12345
5.0 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд BlackBull Markets: наскільки хороший онлайн-брокер? – Тест для трейдерів

  • Без мінімального депозиту
  • Спред від 0,0 пунктів
  • Високе кредитне плече до 1:500
  • Повністю регулюється та безпечно
  • Відмінна ліквідність ECN
  • Швидка швидкість виконання

Під час пошуку онлайн брокер для реєстрації, умови торгівлі та швидкість виконання є важливими моментами стежити за. Є багато брокерів, які обіцяють найкращі умови та найшвидше виконання ордерів. Але життєво важливо порівняти послуги, перш ніж вибрати той, чиї послуги відповідають вашим потребам.

Ми маємо вивчив пропозиції та послуги кількох брокерів. Ось вичерпний огляд одного з найнадійніших форекс-брокерів галузі – BlackBull Markets. Ми представляємо наші висновки щодо комісій, функцій платформи та інших важливих деталей. Якщо ви шукаєте брокера з чудовими умовами торгівлі та конкурентними цінами, читайте далі, щоб дізнатися про цього брокера. І дізнайтеся, чи відповідають їхні послуги вашим потребам.

Офіційний сайт BlackBull Markets
Офіційний сайт BlackBull Markets
→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Що ви прочитаєте в цьому пості

Що таке BlackBull Markets? – Короткі факти про компанію

Огляд BlackBull Markets
Огляд BlackBull Markets

BlackBull Markets є онлайновий глобальний форекс і CFD брокер, що базується в Новій Зеландії. Компанію було засновано в 2014 році та має ліцензію країни походження Управління фінансових ринків, FMA. Вони також працюють за ліцензією від Управління фінансових послуг Сейшельських островів FSA.

На платформах цього брокера трейдери можуть отримати доступ до 26000+ фінансових продуктів, які можна продати, включаючи акції, індекси, товари, метали та енергію.

У компанії є техніка і кадри охоплює Європу, Азію, Австралазію, Північну та Південну Америку та Африку. BlackBull отримав кілька нагород і відзнак, у тому числі нагороду ForexExpo Dubai у 2022 році як найкращого світового форекс-брокера. Серед інших нещодавніх нагород BrokerTested.com — «Найкращий ECN-брокер» і Deloitte Fast 50 за 2021 рік.

Офіційний логотип BlackBull Markets

Факти про BlackBull Markets:

  • Створений у 2014 році
  • Штаб-квартира в Новій Зеландії 
  • Глобальні офіси в Лондоні, Гонконгу, Японії та на Сейшельських островах.
  • Володар поточної нагороди BrokerTested.com як найкращий брокер ECN.
  • Річний дохід – $5 млн+
→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Правила: – Чи регулюється BlackBull Markets? де Як працює регулювання? Як воно виконується?

Офіційний логотип FMA в Новій Зеландії

BlackBull Markets має одну ліцензію найвищого рівня від вищого регуляторного органу своєї країниy – Управління фінансових ринків FMA. Цей орган є «короневим» органом, який контролює всю діяльність на фінансовому ринку Нової Зеландії. 

Усі учасники фінансових ринків та бірж діяти під наглядом цього державного органу. Вони забезпечують дотримання фінансових норм і забезпечують дотримання всіма ліцензіатами законів про захист прав споживачів.

Офіційний логотип Управління фінансового нагляду Сейшельських островів (FSA)

BlackBull також працює в рамках ліцензія та дозвіл Управління фінансової служби Сейшельських островів. Ця організація контролює всю фінансову діяльність у країні та прилеглих регіонах, крім банківської. Ці регулятори гарантують, що їхні ліцензіати суворо дотримуються чесної практики. Вони гарантують захист коштів і даних клієнтів. 

У рамках регламенту, кошти трейдерів надійно відокремлені від коштів брокера і зберігається в банківській групі Австралії та Нової Зеландії ANZ. Цей банк є найстарішою та найбільшою фірмою фінансових послуг у Новій Зеландії та однією з найнадійніших у світі. Клієнти можуть бути впевнені, що їхні кошти в безпеці та під захистом під час торгівлі.

Ліцензії та реєстрація Blackbull Markets:

  • Управління фінансових ринків FMA Рег. № FSP403326
  • Ліцензія Управління фінансових послуг FSA № SD045
  • Реєстр компанії Blackbull Group UK Ltd. немає. 9556804

Заходи безпеки трейдерів і ваших грошей

Безпека клієнта на BlackBull Markets
Безпека клієнта на BlackBull Markets

Blackbull Markets тримаються ліцензії двох всесвітньо відомих фінансових організацій які забезпечують захист клієнтів і чесні ділові відносини. Кошти трейдерів зберігаються в одному з найнадійніших банків світу окремо від коштів брокера. 

Регуляторами брокера є відповідає за підтримку довіри широкої громадськості до фінансового сектору країни. Тому їх політика та правила спрямовані на захист трейдерів та клієнтів інших брокерів. Крім розділення коштів, брокери повинні забезпечити безпеку даних клієнтів. Вони повинні використовувати шифрування та необхідне програмне забезпечення, щоб забезпечити безпеку торгових платформ для користувачів.

Ці органи також просвіщати та інформувати громадськість про фінансовий сектор. Вони контролюють діяльність брокерів, щоб переконатися, що вони відповідають вимогам. Завдяки цим двом сторожовим псам, які наглядають за брокером, клієнти можуть бути впевнені, що їхні кошти та особиста інформація захищені.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Огляд пропозицій і умов торгівлі BlackBull Markets

Blackbull Markets пропонує більше ніж 26000+ інструментів, які можна обмінювати на своїх платформах. Серед них найбільш ліквідні та популярні ринки. Нижче ми пояснюємо основні особливості кожного класу активів, включаючи їх торгові витрати та кредитне плече. 

Акції/частки

Типові спреди для акцій на BlackBull Markets
Типові спреди для акцій на BlackBull Markets

Брокер надає доступ до овер 26000+ акцій і 80+ глобальних фондових ринків. Завдяки Blackbull роздрібні трейдери тепер можуть скористатися можливостями на глобальних ринках, на відміну від раніше, коли це було дозволено лише банкам і великим організаціям. Тепер будь-хто може отримати доступ до таких ринків, як США, Канада, Великобританія, Франція, Австралія та багато інших.

Торговці знайдуть такі популярні акції, як Apple, Tesla, Amazon, Domino's, Facebook, Auckland Airport тощо. Спред для цього класу активів починається від 0,0 пунктів залежно від використовуваного облікового запису. Якщо ви торгуєте на ECN, стягується комісія $3. Також пропонується кредитне плече до 1:500. Торгівля акціями доступна на всіх платформах брокера.

Фондові активи:26000+
кредитне плече:До 1:500
спреди:Спред від 0,0 пунктів
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets і почніть торгувати акціями!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Іноземна валюта

Типові спреди для форекс на BlackBull Markets
Типові спреди для форекс на BlackBull Markets

Форекс є найбільш ліквідним і найбільшим ринком, і трейдери можуть отримати доступ до 70+ пар на Blackbull. Серед них найпопулярніші основні, другорядні та екзотичні пари, такі як EURUSD, AUDJPY, EURNZD, GBPCAD тощо.

Трейдери можуть отримати доступ до інституційних спреди, починаючи з 0,0 пункту, і найшвидше виконання угоди 20 мілісекунд. Зауважте, що спреди форекс у цього брокера є плаваючими та залежать від типу рахунку. Найнижчий на стандартному рахунку становить 0,8 пункту. Доступне кредитне плече становить до 1:500, якщо трейдеру дозволяють правила. 

Форекс пари:70+
кредитне плече:До 1:500
спреди:Спред від 0,8 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets і почніть торгувати на форекс!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Товари

Типові спреди для товарів на BlackBull Markets
Типові спреди для товарів на BlackBull Markets

І тверді, і м’які товари є фаворитами багатьох трейдерів через їх рідкий характер. Ці важливі та прибуткові інструменти є частиною асортименту продукції Blackbull, включаючи золото, срібло, найпопулярнішу сиру нафту та природний газ. Товарні культури також є частиною списку, наприклад, лондонське какао, цукор, пшениця, американське какао, кава та багато інших.

Спред на ці інструменти різний. Наприклад, XAUUSD (золото) середній спред 10 пунктів. Натомість сира нафта West Texas Intermediate WTI має мінімум 7,3 пункта. Ці подробиці були записані в звичайний час. Як плаваючий спред, значення може знизитися значно нижче в періоди високої активності. Трейдери можуть отримати кредитне плече до 1:500 на ці активи, і вони доступні на всіх платформах.

Товарні активи:13+
кредитне плече:До 1:500
спреди:Спред від 7,3 пунктів
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets і почніть торгувати товарами!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Дорогоцінні метали

Типові спреди для металів на BlackBull Markets
Типові спреди для металів на BlackBull Markets

The дорогоцінні метали складаються з деяких твердих товарів. Blackbull пропонує розумне кредитне плече та мінімальний розмір торгівлі для цього класу активів. Досвідчені інвестори вважають ці ринки найкращою безпечною гаванню під час високої волатильності та важких часів на фінансовому ринку. Золото та срібло пропонуються як спот, так і ф’ючерси. Трейдери можуть отримати доступ до них на всіх типах рахунків і платформах.

Металеві активи:5+
кредитне плече:До 1:500
спреди:Спред від 1,7 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets і почніть торгувати металами!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Індекси

Типові спреди для індексів на BlackBull Markets
Типові спреди для індексів на BlackBull Markets

The найбільш популярні індекси доступні для торгівлі на Blackbull через CFD. Contract For Differences дозволяє торгувати, не володіючи активом. Коли ви торгуєте CFD, ви укладаєте угоду, за якою одна сторона повинна сплатити різницю між ціною активу на момент розміщення та виходу з угоди.

Blackbull забезпечує доступ до основних світових індексів, як от S&P500, Nasdaq100, Footsie100, Dax30 і ASX200. Трейдери можуть заробляти індекси на деяких із цих активів. Торгівля ними притягує комісійні збори, які змінюються залежно від індексу та акцій. Наприклад, акції та індекс США коштують $0,02. Але якщо ви торгуєте європейською акцією чи індексом, комісія становить 0,10%.

Активи індексу:20+
кредитне плече:До 1:500
спреди:Спред від 0,0 пунктів, застосовується комісія
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets і почніть торгувати індексами!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Енергії

Типові спреди для енергій на BlackBull Markets
Типові спреди для енергій на BlackBull Markets

Енергетичні товари включають природний газ і сиру нафту. Blackbull пропонує найпопулярніші ринки нафти на своїх платформах, включаючи WTI, Natgas і Brent. Ці ринки є високоліквідними та пропонують найбільші можливості для досвідчених трейдерів, оскільки вони є основними витратними матеріалами. Трейдери можуть отримати значну вигоду з цих ринків, звернувши увагу на геополітичні події.

Енергетичні активи:5+
кредитне плече:До 1:500
спреди:Спред від 0,0 пунктів, застосовується комісія
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets і почніть торгувати енергією!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Криптовалюти

Типові спреди для криптовалют на BlackBull Markets
Типові спреди для криптовалют на BlackBull Markets

Blackbull також пропонує криптовалютна торгівля CFD. Це означає, що трейдери можуть спекулювати на зростанні та падінні ціни, а не купувати та тримати біткойни. Брокер пропонує 11 криптовалют, включаючи біткоін, брижі, dogecoin, ethereum, stellar, chainlinks, polkadot, bitcoin cash і EOS. Максимальне кредитне плече на цей актив становить 1:5. Зверніть увагу, що цей клас активів недоступний для трейдерів у Великобританії.

Криптовалютні активи:11+
кредитне плече:До 1:5
спреди:Спред від 0,0 пунктів
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets і почніть торгувати криптовалютами!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Комісія за торгівлю – скільки коштує торгівля на BlackBull Markets?

Комісії BlackBull Markets на ринку США
Комісії BlackBull Markets на ринку США

Структура ціноутворення на Blackbull буває двох типів: без комісії та на основі комісії. Трейдери можуть вибрати тип рахунку на основі моделі, яка їм зручна.

Стандартний обліковий запис BlackBull Markets ECN та його комісії

The Стандартний рахунок ECN використовує структуру без комісії, оскільки комісія прив’язана до спреду аск-бід. Найнижчий спред на цьому рахунку становить 0,8 пункту. Окрема комісія за торгівлю не стягується, окрім цього спреду, який досить низький порівняно з конкурентами. 

Рахунок BlackBull Markets ECN Prime і його комісії

The Основний рахунок ECN базується на комісії, а спреди починаються від 0,1 пункту. На цьому рахунку брокер відображає ціни від постачальників ліквідності. Таким чином, націнка не включена, тому спреди дуже вузькі. Але для одного стандартного лота застосовується комісія $3 за кожну сторону. Це означає, що $6 стягується за 100 000 проданих одиниць у обидві сторони.

Інституційний рахунок BlackBull Markets ECN та його комісії

Торгові витрати значно нижчі в Інституційний рахунок ECN. Але користуватися цим обліковим записом можуть не всі через жорсткі вимоги. Акаунт призначений для професійних трейдерів. Він також базується на комісії, а спреди починаються від 0,0 пункту. Але комісія становить $3 за перехід туди і назад однієї стандартної партії (100000 одиниць). Це $1.5 на кожну сторону. 

Брокер також стягує свопи/пролонгації. Ця комісія не є фіксованою, оскільки вона виходить із різниці процентних ставок за валютними парами. Доступні рахунки без обміну. Ті, хто бажає уникнути сплати відсотків за угодами, які залишаються відкритими до наступного дня, можуть вибрати такий рахунок. Ці комісії належать до конкурентоспроможних ставок. Це те саме, що пропонують інші авторитетні брокери для типів рахунків.

Комісія:Інформація:
Комісії за своп для відкритих угод:Застосувати.
Плата за управління:Без комісії за управління.
Плата за неактивність:Без комісії за неактивність.
Комісія за депозит:Без комісії за депозит.
Комісія за зняття:$5 стандартна комісія за зняття.
Комісія за ринкові дані:Відсутність комісій за ринкові дані.

Тест торгових платформ Blackbull Markets

Блекбулл є a справжній брокер ECN. Компанія отримала кілька нагород і визнання за якість брокерських послуг у цій сфері. Усі типи облікових записів використовують ECN. Це означає, що трейдери отримують найкращі ціни, а замовлення виконуються блискавично. На відміну від дилінгової торгівлі, брокер з’єднує клієнтів із постачальниками ліквідності, а не здійснює зустрічну торгівлю. Сервіси доступні на найпопулярніших платформах, які ми розглядаємо нижче:

1ТП33Ц 4 і 5

Pepperstone MetaTrader 4
BlackBull Markets MetaTrader 4

The Платформи MetaTrader є найпопулярнішими для форекс і онлайн-торгівлі. Вони поставляються з великим вибором корисних торгових інструментів. MT4 від Blackbull доступний на комп’ютері та мобільному пристрої. Користувачі знайдуть кілька додатків сторонніх розробників, таких як віртуальні приватні сервери (VPS) і програми для соціальної торгівлі. Платформи Meta Trader відомі багатством корисних інструментів для аналізу цін. Для трейдерів доступні експертні радники, торгові сигнали та копіювання. Blackbull також інтегрує Hokocloud на ці платформи для покращення копіювання та соціальної торгівлі. Усі понад 26000 асортиментів продуктів доступні на Blackbull MT4 і MT5. 

WebTrader

BlackBull Markets WebTrader
BlackBull Markets WebTrader

Blackbull's MetaTraders 4 і 5 доступні в будь-якій операційній системі, включаючи Linux, Mac і Windows. Будь то Safari, Chrome чи Firefox, усі ці основні браузери сумісні з усіма функціями Meta Trader. Вам не потрібно турбуватися про безпеку, оскільки брокер гарантує, що всі дані зашифровані. Завантаження та оновлення не потрібні, коли ви торгуєте на Blackbull's WebTrader. Користувачі можуть торгувати всіма інструментами на цій платформі.

Веб-термінали MT5

Веб-термінал BlackBull Markets MetaTrader
Веб-термінал BlackBull Markets MetaTrader

Якщо ви хочете торгувати на ходу без завантаження та встановлення МТ5, WebTerminal є чудовим вибором. Цей термінал працює на сервері безпечного доступу Blackbull, а не на загальному сервері. Брокери забезпечують безпеку даних, шифруючи всі передані дані. Трейдери, які використовують цю платформу, отримають такі можливості:

  1. Простий інтерфейс для створення діаграм 
  2. Зміна ціни оновлюється щодня
  3. Видимий вхід і вихід з ринку на графіку
  4. Важливі події економічного календаря, які можна переглянути на графіку
  5. Оптимізовано для мобільних пристроїв Android та IOS

Щоб скористатися веб-терміналом MT5:

  1. Відвідайте веб-сайт брокера та перейдіть до MT5 WebTerminal у меню.
  2. Введіть дані свого торгового рахунку, включаючи номер і пароль.
  3. Виберіть потрібний термінал, щоб розпочати торгівлю.

МТ4 Мультитермінал

Мультитермінал BlackBull Markets MT4
Мультитермінал BlackBull Markets MT4

Якщо у вас є кілька торгових рахунків і хотіли б використовувати їх одночасно, MT4 multiterminal є ідеальною платформою. Ви також можете використовувати його для керування рахунками інвесторів. Платформу легко зрозуміти, особливо якщо ви знайомі з клієнтським терміналом MT4. Він поставляється з багатими функціональними можливостями, зокрема:

  • Кілька режимів виконання замовлення
  • Керуйте кількома обліковими записами одним клацанням миші
  • Може працювати до 128 реальних облікових записів і до 10 демо-рахунків одночасно 

Щоб використовувати цей термінал:

  1. Завантажте мультитермінал Mt4.
  2. Не відкривайте НОВИЙ рахунок; натомість натисніть «Інструменти» та виберіть бажаний сервер зі спадного меню.
  3. Введіть інформацію про свій торговий рахунок, натиснувши «Новий рахунок» у верхньому меню. Ви можете включити інші торгові рахунки, знову і знову натискаючи Новий рахунок.

Доступність індикаторів і діаграм

Індикатори та графіки на графіку BlackBull Markets TradingView

Ці торгові платформи мають понад 30 індикаторів. TradingView, соціальна торгова платформа, вбудована в кожну діаграму, містить до 25 індикаторів. Крім того, існує 15 інструментів малювання, які трейдери можуть використовувати для визначення ліній тренду. Іншими важливими інструментами та функціями є можливість зберігати діаграми. Також включена функція сповіщень і є до 7 списків спостереження.

Мобільна торгівля через додаток BlackBull

Мобільна торгівля через додаток BlackBull Markets

Як пояснив Блекбулл забезпечує мобільні платформи для людей, які люблять торгувати на ходу. Незалежно від того, чи ви вирішите завантажити програму чи скористатися веб-терміналом, ви отримаєте всі важливі функції. Усі 30 індикаторів доступні на мобільному телефоні. Також надаються графіки, і трейдери можуть малювати лінії тренду. Для збереження малюнків передбачена функція автозбереження. Доступний календар форекс, і можна переглянути кілька часових проміжків. Хоча існує мобільний список спостереження, трейдери не можуть синхронізувати списки спостереження з інших терміналів, де вони ввійшли в систему.

Огляд мобільної торгівлі Blackbull:

  1. Зручний інтерфейс
  2. Корисні інструменти для торгівлі, включаючи 30 індикаторів, інструменти для малювання ліній трендів, кілька часових рамок тощо.
  3. Можна завантажити на IOS і Android.
  4. Веб-термінал доступний у будь-якому мобільному браузері
  5. Включено календар Forex і соціальна торгівля.
→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets зараз і отримайте мобільний додаток!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати на платформі (підручник)

Маска ордерів форекс BlackBull Markets

Будь-хто може торгувати на платформах Blackbull, незалежно від рівня досвіду трейдера. Першим кроком є вивчення торгових інструментів, щоб визначити ринок, якому ви віддаєте перевагу. Багато нових трейдерів починають з форекс, перш ніж включити інші ринки у свої портфелі.

Визначтеся з інструментами для торгівлі та збирати корисну інформацію про них. Знання допоможуть вам вибрати ефективну стратегію входу та виходу з ринку. Аналіз цін повинен бути важливою частиною вашого дослідження. Дізнайтеся все, що ви можете про моделі руху цін вашого бажаного активу. Саме так досвідчені трейдери вибирають найкращі торгові стратегії. 

Коли ви дізнаєтесь про свої активи та маєте гарну стратегію, увійдіть до своїх облікових записів Blackbull. Виберіть символ інструмента та введіть деталі операції. Введіть розмір угоди, установіть стоп-лосс, підтвердьте деталі та розмістіть угоду.

Як торгувати на Форекс 

Як торгувати на форекс на BlackBull Markets WebTrader

Блекбулл пропонує перейти 70+ валютних пар. Це означає, що трейдери можуть отримати доступ до великого вибору, включаючи найпопулярніші. Нижче ми ділимося кроками для торгівлі форекс на платформах брокера:

Крок 1 – Проаналізуйте ринок

Аналіз ринку з індикаторами на BlackBull Markets

Цей крок включає в себе вивчення руху цін за допомогою досліджень або торгових інструментів на платформах. Технічний аналіз це поширений метод для вивчення минулих цін валютних пар. Досвідчені трейдери використовують його для прогнозування руху цін. Інші використовують прайс-екшн, щоб визначити, у якому напрямку рухається валютна пара. Ще один поширений спосіб аналізу валютної пари – це вивчення факторів, що впливають на відповідні валюти. 

Крок 2. Виберіть стратегію та протестуйте її на демонстраційному прикладі

Форма відкриття демо-рахунку на BlackBull Markets

Аналіз допоможе вам вибрати найефективнішу стратегію для бажаних валютних пар. Але ви повинні перевірте його на демонстраційній версії, перш ніж використовувати його для торгівлі. Blackbull пропонує безкоштовну демо-версію, яка дозволяє практикувати торгівлю та тестувати стратегії. Скористайтеся цим, щоб у разі потреби змінити або відкоригувати свою щойно прийняту стратегію. 

→ Підпишіться на безкоштовний демо-рахунок на BlackBull Markets!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Крок 3 – Відкрийте реальний рахунок

Відкриття реального рахунку BlackBull Markets

Після успішного тестування ви можете створити реальний рахунок для торгівлі на форекс. Після того, як ваш обліковий запис буде активовано, увійдіть і виберіть валютні пари, якими ви хочете торгувати. Виберіть торгову позицію (купівля або продаж) і введіть деталі замовлення. Переконайтеся, що налаштування управління ризиками, особливо стоп-лосс, налаштовані. Розмістити торгівлю.

→ Зареєструйтеся для безкоштовного реального облікового запису на BlackBull Markets!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Крок 4 – Відстежуйте торгівлю та виходьте з неї 

Як відстежувати та виходити з угоди на BlackBull Markets

Стратегія визначає як часто потрібно перевіряти торгівлю. Це може бути періодично або постійно. Наприклад, скальпери не відходять від екрану, доки не закінчать день. Якщо встановлено стоп-лосс, угода закривається, якщо ціна досягне точки стоп-лосс. Те саме стосується тейк-профіту. Вихід із торгівлі в потрібний час є частиною ефективної стратегії. 

Як торгувати бінарними опціонами 

Блекбулл не пропонує бінарні опціони торгівля.

Як торгувати криптовалютами 

Як торгувати криптовалютами на BlackBull Markets

Існує два способи торгівлі криптовалютами. Трейдери можуть купувати та утримувати їх, щоб перепродати, коли ціна зросте. Інший спосіб - спекулювати на цінових рухах, не володіючи активом. Як згадувалося, останній є те, що ви знайдете на Blackbull. 

Трейдери можуть отримати доступ 11 криптовалют на платформах брокера через торгівлю CFD. Ці активи більш мінливі, ніж форекс та інші. Оскільки трейдери несуть високий ризик, вони схильні робити помилки, які коштують їм грошей.

Ось важливі моменти, про які слід пам’ятати, перш ніж розпочати свою першу торгівлю криптовалютою:

  1. Торгівля криптовалютами вимагає знань і твердої стратегії. 
  2. Звертайте увагу на державні постанови та поведінку учасників ринку. 
  3. Використовуйте інструменти, які є у вашому розпорядженні, для правильного аналізу. 
  4. Розробіть план входу та виходу та дотримуйтесь його 
  5. Використовуйте стоп-лосс.

Як торгувати акціями 

Shareterminal BlackBull Markets
Торгівля акціями через додаток для торгівлі акціями BlackBull Markets

Акції та акції є популярними інструментами через можливості, які вони надають. Трейдери можуть отримувати дивіденди на додаток до прибутку на цих ринках. Блекбулл пропонує 26000+ акцій і 80+ ринків, включаючи основні світові біржі.

Багато трейдерів люблять зосереджуватися на популярних акціях і акціях. Але навіть тоді, аналіз ринку має вирішальне значення для успіху. Дослідження є важливими незалежно від того, чи ви вирішуєте торгувати на фондових ринках Гонконгу, Нової Зеландії чи США. Отримайте інформацію про інструменти, яким ви віддаєте перевагу, і зрозумійте їхні ціни, перш ніж здійснити свою першу торгівлю.

Як торгувати акціями на BlackBull Markets
Торгівля акціями через інтеграцію BlackBull Markets / TradingView

Найкращий спосіб передбачити курс акцій – це бути в курсі економічних новин. Крім того, інші елементи, які впливають на акції, якими ви хочете торгувати, є життєво важливими джерелами інформації. Прикладами таких джерел є такі елементи, як новини компанії, економічний стан країни, рейтинг клієнтів, фінанси компанії. Ці деталі допоможуть вам побудувати виграшну стратегію.

Вивчивши основи привілейованих акцій або акцій, увійдіть у свій обліковий запис і виберіть символ. Розміщення угоди після заповнення важливих даних, таких як розмір, сума та рівень стоп-лоссу.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як працює соціальна торгівля та торгівля копіями на Blackbull 

Як підключити BlackBull Markets до TradingView через Торгову панель

Blackbull інтегрує численні системи соціальної торгівлі на своїх платформах. Трейдери можуть підключатися до обраного ними. TradingView це популярна соціальна торгова програма серед трейдерів форекс. Якщо у вас ще немає облікового запису TradingView, ви можете створити його безкоштовно. Відвідайте tradingview.com і натисніть кнопку почати, щоб отримати обліковий запис.

Піктограма BlackBull Markets на торговій панелі tradingview

Підключіть свій обліковий запис Blackbull через торгову панель TradingView. Натисніть знак плюс на панелі інструментів унизу та виберіть логотип Blackbull. Натисніть «Підключитися» та дотримуйтеся решти інструкцій. Система об’єднує трейдерів у спільноту, де вони можуть стежити за досвідченими трейдерами та отримувати ідеї.

Соціальна торгівля Blackbull з’єднує трейдерів з різними постачальниками стратегій по всьому світу. Після підключення ви можете шукати та стежити за провідними трейдерами в спільноті. Перш ніж вибрати майстер-трейдера для копіювання, ви можете переглянути його історію торгівлі. Коли ви підписуєтеся на їх копіювання, ви маєте свободу встановлювати міри ризику під час копіювання їхніх угод.

Як відкрити свій торговий рахунок на BlackBull Markets

Як відкрити рахунок у BlackBull Markets

Процес відкриття рахунку на Blackbull займає 5 хвилин і є простим процесом. Відвідайте веб-сайт брокера та натисніть «Приєднатися».

→ Натисніть тут, щоб приєднатися до BlackBull Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Після того як ви це зробили, введіть свою електронну адресу або виберіть Google чи Facebook щоб імпортувати ваші дані. 

Форма відкриття рахунку BlackBull Markets

Після введення електронної пошти з’явиться перша частина форми вимагати таких деталей, як повне ім’я, країна та телефон. Ви також оберете пароль. Перш ніж продовжити, електронний лист потребує автентифікації. Таким чином, брокер надішле посилання на вашу поштову скриньку. Натисніть це посилання, щоб отримати доступ до решти форми.

Заповніть повну форму реєстрації, для якого знадобляться додаткові відомості, зокрема адреса, торгова історія та фінансова стійкість. Після цього ви повинні підтвердити обліковий запис, завантаживши деякі документи, які вимагає брокер. Це дійсне посвідчення особи, видане урядом, і підтвердження адреси. Налаштування облікового запису завершено, коли брокер підтвердить ці документи.

Якщо ви налаштування демонстрації, для цього потрібно менше однієї хвилини. У цьому випадку потрібна лише перша частина форми.

Типи рахунків BlackBull Markets 

Огляд типів облікових записів на BlackBull Markets

Блекбулл пропонує три типи рахунків з їхніми ісламськими версіями без обміну. Ці варіанти дають трейдерам можливість вибрати той, який відповідає їх стилю та рівню досвіду. Мусульмани та ті, хто бажає уникнути нічних процентних комісій, можуть вибрати версію цих рахунків без обміну. Нижче наведено огляд цих типів облікових записів.

Стандартний рахунок ECN

Стандартний рахунок BlackBull Markets

Цей рахунок можуть використовувати недосвідчені, звичні та нові трейдери. The мінімальний депозит $0, і рахунок типу без комісії. Це означає, що додаткова комісія не стягується, окрім спреду між покупцями та ставками. Трейдери можуть отримати доступ до облікового запису на всіх платформах. Найнижчий спред становить 0,8 пункту, без додаткової комісії. Усі торгові інструменти також доступні на рахунку з кредитним плечем до 1:500.

Рахунок ECN Prime

Обліковий запис BlackBull Markets Prime

Прайм – це тип, що базується на комісії, але пропонує найменший спред. Він підходить для активних трейдерів, чиї обсяги торгів нижчі за професійний рівень. The мінімальний депозит становить $2000. Спред починається від 0,1 пункта, з комісією $6 за туди й назад одного стандартного лота. На цьому рахунку також доступне кредитне плече до 1:500. Prime надається на всіх платформах, і всі асортименти продуктів доступні для торгівлі на ньому.

Інституційний рахунок ECN

Інституційний рахунок BlackBull Markets

Цей обліковий запис призначений для великих трейдерів із підтвердженим досвідом торгівлі. Він ідеально підходить для професіоналів, і трейдер повинен відповідати певним критеріям, перш ніж він зможе відкрити цей тип рахунку. The мінімальний депозит $20000. Найнижчий спред становить 0,0 пункту. Інші функції та комісії можна налаштувати. Брокер готовий розробити відповідний і вигідний торговий пакет для клієнта.

Чи можете ви використовувати демо-рахунок на BlackBull Markets?

Демо-рахунок BlackBull Markets

Блекбулл пропонує безкоштовний демо-рахунок який постачається з віртуальними коштами для проведення тестових угод. Початківці або недосвідчені трейдери можуть потренуватися, перш ніж зареєструватися на реальному рахунку. Демонстрація — це симуляція реального рахунку, щоб трейдери могли випробувати ринок без фінансових ризиків. Коливання цін і різні ринкові умови є основними елементами реального ринку. Трейдер зіткнеться з цими елементами віч-на-віч, не ризикуючи своїми коштами. Демо також стане в нагоді досвідченим трейдерам. Вони використовують його для тестування різних стилів торгівлі та нових стратегій перед їх використанням.

→ Підпишіться на безкоштовну демо-версію з BlackBull Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як увійти у свій торговий рахунок BlackBull

Як увійти в торговий рахунок BlackBull

Трейдери можуть увійти до свого облікового запису Blackbull у програмі або в Інтернеті. Незалежно від того, чи використовуєте ви веб-термінал, завантажену програму чи WebTrader, процес однаковий. Електронна адреса та пароль – усе, що вам потрібно.

У вікні входу введіть адресу електронної пошти ви використали під час створення торгового рахунку. Потім введіть пароль у відповідне поле. Натисніть увійти, щоб відкрити інформаційну панель облікового запису. Якщо ви відмітите прапорець «Запам’ятати мене», для наступного входу знадобиться лише пароль. Система запам'ятає електронний лист.

Ви також можете легко увійти за допомогою натиснувши піктограму Facebook або Google на сторінці. Це приведе вас прямо до вашого облікового запису, якщо ви створили його за допомогою тих самих засобів. Якщо ні, після введення пароля подальші входи будуть легкими, вимагаючи лише одного клацання піктограми.

Перевірка: що вам потрібно і скільки часу це займе?

Перевірка облікового запису на BlackBull Markets

Відповідно до фінансових правил Blackbull повинен підтвердити профіль кожного власника облікового запису. Для цього нещодавно зареєстровані клієнти повинні завантажити брокеру дійсне посвідчення особи та підтвердження адреси.

Дійсним ідентифікатором є один виданий урядом термін дії якого не закінчився. Це може бути паспорт, ідентифікаційний код або водійські права. Дійсним підтвердженням адреси є будь-який рахунок за комунальні послуги або банківська виписка з вашою адресою. Це має бути не більше трьох місяців.

Якщо ви реєструєтеся для використання корпоративного облікового запису, Blackbull надішле запит інші документи, як-от свідоцтво про реєстрацію, з реєстрами директорів та акціонерів. Вони підкажуть вам, якщо потрібні інші документи. 

Брокер буде порадити, куди і як надіслати їм ці документи. Отримавши його, вони перевірять. Це має зайняти від 1 до 24 годин. Blackbull повідомить вас, коли обліковий запис буде підтверджено. 

Доступні методи оплати для депозиту та зняття

Підтримувані методи оплати на BlackBull Markets

Blackbull забезпечує різні способи оплати на своїх платформах. Багато опцій роблять депозити та зняття коштів безперешкодними під час торгівлі. Депозити безкоштовні, але зняття коштує $5 з боку брокера.

Найпоширеніші способи оплати на його платформах: Mastercard, Visa, банківські перекази, Neteller, Skrill, UnionPay і Fasapay. Внесення коштів за допомогою одного з них є безкоштовним для брокера. Але комісія $5 застосовується для зняття будь-яким із способів оплати. 

Платіжні служби мають внутрішні збори, а деякі використовують певні базові валюти. Якщо ви обираєте електронний гаманець, перед початком роботи вам слід особливо дізнатися про його комісії, включаючи курси конвертації. Від них також залежить час обробки переказу коштів. Депозити зазвичай обробляються швидше, в деяких випадках миттєво. Але обробка зняття може тривати до 24 годин.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як внести гроші – пояснюється мінімальний депозит

Як внести гроші на BlackBull Markets

Торгівля на реальному рахунку вимагає коштів. Для Blackbull мінімальний депозит становить $0. Тип рахунку визначає мінімально дозволену суму. $0 для стандарту ECN. Мінімум для ECN Prime становить $2,000. Інституційний рахунок ECN вимагає мінімального депозиту $20 000. 

Трейдери можуть використовувати будь-який із способи оплати вище. Але зауважте, що деякі електронні гаманці не працюють у певних країнах. Увійшовши до свого нового облікового запису, натисніть вкладку Мій гаманець ліворуч. Щоб уникнути комісій за конвертацію, переконайтеся, що ви вносите кошти в тій самій валюті, що й гаманець.

Натисніть «Додати кошти» у меню вкладки «Мій гаманець»., а потім виберіть потрібний спосіб оплати. Введіть суму, яку ви бажаєте внести, і не заповнюйте необхідні поля. Підтвердьте деталі для точності. Конвертація валют також відображатиметься на сторінці підтвердження. Кошти надійдуть на ваш рахунок відразу, в залежності від платіжної системи.

Бонуси за депозит 

Блекбулл не пропонує депозитних бонусів.

Виведення – як вивести свої гроші на BlackBull 

Як вивести гроші на BlackBull Markets

Зняття є легко та без проблем на Blackbull через вибір способів оплати. Заздалегідь переконайтеся, що ви перемістили кошти зі свого торгового рахунку в гаманець. Ви можете отримати доступ лише до коштів у гаманці. Якщо кошти є на торговому рахунку, система припускає, що ви будете ними торгувати. 

Перемістивши гроші в гаманець, натисніть «Вивести кошти» на вкладці «Мій гаманець».. Це покаже доступні платіжні системи. Виберіть один і заповніть інструкції, що з’являться, включаючи суму, яку ви хочете перемістити.

Підтвердьте введені дані та натисніть відкликати, щоб ініціювати запит. Blackbull обробить переказ протягом 24 годин. Однак це може зайняти більше часу, якщо ви використовуєте міжнародний банківський переказ.

Підтримка трейдерів 

Підтримка BlackBull Markets для трейдерів

Служби підтримки Blackbull є доступні в години торгів. Клієнти можуть зв’язатися з ними телефоном або електронною поштою з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 23:00 (за часом Нової Зеландії).

Трейдери в Новій Зеландії можуть зателефонуйте в службу підтримки через безкоштовну лінію. Трейдери з інших регіонів, наприклад Великобританії, Австралії, Кіпру тощо, також можуть зв’язатися з ними по телефону.

Номери телефонів:

  1. Офіс BlackBull – +6495585142
  2. Нова Зеландія безкоштовна – 0800226275987
  3. Об'єднане Королівство – +442070978222
  4. Австралія – +61290723456
  5. Мексика – +525599900300

Онлайн-чат на веб-сайті брокера доступний цілодобово. Підтримка також доступна електронною поштою за адресою [email protected].

Номер служби підтримки клієнтів:Електронна пошта:Живий чат:Наявність:
+6495585142[email protected]Так, в наявності10:00 до 23:00 (за часом Нової Зеландії), з понеділка по п’ятницю

Навчальний матеріал – Як навчитися торгувати з Blackbull 

Освітній центр BlackBull Markets

Блекбулл пропонує гідні навчальні матеріали для трейдерів. Його навчальний контент включає відео та навчальні посібники з платформи. На веб-сайті брокера також є розділ «Навчіться торгувати», який містить цінні матеріали для початківців і недосвідчених. На YouTube також є різноманітні колекції освітніх відео від брокера. Трейдери будь-якого рівня знайдуть корисний вміст для розвитку та вдосконалення своїх торгових навичок за допомогою будь-якого з них. Платформи також містять багатий дослідницький розділ, який включає аналіз ринку, як технічний, так і фундаментальний.

Додаткові збори 

Окрім перелічених вище комісій за торгівлю, Blackbull не стягує жодної іншої комісії. Застосовується фіксована комісія за зняття, як пояснюється. Комісія за своп стягується з відповідних рахунків за угоди, що проводяться протягом ночі. На Blackbull немає інших комісій, крім цих.

Доступні та заборонені країни

Blackbull є глобальним брокером і приймає трейдерів з багатьох куточків світу. Однак деякі регіони обмежені через правила. Серед них США і Канада. Брокер також не приймає трейдерів із країн, які перебувають під санкціями OFAC. Прикладами таких є Сирія, Іран, Північна Корея та ін.

Висновок: чи є BlackBull Markets законним брокером? 

Офіційний логотип BlackBull Markets

З наших тестів і оглядів ми робимо такий висновок Blackbull є законним і чудовим вибором. Трейдери знайдуть широкий спектр торгових інструментів для створення багатого портфоліо на його платформах. Його комісії та умови торгівлі також конкурентоспроможні. З іншого боку, брокер пропонує лише 30 днів доступу до своєї безкоштовної демонстрації. Демо-рахунок доступний лише на MT4. Але з іншого боку, цього періоду для більшості людей достатньо, щоб познайомитися з трейдингом.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в BlackBull Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання (FAQ) про BlackBull Markets:

Що таке BlackBull Markets?

Blackbull Markets — це міжнародний форекс і CFD брокер, що базується в Новій Зеландії. Вони уповноважені Управлінням фінансових ринків країни FMA. Брокер має глобальні сервери у Великій Британії, Китаї, США та Гонконгу. 

Які кредитні плечі пропонує BlackBull?

Blackbull пропонує кредитне плече до 1:500. Зауважте, що це залежить від регіональних норм і торгового інструменту.

Чим відомий BlackBull?

Blackbull вважається справжнім брокером ECN. Брокер відомий швидким виконанням і хорошим обслуговуванням клієнтів.

Чи регулюється BlackBull Markets?

Blackbull регулюється Управлінням фінансових ринків Нової Зеландії (FMA) і Управлінням фінансових служб Сейшельських островів (FSA). 

Чи можуть громадяни США торгувати на BlackBull?

Ні, Blackbull не приймає трейдерів зі Сполучених Штатів.