12345
5 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5.0
текст
5.0
Пропозиції
5.0
Підтримка
5.0
Платформа
5.0
Врожайність
4.8

Огляд GC Option – це шахрайство чи ні? – Тест брокера

  • Мінімальний депозит $10
  • Безкоштовний демо-рахунок
  • 10 способів оплати
  • Платформа проста у використанні
  • цілодобова підтримка

Торгівля може бути a чудова можливість для інвестора, щоб заробити гроші, і він також може втратити весь свій капітал, якщо не бути обережним. Через це важливо зв’язатися з ринками, активами та брокерами, якими ви користуєтеся.

опція gc

Як тільки інвестор вирішує стати трейдером, він незабаром вступає в контакт Бінарні опціони та брокери, які пропонують цей фінансовий інструмент. Але важко знайти хорошого брокера, який би відповідав усім вашим потребам. Вибір великий, і не кожен брокер безпечний.

Відмова від відповідальності:

Цей матеріал не призначений для глядачів із країн ЄЕЗ. Бінарні опціони не рекламуються та не продаються роздрібним трейдерам ЄЕЗ.

Опція GC претендує на роль надійного брокера бінарних опціонів. Але чи безпечно інвестувати свої гроші? Давайте з’ясуємо, чи є GC Option шахрайством чи ні, і чи варто інвестувати свої гроші в цю брокерську компанію.

Ми будемо представити вам компанію і поясніть найважливіші речі, які вам потрібно знати про GC Option. Крім того, ми дамо короткий огляд активів, комісій, а також методів депозиту та зняття.

➥ Зареєструйтеся в GC Option безкоштовно зараз!

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Що таке GC Option? Факти про брокера та його компанію

Розроблено в 2013 році від своєї материнської компанії, «Велика столиця», яка існує з 2006 року, GC Option – це платформа для торгівлі бінарними опціонами, офіційно схвалена в Сент-Вінсенті та Гренадинах, але не ліцензована та не регулюється жодним регуляторним органом.

логотип великої столиці

Через високий запит користувачів, які шукають більше інформації та виявляють інтерес до Торгівля бінарними опціонами, Grand Capital Option стала власною компанією, яка зосередилася лише на торгівлі бінарними опціонами.

Будучи однією з найперших платформ бінарних опціонів, вона також вважалася однією з найкращих у світі.

GC Option створив “Web Trade Option Pro” 8 травня 2020 р. яка була новою платформою веб-торгівлі компанії. 

Цю платформу створили розробники програмного забезпечення компанії, щоб збільшити час закінчення торгів бінарними опціонами, щоб забезпечити подачу фіксованої ціни, і дружнє платформне середовище, включаючи дизайн програмного забезпечення для мобільних пристроїв.

Чи безпечно торгувати на GC Option?

Перше і найважливіше питання, на яке ми хочемо відповісти, це чи Опція GC брокер є надійний і безпечний. Платформа використовує двофакторна аутентифікація коли ви хочете увійти. Ви можете зробити це за допомогою QR-коду або ви можете скористатися програмою, як-от Google Authenticator. Тому вхід безпечний.

опціонні документи gc

Щоб зареєструвати ваш обліковий запис, брокер хоче мати копії ваших документів, що посвідчують особу, наприклад ваш паспорт або посвідчення водія. Ви повинні надати ці дані, щоб виконати вимоги брокера KYC (знайте свого клієнта) / AML (боротьба з відмиванням грошей).

Депозити та зняття можна здійснювати через різні способи оплати, наприклад, електронні гаманці або банківські перекази. Загалом, торгувати на GC Option безпечно, навіть якщо це не регулюється жодною державною установою.

Особливості GC Option

Він пропонує тільки 30 активів товарів, фондових індексів, цінних паперів і валютних пар для торгівлі з потенційною виплатою 86% залежно від типу розміщеної торгівлі.

опціонні активи gc

Він приймає $1 як мінімальну суму для розміщення торгівлі та $10 як мінімальний депозит, який можна зробити за допомогою дебетових або кредитних карток, банківських переказів, послуг електронного гаманця або криптовалюти (Bitcoin або Ethereum). Термін придатності тривалість торгових місць від 1 хвилини до 4 годин. Вони пропонують своїм користувачам один день торгувати без ризику, щоб покрити всі втрати, зроблені за місяць.

А комісія за обробку від 0 до 4,5% стягується за зняття, і він використовує ті самі варіанти депозиту для зняття коштів. Він пропонує виплати до 40% за дострокове закриття угод і відшкодування до 10% збитків. Процес верифікації та реєстрації дуже простий, і фінансування через криптовалюту приймається.

GC Options є доступний для клієнтів у всьому світі, за винятком країн, де використання нерегульованих платформ обмежено.

➥ Зареєструйтеся в GC Option безкоштовно зараз!

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Активи

GC Option пропонує наступне активи:

  • Золото і срібло
  • Більше 25 валютних пар, включаючи найпопулярніші, такі як EUR/USD або AUD/USD)
  • 8 криптоактивів

Ви можете торгувати цими активами різні часові рамки. Залежно від активу, часові рамки коливаються від 1 хвилини до двох днів.

Виплати

Не кожен актив пропонує однакову виплату. Валютна пара EUR/USD – це пара з найвища виплата, яка становить 86%. Це означає, що якщо ви обмінюєте цей актив з $100, ви отримаєте $86 натомість.

виплата gc option

Виплати з GC Option починаються з 60%, які ви отримаєте, якщо будете торгувати деякими криптовалютами. Інші брокери бінарних опціонів, як Quotex пропонують вищі виплати, до 95%.

Торгові платформи Пропозиції GC Option

Існує 2 платформи, які пропонує Grand Capital Brokers для торгівлі бінарними опціонами, зокрема;

MetaTrader 4 (MT4)

Це найпопулярніша торгова платформа для бінарних опціонів, і опціони GC об’єднані безпосередньо в них. Це дозволяє торговцям опціонами GC отримувати доступ до MT4 платформи легко та торгуйте бінарними опціонами, використовуючи всі функції платформи.

MT4

MetaTrader 4 також доступний для використання на мобільні пристрої за допомогою мобільного додатку для Android або iOS.

➥ Зареєструйтеся в GC Option безкоштовно зараз!

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

WebTrader Option Pro

Ця платформа була створена Розробники програмного забезпечення GC Option і може використовуватися з будь-якого місця чи регіону з доступом до Інтернету.

Він не потребує встановлення будь-якого програмного забезпечення, а також пропонує всі основні функції торгової платформи, наприклад діаграми, сигнали та індикатори який можна використовувати на мобільному пристрої з доступом до Інтернету.

Ця платформа використовує спеціальне розширення панелі, яке дозволяє трейдерам відкривати угоди безпосередньо з графіка лише кількома клацаннями.

gc option webtrader

Інші особливі функції, які пропонує WebTrader Option Pro включати; відсоток прибутковості валютних пар, зручні умови для дострокового закриття угоди, можливі прибутки та збитки, які відображаються різними кольорами на торгових діаграмах, а також інформація про всі відкриті та закриті угоди.

Хоча він пропонує обмежені функції, MetaTrader 4 Платформа простий і легший у використанні, особливо для початківців або недосвідчених користувачів. Професійні або більш досвідчені трейдери можуть віддати перевагу використанню WebTrader Option Pro, оскільки він пропонує широкий вибір функцій і опцій.

Методи депозиту та зняття коштів

Для будь-якого трейдера важливо знати, що умови депозиту та зняття пропонує брокер. Не кожен брокер бінарних опціонів пропонує однакові методи внесення та зняття коштів. Давайте розглянемо різні способи оплати та комісії.

Методи депозиту GC Option

Пропозиції GC Options більше 10 різних способів оплати. Вони варіюються від банківських переказів до криптовалют. Ось найважливіші з них:

  • Bitcoin та Ethereum
  • Кредитні картки
  • дебетові картки
  • FasaPay
  • Mastercard
  • Банківський переказ
  • Ідеальні гроші
  • Paytrust
  • Маестро
gc option способи оплати

Коли ви вносите депозит за допомогою цифрових платіжних рішень або банківських карток, вам не потрібно очікувати жодних комісій. Якщо ви використовуєте банківський переказ, це займе більше часу, і вам, можливо, доведеться платити невеликі комісії.

➥ Зареєструйтеся в GC Option безкоштовно зараз!

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Методи виведення GC Option

До зняти свої кошти, ви можете використовувати ті ж методи, що й для поповнення рахунку. Обробка ваших запитів на зняття коштів займає від 3 до 5 днів.

відкликання опціону gc

Порівняно з іншими брокери бінарних опціонів, пропозиції GC Option відносно високі збори. Очікуйте комісії від 1% до 4,5% під час виведення коштів.

Як працює розміщення угод на GC Option?

Трейдер вибирає актив (товар, акції або валюту), яким він бажає торгувати, вибираючи опція «купити/колл» або «продати/пут». після створення прогнозу та часу закінчення торгівлі. Якщо угода йде на його користь, він отримує від неї прибуток, але зазнає збитків, якщо вона йде всупереч його прогнозам.

Трейдер також може завершити угоду до її виконання, і він отримає відшкодування частини свого початкового капіталу, розміщеного в угоді.

Опція «Купити або телефонувати».

Трейдер вибирає опцію «колл», коли він прогнозує зростання угоди на момент закінчення терміну дії. Якщо він правильно передбачить, він отримує прибуток.

gc option buy

Якщо він прогнозує неправильно, він бере багато. Якщо ціна активу залишається незмінною, він не отримує ні прибутку, ні збитків.

Опція «Продати або покласти».

Трейдер вибирає опція «пут». коли він прогнозує падіння угоди під час експірації. Якщо трейдер робить правильний прогноз, він або вона отримує прибуток від торгівлі.

опціон gc продати

Якщо ціна залишається постійною, трейдер не приносить прибутку і не отримує збитків. Якщо трейдер робить неправильний прогноз, він отримує збиток.

➥ Зареєструйтеся в GC Option безкоштовно зараз!

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Торгові рахунки або рівні GC Options

Існують різні типи облікових записів, які пропонує Grand Capital Brokers в залежності від початкового внеску інвестора.

типи рахунків gc option

Срібний або базовий рахунок 

The основні риси цього типу облікових записів включають наступне;

  • Для відкриття цього типу рахунку необхідний мінімальний депозит у розмірі $10.
  • Базовий рахунок пропонує лише 30 активів для торгівлі.
  • Він пропонує щоденний безкоштовний аналіз ринку.
  • Він пропонує безкоштовний демо-рахунок, на який нараховано $10 000 фальшивих віртуальних грошей.
gc option vip-акаунт

Золотий або класичний рахунок

The особливості цього типу облікових записів включають наступне;

  • Для відкриття цього типу рахунку необхідний мінімальний депозит у розмірі $100.
  • Базовий або срібний рахунок пропонує лише 30 активів для торгівлі.
  • Трейдерам надається один день для безризикової торгівлі, щоб компенсувати всі невдалі операції, здійснені протягом місяця.
  • Він пропонує безкоштовний демо-рахунок із 10 000 фальшивих віртуальних грошей.
  • Комісія за вклади компенсується.
  • Він пропонує щоденний безкоштовний аналіз ринку.
  • Він пропонує доступ до платформи MetaTrader 4 і її торгових сигналів.
gc option gold рахунок

Тип облікового запису VIP

The особливості цього типу облікових записів включають наступне;

  • Для відкриття цього типу рахунку необхідний мінімальний депозит у розмірі $300.
  • Він пропонує відшкодування 10% за збитки, які виникли під час угод щотижня.
  • Він пропонує трейдерам один день торгувати без ризику, щоб компенсувати всі невдалі операції, здійснені протягом місяця.
  • Він пропонує лише 30 активів для торгівлі.
  •  Він пропонує щоденний безкоштовний аналіз ринку.
  • Він пропонує безкоштовний демо-рахунок із 10 000 фальшивих віртуальних грошей.
  • Комісія за вклади компенсується.
  • Він пропонує доступ до платформи MetaTrader 4 і її торгових сигналів.
gc option vip-акаунт
➥ Зареєструйтеся в GC Option безкоштовно зараз!

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Підручник: як почати торгувати бінарними опціонами за допомогою GC Option

Тепер ви знаєте деталі умов торгівлі GC Option. Давайте продовжимо і подивимося як торгувати з брокером.

Відкриття рахунку

Під час відкриття та реєстрації ан обліковий запис із GC Option, трейдери повинні пройти двофакторний процес авторизації для захисту та безпеки своїх коштів.

gc реєстрація опції

Виберіть тип облікового запису GC

Після відкриття облікового запису GC Option користувачі повинні виберіть тип облікового запису (базовий, класичний або VIP-акаунт). VIP-рахунок пропонує більше можливостей, можливостей отримання прибутку та кращі умови для торгівлі.

Виберіть відповідну торгову платформу

Після вибору типу облікового запису користувачі повинні вибрати a зручна торгова платформа (MetaTrader 4 або WebTrader Option Pro). MetaTrader 4 є кращим і зручнішим варіантом для початківців або недосвідчених трейдерів, оскільки він пропонує просте та зручне середовище з обмеженими функціями, які допомагають новому трейдеру орієнтуватися та практикувати торгівлю за допомогою демо-рахунок, поповнений віртуальними грошима $10000.

торгові рахунки gc option

Професійні трейдери також можуть використовуйте платформу MetaTrader 4 для торгівлі або його демо-рахунок для практики нових стратегій. Більшість професійних трейдерів віддають перевагу використанню WebTrader Option Pro, оскільки він пропонує більше функцій та інструментів для широкомасштабної торгівлі.

Виберіть актив і термін дії торгівлі

The GC Option пропонує 30 активів тільки або торги. Трейдери можуть вибрати певний актив, яким вони бажають торгувати, і поставити ордер «купити» або «продати» після прогнозування результату торгівлі. Для торгівлі також вибирається часовий проміжок або термін дії.

Висновок: авторитетний брокер

GC Option — це форма торгівлі бінарними опціонами прибуток отримується через правильні прогнози щодо активу (крипто, товари або валютні пари) протягом певного часу.

торгівля опціонами gc

Якщо прогнози трейдера правильні, він отримує прибуток, але якщо його прогнози невірні, він програє, хоча може закрити угоду до її виконання і отримати часткове відшкодування своїх початкових інвестицій у торгівлю. Якщо ціна активу, що торгується, залишається незмінною, трейдер не отримує ні прибутку, ні збитків.

Хоча варіант GC не регулюється, він є один із найстаріших і найнадійніших брокерів для бінарної торгівлі, і вони пропонують цьому користувачеві багато унікальних функцій, як-от депозити та зняття коштів без комісії, один день на місяць для безризикової торгівлі, щоденний аналіз безкоштовний ринок, доступ до платформи MetaTrader 4 і це торгові сигнали та доступ до демо-рахунку для практики торгівлі.

➥ Зареєструйтеся в GC Option безкоштовно зараз!

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

FAQ: Часті запитання про GC Option:

Що таке GC Option?

GC Option — це брокер бінарних опціонів, який пропонує понад 30 різних активів для торгівлі. Фірмою, що стоїть за брокером, є Grand Capital. Сума виплат становить до 87%.

Чи є GC Option хорошим брокером?

Так, GC Option є хорошим брокером, який пропонує високі виплати та різні активи для торгівлі. Але є один момент, на який можна звернути увагу: якщо ви хочете зняти свої кошти, брокер вимагає комісію до 4,5%.

Які платформи пропонує GC Option?

GC Option пропонує MetaTrader 4 як платформу. Крім того, вони розробили власну платформу під назвою «WebTrader», яка доступна в класичній та професійній версіях.

Чи безпечний GC Option?

Хоча GC Option офіційно не регулюється, це безпечний і надійний брокер бінарних опціонів.

Загальне попередження про ризик: фінансові продукти, які пропонує компанія, містять високий рівень ризику та можуть призвести до втрати всіх ваших коштів. Ви ніколи не повинні вкладати гроші, які ви не можете дозволити собі втратити.

➥ Зареєструйтеся в GC Option безкоштовно зараз!

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)