшості брокерів, вони включають найбільш ліквідні ринки, такі як форекс, криптовалюти, індекси, CFD на акції, метали та облігації. Ось огляд того, чого очікувати в кожному класі активів:

Валютні пари (Форекс)

Торгівля валютними парами на MetaTrader 4 Tickmill
Торгівля валютними парами на MetaTrader 4 Tickmill

Пропозиції Tickmill 62 пари форекс, включаючи основні, другорядні та екзотичні, на своїх платформах. Доступні найпопулярніші та ліквідні ринки кожної категорії, такі як EURUSD, GBPJPY, USDGBP, GBPNZD, EURZAR, USDNOK тощо. Продуктова лінія компанії в цьому класі активів багатша, ніж у більшості брокерів. 

Клієнти можуть торгувати на форекс на всіх типах облікових записів і платформах. Спред може впасти до 0,0 пунктів на форекс-майорах протягом активних годин із комісією $2 за угоду. Кредитне плече залежить від регіону та може досягати 500:1.

Валютні пари:62+
кредитне плече:До 500:1
Торгові витрати:Комісія $2 за угоду
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте валютними парами з Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

CFD на акції

Комісія за CFD на акції на Tickmill
Комісія за CFD на акції на Tickmill

Торгівля акціями є одним з найпопулярніших ринків, на які трейдери наважуються. Через акції ви можете володіти акції компанії та час від часу отримувати дивіденди. Tickmill нещодавно додав більше ринкових інструментів до свого списку акцій. Тепер трейдери можуть отримати доступ до 98 акцій CFD. До них належать найефективніші компанії, такі як American Airlines, Apple, Amazon, а також популярні компанії соціальних мереж, зокрема Facebook і Google.

Ці CFD на акції доступні для торгівлі на всіх типах рахунків при нульовій комісії. Спреди купівлі/продажу все ще застосовуються та змінюються залежно від типу облікового запису. Очікуйте кредитне плече до 20:1 на ці активи.

CFD на фондові активи:98+
кредитне плече:До 20:1
Торгові витрати:Без комісії. Спред змінюється залежно від активу та ринкових умов.
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте CFD на акції з Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Фондові індекси та нафта

Спред для фондових індексів і нафти на Tickmill
Спред для фондових індексів і нафти на Tickmill

Завдяки пропозиціям фондових індексів Tickmill клієнти можуть інвестувати в групу прибуткових акцій компанії за одну угоду. Індекси дозволяють інвестувати в високоефективні галузі, економіку та фондові біржі з невеликим капіталом і низькими комісіями. Tickmill містить понад 14 популярних світових індексів, зокрема UK100, US30, France40, Africa40 і HK50, серед інших. Нафта Brent також входить до цього класу, що дозволяє клієнтам інвестувати в найпопулярніший у світі ринок сирої нафти. Ціни, такі як ціна сирої нафти завжди актуальні.

NQ100 Рівень ринку
NQ100 Рівень ринку

Торгівля фондовими індексами та нафтою на Tickmill притягує нульову комісію, і спреди змінюються залежно від ринку та типу рахунку. Типовий спред може коливатися від 0,04 до 2,50 пункту.

Нафтові та фондові індексні активи:14+
кредитне плече:До 200:1
Торгові витрати:Без комісії. Типовий спред від 0,04 пункту до 2,50 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте нафтою та фондовими індексами з Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Метали

Спред для ДОРОГІННИХ МЕТАЛІВ на Tickmill
Спред для дорогоцінних металів на Tickmill

Важкі товари, такі як золото та срібло, є чудовими варіантами для інвестування. Трейдери часто використовують їх як «надійну гавань» для інвестицій, особливо у важкі економічні часи. Tickmill пропонує можливість інвестувати в золото, платину, срібло та мідь. Клієнти також можуть інвестувати в природний газ з невеликою сумою та низькою комісією. Брокер надає кредитне плече до 500:1 для торгівлі цими активами, залежно від правил у юрисдикції клієнта. Мінімальний спред становить 0,0 пункту, але очікуйте в середньому 0,09 пункту.

Металеві активи:4+
кредитне плече:До 500:1
Торгові витрати:Мінімальний спред від 0,0 пункту, середній спред 0,09 пункту.
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте металами з Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

облігації

Спред для облігацій на Tickmill
Спред для облігацій на Tickmill

Облігації випускаються урядами або великими компаніями, що свідчить про угоду про фінансування певного проекту. Іншими словами, це кредит під проект. Відсотки нараховуються, і вартість облігацій може збільшуватися або зменшуватися до погашення. Платформи Tickmill пропонують доступ до торгівлі цими цінними паперами. Це означає, що клієнти можуть спекулювати різними державними казначейськими зобов’язаннями/облігаціями, включаючи німецькі облігації. 

Кредитне плече пропонується до 100:1, а мінімальний спред становить 0,0 пункту на професійному рахунку. 

Облігаційні активи:в наявності
кредитне плече:До 100:1
Торгові витрати:Мінімальний спред 0,0 пунктів на професійному рахунку
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте облігаціями з Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Криптовалюти 

Спред криптовалюти на Tickmill
Спред криптовалюти на Tickmill

Tickmill пропонує 8 криптовалют на своїй платформі. Хоча цей вибір відносно невеликий, трейдери можуть отримати доступ до основних криптоактивів. Біткойн, лайткойн, Ethereum, Cardano, Stellar, Ripple і Chainlinks — це відомі імена на цьому ринку. Вони мають високу ліквідність і волатильність і доступні для торгівлі на платформах Tickmill.

Брокер пропонує кредитне плече 200:1 для цих активів. Комісія становить $4 за розмір контракту $100000. Ця ставка може бути вищою на стандартному обліковому записі. Мінімальний плаваючий спред становить 0,01 пункту на найбільш ліквідних і активних ринках.

Криптоактиви:8+
кредитне плече:До 200:1
Торгові витрати:$4 на розмір контракту $100000, мінімальний плаваючий спред 0,01 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте криптовалютами з Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Комісії за торгівлю – скільки коштує торгівля з Tickmill?

Спред Tickmills, ціни покупок і покупок (постійно оновлюються)
Tickmills спреди та ціни пропозиції та запиту (постійно оновлюється)

Tickmill використовує два типи моделей гонорарів; комісійні та без комісії. Класичний рахунок - без комісії. Усі витрати на торгівлю включаються в спреди купівлі/продажу. 

Середній спред на класичному рахунку для 100 000 лотів становить 1,3 пункту. Цей спред застосовується до основних кросів у години пік торгівлі. На класичному рахунку спреди вищі, ніж на інших типах рахунків, але комісія не стягується. І цей показник знаходиться в межах середньоринкового.

The Облікові записи Pro та VIP мають менші комісії. Це необроблені рахунки, де клієнти торгують без націнок. Середня вартість торгівлі на рахунку Pro становить 0,07 пунктів плюс комісія $2 за операцію. Це типовий спред під час активних годин, коли спреди менші.

Торгові витрати значні нижче на VIP-акаунті, але трейдер повинен підтримувати мінімальну суму торгів $50000. Завдяки цьому ви можете насолоджуватися комісіями від $1 комісії за торгований лот або $2 за круглий оборот розміром лота 100 000. Початковий спред становить 0,0 пункту, але може коливатися до 0,07 пункту в звичайний ринковий час.

Клієнтам подобається нижчі торгові витрати на рахунках VIP і Pro. Але комісія на Pro вдвічі вище, хоча мінімальний депозит становить $100.

Tickmill також стягує комісію за обмін, але лише на позиціях із кредитним плечем. Кредитне плече - це позика від брокера. Це дозволяє вам торгувати позиціями, які перевищують ваш капітал. Кредитне плече привертає інтерес, якщо ці позиції залишаються відкритими довше одного робочого дня. Це комісія за обмін, яку стягує Tickmill. 

Тип рахунку:спреди:
Класичний акаунтСередній спред 1,3 пункту
Профі аккаунтСередній спред 0,07 пунктів + $2 комісії за угоду протягом активних годин торгівлі
VIP акаунтСередній спред від 0,0 пунктів до 0,07 пунктів + $1 комісії за лот, $2 за круглий оборот розміром позиції 100 000
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Тест і огляд торгових платформ Tickmill

Tickmill - це a недилінговий брокер (NDD), надаючи моделі виконання STP та ECN для роздрібних торговців та інших класів трейдерів. Вони очищають угоди, надаючи котирування або зв’язуючи клієнтів із різними постачальниками ліквідності, забезпечуючи найкращі пропозиції.

Пропозиції Tickmill послуги онлайн-торгівлі кількома активами на MetaTrader 4 і 5. Обидві платформи доступні на комп’ютері та мобільному пристрої. 

MetaTrader 4

Tickmill MetaTrader 4

MT4 - це найбільш часто використовувана торгова платформа завдяки вражаючому вибору інструментів. Використання MT4 для торгівлі на Tickmill дозволяє користувачеві проводити ефективний аналіз. Платформа також постачається з програмним забезпеченням, яке дозволяє користувачам створювати власні експертні радники (EA). 

Tickmill дозволяє торгівля всіма пропозиціями своїх продуктів на MT4. Доступна послуга віртуальної приватної мережі (VPS), яка забезпечує швидше виконання торгів і плавну автоматичну торгівлю. Платформа підтримує 39 мов. 

Tickmill MetaTrader 4 платформа
Tickmill MetaTrader 4 платформа

MetaTrader 5

Tickmill MetaTrader 5

MT5 нещодавно було додано до пропозицій платформи Tickmill. Платформа пропонує більш просунуті торгові інструменти, включаючи чудові функції автоматизованої торгівлі, додаткові часові рамки та графіки. Є 38 техн торгові показники і до 21 таймфрейму, що більше, ніж пропозиція MT4 із 30 індикаторів і 9 таймфреймів.

Tickmill послуги торгівлі копіями доступні лише на MT5. Для цього TradingView інтегровано в платформу. Трейдери можуть отримати доступ до 21 таймфрейму, а для використання доступні до 6 відкладених ордерів. Відкладені ордери включають стоп-ордери, лімітні та стоп-лімітні ордери. Також на платформі вбудований економічний календар. Ви можете налаштувати сповіщення та сповіщення електронною поштою.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Доступність індикаторів і діаграм

Вибір індикаторів при торгівлі з Tickmill
Вибір індикаторів при торгівлі з Tickmill

Трейдери можуть отримати доступ понад 50 індикаторів і діаграм для їх технічного аналізу. Платформи Tickmill дозволяють користувачам налаштовувати діаграми на свій вибір. Такі індикатори, як MACD, Фібоначчі, EMA тощо, є найпоширенішими та включені на обидві платформи.

15 інструменти малювання вбудовані, щоб допомогти вам легко знаходити тенденції. Брокер містить посібник на своєму веб-сайті щодо використання цих інструментів. Доступний популярний Autochartist, який допоможе вам бути в курсі торгових можливостей.

Мобільна торгівля через додаток Tickmill

Мобільний додаток Tickmill
Мобільний додаток Tickmill

Хоча Tickmill ще не пропонує власну платформу, MetaTrader 4 і 5 доступні для мобільної торгівлі. Ці програми можна завантажити з магазинів Google Android або Apple. Слід зазначити, що нещодавно брокер представив неторговельний пропрієтарний додаток, за допомогою якого клієнти можуть керувати своїми рахунками. Ви не можете торгувати в додатку.

Мобільна торгівля з Tickmill на MT4 і MT5 є досить стандартно. Користувачі можуть отримати доступ до 30 індикаторів і діаграм. Часові рамки для перегляду також скорочуються на мобільних пристроях. Одним із головних недоліків є те, що ви не можете синхронізувати свій список спостереження. Але досвід торгівлі на мобільному пристрої такий же хороший, як і на комп’ютері. Ви можете здійснювати операції, коригувати позиції та розраховувати прибутки чи збитки на мобільному телефоні.

Огляд мобільної торгівлі:

  • Простий інтерфейс користувача 
  • До 30 технічних індикаторів 
  • Звичайний досвід торгівлі, як у настільній версії
  • Доступно для всіх мобільних ОС; Android, Apple і Windows.
→ Зареєструйтеся в Tickmill зараз і почніть користуватися мобільним додатком!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Інструкція з торгівлі на платформі Tickmill

Як почати торгувати на платформі Tickmill
Як почати торгувати на платформі Tickmill

Користувачі можуть увійти до своїх брокерських облікових записів Tickmill на настільні або мобільні пристрої. Інтерфейс користувача може відрізнятися через різницю в розмірі екрана, але торгівля однакова на всіх них.

Як ви вже знаєте, є тисячі торгових фінансових інструментів. Якщо ви новачок у онлайн-торгівлі CFD, перше, що потрібно зробити, це визначити ринки для початку. Багато нових трейдерів починають з форексу, акцій або цінних товарів. Вони не тільки легші для розуміння, але й на цих ринках є велика кількість контенту, за допомогою якого ви можете накопичувати знання.

Дослідження повинні дотримуватися вашого рішення щодо того, на якому ринку торгувати. Дізнайтеся все, що можете про рух ціни активу та їхній вплив. Такі брокери, як Tickmill, надають базову інформацію про всі свої продукти, щоб допомогти початківцям розпочати роботу.

Як тільки ви зрозумієте основи ринку, на якому ви хочете торгувати, увійдіть у свій реальний рахунок і почніть торгувати.

Маска замовлення на торговій платформі MetaTrader 4 Tickmill
Маска замовлення на торговій платформі MetaTrader 4 Tickmill

Щоб почати, скористайтеся наведеними нижче кроками.

  1. Увійдіть, ввівши своє ім’я користувача та пароль на сторінці входу
  2. Натисніть бажаний ринок, наприклад, форекс, фондові індекси тощо.
  3. Виберіть потрібний інструмент, коли з’явиться список котирувань. Наприклад, EURUSD тощо для форекс. Або AUXUSD, Brent тощо для товарів. Натисніть КУПИТИ або ПРОДАТИ.
  4. Введіть деталі замовлення, наприклад розмір/суму позиції та кредитне плече.
  5. Встановіть свої зупинки або лімітні ордери
  6. Перегляньте деталі транзакції
  7. Розмістити торгівлю
→ Зареєструйтеся безкоштовно на Tickmill зараз і почніть користуватися платформою!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати на форекс на Tickmill

Обсяги торгів на Tickmill
При торгівлі з Tickmill ви можете бачити поточні обсяги торгів активом

Існує 62 пари форекс з яких клієнти можуть вибрати Tickmill. Незважаючи на те, що ринок форекс є найбільш ліквідним, прибутковість відрізняється на різних ринках, оскільки не всі користуються високою прибутковістю волатильність. Першим кроком до торгівлі на форекс є визначення, яка пара пропонує вам найбільший потенціал. Багато хто дотримується основних форекс кросів з цієї причини. Але деякі другорядні та екзотичні пари так само прибуткові, як і основні.

Після того, як ви визначитеся з валютами для торгівлі, виконайте такі кроки, щоб торгувати на форекс на Tickmill:

Вибирайте прості торгові стратегії 

Приймаючи рішення про a торгова стратегія означає спочатку дослідити ринок, щоб зрозуміти рух цін. Вивчайте історію цін за допомогою інструментів на платформах брокера. Певні фактори впливають на обмінні курси, які варто вивчити, щоб допомогти вам прийняти правильні рішення. Знання, які ви отримаєте в результаті дослідження, дозволять вам розробити найкращий торговий підхід для вибраних інструментів. 

Встановіть кілька керівних принципів

Зрозумівши ринок, корисно встановити деякі основні правила. Це допоможе вам підтримувати дисципліну під час торгівлі. Ви також залишатиметеся зосередженими. Ці принципи торгівлі повинні включати початкову суму або розмір контракту, цільовий прибуток і те, де можна скоротити збитки, якщо це необхідно. 

Перевірте свої навички на демо-рахунку

Демо-рахунок Tickmill

Демо – це копія живого ринку. Це зазвичай поставляється з безкоштовним кредитом, що дозволяє клієнтам попередньо потренуватися в торгівлі або протестувати послуги брокера. Ви можете використовувати це безкоштовне середовище, щоб перевірити все, що ви дізналися під час дослідження. Будь-яку стратегію, яку ви обрали, слід спробувати в демо-версії, перш ніж поповнювати реальний рахунок. 

Депонуйте кошти та торгуйте форекс на реальному рахунку 

Після того, як ви достатньо попрактикувалися в демо-версії, ви можете перейти до реального облікового запису.

Профінансуйте його та торгуйте, використовуючи такі кроки:

  1. Увійдіть і виберіть форекс зі списку активів
  2. Виберіть бажану пару форекс із котирувань і виберіть КУПИТИ або ПРОДАТИ
  3. Введіть деталі замовлення, такі як сума/розмір лота та кредитне плече, і введіть деякі примітки або нагадування, якщо необхідно. 
  4. Застосуйте необхідні ринкові ордери, такі як стоп-лосс і тейк-профіт.
  5. Перегляньте деталі та оформіть угоду
→ Почніть торгувати на форекс з Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати бінарними опціонами на Tickmill

Бінарні опціони недоступні на Tickmill. 

Як торгувати криптовалютами на Tickmill

Торгівля криптовалютами з Tickmill
Торгівля криптовалютами з Tickmill

Поки що є 8 криптовалютних активів на платформі Tickmill. Вони пропонуються як інструмент CFD, тому трейдери можуть лише спекулювати на зростанні та падінні ціни, а не купувати та володіти активом. Ці 8 є одними з найбільш популярних торгів. Багато приправлений трейдерів інвестувати в два або більше криптоактивів одночасно. Але якщо ви новачок або маєте невеликий досвід, краще почати з одного. 

Коли ви зробили вибір, наступний крок вивчення впливу руху цін. Ціни криптоактивів сильно реагують на швидкість їх впровадження. Тому висвітлення в засобах масової інформації, ринкові настрої та державні постанови є чудовими джерелами для дослідження. Ці фактори, ймовірно, вкажуть на наступний напрямок або тренд ціни.

Активи див часті підйоми і падіння протягом одного дня, тому вони несуть більше ризиків, ніж інші фінансові активи. Це означає, що аналіз трейдера повинен бути ретельним, перш ніж укладати угоду. Також зауважте, що спреди набагато ширші, ніж інші активи, через високу волатильність на цьому ринку. Ваша торгова стратегія повинна включати їх до уваги, щоб ви могли торгувати з розумним прибутком.

Слідкуючи за вашим закладені принципи, особливо управління ризиками, також має вирішальне значення. Нестабільність ринку легко відволіктися. Але вихід із угоди в потрібний час є основною частиною прибуткової стратегії. 

→ Почніть торгувати криптовалютами з Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати акціями на Tickmill

Переваги торгівлі акціями на Tickmill
Переваги торгівлі акціями на Tickmill

Акції дозволяють володіти невеликим частина компанії або спекулюйте на зростанні чи зниженні його вартості. На Tickmill ви можете торгувати CFD на акції, роблячи ставки на зростання або падіння ціни. Це означає, що ви торгуєте коротко, якщо вважаєте, що ціна впаде, і переходите на довгу позицію, якщо очікуєте, що вона підвищиться. Ви також можете торгувати групою акцій компанії або частиною фондового ринку через фондовий індекс. 

Певні речі впливають на ціни акцій, на які слід звернути увагу, перш ніж спекулювати. Фінансова міцність компанії, ефективність і рейтинг схвалення (ринкові настрої) є головними визначальними факторами її вартості на фінансовому ринку. Було б найкраще, якби ви також стежили за фінансовими звітами компанії, висвітленням інформації про них у ЗМІ та галуззю, в якій вони працюють. Ці елементи допоможуть вам вирішити, у якому напрямку торгувати.

Години торгівлі акціями на Tickmill
Години торгівлі акціями на Tickmill

Маючи відповідну інформацію, ви можете успішно торгувати акціями, використовуючи такі кроки:

  1. Натисніть на акції, щоб відобразити списки котирувань.
  2. Виберіть акції, якими ви хочете торгувати. Замість повної назви компанії, вони зазвичай перераховуються символами. Наприклад, Google — GOOG, Alibaba Group — BABA тощо.
  3. Натисніть на торгову позицію, купіть або продайте. Потім заповніть деталі, наприклад суму та кредитне плече. Якщо необхідно, додайте деякі примітки.
  4. Застосуйте свої параметри ризику, наприклад Take profit і Stop Loss
  5. Підтвердьте деталі та оформіть угоду, натиснувши OK.
→ Почніть торгувати акціями з Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як відкрити свій торговий рахунок

Реєстрація у брокера Tickmill
Реєстрація у брокера Tickmill

Налаштування торгового рахунку на Tickmill - це a простий і швидкий процес. На веб-сайті Tickmill перелічено всі типи облікових записів, а вкладка «Створити обліковий запис» розташована під кожним типом.

Після того, як ви натиснете кнопку Кнопка створення облікового запису під потрібним типом облікового запису завантажується сторінка безпечного клієнта. Виберіть індивідуальний обліковий запис, якщо ви роздрібний клієнт, і корпоративний, якщо ви компанія. Натисніть Продовжити, щоб завантажити форму реєстрації. Введіть потрібні дані, наприклад повне ім’я та дату народження. 

Натисніть на Продовжуйте та оберіть свою країну. Потім брокер показує вам регуляторний орган, який контролює його діяльність у вашій юрисдикції. Ви також побачите максимальне кредитне плече, яке ви можете отримати відповідно до правил. 

На наступній сторінці введіть свій номер телефону та електронну адресу продовжувати. Потім Tickmill надішле на вашу електронну адресу посилання для підтвердження. Відкрийте повідомлення, перейдіть за посиланням і продовжуйте реєстрацію. Завершення реєстрації вимагає підтвердження особи. Тож підготуйтеся до завантаження деяких документів, щоб завершити процес. 

Коли ви заповните форму та надішлете необхідні документи, брокер підготує ваш торговий рахунок протягом 24 годин.

→ Відкрийте свій торговий рахунок у Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Типи рахунків Tickmill

Типи рахунків Tickmill

Пропозиції Tickmill три типи рахунків. Трейдери всіх рівнів можуть знайти відповідний вибір із цих трьох. Клієнти також можуть вибрати ісламський рахунок для безпроцентної торгівлі. Демо-рахунок доступний у трьох видах для безкоштовної практики та тестування. Ви можете вибрати демо-класику, професіонал або демо-VIP, щоб перевірити всі типи облікових записів.

Нижче ми розглядаємо три стандартні торгові рахунки, які пропонує Tickmill:

1. Класичний рахунок

Класичний обліковий запис використовує стандартне виконання STP і підходить для новачків. Мінімальний депозит для цього рахунку становить $100. Комісії за торгівлю вбудовані лише в спреди, тому окремі комісії не стягуються. Мінімальний очікуваний спред становить 1,6 пункту. Усі активи доступні для торгівлі, і ви можете використовувати MT4 або MT5. Хоча МТ5 більше підходить для досвідчених трейдерів. Максимальне кредитне плече, яке ви можете отримати, становить 500:1, але це також залежить від вашої юрисдикції. Доступна класична версія ісламського облікового запису. 

2. Обліковий запис Pro

Обліковий запис Pro є підходить для досвідчених трейдерів які роблять менші обсяги нижче $50000. В обліковому записі використовуються методи виконання ECN. Отже, трейдери користуються найнижчими спредами (0,0 пунктів), але застосовуються комісійні збори в розмірі $2 за бічну угоду розміром 100 000 лотів. Мінімальний депозит становить $100, а на цей рахунок можна надати кредитне плече 500:1. Усі продукти доступні для торгівлі, і брокер дозволяє будь-яку стратегію, включаючи хеджування та автоматичну торгівлю. Також доступна версія ісламського облікового запису Pro. 

3. VIP-аккаунт

VIP-акаунти призначені для професіонали та активні трейдери. Мінімальний депозит і сума торгів $50000. Але комісії значно менші. Оскільки обліковий запис необроблених плаваючих спредів, очікуйте, що мінімальний спред буде 0,0 пункту. Комісія за кожну сторону за 100 000 томів становить $1. Підтримуються розширені торгові стратегії, в тому числі хеджування, торгівля алгоритмами тощо. Клієнти також можуть отримати ісламську безвідсоткову версію, якщо хочуть.

Типи рахунків CFD Tickmill
Tickmill Типи рахунків Forex & CFD
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чи можете ви використовувати демо-рахунок на Tickmill?

Так. Пропозиції Tickmill три види безкоштовних демо-рахунків. Кожен повторює пропозиції облікового запису брокера, щоб дозволити трейдерам випробувати тип облікового запису, який вони збираються створити. Отже, якщо ви хочете створити реальний обліковий запис Pro, ви можете перевірити демонстраційний обліковий запис Pro, щоб побачити, як це виглядає.

Трейдери у Великобританії можуть відкрити a Ф'ючерсний демо-рахунок. Демонстраційна версія Tickmill необмежена, що дозволяє вам тренуватися якомога більше. Ви також можете вибрати, скільки віртуальних коштів ви хочете. Ми рекомендуємо торгувати на демо-версії з сумою, з якої ви плануєте почати на реальному рахунку. Таким чином ви зможете отримати безпомилковий досвід і знати, чого очікувати в реальному середовищі. 

→ Зареєструйтесь на безкоштовний демо-рахунок у Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як увійти у свій торговий рахунок Tickmill

Як увійти на Tickmill

Ви можете увійти у свій обліковий запис через веб-сайт Tickmill або на MetaTraders 4 і 5. Натисніть значок меню у верхньому правому куті веб-сайту та виберіть увійти.

Введіть свій адресу електронної пошти та пароль торгового рахунку. Натисніть увійти, щоб відкрити торгову сторінку. 

Процес однаковий для MT4 та MT5. Після запуску цих програм просто введіть eпошту та пароль Tickmill у відповідних стовпцях. Натисніть на вхід, щоб увійти на сторінку свого облікового запису.

→ Зареєструйтеся безкоштовно на Tickmill зараз і зробіть свою першу торгівлю!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Перевірка – що вам потрібно і скільки часу це займає?

Процес перевірки на Tickmill

Підтвердження особи на Tickmill вимагає кілька документів. Вам потрібно буде надіслати офіційне посвідчення особи та підтвердження адреси, якщо це індивідуальний обліковий запис.

Прийняті документи для підтвердження адреси є квитанціями про оплату комунальних послуг, таких як рахунки за світло, газ або воду. Виписка з банківського рахунку або виписка з кредитної картки, яка містить адресу вашого будинку, також може бути прийнятною. 

Якщо ви зареєстровані як корпорація, Tickmill може запросити інші документи, як-от свідоцтво про реєстрацію, перевірені бухгалтерські звіти за попередній рік або установчий договір. 

Отримавши ці документи, перевірка може тривати від кількох годин до одного дня

Доступні методи оплати для депозиту та зняття

Методи депозиту та зняття на Tickmill
Методи депозиту та зняття на Tickmill

У Tickmill є різні способи оплати, але деякі з них доступні лише в певних юрисдикціях. на щастя перекази, як депозити, так і зняття, безкоштовні.

Способи оплати включають наступне:

  • Банківські перекази -1 робочий день (депозити). Нуль комісії. 
  • Кредитні картки: Visa, MasterCard і UnionPay – миттєві депозити. Нуль комісії.
  • електронні гаманці; SticPay, Neteller, Fasapay і Skrill. – Миттєві депозити. Нуль комісії.
  • Інтернет-банкінг; WebMoney. – Миттєві депозити. Нуль комісії.

Трейдери можуть вибрати будь-який із цих методів, в залежності від їх розташування. Більшість методів є швидкими, а платежі для депозитів обробляються миттєво. 

Якщо ви використовуєте будь-який із методів картки, очікуйте, що платіж надійде на рахунок отримувача негайно якщо це депозит. Зняття може зайняти трохи більше часу. Електронні гаманці також такі ж швидкі, як картки. Банківські перекази займають більше часу як для депозитів, так і для зняття коштів. 

Зауважте також, що деякі способи оплати можуть кредитуйте свій рахунок лише в певних валютах. Наприклад, WebMoney може поповнити ваш рахунок тільки в доларах або євро. Отже, якщо валюта вашого рахунку в фунтах, ви не можете використовувати цей спосіб оплати.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як внести гроші на Tickmill – пояснення мінімального депозиту

Як внести гроші на Tickmill
Як внести гроші на Tickmill

Щоб внести кошти для торгівлі, увійдіть на платформу. У панелі клієнта натисніть кнопку «Фондування» та виберіть депозит. Виберіть бажаний спосіб оплати, Visa, Skrill тощо, і заповніть платіжні реквізити.

Зверніть увагу, що мінімальний дозволений депозит становить $100. Валютою рахунку є переважно долари США, фунти стерлінгів та євро. Отже, якщо ваші валюти не є жодною з цих, вони будуть конвертовані у вибрану валюту після здійснення переказу. 

Методи депозиту Tickmill
Методи депозиту Tickmill

Деякі регіональні способи оплати, як-от FasaPay і UnionPay, приймаються депозити в їхніх місцевих валютах (CNY та IDR).

Депозити є миттєво на всіх способах оплати, крім банківських переказів. Очікуйте, що сума осідає у вашій торгівлі негайно або протягом 24 годин, якщо ви використовуєте варіант банківського переказу. 

Будь-який відрахування гонорару для депозитів надійде платіжний сервіс. Tickmill має політику нульової комісії за депозити та зняття. 

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Депозитні бонуси на Tickmill 

Tickmill пропонує a одноразовий депозитний бонус для нових зареєстрованих і існуючих клієнтів. Клієнти повинні внести принаймні $200, 200 євро або 200 фунтів стерлінгів, щоб отримати бонус 10% ОДИН РАЗ. 

The максимальний дозволений бонус на депозит становить $1500, €1500 або £1500. Отже, якщо 10% вашого депозиту перевищує цю суму, ви не маєте права на надлишок. Клієнти можуть зняти бонус і прибуток, але застосовуються певні умови. Клієнти повинні прочитати умови, додані на веб-сайті брокера, перш ніж отримати бонус. 

→ Зареєструйтеся безкоштовно за допомогою Tickmill і отримайте бонус на депозит!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Виведення – як вивести гроші на Tickmill

Як вивести гроші на Tickmill
Як вивести гроші на Tickmill

Виведення на Tickmill є простий, хоча він не осідає так швидко, як депозити. Виберіть «Зняти кошти», щоб перевести гроші з рахунку в тій же зоні клієнта. 

Виберіть a варіант оплати для отримання коштів. Введіть необхідні дані, включаючи суму та реквізити рахунку. Перегляньте інформацію та натисніть «Надіслати».

Зняття беруть принаймні 24 години для обробки. Це може зайняти більше часу, тому запасіться терпінням. Комісія не стягуватиметься, за винятком платіжної служби. 

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Підтримка клієнтів трейдерів 

Підтримка та контактна інформація Tickmill
Підтримка та контактна інформація Tickmill

Tickmill обслуговування клієнтів доступний у звичайний робочий час, це з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 17:00.

Вони пропонують багатомовні служби, а контактні дані телефону залежать від регіону.

  • Велика Британія: +44 20 3608 2100
  • Гонконг: +852-5808-2921
  • Малайзія: +6087-504-565

Ви також можете дістатися до них електронною поштою на [email protected] або заповнивши форму запиту на веб-сайті. Відповідь поштою - 24 години.

Номер служби підтримки клієнтів:Підтримка електронною поштою:Живий чат:Наявність:
Об'єднане Королівство:
+44 20 3608 2100
Гонконг:
+852-5808-2921
Малайзія:
+6087-504-565
[email protected]Так, в наявностіПонеділок – п’ятниця – з 8:00 до 17:00

Навчальний матеріал – Як навчитися торгувати за допомогою Tickmill

Розділ освіти Tickmill
Розділ освіти Tickmill

Tickmill забезпечує винятковий освітній контент для клієнтів, особливо новачки. Посібники з торгівлі та основні корисні відомості про кожен актив знаходяться на його веб-сайті. Початківці можуть отримати базові знання про інструмент, перш ніж продовжити інвестувати в нього.

Досвідчені трейдери можуть отримати доступ до a великий архів вебінарів і статей. Брокер пропонує курси торгівлі, детальні електронні книги, періодичні вебінари та інфографіку на YouTube. Є також вміст, який допомагає трейдерам дізнатися про торгівлю ф’ючерсами. Єдиним недоліком освітніх ресурсів є тести для відстеження прогресу. Відеоконтенту також менше, ніж пропонують конкуренти.

→ Зареєструйтеся в Tickmill зараз і отримайте доступ до навчальних матеріалів!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Додаткові збори 

Tickmill не стягує жодних додаткових комісій. Окрім комісії, поясненої вище, клієнти не сплачують жодних неторгових комісій на її платформі. Жодних зборів за неактивний рахунок.

Доступні та заборонені країни

Tickmill приймає трейдерів з усього світу, за винятком обмежених регіонів, таких як Північна Корея, Ірак та інші обмежені території. Перед процесом реєстрації, коли ви виберете країну, брокер повідомить вас, якщо ваш регіон обмежений. 

Висновок – Tickmill – чудовий брокер як для новачків, так і для професіоналів

З наших тестів ми дійшли висновку, що сервіс Tickmill є достатньо добре як для новачків, так і для досвідчених трейдерів. Однак досвідчені й активні трейдери отримають більше переваг від умов торгівлі. 

Клієнти можуть насолоджуватися повний функціонал платформ MetaTrader і чудові варіанти послуг з торгівлі копіями. Різні типи облікових записів дозволяють трейдерам вибирати, як торгувати залежно від рівня їх досвіду. І гонорари дуже конкурентоспроможні. 

Основним недоліком, який ми знайшли, є його невеликий вибір торгових інструментів. Його конкуренти пропонують більший вибір активів. Але принаймні найпопулярніші та прибуткові ринки є частиною його пропозиції. Тому, якщо ви шукаєте брокера, який пропонує найпопулярніші ринки, Tickmill — чудовий вибір.

  • Багаторегульований бренд брокера
  • Найшвидше виконання на Forex і CFD
  • Спред від 0,0 пунктів
  • Низькі комісії
  • Різні типи облікових записів
  • Безкоштовний демо-рахунок
  • MetaTrader 5 і MetaTrader 4
  • Доступна торгівля ф'ючерсами
  • Особиста підтримка
  • Освіта, наприклад вебінари та коучинг
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Tickmill зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання:

Чи є Tickmill шахрайством?

Ні, Tickmill не є шахрайством. Tickmill є законним брокером, діяльність якого регулюється чотирма фінансовими органами найвищого рівня, включаючи FCA, FSCA, CySEC і Labuan FSA. Брокер має штаб-квартиру у Сполученому Королівстві та робить внесок у численні компенсаційні фонди у Великобританії та Європі. 

Скільки часу займає виведення на Tickmill?

24 години. Процес зняття коштів займає трохи більше часу, ніж депозит. Tickmill займає 24 години для обробки запитів на зняття коштів для більшості методів оплати. Якщо кошти не осідають протягом цього часу, надішліть електронний лист до служби підтримки.

Чи стягує Tickmill комісію за обмін?

Tickmill стягує комісію за обмін на позиціях із кредитним плечем. Брокер не стягує комісію за своп з вашого капіталу, але пропонує кредитне плече.

Чи дозволяє Tickmill скальпувати форекс?

Так. Tickmill не обмежує трейдерів у використанні спеціальних стратегій, таких як скальпування. Немає обмежень на всі типи облікових записів. Клієнти можуть скальпувати, хеджувати, використовувати експертів і арбітраж. Також дозволена торгівля за алгоритмом. 

Де знаходиться Tickmill?

Tickmill має головний офіс у Лондоні, Великобританія. Інші глобальні офіси розташовані на Кіпрі, Сейшельських островах, у Південній Африці та Малайзії.