12345
5 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд ActivTrades – реєструватися чи ні? – Брокерський тест для трейдерів

  • Кілька регульованих онлайн-брокерів
  • Компанія з 2001 року
  • MetaTrader 4, MetaTrader 5, ActivTrader
  • Форекс, CFD, товари, акції тощо
  • ісламські рахунки
  • Високе кредитне плече до 1:200

Фінансовий ринок пропонує інвестиційні можливості кожному, хто може отримати вигоду від використання брокерського рахунку. Багато онлайн-компаній надають ці облікові записи, щоб допомогти людям отримати доступ до можливостей. Брокерські послуги відрізняються, і шахрайство в цій галузі поширене. 

Чудовим способом уникнути тіньових компаній є дослідження, наприклад, читання відгуків про досвід інших. Ми підготували цей огляд після тестування одного з відомих брокерів галузі – ActivTrades

Нижче ми ділимося детальною інформацією про послуги брокера, включаючи комісії, активи, платформи та іншу відповідну інформацію. Сподіваємось, цей огляд допоможе вам вирішити, чи відповідає профіль брокера вашим потребам.

Що таке ActivTrades? – Короткі факти про компанію

ActivTrades – це брокер CFD, ставок на спред і форекс із Великобританії. Компанія була створена в 2001 році як форекс-брокер у Швейцарії. Пізніше вони переїхали до Сполученого Королівства у 2005 році, коли стали онлайн-брокером із багатьма активами. 

ActivTrades господарські операції

Зараз ActivTrades спеціалізується на різних торгових інструментах, включаючи forex, індекси, товари, акції та ETF. The онлайн брокер має офіси по всій Європі та Карибському басейні в таких регіонах, як Італія, Багами, Люксембург і Болгарія.

Клієнти з 140 країн у всьому світі торгуйте з брокером. Репутація ActivTrades привернула позитивну увагу ЗМІ в 2010 році, забезпечивши брокеру щотижневе місце на відомому американському каналі новин – CNBC. Компанія отримала кілька міжнародних нагород, таких як Нагорода «Найнадійніший брокер». для регіонів Близького Сходу і Близького Сходу, нагорода «Найкращий форекс-брокер» у Ле-Фонті, Італія, та нагорода «Найбезпечніший глобальний брокер», яку вручає International Investor Business Award.

ActivTrades Короткі факти:

  • Заснована в Швейцарії в 2001 році
  • Штаб-квартира в Лондоні з 2005 року
  • Багаторазовий лауреат всесвітньої премії
  • Пропонує спред-ставки на форекс, товари, ETF і фінанси.
  • Доступний у понад 140 країнах і регіонах.

Чи регулюється ActivTrades? – Огляд усіх правил

ActivTrades знаходиться в Лондоні, Великобританія, і є ліцензіатом Управління фінансового контролю FCA. Брокер також працює в Європі з a ліцензія фінансового органу ЛюксембургуCommission de Surveillance du Secteur Financier CSSF. ActivTrades зареєстрований на Багамських островах у Комісія з цінних паперів Багамських островів SCB. ActivTrades також авторизовано органом фінансових ринків Італії, КОНСОБ.

Офіційний логотип Управління фінансового контролю (FCA)

Регулятори контролюють діяльність брокерів, забезпечуючи захист клієнтів. Відповідно до системи регуляторів, деякі можуть дозволити брокеру «паспортувати» свої послуги в інших юрисдикціях. 

Наприклад, брокери, які мають Ліцензія FCA може надавати послуги клієнтам у Великобританії, сусідніх регіонах і деяких місцях Європи (до Brexit).

Ліцензії, отримані в регіонах ЄС, дозволяють власникам пропонувати послуги в різних країнах регіону. Такий самий рівень захисту клієнтів діятиме і для торговців у цих місцях.

Регуляторні органи гарантують, що брокер надає якісні послуги та є прозорими та заслуговує довіри у своїх бізнес-операціях. Ці організації забезпечують безпеку даних і коштів клієнтів за допомогою встановлених політик, яких повинні дотримуватися брокери.

Регулятори проводять регулярні аудити, щоб забезпечити відповідність. 

Нижче наведено стислі відомості про правила ActivTrades:

Заходи безпеки трейдерів і ваших грошей

ActivTrades мають ліцензії від регуляторних органів різних рівнів. До них відноситься першокласний фінансовий орган – FCA. FCA є вищим фінансовим органом, який вимагає суворого дотримання політики, що забезпечує безпеку коштів.

Наприклад, власники Ліцензії FCA зробити внесок у Схему компенсації фінансових послуг для підвищення безпеки коштів клієнтів. ActivTrades був першим, хто реалізував цей мандат у 2013 році, що зробило його найбезпечнішим брокером за цей період. Інші ліцензії також забезпечують надійний захист клієнтів відповідно до європейських стандартів. 

ActivTrades пропонує захист від негативного балансу для всіх клієнтів. Це захищає ваш торговий баланс від сильної волатильності. Вам ніколи не доведеться турбуватися про борги через мінус на торговому рахунку. 

Брокер також забезпечує кошти клієнтів у провідній страховій компанії. Цей додатковий захист охоплює інвестиції клієнтів на суму до 1 000 000 $.

Згідно з правилами, брокер повинен зберігати гроші клієнтів на окремому банківському рахунку. Таким чином кошти залишаються в безпеці в разі банкрутства.

Огляд пропозицій і умов торгівлі ActivTrades

ActivTrades починав як дилер форекс, але додав різноманітні інші інструменти до свого асортименту. Тепер клієнти можуть вибирати з 1000+ інструментів, включаючи індекси та фінанси, товари, ETF, форекс, криптовалюти та акції.

Ми розглядаємо кожну категорію нижче:

Форекс пари

ActivTrades пропонує 50+ валютних пар для торгівлі на своїх платформах. До них відносяться найприбутковіші кроси з усіх категорій. Ви знайдете такі пари, як USDNZD, GBPJPY, і такі екзотичні валюти, як EURNOK, USDHUF тощо. Ви можете торгувати на цих ринках без комісії із середнім спредом 0,89 пункту.

Комісія брокера на форекс значно нижча за середню ринкову суму в 1,04 пункту, яку стягують його конкуренти. Ви можете торгувати мікро- або міні-лотами на пропозиціях форекс, з максимальним кредитним плечем 1:200.

Індекси та фінанси 

ActivTrades пропонує CFD на індекси та фінанси з низькими спредами та нульовою комісією за обмін. Найнижчий пропонований спред становить 0,23 пункту для основних індексів, таких як S&P500. Для цього ринку доступна мобільна торгівля, ви можете вибрати мікро- або міні-лоти.

Серед популярних інструментів – USA TECH, Germany40, France40, UK100 та багато інших. Також доступні індексні ф’ючерси та облігації, включаючи 10-річні казначейські зобов’язання США. Типові спреди можуть коливатися від 0,01 пункту до 1,0 пункту. Кредитне плече залежить від вибраного вами індексу. Але очікуйте між 1:30 до 1:200.

Криптовалюти 

ActivTrades пропонує невеликий вибір популярних криптовалют. Це найбільш ліквідні ринки, такі як Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Litecoin, Bitcoin Cash, Neo, Stellar і Chainlink. Вони доступні для торгівлі як CFD. Застосовується нульова комісія, а середній спред очікується 42,9 пункту для біткойна та від 0,015 до 2,48 пункту для інших. Криптовалюти доступні на ActivTrader і MT5.

Товари 

Товарні пропозиції ActivTrades складаються з твердих і м’яких товарів, включаючи енергію, метали та сільськогосподарську продукцію. М'які товари засновані на майбутніх контрактах. Ви можете торгувати на ринках, наприклад природний газ, кава, какао, брент, дизельне паливо, кукурудза тощо.

Середній спред залежить від товару та може становити лише 0,005 пункту для енергоносіїв, таких як NGAS. Немає комісійних зборів, і кредитне плече коливається від 1:50 до 1:200

Акції

Клієнти можуть отримати доступ до потужних міжнародних фондових бірж через ActivTrades' MT5. Брокер забезпечує торгівлю акціями з нульовою комісією та конкурентоспроможними спредами між покупками та пропозиціями.

На глобальних ринках акцій, таких як Лондонська фондова біржа, Нью-Йоркська фондова біржа та Європейська фондова біржа. Зауважте, що комісія та своп застосовуються для торгівлі кредитним плечем. У цьому випадку комісія починається від $0,02 за акцію. Спред між пропозиціями та пропозиціями залежить від ринку.

Біржові фонди ETF

ETFs дозволяють торгувати групою активів, облігацій або товарів як одним інструментом. Інвестиційний ризик значно зменшується, оскільки один ETF включає кілька різних компаній в одному секторі. ActivTrades надає доступ до торгівлі різними ETF у різних сферах економіки, включаючи охорону здоров’я, фінансовий сектор, нерухомість, промисловий сектор та багато іншого.

Ці активи доступні на MetaTrader 5, і хеджування дозволено. Комісія залежить від фондової біржі, але найнижча - $1. Якщо ви торгуєте на Нью-Йоркській фондовій біржі, стягується додаткова плата за ринкові дані в розмірі 1 євро на місяць.

Комісії за торгівлю – скільки коштує торгівля 

Пропозиція ActivTrades серед найбільш конкурентні ціни на ринку. Комісії залежать від активу та можуть бути засновані на комісії або без комісії.

ФТоргівля на біржі orex притягує нульову комісію, із типовим спредом від 0,89 пункту до 0,94 пункту для основної пари, як-от EURUSD. Середнє значення для інших основних пар, таких як GBPUSD і GBPJPY, коливається від 1,31 до 2,93 пункту. Спред для неповнолітніх і екзотичних є дещо вищим, із середнім значенням від 1,03 пункту до 6,53 пункту. Екзотичні хрести мають набагато більший розкид, але це нормально.

Середні спреди таких класів активів, як індекси, фінанси та товари, коливаються від 0,05 до 18,75 пунктів. Жодних комісій або комісій за обмін на ці інструменти. 

Акції та ETF є комісійними активами. Але ви можете торгувати ними з нульовою комісією без кредитного плеча. Якщо ви використовуєте кредитне плече, комісія починається від $0,02 за акцію. Інші комісії за ці активи – це плата за ринкові дані, яка становить 1 євро на місяць. Комісії за ринкові дані не застосовуються до Лондонської та Європейської фондових бірж. 

  • Змінні спреди на форекс, товари, індекси, криптоактиви
  • Комісія за акції та ETF для CFD та реальних активів починається від $ 0,02 за акцію
  • Європейська фондова біржа від 0,01% комісії за квиток
  • Фондова біржа Великобританії від комісії 0,1% за квиток

Тест і огляд торгових платформ ActivTrades

ActivTrades використовує методи виконання STP (Straight Through Processing)., передаючи угоди різним постачальникам ліквідності, щоб узгодити їх із найкращими цінами. Трейдери гарантують прозорість, швидке виконання та відсутність повторних котирувань.

ActivTrades пропонує власну торгову платформу разом із мета-трейдерами, які ми обговорюємо нижче:

ActivTrader

Платформа ActivTrader

Програма ActivTrader доступна на комп’ютерах, смартфонах і планшетах. На цій платформі доступні всі асортименти продуктів, включаючи акції, індекси та фінанси, форекс, ETF і товари. Доступні додаткові функції, такі як трейлінг-стоп, прогресивний трейлінг-стоп і хеджування. 

Платформа також містить 14 типів діаграм, великий вибір індикаторів і аналіз настроїв ринку. Ви можете персоналізувати список спостереження, зберігаючи всі активи, якими часто торгуєте, в одній папці.

MetaTrader 4

ActivTrades MetaTrader 4

ActivTrades MetaTrader 4 підтримує до 27 мов. MT4 популярний завдяки фантастичному набору інструментів для торгівлі та покращеній безпеці даних користувачів. Трейдери можуть використовувати цю програму для доступу до всіх активів ActivTrades, крім акцій та ETF. Платформа користується найбільшою популярністю серед трейдерів форекс. Але на ActivTrades ви можете отримати доступ до інших ринків на MT4, включаючи облігації, товари, метали та індекси. 

ActivTrades MT4 поставляється з додатковими інструментами від брокера, включаючи експертні радники (EA) і набори для створення EA. Інші додаткові функції включають тестер стратегій, трейлінг-стопи, сповіщення, історію торгів за різні таймфрейми та дев’ять таймфреймів. Програма підтримує 21 мову та доступна в Інтернеті, на комп’ютерах і мобільних пристроях. 

MetaTrader 5

ActivTrades MetaTrader 5

Розширена платформа дозволяє вам торгувати всім асортиментом продуктів ActivTrades, включаючи понад 500 акцій, CFD та ETF. MT5 оснащено всіма функціями MT4, а також кількома розширеними функціями для кращого досвіду торгівлі. Є до 8 типів замовлення, і ви можете відкрити кілька позицій в одному контракті.

ActivTrades MT5 також містить 21 таймфрейм, заголовки економічних новин тощо. Програма доступна в Інтернеті, на мобільних пристроях і комп’ютерах.

Доступність індикаторів і діаграм

Платформи ActivTrades мають понад 80 технічних індикаторів, включаючи розширений індикатор опорних точок. Є понад 20 аналітичних об'єктів, включаючи інструменти Фібоначчі, лінії та канали. Це корисно для визначення можливостей і розробки найкращих стратегій. Також доступно декілька варіантів діаграм, наприклад свічкові діаграми, гістограми та лінійні діаграми. 

Індикатори та діаграми

ActivTrades пропонують інше унікальні інструменти автоматичної торгівлі, такі як Smart lines, які здійснюють угоди, коли ціни досягають або перетинають вказані лінії тренду. Існує також розумний калькулятор, який обчислює ризик і винагороду за будь-якою угодою перед тим, як їх укладати. Це цінний інструмент управління ризиками.

Як уже згадувалося, список спостереження можна налаштувати, дозволяючи додавати ваші улюблені інструменти для більш зручної торгівлі. Копіювання та автоматична торгівля також доступні. Однак вони доступні лише у веб-версіях.

Мобільна торгівля через додаток ActivTrades

Мобільні програми

Мобільну торгівлю через ActivTrades можна здійснювати на ActiveTrader, MT4 та MT5. Це дозволяє вам брати свій торговий рахунок будь-де, і ви можете запускати первинну торгівлю на мобільних пристроях. 

Мобільні додатки мають усі необхідні функції та розроблені таким чином, щоб споживати менше акумулятора та даних. Розширені функції, такі як Торгівля в один клік і сповіщення можна використовувати на мобільних пристроях.

Також доступні кілька типів ордерів, включаючи стоп-ордери та відкладені ордери. Але більш просунуті трейлінг-стопи пропонуються лише у версіях для настільних ПК. 

Мобільний MT4 підтримує кілька мов. Але вам також доведеться змінити мовні налаштування телефону, щоб використовувати цю функцію.

Підсумок мобільної торгівлі ActivTrades:

  1. Доступно в магазинах Apple IOS і Google Android
  2. Підтримує відкладені та стоп-ордери
  3. Доступна торгівля в один клік 
  4. Надаються оповіщення про ціни

Як торгувати на платформі ActivTrades (навчальний посібник)

Торгувати на ActivTrades можна в Інтернеті або в додатку. Незалежно від того, користуєтеся ви настільним комп’ютером чи мобільним пристроєм, процес виконується однаково. The онлайн брокер надає понад 1000+ фінансових інструментів. Тому спочатку потрібно визначитися з ринком для торгівлі. 

Ринки, на яких найчастіше торгують, особливо для інвесторів-початківців, це акції та форекс. Але енергію, м’які товари та метали також легко зрозуміти. Досвідчені трейдери диверсифікують інвестиції за допомогою таких активів, як ETF, індекси та ф’ючерси. 

Відкрийте нове замовлення з ActivTrades

Вибравши ринок, ви повинні дізнатися про його тенденції та вплив цін. Такий аналіз ринку допомагає зрозуміти, в яких напрямках торгувати. Ринковий тренд може бути бичачим, ведмежим або бічним і залежить від усіх елементів, пов’язаних із цим активом.

Увійдіть у свій торговий рахунок, щоб відкрити позиції, коли будете готові. На інформаційній панелі клацніть котирування та виберіть потрібний ринок зі списку. Якщо його немає в списку, натисніть «Активи», виберіть категорію та виберіть ринок, щоб додати його до котирувань.

Квиток замовлення ActivTrades

Після вибору бажаного ринку:

  1. Виберіть «Купити» або «Продати» відповідно до позиції, яку ви бажаєте відкрити.
  2. Введіть інформацію про замовлення, таку як сума, кредитне плече та, можливо, примітки.
  3. Включіть свої стоп-рівні, щоб мінімізувати ризик.
  4. Натисніть «ОК», щоб здійснити обмін.

Як торгувати на Форекс з ActivTrades

Торгівля на Форекс доступна на всіх платформах. Існує понад 50 пар для торгівлі в усіх категоріях валют. Торгівля на форекс вимагає, по-перше, визначення бажаних валют для торгівлі.

Основні пари, такі як EURUSD, GBPUSD, USDJPY та інші, зазвичай торгуються. Але існують і інші прибуткові кроси в мінорних і екзотичних категоріях. 

Після того, як ви виберете валюту, є певні основні кроки, які покращать ваш потенціал отримання великих прибутків на цьому ринку. Ми ділимося цими кроками нижче:

1. Освіта та аналіз ринку 

Навчання на ринку Форекс передбачає вивчення ринку та впливу валютного курсу. ActivTrades пропонує багато навчального контенту, який допоможе вам розпочати це. Коли ви торгуєте форекс онлайн, ви просто робите ставку на підвищення або зниження ціни. Ці зміни цін є результатом інфляції, дефіциту чи надлишку, процентних ставок та інших економічних факторів. Таким чином, форекс-навчання та аналіз ринку включають отримання інформації про економіку, яка підтримує обрані вами валюти. 

2. Прийміть або розробіть ефективну стратегію 

Після того, як ви отримаєте базове розуміння обраних вами ринків, слід розробити план торгівлі на них. В Інтернеті є незліченна кількість стратегій форекс. Їх ефективність залежить від пар, до яких ви їх застосовуєте. Переконайтеся, що обрана вами стратегія підходить для обраного вами ринку. Ви також можете створити свій власний, якщо врахувати важливі деталі. Вони детально описують вашу схильність до ризику, бюджет і цільовий прибуток.

3. Перевірте стратегію на безкоштовній демоверсії

Пропозиція ActivTrades а безкоштовний демо-рахунок щоб ви могли попередньо протестувати його послуги. Демо є клоном справжнього фінансового ринку. Тож ви можете вдавати, що це реальна торгівля, і використовувати стратегії, які ви прийняли. Застосуйте те, що ви навчилися на демонстрації, і розвивайте торгові навички. Якщо стратегія працює і ви отримуєте прибуток на демоверсії, це означає, що вона буде ефективною на реальному рахунку за тих самих ринкових умов.

Відкрийте новий ордер на ринку форекс

4. Увійдіть і торгуйте на реальному рахунку 

Розміщувати угоди форекс на реальному рахунку легко, оскільки найпопулярніші пари вже відображені в списках котирувань.

Введіть свою торгівлю за допомогою цих простих кроків:

  1. Натисніть котирування та прокрутіть, щоб знайти вибраний ринок
  2. Виберіть потрібні валютні пари
  3. Виберіть позицію, натиснувши «Купити» або «Продати».
  4. Введіть деталі транзакції, включаючи кредитне плече та розмір лота
  5. Додайте стоп-лосс або тейк-профіт. За потреби додайте примітку до колонки коментарів 
  6. Розмістити торгівлю

Як торгувати бінарними опціонами 

Торгівля бінарними опціонами недоступний на платформах ActivTrades 

Як торгувати криптовалютами 

ActivTrades пропонує торгівлю CFD на криптовалюту на ActivTrader і MetaTrader 5. Ви можете вибрати між Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Litecoin та деякими іншими.

Як уже згадувалося, дослідження або освіта передують торгівлі, особливо з такими класами активів, як криптовалюти. Слідкуйте за такими факторами, як ринкові настрої, рівень впровадження та державні постанови. Ці елементи викликають рух цін на криптовалюту в певних напрямках, особливо настрої учасників ринку. 

Торгівля CFD на криптоактиви означає, що ви будете робити ставки на максимуми або мінімуми ціни для отримання прибутку. Цей метод торгівлі безпечніший, ніж покупка фактичного криптоактиву для зберігання та перепродажу пізніше. Хоча CFD торгівля несе в собі ризик, ви можете вийти з угоди в будь-який час, закривши позицію. Але з купівлею та утримуванням існує більший ризик величезних втрат під час періодів розпродажів.

Навіть досвідченим трейдерам іноді важко торгувати на цьому ринку. Очікуйте екстремальних максимумів і спадів цін у найкоротші терміни. Майте чіткий торговий план і дотримуйтеся його. Крім того, управління ризиками є дуже важливим під час торгівлі криптовалютами. Однією з ефективних стратегій є навчитися швидко скорочувати свої втрати та не чекати занадто довго, поки ціна зміниться на вашу користь.

Як торгувати акціями 

Торгуйте акціями на ActivTrader

Перший крок — це вирішити, як ви хочете торгувати акціями. Платформи ActivTrades пропонують торгівлю акціями CFD, надаючи доступ до кількох основних міжнародних фондових бірж. Ви також можете торгувати акціями через індекси та пропозиції ETF. Індекси дозволяють торгувати купою акцій як одним активом, а через ETF ви отримуєте доступ до фондових ринків. 

Замість того, щоб володіти акціями, ви б йшли на довгу або коротку позицію отримання вигоди від зростання та падіння цін на акції завдяки торгівлі CFD. Тому діє те саме правило. Отримайте ринкову інформацію про свою компанію чи індекс.

Якщо ви хочете торгувати американськими компаніями, тоді ви знайдете їх на Нью-Йоркській фондовій біржі. Познайомтеся з компаніями, зареєстрованими на обраному вами ринку обміну, і дізнайтеся про їхню фінансову потужність, ринкові показники та рейтинги клієнтів. Ці фактори вказують на те, чи підніметься ціна акцій. Це допомагає вам торгувати в правильному напрямку ціни для отримання прибутку.

Як відкрити свій торговий рахунок

Процес відкриття рахунку в ActivTrades не викликає зусиль і складається з трьох простих кроків:

  1. Заповніть анкету 
  2. Заповніть дані свого профілю
  3. Підтвердьте свою особу 

Коли ви відвідуєте веб-сайт брокера, вкладка «Відкрити рахунок» відображається жирним шрифтом посередині сторінки. Натисніть вкладку, щоб почати.

ActivTrades зареєструватися

Введіть потрібні дані на першій сторінці форми. До них належать ваше повне ім’я, електронна адреса, номер телефону, країна та унікальний пароль для нового облікового запису. 

Після цього кроку слід ввести свої особисті дані для створення профілю власника облікового запису. Брокер буде запитайте свою адресу та податковий або національний ідентифікаційний номер.

Після цього вам потрібно буде ввести свій рівень досвіду, бажане кредитне плече, бюджет, тип облікового запису тощо. Останнім кроком є перевірка, під час якої вам, можливо, доведеться прив’язати та завантажити ідентифікатор та підтвердження адреси безпосередньо.

Брокер може вимагати два з кожного з цих документів або 1 і 3 з обох відповідно. Після отримання та підтвердження обліковий запис буде активовано протягом двох днів.

Типи рахунків ActivTrades:

ActivTrades пропонує два основних типи рахунків разом із демо-рахунком. Це індивідуальні та ісламські рахунки. Обидва мають різні умови торгівлі, включаючи різні кредитні плечі, мінімальні депозити, комісію та маржинальні вимоги.

Індивідуальний рахунок

Індивідуальний обліковий запис є базовим обліковим записом STP для трейдерів будь-якого рівня досвіду. Ви можете використовувати цей тип облікового запису на MT5, MT4 та ActivTrader. Спред на цьому типі рахунку залежить від інструмента. Але очікуйте, що спред на ринках форекс становить лише 0,89 пункту. Мінімальний депозит $500; надається кредитне плече до 1:200.

Обліковий запис поєднує модель комісії з нульовою комісією та комісійну залежно від активу. Усі вибрані активи доступні для цього облікового запису, а маршрутизація торгів автоматизована. Це забезпечує високу ефективність і швидке виконання торгів.

Тип рахунку має захист від негативного балансу та страхування. Спосіб виконання, як було зазначено вище, є наскрізна обробка. Це модель недилінгового бюро, де угоди передаються безпосередньо постачальникам ліквідності. 

ісламський рахунок

Ісламський обліковий запис виглядає як інша версія індивідуального облікового запису. Він містить функції, які роблять його сумісним з шаріатом для мусульман, як-от нульові комісії за ніч і нульові комісії за угоди, які залишаються відкритими на ніч.

Мінімальний депозит також становить $500, і ви можете торгувати мікро- та міні-лотами на MT4 та MT5. У MT4 єдиною доступною валютою рахунку є долар США, але ваш торговий баланс може бути в доларах США, фунтах стерлінгів, євро та швейцарських франках за допомогою MT5.

Обліковий запис пропонує 5-значний спред, і підтримується автоматична торгівля, включаючи використання EA.

Чи можете ви використовувати демо-рахунок на ActivTrades?

Демо-рахунок

Так. ActivTrades надає безкоштовну демонстрацію для потенційних і існуючих клієнтів. Обліковий запис має достатньо кредитів, щоб торгувати скільки завгодно. 

Ви можете використовувати віртуальну торгівлю, щоб практикувати торгівлю та розвивати базові навички входу на ринок. Багато хто також використовує його, щоб оцінити послуги брокера, перш ніж підписатися на них. Демо-рахунки однаково корисні для тестування нових стратегій у середовищі нульового ризику. 

Як увійти у свій торговий рахунок ActivTrades

Ви можете увійти у веб-трейдер або додаток брокера. На веб-сайті натисніть піктограму людини біля меню. З’явиться вікно входу зі стовпцями електронної пошти та пароля. Введіть ці дані у правильні поля та натисніть «Увійти», щоб відкрити сторінку свого облікового запису.

У веб-версії або додатку MT4 і MT5 вікно входу буде в центрі сторінки. Введіть свою електронну адресу та пароль торгового облікового запису в потрібні стовпці. Натисніть «Увійти», щоб запустити інформаційну панель. 

Якщо ви ввімкнули додатковий захист, для входу можуть знадобитися додаткові кроки, наприклад перевірка за допомогою коду. Якщо ви забули свій пароль, натисніть кнопку Забули пароль під колонкою пароля. Дотримуйтесь інструкцій, щоб успішно ввійти у свій обліковий запис. 

Перевірка: що вам потрібно і скільки часу це займе?

Правила вимагають, щоб ActivTrades запитував ідентифікатори клієнтів і підтвердження місця проживання перед повною активацією облікових записів. 

Документи перевірки ActivTrades

Вам знадобиться один посвідчення особи державного зразка та одне або кілька підтвердження адреси щоб завершити процес відкриття рахунку.

Прийнятними документами, що посвідчують особу, є закордонні паспорти, водійські права, регіональні ідентифікаційні картки або свідоцтва про народження. 

Брокер вимагає чотири завантаження документів для підтвердження особи. Підійде будь-яке з наведеного нижче.

  • 1 посвідчення особи та 1 підтвердження адреси

Брокер не приймає ОНЛАЙН-виписки з рахунку та рахунки за МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН як підтвердження адреси. 

Приймаються нещодавнє свідоцтво про реєстрацію податкової накладної, виписка з кредитної або дебетової картки, виписка з банківського рахунку та рахунки за комунальні послуги. Їм не повинно бути більше трьох місяців.

Час підтвердження коливається від кількох годин до двох днів. Щойно вони підтвердять вашу особу, вони надішлють вам сповіщення. 

Доступні методи оплати для депозиту та зняття

На платформі ActivTrades доступні різні способи оплати для спрощення депозитів і зняття коштів.

Доступні варіанти:

  1. банківський трансфер 
  2. віза
  3. Маестро
  4. MasterCard 
  5. Neteller
  6. Paypal
  7. Skrill
  8. SoFort
  9. Електронні гаманці

Доступність цих методів залежить від регіону. Наприклад, кредитні та дебетові картки доступні лише у Великій Британії та Європейській економічній зоні.

Paypal і Sofort доступні для торгівлі між клієнтами ActivTrades Europe SA та ActivTrades Plc. Час для кожного методу різний, причому обробка банківських переказів займає найдовше.

Депозити обробляються швидше, ніж зняття для всіх варіантів оплати. 30 хвилин є найдовшим для всіх, крім банківських переказів, а обробка зняття коштів може тривати до 24 годин.

Як внести гроші – пояснюється мінімальний депозит ActivTrades

Увійдіть через особистий кабінет, щоб внести гроші на свій торговий рахунок. Натисніть на вкладку депозиту на панелі приладів і вибрати спосіб оплати це працює для вас.

Заповніть форму запиту та введіть дані облікового запису у відповідних полях. Підтвердьте деталі та надішліть заявку.

Залежно від методу, відкладення осідають протягом декількох хвилин до 24 годин. Брокер стягує нульову комісію за послугу, але банк або платіжна служба в більшості випадків можуть вирахувати невелику суму з депозитних коштів.

Час отримання грошей залежить від варіанту, який ви використали. Банківські перекази можуть тривати до одного дня та є безкоштовними для брокера. Електронним гаманцям, таким як Neteller, Paypal тощо, кошти надходять на рахунок не більше 30 хвилин. Вони також безкоштовні. Дебетові та кредитні картки стягують комісію 1,5% і надходять на торговий рахунок протягом 30 хвилин.

Мінімальний депозит – це найменша сума, яку приймає брокер на своїй торговій платформі. ActivTrades' мінімальний депозит становить $500. Це найменша сума, на яку ви можете поповнити індивідуальний або ісламський рахунок ActivTrades для торгівлі. 

Бонуси на депозит ActivTrades 

ActivTrades не пропонує жодних торгових бонусів. Вони винагороджують клієнтів за рефералів у програмі «Запропонуй другу». Також доступні грошові винагороди, але ви повинні торгувати до $50 мільйонів, щоб отримати вигоду від програми.

Виведення – як вивести свої гроші на ActivTrades 

Виведення коштів на ActivTrades працює так само, як і депозити. Увійшовши через особистий кабінет, натисніть «Вивести» серед кнопок у верхній частині відповідного меню.

Виберіть спосіб оплати. Послуга недоступна для Sofort. Ви побачите лише інші відображені параметри. 

Виберіть той, який вам більше подобається, і заповніть необхідні дані у формі запиту. Натисніть «Надіслати» та зачекайте, поки кошти надійдуть на ваш електронний гаманець або банківський рахунок.

The метод банківського переказу коштуватиме вам 9 фунтів стерлінгів, тоді як інші варіанти притягують нульову комісію від брокера. Однак електронні гаманці можуть вираховувати свої витрати. 

Термін обробки для всіх методів протягом одного дня. Будь-яка затримка понад один робочий день може бути покладена на банк або PSP.

Підтримка клієнтів трейдерів

ActivTrades забезпечує цілодобове обслуговування клієнтів у робочі дні. Послуга доступна 14 мовами через живий чат, форму запиту, безкоштовний зворотний дзвінок або електронну пошту.

Безкоштовний зворотний дзвінок, чат і форми запитів доступні на веб-сайті брокера. Ви можете зв’язатися з персоналом служби підтримки англійською мовою за телефоном клієнта +12426035200; та електронною поштою за адресою [email protected].

Навчальний матеріал – Як навчитися торгувати за допомогою ActivTrades 

Освітні ресурси ActivTrades, безперечно, є одними з найкращих у галузі. Брокер надає можливості індивідуального навчання та низку інших навчальних матеріалів, включаючи вебінари, відео та статті.

Початківці можуть отримати змістовне навчання з технічного аналізу через вебінари брокера. Надаються відеоуроки, які містять посібники щодо важливих функцій платформи.

ActivTrader пропонує навчальний контент щодо аналізу та торгових стратегій. У контрасті, індивідуальне навчання допомагає новим клієнтам дізнатися про різні торгові інструменти, а також про те, як керувати своїми рахунками. 

Ринковий коментар, написаний професійними аналітиками брокера, транслюється на платформах. Внесок у його дослідницький зміст. Брокер також надає економічні календарі, які дають інформацію про важливі події та їх вплив на ринок.

Таким чином, навчальні матеріали брокера призначені для трейдерів усіх рівнів і пропонують багаті ресурси в усіх сферах. Ви можете дізнатися про активи, технічні аспекти торгівлі та фінансовий ринок і провести власний аналіз. Ресурси доступні, щоб допомогти вам розробити особисту торгову стратегію, яка вам підходить.

Освітні пропозиції ActivTrades:

  • Індивідуальне навчання
  • Освітній центр
  • Вебінари
  • Щоденний аналіз
  • Ринкові коментарі

Чи є додаткові збори на ActivTrades?

Торгові комісії ActivTrades дуже конкурентоспроможні, але брокер стягує додаткові неторговельні комісії з неактивних рахунків. The плата за бездіяльність становить $10 на місяць, коли ваш обліковий запис залишається неактивним протягом одного року.

Доступні та заборонені країни:

ActivTrades доступний клієнтам у 140 країнах. Трейдери в США, Японії, Білорусі, Еритреї, Польщі та Канаді не можуть користуватися їхніми послугами.

ActivTrades також недоступний у обмежених регіонах, таких як Північна Корея, Іран, Ірак, Ємен, Зімбабве, Лівія та інших обмежених країнах.

Висновок огляду ActivTrades: один із найкращих онлайн-брокерів для трейдерів та інвесторів

загалом, ActivTrades є авторитетним форекс брокером і CFD, що пропонує добре збалансований вибір активів і вражаючі умови торгівлі. Його платформи підходять як для початківців, так і для досвідчених трейдерів. Єдині два недоліки, які ми виявили, це вищий за середній мінімальний депозит та обмежений вибір способів оплати.

Але витрати на торгівлю дуже конкурентоспроможні, доки обліковий запис не стає неактивним. Освітні пропозиції також є першокласними. Ми рекомендуємо ActivTrades якщо ви шукаєте надійного брокера з низькими комісіями та чудовою підтримкою.

Найкращі факти про ActivTrades:

  • Більше 3 регуляторів
  • Доступне високе кредитне плече 1:500
  • Торгові платформи: MetaTrader 4, MetaTrader 5, ActivTrader, мобільні додатки
  • Низькі спреди лише від 0,5 пункту
  • Без додаткових комісій
  • Особиста підтримка
  • Швидке виконання угод
  • Без перекотирувань
  • Поглиблена торгова освіта

Часті запитання:

Чи регулюється ActivTrades?

Так. ActivTrades добре регулюється у Сполученому Королівстві FCA, у Європі — CONSOB і CSSF, на Близькому Сході — DFSA, а в Карибському басейні — SCB. 

Чи є ActivTrades брокером ECN?

№ ActivTrades використовує технологію STP для виконання угод і не є брокером ECN.

Скільки часу потрібно для виходу з ActivTrades?

Зняття коштів обробляються протягом того ж дня на ActivTrades. Очікуйте, що кошти на вашому рахунку з’являться до закінчення роботи, якщо запит буде надіслано раніше. Якщо ні, кошти мають надійти протягом 24 годин. Платіжна служба, яка використовується, також може визначити, чи будуть додаткові затримки.

Що таке комісія ActivTrades?

Комісія ActivTrades' залежить від інструменту та типу рахунку. Для деяких активів на індивідуальному рахунку застосовуються комісії. Спред на форекс починається від 0,89 пункту з нульовою комісією. Мінімальний спред на товари становить 0,05 пункту. Найнижча комісія за акції та ETF становить $0,02 за акцію. За ринкові дані стягується щомісячна плата в розмірі 1 фунта.