12345
5 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд FTMO – Тест торгової фірми та FTMO Challenge

  • Отримайте до 90% прибутку
  • Покриті збитки
  • Різні виклики
  • Від €155
  • Торгівля на форекс
  • MetaTrader 4/5, cTrader

Який трейдер не хоче заробляти та отримувати прибуток, не використовуючи власні гроші? Ми впевнені, що жоден трейдер не захоче упустити цю можливість. FTMO — торгова фірма, яка пропонує трейдерам аналогічну пропозицію. Така торгова фірма, як FTMO, дозволяє трейдерам отримати фінансування трейдерів

Торгова фірма prop дає трейдерам легкий вихід для цього. Їм залишається лише пройти Виклик FTMO. Ви можете задатися питанням, у чому полягає ажіотаж щодо виклику FTMO. Ось усі факти про FTMO, які хотів би знати трейдер. 

Офіційний сайт FTMO
➨ Зареєструйтеся на виклик FTMO зараз!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Що таке FTMO? – Представлена реквізитна фірма

Веб-платформа forex.com metatrader 4
Платформа FTMO MetaTrader 4

FTMO - це a проп торгова фірма що дозволяє трейдерів приєднатися до його торгової платформи як фінансовані трейдери. Ця платформа не нова. FTMO обслуговує сотні клієнтів з моменту створення концепції. Однак його послуги були розширені лише в 2020 році. З тих пір FTMO профінансував сотні і мільйони трейдерів і дозволив їм отримати значну частину прибутку. 

Добре знати!
FTMO має дуже простий процес, що дозволяє кільком трейдерам приєднатися до його торгової платформи. По-перше, трейдери повинні пройти виклик FTMO і довести платформі свої торгові навички. Як тільки трейдер переконається, що він є чудовим менеджером із фондів і ризиків, він може отримати можливість отримати фінансування за допомогою FTMO. 

FTMO дозволяє трейдерам отримати аж 400 сотень тисяч доларів в реальному торговому рахунку на платформі. Однак є умова – виклик. 

Що робить FTMO відомим серед трейдерів, так це його можливість запропонувати їм найкращі пропозиції. Крім того, трейдери, які отримують прибуток від торгівлі FTMO, можуть вивести до 80-90% свого прибутку. І все це надходить до трейдера без реалізації використання власних грошей. 

Концепція проп трейдинг фірм є новим для багатьох торговців. Ось концепція торгової фірми для трейдерів, які хочуть знати. 

➨ Зареєструйтеся на виклик FTMO зараз!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Як працює торгова фірма?

Офіційний логотип FTMO

Якщо ви торгуєте на форекс чи будь-якому іншому фінансовий актив, ти можеш використовувати торговий рахунок з одним із брокерів. Брокери, які дозволяють вам торгувати, просять вас поповнити свій торговий рахунок, щоб ви могли відкрити свої позиції. 

Однак це не спосіб роботи торгової фірми. Торгова фірма, яка також називається приватною торговою фірмою, поповнює торговельний рахунок трейдера коштами. Таким чином, замість того, щоб використовувати свої гроші, трейдер використовує суму, зараховану на його торговий рахунок фірмою, що займається торгівлею. 

Торгівля на платформі, запропонованій фірмою prop trading дозволяє трейдерам і фірмі отримати кілька переваг. Ці переваги змушують трейдерів брати участь у таких викликах, як виклик FTMO. 

  • Фірми Prop Trading дозволяють трейдерам заробляти гроші, не вкладаючи свої заощадження. 
  • Трейдери можуть імпровізувати свої навички торгівлі та управління ризиками за допомогою платформи, яку пропонують торгові фірми. 
  • Ці фірми отримують більше прибутку, ніж зазвичай, за допомогою кількох досвідчених трейдерів. 
  • Брокери можуть отримувати лише комісійні як прибуток. Проте фірма, що займається торгівлею, може ділитися з трейдером обумовленим відсотком прибутку. Таким чином, він заробляє більше, ніж звичайні торгові платформи. 
  • Prop trading — це чудова платформа для трейдерів, оскільки вони можуть насолоджуватися доступом до всіх провідних торгових інструментів і технічних засобів торгові показники. На такій платформі, як FTMO, трейдери можуть користуватися всіма провідними базовими активами, які дозволяють їм здійснювати прибуткові операції.
➨ Зареєструйтеся на виклик FTMO зараз!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Пропозиції FTMO 

FTMO дозволяє трейдерам станьте партнерами, прийнявши виклик FTMO. Тут вони можуть стати фінансованими трейдерами та використовувати для торгівлі реальний торговий рахунок торгової фірми фінансові активи

Добре знати!
Отже, якщо трейдер зацікавлений у тому, щоб стати фінансованим трейдером, він може спробувати FTMO. Однак, щоб отримати доступ до коштів до FTMO, трейдер повинен пройти виклик FTMO. Отже, це підводить нас до дискусії про виклик FTMO, незважаючи на весь ажіотаж, який він викликає. 

Що таке завдання FTMO?

Три етапи завдання FTMO

Завдання FTMO — це завдання, яке дозволяє трейдерам приєднатися до торгової платформи торгової фірми FTMO. Ця платформа пропонує трейдерам неперевершена торгова можливість. 

Однак, щоб отримати право на участь у конкурсі FTMO, трейдери повинні довести, що вони чудові ризик-менеджери. Зрештою, торгова фірма обирає лише тих трейдерів, які перевершують управління ризиками. Крім того, трейдери також повинні вміти розпоряджатися своїми коштами Ну. 

Короткий огляд виклику FTMO дозволить вам отримати поглиблена інформація про це, перш ніж зареєструватись на змагання. 

  • Торгове завдання FTMO включає два тести, які трейдер повинен пройти, щоб стати фінансованим трейдером. 
  • Крок 1 завдання вимагає, щоб трейдери пройшли торговий виклик, який триває тридцять днів. 
  • Протягом цих 30 днів торгові фірми перевіряють терпіння трейдера, дисципліну, торгівлю та навички управління ризиками. 
  • Після кроку 1 трейдер переходить до кроку 2. Це процес перевірки. Цей процес є кінцевим процесом, який оцінює торговельні навички будь-якого трейдера та чи заслуговує він на фінансований торговий рахунок. 
  • Етап перевірки також виконує перевірку трейдера. Нарешті вони отримують пропозицію про фінансування FTMO.

Давайте розглянемо два кроки в випробуванні FTMO більш ретельно. 

➨ Зареєструйтеся на виклик FTMO зараз!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Крок 1: Завдання FTMO

Перший крок завдання FTMO

Будь-який трейдер, який бажає стати a фінансований трейдер може приєднатися до виклику FTMO без задньої думки. Завдання FTMO доступне для реєстрації на офіційному веб-сайті торгової фірми. 

Добре знати!
Трейдер, який приймає завдання FTMO, повинен підготуватися до трейдера протягом 30 днів. Протягом цих 30 днів трейдер повинен забезпечити досягнення цільового прибутку. Лише після цього можна було б перейти до етапу перевірки. 

Щоб стати трейдером, фінансованим FTMO, a трейдер повинен дотримуватися правил і норм, передбачених FTMO.

Ось як працює завдання FTMO: 

  • Коли трейдер реєструється на виклик FTMO, він повинен вибрати цільовий прибуток і рівень ризику. Щойно трейдер розпочне завдання, воно триватиме 30 днів. 
  • За ці 30 днів трейдер повинен спробувати досягти своєї мети прибутку. 
  • Однак дуже важливо, щоб трейдер також відповідав обраному ним рівню ризику. Наприклад, кожна угода, яку ви укладаєте під час виконання завдання FTMO, повинна містити необхідний рівень ризику. 
  • Завдання FTMO не вимагає від трейдера укладати послідовні угоди протягом 30 днів. Якщо вони досягнуть своїх цільових прибутків протягом коротшого періоду, вони все одно зможуть перейти до наступного етапу перевірки. 
  • Однак мінімальна кількість днів, протягом яких трейдер повинен здійснювати операції на першому етапі завдання, становить 10 днів. Отже, навіть якщо ви досягнете цільового прибутку протягом 8 днів, дотримуючись рівня ризику, вам все одно доведеться торгувати протягом двох очікуваних днів. 
  • Протягом цих двох днів ви можете укладати угоди з мінімальним ризиком, тож ваш цільовий прибуток не змінюється. 
Реєстраційна форма конкурсу FTMO

Як тільки ви виконаєте Торгові умови виклику FTMO і досягнете своїх цілей, ви отримаєте право перейти до частини перевірки. 

Добре знати!
Трейдер повинен сплатити комісію, щоб зареєструватися на виклик FTMO. FTMO обіцяє відшкодувати цю комісію, коли ви станете фінансовим трейдером і отримаєте свій перший прибуток. Комісія дуже номінальна за завдання FTMO, і будь-який нормальний трейдер може собі це дозволити. 

Однак, Комісія за виклик FTMO може відрізнятися для різних трейдерів. Це залежить від типу торгового ризику та обраної вами цілі прибутку. Однак яку б комісію ви не заплатили, щоб взяти участь у конкурсі, FTMO поверне її з вашого першого прибутку. 

Як тільки трейдер має довів, що гідний бути фінансованим трейдером, він може перейти до наступного кроку перевірки. 

➨ Зареєструйтеся на виклик FTMO зараз!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Крок 2: Перевірка

Другий крок завдання FTMO

Трейдер, який виконує завдання FTMO, повинен перевірити себе, щоб стати фінансованим трейдером. Крок 1 завдання дає трейдерам 30 днів, щоб досягти мети отримання прибутку. 

Однак, етап перевірки дозволяє трейдерам час 60 днів. Таким чином, трейдери, які досягли цієї стадії, отримують вдвічі більше часу, ніж раніше, щоб довести свою спроможність торговельній фірмі. 

Крім того підтвердивши свою особу та підтвердивши себе, трейдери повинні торгувати протягом 60 днів на цьому кроці. Однак правила для частини перевірки залишаються такими ж, як і для завдання. Тому, якщо трейдер може виконати свої торгові цілі за менший час, він може перейти до останнього кроку прийняття пропозиції. 

Трейдери ще можуть виконувати свої торгові цілі та отримувати прибуток за менший час. Але знову ж таки, трейдер повинен буде здійснювати операції протягом мінімум 10 днів, одночасно беручи на себе ризик, щоб виконати умови виклику. 

Для перевірки FTMO нічого не стягує. Трейдери повинні сплатити комісію лише один раз, коли вони реєструються на виклик FTMO. 

Крок 3: Прийміть пропозицію стати фінансованим трейдером

Третій крок завдання FTMO

Торговець, який проходить trading challenge з яскравими окрасами отримує пропозицію від FTMO стати фінансованим трейдером. Завдання FTMO полягає в тому, щоб довести, що трейдер гідний отримання коштів для торгівлі. Він гарантує, що він демонструє свій максимальний калібр під час розміщення угод через завдання FTMO. 

Щойно трейдер укладає угоди з максимальним прибутком, він проходить виклик. Однак трейдер також повинен переконатися, що він добре керує ризиком. Завдання FTMO має дуже жорсткі умови для відповідності рівню ризику, який трейдери обрали для себе. 

Добре знати!
Після перевірки ви отримаєте пропозицію від FTMO стати фінансованим трейдером. Щойно ви приймете його, реальний торговий рахунок FTMO буде у вашому розпорядженні, щоб ви могли торгувати з прибутком. 

FTMO буде дозволять вам не отримувати 80% прибутку від кожної угоди, яку ви робите. Таким чином, трейдери і торгова фірма ділять свій прибуток у співвідношенні 8:2. Крім того, фірма обробляє ваші запити на зняття коштів протягом усього 8 годин. 

FTMO: стандартний або агресивний план масштабування
FTMO: стандартний або агресивний план масштабування

Існує також a план масштабування, запропонований FTMO, який дозволяє трейдерам виводити прибуток до 90%. Проте для цього є умови. 

Факти про план масштабування FTMO

Безкоштовний виклик FTMO

Трейдери, які не досягли цільових показників прибутку під час завдання FTMO, мають можливість знову прийняти виклик. Однак це буває, коли ви не робите величезних втрат. Ваші щоденні втрати повинні залишатися в межах встановленого ліміту. Якщо це станеться, і ви все одно провалите змагання, FTMO може надіслати вам пропозицію приєднатися до змагання знову. 

Торговець би цього разу не доведеться платити комісію за виклик FTMO. Подальший виклик покривається комісією, сплаченою трейдером раніше.

➨ Зареєструйтеся на виклик FTMO зараз!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Вартість і збори

Перш ніж прийняти виклик FTMO, це так важливо знати вартість і відповідні комісії. Однак трейдери можуть легко зареєструватися на виклик FTMO, оскільки вони можуть легко скористатися ним за розумну плату. Наприклад, ви можете вибрати торгове завдання, яке відповідає вашому бюджету та ризикам, а також вашим торговим навичкам. 

Таким чином, вартість торгового виклику залежить від двох факторів:

  • Ризик, який трейдер готовий взяти на себе.
  • Баланс рахунку, який трейдер вибирає для торгівлі. 

Щоб сплатити комісію за торгівлю FTMO, a трейдер може використовувати свою місцеву валюту

Якщо ви виберете нормальний рівень ризику, ваша комісія за виклик FTMO виглядатиме так:

Тип рахунку Плата
10,000139.50
25,000225.00
50,000310.50
100,000 486.00
200,000972.00 

Навпаки, комісія за виклик FTMO буде нижчою для трейдерів, які обирають вищий рівень ризику:

Тип рахунку Плата
10,000225.00
25,000 310.50
50,000486.00 
100,000972.00

Підтримувані торгові платформи

Підтримувані торгові платформи FTMO

Ще одна річ, яка робить FTMO чудово підходить для трейдерів підтримувані торгові платформи. Ці платформи роблять торгівлю привабливою для трейдерів. Усі торгові платформи є прибутковими та пропонують трейдерам можливість максимізувати свої прибутки. 

Серед платформ, які підтримує FTMO:

  • Metatrader 4
  • MetaTrader 5
  • cTrader

Трейдери можуть використовувати ці платформи та легкий доступ до них з панелі приладів FTMO. Пройшовши завдання, вони також зможуть зареєструватися на безкоштовну пробну версію цих торгових платформ. 

Безкоштовна пробна версія FTMO

Ці торгові платформи лідирують пропонуючи трейдерам найкращі торгові інструменти. Трейдери на FTMO можуть отримати доступ до всіх провідних торгові показники і розвивати власні. 

Підтримувані активи та ринки

Як торгова фірма, FTMO дозволяє трейдерам отримувати доступ до всіх провідних ринків. Ставши фінансованим трейдером на FTMO, ви отримаєте доступ до всіх найбільших торгових активів із репутацією прибуткових. Наприклад, ви можете отримати доступ до всіх провідних акцій, форекс і товарів. 

Одного разу ви виберіть активи та цілі прибутку, ви можете досягти їх, використовуючи торговий рахунок FTMO. 

➨ Зареєструйтеся на виклик FTMO зараз!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Кредитне плече

FTMO підтримує кредитне плече та інші деталі

Кредитне плече, яке пропонує FTMO, ще більш привабливе для трейдерів. Вони отримати кредитне плече 1:100.

Чи є FTMO брокером?

Щоб уточнити, FTMO не є брокером. Натомість це фірма, що займається торгівлею. Основна відмінність між торговою фірмою FTMO і брокерами полягає в тому, що FTMO ділиться відсотком прибутку з трейдерами. І навпаки, брокери забирають певний відсоток комісії з трейдерів. Таким чином, сторони відрізняються джерелами доходу. 

Торгові витрати

Існує відсутність торгових витрат для торгівлі на FTMO. Єдина вартість, яку трейдер повинен заплатити, це виклик FTMO. Трейдер повинен сплатити певну комісію торговій фірмі, щоб прийняти торговий виклик. Однак комісія за виклик повертається трейдерам, коли вони отримують фінансування. 

Отримавши свій перший прибуток, вони отримувати свою комісію за торгівлю від торгової фірми. Отже, успішному трейдеру не потрібно нічого платити, щоб торгувати на FTMO. 

Системи виплат

Система виплат FTMO

The системи виплат FTMO швидкі. Коли трейдер надсилає запит на виведення FTMO, торгова фірма обробляє його протягом 8 годин. 

Трейдери можуть отримати свої кошти через:

  • Банківські перекази
  • Електронні гаманці
  • картка
➨ Зареєструйтеся на виклик FTMO зараз!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Підтримка клієнтів

Підтримка FTMO

The Підтримка клієнтів FTMO готова допомогти трейдерам, коли вони стикаються з будь-якими проблемами під час торгівлі. Трейдери можуть зв’язатися зі службою підтримки клієнтів FTMO через чат, електронну пошту або телефонні дзвінки 13 мовами. Крім того, команда підтримки клієнтів швидко відповідає трейдерам. 

Якщо проблема серйозна, трейдери також можуть відвідати офіс FTMO.

Як я можу отримати фінансування свого FTMO?

Як поповнити рахунок FTMO

Ти можеш отримайте фінансування FTMO, пройшовши завдання FTMO. Потім вам доведеться пройти етап перевірки і нарешті стати фінансованим трейдером. 

Скільки грошей ви можете заробити з FTMO?

Трейдери можуть заробити стільки грошей з FTMO, скільки дозволяють їх торгова дисципліна та талант. Таким чином, ви можете заробити багато грошей, успішно пройшовши завдання FTMO. 

Скільки коштує завдання FTMO?

Вартість виклику FTMO залежить від торгового ризику та обраної вами цілі прибутку

Висновок – FTMO є чудовою торговою фірмою

Факти та цифри про FTMO

Отже, така торгова фірма, як FTMO, має зробив революцію у світі торгівлі. Тепер трейдери можуть збагатитися, не турбуючись про вкладення власних грошей. Їм потрібно лише пройти завдання FTMO і вийти на дорогу, щоб стати багатими. 

Нагороди FTMO
➨ Зареєструйтеся на виклик FTMO зараз!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Поширені запитання (FAQ) про FTMO:

Чи законний FTMO?

FTMO є законним, оскільки залишив сотні й тисячі задоволених клієнтів. Поки ми говоримо, мільйони інших трейдерів заробляють гроші, торгуючи на цій торговій платформі. 

Чи законний виклик FTMO?

Так. Завдання FTMO є законним, і трейдери можуть зареєструватися на нього, щоб стати фінансованими трейдерами. 

Скільки заробляють трейдери, фінансовані FTMO? 

Трейдери, що фінансуються FTMO, заробляють гроші відповідно до свого торгового калібру та рівня ризику, який вони вибирають. Це також залежить від торгових цілей, які вони обирають на платформі. Однак можна отримати солідний прибуток і стати фінансово вільним, якщо прогнозовані операції правильні.

Скільки можна заробити з FTMO?

Немає загального правила щодо того, скільки можуть заробити трейдери FTMO, оскільки це залежить від ефективності трейдера. Однак, якщо прогнози правильні та правильні угоди розміщені, ви можете заробити солідні суми грошей з FTMO і стати фінансово вільними. Верхньої межі немає.

Напишіть коментар