12345
4.8 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
4.5
текст
5
Пропозиції
5
Підтримка
5
Платформа
4.5

Огляд NAGA: наскільки хороший онлайн-брокер? – Тест для трейдерів

  • Регулюється CySEC
  • Швидке виконання замовлення
  • Доступно понад 1000 ресурсів
  • Безкоштовний демо-рахунок
  • Сирі спреди

Вибір хорошого брокера – одне з найкращих рішень, які може прийняти трейдер. Це не тільки може заощадити ваші високі комісії за торгівлю, що призводить до збільшення прибутку, але також може забезпечити вам захист і безпеку. Тому варто більш детально ознайомитися з різними брокерами.

У цьому огляді ми аналізуємо пропозиції та умови брокера NAGA. Ми будемо подивіться умови торгівлі і які регуляторні органи контролюють платформу. Крім того, ви знайдете багато корисних порад щодо торгівлі з NAGA.

NAGA є онлайн-брокер під регулювання деяких міжнародних фінансових органів. Вони пропонують торгові послуги трейдерам у різних країнах світу. NAGA має передові технологічні торгові платформи, що робить торгівлю простою та легкою для трейдерів.

Офіційний сайт NAGA
Офіційний сайт NAGA

Що таке NAGA? – Компанія презентувала

NAGA почалася в Німеччині десь у 2015 році. Бенджамін Більскі та його колега Ясін Куаресін заснували брокерську компанію. Сьогодні компанія є хорошою соціальною платформою для торгівлі копіями, яка пропонує клієнтам різноманітні активи для збільшення своїх портфелів. Для своїх клієнтів, які використовують платформу для торгівлі копіями, вони також можуть швидко отримувати платежі. 

Брокерська компанія має свій офіси та головний офіс у Німеччині і поширився на інші частини світу. NAGA також має компанії в Індії, Мексиці та навіть на Кіпрі. Компанія пропонує своїм клієнтам 12 мов для спілкування з командою обслуговування клієнтів. Це полегшує спілкування між запитаннями та відповідями. 

NAGA перемогла кілька нагород у сфері фінансової торгівлі як брокерська компанія. Платформа брокера має технологічний інтерфейс і UX, що максимізує досвід копіювання торгової діяльності трейдера.

Чи належним чином регулюється NAGA?

Офіційний логотип CySEC

NAGA є під регулювання CySEC, компанія з фінансового ліцензування на Кіпрі. Цей орган змінено, щоб гарантувати, що NAGA не діє шахрайським шляхом щодо своїх трейдерів.

Відповідно до положення компанія не надає торгових послуг у деяких частинах світу, як-от США, Південна Африка, Північна Корея та Австралія. Перш ніж більшість людей почнуть торгувати на будь-якій брокерській платформі, вони хочуть знати, чи є у неї необхідні ліцензії, які забезпечують захист клієнтів і легітимність фірми. 

NAGA не може суперечити політикам CySEC. В іншому випадку брокерська компанія буде покарана. The правила роблять торгівлю на платформі безпечною. Завдяки постанові CySEC, міжнародного фінансового регулятора, стає зрозуміло, що цей брокер не є шахраєм. CySEC регулює діяльність багатьох міжнародних форекс-брокерів.

Огляд торгових пропозицій та умов NAGA

Торгова платформа

Торгова платформа NAGA
Платформа веб-торгівлі NAGA

Цей брокер має a технологічно просунута платформа що дозволяє трейдерам торгувати безпечно та швидко. Це платформа MetaTrader 4 і 5. Платформи MetaTrader є популярними платформами, які можуть виконувати кілька дій для трейдерів. Їх також легко зрозуміти, оскільки навігація добре представлена.

Крім MT-платформ, Брокерська фірма також має WebTrader. Він використовується для торгівлі на комп’ютері та є мобільною платформою для Android та iPhone. Завдяки платформі, доступній на різних пристроях, трейдинг простий і доступний для трейдерів у будь-який час і будь-де. 

Як новий трейдер на платформі, він має a функція, яка дозволяє копіювати стиль торгівлі професійного трейдера. Це дозволяє новачкам легко торгувати. Функцію соціальної торгівлі копіями легко реалізувати. Торгова платформа NAGA дозволяє новим і старим трейдерам стежити за цікавими публікаціями та оновленнями, тримаючи їх у курсі ринкової діяльності на платформі.

Типи рахунків форекс брокера NAGA

Трейдери на платформі можуть вибирайте з різних доступних торгових рахунків. NAGA надає своїм трейдерам три типи рахунків: реальний рахунок (який трейдери використовують для здійснення своєї торгової діяльності в реальному часі), демо-рахунок (практичний або ігровий рахунок) та ісламський рахунок.

Живий рахунок

Форма реєстрації реального облікового запису NAGA

NAGA має a реальний рахунок, який трейдери можуть використовувати для купівлі та продажу активів. Торгова діяльність на реальному рахунку впливає на початковий депозит інвестора або доступний баланс. Цей брокер має шість облікових записів у реальному обліковому записі, з яких трейдери можуть вибрати. Це залізо, бронза, срібло, золото, діамант і кришталь. Кожен із цих типів рахунків має різний спред.

  • Рахунок заліза починається з 1,7 спреду пунктів
  • Бронзовий рахунок починається з 1,7 спреду пункту
  • Срібний рахунок починається від 1,7 пункту спреду
  • Рахунок у золоті починається від 1,2 пункту спреду
  • Діамантовий рахунок починається з 0,9 пункту
  • Обліковий запис Crystal починається від 0,7 пункту

Спред піпс визначає вид конкуренції на ринку. Користувачі облікових записів Crystal мають найрізноманітніший спред з усіх шести облікових записів. Окрім спреду, який різниться між різними рахунками, трейдери також сплачують різні комісії та депозити залежно від облікового запису. Рахунок з найвищим мінімальним депозитом є кристалічним рахунком.

Демо-рахунок

Демо-рахунок NAGA
Демо-рахунок NAGA надає вам віртуальний баланс для торгівлі

The демо-рахунок більше схожий на тренувальний або ігровий обліковий запис. Доступ до цього облікового запису мають як нові, так і старі трейдери на платформі. Як новий трейдер на платформі, ви можете використовувати обліковий запис, щоб перевірити, як відчуває себе досвід торгівлі NAGA. Демо-рахунок уже фінансується грошима, які можуть використовувати трейдери. 

Якщо ви професійний трейдер, ви можете це зробити використовуйте демо-рахунок, щоб перевірити техніку торгівлі перш ніж використовувати його у своєму реальному обліковому записі. Демо-рахунок корисний як для нових, так і для старих трейдерів. 

Окрім використання демо-облікового запису для вивчення та планування стратегій, користувачі NAGA можуть це зробити зрозуміти, як працює інтерфейс. Демо-акаунт допомагає їм краще орієнтуватися в програмі чи браузері, поки вони не будуть готові використовувати свій справжній обліковий запис.

ісламський рахунок

Як відкрити ісламський рахунок (обмінний рахунок) на NAGA
Як відкрити ісламський рахунок на NAGA

Ісламський рахунок є називається своп-рахунок. Цей обліковий запис доступний, оскільки умови торгівлі для його ісламських клієнтів відрізняються від умов для звичайних клієнтів. Це дозволяє трейдерам-мусульманам користуватися вигідними умовами торгівлі.

Фінансові активи, доступні для торгівлі на NAGA

Фінансові активи, доступні для торгівлі на NAGA
Фінансові активи, доступні для торгівлі на NAGA

NAGA робить торговий досвід клієнтів цікавим, а трейдери мають широкий різноманітність торгових інструментів вони можуть використовувати для розширення свого інвестиційного портфеля. Ці торгові активи на платформі включають наступне.

Кожен із цих інструментів має різні торгові інструменти, з яких трейдери можуть вибрати. З великою кількістю активів на вибір торгові можливості трейдерів не обмежені.

Комісії за торгівлю на платформі forex NAGA

Типові спреди та комісії на NAGA
Типові спреди для форекс CFD на NAGA

NAGA має комісію за торгівлю, яка є вигідною для її клієнтів. Більшість спредів на платформі мають нульову комісію, тому брокер стягує плату за угоди, які копіюються $0.51. У той час як угоди, які вище, ніж $5.11 стягуються більше.

Умови торгівлі складаються прозора торгівля. Прозорість дозволяє легко стежити за витратами щодо торгівлі копіями.

Комісія:Інформація:
Комісії за своп для відкритих угод:Застосувати.
Плата за управління:Без комісії за управління.
Плата за неактивність:$20 на місяць після 3 місяців бездіяльності.
Комісія за депозит:Без комісії за депозит.
Комісія за зняття:$5 стандартна комісія за зняття.
Комісія за ринкові дані:Відсутність комісій за ринкові дані.

Тестування торгових платформ NAGA

Доступні торгові платформи на NAGA

Як видно вище, такі платформи доступні для торгівлі:

  • MetaTrader 4 і MetaTrader 5 (популярна торгова платформа)
  • WebTrader (для комп'ютерів)
  • Мобільний трейдер (платформи IOS та Android)
Графік на платформі NAGA
Графіки на веб-торговій платформі NAGA

MetaTrader 4 

Pepperstone MetaTrader 4
1ТП11Т 4 платформа

MetaTrader 4 є a популярна платформа, яка доступна як для комп’ютерів, так і для мобільних телефонів. В основному його використовують ті, хто тривалий час займається торгівлею на Форексі. Платформа проста у використанні, вона багатофункціональна. Копіювати торгівлю за допомогою MT4 легко здійснити. Графіки на MetaTrader 4 можна налаштовувати, що дозволяє трейдерам зосередитися на кольорі та стилі графіка, який вони встановили. Ця платформа містить 30 індикаторів.

MetaTrader 5

Платформа MetaTrader 4 на NAGA

Це ще одна популярна платформа, хоча і не така популярна, як MT4. Воно здатне бути багатофункціональний своїм користувачам. Це дозволяє користувачам швидко переміщатися по платформі. MetaTrader 5 краще, ніж MT4; він має більше можливостей, ніж MT4. 

Користувачі платформи можуть налаштувати діаграму щоб відповідати їх стилю торгівлі. Це дозволяє трейдерам вибирати стиль і колір діаграми, які максимізують їх торгову концентрацію та успіх. Платформа MT5 доступна в мобільній версії.

Порівняння платформ NAGA MT4 і NAGA MT5
Порівняння платформ NAGA MT4 і MT5

WebTrader

Платформа NAGA WebTrader
Платформа WebTrader від NAGA

Якщо вам більше подобається за допомогою браузера а не MT4 або 5, тоді WebTrader найкраще для вас. Ця платформа пропонує неймовірний досвід торгівлі, включаючи прості дії для торгівлі копіями в соціальних мережах, які дозволяють швидко торгувати. WebTrader дозволяє трейдерам змінювати вигляд діаграми відповідно до свого досвіду торгівлі. Він також надає користувачам легкий доступ до торгівлі копіями.

MobileTrader

NAGA MetaTrader 4 для мобільних телефонів

Ці платформи доступні для використання завантаження програми у вашому Play Store (на Android) або App Store (IOS). Платформи неймовірні, на них доступні MT4 і п’ять платформ. MobileTrader простий у використанні, і його діаграму можна налаштувати відповідно до ваших потреб як користувача.

Хороша річ у наявності мобільного торговця платформа полягає в тому, що вона зручна а інтерфейс простий, що дозволяє користувачам торгувати з максимальним задоволенням.

Порівняння торгових платформ NAGA
Порівняння торгових платформ NAGA

Як торгувати на платформі NAGA

Як торгувати на платформі NAGA
Як торгувати на платформі NAGA

Коли ви завершите процес реєстрації, перше, що ви отримаєте, це a демо-рахунок. Цей демо-рахунок важливий з кількох причин, і його не слід пропускати з жодної причини. Демо-рахунки доступні для клієнтів на NAGA, щоб допомогти їм знати, як торгувати на платформі. 

Демо-рахунок є засобом для допомога новим трейдерам знати, як планувати нові стратегії та відчути торгову платформу NAGA, перш ніж заглиблюватися в реальний рахунок. Деякі люди починають торгувати зі свого реального рахунку, але це пов’язано з великим ризиком. Якщо ви хочете навчитися правильно торгувати на платформі, демо-рахунок є одним із найкращих способів почати.

Іноді демо-рахунку недостатньо. NAGA має академію де трейдери можуть навчитися торгувати на платформі. Вони можуть багато дізнатися про форекс та інші цифрові активи на платформі. Академія виводить, як торгувати, на зрозумілий рівень для будь-якого трейдера, який хоче навчитися.

Також добре розглянути публікації блогу NAGA; вже є статті про те, як торгувати на платформі. Розділ поширених запитань також може надати трейдерам корисну інформацію про те, як торгувати на платформі. Вам, як трейдеру, найкраще навчитися торгувати на платформі, перш ніж почати використовувати свій реальний рахунок. 

Сторінка блогу – це інше місце, щоб навчитися торгувати на торговій платформі NAGA. У блозі є різні статті про те, як торгувати, найкращі цифрові активи для торгівлі, з чого почати та навіть навігацію торговельною платформою. У дописі в блозі ви дізнаєтеся про різні важелі активів. 

Як торгувати на форекс на NAGA

Як торгувати на форекс на NAGA

Торгувати на форекс тепер легко завдяки NAGA техніка копіювання. Якщо ви не знаєте, як торгувати на форекс, ось кроки, як торгувати на форекс на NAGA.

Крок 1 – Створіть обліковий запис

Перше, що ви хочете зробити, це створити обліковий запис на NAGA. Щоб створити обліковий запис, перейдіть на веб-сайт або відкрийте програму на телефоні. Натисніть створити обліковий запис, а потім введіть свої дані. Після підтвердження облікового запису ви можете переходити до наступного кроку.

Крок 2 – Виберіть трейдера для копіювання

Після відкриття облікового запису та внесення суми щоб торгувати на рахунку, вам слід перейти до таблиці лідерів, щоб знайти трейдера, який відповідає вашому смаку. Виберіть трейдера за вашим вибором. Таблиця лідерів – це рейтинг одних із найкращих трейдерів цифрових активів.

Крок 3 – Встановіть суму інвестицій

Перш ніж виконувати автоматичне копіювання, ви повинні встановити суму, якою ви готові торгувати. Щоб встановити суму, це має означати, що ви внесли гроші на свій торговий рахунок. Найменша сума, яку ви повинні покласти, - це мінімальний депозит. Коли ви встановите суму, яку хочете використати, натисніть кнопку автокопіювання, щоб продовжити.

Крок 4 – Автоматичне копіювання

Натиснувши на автокопію, ШІ приведе в рух сам себе щоб розпочати копіювання вибраного трейдера. Це робить торгівлю форекс набагато простішою. 

Якщо ви навіть не знаєте, як торгувати на форекс, це хороший засіб для вас як трейдера Спробуй це поза. Завдяки технологіям торгівля активами ніколи не була такою простою для трейдерів. 

Форекс пари:48+
кредитне плече:До 1:1000
спреди:Спред від 1,7 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Як торгувати акціями на NAGA

Як торгувати акціями на NAGA

Торгівля акціями вимагає лише простих кроків. Давайте подивимося, як ви можете почати торгівлю акціями на NAGA.

Крок 1 – Відкрийте рахунок

Перший крок, який потрібно зробити створення торгового рахунку на NAGA. Щоб створити обліковий запис, ви повинні зареєструватися на торговій платформі. Після реєстрації та проходження рівня перевірки вашого облікового запису ви можете торгувати різними активами, доступними у брокера.

Крок 2 – Виберіть певний фондовий актив

Після створення облікового запису наступне, що потрібно зробити вибрати певний фондовий актив ви хотіли б включити у своє портфоліо. NAGA — це платформа, яка пропонує вам широкий вибір фондових активів.

Крок 3 – Розмістіть торгівлю

Як тільки у вас є вибрали актив, яким ви хочете торгувати, ви можете інвестувати в фондовий актив.

Фондові активи:500+
кредитне плече:До 1:1000
спреди:Від 0,2% понад ринок
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Як відкрити свій торговий рахунок

Як відкрити торговий рахунок на NAGA
Як відкрити торговий рахунок на NAGA

Відкрити торговий рахунок на NAGA просто. З простими кроками у веб-переглядачі чи на мобільному телефоні ті самі кроки застосовуються до відкриття рахунку на брокера. Перше, що вам потрібно зробити, це натиснути кнопку реєстрації. Як тільки ви це зробите, брокер матиме список деталей, які ви повинні будете заповнити. 

Деталі, які ви повинні заповнити вкажіть своє ім’я, адресу, номер телефону, зображення профілю та пароль (з метою безпеки). Зробивши це, ви зможете отримати доступ до свого облікового запису, але лише до демо-облікового запису. Щоб отримати доступ до реального облікового запису, вам потрібно буде оновити обліковий запис, надавши більше інформації про себе.

Форма відкриття рахунку NAGA
Форма відкриття рахунку НАГА

Щоб отримати повний доступ до свого облікового запису, брокер запитає вас забезпечити засіб ідентифікації або перевірки. Засоби ідентифікації включають надання національного паспорта або національного посвідчення особи та підтвердження вашого місця проживання. Прикладом вашого підтвердження місця проживання може бути ваш рахунок за комунальні послуги. 

Пройшовши цей процес, ви зможете отримати доступ до свого торгового рахунку, внесіть суму грошей, з якої хочете почати, і починайте інвестувати. Щоб відкрити свій обліковий запис у брокера, потрібно виконати прості кроки, за належним виконанням яких ви зможете миттєво розпочати створення свого портфоліо.

Після успішного відкриття облікового запису ви можете доступ до різних типів облікових записів у реальному обліковому записі. Ви також можете переключатися між демо-версією та реальним обліковим записом, якщо це можливо. Як мусульманський трейдер, NAGA має ісламський тип рахунку, який ви можете використовувати. Вибираючи будь-який реальний обліковий запис (від Iron до Crystal), переконайтеся, що ви уважно ознайомилися з умовами володіння типом облікового запису.

Як увійти у свій торговий рахунок NAGA

Як увійти в торговий рахунок NAGA
Як увійти в торговий рахунок NAGA

Якщо у вас уже є обліковий запис у NAGA, якщо ви використовуєте свій ноутбук, перейдіть на веб-сайт або якщо ви розмовляєте по телефону, відкрити мобільний додаток ви завантажили. Натисніть кнопку входу, щоб відкрити вже існуючий обліковий запис.

Звичайно, після натискання кнопки входу вам знадобиться введіть деталі використовується для створення облікового запису. Ці дані будуть вашою електронною поштою або номером телефону разом із паролем, який ви використовували для створення облікового запису. 

Якщо дані, які ви введете, правильні, це станеться швидко відкрити свій торговий рахунок щоб ви почали торгувати. Якщо ви бажаєте, ви можете потренуватися зі своїм демо-рахунком або, якщо ви поповнили свій обліковий запис, ви можете розпочати розміщення угод на платформі. 

Як внести гроші на свій торговий рахунок NAGA

Як внести кошти на NAGA
Щоб внести кошти, натисніть кнопку «Керувати коштами».

Внесення коштів на ваш рахунок робить прості кроки. Брокер пропонує різні способи оплати, за допомогою яких можна поповнити свій рахунок. Після того, як ви відкрили свій рахунок і готові почати торгівлю на цьому рахунку, ви повинні поповнити його певною кількістю грошей.

NAGA має більше 50 способів оплати, які ви можете використовувати, зокрема Skrill і PaysafeCard. Трейдери також можуть використовувати криптовалюти для фінансування своїх рахунків. Найкраще вибрати спосіб оплати на свій смак. 

NAGA має різні типи облікових записів і рахунки мають різні мінімальні депозити які можна використати для їх фінансування. Стандартний мінімальний депозит для вашого рахунку на NAGA становить $250. NAGA є безпечною торговою зоною, і ви можете бути впевнені, що гроші, які ви вкладаєте, не будуть підроблені.

Як внести кошти на NAGA
Доступні способи оплати на NAGA

Щоб внести гроші на свій рахунок, ви повинні виберіть кнопку депозиту у верхній частині екрана після натискання кнопки «рахунок коштів». Натиснувши на кнопку, введіть суму, яку хочете інвестувати. NAGA має мінімальну суму депозиту, тому переконайтеся, що сума, яку ви вкладаєте, не менша за мінімальний депозит.

Виберіть спосіб оплати. Ти побачиш різні способи оплати що дозволить вам поповнювати свій рахунок. Як торгова платформа NAGA не стягує жодної додаткової комісії за депозити, що означає, що ви можете вносити гроші безкоштовно. 

Способи оплати вкладів

Існує доступні різні способи оплати на платформі. Давайте розглянемо деякі способи оплати, доступні на платформі. 

  • Кредитні та дебетові картки
  • Банківські перекази (це включає банки)
  • Інші способи оплати (наприклад, Skrill, P24)
  • Криптовалюти

NAGA не пропонує жодних бонусів трейдерам за внесення грошей на їхній торговий рахунок, але комісія за депозит не стягується. Рекомендується не поповнювати свій реальний рахунок, доки ви не переконаєтеся, що ваш торговий рахунок готовий до використання. NAGA надішле вам сповіщення, коли ваш торговий рахунок буде готовий.

Як вивести кошти на NAGA

Як вивести кошти на NAGA
Як вивести кошти на NAGA

Якщо ви хочете зняти гроші зі свого рахунку, ви повинні спочатку увійдіть у свій обліковий запис. Якщо ви перебуваєте в демонстраційному обліковому записі, переключіть його на реальний обліковий запис. Перш ніж турбуватися про зняття, переконайтеся, що ви відповідаєте мінімуму для зняття або маєте більше, ніж сума. Переконавшись, що у вас достатньо коштів для виведення, натисніть кнопку «вивести кошти».

Наступне, що вам потрібно буде зробити, це введіть суму, яку ви хочете зняти з вашого торгового рахунку. Ви не можете зняти кошти, які перевищують ваш рахунок, тому переконайтеся, що цифра, яку ви вводите, є правильною. 

Після вибору суми, яку ви хочете зняти, ви повинні виберіть спосіб оплати. Обов’язково виберіть спосіб оплати, який вам підходить. Вибравши спосіб оплати, вам потрібно буде підтвердити зняття коштів і дочекатися повідомлення на вашу електронну пошту. Повідомлення надійде від NAGA. 

Якщо ти слідуйте інструкціям вище щодо зняття, проблем виникнути не повинно. Якщо у вас виникнуть проблеми під час виведення коштів, зверніться по допомогу до служби підтримки клієнтів. 

На відміну від депозиту, є залучення комісії за зняття коштів. Коли трейдери хочуть зняти кошти, NAGA стягує з них плату $5 або більше залежно від суми, яку вони хочуть зняти. Наприклад, мінімальне виведення на NAGA становить $50, а комісія за зняття становить $5. NAGA має різні способи оплати, які трейдери можуть використовувати для виведення грошей. Методи такі ж, як і спосіб оплати депозиту. 

Підтримка клієнтів трейдерів

Підтримка трейдерів на NAGA
Контактна інформація брокера NAGA

У брокера є гідна підтримка трейдерів. У довідковому центрі є розділ поширених запитань, де трейдери можуть знайти корисну інформацію про запитання, на які їм потрібні відповіді. Окрім категорії поширених запитань, NAGA має сторінку блогу з кількома можливими запитаннями, які трейдери можуть захотіти поставити щодо торгівлі та самої платформи.

Трейдери можуть зв’яжіться з їх командою підтримки отримати допомогу за номером служби підтримки клієнтів на їх веб-сайті. Це різні контактні номери для різних країн. Отже, де б ви не були, якщо вони надають торгові послуги в цій країні, ви зможете отримати допомогу. 

Їхній система підтримки клієнтів працює з понеділка по п'ятницю. Якщо у вас є запити, які не є такими нагальними, ви можете надіслати повідомлення команді електронної пошти NAGA, яка доступна для спілкування 24 години на добу. Це їхня електронна адреса – [email protected].

Номер служби підтримки клієнтів:Електронна пошта:Живий чат:Наявність:
+35725041410[email protected]Так, в наявності24 години на добу з понеділка по п'ятницю

Як навчитися торгувати з NAGA

Розділ освіти на NAGA
Секція освіти NAGA

NAGA забезпечує своїх торговців навчальними матеріалами які навчать їх торгувати на платформі. Це одна хороша риса торгівлі на платформі. Як нові, так і старі трейдери мають доступ до електронних книг, вебінарів і форумів, де вони можуть навчитися торгувати активами на платформі.

Початківці трейдери повинні загляньте в їхні електронні книги: японські свічки, популярні стратегії бичачої торгівлі, новинки на форексі та 50 торгових порад і підказок. Ці матеріали допоможуть новим трейдерам ознайомитися з платформою та всім, що пов’язано з торгівлею на форексі. 

Трейдери також можуть відвідати академію доступно на платформі. Академія має багато матеріалів, з яких трейдери можуть вчитися. Ресурси є надійними, оскільки вони пропонують кроки щодо найкращого способу почати торгівлю на платформі.

NAGA організовує вебінари час від часу, щоб допомогти трейдерам підключитися та навчитися торгувати на платформі. Вебінари проводять найкращі трейдери, які навчать нових і існуючих трейдерів, як найкраще максимізувати свій торговий шлях на NAGA.

У яких країнах доступна NAGA?

Ринки NAGA є доступний для трейдерів у більшості країн світу. Це означає, що одні мають доступ до ринків, а інші – ні. Деякі країни, з яких NAGA приймає своїх клієнтів, зокрема:

  • Кіпр
  • Катар
  • Німеччина
  • Швеція 
  • Італія
  • ОАЕ
  • Нігерія
  • Гонконг

Країни, яким заборонено торгувати на NAGA включають США, Канаду, Кубу тощо. Перш ніж продовжити процес реєстрації, переконайтеся, що ви перевірили, чи ваша країна прийнята для торгівлі через брокера. Це слід зробити, якщо ви хочете торгувати на платформі будь-якого брокера.

Переваги (плюси) використання торгової платформи NAGA

Переваги NAGA

Нижче наведено деякі з переваг торгівлі на платформі:

  • Брокер має швидкий спосіб оплати, відомий як NAGA PAY. Це гаманець, який дозволяє трейдерам легко та швидко поповнювати свої рахунки.
  • Брокер дозволяє торгувати криптовалютами 24/7, що дозволяє крипторинку бути гнучким і доступним у будь-який час.
  • Брокер пропонує безкоштовну практику або демо-рахунок
  • NAGA пропонує клієнтам низькі комісії за торгівлю копіями
  • У розпорядженні трейдера надійні навчальні матеріали. 
  • Чуйна підтримка клієнтів різними мовами 
  • Він має таблицю лідерів із трейдерами, з яких можна копіювати, що значно полегшує вибір чиєїсь торгової моделі для копіювання.
  • Різні платформи з унікальними функціями для трейдерів.

Недоліки (мінуси) використання торгової платформи NAGA

Хоча платформа має багато переваг, у неї все ж є деякі недоліки, які ми зараз розглянемо:

  • Платформа стягує з трейдерів плату за зняття коштів, які вони здійснюють. 
  • Мінімальний депозит занадто високий. Починаючи з $250, не кожен може почати торгувати на платформі.
  • Ночівля оплачується на платформі
  • Користувачі не можуть вибрати більше одного торгового рахунку. Це може обмежити гнучкість платформи для деяких трейдерів. 

Чи є NAGA надійною торговою платформою?

Регулювання НАГА

NAGA як брокерська компанія хороша. Брокер пропонує кілька торгових платформ для трейдерів на вибір. Кілька платформ мають унікальні можливості, які допомагають трейдерам отримати найкращий досвід торгівлі. NAGA доступна на телефоні, що робить торгівлю гнучкою. 

The умови торгівлі прозорі, і він приймає трейдерів з більшості країн світу. NAGA пропонує широкий спектр активів, що дає інвесторам широкий спектр можливостей. Унікальна здатність трейдерів копіювати стиль торгівлі іншого трейдера робить процес торгівлі легким для новачків.

Платформа пропонує a можливість безкоштовного депозиту до 50 способів оплати. NAGA регулюється CySEC, кіпрською компанією, яка контролює діяльність фірми. CySEC пропонує трейдерам безпеку, захищаючи їхні торгові права. 

З цим NAGA показала, наскільки вона хороша, і брокер продовжує вдосконалювати технології своєї платформи зробити цифрову торгівлю кращою для своїх клієнтів. 

Наскільки надійний цей брокер?

NAGA та багатомільярдний фонд fosun

Досі NAGA використовується більшістю трейдерів у всьому світі не було повідомлень про фінансові зловживання з боку брокера. З моменту створення в 2015 році брокер працює прозоро, без прихованих комісій. NAGA підпадає під регулювання, яке гарантує, що воно не порушує права трейдера. 

Висновок – NAGA є надійним брокером із хорошими умовами

Переваги брокера NAGA

Хоча NAGA не можна вважати новим або старим брокером, NAGA, яка була заснована в 2015 році, продовжувала доводити себе протягом багатьох років, щоб показати, чому вона є хороший брокер для торгівлі. Брокер продовжує надавати своїм клієнтам способи, за допомогою яких вони можуть отримати найкращий досвід торгівлі.

Брокер має ліцензію і безпечний для торгівлі трейдерами. Хоча платформі може бракувати деяких речей, вона все одно компенсує інші. Брокерська компанія NAGA пропонує послуги клієнтам у різних частинах світу, а її служба відповідає клієнтам 12 різними мовами, що вражає. 

Крім того, NAGA є одна з найкращих компаній з торгівлі копіями в соціальних мережах які існують. Брокер продовжує пропонувати своїм клієнтам знання торгівлі за допомогою своїх освітніх ресурсів. Навчальні ресурси добре вивчені та пояснені просто, щоб трейдери, як старі, так і існуючі, могли почати свій торговий шлях. 

Часті запитання (FAQ) про NAGA:

NAGA – це шахрайство чи законний брокер?

NAGA є законним, брокер знаходиться під регулюванням CySEC. CySEC — це міжнародна фінансова організація, яка регулює роботу багатьох популярних брокерських платформ. Трейдери безпечно торгують на платформі. Якщо ви хочете дізнатися більше про легітимність брокера, ви можете відвідати веб-сайт для отримання додаткової інформації.

Чи є у NAGA спеціальні пропозиції?

NAGA не пропонує своїм клієнтам жодних спеціальних бонусів чи пропозицій. Однак платформа є прозорою та пропонує кожному клієнту однаковий досвід торгівлі. 

Які години торгівлі на платформі брокера?

Години торгівлі на платформі залежать від кількості активів, якими ви торгуєте. Наприклад, торгувати на форекс на NAGA неможливо щодня, а торговий ліміт виключає вихідні дні для торгівлі форекс активами. Однак трейдери можуть торгувати криптовалютою 24/7. Години торгівлі на платформі залежать від активу, яким ви хочете торгувати.

Як працює торгівля на NAGA?

Трейдинг NAGA простий у відстеженні. Брокер — це соціальна торгова платформа, яка дозволяє трейдеру копіювати торговий метод іншого трейдера. Цей метод виявився хорошим способом, за допомогою якого трейдери тепер можуть робити менше, отримуючи прибуток. Копіюючи торговий хід трейдера, ваші торгові ходи будуть слідувати тій же моделі, що й той, який ви копіюєте. Щоб створити цю соціальну копію, переконайтеся, що ви копіюєте хорошого трейдера. 

Чи безпечно торгувати на NAGA?

Інтернет-торгівля, як правило, є ризикованою, існує багато брокерів, які схильні до шахрайства, але NAGA не той випадок, оскільки брокер знаходиться під контролем регулюючого органу. З іншого боку, форекс є ризикованим, тому перш ніж почати торгувати на платформі, переконайтеся, що ви розумієте, як торгувати та що означає стати трейдером цифрових активів. NAGA, однак, надасть своїм трейдерам адекватні освітні ресурси, щоб допомогти їм безпечно торгувати на платформі.

Чи є у NAGA запаси?

NAGA пропонує своїм трейдерам фондові активи. Фондові активи є одними з найбільш торгованих активів брокера. NAGA має різноманітні акції, з яких клієнти можуть вибрати. Ви можете вибрати будь-яку з різноманітних акцій, доступних на NAGA, щоб розширити свій торговельний портфель. 

Скільки часу потрібно для підтвердження вашого облікового запису?

Після створення облікового запису на NAGA ви матимете доступ до демонстраційного облікового запису, але щоб отримати доступ до реального облікового запису, вам потрібно повністю оновити обліковий запис. Як трейдер, NAGA вимагатиме від вас надати деяку інформацію, щоб допомогти їм обробити та оновити ваш обліковий запис. Інформація, яку вам потрібно буде надати, це ваші засоби ідентифікації (національний паспорт або ID-картка) та підтвердження місця проживання.

Після надсилання ваш обліковий запис потрібно буде підтвердити. Цей процес має тривати 24 години. Через день ви зможете отримати доступ до свого реального облікового запису та робити депозити на реальний рахунок. Якщо через 24 години ви все ще не можете отримати доступ до свого реального облікового запису, вам слід звернутися до служби підтримки клієнтів, щоб знайти проблему.

Чи є у NAGA демо-рахунок?

Так, брокер має демо-рахунок, яким можуть користуватися користувачі. Демо-рахунок має $10,000 у цьому. Трейдери можуть використовувати ці гроші, щоб відпрацювати свої торгові навички та техніку, поки не захочуть випробувати це на реальному ринку. Демо-рахунок не закінчиться, тобто трейдери матимуть постійний доступ до демо-рахунку. 

Чи є у NAGA cTrader?

cTrader — це надійна платформа, але, на жаль, платформа cTrader недоступна на NAGA. Однак він має інші платформи, такі як MT, Web і мобільні платформи. Доступні платформи брокера надійні, настроювані та прості в навігації. 

Чи підходить NAGA для новачків?

NAGA має все необхідне для початківців, щоб почати торгувати на платформі. У брокера є освітні ресурси, якими трейдери можуть користуватися та отримати доступ у будь-який час. Брокер має оперативне обслуговування клієнтів, просту для розуміння торгову платформу та процес створення облікового запису простий для кожного, хто хоче стати їхнім клієнтом. 

Скільки часу знадобиться для зняття грошей з вашого торгового рахунку NAGA?

Після надсилання запиту на зняття кошти будуть надіслані на вибраний вами спосіб оплати протягом доби. Як трейдер на платформі NAGA, ви повинні переконатися, що ваш профіль актуальний. Це допоможе запобігти будь-якій формі затримки. Зняття коштів у вихідні та святкові дні неможливе, тому що дні зняття встановлені лише в робочий час.

Кредитне плече NAGA – як це?

NAGA має різні важелі для різних активів. Найвище кредитне плече на платформі становить 1:1000. Це кредитне плече спостерігається у валютних парах Форекс для євро та доларів. Інші активи мають менший вплив на них. Актив із найменшим кредитним плечем – ETF із співвідношенням 1:5.

Чи хороша торгівля копіями NAGA?

Так, торгівля копіями NAGA хороша та зручна. Платформа має технологію копіювання трейдингу, яка дозволяє легко копіювати торгові рухи трейдера. NAGA надає користувачам, які хочуть копіювати, таблицю лідерів. Ця таблиця лідерів являє собою список найкращих трейдерів, ранжований зверху.

Вибір конкретного трейдера з дошки дає тому, хто копіює, відчуття впевненості, оскільки ті, хто в таблиці лідерів, є найкращими трейдерами. Хоча перш ніж ви зможете його скопіювати, вам потрібно буде заплатити певну суму грошей. Ця сума доступна для трейдерів, які хочуть копіювати.