12345
4.9 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
5
Підтримка
4.5
Платформа
5

Огляд IC Markets – реєструватися чи ні? – Тест брокера

  • Регулюється ASIC, CySEC, FSA & SCB
  • Безпечні депозити та зняття коштів
  • Низькі торгові комісії від спреду 0,0 пунктів
  • Доступний безкоштовний демо-рахунок
  • Без комісії за неактивність
  • Платформи MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader

IC Markets - це провідний торговий брокер у багатьох країнах. Компанія надає безліч торгових інструментів і надає трейдерам доступ до найбільших торгових платформ. Брокерська компанія, яка регулюється в різних сферах, пропонує рахунки без комісії.

На додаток до торгових варіантів починаючи з 0,0 пунктів з мінімальними піками компанія пропонує портал до обмеженої ліквідності з усіма популярними постачальниками ліквідності. Це означає, що ви можете отримати максимальну швидкість і торгувати за найнижчими цінами на ринку.

У цьому огляді IC Market ми розглянемо всі деталі онлайн брокер детально. Ви повинні зареєструватися з ним і вкладати гроші? – Прочитайте наш експертний тест зараз!

Офіційний сайт брокера IC Markets
Офіційний сайт IC Markets

Що таке IC Markets? – Інформація про компанію

IC Markets вперше відкрив свої двері в 2007 році Австралійська компанія має штаб-квартиру в Сіднеї та працює в багатьох країнах. За ці роки IC став одним із провідних брокерів у світі. Компанія є багатогранною та багаторегульованою, пропонуючи послуги окремим особам, роздрібним торговцям та іншим клієнтам у всьому світі.

Обсяг торгів IC Markets

Багато хто розраховує на компанію, оскільки послуга доступна вже давно. У той час як коливання ринкових умов та економічні труднощі призвели до того, що багато компаній приходили й йшли, IC Markets залишався на місці. Це означає, що лідери та члени команди знають, що вони роблять, і з часом лише покращують свою майстерність. Їм довіряють багато людей для обробки коштів будь-якого розміру завдяки їх довговічності.

Forex, Crypto, Commodities, Shares, Stocks, облігації, CFD, метали та індекси доступні трейдерам, які використовують платформу. Включено понад 2000 торгових цілей. Інструменти можуть працювати з використанням провідних галузевих торгових платформ, таких як MetaTrader 4\5 і cTrader.

Платформа має репутацію передових технологій, бездоганної ліквідності та швидкого з’єднання. Веб-додаток адаптивний і має майже нульову затримку. Корпорації та великі бізнес-структури можуть отримати доступ до торгів, а фізичні особи також можуть отримати вигоду від високої ліквідності.

 

Які нормативні акти та органи влади поширюються на IC Markets?

Офіційний логотип комісії з цінних паперів Багамських островів (SCB)

Коли ми обговорюємо регулювання, різні установи та офіційні установи регулюють IC Markets у всьому світі.

Список включає:

Офіційний логотип CySEC

Ми повинні розуміти, що різні регулятивні та регулюючі органи мають юрисдикцію в різних частинах світу. Коли ви вирішуєте торгувати з IC Markets, ви можете особисто вибрати, чи бажаєте ви максимальні торгові можливості чи суворі правила. Вони доступні залежно від розташування відділення, яке ви вибрали. Ви можете відкрити рахунок у міжнародному відділенні IC Markets, якщо хочете уникнути обмежень щодо предметів, якими вам дозволено торгувати.

Офіційний логотип Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (ASIC)

Деякі з регуляторів у списку обмежують торгівлю певними продуктами, але їхні правила застосовуються лише до певних юрисдикцій. Ви все ще можете здійснювати швидку та безпечну торгівлю з IC Markets, не підпадаючи під регулювання, як багато користувачів у всьому світі, які торгують із свободою та максимальним кредитним плечем. Роки бездоганного обслуговування гарантують стабільність і надійність брокера для торгівлі різними продуктами без обмежень.

Офіційний логотип Управління фінансового нагляду Сейшельських островів (FSA)

Компанії запровадили правила для багатьох своїх організацій, щоб показати вам, наскільки добре лідери керують своєю платформою та чому вони заслужили довіру сотень тисяч трейдерів, які торгують на ній. Ви можете працювати з упевненістю, що компанія робить усе згідно з правилами повністю прозоро та підзвітно.

 Пропозиції та торгові умови IC Markets

IC Markets намагаються перевірити та вибрати найкращі постачальники ліквідності. Команда постійно оновлює свій список постачальників ліквідності, щоб вони могли запропонувати максимальну кількість варіантів для трейдерів. Трейдери можуть купувати і продавати після вивчення всіх цін на ринку. Крім якості торгового процесу, за рахунок цього також підвищується швидкість достатні постачальники ліквідності.

Технологія високого класу:

Все працює в команді, і це особливо вірно в торгівлі. Багато команд і членів команд повинні працювати одночасно, щоб надати найкращі торгові послуги для клієнтів. Потік інформації передмістя на IC Markets є доказом такої командної роботи. IC Markets використовує передову технологію, щоб надати клієнтам перспективу орлиного ока. Технологія сортує та фільтрує постачальників ліквідності на основі їхніх цінових пропозицій.

Постачальники ліквідності IC Markets
IC Markets працює з найбільшими постачальниками ліквідності на ринку

Це означає, що клієнти завжди будуть в курсі найкращих пропозицій від усіх постачальників ліквідності, змушуючи їх конкурувати один з одним і пропонувати кращі пропозиції. Функція реального часу також гарантує, що платівки мають низьку затримку та надійне обслуговування. Глибокі пули ліквідності та низькі ціни легко доступні в IC Markets.

Високоякісна технологія та вузькі спреди роблять IC Markets найкращим варіантом для трейдерів, які віддають перевагу автоматизованій торгівлі за допомогою роботів або скальпування. Час, необхідний для виконання угод, є найшвидшим на ринку, і багато досвідчених трейдерів мають облікові записи у фірмі спеціально для автоматизованої торгівлі.

Доступно понад 50 постачальників ліквідності:

Трейдери можуть вибирати з 50+ постачальників ліквідності під час розміщення угод. На відміну від інших торгових служб, IC Markets надає вам необмежений і прямий доступ до хедж-фонди, інвестиційні банки та різні місця. Посередник відсутній, і під час торгівлі з IC немає ризику підвищення цін, додаткових клопотів або комісійних. Це одна з причин, чому IC Markets є загальновідомою назвою для трейдерів у всьому світі.

Якщо ми виключимо Японію з рівняння, IC Markets є найбільшою валютною брокерською компанією у світі. Компанія щодня здійснює близько мільйона угод, і через платформу проходять мільярди доларів. Все це можливо завдяки найкращим у своєму класі технологіям і двигунам Центр обробки даних New York Equinix NY4. Двигуни мають найнижчий можливий період виконання торгів у 35 мікросекунд, що забезпечує швидку торгівлю для всіх користувачів.

Тест і огляд платформ IC Markets:

IC Markets пропонує 3 типи торгових платформ:

  • MetaTrader 4
  • MetaTrader 5
  • cTrader

IC Markets перевернув усі камені, щоб гарантувати, що його користувачі отримають найкращі в бізнесі платформи та торгують без проблем. Такі великі імена, як MetaTrader 4, MetaTrader 5 і cTrader є частиною списку платформи в IC. Інструменти прості у використанні та відомі своєю передовою технологією. Але сервіс на цьому не закінчується, оскільки високоякісна технологія IC Market, інтегрована в платформи, забезпечує оперативне бачення цін і найкращі торгові послуги для клієнтів. 

Немає жодної дискримінації по відношенню до окремих осіб і дрібних трейдерів, оскільки обидва отримують доступ до однакових високоякісних технологій незалежно від розміру угод, які вони здійснюють.

Ви можете вибрати MetaTrader, якщо вам подобається довговічність і хороший прийом. Інструмент, як відомо, є популярною торговою платформою для багатьох трейдерів, і він є найпопулярнішим у списку. З іншого боку, якщо ви хочете спробуйте щось нове, що містить більше функцій, ви можете вибрати cTrader. Хоча він не такий досвідчений, як Meta, йому довіряють багато трейдерів і він стає все популярнішим.

На додаток до різноманітності торгових платформ, компанія має трейдинговий додаток для мобільних телефонів. Тут ви можете торгувати під час руху. Якщо ви перебуваєте в місці, де користуватися ноутбуком або настільним комп’ютером незручно, ви можете відкрити програму на своєму телефоні та безперешкодно керувати всіма своїми угодами. Крім того, у вас є можливість побачити, які нові активи є в тренді на ринку, і розмістити нові замовлення. 

Активи та кредитне плече торгових платформ:

  • Форекс (плече 1:500) і 61 валютна пара 
  • 20+ товарів (кредитне плече 1:500) 
  • 25 індексів (кредитне плече 1:200) 
  • 9+ облігацій (плече 1:200) 
  • 21 криптовалюта (кредитне плече 1:200 з MT4 і кредитне плече 1:5 з cTrader)
  • 1800+ акцій
  • 4 ф'ючерси (плече 1:200)

Поширюється

  • Необроблені спреди від 0,0 пунктів
  • Спред залишається вузьким цілодобово та без вихідних завдяки різноманітній суміші ліквідності

MetaTrader 4 (MT4)

IC Markets MetaTrader 4 на настільних і портативних комп’ютерах

MT4 накопичив мільйонну базу лояльних користувачів з моменту приєднання до ринку. Він зручний, безкоштовний і сумісний з багатьма пристроями та браузерами. Ви можете встановити його на робочий стіл і використовувати прямо з улюбленого браузера. Ви також можете використовувати мобільний додаток на своєму пристрої Android або IOS завантаживши його з Apple Store або Play Store. Багато хто покладається на платформу для прийняття обґрунтованих рішень і кращих угод шляхом аналізу графіків і ринкових цін за допомогою новітніх технологій.

MT4 є вибором для багатьох, оскільки він легко доступний для початківців, які хочуть торгувати з мінімальними знаннями, і підтримує розширені інструменти аналізу для ветеранів або досвідчених трейдерів. Гнучкість зробила її всесвітньо відомою та провідною платформою.

IC Markets співпрацює з MetaTrader 4, щоб забезпечити найкращий досвід і ефективність. Існує велика кількість трейдерів, які використовують MT4 у IC Markets. Відгуки показують, що майже всі користувачі задоволені і навіть задоволені своїм досвідом використання MT4 на IC Markets.

IC Markets дозволяє використовувати облікові записи Standard і Raw Spread, коли користувачі торгують за допомогою MT4 через платформу. Відзначена нагородами технологія MT4 у поєднанні зі швидким навчальним сервісом IC і гнучким середовищем дає найкраще з обох світів для новачків і досвідчених трейдерів.

MetaTrader 4 (MT4) Особливості:

  • Регульоване плече і повністю настроюваний користувальницький інтерфейс із редагованими діаграмами забезпечують найкращу взаємодію з користувачем та дружнє середовище під час торгівлі на комп’ютері/ноутбуці чи мобільному пристрої.
  • Найкращі на ринку спреди та низькі комісії які забезпечують прозорість і справедливість.
  • Гнучкі варіанти фінансування та виведення коштів для користувачів, які працюють, навіть якщо вони передумали щодо торгівлі або хочуть змінити свої замовлення.
  • Тестер стратегій для тестування EA, MQL4 і програмування мова для кодування користувацьких індикаторів і сценаріїв дозволяє налаштовувати та гнучкі функції для досвідчених трейдерів, які хочуть взяти справу у свої руки.
  • Різноманітні торгові інструменти для аналізу ринків, які включають котирування цін у реальному часі у вікні спостереження за ринком, надають досвідченим і новачкам усі інструменти, необхідні для досягнення успіху в їхніх проникливих угодах.
  • Автоматизована торгівля з експертами полегшує життя тим, хто хоче використовувати автоматизацію та ботів для пасивної торгівлі. Це чудово підходить для зайнятих людей, які намагаються поєднати торгівлю з напруженою роботою чи сімейним графіком. 
  • Сповіщення електронною поштою, SMS і спливаючі вікна платформи щодо сповіщень про ціни постійно інформує користувачів.
  • Аn Інтернет-спільнота, де можна копіювати торгові сигнали & завантажити додаткові інструменти, які змушують людей відчувати себе частиною чогось більшого та залучають їх до розмови про останні тенденції та оновлення.
Факти про MetaTrader 4 на IC Markets

MetaTrader 5 (MT5)

IC Markets MetaTrader 5 діаграм
IC Markets MetaTrader 5 діаграм

MetaTrader 5 — найновіша всеохоплююча платформа для трейдерів. Платформа надає доступ до іноземної валюти, індексів, акцій, облігацій, криптовалюти та різних товарів в одному місці. IC інтегрувала цей інструмент у свою платформу, щоб допомогти користувачам йти в ногу з останніми технологіями та легко отримати доступ до обраного продукту. Трейдери Forex можуть полегшити собі життя, торгуючи через IC Markets за допомогою MetaTrader 5. Але послуга подібна до тієї, що надається в попередній версії MetaTrader 4. MetaTrader 5 має нові функції для трейдерів, які зосереджені на акціях і облігаціях. 

MT5 є вдосконаленням MT4, який лідирував у галузі протягом кількох років. Функції побудови графіків змінилися та отримали інструменти спостереження, які дозволяють трейдерам відстежувати свої замовлення. Ви можете стежити за торгівлею, яку ви розмістили, і коригувати свою позицію завдяки швидкості та простоті, використовуючи MT5. Крім того, ви можете використовувати MT5 для облікових записів Raw Pricing і Standard, якщо ви торгуєте на ринках IC.

MetaTrader 5 має сумісність із вихідними цінами та високу швидкість. Він пропонує спреди від 0,0 пунктів, і ви маєте повну свободу, оскільки немає жодних обмежень. Автоматизована торгівля стала легшою, ніж раніше, завдяки бездоганній швидкості виконання. Платформа доступна для безкоштовного завантаження в App Store та Apple Store.

cTrader

IC Markets огляд cTrader
Огляд IC Markets cTrader

cTrader відомий як дискретна та проста у використанні платформа, яка забезпечує швидке виконання та послідовний моніторинг угод. Зовнішній вигляд та інтерфейс елегантні та нагадують висококласні технології. Ви можете шукати по всьому світу активи, які відповідають вашим уподобанням, і контролювати кожну угоду, яку ви укладаєте, використовуючи cTrader на IC Markets.

Через платформу доступні денна торгівля, скальпування та будь-який обраний вами стиль торгівлі. Ви отримаєте високу ліквідність і швидке обслуговування, використовуючи cTrader.

Єдиним недоліком cTrader є те, що він менш популярний, ніж MetaTrader. Тому ви можете знайти його не на кожній платформі. Це може бути проблемою, якщо ви спробуєте перенести свою торгівлю з однієї платформи на іншу. Але якщо ви дотримуєтеся платформи, яка інтегрує cTrader, ви можете бути впевнені, що отримаєте найкращу технологію обслуговування та конкуруватимете з трейдерами в усьому світі. Багато клієнтів торгують із cTrader щодня без проблем, і відгуки показують, що він відповідає іншим платформам щодо ефективності та надійності.

cTrader У двох словах:

  • Котирування форекс і контрактів на різницю в реальному часі, які допоможуть вам вибрати найнижчі ціни.
  • Спред і низькі комісії, які конкурують з МТ
  • Швидке виконання ордерів і необмежена торгівля, яка включає опції скальпування
  • Рідкі варіанти поповнення та виведення з багатьма варіантами замовлення.

 Індикатори, діаграми та інструменти доступні на IC Markets

Інтеграція IC Markets autochartist
11 жовтня 2017 року компанія IC Markets оголосила про офіційне партнерство з провідною компанією Autochartist.

IC Markets надає доступ до різноманітних інструментів, які допомагають трейдерам приймати обґрунтовані рішення за допомогою детальних даних у реальному часі щодо цін і ринків. Хоча вони не включили такі бренди, як Autochartist і Trading Central, вони компенсують це, маючи багато опцій, як-от технічні індикатори, економічні календарі, VPS, ринкові дані, і більше.

Платформа включає в себе безліч інструментів для пасивних трейдерів. Це також дозволяє трейдерам із розширеними вимогами програмувати свої стратегії. Існує незліченна кількість способів, якими досвідчений трейдер може скористатися платформою. Варіанти комплексної стратегії можливі за допомогою різних інструментів. Незалежно від того, чи хочете ви торгувати на стороні для розваги чи зануритися в професійну діяльність, IC Markets допоможе вам.

Офіційний логотип AutoChartist

Якщо ви новачок, ви можете поступово вибрати торговий інструмент, який вам підходить, переглянувши список із кількох варіантів. Не потрібно лякатися процесу навчання. Ви можете здійснювати менші угоди та досягати великих угод. Коли ви звикнете до інструментів і навчитеся ними користуватися, вам стане легше і приємніше торгувати. Ви можете стати експертом за короткий період, оскільки інструменти зручні для користувача та прості в освоєнні. Сотні інструментів на ринку означають, що ви знайдете кілька, які вам до вподоби, незалежно від ваших уподобань.

Розширені торгові інструменти MT4

Торгівля за допомогою MT4 є одним із найпопулярніших способів навігації на ринку для будь-якої компанії. IC Markets не є винятком, оскільки багато користувачів торгують за допомогою MT4. Трейдери мають у своєму розпорядженні різні інструменти, коли вони використовують MT4.

Ринки спредів, глибина ринку, драбина торгівлі, калькулятор торгового ризику та шаблони спеціальних замовлень це лише деякі інструменти, які трейдери MT4 можуть використовувати під час торгівлі з IC Markets. IC має 20 вбудованих торгових інструментів, яких більше ніде немає. Більшість брокерських фірм пропонують послуги MT4 без додаткових інструментів, тому ринок IC подолав розрив, ставши провідним торговим брокером MT4.

Деякі інструменти та їхні функції включають:

  • Менеджер ринку: Менеджер ринку дозволяє відстежувати та контролювати всі ваші торгові методи на одній вкладці. Він ідеально підходить для організації та зручний у використанні.
  • Карта сесії: ви можете побачити, що є глобальними та локальними трендами, за допомогою спрощеного беглого перегляду всіх великих торгових позицій і продуктів за допомогою карти сеансу.
  • Менеджер сигналізації: Alarm Manager схожий на Siri на iPhone, помічник із вашою торговою інформацією, який надає вам оновлення та сповіщення в режимі реального часу на багатьох пристроях і навіть у соціальних мережах.
  • Кореляційний трейдер: Correlation Trader дозволяє порівняти дві угоди та зробити правильний вибір.
  • Трейдер на тикових діаграмах: Ви можете переглядати традиційні та часові графіки за допомогою Tick Chart Trader. Цей інструмент найкращий, коли ви хочете зрозуміти необроблені дані.
  • Торговий термінал: Шаблон замовлення, точна торгівля та інші програми включені в Trade Terminal.
  • Приховані замовлення: Ви можете приховати очікувані замовлення від інших учасників за допомогою Stealth Orders.
  • Міні термінал: Міні-термінал схожий на торговий термінал, за винятком того, що він зосереджений на одному конкретному графіку. Це допоможе вам збільшити масштаб окремих угод.
  • Excel RTD: Ви можете керувати кількома обліковими записами одночасно за допомогою Excel RTD
  • Кореляційна матриця: Кореляційна матриця миттєво надає інформацію про ціну, тому ви не пропустите можливості для торгівлі.
  • Sentiment Trader: Ви можете бачити, які угоди відкриті в режимі реального часу, і бути в курсі ринку 27/7 за допомогою Sentiment Trader.

MyFxBook AutoTrade

IC Markets - MyFxBook AutoTrade
IC Markets – MyFxBook AutoTrade

MyFxBook — це новіша версія ZuluTrade, створена іншою компанією. Ви можете прив’язати свій обліковий запис до їхніх офіційних веб-сайтів; програма надасть варіанти торгових сигналів. Ви вибираєте сигнал і копіюєте угоду. Використовуючи цей інструмент, неможливо бути впевненим, оскільки люди приймають рішення на основі імпульсу, емоцій або потреби в схемі швидкого збагачення. І ви можете стати жертвою їхнього неправильного вибору, коли копіюєте їхні угоди.

З іншого боку, ви можете отримати великий виграш. Ви можете зробити найкращий крок, копіюючи хорошого трейдера. Єдиний спосіб дізнатися – ризикнути своїми інвестиціями та повірити в думку інших. Як Zulu Trader, це не кожен. Не поспішайте і вирішіть, чи хочете ви спробувати. Але ви все одно можете скористатися перевагами багатьох інструментів, інтегрованих у MyFxBook, не ризикуючи своїми грошима. Аналіз ринку, настрої тощо доступні на платформі.

Віртуальний приватний сервер

IC Markets Віртуальний приватний сервер (VPS)

Ви можете використовувати віртуальний приватний сервер (VPS), якщо у вас є обмеження в часі та місці, які не дозволяють вам бути онлайн 24/7. Торгова платформа може працювати в реальному часі через хмару, і вона матиме найновішу технологічну швидкість та ефективність. IC Markets підтримує торгову систему VPS, щоб ви могли пасивно брати участь, коли ви офлайн або працюєте.

Якщо ваш робочий або сімейний графік не дозволяє вам бути онлайн або якщо ваш Інтернет не доступний весь час, ви можете використовувати VPS без проблем. Крім того, ви не будете обтяжені моніторингом і перевіркою своєї торгівлі щогодини.

Ви можете бути впевнені, що у ваших угодах інтегровано найвищий рівень безпеки, і вам не потрібно купувати сервер або вивчати нове програмне забезпечення для розміщення замовлень. IC Markets має свої сервери поруч із хмарним сервісом, тож ви можете вибрати близьку компанію, щоб мати безперебійне та швидке з’єднання. Forex VPS, Beeks FX VPS і NYC Servers співпрацюють з IC Markets. Тому ви можете отримати безкоштовну послугу VPS, якщо ваша торгівля перевищує 15 лотів за 30 днів.

Якщо ви вже знайомі з пасивною торгівлею за допомогою роботів, VPS може стати справжнім порятунком. Ваше життя стане легшим, тому що вам не доведеться стежити за щоденними замовленнями. Ви також можете отримати значний прибуток, незважаючи на плату за сервер, оскільки максимальна сума, яку ви можете отримати, становить $50 за 30 днів. Послуга варта витрат, тому що позбавляє вас від щоденної роботи.

ZuluTrade

Офіційний логотип ZuluTrade

Зулуська торгівля в тренді, тому що світ з кожним днем стає більш соціальним. Соціальні мережі стали більш популярними, ніж були раніше, і вони є частиною життя кожного. Zulu — це інструмент соціальної торгівлі, який дозволяє вам навчатися та отримувати прибуток від інших досвідчених трейдерів, копіюючи їхні угоди. Ви маєте повний контроль над торговими сигналами, які копіюєте, і можете вирішувати, які ордери відображатимуться у вашому торговому портфелі.

Багатьом подобається копіювання, тому що це легко, і вони люблять відмовлятися від відповідальності за аналіз кожної операції, яку вони роблять. Але деякі хочуть самостійно пройти через кожну частину торгівлі, щоб знати точні деталі кожного кроку, який вони роблять. Вони не хочуть грати на думку інших і хочуть контролювати свої гроші з нерозділеною увагою. Зрештою, ви вирішуєте, чи хочете ви копіювати угоди, але якщо ви хочете це зробити, IC Markets готовий для вас.

МАМА

MAM розшифровується як Multi Account Manager. Ви можете використовувати цей інструмент, якщо торгуєте для кількох клієнтів. Ви можете керувати всіма угодами своїх клієнтів окремо та отримувати інформацію в реальному часі, щоб побачити ефективність кожної угоди. Ви можете виділити окремі папки для кожного облікового запису (клієнта), якщо використовуєте MAM на IC Markets. Ви можете зосередитися на своїх замовленнях з нерозділеною увагою, а організація йде за допомогою зручного програмного забезпечення.

MAM найкраще працює з MT4, і це популярне програмне забезпечення, яке використовується фінансовими менеджерами в усьому світі. Ви можете використовувати експертних порадників і контролювати кілька облікових записів клієнтів на одній вкладці. Ви можете торгувати з сотнями або навіть тисячами клієнтських облікових записів одночасно. Швидкість залишиться такою ж, як і під час роботи з одним обліковим записом, і ви можете розміщувати замовлення гуртом і керувати ними разом, якщо хочете.

Особливості:

  • Інструмент спостереження за ринком і звіт для кожного облікового запису
  • Менеджер MAM вбудований, щоб контролювати ваші операції в реальному часі без затримок. 
  • Ви можете розподіляти свої операції та організовувати їх як завгодно, починаючи з невеликих облікових записів на 1000 одиниць.
  • Немає обмежень щодо кількості облікових записів, якими ви можете керувати, або суми грошей, які ви вносите
  • Доступні звичайні ордери, такі як Market, Limit і Stop. Крім того, можна реалізувати такі унікальні замовлення, як Close By, Close All і трейлінг-стоп.
  • Ви можете керувати обліковими записами за допомогою експертної торгівлі та контролювати їх окремо. Це означає, що до різних облікових записів клієнтів можна отримати доступ за допомогою різних стратегій без єдиних шаблонів.
  • Ви можете відстежувати свої угоди в режимі реального часу та ніколи не пропускати жодних коливань.
  • Ви можете здійснювати операції з кількома обліковими записами лише одним замовленням, і інструмент автоматично керуватиме та розділятиме ваші облікові записи.
  • Отримуйте актуальні звіти про комісії, угоди тощо. Контролюйте дані та інформуйте своїх клієнтів щомісяця або раз на рік за допомогою функції, інтегрованої з MT4.

Що може зробити Money Manager?

  • Ви можете вводити нові кошти або знімати гроші, не припиняючи поточні угоди та не перериваючи свій прогрес,
  • Ви можете надати своїм клієнтам експертні звіти провідних спеціалістів галузі,
  • Експерти-консультанти можуть працювати з вами без проблем.

Як торгувати на IC Markets – покроковий посібник

Як відкрити торговий рахунок на IC Markets

Ви можете торгувати на платформі, відвідавши їх офіційний веб-сайт і виконавши прості кроки:

  1. Надайте свою інформацію
Надання інформації по 1ТП25Т

2. Виберіть спосіб оплати

Внесення коштів за допомогою IC Markets

3. Виберіть тип облікового запису

Вибір типу рахунку з IC Markets

4. Оформити замовлення

Розміщення замовлення з демо-рахунком IC Markets AutoChartist

Розділ освіти IC Markets

Ваш успіх залежить від вашого досвіду, тому IC Markets рекомендує переглянути відео та прочитати статті, підготовлені для трейдерів усіх рівнів.

Розділ освіти IC Markets
Розділ освіти IC Markets

IC Markets надає курси початкового рівня та навчальний матеріал для клієнтів у всьому світі. Незалежно від рівня вашої впевненості та досвіду, ви можете почати з того, що розумієте, і розвиватися за допомогою IC. Є документи, які ви можете прочитати та зберегти для подальшого використання як шпаргалки. Ви також можете навчитися, переглядаючи відеоуроки та посібники, якщо бажаєте.

Багато людей почали з нуля і впевнено почали торгувати, використовуючи матеріали та навчальні ресурси, надані IC Markets. Якщо ви вчитеся на практиці, ви можете відкрити демонстраційний (імітований) торговий рахунок і перевірити свої навички, не втрачаючи грошей. Ви можете тренуватися зі своїм безкоштовним обліковим записом, поки не будете готові торгувати реальними грошима.

Тут можна увійти за допомогою наданого пароля або залишитися в системі за допомогою браузера пристрою для тривалого використання.

Як поповнювати (депозувати) і знімати з вашого рахунку на IC Markets 

Як вносити та знімати на IC Markets

IC Markets дозволяє робити депозити в усіх основних валютах тощо. Цифрові гаманці також приймаються, оскільки вони допомагають полегшити життя клієнтів завдяки швидкості та обережності. Для внесення депозитів або зняття грошей не потрібно додатково платити.

Ваш банк може стягувати з вас додаткову плату за депозити та зняття коштів, але ви можете бути впевнені, що платіж з боку IC Markets не буде. Пам’ятайте про курси обміну, коли змінюєте валюту, і плануйте заздалегідь, оскільки переказ може тривати до кількох днів. Залежно від вашого місцезнаходження та банку, ваш депозит може зайняти від кількох хвилин до кількох днів. Кредитні картки, дебетові картки, банківські перекази та цифрові гаманці доступні за адресою IC Markets.

Які є типи рахунків у IC Markets?

Типи рахунків IC Markets

IC Markets надає два типи облікових записів True ECN і Standard. Ви можете почати з початкового депозиту $200, що є мінімальним за галузевими стандартами. Але не варто хвилюватися, тому що ви можете почати з демо-рахунку та розвиватися далі.

Багато клієнтів високо відгукуються про рахунок ECN з різних причин. Спред ідеальний, а ліквідність має глибину, тому це вибір багатьох досвідчених трейдерів. Платформа дозволяє використовувати кредитне плече до 1:30 для активів у Європі та Австралії. Це число досягає 1:500 для угод по всьому світу.

Немає обмежень щодо кількості облікових записів, які ви можете мати на IC Markets. Незалежно від того, чи є у вас клієнти, чиїми грошима ви керуєте, чи хочете мати кілька облікових записів, ви можете зробити це на платформі без проблем.

Ви можете відкрити рахунок, який найкраще підходить для вашого стилю торгівлі та відповідає вашим активам. Наприклад, якщо ви переважно торгуєте на форексі, ви можете вибрати будь-який обліковий запис, оскільки обидва типи схожі. Обліковий запис ECN є найкращим варіантом для скальперів і користувачів роботів.

Справжній рахунок ECN

ECN-рахунок — це високотехнологічний рахунок із низькою затримкою та мінімально можливими спредами. Ви можете почати з 0,0 пунктів; комісія всього $3.5.

Стандартний рахунок

Стандартні рахунки починаються з 1,0 пункту. З іншого боку, комісія не стягується – ви можете заощадити різницю.

Ісламські рахунки

Доступні закони шаріату та заборона обміну, щоб зробити платформу більш дружньою до ісламських клієнтів. Якщо ви іслам, ви можете торгувати без шкоди своїм переконанням.

Чи є демо-рахунок IC Markets для початківців?

IC Markets - Демо-рахунок для новачків

Демо-рахунок корисний кількома способами. Ви можете випробувати воду та побачити, що відчуває трейдинг як новачок. Використовуйте можливість підвищити свої навички та впевненість. З іншого боку, ви також можете перевірити, чи IC Markets відповідає всьому ажіотажу, ретельно випробувавши його, перш ніж інвестувати гроші наперед. Розумно займатися без ризику.

Керівники

Хоча найкращий спосіб навчитися – це випробувати воду та отримати реальний досвід, ви можете отримати більше інформації за допомогою статей, посібників і документів на офіційному веб-сайті IC Markets. Існує багато знань для новачків, які не знають, з чого почати. Дослідження ринку, використання технічних інструментів і моніторинг ваших угод – ось деякі теми, які розглядаються в освітньому блозі.

Які навчальні матеріали доступні в IC Markets?

1. Веб-телебачення

Глобальні продукти, акції, форекс і акції висвітлюються в програмах веб-телебачення ринку IC. Трансляція доступна мільйонам по всьому світу за допомогою Trading Central. На каналі доступні інформаційні відео та уроки. Початківці та досвідчені користувачі можуть скористатися перевагами платформи.

2. Вебінари

Вебінари IC Markets є цінними. Навіть досвідчені трейдери налаштовуються на перегляд. Провідні трейдери галузі, керівники компаній і керівники проводять яскраві доповіді, і в тому чи іншому епізоді обговорюються всі аспекти світової торгівлі.

3. Відеоуроки

Якщо ви колись почуваєтеся розгубленими й не знаєте, як налаштувати один із інструментів чи ефективно використовувати платформу, перегляньте відеоуроки. Вони проведуть вас крок за кроком у мандрівці, яка допоможе вирішити вашу проблему без плутанини.

Як виглядає команда підтримки в IC Markets?

Як зв’язатися зі службою підтримки клієнтів за номером IC Markets

IC Markets має найкращу в галузі підтримку та підтримку клієнтів. Незалежно від того, чи хочете ви поговорити по телефону, електронною поштою чи онлайн, команда підтримки буде поруч з вами 24 години на добу і сім днів на тиждень. Якщо ваша країна є в їх списку, ви навіть можете скористатися їхніми безкоштовними дзвінками. Не хвилюйтеся, що вам не вдасться повідомити про свою проблему через мовний бар’єр, оскільки в кол-центрі вітаються багато мов.

Команда підтримки та керівництво високого рівня отримали визнання від клієнтів за їхній досвід, професіоналізм і доброзичливість. Менеджери IC походять із професійної діяльності трейдерів, тому вони легко співчують клієнтам, коли вони стикаються з проблемами під час розміщення замовлень або торгівлі.

Справедливість, чесність і визначення пріоритетів клієнтів є основою їхньої операційної системи. Вони оголошують про свою мету полегшити життя своїх клієнтів через свій веб-сайт і різні ЗМІ. Багато позитивних відгуків підтверджують твердження в Інтернеті.

Підтримувані країни, у яких доступний IC Markets

IC Markets обслуговує користувачів у всьому світі, за винятком потенційних клієнтів у США, Канаді, Японії, Ізраїлі, Новій Зеландії, Ірані та країнах, включених до списку OFAC. Це тому, що США CTFC Закон забороняє своїм громадянам торгувати з брокерськими фірмами за межами США. Трейдери в перелічених вище країнах можуть знайти альтернативних брокерів поблизу свого регіону. Решта країн світу може здійснювати угоди на IC Markets і вибирати положення, яких вони хочуть дотримуватися. 

Висновок: IC Markets є законним онлайн-брокером, на якого можна покластися

IC Markets надає стандартні облікові записи для ваших основних торгових потреб. Але їхній ECN-рахунок є найпередовішою технологією, призначеною для торгівлі. Ви можете скористатися перевагами їхньої платформи, щоб розпочати торгівлю та вдосконалити або перейти до експертного рівня, оскільки це вибір номер один для багатьох клієнтів, які пробували більше одного брокера.

Трейдери користуються платформою роками, задоволені та щасливі тому що вони закриті під кутами під час торгівлі. Навчальний матеріал є не меншою мірою для програми коледжу за його всеохоплюваністю, а лідерами є колеги-трейдери, які розуміють ваші потреби. Практична команда підтримки допоможе вам, якщо ви зіткнетеся з будь-якою плутаниною. Кол-центр працює на багатьох мовах 24/7, тому ви не пропустите жодної секунди торгівлі через помилки.

Переваги IC Markets:

  • Регульований брокер
  • Високе кредитне плече до 1:500
  • Висока ліквідність
  • Спред від 0,0 пунктів з низькими комісіями
  • MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader
  • Підтримка 24/7
  • Без комісії за депозити та зняття
  • Без перекотирувань

Найчастіше задавані питання про IC Markets:

Хто є цільовим користувачем IC Markets?

Дейтрейдери, алгоритмічні трейдери, роздрібні торговці та компанії з управління активами можуть отримати вигоду від використання IC Markets. Він також може працювати для початківців, враховуючи наявність внутрішніх навчальних інструментів, які є дуже корисними та постійно оновлюються. Перш ніж відкрити живу версію, вони також можуть ознайомитися з платформою за допомогою безпечного демо-рахунку.

Як ви змінюєте кредитне плече на ринках IC?

Ви можете змінити кредитне плече на торговій платформі IC Markets під час торгівлі в розділі "Клієнтська панель", дотримуючись максимально допустимого кредитного плеча на основі ваших активів і місцезнаходження. Зауважте, що ви можете збільшити цінність свого безпеки до 500 разів.

Чи буду я заробляти гроші з IC Markets?

Хоча це законно та надійно, оскільки багато користувачів отримують прибуток від своїх угод, ваш успіх не є ані швидким, ані гарантованим. Але якщо вибрати правильну брокерську компанію та ретельно спланувати угоди, шанси на успіх дуже високі.

Які конкретні платіжні компанії я можу використовувати для поповнення свого рахунку IC Markets?

Нижче наведено компанії, які можуть сприяти фінансуванню вашого рахунку IC Markets у основних міжнародних валютах:
Visa, MasterCard, PayPal, Neteller, Neteller VIP, Skrill, Poli, BPAY, UnionPay, банківський переказ, FasaPay, Broker to Broker, QIWI, Rapidpay, Klarna, Thai Internet Banking і Vietnamese Internet Banking

Скільки часу займає виведення прибутку з рахунку IC Markets?

Використовуючи PayPal, Neteller і Skrill, ви можете розраховувати на миттєвий кредит, якщо він є джерелом вашого початкового фінансування. Зняття кредитної картки (якщо доступно у вашій країні видачі) зазвичай займає від трьох до п’яти робочих днів, але іноді може тривати до десяти, залежно від банку-емітента. Міжнародні банківські перекази можуть тривати до 14 робочих днів.

Чи допускає IC Markets стратегії скальпінгу та хеджування?

IC Markets пропонує як скальпування, так і хеджування за допомогою середовищ MetaTrader 4 і 5. Їх спред, який є одним із найнижчих у валютних парах, і умови торгівлі роблять їх ідеальними для цього.

Чи можуть жителі США приєднатися до IC Markets?

Ні Комісія з торгівлі товарними ф'ючерсами (CTFC) не дозволяє американцям торгувати з брокерами за межами країни. Крім США, Канади та Бельгії, жителі також не можуть зареєструватися, враховуючи відповідні нормативні вимоги.