12345
4.8 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
4.5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд OctaFX: реєструватися чи ні? – Брокерський тест для трейдерів

  • Регульоване брокерство
  • Миттєве виконання
  • Найнижчі спреди в галузі
  • Безкоштовний демо-рахунок
  • Доступні MT4 і MT5
  • Крипто платежі

Якщо ви хочете досягти кращих результатів у трейдингу, то вам слід не лише приділяти увагу вдосконаленню своїх навичок. Одним із моментів, який часто забувають, є вибір правильного брокера. І все ж це відіграє вирішальну роль. Щоразу, коли ви витрачаєте занадто багато на комісії або вам доведеться довго чекати, перш ніж ви зможете зняти свої гроші, у вас є величезний недолік. Тому є сенс порівняти брокерів між собою.

У цьому огляді ми детальніше розглянули OctaFX. Ви дізнаєтесь, чому платформа відома як один із найкращих онлайн-брокерів на ринку. Крім того, ви дізнаєтесь про його унікальні особливості та умови торгівлі. Це допоможе вам вирішити, чи брокер є правильним вибором для вас.

OctaFX працює в основному в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Брокер, однак, поширюється на деякі інші частини світу; це робить його мати близько 28 000 користувачів по всьому світу. Хоча він старенький онлайн брокер, завдяки деяким своїм функціям, це все ще майбутній брокер форекс. OctaFX має більше однієї нагороди під своїм ім'ям, що означає, що брокер хороший.

Офіційний сайт OctaFX
Офіційний сайт OctaFX
→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Що таке OctaFX? – представив брокер

Переваги OctaFX

в У 2011 році почав свою роботу форекс брокер OctaFX шляхом надання торгових інструментів форекс клієнтам, яким дозволено торгувати на його платформі. Брокер має свою штаб-квартиру в Сент-Вінсенті та Гренадинах, і він має ліцензію на діяльність Кіпрська комісія з цінних паперів і бірж (CySEC). CySEC є глобальним регулятором для форекс-брокерських компаній.

Пропозиції OctaFX близько 40 торгових інструментів своїм інвесторам; це робить компанію не такою конкуренцією з іншими форекс-брокерськими компаніями, які працюють сьогодні. Крім того, відомо, що компанія займається лише забезпеченням CFD для більшості своїх активів, включаючи його криптовалюти.

Окрім торгових активів, OctaFX пропонує вражаючі торгові платформи. Брокер має a надійний мобільний додаток яка надає ті самі послуги, що й веб-версія. Трейдери можуть використовувати доступні платформи MetaTrader для здійснення торгів; його платформи MT (MetaTrader) мають індикатори, які допомагають трейдерам здійснювати обережні операції. Мобільний додаток OctaFX також має MT для трейдерів використовувати.

Трейдери на платформі користуються прозорою торгівлею завдяки регулюванню, що застосовується до брокера. OctaFX надає своїм торговцям деякі бонуси, які покращують досвід торгівлі. Крім бонусних пакетів, брокер має вузький спред і високе кредитне плече для своїх користувачів. 

→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чи регулюється OctaFX належним чином?

Це важливе питання, тому що перш ніж навіть подумати приєднатися до платформи форекс-брокера, вам потрібно знати, чи підпадає вона під якесь регулювання. OctaFX (octafx.eu) знаходиться під наглядом CySEC, орган фінансового регулювання, який працює на Кіпрі. Трейдери можуть безпечно торгувати на платформі брокера, знаючи, що брокер має ліцензію.

Офіційний логотип CySEC
Octafx.eu регулюється CySEC

Однак мало хто вважає, що OctaFX належним чином контролюється. Причина в тому, що брокер має лише один регуляторний орган на відміну від деяких брокерів з більш ніж одним. Наявність кількох ліцензійних органів надає брокеру більше безпеки для трейдерів. CySEC є однорівневим регуляторним органом; з цієї причини мало хто довіряє OctaFX.

OctaFX.eu регулюється CySEC. Якщо ви використовуєте OctaFX.com, ви торгуєте з нерегульованою організацією, але можете отримати вигоду від більшого кредитного плеча та бонусів.

І все-таки OctaFX є безпечна торгова платформа для своїх трейдерів. Причина в тому, що брокер працює з 2011 року, але жодної скарги щодо його шахрайства щодо користувачів не надходило. CySEC гарантує, що всі операції OctaFX є прозорими для клієнта з самого початку.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Огляд торгових пропозицій і умов OctaFX

Торгові умови OctaFX

Торгові платформи

OctaFX MetaTrader
OctaFX MetaTrader

Знайти хорошу торгову платформу може бути такою проблемою для більшості тих, хто хоче торгувати на форекс. З цієї причини OctaFX надає своїм трейдерам a зручна торгова платформа. Однією з його найкрасивіших особливостей є його мобільне програмне забезпечення, яке просте у використанні трейдером. Програмне забезпечення для мобільних пристроїв працює на платформах MetaTrader.

Окрім мобільної платформи, існують інші торгові платформи, такі як веб-трейдер. WebTrader і мобільні платформи мають торгові показники які допомагають трейдерам легше здійснювати торгівлю. Крім того, трейдери мають доступ до MetaTrader 4 і MetaTrader 5, які є фантастичними платформами, оскільки вони допомагають трейдеру виконувати багатофункціональні дії.

Торгові індикатори на OctaFx MetaTrader 5

OctaFX має на своїй платформі інструмент, який дозволяє трейдерам копіювати стиль торгівлі іншого трейдера. Цей інструмент називається «торгівля копіями». Завдяки копіюванням трейдери-початківці можуть легко здійснити угоду, не знаючи багато про форекс. Просто скопіювавши стиль професійного трейдера, ви можете почати отримувати прибуток як трейдер. 

Трейдери отримують освітні ресурси які корисні трейдерам. Ці освітні ресурси дають змогу краще знати про форекс і як торгувати на платформі. Торгова платформа OctaFX також надає трейдерам деякі ринкові ресурси. Незважаючи на те, що освітні та ринкові ресурси можуть не підійти деяким форекс-брокерам, вони все одно достатньо якісні для трейдерів.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Типи рахунків форекс брокера OctaFX

The різні типи облікових записів надходьте з різними пропозиціями до торговців. Перший тип рахунку, до якого трейдери мають доступ, це демо-рахунок. Демо-рахунки дуже корисні для кожного трейдера, як новачка, так і старого. Вони допомагають трейдерам дізнатися про платформу, перш ніж вони почнуть торгувати за допомогою реального рахунку.

The інші види рахунків трейдерам доступні реальні рахунки. Ці рахунки використовують трейдери для отримання прибутку від торгівлі форекс. Мінімальна сума депозитів на цих рахунках різна. Вони також поставляються з різними зернами. Типи реальних рахунків, доступних на OctaFX, включають мікрорахунок (також відомий як центовий рахунок), професійний рахунок і ECN-рахунок. 

Мікро або центовий рахунок

Це перший вид рахунку. Мікро рахунок якстандартний обліковий запис, що означає, що він підходить практично будь-кому. Мікрорахунок починається з мінімального депозиту $25. Тип рахунку має найменшу суму депозиту для трейдерів. Демо-рахунок починається зі спредом 0,6 пункту. Це означає, що рахунок пропонує трейдерам невеликий спред. Торгівля з цим обліковим записом все ще дає трейдерам доступ до їхніх демо-рахунків.

Профі-акаунт

У користувачів професійного облікового запису є нижчі спреди, ніж у користувачів мікрорахунків. Цей тип облікового запису починається зі спредом 0,2 пункту. Також відомо, що обліковий запис більше використовують ті, хто має кращий досвід торгівлі на форекс. Це означає, що ринок тут більш конкурентний, ніж мікрорахунок. Він починається з мінімального депозиту $100. Трейдери з цим типом рахунку також мають доступ до демонстраційного рахунку.

Рахунок ECN

Рахунок OctaFx ECN

Цей тип облікового запису приваблює a низька комісія за торгівлю овернайт. Користувачі ECN-рахунків можуть почати торгувати від $5. Мінімальний депозит для цього типу рахунку починається від $100. Рахунок ECN навіть має вузький спред, який починається від 0 пунктів. Обліковий запис ECN має більш конкурентний ринок, ніж облікові записи професійного та мікрорахунків.

Ісламський рахунок

Частина облікових записів, доступних на OctaFX, є ісламським. Цей тип облікового запису називається Своп рахунок. Знаючи, що умови торгівлі в ісламських державах відрізняються, OctaFX має тип рахунку саме для них. Мінімальний депозит для ісламського рахунку починається від $100. Він має вузький спред, що дозволяє трейдерам насолоджуватися конкурентним ринком.

→ Відкрийте рахунок у OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Фінансові активи, доступні для торгівлі на OctaFX

OctaFX не такий широкий за кількістю доступних торгових активів. The онлайн брокер обмежує кількість інструментів форекс, що робить його не такою конкуренцією, як деякі інші форекс-брокери, що працюють зараз. Наразі його платформа пропонує лише близько 50 валютних інструментів, більшість із яких є CFD. Інструменти, доступні на платформі, включають валютні пари, криптовалюти, енергію, індекси та метали.

FX пари

типові спреди для валютних пар на OctaFX
Типові спреди для валютних пар на OctaFX

Форекс пари є валюти, які можна обміняти. На такому ринку ви торгуєте однією валютою іншою. Наприклад, ви міняєте свої долари на євро. Наразі OctaFX пропонує своїм трейдерам 32 валютні пари форекс. Завдяки невеликій кількості валютних пар трейдери можуть належним чином зосередитися на важливому.

Валютні пари:32+
кредитне плече:До 500:1
спреди:Спред від 0,2 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте парами форекс з OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Криптовалюти

Типові спреди для криптовалют на OctaFX
Типові спреди для криптовалют на OctaFX

У минулому OctaFX пропонував своїм трейдерам незалежно від типу рахунку 5 криптовалют для торгівлі. Такими криптовалютами є BTC, ETH (Ethereum), BTC cash, LTC і пульсація. Нещодавно брокер додав на свою платформу 25 нових криптовалют. Це означає, що зараз на платформі є 30 придатних для торгівлі криптовалют. Частиною цих нових монет є BNB, DOT і SOL.

Криптовалюти:5+
кредитне плече:До 500:1
спреди:Спред від 0,2 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте криптовалютами з OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Енергія та товари

Типові спреди для товарів на OctaFx
Типові спреди для товарів на OctaFX

Енергія є одним із брокерських товарних активів. Трейдери мають доступ до енергетичні товари брокер пропонує, як нафту. Енергія є надійним активом, оскільки ринок має високий рівень ліквідність.

Енергетичні активи:3+
кредитне плече:До 500:1
спреди:Спред від 0,2 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте енергією з OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Індекси

Типові спреди для індексів на OctaFx
Типові спреди для індексів на OctaFx

Ще одним доступним активом на платформі брокера є індекси. Трейдери можуть вибрати з різних доступних індексів компаній. Індекси мають високе кредитне плече, яким може користуватися кожен трейдер. Добре додати цей інструмент до свого портфоліо.

Активи індексу:10+
кредитне плече:До 500:1
спреди:Спред від 0,2 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте індексами з OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Метали

Спред для металів на OctaFx
Типові спреди для металів на OctaFx

The платформа пропонує метали як срібло і золото. Ці два мають високу ліквідність, і трейдери отримують шанс насолодитися високим кредитним плечем на них. 

Металеві активи:5+
кредитне плече:До 500:1
спреди:Спред від 0,2 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте металами з OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Торгові комісії на платформі форекс OctaFX

Актив:Спреди від:
EUR/USD0,4 піпса
GBP/USD0,4 піпса
USD/JPY0,4 піпса
30 доларів США2,5 піпса
БІТКІН2,8 піпсів

Шукаєте торгову платформу з одними з найкращих торгових комісій? Тоді вам варто спробувати OctaFX, оскільки брокер має одні з найкращих низьких комісій на торгівлю своїми товарами. Брокер не стягує плату з трейдерів за відсутність на платформі. На відміну від більшості брокерів, які стягують певну суму за відсутність торгівлі на платформі після відкриття вашого рахунку, це безкоштовно на OctaFX.

Окрім наявності відсутність плати за бездіяльність, трейдери можуть робити депозити на брокера. Трейдери можуть легко вносити депозити на свої торгові рахунки безкоштовно. Виведення також безкоштовне. OctaFX не зніматиме жодної суми з ваших коштів за зняття коштів із вашого торгового рахунку. Однак за нічну торгівлю на платформі стягується комісія. 

Комісія:Інформація:
Комісії за своп для відкритих угод:Залежно від активу.
Плата за неактивність:Без комісії за неактивність.
Комісія за депозит:Без комісії за депозит.
Комісія за зняття:Без комісії за зняття.
Комісія за ринкові дані:Відсутність комісій за ринкові дані.

Тестування торгових платформ OctaFX

Існує різні торгові платформи цього брокера, що робить його зручним для користувача. OctaFX має зрозумілий торговий інтерфейс завдяки платформам, доступним у брокера. У цій частині давайте розглянемо різні доступні платформи та те, як вони дають трейдерам кращий досвід торгівлі. Торгові платформи включають MetaTrader 4, MetaTrader 5 і cTrader.

MetaTrader 4

MetaTrader 4 OctaFX

Це найстаріша торгова платформа після WebTrader. MetaTrader 4 існує з 2005 року, що робить платформу популярною та актуальною. MT4 простий у використанні як наявними, так і новими клієнтами платформи. MT4 поставляється з достатньою кількістю торгових індикаторів, які знадобляться трейдерам під час розміщення торгів. 

Платформа МТ4 є доступний для використання на будь-якому пристрої. Він доступний у веб-браузерах, якщо ви використовуєте комп’ютер для торгівлі. Платформа також доступна на телефонах для користувачів iOS і Android. MT4 OctaFX на мобільних пристроях працює так само, як настільна модель. MetaTrader 4 дозволяє трейдерам виконувати більше ніж одну дію на платформі брокера. Його інтерфейс можна налаштувати, якщо ви відчуваєте, що в ньому потрібно щось змінити.

MetaTrader 5

OctaFX MetaTrader 5

MT5 є оновленням MT4. Він був виготовлений через п’ять років після MT4, щоб мати покращення, яких бракувало MT4. Ця платформа має більше торгових інструментів що допоможе трейдеру зосередитися під час торгівлі на платформі. Як і його старіша версія, цей MT5 має трейдери, доступні для трейдингу. Платформа MT5 надає більше торгових інструментів для клієнтів.

MT5 легко доступний для тих, хто хоче торгувати за допомогою браузера або навіть настільного додатка. Платформа має a проста система навігації що дозволяє трейдерам легко зрозуміти, як це працює. Платформа доступна для мобільних користувачів; за допомогою телефону ви можете торгувати та здійснювати інші дії. Користувачі iOS і Android можуть отримати програму з різних магазинів.

cTrader

cTrader на OctaFX

Більш просунутий, ніж MT4 і MT5, cTrader є однією з унікальних торгових платформ. Ця платформа здатна швидке проведення операцій для трейдерів. Платформа доступна для трейдерів, які торгують за допомогою рахунку ECN. Платформа може дозволити користувачам виконувати більше одного завдання одночасно. Індикаторів та активів, доступних для торгівлі, також більше.

Ви можете отримати доступ до платформи, якщо вивикористовуйте свій браузер, щоб здійснювати операції, або програмне забезпечення для робочого столу. Користувачі Android та iOS можуть використовувати платформу на своїх мобільних пристроях. На додаток до всіх її переваг, цією платформою можна маніпулювати відповідно до смаку трейдера. cTrader також простий у використанні; трейдери можуть отримати доступ до освітніх ресурсів на платформі.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати на платформі OctaFX

OctaFX MetaTrader

Торгівля на платформі OctaFX майже схожа на торгівлю на платформі будь-якого іншого брокера. Вам знадобиться відкрити рахунок з брокером за допомогою мобільного телефону або ноутбука. Відкрити рахунок у брокера досить просто, після того, як ви виберете, що підтвердили свій обліковий запис, ви отримаєте доступ до реального торгового рахунку.

Під час реєстрації ви будете виберіть тип облікового запису і платформу, на якій ви хочете торгувати. Звичайно, перш ніж ви зможете торгувати на платформі, вам потрібно поповнити свій торговий рахунок певною сумою. Залежно від типу рахунку, який ви виберете, ви можете використовувати мінімальну суму для поповнення свого торгового рахунку. 

Після поповнення свого торгового рахунку ви можете виберіть актив, який ви хочете додати до вашого інвестиційного портфеля. Як видно, у брокера вже є близько 50 активів, які трейдери можуть використовувати для розміщення торгів на платформі. Завдяки інструментам, доступним на платформі, трейдери можуть мати легший досвід торгівлі. Торгові індикатори, наприклад, допоможуть трейдерам легко ідентифікувати сигнали.

Торгівля на OctaFx

OctaFX має торгівлю копіями на своїй платформі якщо ви новачок. Якщо ви новачок у торгівлі на форексі, можливо, ви не знаєте, як розміщувати угоди та найкращі позиції, щоб зайняти, коли відкриваєте угоду. За допомогою торгівлі ви можете повторити стиль іншого трейдера. Якщо трейдер отримує прибуток, ви також отримаєте прибуток. 

Брокер надає демо-рахунок для кожного трейдера на платформі для торгівлі. Цей обліковий запис є імітацією реального облікового запису, тобто він працює так само, як і реальний обліковий запис. Однак на цьому рахунку є кошти, якими трейдер може користуватися безкоштовно. Демо-рахунок навчить трейдерів торгувати на платформі.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати на форекс на OctaFX 

OctaFX MetaTrader OrderMask

Щоб торгувати на Форекс на OctaFX, ви повинні мати рахунок у брокера. Щоб відкрити торговий рахунок, кроки прості. Це можна зробити за допомогою браузера на робочому столі або мобільного додатку OctaFX. Після відкриття та підтвердження свого облікового запису ви зможете почати торгувати будь-якими активами. 

Внесіть гроші на торговий рахунок, який ви щойно відкрили. Так, вам знадобиться поповнити свій торговий рахунок. Неможливо здійснювати операції з порожнім балансом рахунку. Після внесення грошей на рахунок виберіть потрібні валютні пари.

Після вибір валютної пари, ви можете використовувати мінімальну суму для торгівлі. Наприклад, ті, хто використовує тип рахунку ECN, мають торгову комісію $5. Це означає, що ви можете здійснювати операції на суму менше $5 за допомогою цього типу облікового запису. 

Якщо ви відчуваєте, що не довіряєте своїм навичкам торгівлі на Форексі, зробіть це добре використовуйте демо-рахунок, щоб тренуватися. Ви також можете використовувати інструмент соціальної торгівлі копіями, щоб отримати прибуток через торгівлю на Форекс. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати конкретну валютну пару форекс, вибрати трейдера, якого ви хочете скопіювати, ввести суму, з якою ви хочете торгувати, і підтвердити процес.

→ Торгуйте на форекс з OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати бінарними опціонами на OctaFX 

Ви не можете торгувати бінарними опціонами на OctaFX, оскільки брокер не пропонує цього фінансовий актив для своїх торговців. Бінарні опціони мають високу ймовірність ризику, і щоб зробити платформу безпечною для кожного клієнта, компанія не пропонує бінарні опціони. Ви можете вибрати з нього інші активи з високою ліквідністю на них. 

Як торгувати криптовалютами на OctaFX 

Як торгувати криптовалютами на OctaFX

OctaFX нещодавно додав 25 криптовалют до вже існуючих на платформі. Це збільшує кількість варіантів, які можна зробити щодо типу криптовалюти для торгівлі. Щоб торгувати будь-якою з криптовалют, доступних на OctaFX, ви повинні мати обліковий запис у брокера. Обліковий запис має бути підтверджено, перш ніж ви зможете торгувати з ним. 

Поповнити рахунок з сумою. На кошти ви зможете відкрити угоду з будь-якою криптовалютою. Щоб розмістити торгівлю, також буде мінімальна сума, яку ви можете використати як трейдер. Брокер має сприятливий крипто-ринок, що дозволяє трейдерам здійснювати операції протягом ночі. Однак це призведе до певної комісії, але комісія низька порівняно з іншими брокерськими компаніями форекс.

Трейдери також можуть використовувати доступний інструмент торгівлі копіями на платформі. Виберіть трейдера, який торгує криптовалютою, а потім скопіюйте його стиль торгівлі. Крипто також доступний на демо-рахунку, і ви можете використовувати демо-рахунок, щоб мати уявлення про те, як працює крипторинок, перш ніж перейти до свого реального торгового рахунку.

→ Торгуйте криптовалютами з OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати акціями на OctaFX 

Як торгувати акціями на OctaFX MetaTrader

Відкривши та підтвердивши обліковий запис, ви можете торгуйте різними активами на платформі. Щоб торгувати акціями на OctaFX, ви повинні мати справу з фондовим індексом. OctaFX має різноманітні фондові індекси на вибір серед різних доступних компаній. Їхні акції надходять від великих компаній, тобто вони мають високу вартість.

За фондовими індексами це означає, що трейдери є не торгуючи окремими акціями. Трейдери можуть використовувати різні торгові індикатори на платформах MetaTrader, що покращує досвід торгівлі трейдерів. Окрім індикаторів, існує також можливість копіювати торгівлю, що дозволяє трейдерам копіювати стиль торгівлі іншого трейдера.

Інвестори новачки в цифровій торгівлі можуть спробувати доступний демо-рахунок. Вони можуть виберіть тип фондового індексу вони хочуть і використовують його для практики, поки не будуть готові торгувати за допомогою свого реального рахунку. Не забувайте, що вам потрібно буде поповнити свій торговий рахунок, перш ніж ви зможете торгувати акціями на торговій платформі OctaFX.

→ Торгуйте акціями з OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як практикувати копіювання з OctaFX

OctaFx Copytrading

OctaFX має послугу копіювання торгівлі, яка дозволяє своїм клієнтам торгувати на платформі, копіюючи торгові замовлення професійних трейдерів або майстрів трейдерів. Сервіс OctaFX Copytrading є двома причинами досить популярний серед початківців і трейдерів середнього рівня — він дуже доступний, оскільки ви можете легко приєднатися до поїзда за допомогою настільної версії або програми для торгівлі копіями OctaFX. Крім того, вам не потрібно бути професіоналом, щоб почати отримувати прибуток від торгівлі копіями; це захоплююча новина для трейдерів. 

Якщо вам цікаво, як працює копіювання за допомогою OctaFX, то ось коротка інформація, яку вам потрібно знати, щоб почати. 

Клієнт, якого називають копіювальним апаратом, вибирає професійного трейдера або трейдер для копіювання замовлень. Як наслідок, кожного разу, коли майстер трейдер встановлює замовлення, те саме замовлення автоматично копіюється та відкривається в обліковому записі копіювача. 

Це означає, що копіювальний апарат може сидіти, довіртеся досвіду професійних трейдерів і отримувати з них прибуток, коли вони торгують. 

Як ви розумієте як працює торгівля копіями на платформі OctaFX, ось кілька кроків, які допоможуть вам розпочати торгівлю копіями на OctaFX:

  1. Зареєструйтесь на торговій платформі OctaFX. Як згадувалося раніше, ви можете зробити це через настільний комп’ютер або мобільний додаток для торгівлі OctaFX. 
  2. Наступним кроком є поповнення вашого рахунку бажаною сумою. Як і в будь-якому іншому виді торгівлі, вам потрібно поповнити свій торговий рахунок, перш ніж почати копіювання. Ви зможете побачити свої неінвестовані кошти на балансі свого гаманця. 
  3. Після того, як ви успішно ввійшли та поповнили свій обліковий запис у торговому додатку OctaFX, проведіть пальцем ліворуч у додатку, щоб побачити різних Майстер-трейдерів та їхні рейтинги. 
  4. Виберіть той, з якого ви хочете скопіювати, і натисніть почати копіювання.
  5. Виберіть і скопіюйте спосіб. Зазвичай доступні два методи – рівномірний або пропорційний метод копіювання. 
  6. Потім виберіть точну суму, яку ви хочете інвестувати в навички майстра трейдера.
  7. Після вибору суми інвестицій, щоб зменшити збитки. 
  8. Слідкуйте за своєю торгівлею та отримуйте прибуток. 
→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як відкрити свій торговий рахунок на OctaFX

Як відкрити рахунок на OctaFX

Створення торгового рахунку в OctaFX є простий у виконанні. Дотримуючись простих кроків, ви підготуєте свій торговий рахунок до початку торгівлі. Процедура, яку проходитиме клієнт, повністю цифрова; це означає, що ви можете зареєструватися зі свого мобільного пристрою або на робочому столі. Перше, що вам потрібно знати, якщо він доступний у вашому регіоні, брокер уже доступний у 140 країнах світу, тому переконайтеся, що ваша країна є його частиною.

Крок 1 – Створіть обліковий запис як трейдер у вашому регіоні

Створіть торговий рахунок як трейдер у вашому регіоні. Ось чому ви повинні дізнатися, чи доступний він у вашому регіоні. Просто перейдіть у свій веб-браузер або мобільний пристрій і натисніть кнопку відкрити рахунок. У веб-переглядачі на комп’ютері кнопка буде розташована у верхньому правому куті веб-переглядача, а на телефоні – унизу по центру. Однак переміщатися по телефону набагато легше. 

Після натиснувши кнопку відкрити рахунок, ви перейдете на нову сторінку, де вам потрібно буде заповнити деякі дані про себе. Ці дані включають ваші імена – ім’я та прізвище, адресу електронної пошти та бажаний пароль. Трейдерам також надаються інші варіанти відкриття рахунків. Трейдери можуть легко та швидше відкрити рахунок за допомогою своїх облікових записів Gmail, Facebook та Apple ID.

Після цього процесу вам знадобиться Перевірте свою адресу електронної пошти; перейдіть до своєї електронної пошти та натисніть посилання, яке ви бачите в повідомленні, надісланому OctaFX. Після цього ви можете продовжити процес створення облікового запису.

→ Відкрийте свій торговий рахунок на OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Крок 2 – Заповніть форму KYC

Вам потрібно буде заповнити форму KYC. Ця форма вимагає більше інформації про вас. Наприклад, ваше місце проживання, номер телефону та дата народження. Ця інформація дасть брокеру кращу інформацію про вас, наприклад, чи ви досягли достатнього віку, щоб торгувати валютою на платформі. 

Крок 3 – Виберіть торгову платформу та тип рахунку

Ти можеш виберіть тип рахунку, який відповідає вашим торговим вимогамс. Трейдери також зможуть вибрати торгову платформу з доступних у брокера. Візьміть a уважно подивіться на плечі та спреди кожного типу облікового запису. Це дозволить вибрати той, який підходить саме вам.

Крок 4 – Підтвердьте свій обліковий запис

Щоб розпочати торгівлю за допомогою реального рахунку, вам потрібно спочатку підтвердити обліковий запис. OctaFX вимагає двох типів документів і двох фотографій профілю трейдера. Документи є засобами, що посвідчують особу переконайтеся, що надана вами інформація є оригінальною. Ви повинні зробити чітку фотографію свого паспорта або водійського посвідчення для підтвердження особи. Тоді як підтвердження місця проживання трейдери повинні надати виписку з банківського рахунку або рахунок за комунальні послуги. 

Процес перевірки повинен займає до 24 годин до того часу, як ваш рахунок буде готовий, і ви зможете торгувати за допомогою свого демо-рахунку. Ви можете використовувати його для тренувань, доки ваш справжній обліковий запис не буде готовий до використання. 

Крок 5 – Почніть торгувати

Через 24 години ваш реальний рахунок повинен бути готовий. Трейдери можуть поповнювати рахунок грошима. Потім ви можете вибрати будь-який актив, який хочете включити у свій портфель, і почати інвестувати в нього. Ви все ще можете повернутися до демо-рахунку та тренуватися навіть після того, як ваш реальний обліковий запис буде готовий.

→ Почніть торгувати з OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як увійти в OctaFX

Як увійти на OctaFX

Можливо, ви створили свій обліковий запис давно і тепер хочете знову отримати до нього доступ, щоб розпочати торгівлю. Ви можете легко увійти до брокера. У вашому браузері OctaFX має свій кнопку входу у верхньому правому куті поруч із кнопкою відкриття облікового запису. Натисніть на нього, щоб отримати доступ до свого торгового рахунку. Ви повинні ввести адресу електронної пошти та пароль, які ви використовували для створення облікового запису. Якщо дані правильні, ви можете отримати доступ до свого торгового рахунку.

Окрім методу прямого входу, трейдери можуть також увійти за допомогою свого ідентифікатора Gmail, Facebook і Apple. Ви можете увійти за допомогою цих методів, лише якщо ви використовуєте їх для створення свого облікового запису. Якщо ви забули свій пароль, натисніть кнопку «Забули пароль» і продовжуйте процес. Зазвичай існує двоетапна автентифікація для захисту вашого облікового запису. Перевірте свою електронну пошту на наявність повідомлень, надісланих командою підтримки OctaFX.

Щойно ви зможете увійти у свій торговий обліковий запис, ви зможете це зробити торгуйте, поки у вас є доступні кошти. Додайте більше активів у свій портфель шляхом торгівлі. Диверсифікувати свій портфель як інвестору – це добре. 

Як внести гроші на свій рахунок

Методи депозиту OctaFx

Внесення грошей на ваш торговий рахунок - це перший крок, який ви робите, щоб розпочати торгівлю на форекс. Ця частина покаже, як ви, як трейдер, можете легко вносити депозити на свій торговий рахунок OctaFX. Виконайте наведені нижче дії.

Крок 1: Створіть або увійдіть до свого торгового облікового запису

Єдиний спосіб робити депозити – це мати рахунок у брокера. Наявність облікового запису з OctaFX можна легко зробити на телефоні або в браузері комп’ютера. Якщо у вас уже є обліковий запис, просто увійдіть.

Крок 2: Натисніть кнопку депозиту

Натисніть кнопку депозиту продовжувати. Ви можете вибрати бажаний спосіб оплати після натискання кнопки. Ця кнопка має бути у верхній частині екрана. 

Крок 3: Виберіть потрібний спосіб оплати

OctaFX має різні способи оплати, доступні на його платформі. Спосіб оплати є єдиним засобом, за допомогою якого можна поповнити свій цифровий торговий рахунок. Деякі з цих способів оплати працюють залежно від місця розташування торговця; це означає, що деякі методи краще використовувати в деяких регіонах, ніж інші.

Однак ось деякі способи оплати, доступні на OctaFX:

  1. Кредитні та дебетові картки
  2. Банківський переказ
  3. Neteller
  4. Криптовалюти
  5. Skrill

Крок 4: Виберіть суму

Після вибору способу оплати ви повинні ввести суму, яку хочете внести. The мінімальна сума, яку трейдер може поповнити на свій рахунок, становить $25, але, як видно, ця сума змінюється. На платформі існують різні типи рахунків з різними мінімальними депозитами. Ось чому під час створення облікового запису ви повинні вибрати тип облікового запису, який ви можете собі дозволити, щоб розпочати торгівлю.

Крок 5: Підтвердьте свою дію

Після введення суми, якою ви хочете торгувати, підтвердьте її. Після деякого процес перевірки що ви намагаєтеся здійснити переказ, гроші відобразяться на вашому торговому рахунку протягом короткого часу. OctaFX не стягує плату з трейдерів за внесення коштів на їхні рахунки. Коли на вашому рахунку з’являться кошти, ви можете почати торгувати інструментом, доступним на платформі брокера.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Огляд зняття коштів – Як зняти кошти на OctaFX

Як вивести гроші на OctaFX

Цілком природно, що після отримання прибутку ви захочете зняти кошти зі свого торгового рахунку використовувати гроші в інших справах. Процес виведення коштів у брокера дуже простий. Дотримуючись наведених нижче кроків, ви зможете легко знімати гроші з OctaFX.

Крок 1 – Виберіть кнопку зняття

У верхній частині екрана ви повинні побачити кнопку зняття коштів. Виберіть його для виберіть суму, яку хочете зняти з вашого облікового запису. Однак вам потрібно буде вибрати спосіб оплати, за допомогою якого гроші будуть надіслані з вашого торгового рахунку. Способи оплати такі ж, як і в розділі депозиту. Виберіть той, який вам більше подобається. Трейдери часто використовують банківський метод (банківський переказ) або метод дебетової/кредитної картки, оскільки вони дуже надійні.

Методи виведення OctaFx

Крок 2 – Виберіть суму 

Після вибору способу оплати необхідно вибрати суму для зняття. Зверніть увагу, що є a мінімальна сума, яку трейдер може зняти з їх торгового рахунку. Виведення на OctaFX безкоштовне, тож вам не доведеться турбуватися про додаткові відрахування. OctaFX займає близько 2 годин, щоб обробити ваш запит на зняття, але може знадобитися деякий час, перш ніж гроші відобразяться на вибраному платіжному засобі. Платіжна система, яку ви виберете, визначає, скільки часу знадобиться для відображення грошей на вашому рахунку. 

Підтримка трейдерів на OctaFX

Підтримка OctaFX

OctaFX має a хороша система підтримки клієнтів. Це одна з переваг брокера. Служба підтримки може спілкуватися з клієнтами 12 мовами, такими як англійська, арабська, китайська та португальська. Це значно полегшує спілкування з компанією. Якщо у клієнтів є запитання, які потребують вирішення, вони можуть зателефонувати та отримати відповідь зрозумілою для них мовою.

The коллцентр доступний 24/7. Це означає, що навіть у вихідні дні клієнти, які бажають зв’язатися з кол-центром, можуть. Час відгуку брокера хороший і його можна порівняти з галузевими стандартами. Окрім кол-центру, трейдери також можуть отримати підтримку в розділі поширених запитань на веб-сайті. Поширені запитання є корисними, і більшість клієнтів знаходять потрібні відповіді в цьому розділі.

Інший підтримка трейдерів містить адресу електронної пошти, на яку клієнти можуть надсилати повідомлення, і онлайн-агента на веб-сайті, який може відповідати клієнтам, коли вони подають скаргу. Нижче наведені контактні дані служби підтримки клієнтів.

Як навчитися торгувати з OctaFX

Аналіз і навчання на OctaFX

Брокер надає різні способи, як трейдери можуть навчитися торгувати на платформі. Одним з них є демо-рахунок. Демо-рахунок — це перший контакт трейдерів, який дізнається про те, як виглядає платформа, перш ніж вони навіть зможуть почати торгувати на своєму реальному рахунку. Як згадувалося вище, демо-рахунок є імітацією реального облікового запису. Тому він працює так само, як і реальний обліковий запис. 

Трейдери отримати доступ до освітніх ресурсів на платформі, яка допомагає їм стати кращими в торгівлі. Освітні ресурси включають блоги та інші матеріали електронних книг, які містять надійну інформацію, яку трейдери можуть використовувати для здійснення торгівлі. Ця інформація може містити інформацію про те, як торгувати, як вносити депозит, у який час найкраще торгувати та яким активом найкраще торгувати в який час. Окрім навчання, брокер дає трейдерам можливість для вдосконалення за допомогою демонстраційних відео та курсів для допомоги трейдерам.

Трейдери можуть брати участь у вебінарах, організованих брокером. Вебінари схожі на живі заняття, які трейдери використовують, щоб навчитися торгувати та інші важливі речі на платформі. Вебінари також є способом для трейдерів спілкуватися один з одним.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз і отримайте доступ до їхніх освітніх ресурсів!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

У яких країнах доступний OctaFX?

OctaFX – це брокер, який уже доступний для трейдерів у понад 150 країн. Брокер популярний і фактично продовжує розвиватися.

Ось деякі з країн, які брокер приймає на своїй платформі.

  1. Китай
  2. Великобританія
  3. Південна Африка 
  4. Таїланд
  5. Португалія
  6. Німеччина
  7. Нігерія
  8. Пакистан
  9. Малайзія 

Тим не менш, для юрисдикції OctaFX є недоступні для деяких клієнтів у певних регіонах. Деякі з цих регіонів, у яких трейдери не можуть торгувати на платформі OctaFX, включають США, Канаду тощо

Переваги використання торгової платформи OctaFX

Переваги OctaFX

Деякі переваги OctaFX включають наступне:

  1. Трейдери користуються цілодобовою підтримкою клієнтів і кількома засобами, за допомогою яких вони можуть отримувати запити.
  2. Підтримка клієнтів пропонує трейдерам кілька мов.
  3. OctaFX має платформи MetaTrader і cTrader 
  4. Відкрити рахунок у цього брокера легко.
  5. Мінімальний депозит брокера починається від $25
  6. Спред у брокера невеликий.
  7. Трейдери мають доступ до демо-рахунку та інших джерел, за допомогою яких вони можуть навчитися торгувати на платформі.
  8. OctaFX знаходиться під належним регулюванням CySEC.
  9. Безкоштовні депозити та зняття коштів 
→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Недоліки, пов’язані з використанням OctaFX

Нижче наведено недоліки використання OctaFX:

  1. Не всі регіони мають доступ до брокера
  2. Він має обмежену кількість торгових інструментів.
  3. Брокер пропонує в основному CFD

Чи є OctaFX надійною торговою платформою?

Нагорода octafx за найкращу мобільну торгову платформу

OctaFX почала працювати в 2011 році і залишився одним із найкращих брокерів. Це очевидно через кількість нагород, які отримав брокер. Трейдери можуть торгувати на платформі, знаючи, що їхні кошти в безпеці, оскільки цей брокер зберігає гроші своїх клієнтів на окремому рахунку. Це підпорядковується CySEC, який є міжнародним фінансовим регулятором.

Трейдери мають доступ до різних матеріалів що допоможе їм стати кращими торговцями. Брокер пропонує своїм трейдерам прозору торгову платформу, що робить його надійним брокером. Він також має надійну підтримку клієнтів, з якою можна зв’язатися навіть у вихідні.

Висновок – OctaFX є надійним форекс брокером

Хоча OctaFX не пропонує широкий спектр торгових активів, брокер залишається одним із найкращих форекс-брокерів які існують. OctaFX має демо-рахунок, надає освітні ресурси, є безпечною торговою зоною та має багато інших переваг, якими користуються трейдери. Брокер пропонує вражаючу торгівлю копіями. 

→ Зареєструйтеся безкоштовно в OctaFX зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Поширені запитання (FAQ) про OctaFX:

Чи пропонує OctaFX бонуси своїм трейдерам?

Так, OctaFX пропонує своїм трейдерам бонуси. Брокер має реферальну програму, у якій, коли ви запрошуєте друга, ви отримуєте платіж на свій рахунок. Крім рефералів, брокер пропонує бонус на депозит і демо-конкурси для різних типів рахунків.

Чи безпечний OctaFX? 

Так, брокер безпечний для трейдерів. Це згідно з положенням, яке гарантує, що всі торгові права трейдерів на платформі є безпечними та безпечними. Усі кошти, які знаходяться на платформі, знаходяться під захистом цих прав. 

Який мінімальний депозит дозволений на Octa FX?

Щоб розпочати торгівлю на OctaFX, ви повинні внести принаймні $25 на свій торговий рахунок. Ви повинні увійти у свій зареєстрований обліковий запис і знайти свій особистий кабінет на платформі. Після цього ви можете вибрати бажаний спосіб оплати. Деякі варіанти, доступні на платформі, включають кредитні картки, електронні гаманці, дебетові картки, біткойни та банківські перекази.

Скільки часу займає виведення на OctaFX?

Як правило, OctaFX пропонує трейдерам швидке зняття коштів і депозити. У більшості випадків процес виведення займає від 1 до 3 годин. Однак ваша платіжна система визначить, скільки часу знадобиться, перш ніж потрапити на ваш особистий рахунок. Варіанти оплати, доступні для внесення депозитів, також використовуються для зняття коштів.

Чи пропонує OctaFX послуги копіювання?

Так, ви можете копіювати торгівлю за допомогою Octa FX. Ви повинні внести депозит на свій торговий рахунок, підписатися на майстер-трейдер і почати копіювати. Стратегія трейдера автоматично використовуватиметься для виконання ваших трейдерів, коли вони торгують. Перш ніж вибрати майстра-трейдера для копіювання, ви можете перевірити його рейтинг, все ще на платформі OctaFX. Тут ви можете побачити їхні оцінки ризику, рівень популярності, а також їхні стратегії.