12345
5 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд Exness: реєструватися чи ні? – Тест брокера

  • Кілька правил
  • MetaTrader 4 і MetaTrader 5 облікові записи
  • Спред від 0,0 пунктів
  • Швидке виконання та високе кредитне плече
  • Низькі комісії
  • Соціальна торгівля
  • Особиста підтримка

Економіка змінюється щодня, ціни коливаються, і все більше трейдерів виходять на ринок, щоб скористатися можливостями, що з’являються. Але там, де є шанси, часто пов’язані й ризики.

Особливо це стосується більшості брокерів. На жаль, не всі онлайн-брокери мають репутацію, і навіть регульовані, як правило, мають погані умови торгівлі. Через це трейдерам важко вибрати правильну платформу.

У цьому огляді ми детальніше розглянемо брокера Exness. Ми розглядаємо основні деталі, умови та правила. Навіть на перший погляд можна сказати, що Exness працює дуже добре порівняно з іншими брокерами. У цьому огляді ви дізнаєтесь чому.

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Що таке Exness? – Брокер представив:

З понад 140 000 клієнтів по всьому світу, Exness став не тільки улюбленим, але й загальноприйнятим ім’ям, коли справа доходить до торгівлі на форекс. Є кілька переваг, якими трейдери користуються під час торгівлі на його платформі. Ці переваги включають прозорість і вузький спред, що забезпечує конкуренцію на ринку.

Exness — брокерська фірма на ринку форекс, заснована в 2008 році надавати цифрові активи клієнтам на платформі. Exness — це безпечна брокерська фірма, яка перебуває під наглядом таких популярних установ фінансового регулювання, як CySEC, FCA, Лісова опікунська рада (FSC), FSA та Управління з питань поведінки у фінансовому секторі (FSCA).

Штаб-квартира Exness знаходиться на Кіпрі, а точніше в Лімасолі. Сьогодні вона має офіс не лише на Кіпрі, але й поширилася на інші частини світу, відкривши офіси в цих частинах. Ці офіси знаходяться у Великій Британії, Південній Африці, Британських Віргінських островах і Сейшельських островах. Завдяки різним розгалуженням продуктивність Exness є швидкою.

Будучи старим форекс-брокером у бізнесі, він може надати своїм трейдерам унікальний досвід торгівлі. Сьогодні брокер має платформи MetaTrader, які пропонують клієнтам комфортну торгівлю. Простий процес реєстрації та зручна платформа є однією з особливостей, завдяки якій ця компанія залишається актуальною навіть сьогодні.

Exness є найбільшим форекс брокером за обсягом торгів!

  • Заснована в 2008 році
  • Найбільший форекс брокер за обсягом
  • Присутній у багатьох країнах
  • Кілька правил
  • Багатомовна підтримка клієнтів
→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чи Exness підпадає під безпечне регулювання?

Це питання, яке повинен задати кожен, хто хоче приєднатися до форекс-брокера. Звичайно, Exness регулюється, як показано вище. FCAпоряд з іншими фінансовими регуляторами контролює діяльність фірми. За допомогою моніторингу фінансові регулятори гарантують, що Exness працює, щоб надати своїм клієнтам найкращий досвід торгівлі.

Як частина новітніх регуляторів, цей форекс-брокер має FSCA. FSCA – компанія з фінансової перевірки, яка працює в Південній Африці. Це означає, що південноафриканські трейдери можуть торгувати через брокера та мати безпеку торгівлі. 

Регуляторні органи служать засобом захисту трейдерів. Вони також забезпечують безпеку під час торгівлі, оскільки трейдери можуть бути впевнені, що Exness — це не шахрайство, призначене лише для крадіжки їхніх грошей. Брокер працює прозоро, не маючи прихованих комісій. Поки що відгуки про роботу його платформи позитивні.

Exness регулюється:

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Огляд торгових пропозицій та умов Exness:

Доступні торгові платформи:

Торгівля на платформі Exness плавна та проста. Трейдери можуть отримати доступ Платформи MT4, MT5, Web Trading і Mobile Trading. Наявність платформ MT4 і MT5 дозволяє платформі мати зручний інтерфейс. MT4 і MT5 добре відомі своєю здатністю виконувати більше ніж одну функцію для своїх трейдерів.

Мобільна торгівля означає, що користувачі можуть отримати доступ до торгової платформи зі своїх мобільних телефонів. Торгівля на вашому мобільному пристрої дуже проста та зручна у використанні. Мобільна торгова платформа зручна, оскільки телефони можна носити куди завгодно, а платформа має простий інтерфейс, завдяки якому торгова подорож починається з простих кроків.

Якщо ви тільки починаєте свою торгову подорож на форекс, цей брокер дозволяє вам здійснювати «соціальний трейдинг». Під соціальною торгівлею розуміється те, що ви можете копіювати торгові стилі інших трейдерів, хоча вам доведеться заплатити певну суму. Завдяки цьому інструменту на торговій платформі Exness торгівля для нових трейдерів стала набагато простішою.

Типи рахунків у форекс брокері Exness

Exness розроблено для різних типів облікових записів щоб відповідати торговому досвіду трейдерів, які хочуть торгувати на його платформі. Після створення облікового запису шляхом заповнення необхідних даних ви отримаєте доступ до демонстраційного облікового запису. Цей демо-рахунок необхідний для нового трейдерів і старі теж. За допомогою демо-рахунку трейдери можуть зрозуміти інтерфейс.

Після відкриття та підтвердження свого торгового рахунку ви отримаєте доступ до свого реального рахунку як трейдер. Усього на Exness доступно п’ять (5) облікових записів. Усі вони мають різні спреди та мінімальні депозити для трейдерів, щоб почати свій торговий шлях. Нижче наведено список різних торгових рахунків на вибір.

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

1. Стандартний цент

Це перший рахунок. Перший обліковий запис, оскільки цей обліковий запис вважається найкращим для нових трейдерів на платформі. Стандартні центові рахунки пропонують трейдерам найвище кредитне плече, а спред — це саме те, що добре для нових трейдерів на платформі. Користувачі цього облікового запису можуть вносити лише $1, і починається поширення від 0,3 пункта. Це справді гарна відправна точка для нових трейдерів.

2. Стандартний рахунок

Цей тип облікового запису також пропонує користувачам багато переваг. Рахунок називається «стандартним», тому що підходить практично кожному трейдеру. Комісії за торгівлю, мінімальний депозит і загальний досвід торгівлі на цьому рахунку підходять майже кожному. Стандартний рахунок пропонує мінімальний депозит $1 і а спред 0,3 пункту.

3. Обліковий запис Pro

Як професіонал, ви можете вибрати цей обліковий запис, оскільки його досвід торгівлі ширший, ніж стандартний центовий і стандартний рахунок. Цей тип рахунку пропонує більш вузький спред, який починається від 0,1 пункту. Користувачі цього типу облікових записів можуть мати доступ до різноманітних торговельних активів, зокрема товарів. Користувачі професійного рахунку можуть робити депозити від $200. 

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

4. Нульовий рахунок

Пропонуючи користувачам торгувати без комісій, цей обліковий запис використовують професіонали та експерти. Спред цього рахунку неймовірно вузький, що робить ринок конкурентоспроможним. Нульові рахунки мають мінімальний депозит $200, що робить депозит низьким і доступним для тих професіоналів, які хочуть використовувати цей рахунок.

Нульовий рахунок є ECN-рахунком і пропонує навіть більше торгових активів і валютних пар, ніж інші рахунки. Операція на нульових рахунках відбувається швидко.

5. Необроблений рахунок спреду

Це останній тип реального рахунку, який трейдери можуть вибрати. Обліковий запис відносно новий, оскільки він з’явився в 2019 році. Однак трейдери користуються вузьким спредом, який не такий вузький, як рахунок ECN. Мінімальний депозит $200; трейдери користуються кредитним плечем, який приходить із цим обліковим записом.

Акаунт Raw Spread на Exness — найкращий вибір!

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Фінансові активи, доступні на Exness:

Завдяки технологічно просунутій платформі Exness може запропонувати користувачам кілька торгових активів для розширення своїх інвестиційних портфелів. Незалежно від типу рахунку, який вибирають трейдери, у них є достатньо активів на вибір. Оскільки платформа фірми є зручною для користувачів, доступ до активів і торгівля ними є простими. Нижче наведено ресурси, доступні на Exness.

Криптовалюти

На платформі трейдери можуть отримати доступ до різних криптовалют, які вони використовують для торгівлі. Деякі з цих криптовалют включають – Bitcoin, Ethereum і Bitcoin. Трейдери мають у своєму розпорядженні до 35 криптовалют.

Криптоактиви:35+
кредитне плече:До 1:400
Спреди від:0,0 пунктів (залежно від типу рахунку)
Виконання:Миттєво
Наявність:24/7

Індекси

Індекси — це активи, до яких трейдери мають доступ. Exness дозволяє трейдерам торгувати з більш ніж 12 такими фінансові активи.

Активи індексу:12+
кредитне плече:До 1:400
Спреди від:0,0 пунктів (залежно від типу рахунку)
Виконання:Миттєво
Наявність:Графік роботи біржі

Енергії

Енергетичний товар на платформі різноманітний. Користувачі мають доступ до USOil energy та UKOil. Крім цих двох, трейдери можуть використовувати інші енергетичні інструменти для торгівлі.

Енергетичні активи:3+
кредитне плече:Завжди фіксована маржа
Спреди від:0,7 пунктів (залежно від типу рахунку)
Виконання:Миттєво
Наявність:Графік роботи біржі
→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Акції

Якщо ви зацікавлені в тому, щоб стати акціонером деяких найбільших компаній, Exness має різноманітні акції, серед яких користувачі можуть вибрати, наприклад Tesla, Apple тощо.

Фондові активи:100+
кредитне плече:До 1:20
Спреди від:0,0 пунктів (залежно від типу рахунку)
Виконання:Миттєво
Наявність:Графік роботи біржі

Форекс

Також метали на цьому брокері можна використовувати для торгівлі за допомогою валютних пар. У брокера доступно понад 96 валютних пар.

Forex активи:100+
кредитне плече:До 1:2000+
Спреди від:0,0 пунктів (залежно від типу рахунку)
Виконання:Миттєво
Наявність:24/5

Комісії за торгівлю на торгових платформах Exness

Тип облікового запису, який ви виберете, є основним визначальним фактором ваших комісій. Наприклад, трейдери не стягують комісійних за використання стандартних центових, стандартних і професійних рахунків. При цьому ті, що вживають рахунок Raw і Zero стягується $3.5. Години торгівлі також визначають суму, яку ви отримуєте. 

The мінімальний депозит для кожного типу рахунку Exness, як видно вище, відрізняється. Однак незалежно від типу облікового запису, який ви виберете, з вас не стягуватиметься додаткова плата. Exness не стягує плату за зняття, що робить платформу зручною для користувачів. Добре, що як трейдер ви перевіряєте спосіб оплати, який використовуєте, оскільки деякі постачальники можуть стягувати комісію.

Комісії Exness:

  • Додаткові комісії сплачуються за рахунок Raw і Zero ($ 3,5 за 1 лот)
  • Додатковий спред стягується на всіх стандартних рахунках
  • Овернайт комісії відкритих позицій (своп) залежно від активу, яким ви торгуєте
  • Без комісії за зняття
  • Без комісії за депозит
Тип рахунку:Торгова вартість:
Стандартний центСпред починається від 0,3 пункту, без комісії
Стандартний рахунокСпред починається від 0,3 пункту, без комісії
Профі-акаунтСпред починається від 0,1 пункту, без комісії
Нульовий рахунокСпред починається від 0,0 пунктів, комісія від $0,2 з кожної сторони за лот
Необроблений рахунок спредуСпред починається від 0,0 пунктів, комісія до $3,50 з кожної сторони за лот
Примітка: комісії та пункти для угод можуть змінюватися залежно від вибраного активу
→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Тестування та огляд торгових платформ Exness

Exness має кілька торгових платформ, які пропонують трейдерам численні торгові переваги. Нижче наведено список торгових платформ і їх деталі:

  • MetaTrader 4
  • MetaTrader 5
  • Веб-трейдинг
  • Мобільна торгівля

Ми рекомендуємо використовувати MetaTrader 5 для настільних і мобільних пристроїв.

MetaTrader 4

MT4 — старовинна платформа, яка використовується протягом тривалого часу. Платформа MetaTrader 4 допомагає торговому досвіду бути унікальним, роблячи процес торгівлі легшим і швидшим. Трейдери можуть створити свого торгового бота. Платформа MT4 має демо-рахунок, до якого користувачі можуть отримати доступ у будь-який час. З 30 торгові показники, торгувати тепер набагато легше.

MetaTrader 5

MetaTrader 5 не такий старий, як MT4, і навіть кращий за нього. Він має більшу кількість торгових індикаторів (38), що дозволяє трейдерам мати кращі торгові плани. Платформа MT5 дозволяє брокерам отримати доступ до демо-рахунку. Демо-рахунок, як і в МТ4, не закінчиться. Якщо ви любите дотримуватися плану, на платформі є календар, який трейдери можуть використовувати для складання економічних планів.

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Веб-трейдинг

Ця платформа чудово підходить для користувачів комп’ютерів і має простий інтерфейс, який дозволяє трейдеру легко орієнтуватися. Крім зручної навігаційної веб-торгівельної платформи постачається MT4 та MT5, з яких трейдери можуть вибрати один. Однак деякі трейдери вважають, що веб-трейдинг не такий швидкий, як платформи MT4 або MT5. Веб-торгівля не має індикаторів, що вона надходить, що є ще одним фактором, який робить її небажаною для використання.

Мобільна торгівля

Користувачі телефонів, як зазначено вище, мають максимальне використання. Це враховано, оскільки платформа є гнучкою у використанні. Він поставляється з мобільним додатком, який можна завантажити з магазину Google Play або Appstore для пристроїв iOS. Оскільки платформа має як MT4, так і 5, трейдери можуть створити свого бота, який допоможе розробити стратегію їхньої торгівлі. Мобільна торгова платформа дозволяє трейдерам налаштовувати частини платформи.

Як торгувати на платформі Exness – Інструкція

Щоб ви почали торгувати на платформі Exness, ви повинні, перш за все, створити обліковий запис. Створити обліковий запис просто, вам потрібно лише надати важливі документи та своє ім’я, але це буде розглянуто в іншому місці цього огляду. Після створення облікового запису Exness надасть вам демонстраційний рахунок.

Термін дії демо-рахунку не закінчується, тож це буде можливість для вас як трейдера дізнатися, як працює платформа брокера. Демо-рахунок є корисним інструментом для новачка. Переконайтеся, що ви оптимізуєте його використання. Коли ви готові до реального облікового запису, ви можете перейти до нього.

Перш ніж почати торгувати, перевірте типи рахунків, щоб побачити, які переваги принесуть вашому торговому досвіду. Вибравши той, з якого хочете почати, зробіть депозит. Кожен обліковий запис має мінімальний депозит, який користувач може внести на рахунок. Тоді ви можете розпочати торгівлю.

Менеджери облікового запису Exness можуть допомогти вам навчитися торгувати.

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати на Форекс

Торгівля на Форекс є одним із найпопулярніших торгових активів на платформі. Торгувати форекс на платформі можна легко, дотримуючись наступних кроків.

Крок 1 – Створіть обліковий запис

Перше, що вам потрібно зробити, щоб почати торгувати на форекс на Exness, це створити обліковий запис. Процес реєстрації не займає часу. Після реєстрації та верифікації облікового запису ви зможете отримати повний доступ до свого облікового запису.

Крок 2 – Внесіть гроші

Після створення та перевірки вашого облікового запису наступне, що потрібно зробити, це внести гроші на ваш торговий рахунок. Залежно від облікового запису, який ви використовуєте, існує Мінімальний депозит Exness які ви можете внести на рахунок. Після того, як ви поповните рахунок, ви зможете торгувати.

Крок 3 – Виберіть платформу

Після внесення депозиту наступне, що вам потрібно зробити, це вибрати бажану торгову платформу. Виберіть, чи це MT4 чи MT5, чи веб-трейдер. 

Крок 4 – Виберіть актив Forex

Щоб почати заробляти гроші, ви повинні вибрати актив, який будете використовувати для відкриття та закриття торгів. Це важливо, оскільки ви не можете заробити гроші, не вибравши цифровий актив. Exness має різні форекс активи, з яких можна вибрати.

Крок 5 – Торгівля

Після того, як ви вибрали торговий актив на свій вибір, ви можете почати торгувати. Відкривайте та закривайте торгівлю, уважно спостерігайте за відкритою угодою та отримуйте прибуток. Кроки такі прості.

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати криптовалютами

Цей брокер пропонує цілий тиждень ринку криптовалют. Це означає, що трейдери мають доступ до ринку криптовалют кожен день тижня. Давайте подивимося, як ви можете почати торгувати криптовалютою за кілька кроків.

Крок 1 – Створіть обліковий запис

Це перше, що ви повинні зробити перед торгівлею криптовалютою на Exness. Відкрийте та підтвердьте свій обліковий запис, щоб перейти до наступного кроку. Відкривши рахунок, ви можете вносити гроші або торгувати за допомогою демо-версії. 

Крок 2 – Внесіть гроші 

Після створення облікового запису внесіть на нього суму. Сума не може бути меншою за мінімальний депозит для вашого типу рахунку. Під час торгівлі, особливо якщо ви тільки починаєте, безпечніше почати з суми, яку ви можете втратити. Ви не хочете торгувати, використовуючи свою орендну плату, гроші для виплати іпотеки, плату за навчання чи будь-які інші важливі кошти. 

Крок 3 – Виберіть платформу

Як тільки у вас є успішно вніс бажану суму на свій торговий рахунок Exness, вам потрібно вибрати торгову платформу.

Крок 4 – Виберіть свою криптовалюту

Exness пропонує криптотрейдерам широкий спектр криптовалют на вибір. Перед вибором бажано провести певне дослідження монет, якими ви хочете торгувати. Таким чином ви зрозумієте історію конкретної пари, розмір прибутку та рівень ризику. Немає жодних причин займатися будь-яким видом торгівлі без дослідження та адекватної інформації. 

Крок 5 – Торгівля

Нарешті, це частина, де ви торгуєте монетою, яку ви обрали на ринку. Ви можете торгувати як проти криптовалюти, так і за неї. Якщо ви купуєте певну криптопару, це означає, що ви говорите, що ціна підніметься вгору на користь базової монети (ринок підвищення). Хоча якщо ви продаєте валюту, ви маєте на увазі, що ринкова ціна знизиться на користь валюти котирування. 

Як торгувати акціями

Завдяки CFD на акції трейдери можуть отримувати прибуток від торгівлі акціями на платформі. Після відкриття та верифікації торгового рахунку вам необхідно поповнити свій торговий рахунок грошима. Виберіть платформу, оберіть акцію CFD на свій вибір, а потім перейдіть до торгівлі.

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Копіювання торгівлі на Exness

Нещодавно Exness приєднався до інших торгових платформ у процесі торгівлі копіюваннями, оскільки вони запустили доповнення в березні 2022 року. Якщо ви торгуєте деякий час, ви, напевно, чули про торгівлю копіюваннями або соціальну торгівлю в торговій спільноті форекс. Вся концепція копіювання полягає в цьому ви отримуєте вигоду від того, що слідкуєте за професійним трейдером на платформі Exness

Це означає, що будь-який торговий хід, зроблений професійним трейдером, автоматично відтворюється у вашому обліковому записі. На відміну від інших платформ зі звичайними правилами торгівлі, платформа Exness створила власні спеціальні правила. Кілька трейдерів, які використовують платформу Exness для торгівлі копіями, підтвердили, що правила набагато легші та простіші для застосування. 

Деякі з переваг платформи для торгівлі копіями Exness включають 

  • Платформа для торгівлі копіями Exness є надійною та добре регульованою. 
  • Платформою простіше користуватися 
  • Exness надає клієнтам широкий спектр торгових стратегій. В середньому платформа Exness обслуговує близько 40 000 активних клієнтів, переважно професійних трейдерів. 
  • Високоякісні трейдери
  • Нульовий мінімальний обсяг позиції

Як і очікувалося, практика торгівлі копіями на платформі Exness також має деякі недоліки.

  • Немає положень щодо перевірки капіталу стратегії. 
  • На відміну від інших платформ для торгівлі копіями, не існує такого поняття, як зупинка збитків або фіксація прибутку, щоб допомогти в управлінні ризиками. 

Як налаштувати торгівлю копіями на Exness

Тепер, коли ви розумієте, що таке торгівля копіями та як вона працює на платформі Exness, ось кілька простих кроків, які допоможуть вам налаштувати торгівлю копіями та отримати вигоду від професійних трейдерів. 

  1. Завантажте програму для торгівлі копіями Exness 
  2. Якщо у вас уже є обліковий запис Exness, вам не потрібно реєструватися з нуля. Увійдіть, використовуючи адресу електронної пошти (зареєстровано) і пароль. 
  3. Якщо у вас немає облікового запису в Exness, ви повинні зареєструватися, щоб увійти. Натисніть «Почати», виберіть свою країну та введіть бажану електронну адресу та пароль. Вам також потрібно встановити код для розблокування програми, або ви можете скористатися опцією біометрії. 
  4. Щоб внести депозит, торкніться вкладки «Рахунок», натисніть «Здійснити депозит», виберіть спосіб оплати та дотримуйтеся доступних підказок, щоб завершити транзакцію. 
  5. Увійшовши, перейдіть до головної області стратегії. Тут ви можете переглянути різні стратегії за різними критеріями. 
  6. Щоб скопіювати стратегію, натисніть «Почати копіювання» 
  7. Виберіть суму, яку ви хочете інвестувати 
  8. Все, що вам зараз потрібно зробити, це стежити за своєю торгівлею, щоб побачити, як розігрується стратегія.
→ Розпочніть соціальну торгівлю на Exness зараз

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як відкрити свій торговий рахунок

Відкрити торговий рахунок на Exness дуже просто. Незалежно від платформи чи пристрою, на якому ви працюєте, і країни, з якої ви перебуваєте, процес однаковий. Відкриття рахунку означає реєстрацію як трейдера на торговій платформі Exness. Коли ви заходите на сайт, у верхньому правому куті ви побачите «вхід» і кнопку «відкрити обліковий запис». Натисніть кнопку відкрити обліковий запис.

Після цього ви побачите поля, які ви повинні заповнити своїми деталями. Інформація, яку ви повинні будете включати вашу електронну адресу, місце проживання та поле для пароля. Переконайтеся, що електронна пошта, яку ви залучаєте для створення облікового запису, доступна, оскільки вона вам знадобиться під час перевірки.

Після створення облікового запису, як новий трейдер, ви матимете доступ до демо-рахунку. Добре, що Exness має демо-рахунок, тому що він дає вам знати, як працює платформа, перш ніж внести гроші на свій реальний рахунок. Термін дії демо-облікового запису не закінчиться, і його можна буде використовувати навіть після того, як ваш реальний обліковий запис буде готовий.

Перевірка облікового запису

Коли ви отримуєте доступ до демонстраційного облікового запису, ви лише за крок. Брокер попросить вас підтвердити свій обліковий запис. Ви повинні подати два документи Exness потрібно буде підтвердити ваш обліковий запис. Ви будете обмежені лише демо-рахунком без надання документів. 

Для перевірки користувачі повинні надати засіб ідентифікації (наприклад, національне посвідчення особи, національний паспорт або водійські права). Користувачам також потрібно буде надати підтвердження місця проживання – найпоширенішим є рахунок за комунальні послуги. Після надання цих документів знадобиться деякий час для підтвердження вашого облікового запису. Після цього ви можете внести гроші для торгівлі.

Після того як ви поповните свій рахунок, ви можете почати торгувати за допомогою свого реального рахунку.

  • Підтвердьте свій обліковий запис за кілька хвилин
  • Введіть свої особисті дані
  • Завантажте фото або скан документа, що засвідчує особу
  • Завантажте фотографію або сканований документ із підтвердженням адреси

Як увійти в Exness

Щоб увійти у вже існуючий обліковий запис, процедура проста. Незалежно від телефону чи пристрою, яким ви користуєтеся. Щоб увійти у свій торговий рахунок, вам просто потрібно натиснути кнопку входу вгорі праворуч екрана. Якщо ви запускаєте мобільний додаток, вхід має бути просто на кнопці.

→ Увійдіть у свій торговий рахунок Exness зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Ви повинні заповнити порожні поля правильною інформацією, коли натискаєте на них. Exness просто потребує вас як автора, щоб надати свою електронну адресу. Електронна адреса, яку ви вводите, має бути тією, яку ви використовували під час створення облікового запису. Після введення електронної пошти введіть пароль і натисніть «продовжити». Якщо введена вами інформація правильна, ви зможете отримати доступ до свого торгового рахунку.

Якщо ви забули пароль, ви можете натиснути «забули пароль», що допоможе вам отримати доступ до свого торгового рахунку. Після цього на вашу електронну адресу буде надіслано посилання для підтвердження. Перейдіть до своєї електронної пошти та натисніть посилання. Посилання дозволить вам створити новий пароль.

Як внести гроші на Exness

Використовуючи деякі з доступних методів оплати, трейдери можуть робити безкоштовні та швидкі зняття коштів і депозити. Щоб внести гроші на свій торговий рахунок, ви повинні мати обліковий запис, який було перевірено. Тільки підтверджені рахунки Exness можуть вносити гроші і почати торгувати за допомогою свого реального рахунку.

Коли ви увійшли в систему, вам потрібно буде натиснути «Депозит», а потім у цьому розділі ввести суму, яку ви хочете внести на свій торговий рахунок. Натисніть на «підтвердити» кнопка, яка з’являється для підтвердження процесу. Після цього ви можете вибрати спосіб оплати на свій смак. Деякі з методів оплати, які надає цей брокер, включають наступне:

  • Метод картки, тобто вам не потрібно використовувати ні Master, ні кредитну картку.
  • Криптовалюти, включаючи біткойн та Ethereum
  • Бездротові перекази через ваш банк
  • Електронні гаманці, такі як Neteller, Skrill тощо

Після вибору способу оплати, натисніть «підтвердити депозит». Депозит на Exness не витрачає час. Коли ви натиснете кнопку протягом кількох секунд, ваш депозит має відобразитися на платформі. Депозити не мають комісій, тому ви можете робити скільки завгодно депозитів.

Пам’ятайте, що існує мінімальна сума, яку ви можете використовувати для поповнення свого торгового рахунку. Ця сума залежить від типу облікового запису, який ви використовуєте. 

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як вивести кошти на Exness

Отримавши прибуток, ви потім хочете видалити його частину і зробити щось, чи то вирішення життєвої проблеми, чи щось взагалі. The Процедура вилучення Exness легко йти. Натисніть кнопку зняття коштів і введіть суму, яку ви хочете зняти зі свого торгового рахунку.

Коли ви введете цифру, натисніть кнопку підтвердження, щоб підтвердити зняття. Ви повинні вибрати один із способів оплати Exness, щоб отримати гроші. Вибравши один із способів оплати, брокер надішле вам гроші через вибраний вами засіб.

На жаль, процедура зняття не така швидка, як депозит, який негайно отримує готівку, яку ви поповнили на своєму рахунку. Метод виведення займе до 3 днів перш ніж ваші гроші відобразяться. Ці три дні мають припадати на робочі дні, а не на вихідні. Це єдиний спосіб вивести свої гроші. 

Способи оплати такі ж, як і депозит. Exness не стягує плату за зняття; однак ви повинні переконатися, що метод, який ви використовуєте, не стягуватиме з вас плати. Якщо у вас виникла проблема під час виведення коштів, вам слід зателефонувати в службу підтримки, щоб допомогти вам вирішити проблему, з якою ви зіткнулися. Те саме стосується будь-якої проблеми, з якою ви стикаєтесь на платформі.

  • Тривалість виведення може зайняти від кількох годин до 3 днів
  • Без комісії за зняття
  • Брокер може попросити підтвердження способу оплати
→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Підтримка клієнтів для трейдерів Exness

Позитивним є те, що Exness надає трейдерам достатню підтримку. Перша підтримка, яку він надає своїм трейдерам, це підтримка поширених запитань. Часті запитання – це одні з найбільш продуманих запитань, які клієнти платформи хочуть поставити. У більшості поширених запитань уже є відповіді, які потрібні клієнту. Це означає, що їм не потрібно переживати стрес команди підтримки клієнтів.

Ви можете зателефонувати в службу підтримки, якщо ви не знайшли те, що вам потрібно в розділі поширених запитань. Для зручності спілкування Exness забезпечує підтримку клієнтів, яка спілкується 14 мов для клієнтів які можуть мати запитання. Служба підтримки клієнтів працює не цілодобово щодня, оскільки вихідні не працює. Однак це не те саме для англійської мови, яка підтримується 24/7. Телефонуйте – +800980600

На сайті є віртуальний помічник, з яким ви можете поспілкуватися, якщо захочете обговорити будь-яке питання. Електронний лист також доступний на веб-сайті – [email protected]. Пошта доступна цілодобово. 

Номер служби підтримки клієнтів:Підтримка електронною поштою:Живий чат:Наявність:
+800980600[email protected]Так, в наявності24/7

Як навчитися торгувати з Exness:

За допомогою його різноманітних освітні ресурси, навчитися торгувати на Exness було легко. Як згадувалося вище, Exness має академію з матеріалами, які можуть вивчати трейдери з усього світу. Крім того, платформа має блог із різними статтями, написаними її командою, щоб допомогти трейдерам зрозуміти торгівлю на платформі.

Плюсом до нього є демо-акаунт, який доступний одразу після створення облікового запису. Усе це полегшує навчання новачків, як торгувати на його платформі. Exness має центр новин і a Веб-телебачення який надає оновлення щодо питань торгівлі та змін на ринку.

Трейдери мають доступ до вебінарів і подій у прямому ефірі, які навчають людей торгувати на платформах, а також інформацію про деякі з найкращих активів, які вони не повинні пропускати. Трейдери, які звернуть увагу на ці корисні ресурси, швидко зможуть зрозуміти, як працює торгівля на платформі цієї фірми.

→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

У яких країнах доступний Exness?

Exness доступний для трейдерів у більшості країн світу, але через свої правила наразі він не може розширюватися так, як мав би. Вони мають ліцензію, яка керує їх діяльністю в кожному регіоні, де вони існують.

Деякі з країн, де клієнти можуть торгувати з Exness, включають:

  • Кенія
  • Чилі
  • Бразилія
  • Японія
  • Індія
  • В'єтнам
  • Індонезія
  • Південна Африка
  • Нігерія
  • Китай
  • Кюрасао
  • Таїланд, щоб назвати декілька. 

Однак клієнти з таких країн не можуть торгувати на платформі: Австралія, Канада, Малайзія, Росія та Північна Корея. Трейдери в цьому регіоні, на жаль, не мають можливості торгувати на платформі Exness.

Переваги (плюси) використання торгової платформи Exness:

Нижче наведені переваги використання Exness:

  • Трейдерам подобається торгувати з дуже низькою ставкою комісії
  • Брокер пропонує трейдерам достатньо можливостей для вибору типу рахунку. Облікові записи відрізняються від інших.
  • І зняття, і депозит не стягують комісії, і це робить торгівлю на платформі максимально дешевою
  • Демо-рахунок поставляється разом із торговою платформою
  • Exness пропонує трейдерам освітні ресурси, які дозволять їм покращити свої торгові навички.
  • Брокер пропонує дуже вузький спред на кожному з рахунків. Це робить торгівлю цікавою.
  • Доступна різна кількість ресурсів.
  • Зручна платформа з різноманітними ресурсами, які допоможуть краще її зрозуміти
  • У брокера доступна технологія соціального копіювання
  • Він знаходиться під регулюванням популярних фінансових органів, які наглядають за його операціями всередині та ззовні.
→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Недоліки (мінуси) використання торгової платформи Exness

Хоча брокер має багато переваг, він також має недоліки.

Частина цих недоліків включає наступне:

  • Деякі клієнти, на жаль, не можуть торгувати на платформі. Це спричиняє обмеження для цих клієнтів.
  • Через велику кількість контролюючих органів робота фірми займає тривалий процес
  • Підтримка інших мов не працює цілодобово
  • Матеріалів дослідження вважається недостатньо

Чи є Exness надійною торговою платформою?

Поєднуючи всі свої функції, цей брокер довів свою надійну торгову платформу. Exness має безкоштовний демо-рахунок, доступний одразу після того, як трейдер створить обліковий запис. Він має мінімальний депозит для стандартних і стандартних центових рахунків, доступний для більшості людей.

Маючи офіси, окрім головного офісу, Exness може працювати швидко та розширювати зону охоплення. Вершиною є те, що фірма є під регулюванням CySEC, FSA, FCAта деякі інші органи фінансового регулювання. Це робить брокера безпечним і надійним торговим простором для трейдерів.

Ви не можете застрягти, користуючись цим брокером, оскільки він надав достатньо ресурсів, щоб навчити нових трейдерів, як почати торгувати на платформі. Exness продовжує вдосконалювати свою технологію, роблячи платформи більш зручними для користувачів. Його прозорість дозволяє торгівлі бути чесною.

Висновок: Exness є законним брокером для трейдерів

Торгові платформи Exness дозволяють трейдерам проводити швидкі транзакції. У брокера є правила, а типи рахунків дозволяють вибрати обліковий запис, який їм підходить. Завдяки освітнім ресурсам і вебінарам, трейдери можуть легко навчитися торгівлі на форекс.

Брокер дозволяє копіювати торгівлю, хороший інструмент для новачків.

Серед інструментів, доступних на платформі, Exners має калькулятор, конвертер і хостер VPS. Усі ці інструменти полегшують торгівлю. VPS забезпечує стабільність підключення під час торгівлі на платформі. Це забезпечує безперебійну роботу під час торгівлі на Exness.

Наявність нагород показує, що Exness хороший онлайн брокер. Підтримка клієнтів надихає, має 14 мов щоб допомогти вирішити проблеми клієнтів. Клієнти отримують низькі комісії за торгівлю під час торгівлі на будь-якій торговій платформі.

  • Більше 3 нормативів
  • Низький мінімальний депозит лише $ 1
  • Різні типи рахунків для трейдерів
  • Спред від 0,0 пунктів
  • Швидке виконання та необроблені спреди
  • Високе кредитне плече 1:500
  • Персональна підтримка більш ніж 14 мовами
  • Глибокий ліквідність і без перекотирувань
→ Ніколи більше не торгуйте з високими комісіями: зареєструйтеся в Exness безкоштовно!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

FAQ – Часті запитання:

Чи є у Exness бонуси?

Exness не має постійного бонусу, який він пропонує своїм клієнтам. Однак брокер час від часу надає бонуси, але вони діють після певного періоду. Якщо ви хочете насолодитися бонусом, коли він вийде, найкраще його переглянути.

Чи дозволяє Exness торгувати криптовалютою 24/7 на день?

Так, трейдери, які хочуть торгувати криптовалютними монетами, мають можливість здійснювати операції на ніч. Незалежно від типу вашого рахунку, торгівля на Exness дозволяє торгувати криптовалютами протягом цілого дня. Торгівля криптовалютою протягом ночі коштуватиме вам комісію. Люди в ісламських державах отримують рахунок без обміну.

Скільки часу знадобиться для перевірки мого торгового рахунку на Exness?

Створення облікового запису, якщо у вас хороший Інтернет, дуже швидке. Після завершення створення облікового запису вам потрібно буде підтвердити свій торговий рахунок. Для цього Exness знадобиться підтвердження особи та місця проживання. Коли ви їх надасте, для підготовки вашого торгового рахунку знадобиться Exness 24 години.
Деякі люди скаржилися, що через 24 години вони все ще не можуть отримати доступ до своїх торгових рахунків. Якщо ви зіткнулися з такою проблемою, ви можете перевірити свою електронну пошту, щоб дізнатися, чи команда Exness надіслала вам якесь повідомлення, або ви можете зателефонувати в службу підтримки клієнтів по допомогу. 

Чи є Exness шахрайством чи ні?

Exness має ліцензії, за якими він працює. Він має ліцензії від великих компаній фінансової перевірки. Це означає, що це не шахрайство. З моменту заснування фірми в 2008 році вона залишається, і кількість активних користувачів продовжує зростати. Це ознака того, що брокер справді законний.
Ринки Exness прозорі, пропонуючи рівний торговий простір для кожного трейдера з одним типом рахунку.

Який найкращий тип облікового запису на Exness?

Якщо ви хочете розпочати торгівлю на Exness і вам важко визначити, який обліковий запис вибрати, найкраще вибрати будь-який стандартний обліковий запис. Вони мають доступний мінімальний депозит, який є хорошою відправною точкою для новачка. Перевагою стандартного облікового запису є те, що ним можуть користуватися навіть професіонали. 
Власники стандартних облікових записів мають платформу MT4 і можуть виконувати кілька функцій, а також мати безпечну торгову платформу. Платформа MT4 має широкий спектр активів, з яких трейдери можуть вибрати.

Чи підходить Exness для новачків?

Так, це онлайн брокер має всі функції, які роблять його корисним для новачків. Exness має демо-рахунок, який новачки можуть використовувати для практики торгівлі. Іншим фактором, який робить його корисним для новачків, є диференціація типу облікового запису. Exness має стандартний цент і рахунок, що ідеально підходить для новачків, які починають торгувати на Форекс.
Exness має легкодоступний академічний ресурс, де нові трейдери можуть отримати знання торгівлі в будь-який час і в будь-якому місці. Навчальні матеріали достатньо хороші. Окрім демонстрації, типу облікового запису та академічного ресурсу, Exness має соціальну торгівлю копіями.
Торгувати копіями в соціальних мережах можна за допомогою простих кроків. Ставка комісії під час торгівлі також достатньо хороша для нових трейдерів. Exness має зручну платформу для нових трейдерів.