12345
4.9 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
4.5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд AvaTrade: реєструватися чи ні? – Брокерський тест для трейдерів

  • Регульований брокер
  • 1000+ ринків
  • Професійні платформи
  • Безкоштовний демо-рахунок
  • Низькі комісії та сирі спреди
  • Високе кредитне плече

Зі збільшенням асортименту онлайн-брокери, знайти хорошу стає все важче. Адже всі вони пропонують різні умови, комісії, та активи якими можна торгувати.

Тому, особливо досвідченим трейдерам і тим, хто хоче займатися серйозно, є сенс порівняти брокерів між собою. У цьому огляді ми детальніше розглянули онлайн-брокера AvaTrade. Ви можете дізнатися, чому брокер такий надійний і чому ми дали йому гідну оцінку, в цьому огляді.

Офіційний сайт AvaTrade
Офіційний сайт AvaTrade

Що таке AvaTrade?

AvaTrade - це a глобальне та надійне брокерство фірма, яка отримала багато нагород протягом останніх років. Вони пропонують своїм трейдерам власну інформацію та навчальні матеріали, які знадобляться для них, незалежно від їх статусу. Як давній постачальник цифрових активів, компанія має передовий технологічний інтерфейс. Його інтерфейс зручний, що дозволяє користувачам мати хороший досвід торгівлі. 

Крім того, AvaTrade є відомий брокер форекс, якому довіряють у всьому світі. Компанія почала працювати ще в 2006 році, що робить її одним з найстаріших брокерів. Брокер відомий не лише завдяки тому, скільки йому років, але й останніми роками AvaTrade співпрацює з Манчестер Сіті. Манчестер Сіті - популярний англійський футбольний клуб. 

значення AvaTrade

Щодо торгової платформи, AvaTrade має більше 1000 торгових активів які трейдери можуть використовувати для здійснення транзакцій. Брокер також має торгову платформу MT4 і MT5. Крім цих двох платформ, інші платформи роблять брокера добре захищеним клієнтами. 

AvaTrade випадково має різні офіси по всьому світу. Ці офіси, звичайно, регулюються, щоб гарантувати, що брокер виконує свої обов’язки прозоро та чесно. Штаб-квартира AvaTrade розташована в Ірландії – Дубліні. З помірним мінімальним депозитом і зручною торговою платформою більшість трейдерів люблять користуватися цим брокером.

Чи регулюється AvaTrade належним чином?

Регулювання AvaTrade

AvaTrade є при належному регулюванні. Правила - це те, що підтверджує, що брокер знаходиться під міжнародним або місцевим наглядом. Правила необхідні, оскільки вони допомагають торговій платформі довести, що вони не є шахрайством. Оскільки AvaTrade регулюється, це доказ того, що брокер не є шахраєм.

Компанія форекс-брокера знаходиться під регулюванням міжнародних ліцензійних органів. До компетенції цих органів ліцензування входить нагляд за фінансовими організаціями або фінансовим постачальникомс. Ці міжнародні ліцензійні компанії, які контролюють AvaTrade, включають Центральний банк Ірландії (CBI), ASIC, фінансовий регулятор в Австралії, FSC, регулятор з Південної Африки, FSCA, ADGM, і ЦЕ

У результаті цих фінансових регуляторів платформа AvaTrade розроблена для захистити безпеку трейдерів. Захист прав кожного трейдера на платформі є однією з цілей AvaTrade як міжнародно визнаного брокера Forex. Трейдери можуть торгувати, знаючи, що їхні кошти в безпеці через наявність у брокера цих регуляторів.

Огляд торгових пропозицій і умов AvaTrade

Торгові платформи

  • MetaTrader 4
  • MetaTrader 4
  • WebTrader
  • AvaOptions
  • AvaTradeGo (додаток)

(ми детально розглянемо кожну платформу пізніше в цій статті)

Платформа веб-торгівлі AvaTrade
Платформа веб-торгівлі AvaTrade

Цей брокер має багато переваг у використанні своєї торгової платформи. Ви отримаєте a грошовий бонус під час першого створення облікового запису, який ви можете використовувати для здійснення торгів. AvaTrade надає своїм клієнтам платформи MetaTrader. Відомо, що ці платформи мають передові технології та здатні виконувати багато функцій.

Окрім можливості використовувати MT-платформи, трейдери можуть торгівля з іншими доступними платформами на своїх телефонах і робочому столі (WebTrader, AvaOptions, AvaTradeGo). Платформа AvaTrade має хорошу юзабіліті. Інтерфейс розроблено таким чином, що дозволяє трейдерам легко орієнтуватися. Кожна кнопка, на яку можна натиснути, помітна. 

Трейдери на платформі можуть отримати доступ до активів, які він надає. Ці активи та трейдери мають багато варіантів, коли справа доходить до вибору правильного активу для додавання до свого портфеля. Нарешті, цей брокер надає копію для трейдерів. Копіювання торгівлі — чудовий інструмент, який дозволяє трейдеру копіювати точну торгову стратегію іншого трейдера.

Типи рахунків для брокера AvaTrade

На відміну від більшості трейдерів, брокер не має багато типів облікових записів. Однак доступні типи рахунків підходять кожному трейдеру. Щоб вибрати тип облікового запису на платформі AvaTrade, ви повинні створити обліковий запис у них. Створення облікового запису в них означає реєстрацію в брокера. 

Після реєстрації ваші обліковий запис має бути підтверджено. Цей процес має тривати лише добу. Типи облікових записів схожі на плани. Можна вносити на рахунки різні суми депозитів та інші переваги. Перш ніж вибрати обліковий запис, переконайтеся, що ви ознайомилися з деталями облікового запису. 

На AvaTrade доступні такі типи облікових записів:

  1. Демо-рахунок
  2. Стандартний рахунок
  3. Обмін безкоштовним або ісламським обліковим записом
  4. Професійний обліковий запис

Демо-рахунок

The демо-рахунок це, як випливає з назви, просто симуляційний обліковий запис. Він розроблений, щоб допомогти новачкам знати, як торгувати на платформі. Бути новачком на торговій платформі Форекс може збентежити вас, тому демо-рахунок тут, щоб допомогти вам через інтерфейс, як торгувати та як робити інші необхідні речі на платформі. Демо-рахунок дуже корисний, і навіть професійні трейдери все ще використовують його. 

Стандартний рахунок

The стандартний рахунок це як початковий рахунок. Акаунт чудово підходить для трейдерів, які тільки починають працювати з платформою. Він має багато переваг, наприклад найнижчий мінімальний депозит. Власники стандартних рахунків можуть вносити кошти лише $100. Це початкова сума депозитів для цих власників рахунків. Спред невеликий, і користувачі користуються прийнятною сумою кредитного плеча 1:400.

Обмін безкоштовним обліковим записом

Знаючи, що торгові та ринкові курси ісламських держав відрізняються від звичайного торгового курсу, AvaTrade надає торговий рахунок лише для ісламських держав. Своп-рахунки пропонують достатньо переваг для тих, хто живе в ісламських державах, як-от менші комісії за торгівлю, особливо за торгівлю овернайт. Своп-рахунок пропонує таку ж кількість активів, як і стандартний рахунок. 

Професійний обліковий запис

The професійний обліковий запис в основному використовується експертами. Будь-який трейдер не просто використовує професійний обліковий запис. Щоб мати цей обліковий запис, трейдери повинні подати запит на обліковий запис у AvaTrade. Саме після отримання запиту трейдери можуть використовувати обліковий запис. Цей рахунок має вищий мінімальний депозит для трейдерів, але він також має більш вузький спред і вищий кредитне плече.

Фінансові активи, доступні для торгівлі на AvaTrade:

Фінансові активи, доступні для торгівлі на AvaTrade

Ця брокерська платформа може не пропонувати стільки активів, скільки більшість конкурентів. Однак вони мають достатньо активів для торгівлі трейдерами. Активи мають хороші левериджі, і спред для більшості активів є дуже прийнятним. На торговій платформі ви безперечно можете диверсифікувати свій портфоліо з різними активами, які будуть згадані нижче.

  1. Форекс
  2. Криптовалюти
  3. Товари
  4. Акції

Форекс активи на AvaTrade

Типові форекс спреди на AvaTrade
Типові спреди для валютних пар на AvaTrade

Форекс передбачає обмін різних провідних світових валют. Це дуже популярний торговий актив, доступний на платформі. На AvaTrade доступно понад 50 валютних пар FX. Форекс активами можна торгувати протягом ночі – це означає, що ви можете торгувати форекс 24 години щодня. Кредитне плече для кожної валютної пари різне та має спред 0,8 пункту. Торгувати на Форекс на платформі дуже просто.

Форекс пари:50+
кредитне плече:До 400:1, залежно від валютної пари та країни проживання. До 30:1 для трейдерів з Європи
спреди:Починаючи з 0,8 пунктів
Виконання:Миттєво
Наявність:У години роботи біржі

Криптовалютні активи на AvaTrade

Типові спреди для криптовалют на AvaTrade
Типові спреди для криптовалют на AvaTrade

На AvaTrade доступно не так багато криптовалют. Тільки брокер пропонує до 8 торгових криптовалют. Ці активи включають наступне – Bitcoin, Ethereum і пульсація, якщо згадати кілька монет. Для трейдерів, які перебувають у Канаді та Великобританії, криптовалюти недоступні. Це обмежує досвід торгівлі для трейдерів у цих регіонах. Тим, хто може торгувати криптовалютою, пропонується кредитне плече 20:1, а спред невеликий.

Криптовалютні активи:8+
кредитне плече:До 2:1 для клієнтів з Європи
спреди:Від 0,2% понад ринок
Виконання:Миттєво
Наявність:24/7

Товарні активи по 1ТП43Т

Типові спреди для товарів на AvaTrade
Типові спреди для товарів на AvaTrade

Товари є одним із активів доступний для торгівлі на AvaTrade. Трейдери мають доступ до різних товарів. Найпоширенішими товарами, якими торгують на платформі, є нафта та золото. Трейдери мають можливість торгувати з кредитним плечем і насолоджуватися найнижчими спредами для товарів на AvaTrade.

Товарні активи:18+
кредитне плече:До 10:1 для клієнтів з Європи
спреди:Від $0,0015 вище ринку
Виконання:Миттєво
Наявність:У години роботи біржі

Запаси активів на AvaTrade

Типові спреди для акцій на AvaTrade
Типові спреди для акцій на AvaTrade

Акції також доступні на AvaTrade. Це ознака того, що трейдери можуть диверсифікувати свої інвестиційні портфелі. Акції – це дійсно хороший інвестиційний актив. Додавання одного з активів до вашого портфоліо, безумовно, буде плюсом. Вони також пропонують вузький спред і один із найкращих важелів для трейдерів.

Фондові активи:250+
кредитне плече:До 5:1 на акції CFD для європейських клієнтів
спреди:Від 0,13%
Виконання:Миттєво
Наявність:У години роботи біржі

Комісії за торгівлю на платформі AvaTrade

Торгові умови на AvaTrade
Торгові умови на AvaTrade

Комісії за торгівлю на AvaTrade вираховуються зі спредів, які брокер надає на кожен актив. Це робить гонорари дещо розумні. Компанії стягуються з трейдерів, які відкривають ринки або займають торгові позиції на ніч. Окрім комісії за спред і торгівлю овернайт, трейдери також стягують плату за рахунки в різних валютах.

З трейдерів стягується певна сума, поки їхні облікові записи не використовуються. Ця плата називається «неторговою комісією». Принаймні $50 списується з вашого торгового рахунку, якщо ви не входите в нього більше місяця. Якщо ви хочете обійти цю комісію, найкраще, що ви можете зробити, це постійно входити у свій обліковий запис, навіть якщо ви не здійснюєте торгівлю.

Плата, однак, не стягується плата за депозити та зняття коштів. Це означає, що з вас не буде стягнено жодної копійки за внесення депозитів на ваш торговий рахунок. Те саме стосується зняття грошей із вашого торгового рахунку. Брокер точно не візьме з вас за це плату. Це одна з переваг використання брокера.

Комісія:Інформація:
Комісії за своп для відкритих угод:Якщо трейдер утримує позицію протягом цілих вихідних, з нього буде стягнуто комісію за 3-денний своп. Зазвичай він стягується по середах.
Плата за управління:Без комісії за управління.
Плата за неактивність:Ava Trade стягує плату за бездіяльність у розмірі $50 за невхід в обліковий запис протягом трьох місяців. Якщо ви не входите в систему протягом дванадцяти місяців, плата за неактивність становить $100.
Комісія за депозит:Без комісії за депозит.
Комісія за зняття:Без комісії за зняття.
Комісія за ринкові дані:Відсутність комісій за ринкові дані.

Тестування торгових платформ AvaTrade

AvaTrade містить достатньо платформ для створення торгівля дуже зручна для трейдерів. Щоб здійснювати прості та швидкі транзакції, цей брокер має різні платформи, з яких трейдери можуть вибирати. Платформи пропонують трейдерам однакову кількість торгових активів. Окрім цих активів, усі платформи зручні для користувачів.

Ось список платформ на AvaTrade:

  • MetaTrader 4
  • MetaTrader 5
  • Мобільна торгівля (AvaTradeGo)
  • Веб-трейдинг

MetaTrader 4

Платформа MetaTrader 4 AvaTrade

Це є одна з найстаріших торгових платформ. Крім веб-трейдера, MetaTrader 4 також відомий. Платформа може виконувати більше одного завдання, дозволяючи трейдеру робити більше однієї речі. Наприклад, торгуючи певним активом, трейдер має потенціал для торгівлі іншим активом. 

MetaTrader 5

Опис платформи MetaTrader 5 AvaTrade

MetaTrader 5 — ще одна платформа, яка дозволяє багатофункціональну діяльність. MT5 у певних аспектах навіть кращий, ніж MT4. Наприклад, ця платформа має більше технічних індикаторів, ніж MT4, що дозволяє здійснювати торгівлю легше та швидше. Платформа MetaTrader 5 зручна у використанні завдяки дизайну інтерфейсу користувача. 

Його діаграму можна налаштувати, і можна малювати лінії торгових позицій. 

Мобільна торгівля

Платформа AvaTradeGO

На всякий випадок, якщо ви віддаєте перевагу комфорту та гнучкості торгівлі, мобільна торгова платформа це чудова платформа для вас. Трейдери можуть здійснювати ту саму торгівлю за допомогою веб-торгівельної платформи. На мобільній торговій платформі доступні платформи MetaTrader 4 і 5. Ці додаткові платформи з мобільною торгівлею роблять торгівлю ще простішою, ніж зазвичай. 

Платформа дуже інтерактивна, і трейдери можуть виконувати операції в швидкому порядку. Щоб отримати доступ до цієї платформи, ви повинні завантажити програму з Play Store або Apple Appstore. Трейдерам доступно понад 90 індикаторів.

Веб-трейдинг

Платформа WebTrader AvaTrades

Веб-трейдинг існує вже давно. Ця платформа використовується, коли ви завантажуєте настільну програму. На веб-трейдері також можна завантажити MT4 або MT5, що дуже спрощує виконання торгів. Веб-торгівельна платформа проста для розуміння та навігації. Графік можна налаштувати, що дозволяє трейдерам вибрати тему, за допомогою якої вони можуть легко спланувати стратегію.

Незалежно від платформи на AvaTrade, ви можете використовувати технологія копіювання. На всіх платформах трейдери матимуть функції торгівлі копіями. Платформи також мають інші інструменти, такі як калькулятор, який допомагає вам швидко конвертувати.

Як торгувати на платформі AvaTrade

Як купувати та продавати фінансові активи на платформі AvaTrade WebTrading

Ви можете торгувати на платформі цього брокера за допомогою рішення використовувати будь-який із ваших пристроїв оскільки платформа доступна в Інтернеті, на мобільних пристроях і на комп’ютері. Це плюс до платформи AvaTrade. Відкриття облікового запису - це перше, що потрібно зробити брокеру. Щоб створити обліковий запис, ви повинні зареєструватися на веб-сайті або в додатку. Введіть свою інформацію.

Після введення необхідної інформації ви це зробите отримати доступ до демо-облікового запису платформи. Демо-рахунок є першим навчальним інструментом, який AvaTrade надасть вам для торгівлі на платформі. Демо-рахунок працює як реальний рахунок, тільки без ризику. Тому ви можете здійснювати операції, як забажаєте. Прибуток або збиток на цьому рахунку не є реальними.

Однак, якщо ви вирішите розпочати торгівлю зі свого реального рахунку, ви повинні це зробити підтвердити свій торговий рахунок. Після підтвердження свого облікового запису ви отримаєте доступ до свого реального облікового запису. Ви можете перевірити, як торгувати на освітніх ресурсах AvaTrade, якщо хочете. Якщо ні, то ви можете продовжити вносити гроші на свій рахунок.

Після внесення грошей на свій торговий рахунок ви можете виберіть потрібний актив. Принаймні AvaTrade пропонує широкий вибір активів для трейдерів. Активи мають різні спреди та кредитні плечі. Включіть потрібні активи у свій торговий портфель. Після цього ви відкриваєте угоди та підтверджуєте, що хочете їх відкрити.

Уважно стежте за своїми угодами, незалежно від вибраного вами активу. Переконайтеся, що ви торгуєте обережно та почніть отримувати прибуток від своєї торгівлі. На щастя, на AvaTrade ви завжди можете повернутися до демо-рахунку, щоб випробувати стратегії та навчитися торгувати, якщо ви не дуже впевнені у своїх силах.

Як торгувати на форекс на AvaTrade

Як торгувати на форекс на AvaTrade
Як торгувати на форекс на AvaTrade

Як частина оборотних активів, Форекс входить до числа. Якщо ви хочете торгувати на форекс на AvaTrade, переконайтеся, що у вас уже є обліковий запис у брокера. Якщо ні, не хвилюйтеся, оскільки процедура відкриття рахунку проста. Через короткий час ви відкриєте рахунок. Це процес перевірки, який вимагає часу. Максимально через добу ваш торговий рахунок повинен бути готовий. 

Виберіть тип облікового запису на ваш вибір і перейти до внесення грошей на рахунок. Ви можете почати з мінімальної суми, а потім збільшити депозит, якщо вам подобається платформа брокера. Після поповнення облікового запису виберіть валютні активи. Виберіть валюту та її валютну пару, яку ви хочете обміняти.

Зробивши це, введіть суму, яку ви хочете використати для інвестування а потім продовжити. Продовження означає, що ви підтверджуєте угоду, яку збираєтеся здійснити. Дочекайтеся закінчення ринку; потім, залежно від того, як буде розвиватися графік ринку, ви отримаєте винагороду або покарання. 

Однак, якщо ви новачок у торгівлі на форексі, ви можете спробуйте торгівлю копіями. Цей інструмент дуже корисний. Немає потреби напружуватися під час копіювання, оскільки штучний інтелект копіюватиме та стежитиме за кожним торговим кроком людини, за якою ви його слідкуєте. Торгівля копіюванням гарантує, що інвестор, якого ви копіюєте, має хороший досвід як один із найкращих інвесторів.

Як торгувати опціонами на AvaTrade

Як торгувати бінарними опціонами на AvaTrade

Хоча торгівля опціонами набула певної популярності, її пропонують лише кілька брокерів, одним із яких є AvaTrade. Існує спеціально розроблена платформа, де трейдери можуть торгувати опціонами на AvaTrade під назвою AvaOptions. Це добре продумана та інтуїтивно зрозуміла платформа. Ви можете налаштувати активи, якими ви хочете торгувати, а також стратегію, яку ви хочете використовувати в торгівлі.

Незважаючи на те, що в AvaOptions є багато переваг, платформу не можуть налаштувати трейдери. Це означає, що є деякі речі, які ви не зможете зробити або змінити на платформі. Наприклад, у різних розділах платформи ви не можете змінити макет або розмір платформи.

Процес входу в систему AvaOption складається з одного етапу, а також є можливість налаштувати двофакторну автентифікацію, щоб забезпечити безпеку вашого облікового запису. Існує список варіантів і стратегій торгівлі, з яких ви можете вибрати, ви також можете скористатися функцією пошуку, щоб знайти активи за назвою.

Як торгувати криптовалютами на AvaTrade

Як торгувати криптовалютами на AvaTrade

Як показано вище в доступних активах на AvaTrade, криптовалюта не є фортецею брокера. AvaTrade не має широкого асортименту криптовалют, але трейдери все одно можуть здійснювати операції з доступними. Торгівля криптовалютою також вимагатиме від вас мати обліковий запис у них і підтвердити обліковий запис.

Після цього ви можете вибрати потрібну монету та інвестувати в неї. Відкрити торгівлю. На жаль для криптовалют, не всі клієнти в кожному регіоні мають можливість торгувати ними, що ще більше обмежує доступність криптовалюти на платформі.

Доступна нічна торгівля для тих регіонів, які можуть торгувати активом. Ви можете дізнатися більше про торгівлю криптовалютами на платформі брокера, потренувавшись зі своїм демо-рахунком і ознайомившись з матеріалами. Не забувайте, що на платформі доступна торгівля копіями в соціальних мережах. Якщо ви не знаєте, як торгувати криптовалютою, ви можете скористатися інструментом копіювання торгівлі на брокері.

Як торгувати акціями на AvaTrade

Як торгувати акціями на AvaTrade

Це відбувається за тим самим простим процесом. Перш за все, ви повинні мати рахунок у брокера. Наявність облікового запису у брокера дає вам доступ до багатьох торгових активів платформи, включаючи запаси.

Додавання акцій до ваших інвестицій портфоліо це чудова ідея для диверсифікації. Після відкриття рахунку, виберіть акцію, у яку ви хочете інвестувати. Після вибору акції можна переходити до відкритої торгівлі на фондовому ринку. Трейдери AvaTrade можуть торгувати більш ніж одним типом фондових активів за допомогою MetaTrader, доступного на платформі.

Використовуючи ваш демо-рахунок також тут враховується. Ви можете використовувати його, щоб навчитися торгувати акціями на платформі. Ви також можете використовувати його для планування стратегій, які ви хочете використовувати у своєму реальному обліковому записі.

Як відкрити торговий рахунок на AvaTrade

Як відкрити торговий рахунок на AvaTrade

Відкриття рахунку на AvaTrade є досить просто. Давайте покажемо, як ви можете відкрити свій торговий рахунок на AvaTrade за допомогою простих кроків, які ви можете виконати.

Крок 1 – Зареєструйтеся на платформі

Реєстрація на AvaTrade

Ти повинен перейдіть на офіційний сайт під час реєстрації на платформі. Якщо у вас є мобільний додаток на вашому Android або IOS, натисніть кнопку реєстрації. Ви потрапите на сторінку, на якій потрібно буде ввести адресу електронної пошти та створити пароль, натиснувши кнопку. Електронна адреса, яку ви хочете використовувати, має бути доступною, оскільки саме через пошту ви отримуватимете інформацію від брокера.

Ви також можете зареєструватися за допомогою інших методів реєстрації наприклад Facebook. Ви також можете зареєструватися в Google. Це сприятиме швидкій реєстрації клієнтів на платформі.

Крок 2 – Підтвердьте обліковий запис

Перевірка облікового запису на AvaTrade

AvaTrade надішле вам ще кілька анкет щодо вас, щоб підтвердити свій обліковий запис. Після заповнення анкети вас попросять надати посвідчення особи та довідку про місце проживання. Усе це є частиною процесу, тому переконайтеся, що ви надаєте справжні документи, щоб уникнути будь-яких майбутніх ускладнень із вашим торговим рахунком.

Перевірка вашого облікового запису триватиме цілий день. Якщо через день ваш обліковий запис все ще не готовий до використання, вам слід зв’язатися зі службою підтримки. Ви також можете спробувати вийти та знову ввійти, щоб побачити, чи щось змінилося.

Крок 3 – Виберіть потрібний тип облікового запису

Після підтвердження свого облікового запису вам потрібно буде виберіть потрібний тип облікового запису, будь то стандартний обліковий запис, Swap або Pro. Для будь-якого з них ви повинні вибрати один. Однак своп-рахунок доступний лише для громадян ісламських держав. Якщо ви не є клієнтом з ісламської держави, то вам не доведеться обмінюватись рахунками.

Ви все ще маєте стандартний рахунок з багатьма перевагами та можливість оновлення до професійного облікового запису пізніше.

Крок 4 – Поповніть свій торговий рахунок

Підтримувані методи оплати на AvaTrade

Виберіть будь-який спосіб оплати це буде більш вигідним для вас і поповнить ваш торговий рахунок. Після фінансування та відображення грошей ви можете бути впевнені, що ваш рахунок налаштований і готовий розпочати торгівлю. 

Як увійти в AvaTrade

Увійти до вже створеного облікового запису просто, якщо ви пам’ятаєте адресу електронної пошти, яка була використана для створення вашого торгового облікового запису AvaTrade, і пароль для облікового запису. Ви завжди можете натиснути на Забули пароль якщо ви не пам'ятаєте пароль. Натиснувши кнопку «Забули пароль», ви зможете отримати доступ до свого облікового запису. AvaTrade надішле вам посилання для створення нового пароля на електронну пошту, щоб ви могли увійти. Однак наступні кроки — це те, як ви можете увійти до свого торгового облікового запису на AvaTrade.

Як увійти в AvaTrade

Крок 1: Натисніть кнопку входу

Натисніть доступні кнопка входу у верхній частині екрана, якщо ви користуєтеся веб-торгівельною платформою. Введіть адресу електронної пошти та пароль. Якщо ви використовували Google або Facebook для відкриття облікового запису, ви все одно можете продовжити вхід за допомогою будь-якого з них.

Крок 2: Почніть торгувати

Коли ви нарешті увійдете, ви зможете почати торгівлю на рахунку. Якщо ви вже поповнили свій торговий баланс, ніщо не заважає вам використовувати його для перегляду.

за натиснувши кнопку входу та ввівши свої дані, ви знову зможете отримати доступ до свого торгового рахунку. Завжди стежте за цим, оскільки комісія AvaTrade за неторговельні операції все одно стягуватиметься з вас, навіть якщо ви не торгуєте.

Як внести гроші на свій рахунок

Переконайтеся, що ви можете розпочати торгівлю на платформі свого брокера мати гроші на своєму торговому рахунку. Це означає, що ви повинні внести кошти на свій рахунок. AvaTrade, як і будь-який інший брокер, має мінімальний депозит. Нижче наведено кроки щодо того, як ви можете поповнити свій торговий рахунок.

Крок 1 – Натисніть кнопку депозиту

Після завершення процедури створення облікового запису, включаючи процес підтвердження, наступне, що вам потрібно зробити, це зробити внести кошти на рахунок тому ви можете розпочати торгівлю на брокері. Для цього вам потрібно натиснути кнопку депозиту. Після того, як ви натиснете на нього, AvaTrade представить способи оплати, які можна використовувати для внесення депозиту.

Крок 2 – Виберіть спосіб оплати

Підтримувані методи оплати на AvaTrade

Ви не можете поповнити свій торговий рахунок, якщо не виберете спосіб оплати. Ось чому AvaTrade надає своїм трейдерам кілька способів оплати. Дуже важливо переконатися, що ви вибрали те, що вам найбільше зручно. Ось список способів оплати, доступних на платформі брокера.

  • Кредитна або дебетова картка 
  • Банківський переказ (цей метод переважно є прямим депозитом з вашого банківського рахунку на торговий рахунок)
  • PayPal
  • Skrill
  • Neteller

Деякі способи оплати є недоступні в деяких регіонах, тобто трейдери в цих регіонах не можуть використовувати ці способи оплати. Кредитна або дебетова картка є найбільш використовуваним і загальним способом оплати більшістю клієнтів.

Крок 3 – Введіть суму, яку ви хочете внести

Після вибору способу оплати вам потрібно буде ввести необхідну суму. Однак існує мінімальний депозит, який трейдери можуть додати на свої рахунки. Для AvaTrade мінімальний депозит для рахунку становить $100. Вибравши потрібну суму, підтвердьте її, щоб перейти до наступного кроку.

Крок 4 – Почніть торгувати

Після підтвердження суми, яку ви бажаєте внести, гроші, які ви хочете, безпосередньо й одразу потраплять на ваш торговий рахунок. Це означає, що ви є готовий почати торгівлю. Почніть торгувати будь-яким активом на ваш вибір. Ви можете вибрати кілька активів, щоб диверсифікувати свій торговий рахунок у брокера. 

Депозити у цього брокера безкоштовні, і з вас не стягуватиметься комісія за поповнення вашого торгового рахунку за допомогою AvaTrade.

Огляд зняття коштів – як зняти кошти на AvaTrade

The процес виведення коштів у цього брокера відрізняється залежно від типу способу оплати, який ви вибрали. Наприклад, якщо ви хочете зняти прямим банківським переказом, процедура триватиме до 3 робочих днів. Використання карткового методу може зайняти до 6 робочих днів. Найшвидший спосіб виведення – використовувати будь-який канал електронного гаманця, яким ви володієте. Нижче наведено кроки, які потрібно виконати, щоб зняти гроші зі свого торгового рахунку.

Крок 1 – Натисніть кнопку зняття

Поки ви ввійшли на платформу, ви можете почати виведення коштів від вашого прибутку. Для цього необхідно натиснути кнопку виведення коштів на платформі. Звідти ви можете вказати цифру, яку хочете зняти. Існує мінімальна сума для виведення, яку трейдери можуть зробити на своїй платформі.

Крок 2 – Підтвердьте зняття

Після вибору способу оплати і введення суми, яку ви хочете зняти з вашого торгового рахунку, наступне, що ви повинні зробити, це підтвердити транзакцію. Залежно від вибраного вами способу оплати знадобиться деякий час, щоб гроші відобразилися на вашому рахунку. Процес має тривати 1-6 робочих днів.

Підтримка клієнтів для трейдерів на AvaTrade

Контактні варіанти на AvaTrade

Трейдери, які мають запити та запитання щодо платформи, мають доступ до компанії завдяки агент клієнта. Підтримка клієнтів доступна цілодобово. Це означає, що клієнти не можуть до них додзвонитися у вихідні дні. Якщо у вас виникне запит у вихідні, ви, на жаль, не зможете зв’язатися з ними. 

Крім call-центру, AvaTrade надає інші форми підтримки для трейдерів. Це включає наявність відповідей на поширені запитання для трейдерів. FAQ – це запитання з відповідями, які є у голові майже кожного трейдера. Іноді вони можуть мати всю необхідну інформацію, яка потрібна трейдеру. Іншим разом може й не бути. Трейдер може шукати вищий спосіб отримати відповіді, якщо це не так.

Зрештою, трейдери теж мають електронною поштою для контакту та онлайн-відповідь для контакту у будь-якій соціальній мережі – наприклад, WhatsApp. З командою підтримки AvaTrade можна зв’язатися через будь-який із цих відділень. Підтримка є багатомовною кількома мовами, що допоможе клієнтам краще спілкуватися з ними.

Контактна інформація – як зв’язатися з AvaTrade

  • Телефон – +442033074336 
  • Контакт WhatsApp для підтримки чату – +447520644093

Відвідайте офіційний веб-сайт AvaTrade за адресою – www.avatrade.com/about-avatrade/contact-us для отримання додаткових номерів залежно від вашої мови.

Номер служби підтримки клієнтів:Підтримка WhatsApp:Живий чат:Наявність:
+442033074336 +447520644093 Так, в наявності24-5

Як навчитися торгувати з AvaTrade

Навчальні відео, які доступні на AvaTrade
Кілька чудових навчальних відео доступні на AvaTrade

Ви можете навчитися торгувати з різні носії брокера на платформі. Одним із найпоширеніших способів є демо-рахунок. Демо-рахунок виглядає так само, як і реальний рахунок. Ви можете вибрати демо-рахунок і використовувати його безкоштовно як трейдер. Переконайтеся, що ви повністю використовуєте цей обліковий запис. 

Брокер надає курси для своїх трейдерів. Хороша річ брокера полягає в тому, що він піклується про зростання трейдера. Курси надають детальне пояснення будь-якого активу, який ви хочете. Крім курсу, AvaTrade має сторінку в блозі, яка містить інформацію про торгівлю на платформі. 

Є достатньо відео, які трейдери можуть використовувати на брокері, щоб візуалізувати, як правильно торгувати з брокером. 

У яких країнах доступний AvaTrade?

AvaTrade приймає клієнтів з різних регіонів які бажають торгувати на платформі.

Деякі з регіонів, прийнятих на платформі AvaTrade, включають наступне: 

  • Канада
  • Таїланд
  • Швеція
  • Південна Африка
  • Данія 
  • ОАЕ
  • Франція 
  • Нігерія
  • Емірати Катар
  • Люксембург

Клієнти з наведених нижче регіонів не можна торгівля на торговій платформі AvaTrade (заборонені країни):

  • Іран 
  • Бельгія
  • Куба
  • Сирія
  • Нова Зеландія
  • Ірак
  • США
  • Росія

Переваги використання AvaTrade 

Під час торгівлі на торговій платформі цього брокера клієнти користуються такими перевагами:

  • Добре регульована торгова платформа, яка захищає права кожного трейдера на платформі
  • Пропонує трейдерам широкий спектр активів на своїй платформі
  • Клієнти мають доступ до освітніх ресурсів, які дуже допомагають їх розвитку
  • Брокер надає демо-рахунок для своїх клієнтів
  • Ісламські трейдери мають окремий рахунок, яким вони можуть скористатися
  • Торгівля овернайт можлива для всіх активів – криптовалют, акцій, ETF тощо
  • Платформи MetaTrader доступні як 4, так і 5. 

Трейдери користуються цими та багатьма іншими перевагами AvaTrade.

Недоліки використання брокера

Нижче наведені недоліки, пов’язані з торгівлею на AvaTrader:

  • У AvaTrade достатньо задників, але недостатньо, щоб конкурувати з деякими іншими конкурентами
  • Платформа іноді відстає в роботі, зменшуючи досвід трейдерів на платформі.

Чи є AvaTrade надійною торговою платформою?

Міжнародне регулювання AvaTrade
Міжнародне регулювання AvaTrade

Ти можеш покладатися на цю торгову платформу через декілька причин. Брокер знаходиться під регулюванням, що робить його надійним. Ринки Avatrade прозорі, а торгові активи пропонують вузькі спреди. Для цих клієнтів в ісламських державах вони можуть вибрати обліковий запис, який спеціально для них і пропонує вигідні торгові комісії та умови для них.

Як трейдер на AvaTrade, ви можете бути впевнені отримання підтримки клієнтів вашою мовою. Трейдери також торгують на платформах MetaTrader, які забезпечують один із найкращих умов торгівлі.

AvaTrade надійний. Однак йому не вистачає активів, які трейдери могли б використовувати для торгівлі порівняно з більшістю його конкурентів. Ще, с вузькі спреди та високі кредитні плечі на них AvaTrade якось вміє скорочувати розрив.

Висновок – AvaTrade є безпечним брокером, який пропонує хороші умови для трейдерів

Нагороди, які отримав AvaTrade

Можливо, будучи старим брокером, AvaTrade може вдосконалити свою торгову платформу, щоб забезпечити найкраще задоволення від торгівлі. AvaTrade — це брокер, який отримав нагороди як один із найкращих брокерів служби підтримки клієнтів форекс. Платформа пропонує прозорі торгові комісії для всіх клієнтів, що не є шахрайством. Цей брокер за роки роботи довів свою надійність. 

Часті запитання про AvaTrade (FAQ):

Чи пропонує AvaTrade платформу cTrader?

На жаль, ні, трейдери не можуть отримати доступ до платформи cTrader на AvaTrade. У брокера все ще є хороші торгові платформи, такі як MetaTrader, Mobile Trading і Web Trading. Вони пропонують унікальний досвід торгівлі кожному клієнту. Платформи навіть мають технічні індикатори.

Чи пропонує AvaTrade бонуси своїм клієнтам?

Так, клієнти отримують бонуси від цього брокера. Перший бонус, який отримують трейдери - це вітальний бонус. Окрім вітального бонусу, трейдери також отримують знижки, коли запрошують інших торгувати на платформі. AvaTrade має опцію «Запросити свого друга», що дозволяє трейдерам запрошувати друзів і сім’ю. Коли ці люди повністю зареєструються у брокера, ви отримаєте бонус від AvaTrade.

Чи є AvaTrade хорошим брокером для початківців?

Так, брокер підійде навіть початківцям трейдерам. У брокера є академія, до якої можуть отримати доступ нові трейдери. Крім того, трейдерам доступний демо-рахунок. AvaTrade також пропонує курси у формі статей і відео, до яких кожен трейдер може отримати доступ на веб-сайті брокера.

Чи безпечні мої кошти з AvaTrade?

Так, ваші кошти в безпеці з брокером. Щоб підтвердити це, AvaTrade має ліцензію міжнародних регулюючих органів. Ці органи гарантують, що AvaTrade захищає всі права трейдерів на торгівлю та їхні кошти. Брокер зберігає кошти своїх трейдерів на іншому рахунку. Це означає, що всі ваші депозити та прибутки у брокера зберігаються на іншому рахунку, ніж у самого брокера. Отже, як трейдера, ваші кошти в безпеці.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в AvaTrade зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)