12345
5 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд XM – реєструватися чи ні? – Брокерський тест для трейдерів

  • MetaTrader 4 і 5 платформи
  • Сирі та конкурентні спреди
  • Регулюється CySEC, ASIC, DFSA, FCA та IFSC
  • Чудовий освітній розділ
  • Доступний безкоштовний демо-рахунок

Існує багато онлайн-брокерських компаній, і всі вони обіцяють найкращі інвестиційні та торгові послуги. Їх торгові умови та методи виконання відрізняються. Поважні ліцензовані брокери надають такі ж стандартні послуги. Але деякі намагаються перемогти конкурентів нижчі комісії, швидший час обробки та краще виконання угод

У цьому огляді ми пропонуємо наші висновки щодо XM Group, одного з авторитетних ліцензованих брокерів із висококонкурентними пропозиціями. Ми включили ключову інформацію, яка допоможе вам вирішити, чи підходить вам брокер. Знайдіть вичерпну інформацію про платформи брокера, методи виконання, комісії тощо нижче. 

Офіційний сайт XM
Офіційний сайт XM

Що таке XM? – Короткі факти про компанію

Огляд платформи XM - MetaTrader 5
Огляд платформи XM – MetaTrader 5

XM (група XM) є онлайн форекс і CFD зламалисяr відомий своєю суворою політикою нульового котирування. Компанія була заснована в 2009 році на Кіпрі і зараз є міжнародно визнаною. 

XM має 5 мільйонів активних клієнтів поширений у 196 країнах. Інші глобальні офіси розташовані в Австралії та Великобританії. XM надає доступ до торгівлі понад 1000 фінансовими інструментами, включаючи форекс, індекси, товари, акції та метали.

Поки що брокер був відзначений понад 30 галузевими нагородами. До них входить нагорода COLWMA (Нагороди лондонського Сіті з управління капіталом) як найкращий постачальник послуг Forex. XM був послідовним переможцем цієї нагороди з 2017 року до сьогодні.

Факти про брокера XM

Факти про XM:

  • Створено в 2009 році
  • Базується в міжнародних філіях, таких як Австралія, Греція чи Кіпр
  • 30+ галузевих визнань і нагород
  • Більше 5 мільйонів активних акаунтів 
  • Виконання угод 100% без відмов і нульових котирувань 
  • Орієнтовний річний дохід $540+ мільйонів 
  • Забезпечує захист від негативного балансу

Чи регулюється XM? – Огляд регламенту:

Офіційний логотип CySEC

Trading Point Holdings є материнською компанією XM зареєстрований у кількох глобальних фінансових організаціяху Європі, на Близькому Сході, Великобританії, Африці та Північній Америці.

Офіційний логотип Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (ASIC)

В Європі брокером є інвестиційна компанія, зареєстрована в CySEC як Trading Point of Financial Instruments Ltd. Ліцензія, яка дозволяє компанії «паспортувати» свої фінансові послуги в інших регіонах ЄС та ЄЕЗ. XM також працює в Сіднеї, Австралія, під керівництвом ASIC ліцензія.

Офіційний логотип регулятора DFSA (Дубай)

Брокер тримає ліцензії інших стратегічних фінансових юрисдикцій, наприклад Дубай. Таким чином, XM є безпечним брокером для людей на Близькому Сході та в Північній Африці (MENA). Ці фінансові органи вимагають реєстрації в певних страхових компаніях або схемах компенсації. Вони відповідають за збереження коштів клієнтів.

Офіційний логотип Управління фінансового контролю (FCA)

Ці органи контролювати фінансову діяльність брокера забезпечити чесну ділову практику. Вони проводять необхідні аудити через певні проміжки часу, переконавшись, що брокер суворо дотримується необхідних стандартів якості обслуговування. Ці ліцензії рекомендують брокера як одного з надійних і законних у галузі. 

Офіційний логотип IFSC

Список регуляторів XM:

Заходи безпеки трейдерів і ваших грошей

Безпечно для збереження коштів клієнтів на XM

XM працює під нагляд за всесвітньо відомими фінансовими органами. Ці правила вимагають від брокера відокремлювати гроші клієнтів від своїх власних. У малоймовірному випадку краху бізнесу кошти клієнтів залишаться без змін. 

XM відповідає цьому правилу зберігання коштів клієнтів у найнадійніших банках у своїх регульованих юрисдикціях. Компанія також є однією з тих, хто пропонує захист від негативного балансу. Ця функція захищає облікові записи користувачів під час високої волатильності, гарантуючи, що ви не потрапите в борги, втративши більше свого капіталу.

Крім того, ліцензії брокера суворо вимагають внесків до спеціальних компенсаційних фондів. У разі суперечки, яка дає вам право на позов, схема компенсації гарантує, що брокер може дозволити собі виплатити до 20 000 євро. Зауважте, що ця схема компенсації застосовується лише в деяких юрисдикціях. 

Ці ліцензії також дотримуватися суворих законів про захист даних, вимагаючи від брокера використання високоякісного програмного забезпечення для шифрування на своєму веб-сайті та платформах. Це означає, що ваша особиста інформація в безпеці. З цих причин ми можемо з упевненістю сказати, що XM пропонує безпечне середовище для торгівлі та інвестування на фінансовому ринку.

Огляд пропозицій і умов торгівлі XM

Доступні торгові інструменти на XM
Доступні торгові інструменти на XM

Клієнти можуть отримати доступ більше 1000 ринкових інструментів на платформах XM. До них належать найприбутковіші ринки, такі як валюти, тверді та м’які товари, індекси, акції та криптовалюти. Клієнти можуть отримати доступ до цих ринків через онлайн-торгівлю CFD. Ось чого очікувати від кожного продукту:

Форекс

Середні спреди для стандартного рахунку на XM
Середні спреди для валютних пар на XM (для стандартного рахунку)

Трейдери можуть отримати доступ 55+ валютних пар на платформі XM, включно з тими, якими найчастіше торгують на ринку. Різноманітні прибуткові неповнолітні та екзотика також доступні для спекуляцій. 

Крім великі хрести, очікуйте таких пар, як EURCAD, GBPNZD, NZDJPY, USDHUF та багато інших прибуткових ринків у всіх категоріях валют. 

Ринок форекс є доступний на всіх його облікових записах і платформах. Середній спред на основних парах залежить від типу рахунку. Але для стандартного облікового запису очікуйте типовий спред 1,7 пункту в години пік ринку. Доступне кредитне плече залежить від юрисдикції клієнта. Але на форексі брокер може запропонувати до 1:1000.

Форекс пари:55+
кредитне плече:До 1:000
спреди:Типовий спред 1,7 пункту в години пік ринку
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Криптовалюти 

Середній спред криптовалюти на XM
Середній спред криптовалюти на XM

Пропозиції XM 30+ криптовалютних пар на торгівлю CFD. Клієнти можуть торгувати віртуальними валютами, такими як біткойни, пульсація, Litecoin, Ethereum тощо. Усі найбільш ліквідні криптовалютні ринки є в списку, і ви отримуєте доступ до них на всіх типах облікових записів. 

Клієнти можуть торгуйте на цих криптовалютних ринках разом із основними валютами, як-от EUR, GBP і USD. Очікуйте побачити такі пари, як BTCEUR, ETHGBP, XRPUSD тощо. Спред у віртуальних валютах, як правило, набагато вищі. Найнижчий показник на XM коливається від 0,0015 до 0,085 пунктів. Кредитне плече доступне та залежить від юрисдикції. 

Криптовалютні активи:30+
кредитне плече:До 1:250
спреди:Починаючи з 0,0015 пунктів
Виконання:Миттєво
Наявність:24/7

CFD на індекс

Середній спред індексу CFD на XM
Середній спред індексу CFD на XM

Індекси містять групи акцій компаній або окремі фондові ринки. Завдяки пропозиціям індексів XM ви отримуєте доступ до понад 20 популярних індексів на фінансових ринках. Що дозволяє торгувати кошиком акцій різних компаній як одним інструментом. 

Ви знайдете мажор акції та ф'ючерсні індекси на платформі брокера, як-от US500cash, HK50cash, UK100, FRA40 тощо. Найнижчі спреди коливаються від 0,04 до 16,0 пунктів залежно від активу. 

Активи індексу:20+
кредитне плече:До 1:1000
спреди:Починаючи з 0,04 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

CFD на товари

Середній спред CFD на товар на XM
Середні спреди для CFD на товари на XM

CFD на товари – це a чудовий інвестиційний варіант для розширення портфоліо. Вони особливо прибуткові в ці суворі глобальні економічні часи. XM надає доступ як до жорстких, так і до м’яких CFD на товари, включаючи какао, пшеницю, цукор, золото, срібло та багато іншого. 

Кредитне плече доступне до 1:1000 для цих активів. 

Товарні активи:8+
кредитне плече:До 1:1000
спреди:Починаючи з 0,0047 пунктів
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

CFD на акції

Середні спреди CFD на акції на XM (для стандартного рахунку)

Акції є серед найпопулярніших інвестицій на фінансовому ринку. Торгівля через CFD дає можливість отримати вигоду від цих ринків навіть у ці суворі часи падіння цін на акції. 

Існує акції понад 600 компаній котируються на торгових платформах XM. Ви можете торгувати такими популярними брендами, як Apple, Alibaba, AT&T, Coca-Cola, Burberry, Adidas та багатьма іншими.

XM забезпечує торгівля CFD на акції за конкурентними спредами, а клієнти можуть отримувати дивіденди на деяких акціях. Брокер також пропонує кредитне плече, яке залежить від юрисдикції. 

Фондові активи:600+
кредитне плече:До 1:1000
спреди:Починаючи з 0,1 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Енергетичні CFD

Середня енергія розповсюджується на XM
Середня енергія розповсюджується на XM

Енергії є входять до продуктової лінійки брокера і доступні для торгівлі CFD. XM пропонує такі популярні ринки в цій категорії, як нафта Brent, лондонський газ, природний газ, проміжна нафта West Texas (WTI) та інші.

Енергетичні активи:5+
кредитне плече:До 1:1000
спреди:Починаючи з 0,03 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Комісії за торгівлю – скільки коштує торгівля на XM?

Торгові комісії та умови брокера XM
XM пропонує спреди від 0 пунктів

Торгові збори на XM залежно від типу облікового запису. У ціноутворенні брокер використовує комісійну та безкомісійну структуру. Змінні спреди застосовуються до всіх рахунків, що дозволяє знижувати комісії якомога нижче під час активної ринкової активності. 

Є мікрорахунки та стандартні без комісії, з мінімальним спредом 1,0 пункту. Комісія вбудована в націнку, тому всі торгові витрати включаються в спред.

The наднизький обліковий запис також має нульовий тип комісії але спреди починаються від 0,6 пункту на всіх основних ринках. Спред на рахунку акцій залежить від основної біржі. Комісія в розмірі $3,5 застосовується за один лот, що торгується на кожній стороні. Ця плата трохи перевищує середню вартість $3 на ринку.

XM також пропонує a Нульовий рахунок, де спреди починаються від 0,0 пунктів. Цей тип облікового запису доступний лише в певних регіонах, наприклад у юрисдикціях, які регулюються FCA та CySEC. Стягуються комісії.

XM також стягує комісію за обмін, які змінюються залежно від активів і процентних ставок.

Ось огляд інших комісій на XM:

Комісія:Інформація:
Комісії за своп для відкритих угод:Для готівкових інструментів застосовуються комісії за продовження. Натомість ф’ючерсні продукти мають дату закінчення терміну дії, для них не стягується комісія овернайт.
Плата за обслуговування:$15 одноразова плата за обслуговування стягується після 90 днів бездіяльності.
Плата за неактивність:$5 на місяць після 90 днів бездіяльності. Якщо вільний баланс дорівнює нулю, плата за неактивність не стягуватиметься.
Комісія за депозит:Без комісії за депозит.
Комісія за зняття:Без комісії за зняття.
Комісія за ринкові дані:Відсутність комісій за ринкові дані.

Тест і огляд торгових платформ XM

Доступні торгові майданчики брокера XM
Доступні торгові майданчики брокера XM

XM працює a бізнес-модель дилінгового бюро, що забезпечує виконання всіх угод. Трейдерам гарантована ліквідність для всіх їхніх угод завдяки нульовим котируванням брокера та політиці відмови. 

XM надає ці послуги на власній веб-платформі і MetaTraders 4 і 5. Вони доступні в різних версіях і операційних системах. Нижче ми ділимося результатами наших тестів торгових платформ XM:

MetaTrader 4

Платформа XM MetaTrader 4 WebTrading
Платформа XM MetaTrader 4 WebTrading

MetaTrader 4 XM пропонує стандартні інструменти, доступні в торговому програмному забезпеченні. Включено понад 50 інструментів і індикаторів для створення діаграм. Платформа дозволяє створювати індикатори. Експерти ввімкнені в MT4 XM. 

XM зберігає MT4 зручний інтерфейс. Користувачі можуть легко знайти ключові функції на інформаційній панелі. Оновлення ринку та статистичні дані можна переглянути у верхній частині, що робить їх легко доступними для торгівлі.

Ти можеш переглядати історію торгів і керувати нею. Сповіщення електронною поштою також відображаються внизу, показуючи важливі повідомлення від брокера про ринкові умови. Однак торгівля CFD на акції недоступна на MT4.

MetaTrader 5

Огляд приладової панелі та діаграми XM MetaTrader 5
Огляд приладової панелі та діаграми XM MetaTrader 5

Трейдери можуть отримати доступ до всіх функцій MT4 і багато іншого на цій платформі. Додаткові 300 CFD на акції можна торгувати на MT5 XM. 

Пропозиції MT5 більше 80 інструментів технічного аналізу і кілька типів ордерів, включаючи трейлінг-стоп і відкладені ордери. 

XM WebTrader

XM WebTrader на ноутбуці

WebTrader 4 є доступний на Windows або Mac. Трейдери можуть отримати доступ до всіх лінійок продуктів брокера зі спредами від 1,0 пункту.

The також включена функція новин ринку разом із майже всіма інструментами на MetaTrader 4 і 5. Єдиними відсутніми функціями є експертні радники (EA) і функції соціальної торгівлі. 

MetaTrader 4 Багатотермінальний

Мультитермінальна платформа XM MT4 на робочому столі

Багатотермінальні платформи XM дозволяють керувати кількома рахунками в одному торговому терміналі. Це означає, що ввійти в ці облікові записи легше за допомогою одного імені користувача та пароля. 

Мультитермінал підтримує понад 120 акаунтів з усіма корисними інструментами, включаючи кілька типів ордерів, індикаторів тощо. Ви можете керувати всіма своїми торговими рахунками на одній платформі, і угоди виконуються протягом секунди.

Доступність індикаторів і діаграм на XM

Доступність індикаторів і діаграм на XM MetaTrader 5

Трейдери можуть використовувати понад 80 технічних індикаторів і 40+ аналітичних об'єктів, включаючи інструменти для малювання. Платформи, особливо MT5, дозволяють переглядати кілька графіків одночасно. 

XM також пропонує свої внутрішні трендові індикатори, включаючи річки, аналізатор, індикатори ADX і PSAR.

Це вдосконалені інструменти з такими функціями:

  1. Забезпечте глибоке розуміння напрямку ринку
  2. Показати точки консолідації 
  3. Пропонує найкращі інструменти для обміну в певний час.

Мобільна торгівля через додаток XM

XM App dashboard on для iPhone

XM не має власної програми, але пропонує мобільну торгівлю на MT4 та MT5. Цю програму можна завантажити з магазинів Apple або Google Android.

Торгівля в мобільних додатках є не обмежений, оскільки доступні всі основні функції та інструменти. Дизайн стандартний і простий, що робить його простим у використанні.

Трейдери можуть доступ до 30 технічних індикаторів і трьох діаграм. Звіти про аналіз ринку також доступні для перегляду; користувачі можуть відкривати, закривати та контролювати угоди на ходу. Єдиним обмеженням є розмір дисплея через менший екран.

Огляд мобільної торгівлі:

  • Простий і зручний дизайн
  • Три типи діаграм і 30 технічних індикаторів 
  • Включає інструменти аналізу ринку
  • Доступно в магазинах Google і Apple

Як торгувати на платформі XM (навчальний посібник)

Як відкривати угоди на платформі XM MetaTrader 5
Як відкривати угоди на платформі XM MetaTrader 5

Як зазначалось, XM пропонує кілька торгових платформ. Якщо ви можете використовувати MT4 або MT5, то торгувати на інших буде досить легко, оскільки вони містять лише незначні відмінності.

Тому перше, що потрібно зробити перед торгівлею, це отримати освіту на будь-якому 1ТП21Ц, бажано MT5. Дізнайтеся про основні інструменти для успішної торгівлі та дослідіть різні класи активів XM, щоб визначити найкращий.

на щастя, XM містить відеоуроки та статті, які пропонують цінну інформацію про платформи, індикатори та способи їх використання. Скористайтеся перевагами цих ресурсів і дізнайтеся про торгове середовище, перш ніж почати.

Отримавши освіту, наступне – отримати програму. Якщо ви віддаєте перевагу торгівлі в Інтернеті, це теж добре. Для мобільної торгівлі потрібно завантажити потрібну програму та ввійти у свій торговий обліковий запис. 

Увійшовши в систему, клацніть піктограму меню та виберіть ЦИТУВАТИ, щоб відобразити список активів і ціни аск-бід. Якщо вибраного ринку немає в списку, ви можете додати його, натиснувши кнопку «ДОДАТИ» або «плюс». Виберіть клас активів і виберіть ринок, щоб додати його до списку котирувань.

Відкрийте нову угоду, натиснувши на ринок, наприклад, EURUSD. Натисніть на Новий порядок і виберіть свою позицію. Заповніть такі деталі, як розмір контракту та кредитне плече. Не забудьте встановити лімітні замовлення; тобто стоп-лосс. Натисніть OK, підтвердьте деталі та оформіть обмін.

Як торгувати на форекс на XM

Як торгувати на форекс на торговій платформі XM (MT4 WebTrader)

Форекс - це а звичайний ринок, особливо для нових інвесторів. Нестабільність і високий ліквідність зробити його найкращим вибором для більшості інвесторів. XM пропонує доступ до торгівлі понад 50 парами на цьому ринку. Тож у вас буде життєздатний вибір між основними, другорядними та екзотичними валютними парами.

Найважливіше, що потрібно зробити перед торгівлею на форексі, це виберіть бажані валютні пари. Деякі ринки є більш ліквідними та легшими для торгівлі, ніж інші. Тому вибір відповідної пари є важливим для прибуткової торгівлі.

Маска замовлення XM MT4 WebTrader

Вибравши свої ринки, виконайте такі кроки, щоб торгувати на форекс:

  1. Освіта та аналіз ринку 

Як зазначалось, Вивчення бажаного ринку є ключем до прибуткової торгівлі. Відсоткові ставки, інфляція, політична й економічна ситуація зазвичай впливають на обмінні курси валют. Вивчення стану цих елементів може допомогти вам правильно передбачити, підніметься або впаде обмінний курс. Різні інструменти аналізу на торгових платформах є корисними для цієї мети. Базові знання ринку надзвичайно важливі для успішної торгівлі.

  1. Виберіть торгову стратегію 

Торгова стратегія повинна передбачає встановлення ваших торгових цілей і правил. Вирішіть, як і коли ви будете входити в торгівлю і виходити з неї. Визначте свої рівні ризику та місце розміщення лімітних замовлень. В Інтернеті є численні торгові стратегії та посібники. Але розробка особистого плану, заснованого на ваших цілях і обраному ринку, дозволить вам торгувати більш впевнено.

XM MT5 - діаграма Форекс з індикаторами
Обов’язково використовуйте торгові індикатори для отримання найкращих результатів
  1. Практика у віртуальному середовищі 

Брати перевага безкоштовної демонстраційної пропозиції брокера, щоб перевірити свій підхід і попрактикуватися в торгівлі. Ви можете змінити свій стиль на основі результатів. Попрактикуючись на демонстрації, ви зможете здобути впевненість у виході на ринок.

  1. Увійдіть і оформіть торгівлю

Після приходить практика фактична торгівля на реальному рахунку. Увійшовши в систему, виберіть обрану пару форекс зі списку. Виберіть угоду, в яку хочете вступити, купити чи продати. Введіть деталі, включаючи розмір лота та кредитне плече, і додайте коментар, якщо необхідно. Введіть ордери стоп-лосс або тейк-профіт. Перегляньте деталі та оформіть угоду.

Як торгувати криптовалютами на XM

Переваги торгівлі криптовалютами з XM

Криптовалютами можна торгувати двома різними способами. Ви можете торгувати фактичним активом, купуючи його на біржовій платформі та перепродаючи, коли ціна підвищиться. Для цієї форми потрібен цифровий гаманець, який може надати брокер.

Інший спосіб - торгівля через контракт на різницю (CFD). За допомогою цього методу ви не володієте активом і, отже, не можете тримати його в гаманці. Ви просто робите ставку на підвищення та падіння ціни. 

XM пропонує криптовалютну торгівлю CFD, що дозволяє торгувати більш ніж 30 парами. Тут застосовуються ті самі рекомендації для форекс. Дослідження ринку навіть важливіше, оскільки віртуальні валюти відчувають більшу волатильність, ніж інші активи.

Основними елементами, що впливають на рух цін на криптовалюту, є:

  • Висвітлення в ЗМІ 
  • Ринкові настрої
  • Урядові постанови 
  • Рівень прийняття або прийняття

Тому так і є варто звернути увагу на ці напрямки як тільки ви виберете криптоактиви для торгівлі. Ціни на криптовалюту можуть коливатися між двома крайніми точками протягом короткого періоду. Таким чином, волатильність висока, а також потенціал для великих прибутків або збитків. Суворий торговий план і ретельна стратегія необхідні, якщо ви хочете отримати прибуток.

Щоб торгувати на криптовалютному ринку, після входу в систему виконайте такі дії:

  1. Виберіть активи на інформаційній панелі. Клацніть вкладку перегляду ринку та виберіть символи. 
  2. Виберіть криптовалюту та виберіть вибрані пари, щоб додати їх до котирувань. 
  3. Натисніть на пару, якою ви хочете торгувати, у списках котирувань, наприклад, BTCEUR, і виберіть КУПИТИ або ПРОДАТИ. 
  4. Введіть деталі замовлення, включаючи лімітні та ринкові замовлення, якщо це можливо. Додайте коментар, якщо бажаєте вести детальні торгові записи. 
  5. Перегляньте замовлення та оформіть обмін.

Як торгувати акціями на XM

Переваги біржової торгівлі на XM

Торгівля або інвестиції в акції дозволяють вам власні частки в компаніях. Є можливість заробити за рахунок дивідендів і підвищення або зниження ціни. Як і криптовалюти, їх можна купувати та зберігати. Або ви можете спекулювати на їхніх цінах через CFD. 

XM пропонує торгівлю акціями CFD, з понад 600 акцій окремих компаній для торгівлі. Або ви можете торгувати індексами, які складаються з групи акцій. Акції є одними з найбільш популярних ринків завдяки своїм можливостям. Дослідження та аналіз можуть допомогти вам вирішити, з якого типу акцій компанії краще почати.

Як і інші класи активів, базові знання про цей ринок необхідні, якщо ви бажаєте досягти успіху. На ціни акцій впливають різні фактори, включаючи фінансовий стан компанії та її результативність на ринку. 

Генерал показники галузі також впливають на ціни акцій компанії. Наприклад, якщо технологічна галузь не йде так добре через економічну кризу, це відобразиться на курсах акцій технологічних компаній. Ринкові настрої та рейтинги клієнтів також можуть спричинити різний рух цін. По суті, аналіз компанії, у яку ви хочете інвестувати, є важливою частиною торгівлі акціями.

Завдяки дослідженням ви можете вибрати найкращі точки входу та виходу і отримувати прибуток.

Виконайте наведені нижче дії, щоб здійснити торгівлю акціями:

  1. На інформаційній панелі торгової платформи натисніть активи та виберіть акції
  2. У списку виберіть символ акцій, щоб додати їх до списку котирувань. Наприклад, BABA є символом Alibaba.
  3. У списку котирувань виберіть актив і виберіть «Купити» або «Продати».
  4. Введіть дані транзакції та встановіть необхідні ліміти 
  5. Перегляньте деталі та оформіть угоду

Як відкрити торговий рахунок XM

Як відкрити торговий рахунок на XM

Це займає 2 хвилини або менше, щоб відкрити торговий рахунок з XM. Просто відвідайте веб-сайт брокера та натисніть «Відкрити рахунок», яке відображається жирним шрифтом на головній сторінці. 

Після завантаження реєстраційної форми дотримуйтесь інструкцій і введіть необхідні дані. До них належать повне ім’я, номер телефону, адреса електронної пошти, країна та тип облікового запису. 

Форма реєстрації рахунку на XM

Виберіть MT5, якщо ви плануєте торгувати акціями з брокером. Актив недоступний на MT4. Натисніть «Продовжити», щоб перейти до наступної сторінки. Брокер запросив би більше особистих даних і торгових цілей у цій формі. 

Форма реквізитів торгового рахунку на XM

Вам потрібно буде введіть свою дату народження та домашню адресу і відповісти на запитання про ваш статус зайнятості, дохід і досвід торгівлі. Зауважте, що дані, які ви надаєте, мають збігатися з інформацією у ваших ідентифікаторах та інших необхідних документах. 

Заповнивши необхідну інформацію, виберіть надійний пароль облікового запису. Підтвердьте свою згоду з умовами обслуговування брокера, установивши прапорець, а потім натисніть «Відкрити реальний рахунок».

Вам доведеться підтвердити адресу електронної пошти. Брокер також запитає деякі документи для підтвердження вашої особи. Перевірте свою електронну пошту, щоб отримати посилання для підтвердження та подальші інструкції щодо надсилання документів для підтвердження.

Типи рахунків XM 

Огляд типів торгових рахунків на XM

Пропозиції XM п'ять типів облікових записів, які дозволяють вибрати відповідний на основі ваших торгових цілей і бюджету. Вони включають мікро-, стандартні, ультра-низькі, нульові XM і акції. Нижче ми ділимося оглядом кожного типу:

Мікро рахунок

Технічні характеристики мікрорахунку XM

Мікро рахунок є підходить для тестування живого ринку. Він вимагає мінімального депозиту $5 і доступний у всіх регіонах, у яких працює XM. Акаунт дозволяє торгувати мінімальними розмірами лотів. Ось чому це чудова заміна безкоштовної демонстрації, якщо ви віддаєте перевагу виконувати тести та тренуватися на реальному обліковому записі. Кредитне плече 1:30 доступне для цього рахунку, якщо ви перебуваєте в ЄС. Ті, хто не входить до ASIC і регуляторних регіонів ЄС, можуть отримати кредитне плече до 1:500.

Стандартний рахунок

Технічні характеристики рахунку XM Standard

Стандартний рахунок - це a без комісії та доступний у всіх регіонах. Обліковий запис ідеально підходить для новачків і пропонує всі торгові активи XM. Спред на цьому рахунку є плаваючим і починається від 1,0 пункту. Трейдери можуть отримати кредитне плече до 1:500, залежно від правил регіону. Рекомендований мінімальний депозит для стандартного рахунку становить $100.

Наднизький рахунок

Технічні характеристики рахунку XM Ultra Low

XM ultra-low account схожий на мікро але доступний лише для клієнтів з Австралії. Мінімальний депозит також становить $5, але плаваючі спреди починаються з 0,6 пункту, що є нижчим, ніж мікро, який починається з 1,0 пункту. Це рахунок без комісії, як і мікро, а максимальне кредитне плече становить 1:30.

XM нульовий рахунок 

Технічні характеристики нульового рахунку XM

The нульові облікові записи доступні лише в юрисдикціях, які регулюються FCA та CySEC. Це рахунок із нульовим спредом і комісією $3,5 за кожну торгувану сторону. Обліковий запис надається з безкоштовним VPS і кредитним плечем до 1:30. Мінімальний депозит для нульового рахунку становить $100.

Акціонерний рахунок

Реквізити рахунку XM Shares

Як випливає з назви, рахунок акцій призначений для торгівлі CFD на акції/акції. Клієнти, які торгують на глобальних ринках XM, у регіонах, що регулюються ASIC, можуть використовувати цей обліковий запис. Спред і комісія змінюються залежно від активу та базової біржі. Бонуси не застосовуються до цього рахунку, а хеджування заборонено. Обліковий запис доступний лише на MT5.

Ці рахунки мають Iсламські варіанти для бажаючих торгувати за мусульманськими законами. Також надається безкоштовна демонстрація.

Використання будь-який із цих облікових записів, крім демонстраційного, вимагає фінансування. Ви повинні додати принаймні мінімальний депозит, перш ніж торгувати в реальному часі. 

Чи можете ви використовувати демо-рахунок на XM?

Як відкрити демо-рахунок на XM

Так. XM пропонує a безкоштовний демо-рахунок для відвідувачів щоб перевірити його послуги або практикувати торгівлю.

Брокер допускає клієнтів доступ до цього безкоштовного облікового запису на необмежений період. Ви можете мати кілька демонстраційних облікових записів, використовуючи одну адресу електронної пошти, і кожен тип облікового запису має демонстраційну версію, окрім облікового запису для акцій. 

Тож клієнти можуть перевірте всі типи рахунків перед тим, як торгувати в реальному часі. Цей віртуальний рахунок є копією реального ринкового середовища. Це можливість заздалегідь перевірити всі техніки та стилі торгівлі. Це дозволяє вам побачити послуги брокера перед реєстрацією.

Як увійти у свій торговий рахунок XM

Як увійти в торговий рахунок XM

Клієнти можуть увійдіть, щоб торгувати в мобільному додатку або комп’ютері. Обидві версії однакові, вимагають ідентифікатора користувача та пароля.

Введіть свою електронну пошту в стовпці ID користувача і в наступному рядку введіть пароль. Натисніть увійти, щоб відкрити сторінку торгового облікового запису.

Форма входу брокера XM

Якщо у вас проблеми з паролем, натисніть кнопку «Забули пароль». і дотримуйтесь інструкцій, щоб скинути пароль. 

Якщо ви додали a 2-етапна аутентифікація, введення вашого ідентифікатора та пароля перенаправить вас на сторінку для повторного підтвердження входу. 

Дотримуйтесь інструкцій щоб завершити, ввівши необхідний код для запуску сторінки облікового запису.

Перевірка: що вам потрібно і скільки часу це займе?

Верифікаційні вимоги брокера XM

Вимоги для підтвердження особи на XM:

  1. Національне посвідчення особи
  2. Підтвердження адреси POA.

Національне посвідчення особи будь-якого типу виданий урядом вашої країни. Також може бути достатньо водійського посвідчення. Підтвердженням адреси є будь-який останній рахунок за комунальні послуги з адресою вашого проживання. Також приймається виписка з банківського рахунку або кредитної картки. 

Верифікаційні вимоги (ID номер) брокера XM

Брокер зазвичай надсилає інструкції щодо завантаження цих документів. Вкладка завантаження документів відображається на інформаційній панелі торгової платформи. 

Перевірка може зайняти від одного до трьох робочих днів. Брокер повідомить вас, коли він буде завершений.

Доступні методи оплати для депозиту та зняття

XM забезпечує різні варіанти за допомогою якого клієнти можуть вносити та знімати зі своїх рахунків. 

Ці методи включають:

  • Банківські перекази 
  • Кредитні та дебетові картки, зокрема Visa, Maestro, MasterCard, Visa Electron і UnionPay.
  • Електронні гаманці, такі як Neteller, Sticpay, Skrill, Moneybookers і WebMoney.

Деякі способи оплати миттєві, тоді як інші можуть зайняти від кількох годин до днів, щоб відобразити їх. Депозити, як правило, миттєві, якщо ви використовуєте основні картки або варіанти електронного гаманця.

The метод банківського переказу є найповільнішим і може знадобитися до 5 робочих днів, щоб кошти дійшли до іншої сторони. Це стосується незалежно від того, вносите чи знімаєте ви з торгового рахунку. 

Використання деяких дебетових карток, наприклад UnionPay, може зайняти від кількох годин до днів. Але це набагато швидше, ніж банківські перекази. 

Як внести гроші – пояснюється мінімальний депозит

Як внести гроші на XM

Виконайте такі дії, щоб внести гроші на свій торговий рахунок:

  1. На верхній сторінці інформаційної панелі натисніть вкладку депозиту
  2. Виберіть спосіб оплати, який ви бажаєте використовувати, наприклад, Visa, Skrill тощо.
  3. Заповніть реквізити рахунку, який ви хочете дебетувати
  4. Перегляньте введену інформацію та введіть пароль облікового запису 
  5. Натисніть OK, щоб розпочати передачу 
Доступні методи оплати для депозитів на XM

Як згадувалося, депозит здійснюється миттєво за допомогою більшості доступних методів. XM не стягує плату за послугу, але платіжна компанія або банк можуть вирахувати мінімальну суму як свою комісію. Якщо ви виберете банківський переказ, депозит відобразиться на вашому торговому рахунку протягом кількох днів. 

Переконайтеся, що у вас є перераховано принаймні необхідний мінімальний депозит. Для торгівлі на платформах XM потрібна мінімальна сума $5. Таким чином, передача має бути $5 і вище. 

А $100 мінімальний депозит рекомендовано для стандартних і нульових облікових записів. Але нижче цієї суми, не менше $5, прийнятно. 

Депозитні бонуси на XM

XM не пропонує депозитних бонусів але надає новозареєстрованим клієнтам бонус $30. Цей кредит призначений для тестування РЕАЛЬНОГО облікового запису перед поповненням його для торгівлі. Застосовуються положення та умови, і зняття цього бонусу не дозволяється. (Цей бонус недоступний для трейдерів EAA)

Виведення – як вивести свої гроші на XM

Як вивести гроші на XM

Виконайте наведені нижче дії, щоб перевести свій прибуток з торгового рахунку:

  1. На інформаційній панелі клацніть вкладку зняття з опції меню коштів
  2. Виберіть потрібний спосіб оплати
  3. Заповніть необхідну інформацію про обліковий запис у формі запиту
  4. Переконайтеся, що дані правильні, і натисніть «Надіслати».

Брокер починає обробку виведення на кредитувати рахунок отримувача. Але це може зайняти більше часу, ніж депозити, незалежно від використовуваного способу оплати. Однак деякі займають більше часу, ніж інші.

У цьому випадку метод із найдовшим часом — варіанти оплати карткою. Зняття коштів може зайняти до одного тижня або довше за допомогою цієї опції. Найкращий спосіб оплати для зняття коштів – це електронні гаманці, обробка яких може зайняти від 24 годин до 3 днів.

Підтримка клієнтів трейдерів 

Розділ підтримки брокера XM

XM забезпечує послуги підтримки клієнтів кількома мовами, і ви можете зв’язатися з ними по телефону, у чаті або електронною поштою. 

Підтримка доступна цілий день, щодня (24/7), а номер телефону підтримки залежить від вашого місцезнаходження. Для регіонів, які регулюються IFSC, телефон підтримки: +501 223-6696

Інші юрисдикції мають різні номери гарячої лінії. З ними можна зв’язатися електронною поштою [email protected].

Номер служби підтримки клієнтів:Електронна пошта:Живий чат:Наявність:
+501 223-6696[email protected]Так, в наявності24/7

Навчальний матеріал – Як навчитися торгувати за допомогою XM

Навчальні відео брокера XM

XM освітні ресурси є кращі, ніж у середніх брокерів у галузі. По-перше, його безкоштовна демонстрація доступна для всіх версій облікових записів. Це дозволяє користувачеві практикувати торгівлю на різних пропозиціях облікових записів.

Брокер також надає навчальні посібники для початківців, вебінари, відео YouTube і живі курси для трейдерів усіх рівнів. Відвідувачі веб-сайту та наявні клієнти можуть отримати доступ до цих освітніх ресурсів.

Крім того, є функція відео цінна інформація про торгові стратегії, управління грошима, тренінги з технічного та фундаментального аналізу та торгівлю на форекс

Додаткові збори 

XM не стягує жодних інших неторгових комісій. За депозити та зняття коштів не стягуються комісії, а неактивні рахунки не штрафуються. 

Доступні та заборонені країни 

XM є доступний майже в усіх країнах і регіонах, за винятком обмежених зон, таких як Іран і Північна Корея. Через правила XM також не може пропонувати свої послуги клієнтам із США, Нової Зеландії, Канади, Ізраїлю та Китаю.

Висновок – XM – надійний брокер, який пропонує хороші умови

Нагороди XM

Наші результати показують, що XM є a порівняно чудовий вибір для трейдерів будь-якого рівня. Початківці можуть легко отримати торгові знання та навички з його навчальних ресурсів. Досвідчені трейдери також можуть вдосконалити свої знання.

Однак пропозиції активів брокера нижчі, ніж у конкурентів, і комісія може бути нижчою. Але враховуючи нульові неторговельні комісії, популярні пропозиції активів і багаті функції платформи, ми можемо рекомендувати XM трейдерам з кількома активами по всьому світу.

Часті запитання (FAQ) про XM:

Чи є XM шахрайством?

№ XM є добре регульованим брокером, який працює з кількома ліцензіями від провідних фінансових організацій. XM регулюється FCA, ASIC, CySEC і DFSA. Ці ліцензії підтверджують, що брокер є законним і пропонує послуги стандартної якості. 

Чи можна заробити на платформах XM?

Торгівля ризикована і вимагає базових знань фінансового ринку. Ви можете заробляти гроші на платформі XM, якщо ви належним чином ознайомитеся з активом, яким хочете торгувати. Прибуткова торгівля вимагає хорошого аналізу ринку та найкращих торгових стратегій. 

Чи можна довіряти XM?

Так. XM розпочав роботу в 2009 році і зараз має понад 5 мільйонів активних клієнтів у всьому світі. Це означає, що компанія надійна, а її платформи безпечні. Вони працюють з ліцензіями найвищого рівня, які забезпечують захист клієнтів. Також пропонується страхування та захист від негативного балансу. 

Який мінімальний депозит XM?

Мінімальний депозит XM становить $5. Але мінімальний депозит $100 рекомендований для стандартного та нульового рахунку. 

Скільки коштує XM за виведення?

безкоштовно. XM не стягує плату за зняття коштів. Будь-яка комісія, що стягується за цю послугу, надходить від постачальника платіжних послуг.

Які торгові комісії XM?

Середній спред на платформі XM становить 1,7 пункту на стандартному рахунку. На цьому рахунку немає комісійних. Типовий спред на нульовому рахунку становить 0,6 пункта, а комісія становить $3,5.

Який тип брокера XM?

XM — це онлайн-брокер MetaTrader, який пропонує виконання торгів ECN і STP. Брокер добре регулюється провідними глобальними організаціями та обіцяє сувору заборону рекотирування та торгівлю без відхилення на всіх типах своїх рахунків. Типи рахунків XM дозволяють торгувати відповідно до бажаної комісії та типу виконання. Ви також можете торгувати мікролотами з низькими спредами та без комісії. 

Як покласти гроші на рахунок XM?

Увійдіть у торговий рахунок і натисніть «Депозит» на інформаційній панелі. XM пропонує різноманітні методи оплати, за допомогою яких ви можете переміщувати кошти на платформи та з них. Виберіть потрібний варіант і дотримуйтесь інструкцій. Заповніть необхідні дані та надішліть, натиснувши Готово. Якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться зі службою підтримки через чат, електронну пошту чи телефон.

Який обліковий запис XM найкращий?

Найкращий рахунок XM залежить від ваших цілей і торгового плану. XM пропонує рахунки без комісії та на основі комісії. Спред значно нижчий на рахунку на основі комісії, але накопичується комісія $3,5 на кожну сторону. Мікрорахунок також доступний, якщо ви торгуєте невеликими розмірами контрактів.