12345
5 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд IG: реєструватися чи ні? – Брокерський тест для трейдерів

  • Регулюється FCA, NFA та AFSL
  • Чудові навчальні засоби
  • Доступно понад 17000 ресурсів
  • MetaTrader 4, IG App, ProRealTime, L2 дилер
  • Безкоштовний демо-рахунок

Інтернет переповнений онлайн-брокери надання доступу до торгівлі. Інвестори мають великий пул брокерські контори на вибір. Але зробити вибір може бути важко, оскільки всі брокери стверджують, що вони найкращі. 

Інвестори повинні визначитися зі своїми торгові цілі перш ніж знайти брокера, профіль якого їм підходить. Належне регулювання, хороші умови торгівлі та конкурентоспроможні комісії є основними цілями, на які дивляться більшість інвесторів. Багато онлайн-брокерських компаній стверджують, що відповідають цим критеріям, але ретельне розслідування виявляє шахрайських брокерів, які не мають фальшивих правил. Інші мають належні ліцензії, але з умовами торгівлі, які не варто розглядати.

Ця стаття ретельно оглядає одна з відомих брокерських компаній на ринку, IG Group (Індекс золота інвестора). Ми пояснюємо все, що вам потрібно знати про брокера, включно з тим, хто він, комісії, платформи, правила тощо. Прочитавши огляд, ви зможете визначити, чи відповідають послуги брокера вашим потребам.

Офіційний сайт брокера IG
Офіційний сайт брокера IG

Що ви прочитаєте в цьому пості

Що таке IG? – Короткі факти про компанію

Група IG є міжнародна фінансова компанія, що пропонує онлайн-брокерські послуги. Заснована в 1974 році, IG була першою, хто запровадив ставку на спред на фінансових ринках. Ця концепція поступилася місцем онлайн-торгівлі, якою ми її знаємо сьогодні. Роздрібні інвестори можуть отримати доступ до різних ринків через IG, включаючи акції, форекс, CFD, товари, криптовалюти, індекси та фінансовий спред-беттинг.

IG має офіси в дев'ятнадцяти країнах. До них належать такі ключові фінансові регіони, як Велика Британія, США, Японія, Австралія та Сінгапур. Компанія відкрито зареєстрована на Лондонській фондовій біржі. IG працює за ліцензіями з цих і інших регіонів, включаючи Південну Африку, Нову Зеландію та Бермудські острови. 

Понад 240 000 інвесторів мають активні рахунки у брокера. Клієнти з усього світу можуть торгувати з компанією, яка отримала нагороди.

Факти про торгову платформу IG

Огляд компанії:

  • Заснована в 1974 році
  • Головний офіс знаходиться у Великобританії 
  • Котирується на Лондонській фондовій біржі з символом LON: IGG
  • Дев'ятнадцять філій в Європі, Америці, Африці та Азії.
  • 240 000+ клієнтів з активними обліковими записами 
  • Кілька нагород і визнання
  • Річний дохід до 800 мільйонів фунтів стерлінгів

Правила – Чи регулюється IG? де Як працює регулювання?

Як зазначалося, компанія має фіз присутність у кількох глобальних фінансових регіонах. Ці місця потребують ліцензії на роботу в межах своїх кордонів. IG регулюється в Японії, Південній Африці, Сінгапурі, США, ЄС, Австралії, Новій Зеландії тощо.

Група IG - це a Лондонська фінансова установа працює за ліцензією Великобританії Орган фінансового контролю FCA.

Офіційний логотип Управління фінансового контролю (FCA)

Деякі з цих регіонів потрібні різні ліцензії для різних ринків. Наприклад, JFSA Японії регулює торгівлю валютою та цінними паперами. В одній юрисдикції органи, які регулюють товари та деривативи, є різними. Тому брокери повинні отримати від них ліцензії авторизації для надання цих послуг. IG має три регулятивні ліцензії в Японії. Тому компанія має ліцензію пропонувати послуги онлайн-торгівлі на різних ринках.

Офіційний логотип агентства фінансових послуг Японії

У Швейцарії IG працює як a банк і брокер з цінних паперів. Таким чином, брокер має ліцензію FINMA та пропонує банківські послуги та послуги онлайн-торгівлі CFD.

Офіційний логотип Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (ASIC)

Усі регулятори змушують суворе дотримання задоволеності клієнтів, безпека активів клієнтів і чесність угод. Вони контролюють роботу брокера, щоб забезпечити прозорість і професіоналізм. 

Офіційний логотип BaFin

Нижче наведено список усіх регулюючих органів, які контролюють роботу IG у всьому світі:

Заходи безпеки трейдерів і ваших грошей

Нагороди ig.com і заходи безпеки

1ТП70Т жорстко регулюється, з шість регуляторів першого рівня нагляд за його операціями. Вони мають ліцензії в ЄС, Великобританії та США. Ці фінансові органи вищого рівня вимагають суворого дотримання політики, яка забезпечує справедливість і сприятливі результати для трейдерів

IG, відповідно до нормативних протоколів, повинен відокремити кошти клієнтів від свого рахунку в разі банкрутства. Правила також забезпечують участь брокера в схемах компенсації. Такі схеми дозволяють трейдерам без проблем отримувати фінансову компенсацію, якщо виникне така потреба. 

IG забезпечує a Захист від негативного балансу. Ця послуга гарантує, що ваш торговий рахунок ніколи не потрапить у мінус. Хоча правила деяких регіонів не передбачають захисту від негативного балансу. Таким чином, послуга доступна не в усіх юрисдикціях, де працює брокер. 

Як публічна компанія, клієнти можуть отримати доступ до своїх фінансових записів і сили в будь-який час. Легко визначити, добре йде компанія чи ні. Ви можете дізнатися, перевіривши вартість акцій на фондовому ринку.

Ліцензії також змушують компанію дотримуватись законів про захист даних. Ці закони гарантують, що інформація клієнтів зашифрована на його платформах. IG вважається одним з найбезпечніших брокерів. Вони прослужили майже п’ять десятиліть і заслужили міцну репутацію. Трейдери вважають їх надійними фінустановами.

Огляд пропозицій і умов торгівлі IG

Переваги онлайн-брокера ig.com
Торгові умови та пропозиції

IG забезпечує доступ до торгівлі на більш ніж 16 000 ринках, включаючи похідні інструменти та акції. Нижче ми розглядаємо ринкову пропозицію брокера:

Валютні пари

Спред для торгівлі на форекс на IG

Пропонується понад 90 пар форекс на торгових платформах IG. Клієнти можуть вибрати між основними, другорядними або екзотичними. Це такі унікальні пари, як NZDEUR, NOKJPY, USDSGD, NZDCHF тощо. Усі основні кроси також доступні для торгівлі, включаючи EURUSD, GBPUSD, USDJPY тощо.

Трейдери можуть спекулювати на цих активах через брокера CFD і типи облікових записів DMA. Кредитне плече 200:1 доступне для торгівлі на форексі, а спреди починаються від 0,6 пункту з нульовою комісією. Такі основні пари, як EURUSD, GBPUSD і USDJPY, доступні для торгівлі у вихідні дні. Хоча будьте готові платити вищі спреди в ці дні.

Валютні пари:90+
кредитне плече:До 1:200
Торгові витрати:Середні спреди починаються від 0,85 пунктів для валютних пар
Виконання:Миттєво
Наявність:У години роботи валютного ринку

Товари 

Спред для товарів на IG

Інвестори можуть отримати доступ як тверді, так і м'які товарні ринки на платформах IG. Доступно до 35 товарів, включаючи золото, залізо, срібло, нікель, мідь тощо. До м'яких належать олія, цукор, пшениця, какао, апельсиновий сік, жива худоба, кава та ін.

Товарні ETF та акції також доступні для торгівлі. Комісії залежать від обраного вами ринку, але здебільшого включені в спреди. До деяких товарних акцій застосовуються комісії.

Товарні активи:35+
кредитне плече:До 1:20
Торгові витрати:Спред від 0,6 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Акції

Комісія за CFD на акції на ig.com

На торговій платформі IG розміщено понад 10 000 глобальних акцій, хоча деякі з них пропонуються лише на CFD. Доступні акції відомих компаній, таких як Netflix, Tesla, Facebook, Amazon тощо. Клієнти, які використовують обліковий запис DMA брокера та дилерську платформу L2, можуть торгувати цими акціями та отримувати прямих торгових керівників у кількох ліквідність басейни. Однак комісія за торгівлю може бути вищою. Найвище запропоноване кредитне плече становить 10:1. Комісія за угоду становить мінімум 0,5%, залежно від активу та регіону.

Поділитися активами:10000+
кредитне плече:До 1:20
Торгові витрати:Витрати на торгівлю різняться залежно від типу акцій і розміру угоди
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Індекси

ig.com Індексні спреди

IG надає доступ для спекуляцій на до 80 індексів, включаючи всесвітньо популярні, такі як DAX30, Nasdaq, Уолл-Стріт, FTSE100, Гонконг HS50 тощо. Інвестори можуть торгувати іншими унікальними індексами, такими як Emerging Markets Index та Crypto 10 Index. 

Можлива торгівля у вихідні дні для деяких основних фондових індексів. Брокер пропонує кредитне плече до 200:1. Спред залежить від обраного вами ринку, але може коливатися від 0,4 до 7,0 пункту.

Активи індексу:80+
кредитне плече:До 1:10
Торгові витрати:Витрати на торгівлю змінюються залежно від індексу та ринкових умов
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Криптовалюти 

ig.com розповсюджується на криптовалютах
Спред IG на криптовалютах

Існує Доступно 10 криптовалютних активів на торгових платформах IG. Незважаючи на відносно обмежений вибір, популярні та найприбутковіші криптовалюти доступні, включаючи біткойн, лайткоін, ефіріум тощо. Трейдери можуть отримати доступ до ширшого вибору криптовалют у пропозиціях cryptoindex 10. Для цього класу активів також пропонується торгівля у вихідні дні та кредитне плече 20:1.

The спреди коливаються від 1,2 піпсів до 38,0 пунктівзалежно від цифрового активу. 

Криптовалютні активи:10+
кредитне плече:До 1:2
Торгові витрати:Змінюються залежно від валюти, розміру торгівлі та часу доби
Виконання:Миттєво
Наявність:З 8:00 у суботу до 22:00 у п’ятницю (за британським часом)

ETFs

Торгівля ETF на ig.com

А вибір ETFs доступний на платформах IG. Фонди, що торгуються на біржі, дають вам доступ до різних активів з однієї торгівлі. Це означає, що ви можете торгувати групою акцій одночасно в одній транзакції. Ці активи ідеально підходять для розширення портфоліо усвідомлюючи ризик. Ви можете вибрати валюту ETF, акції чи товари. Але брокер пропонує це через свою біржову брокерську торгову службу. Доступне кредитне плече до 10:1. 

Активи ETF:2900+
кредитне плече:До 1:20
Торгові витрати:3 фунти стерлінгів за транзакцію ETF і комісія за конвертацію валюти 0,5% (для клієнтів із Великобританії)
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Бінарні опціони

Торгівля бінарними опціонами на ig.com

Торгівля бінарними опціонами недоступна на платформах IG. Подібний фінансовий інструмент називається т.зв цифровий 100 на платформах IG він доступний у певних регіонах. Трейдери, зацікавлені в цьому ринку, повинні спочатку поговорити зі службою підтримки IG, щоб переконатися, що вони торгують відповідно до правил. Брокер також уточнить різні продукти, доступні на цьому ринку.

Активи Digital 100:100+
кредитне плече:До 1:50
Торгові витрати:Змінюються залежно від цифрового варіанту та ринкових умов
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Метали

Метали на ig.com

Інвестори мають вибір різні дорогоцінні метали торгувати на платформі IG. Вони доступні через пропозиції CFD або ETF. Доступні такі популярні та прибуткові метали, як золото, срібло, платина та паладій. Спред коливається від 0,2 до 1,8 пункту, залежно від металу. Активи використовують кредитне плече, тому для інвестування в них потрібно не більше ніж мінімальний депозит брокера. 

Металеві активи:100+
кредитне плече:До 1:20
Торгові витрати:Залежно від типу металу та розміру. Стандартні спреди для Spot Gold становлять близько 0,3 пункту, для Spot Palladium – близько 1,2 пункту, а для Spot Platinum – близько 1,8 пункту.
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Енергії

Енергетичні ринки на ig.com

Енергія є частиною брокерської пропозиції продуктів у розділі товарів. Доступні природний газ, сира нафта та несвинцевий бензин торгувати своїми акціями CFD. Трейдери можуть інвестувати або спекулювати на цінах популярних нафтових компаній, включаючи нафту Brent, London Gas Oil, американську нафту та багато іншого.

Спред за цим активом може знизитися до 2,8 піпсів, що є порівняно низьким.

Енергетичні активи:50+
кредитне плече:До 1:50
Торгові витрати:Варіювати в залежності від обраного активу
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів

Комісія за торгівлю – скільки коштує торгівля з IG?

Як було зазначено раніше, комісії за торгівлю залежать від активу. Брокер використовує змінні спреди, а його модель комісії переважно без комісії. Хоча це також залежить від облікового запису та ринку, на якому ви торгуєте.

Торгівля на форекс IG комісії здебільшого стягуються без комісії. Це означає, що комісії пов’язані зі спредами. Найнижчий спред на форекс-майорах становить 0,6 пункту під час активного ринку. Середній спред під час нормальної ринкової діяльності може досягати 1,2 пункту. 

Так само структура некомісійної винагороди застосовується до індексів, CFD на фондові індекси, товари та CFD на облігації. Найнижчі спреди на ці активи коливаються від 0,4 до 1,4 пункту. 

Криптовалюти мають найвищі спреди, але це не рідкість. Найнижча очікувана ціна становить 1,2 пункту для найбільш ліквідного криптоактиву в години пік.

The комісії за операції з акціями CFD різні. За деякі функції платформи можуть стягуватися комісії та інші збори. Це також залежить від вашого регіону та того, який метод торгівлі ви виберете, онлайн чи телефонну торгівлю. Комісійні CFD коливаються від 0,08% до 0,475% за угоду. Американські трейдери повинні заплатити $0,02 за акцію, з максимальним розміром комісії $15 за угоду. Трейдери у Великій Британії та ЄС сплачують комісію 0,10%, що становить максимум 10 фунтів стерлінгів та 10 євро за угоду відповідно. 

Відсотки за фінансування овернайт також застосовуються і змінюється залежно від активу та процентних ставок.

Деякі спеціальні функції несуть заряд якщо ви бажаєте ними скористатися. За депозити та зняття коштів не стягується плата, але через 2 роки стягується плата за неактивний рахунок.

Комісія:Інформація:
Комісії за своп для відкритих угод:Так
Плата за управління:0,50% для IG Smart Portfolio
Витрати фонду:0,13% для IG Smart Portfolio
Трансакційні витрати: 0,09% для портфоліо IG Smart
Плата за неактивність:$10 на місяць після двох років відсутності активності на рахунку
Комісія за депозит:Без комісії за депозит
Комісія за зняття:Без комісії за зняття
Комісія за ринкові дані:Додаткова плата за тарифи Live Data

Тест і огляд торгових платформ IG

торгова платформа ig.com

IG працює як агентський брокер, підключаючи клієнтів безпосередньо до міжбанківського ринку. Цей ринок складається з великого пулу ліквідність провайдерів. Це означає, що трейдери можуть купувати та продавати за найкращими цінами. 

IG пропонує ці торгові послуги на своїй винятковій власній платформі – Дилер L2, MT4 і веб-платформа для торгівлі. Трейдери будь-якого рівня можуть знайти відповідну платформу, яка відповідає їхнім потребам.

Веб-платформа для торгівлі

IG веб-програма виділяється з точки зору зручності використання. Платформа наповнена функціями, які дають трейдерам чудовий досвід торгівлі. Ви знайдете різноманітні торгові та дослідницькі інструменти, включаючи кілька функцій управління ризиками. Платформа дозволяє відкривати діаграми майже з усіх режимів перегляду. 

Аж до Вбудовано 28 індикаторів, в тому числі найбільш популярні та функціональні (MACD, смуга Боллінджера та ін.). На одному графіку можна переглядати до чотирьох таймфреймів. Очікуйте надшвидке виконання, що займає менше однієї мілісекунди для виконання угод. 

Маска замовлення на веб-торгівельній платформі IG
Маска замовлення на веб-торгівельній платформі IG

Autochartist інтегрований з платформою, надаючи трейдерам доступ до безкоштовних сигналів. Ви також матимете доступ до оновлених новин Reuters, а також звітів брокера про аналіз ринку. 

Трейдери всіх рівнів можуть використовувати цю платформу, а досвідчені трейдери можуть розблокувати такі розширені функції, як інструмент створення графіків ProRealTime. Єдиний недолік, який ми виявили в платформі, полягає в тому, що користувачам доводиться впорядковувати макет. Макет за замовчуванням зазвичай порожній, і його потрібно налаштувати перед торгівлею. Але це дозволяє зберегти кілька індивідуальних дизайнів.

MetaTrader 4

Настільна версія IG.com MetaTrader 4

Брокер пропонує відому платформу MT4, відомий зручністю для користувача, легким налаштуванням, діапазоном діаграм та індикаторів і надшвидким виконанням. Недоліком є те, що всі діапазони продуктів не вказані в MT4 IG. Але платформа дозволяє трейдерам створювати власні індикатори. Також доступна торгівля за алгоритмом, і ви можете переглядати до дев’яти таймфреймів. MT4 також відомий своїм чудовим набором індикаторів. Трейдери мають доступ до 30 із цих індикаторів на МТ4 IG. Допускається до чотирьох типів відкладених ордерів. Вони включають ліміт купівлі, ліміт продажу, зупинку покупки та зупинку продажу. Ринкові ордери також безкоштовні, включаючи тейк-профіт і стоп-лосс.

Дилер L2

Інформаційна панель дилера ig.com L2

The L2 Dealer – це власна платформа IG, вимагаючи мінімального депозиту $1000. Трейдери можуть отримати прямий доступ до ринку (DMA) безкоштовно за допомогою програми. Платформа досить складна і більше підходить для досвідчених трейдерів. Платформа пропонує підвищену ліквідність, підключаючи трейдерів до більшого пулу за найкращими цінами. Комісії за торгівлю на платформі частково залежать від обсягу. Інвестори можуть платити лише $10 за мільйон доларів, що продаються, коли вони перевищують певну суму транзакції. 

Дилер L2 є також підходить для торгівлі акціями. Аналіз ринку та його глибина збираються з різних джерел. В результаті трейдери отримують детальну інформацію про ринок. Розширені інструменти для створення діаграм, включаючи ProRealTime, також вбудовані в платформу.

Доступність індикаторів і діаграм

Доступність індикаторів і діаграм на торговій платформі Ig.com

Торгові платформи IG поставляються з 28 технічних індикаторів або більшезалежно від платформи. Але всі включають найпопулярніші та корисні. До 11 індикаторів підтримують попередження та повідомлення. Ви можете включити чотири налаштування сповіщень і отримувати сповіщення про важливі зміни ринку. Користувачі можуть малювати лінії трендів за допомогою будь-якого з 20 різних інструментів малювання на платформі. 

Існує п'ять типів діаграм, включаючи типову діаграму, унікальну для платформ IG. 

Мобільна торгівля через додаток IG

Мобільний додаток IG
Мобільний додаток IG

The досвід мобільної торгівлі на IG є одним з найкращих. Трейдери можуть використовувати MT4 або власний мобільний додаток брокера – IG Forex для торгівлі на смартфонах. Ці програми можна завантажити в Apple і Google Playstore. IG також пропонує два неторгових мобільних додатки. Це IG Academy для трейдингової освіти та IG Access для додаткової безпеки рахунків.

Дві програми для торгівлі мають простий дизайн, що робить їх такими ж простий у використанні як комп’ютерні версії. У додатках немає жодних важливих відсутніх функцій. Трейдери можуть насолоджуватися всіма функціями настільного комп’ютера для торгівлі, включаючи звіти про настрої ринку, 30 торгові показники, а також кілька графіків і часових рамок. Доступна трансляція головних новин від Reuters. Autochartist і PIA First також вбудовані, надаючи ринкові сигнали в режимі реального часу на мобільний телефон.

Короткий опис мобільних торгових програм IG:

  • Взаємодія з користувачем така ж, як і на настільних платформах
  • 30 індикаторів, включаючи кілька діаграм, часові рамки та інструменти для малювання.
  • Сповіщення та сигнали через PIA First і Autochartist. 
  • Спеціальний користувальницький інтерфейс для планшетів Android і Apple із покращеною зручністю використання для більш широкого екрану.

Як торгувати на платформі IG (навчальний посібник)

Огляд торгової платформи IG.com

Торгівля є те саме на веб-платформах та інших платформах, хоча інтерфейс користувача дещо відрізняється. Спочатку вам потрібно визначити актив, яким ви хочете торгувати, і вибрати його зі списку активів.

Перш ніж розмістити свою першу торгівлю, аналізувати ринок знати історію цін і тенденції. Зробивши це, виберіть об’єкт і введіть деталі замовлення в полі замовлення. 

Згідно з вашим дослідженням, встановіть відповідні ринкові замовлення, щоб зменшити свій ризик. Потім розмістіть свою торгівлю, купіть або продайте. Стежте за торгівлею протягом дня. Таким чином, ви можете внести корективи або вийти зі своєї позиції в найбільш відповідний час.

Як торгувати на форекс на IG 

Як торгувати на форекс на IG 

Іноземна валюта - це найбільший і найбільш ліквідний фінансовий ринок, тому інвестори мають достатньо можливостей для отримання прибутку тут. З IG ви можете торгувати до 90 світових валют. Тож у вас є широкий вибір на його платформах. По-перше, ви повинні вирішити, якими валютними парами ви хочете торгувати.

Після вибору бажаної валюти дотримуйтеся наведених нижче порад для торгівлі на форекс:

Досліджуйте та аналізуйте ринок

Щоб отримати прибуток від вибраних пар форекс, вам потрібно зрозуміти ринок. Для цього потрібні певні дослідження, фундаментальний і технічний аналіз. На щастя, платформи IG постачаються з корисними інструментами, які допоможуть вам. Оновлення новин і сигнали надають корисні поради щодо напрямків цін і поточної тенденції. Знання тенденції дозволяє приймати вигідні торгові рішення. 

Протестуйте безкоштовний демо-рахунок 

Огляд демо-облікового запису ig.com

Зрозумівши ринок, ви зможете перевірити свої знання на безкоштовній демонстрації перед вкладенням грошей. IG пропонує такий обліковий запис, щоб ви могли практикувати торгівлю без фінансового ризику. Зробіть кілька угод, використовуючи те, що ви навчилися на етапі дослідження. Це покращить ваші навички та впевненість, підготує вас до справжнього досвіду ринку. 

Торгуйте на форекс на реальному рахунку 

Після того, як ви задовільно протестували ринок, ви можете увійдіть до свого реального облікового запису. Виберіть ту саму бажану пару, яку ви тестували. Виберіть свою позицію на основі ринкової тенденції, відповідно до ваших досліджень. Використовуйте необхідні лімітні ордери, наприклад стоп-лосс. Потім розмістіть свою торгівлю, натиснувши кнопку купити або продати.

Відстежте свою транзакцію та вийдіть 

Як зазначалося, це необхідно стежити за своїми позиціями, поки вони відкриті. Як часто ви перевіряєте угоди, залежатиме від використовуваної стратегії. Закриття угоди в потрібний час є частиною хорошої стратегії. Як тільки воно дозріє, закрийте та вийдіть із позиції.

Як торгувати 100 цифровими опціонами на IG

Як торгувати бінарними опціонами на IG

Цифрові 100 опціонів здаються простими фінансовими засобами, але можуть бути складними та ризикованими для торгівлі. Прямий характер «виграш або програш» є тією самою причиною, чому торгівля чи інвестиції в опціони можуть бути складними. 

З торгівлею форекс та іншими ринками втрати можна контролювати, і можна вийти з угоди, не втративши весь свій капітал. Але збиток у торгівлі цифровими опціонами означає втрату всіх коштів, які ви поклали. Тому для цієї торгівлі аналіз ринку важливий подвійно.

На IG, бінарні опціони називаються Digital 100. Ви можете спекулювати на індексах, форекс, подіях і товарах. Тому вам потрібно спочатку визначитися з активом, перш ніж аналізувати ринок.

Аналіз мав би допоміг вам побачити всі можливі зміни ціни. Таким чином, ви можете зробити найкращу ставку, вибравши виграшну ціну страйку та таймфрейм. IG пропонує можливість обрати тривалість контракту від п’яти хвилин до одного місяця.

Одного разу ви виберіть ціну виконання та тривалість угоди, виберіть купити колл або продати пут. Введіть бажані лімітні замовлення та розмір контракту в полі замовлення. Потім виконайте. 

Слідкуйте за торгівлею і закривається, коли досягає або перевищує страйк. Або дочекатися закінчення контракту, щоб вийти. Ваше рішення буде залежати від напрямку ціни.

Як торгувати криптовалютами на IG

Як торгувати криптовалютами на IG

Існує два способи торгувати криптовалютами онлайн. Ви можете купити та зберігати його у своєму цифровому гаманці. Щоб перепродати, як тільки ціна підніметься. Або ви можете торгувати за допомогою CFD, що передбачає спекуляцію на змінах ціни. 

Щоб купити й утримати, вам потрібно зареєструватися на криптобіржі. Ці обмінні оператори часто надають трейдерам цифрові гаманці для зберігання криптовалют. Торгувати через CFD легше, оскільки вам не потрібно зберігати валюти. 

Коли ви розміщуєте купівлю, ви є ставки на підвищення ціни, і навпаки. Ви отримуєте прибуток, якщо ціна рухається в напрямку вашої ставки. Криптовалютний ринок, як відомо, нестабільний, тому ризик високий. Перш ніж торгувати на цьому ринку, важливо зрозуміти, що впливає на ціни. Такі чинники, як державні постанови та блокчейн-форки, є важливими областями, на які слід стежити. 

Якщо ви обираєте торгівлю CFD, ви можете отримати вигоду від цінових змін, відкриваючи та закриваючи кілька угод у сприятливий час. 

Як торгувати акціями на IG 

Як торгувати акціями на IG 

Існує кілька способів торгівлі акціями на платформах IG. Ви можете торгувати ними через CFD на акції, індекси або ETF. Індекси та ETF вважаються інвестиціями з меншим ризиком, ніж інші активи. Крім того, ринок є високоліквідним і пропонує хороші можливості. На обох ринках ви можете торгувати купою акцій одночасно. 

Щоб торгувати акціями, ви повинні спочатку вирішіть, як ви хочете вийти на ринок. Індекси та ETF безпечніші для новачків, тоді як трейдери з більшим ринковим досвідом можуть вибрати CFD. 

Це також має вирішальне значення для дізнатися, що впливає на ціни акцій. Для цього трейдер повинен звертати увагу на фінансові звіти компанії, оголошення та економічні новини. 

Якщо ви торгуєте індексами, стеження за індексом кожної компанії є ключовим. Іноді компанію видаляють або додають до складу індексу. Це впливає на ціну, і трейдер повинен стежити за цим, щоб здійснювати найкращі угоди. 

Після необхідних досліджень, спершу корисно практикувати торгівлю на демо. Виберіть символ акції з котирування та введіть нове замовлення, заповнивши деталі транзакції. Потім розмістіть відповідну торгівлю.

Як відкрити свій торговий рахунок на IG

The

Відкриття реального торгового рахунку з IG передбачає три прості кроки:

  • Заповніть форму
  • Пройдіть перевірку 
  • Поповнюйте рахунок і торгуйте

На веб-сайті брокера натисніть Створити обліковий запис кнопку посередині сторінки. Це приведе вас на сторінку реєстрації, де ви спочатку виберіть свій регіон. Натиснувши «Далі», ви перейдете до форми реєстрації, де ви введете особисті дані, такі як повне ім’я, електронна адреса, контактні дані тощо. 

Форма реєстрації на ig.com для реального облікового запису

Вам доведеться перевірте електронну пошту, натиснувши посилання для підтвердження, які система надсилає під час реєстрації. Після цього ви повинні вибрати тип облікового запису, який хочете відкрити, вибрати валюту та відповісти на відповідні запитання про свій досвід торгівлі. 

Наступний крок після цього перевірка. Посереднику потрібно буде завантажити посвідчення особи та підтвердження адреси, щоб підтвердити вашу особу. Після завершення перевірки обліковий запис буде готовий до фінансування та торгівлі.

Типи рахунків IG

Окрім демо-рахунку, IG пропонує два типи торгових рахунків. Як і більшість брокерів, один із облікових записів підходить для будь-якого трейдера, будь то новачок або досвідчений трейдер. Інший тип є більш просунутим і підходить для професіоналів або трейдерів. 

Вони також пропонують спеціальні інституційні рахунки для професіоналів бажаючи торгувати як корпоративна компанія. 

Є два основних типи облікових записів:

Рахунок CFD

Як зареєструвати обліковий запис CFD на ig.com

Будь-хто може використовувати цей обліковий запис, початківці чи досвідчені трейдери. Мінімальний депозит становить $250, і клієнти можуть отримати доступ до рахунку на торгових платформах MT4 і IG. 

Зверніть увагу, що спреди залежать від платформ. На MT4 очікуйте в середньому 0,75 пункту на основних парах. Він може знижуватися або зростати залежно від годин торгівлі та ліквідності. Спред вищі в додатку IG і в середньому становить 0,86 пункту на основних валютних курсах. Пропонований важіль залежить від юрисдикції та її правил. Трейдери в ЄС можуть отримати до 30:1, а максимум, що пропонується за межами ЄС, становить 200:1.

Обліковий запис прямого доступу до ринку (DMA)

Обліковий запис прямого доступу до ринку (DMA) на ig.com

Цей рахунок є більше підходить для досвідчених трейдерів і має розширені функції. Мінімальний депозит становить $1000, і торгові витрати зменшуються, чим більше ви торгуєте. Середній спред на основних валютних парах становить 0,165 пункту, але комісія стягується залежно від обсягу. Обліковий запис доступний лише на платформі L2 Dealer. 

Інший спеціальні типи облікових записів існують для спеціальних цілей. До них належать операції з акціями та типи інвестицій для торгівлі акціями та акціями. Кредитні плечі недоступні для цих облікових записів. 

Чи можете ви використовувати демо-рахунок на IG?

Доступні демо-акаунти на ig.com

Так. IG пропонує два типи демо-рахунків які дозволяють торгувати протягом 30 днів. Один тип дозволяє практикувати торгівлю акціями, індексами та ETF. Інший дозволяє отримати доступ до всіх доступних ринків.

Ти можеш вимагайте необмеженої демонстрації, якщо вам потрібно більше часу для практики. Віртуальний рахунок надається з торговим кредитом на суму £10 000 для здійснення багатьох угод. 

Як згадувалося, це так корисно використовувати це для практики та перевірки ваших стратегій перед торгівлею на реальному рахунку.

Як увійти у свій торговий рахунок IG

Як увійти у свій торговий рахунок IG

Незалежно від того, чи використовуєте ви a на мобільному телефоні чи комп’ютері, процес входу однаковий. Вкладка входу в Інтернеті та на робочому столі буде у верхньому правому куті сторінки. Натисніть на це та введіть своє ім’я користувача та пароль у відповідні поля. (Ім’ям користувача може бути ваша адреса електронної пошти або унікальне ім’я.) Натисніть на ім’я входу, щоб запустити сайт торгової платформи.

Перевірка: що вам потрібно і скільки часу це займе?

Процес перевірки на ig.com

IG вимагає підтвердження особи для завершення налаштування торгового рахунку. Вам потрібно буде відсканувати та завантажити своє національне посвідчення особи або закордонний паспорт, ім’я якого вказано в обліковому записі. Підтвердження адреси також необхідно для KYC. Для цього буде достатньо вашої виписки з банківського рахунку або останнього рахунку за комунальні послуги з адресою вашого будинку.

Зазвичай це займає 10 хвилин або менше для перевірки ці документи. Але іноді це може тривати до 24 годин. 

Доступні методи оплати для депозиту та зняття

IG забезпечує кілька способів оплати для простих переказів і зняття під час торгівлі. До них належать Visa, MasterCard (кредитні та дебетові), банківські перекази (HSBC) і Paypal.

Вклади та зняття є здебільшого безоплатнозалежно від способів оплати. Дебетові картки, як Visa, так і MasterCard, не стягують комісії. Але за кредитні картки стягуватиметься комісія 1% для Visa та 0,5% для MasterCard. 

Депозити відобразіть негайно, якщо ви використовуєте Visa та MasterCard. Місцеві перекази на рахунок брокера в HSBC є безкоштовними, але відображення може зайняти до 3 робочих днів. Зняття коштів на картки відображаються довше. Очікуйте до тижневого періоду очікування надходження коштів на картку-одержувач. Зняття займає менше часу, якщо ви переводите кошти на банківський рахунок. Кошти в цьому випадку надходять протягом трьох днів. 

Ви також можете внести депозит за допомогою Paypal, але a Комісія 1,5% застосовується.

Як внести гроші – пояснюється мінімальний депозит IG

Як внести гроші на ig.com

Щоб внести кошти на всіх платформах на панелі інструментів, клацніть на кнопку коштів. У спадному меню виберіть Додати кошти та виберіть потрібний варіант оплати.

Заповніть форму, введення необхідних карткових або банківських реквізитів авторизувати платіж. Натисніть «Далі» та введіть свій PIN-код. Кошти мають надходити негайно або протягом кількох днів, залежно від способу оплати. 

Брокер не бере плату за депозити, але платіжна служба може стягнути невелику комісію. Вони повідомлять вам про це перед тим, як ви авторизуєте транзакцію. 

Бонуси на депозит: 

Недоступний. 

Виведення – як вивести свої гроші на IG

Як вивести гроші на ig.com

Виберіть вивести кошти на вкладці «Кошти» на інформаційній панелі. IG дозволяє виведення коштів на дебетову або кредитну картку та банківський рахунок. Виберіть бажаний спосіб отримання та заповніть форму інструкцій.

Вам може знадобитися перевірити попередні депозити і рахунок отримувача, якщо це ваше перше зняття. Для цього достатньо ввести своє ПІБ, номер рахунку або картки та завантажити логотип банку. 

Ваш зняття буде оброблено, а кошти переведено на рахунок отримувача. Період очікування залежатиме від використовуваного способу оплати.

Підтримка клієнтів трейдерів 

Підтримка трейдерів на ig.com

Служба підтримки клієнтів IG є доступний 24 години на добу, крім суботи з 3:00 до п'ятниці, 17:00 (EST). Ви можете зв'язатися з ними по телефону або електронною поштою. Нові клієнти мають спеціальну лінію підтримки, за якою вони можуть зв’язатися зі спеціальним персоналом служби підтримки – 3129810499. Існуючі клієнти можуть зв’язатися зі службою підтримки за номером 3129810498. Їхня електронна адреса – [email protected].

Доступні безкоштовні телефонні номери для деяких регіонів. Відвідайте веб-сайт брокера, який переведе вас на сторінку вашої країни, щоб отримати безкоштовну лінію, якщо це можливо. 

Номер служби підтримки клієнтів:Підтримка електронною поштою:Живий чат:Наявність:
3129810499[email protected]Так, в наявності24 години на добу, крім суботи з 3:00 до п’ятниці, 17:00 (EST)

Навчальний матеріал – Як навчитися торгувати за допомогою IG

освітній розділ ig.com

IG пропонує спеціальний навчальний додаток – IG Academy, доступний у магазинах Apple і Android. Його багатий вміст включає курси, посібники з торгівлі та стратегії, корисні для початківців і недосвідчених трейдерів. Користувачі також можуть контролювати свій прогрес за допомогою тестів. Аналіз ринку та глибина, включаючи інструменти дослідження на його платформах, є чудовими джерелами освіти для досвідчених трейдерів. Крім того, є відео на YouTube, спільноти IG, періодичні вебінари тощо, за допомогою яких трейдери можуть покращити свої навички та досвід. 

Додаткові збори 

Єдина неторгова комісія, яку ми знайшли з IG, це плата за бездіяльність. Плата за неактивні облікові записи стягується після двох років відсутності активності. Комісія становить $12 щомісяця, доки трейдер не відновить торгівлю на рахунку. 

Доступні та заборонені країни 

На щастя, брокерські рахунки IG можуть бути ними керують майже всі в майже всіх країнах і регіони. Трейдери в обмежених країнах не можуть відкривати рахунки з IG. The онлайн брокер не пропонує послуги в таких регіонах, як Північна Корея, Росія чи інших заборонених зонах. Крім того, деякі ринки можуть бути недоступні в окремих країнах.

Наприклад, ставки на спред доступні лише для трейдерів у Великобританії. Клієнти в деяких регіонах, наприклад у США, можуть отримати доступ до CFD на Форекс і акції лише через Nadex.

Висновок – IG є надійним брокером із чудовими умовами

Нагороди брокера ig.com

З нашого огляду ми можемо зробити такий висновок IG - надійний брокер, що пропонує чудовий вибір продуктів. Умови торгівлі виняткові, враховуючи багатство чудових торгових інструментів і досліджень.

Єдиний недолік, який ми виявили, це високий мінімальний депозит для рахунку DMA. Проте його пропозиції щодо платформи та конкурентоспроможні комісії роблять брокера чудовим вибором для трейдерів усіх рівнів. 

Часті питання про брокера IG (FAQ):

Чи безпечні мої гроші з IG?

Так. IG має більше ліцензій, ніж будь-який онлайн-брокер CFD. Брокер існує вже 48 років і має міцну репутацію надійного брокера. Норми вимагають від брокера відокремлювати кошти клієнтів від рахунку компанії для безпеки. Вони публічно котируються та пропонують захист від негативного балансу. 

Чи є IG хорошим брокером?

IG - хороший брокер як для новачків, так і для досвідчених і професійних трейдерів. Вони пропонують типи облікових записів і ідеальні платформи для всіх рівнів. Комісії за торгівлю конкурентоспроможні, а клієнти мають широкий спектр ринків для розширення свого портфеля.

Чи доступний IG у Європі?

Так. IG Europe є членом IG Group, створеної після Brexit для обслуговування клієнтів у ЄЕЗ. Компанія зареєстрована с BaFIN, Німеччина, регулюючий орган, що діє в рамках MiFID. Запрошуємо клієнтів з усіх зон ЄС.