12345
5.0 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
4.5
текст
5
Пропозиції
4.5
Підтримка
5
Платформа
5

Огляд Vantage Markets – реєструватися чи ні? – Тест брокера

  • Регулюється CIMA та ASIC
  • Швидке відкриття рахунку
  • Відмінна швидкість виконання
  • Доступні MT4 і MT5
  • Необроблені спреди від 0,0 пунктів
  • Кредитне плече до 1:1000

Багато компаній видають себе за онлайн-брокери в інтернеті. Деякі з них є законними, інші є шахрайськими, а інші просто не варті інвесторівчас. 

Серед справжніх регульованих брокерів ви знайдете дорогих і тих, хто стягує розумні комісії. Вибір правильного для вас онлайн-брокера вимагає ретельного вивчення торгових витрат і загальних умов торгівлі. 

У цій статті ми дамо вичерпний огляд Vantage Markets. Щоб ви могли визначити, підходить вам брокер чи ні. По-перше, слід зазначити, що Vantage Markets є законним і регульованим брокером. Ви дізнаєтеся все про умови торгівлі брокера, правила, комісії та інші важливі деталі, перш ніж прийняти рішення щодо них.

Офіційний сайт Vantage Markets
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Що ви прочитаєте в цьому пості

Що таке Vantage Markets (попередній Vantage FX)? – Короткі факти про компанію

Vantage Markets (попередній Vantage FX) є міжнародний онлайн-брокер CFD на багато активів заснована в Австралії в 2009 році онлайн брокер має фізичну присутність у понад 30 країнах і дозволяє трейдерам з усього світу отримувати доступ до різноманітних фінансові активи, включаючи форекс, акції, товари та індекси. 

Більше 130 000 інвесторів по всьому світу мати активні рахунки у цього брокера. Клієнти можуть вибрати одну з дев’яти валют для торгівлі вибраним фінансовим інструментом.

Vantage Markets отримав численні нагороди, останньою з яких є Премія найкращому CFD Брокер і найкращий мобільний трейдинговий додаток (2022). 

Переваги Vantage Markets

Ось короткий погляд на те, хто вони такі:

  • Заснована в 2009 році
  • База в Австралії 
  • Більше 30 глобальних офісів
  • 130 000+ активних клієнтів
  • Багаторазовий лауреат: має нагороду як найкращий брокер в Австралії. 
  • $94мільйони+ річний дохід
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Правила: – Чи регулюється Vantage Markets? де Як працює регулювання? Як воно виконується?

Офіційний логотип Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (ASIC)

Так, Vantage Markets регулюється фінансовим органом країни походження, Комісія з цінних паперів та інвестицій Австралії ASIC. Компанія також зареєстрована та працює за ліцензією FCA (Financial Conduct Authority) Сполученого Королівства.

Офіційний логотип валютного управління Кайманових островів (CIMA)

Vantage Markets мати додаткову ліцензію від Валютне управління Кайманових островів (CIMA)

Офіційний логотип Управління фінансового контролю (FCA)

Ці регуляторні органи контролювати його роботу шляхом проведення регулярних аудитів, щоб переконатися, що брокер підтримує найкращі та чесні практики. Регуляторна політика цих органів передбачає відокремлення коштів клієнтів від рахунку брокера у разі неплатоспроможності та схему компенсації для клієнтів.

Офіційний логотип Комісії з фінансових послуг Вануату (VFSC)

Нижче наведено номери ліцензій брокера від цих авторитетних організацій:

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Заходи безпеки трейдерів і ваших грошей

Vantage Markets зареєстрований в два регулюючі органи першого рівня які передбачають схеми винагороди клієнтів і безпеку персональних даних.

Це означає кошти клієнтів розділені і зберігати в безпеці, щоб запобігти збиткам, якщо компанія збанкрутує. Брокер зберігає гроші клієнтів у Національному банку Австралії. Цей банк входить до 20 найбезпечніших банків світу, а кошти, що зберігаються тут, застраховані. KPMG, одна з найбільших бухгалтерських компаній у світі, проводить періодичні перевірки фінансової діяльності брокера. Таким чином, чесна фінансова практика гарантується в його бізнес-операціях.

його користувачів дані на торгових платформах брокера також зашифровані, зберігаючи їх у безпеці та запобігаючи крадіжці чи злому.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Огляд пропозицій і умов торгівлі Vantage Markets

Vantage Markets пропонує клієнтам колекцію різні фінансові засоби інвестувати або торгувати. Нижче ми розглядаємо основні пропозиції активів:

Валютні пари

Спред Forex на Vantage Markets

Клієнти можуть торгувати до 44 пар форекс на платформі брокера, включаючи основні та другорядні кроси. Серед популярних валютних пар є EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY, USD/NZD, USD/CHF та інші відомі другорядні пари.

Типи рахунків Vantage Markets дозволяють клієнтам торгівля на низьких або нульових спредахзалежно від того, який ви виберете. Популярні пари приваблюють неймовірно низькі гонорари. Відвідання веб-сайту брокера, щоб переглянути його котирування, дасть вам детальну інформацію про спреди цих активів.

Валютні пари:44+
кредитне плече:До 1:500
спреди:Починаючи з 0,0 пунктів, зазвичай низько, залежно від обраного активу
Виконання:Миттєво
Наявність:У години роботи біржі
→ Торгуйте валютними парами з Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Криптовалюти

Vantage Markets - криптовалютні спреди

закінчено 40 CFD на криптовалюту доступні для торгівлі, зокрема Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Cardano, Sushi та інші. 

The спреди на цей клас активів відносно низькі, починаючи з 6 пунктів. Але це залежить від криптовалюти, якою торгують. Також зауважте, що кредитне плече на ці активи зазвичай досить низьке. Брокер пропонує 2:1 на всі свої CFD на криптовалюту. Трейдери у Великобританії не можуть отримати доступ до криптоактивів. Ви можете знайти детальну інформацію про цю пропозицію активів на веб-сайті брокера.

Криптовалютні активи:40+
кредитне плече:До 1:2 на CFD на криптовалюту
спреди:Починаючи з 6 пунктів
Виконання:Миттєво
Наявність:У години роботи біржі
→ Торгуйте криптовалютами з Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Товари

Vantage Markets - Товарні спреди та умови торгівлі

Vantage Market пропонує широкий спектр активів, зокрема м'які товари такі як бавовна, кава, какао, цукор і апельсиновий сік.

Клієнти також можуть торгувати нафтою, сріблом і золотом на його платформах. The кредитне плече залежить від вибраного вами товару для торгівлі. Спред на ці активи різниться, але може опускатися до 0,1 пункту на тверді товари. 

Товарні активи:7+
кредитне плече:До 1:500
спреди:Від 0,1 пункту на тверді товари
Виконання:Миттєво
Наявність:У години роботи біржі
→ Торгуйте товарами з Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Індекси

Спреди індексу Vantage Markets і умови торгівлі

Vantage Markets надає клієнтам доступ до спекуляцій на найвідоміші світові індекси, зокрема Dow Jones Industrial Average DJIA, Deutscher Aktien Index DAX, NASDAQ 100, Standard and Poor's S&P 500 тощо.

Трейдери можуть отримати доступ п'ятнадцять популярних фондових ринків через індексні пропозиції брокера. Спред на популярних індексах конкурентний. Наприклад, Dow Jones має в середньому 1,0 пункту. Трейдери можуть знайти детальну інформацію про ціни на веб-сайті брокера. Розумне кредитне плече також доступне для максимізації прибутку трейдерів від цього активу.

Активи індексу:15+
кредитне плече:До 1:500 на CFD на індекси
спреди:Спред від 0,0 пункту, зазвичай близько 1,0 пункту
Виконання:Миттєво
Наявність:У години роботи біржі
→ Торгуйте індексами з Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Акції/акції

Спред і торгові умови для акцій на Vantage Markets

На торговій платформі Vantage Markets ви виграєте доступ до інвестування в глобальні компанії, включаючи Netflix, Apple, Tesla, Coca-cola та Google, серед багатьох інших. Комісія за акції починається від $6 за угоду. Надається кредитне плече до 33:1. Зауважте, що це також залежить від фактичного запасу. Кредитне плече більшості популярних акцій не перевищує 20:1.

Неамериканські акції однаково доступні для торгівлі, включаючи Alibaba, Ballard Power Systems та інші. 

Фондові активи:500+
кредитне плече:Переважно до 1:20
спреди:Від $6 за угоду
Виконання:Миттєво
Наявність:У години роботи біржі
→ Торгуйте акціями з Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Комісія за торгівлю – скільки коштує торгівля з Vantage Markets?

Типові спреди для валютних пар на Vantage Markets
Типові спреди для валютних пар на Vantage Markets

Торгові витрати на Vantage Markets залежать на кілька речей. Ринок, на якому ви торгуєте, і тип рахунку значною мірою визначають комісії та збори. 

Наприклад, брокер пропонує три типи рахунків, Standard, Raw ECN, Pro ECN, а також MAMM & PAMM рахунки. Структура гонорару різна в усіх із них.

Типові спреди для товарів на Vantage Markets
Типові спреди для товарів на Vantage Markets

Існує відсутність комісій на рахунку Standard. Але спреди вищі, ніж у типу ECN. Спред на стандартному рахунку починається від 1,4 пункту, а на ECN очікуйте мінімум 0,1 пункту. Комісія становить $6 за круглу угоду.

Типові спреди для індексів Vantage Markets
Типові спреди для індексів Vantage Markets

The комісія нижча для рахунку Pro ECN з $4 за обертову торгівлю. Спред на цьому рахунку починається від 0,0 пункту, із середнім значенням 0,15 пункту протягом активних годин.

The МАММ і ПАММ-рахунки дозволяють торгувати на кількох рахунках одночасно. Ви також отримуєте доступ до Expert Advisor (EA), торгового програмного забезпечення, яке пропонує вам розмістити угоду, коли це найкращий час. Ці функції забезпечуються додатковими комісіями, але, як і на рахунках ECN, тут мінімальний спред становить 0,0 пункту.

Типові спреди для CFD на акції на Vantage Markets
Типові спреди для CFD на акції на Vantage Markets

Також застосовуються комісії за обмін і змінюються залежно від валютної пари.

Тип рахунку:Торгова вартість:Мінімальний депозит
СтандартнийСпред починається від 1,4 пункту без комісій$50
Необроблений ECNСпред починається від 0,1 пункту, комісія починається від $6 за обертову угоду $50
Pro ECNСпред починається з 0,0 пунктів, комісія починається з $4 за обертову угоду $10000
МАММ & ПАММСпред починається від 0,0 пункту$200
Примітка. Залежно від активу можуть застосовуватися інші комісії за угоди
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Тестування торгових платформ Vantage Markets

1ТП1Т - 1ТП22Т 4 платформа
1ТП1Т – 1ТП22Т 4 платформа

Платформи Vantage Markets надають трейдерам доступ до електронної комунікаційної мережі ECN. На відміну від дилінгової торгівлі, ця послуга дозволяє клієнтам безпосередньо взаємодіяти з великою кількістю постачальників ліквідності. Це вигідно для волатильність і високий ліквідність, що призводить до низьких комісій.

Ліквідні партнери Vantage Markets
Ліквідні партнери Vantage Markets

Брокер пропонує цю послугу на таких торгових платформах:

  • MetaTrader 4
  • MetaTrader 5
  • Веб-платформа
  • Vantage Markets додаток
  • ProTrader (нова торгова платформа від TradingView)
  • DupliTrade, Zulutrade та MyFXbook для соціальної торгівлі

Його Платформи MetaTrader підтримують кілька сторонніх додатків, які приносять користь трейдерам. Через партнерство брокера з DupliTrade, Zulutrade і MyFXbook доступна соціальна торгівля та копіювання. Ці соціальні торгові платформи з’єднують трейдерів із спільнотою трейдерів та інвесторів. Ви отримуєте доступ до різних стратегій і торгових ідей, збільшуючи свої шанси на прибуткову торгівлю.

Vantage Markets включають цінні торгові інструменти на своїх платформах MetaTrader, таких як Signals markets, SmartTrader і forex news. За допомогою SmartTrader ви можете автоматизувати угоди та отримувати сповіщення про конкретні рухи ринку. Ви можете налаштувати своє вікно спостереження за ринком, а також отримати доступ до інших цінних інструментів. Хоча деякі з цих унікальних функцій вимагають вищих мінімальних депозитів.  

Ці додаткові функції відрізняють брокера від інших, що пропонують те саме. Ці платформи є доступний на iOS і Android, що робить їх сумісними зі смартфонами. 

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Доступність індикаторів і діаграм

1ТП1Т - 1ТП22Т 4 індикатори

Платформи Vantage Markets постачаються разом різні торгові показники і діаграми, включаючи найпопулярніші, ковзне середнє, кросовери ковзного середнього та осцилятори. Графік дозволяє трейдерам бачити до п’яти таймфреймів, відображаючи його в ландшафтному режимі під час запуску. Існує 30 індикаторів і інструментів для побудови діаграм, включаючи лінії трендів, які дозволяють малювати лінії трендів, переглядати кілька часових рамок і автоматично зберігати малюнки.

Мобільна торгівля через додаток Vantage Markets

Vantage Markets - MetaTrader 4 Мобільний торговий додаток для пристроїв iOS та Android

Брокер пропонує своє власний додаток разом з MetaTrader. Клієнти можуть отримати доступ до програм MT4 і Vantage Markets на мобільних пристроях, завантаживши їх із магазину Apple або Google для Android.

The додаток брокера та мобільна версія MT4 пропонують стандартний інтерфейс користувача, але зі спеціальними доповненнями. Дослідження ринку, оновлення новин, торгові сигнали та відео на базі Trading-central інтегровані. Користувачі також можуть отримати доступ до корисних діаграм і торгових індикаторів, і ці інструменти легко використовувати. Трейдери можуть поповнювати свої рахунки та виводити прибуток за допомогою мобільних додатків. Також вбудований соціальний трейдинг.

Мобільний трейдинговий додаток пропонує:

  • Зручний інтерфейс
  • Індикатори, діаграми та кілька часових рамок
  • Підтримує оновлення новин, дослідження та сигнали
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати на платформі (підручник)

Перш ніж торгувати, обов’язково досліджуйте обраний актив, щоб дізнатися про його цінову поведінку. Проведення аналізу допоможе вам отримати уявлення про необхідні деталі про ринковий інструмент.

Незалежно від того, чи використовуєте ви веб-додаток, MetaTrader або додаток брокера, торгівля на платформах брокера проста і відбувається в тому самому форматі. однак, кожен інтерфейс користувача відрізняється від іншого.

Щоб розпочати торгівлю, вибрати актив зі списку котирувань. Введіть відповідні дані у вікно замовлення, яке з’явиться. Вони повинні включати лімітні замовлення та нагадування, якщо це необхідно. 

Розмістіть свою торгівлю, натиснувши на купити або продати вкладку. Постійно спостерігайте за транзакцією на ходу та коригуйте замовлення або виходьте, коли це необхідно.

Як торгувати на форекс на Vantage Markets

Як торгувати на форекс на Vantage Markets

Доступно понад сорок пар форекс на вибір на платформах Vantage Markets'. Отже, перший крок до торгівлі — це вибір валюти, яка буде для вас найбільш прибутковою. Виконайте такі кроки, щоб торгувати, коли ви вирішили:

Крок 1: Дослідження та аналіз ринку

Після вибору пари або пар, у які ви хочете інвестувати, наступний крок дослідження та аналіз. Аналіз ринку допомагає зрозуміти історичні ціни активів. Щоб ви могли приймати правильні торгові рішення. 

рдослідження має включати торгові стратегії які найкраще підходять для валют, у яких ви хочете вести операції.

Крок 2: демонстраційна торгова практика

Демо-рахунки Vantage Markets

Vantage Markets Демо-версія безкоштовна і дає вам можливість попрактикуватися в торгівлі перед поповненням рахунку. Вивчивши стратегії, перевірте їх на цьому безкоштовному пробному обліковому записі. Відпрацюйте свої рухи на демонстрації, перш ніж виходити з ними в прямому ефірі. 

Крок 3: Увійдіть і торгуйте на реальному рахунку

The аналіз ринку показав би вам, де є найкращі можливості. Отже, перевіривши свої стратегії, виберіть відповідну позицію на своєму реальному рахунку, використовуючи прийоми, отримані під час дослідження. Управління ризиками має бути частиною вашої стратегії, тому переконайтеся, що ви застосовуєте всі необхідні зупинки та лімітні ордери. 

Крок 4. Відстежуйте угоди та закривайте їх у відповідний час

Слідкуйте за своїм становищем час від часу перевіряючи угоди. Хоча це залежить від вашої стратегії. Деякі методи вимагають не зводити очей з екрана, тоді як інші не потребують особливої уваги. Угода буде закрита на вказаній цільовій відстані, якщо ваші лімітні ордери діють.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати бінарними опціонами на Vantage Markets

Бінарні опціони є наразі недоступний на Vantage Markets. 

Як торгувати криптовалютами на Vantage Markets

Графіки криптовалют на Vantage Markets

Існує сорок три CFD на криптовалюту на вибір. Інвестування в найбільш ліквідні – очевидний правильний крок. Окрім біткойна, варто спекулювати з метою отримання прибутку на кількох інших. Перший крок — вибрати криптовалюту з високим потенціалом отримання прибутку.

Як і в посібнику з форекс вище, дослідження та аналіз однаково важливі для торгівлі криптовалютами. Ці активи мають вищу волатильність і більш ризиковані, ніж форекс. З цієї причини деякі трейдери замість цього використовують EA та інше програмне забезпечення для автоматизованої торгівлі. Рекомендується ретельне вивчення та аналіз, щоб зрозуміти рух цін перед початком. 

Управління ризиками також має вирішальне значення при торгівлі криптовалютами. Частиною цього є постійна перевірка статусу під час торгівлі. Як тільки ваша ціна досягне встановленої цілі, краще закрити угоду та отримати прибуток. Ви завжди можете відкрити нову угоду, якщо ринок сприятливий для вас і демонструє багато можливостей.

Як торгувати акціями на Vantage Markets

Акції на Vantage Markets

Ви можете торгувати акціями безпосередньо або через популярні індекси пропонується на платформах Vantage Markets.

Як і інші інструменти, описані вище, найважливішим і найголовнішим є розуміти ринок і акції що вас цікавить.

Ось чому дізнавшись про ринок і що впливає ціни на акції це важливий перший крок. Існує незліченна кількість книг і статей, які можуть допомогти вам у цьому відношенні.

Як тільки ви зрозумієте поведінку фондового ринку, наступний крок - аналіз. Фундаментальний аналіз — це добре, але технічний аналіз має вирішальне значення для отримання прибутку від торгівлі акціями. Завдяки цьому аналізу ви отримаєте цінну інформацію про цінову дію, а цінова дія є ключовим елементом для прийняття найкращих торгових рішень на фондовому ринку. 

Навчання та аналіз має також включати визначення найкращих стратегій для акцій, якими ви хочете торгувати. Якщо у вас є одна або кілька стратегій, ми рекомендуємо перевірити їх на демонстраційній версії, перш ніж інвестувати в них.

Через віртуальна торгівля (демо), ви можете ознайомитись із середовищем фондового ринку та створити трохи впевненості, яка з часом зростає, чим більше ви торгуєте.

Після тестів і практики ви зможете торгівля в прямому ефірі. Деякі досвідчені трейдери можуть займати кілька позицій одночасно. Але для новачка це може бути розумовим і емоційним завданням. Ми рекомендуємо для початку займати якомога менше позицій, поки ви набуваєте досвід торгівлі. 

Знайди символ акцій у списках цитат і натисніть на нього. Виберіть «нове замовлення» з опцій, введіть необхідні деталі транзакції та розмістіть угоду.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як відкрити торговий рахунок у Vantage Markets

Як відкрити торговий рахунок у Vantage Markets

Відкрити торговий рахунок у Vantage Markets легко і просто займає лише кілька хвилин

Відвідавши веб-сайт брокера зі свого мобільного телефону або комп’ютера, ви можете розпочати відкриття рахунку. Кнопка відкрити рахунок увімкнена відображення жирним шрифтом після завантаження сторінки. Натисніть на це, щоб заповнити невелику форму на сторінці.

Відкриття торгового рахунку з Vantage Markets
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Спочатку від вас вимагатимуть введіть своє повне ім’я, країну, телефон, електронну адресу та тип облікового запису (фізична особа або компанія).

Відкриття рахунку в Vantage Markets

Як тільки ви заповните ці дані, брокер надсилає посилання для підтвердження на вашу електронну пошту або телефон. Мета полягає в тому, щоб перевірити ці деталі, тому натискання на посилання підтвердить надану вами інформацію.

Тоді ви матимете можливість виберіть тип облікового запису, між демонстраційним і живим. Для початківців ми рекомендуємо демо. Якщо ви обираєте демо-рахунок, брокер надсилає унікальне ім’я користувача та пароль на вашу електронну пошту з інструкціями щодо доступу до демо-рахунку. 

Якщо ви виберете реальний обліковий запис, ви матимете можливість виберіть стандартний, ECN, Pro ECN або тип MAMM & PAMM.

Фінансові установи в більшості регіонів повинні знати їх контактні дані клієнтів. Отже, якщо ви виберете реальний обліковий запис, вам може знадобитися пред’явити посвідчення особи та рахунок за комунальні послуги. Для завершення реєстрації також може бути достатньо банківської виписки з вашою адресою. Vantage Markets забезпечує легкі засоби сканування та завантаження цих документів KYC. 

Щойно ви надішлете їм ID та підтвердження адреси, рахунок буде негайно готовий до торгівлі.

→ Відкрийте свій торговий рахунок у Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Типи облікових записів на платформах Vantage Markets

Типи рахунків на Vantage Markets

Брокер торговий рахунок надає вам кілька варіантівзалежно від вашого рівня досвіду, цілей і бюджету. Типи облікових записів включають стандартний STP, Raw ECN, Pro ECN, обліковий запис Mamm & Pamm. 

Стандартний STP

Vantage Markets - Що робить обліковий запис Standard STP особливим

The Стандартний тип STP ідеально підходить для новачків. Це рахунок без комісії, тобто комісії за пряму торгівлю включені в спреди. Мінімальний депозит для цього рахунку Vantage Markets становить $200, а кредитне плече може варіюватися від 30:1 до 500:1, залежно від правил вашого регіону. Обліковий запис дає вам доступ до всіх пропозицій активів брокера, і ви можете використовувати MT4 і MT5 для торгівлі на пристрої Apple. Але всі платформи, включно з програмою Web Trader і Vantage, доступні, якщо ви використовуєте Windows або Android. З точки зору спредів, вони змінюються залежно від часу та ринку. Але ви можете очікувати щонайменше 1,0 пункту на основних кросах у години пік. 

Необроблений ECN 

Рахунок Vantage Markets Raw ECN

The Необроблений тип ECN чудово підходить для досвідчених трейдерів які шукають вузькі спреди та високоліквідні ринки. За торгівлю на цьому рахунку нараховується комісія $3 за лот. Мінімальний депозит становить $500, і застосовується те саме кредитне плече від 20:1 до 500:1. Спред може знизитися до 0,0 пункта протягом активних годин. Тому досвідчені трейдери можуть отримати вигоду від нульових спредів, що значно знижує витрати на торгівлю. 

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Pro ECN 

Vantage Markets - Pro ECN рахунок

The Рахунок Pro ECN ідеально підходить для професійних трейдерів які завжди активні та інвестують більшу суму, ніж середній трейдер. Вам потрібно щонайменше $10 000, щоб почати торгувати на цьому рахунку. Комісія за лот становить $1,5, що набагато нижче, ніж в інших облікових записах. Власники облікових записів також можуть користуватися іншими функціями, такими як безкоштовний VPS для підвищення безпеки та гнучкості. Спред на рахунку може знизитися до 0,0 пункта, а також пропонується торгівля за кредитним плечем до 500:1. Рахунки Vantage Markets ECN дозволяють робити скальп і дуже відомі серед трейдерів, які використовують такі стратегії. 

МАМ & ПАММ

Огляд облікового запису Vantage Markets MAM

Цей тип облікового запису включає a спеціальний менеджер грошей і ідеально підходить для людей, які не хочуть торгувати самостійно. 

Клієнт інвестує капітал, а торговий або грошовий менеджер решту бере на себе за комісію. Облікові записи Vantage Markets Mam & Pamm дозволяють використовувати стилі хеджування та скальпування. Власники можуть використовувати експертів, а також мати більше одного рахунку.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чи можете ви використовувати демо-рахунок на Vantage Markets?

Відкриття демо-рахунку на Vantage Markets

Так! Якщо ви новачок у торгівлі або бажаєте попрактикуватися в новій стратегії, перш ніж торгувати реально, Vantage Markets пропонує безкоштовний демо-рахунок для цієї мети. 

The віртуальний рахунок має достатньо кредиту для здійснення багатьох угод. Тож ви не внесете жодної копійки, щоб використовувати цей рахунок. Завдяки демонстрації ви можете ознайомитися з будь-яким ринковим середовищем, у яке ви хочете потрапити, будь то форекс чи акції. 

Віртуальна торгівля дозволяє вам випробувати реальні ринкові умови, не ризикуючи коштами. Демо-рахунок є імітацією реального ринку. Таким чином, ви матимете можливість відчути ринкові максимуми та мінімуми, перш ніж торгувати грошима. Це допоможе вам зміцнити впевненість і набути деяких навичок управління емоціями.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як увійти у свій торговий рахунок Vantage Markets? Короткий посібник

Як увійти в Vantage Markets

Ви можете вибрати електронною поштою або телефоном щоб увійти у свій торговий рахунок. На сторінці входу клацніть потрібне та введіть адресу електронної пошти або телефон у відповідному полі. Після цього ваш пароль у наступному стовпці.  

Натисніть на кнопка входу після цього, щоб запустити домашню сторінку торгівлі.

Як отримати доступ до чату Vantage Markets

Якщо у вас виникли проблеми, натисніть на значок живого чату у нижньому правому куті сторінки, щоб отримати довідку.

У разі проблем із паролем натисніть Забули парольі введіть свою електронну адресу у спливаючому вікні, щоб отримати посилання для зміни пароля.

А функція «двофакторної автентифікації». доступний, якщо ви бажаєте додаткової безпеки свого облікового запису. Якщо ви ввімкнете цю функцію, для входу потрібно буде виконати два кроки.

Після введення імені користувача та пароля брокер зробить це повторно підтвердити вхід відправивши код на свою електронну пошту або телефон. Код повинен мати дуже короткий термін дії. Вам потрібно буде ввести точний код у полі «2FA» в області входу до закінчення часу. Коли ви введете код і клацнете SIGN IN, має завантажитися домашня сторінка облікового запису, щоб ви могли торгувати.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Перевірка – що вам потрібно і скільки часу це займає?

Процес перевірки на Vantage Markets

Згідно з фінансовими правилами в різних регіонах, брокери повинні запитувати KYC деталі для підтвердження особи клієнтів.

Vantage Markets потрібне офіційне посвідчення особи або номер (залежно від вашого регіону), щоб підтвердити особу. Також потрібне підтвердження адреси, яким може бути квитанція про оплату комунальних послуг або виписка з банківського рахунку.

Перевірка займає всього кілька хвилин. Хоча іноді це може затриматися на кілька годин, максимальний час становить 24 години. Якщо ви не отримаєте відповідь протягом 24 годин, зв’яжіться зі службою підтримки в чаті або електронною поштою.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Доступні методи оплати для депозитів і зняття на Vantage Markets

Методи депозиту на Vantage Markets

Пропозиція Vantage Markets різні способи оплати щоб полегшити процес депозиту та зняття коштів на своїх платформах. Ці методи включають електронні гаманці, платежі карткою, місцеві та міжнародні депозити ETFs.

Платежі за допомогою кредитної картки та електронного гаманця є найпростішими, і кошти миттєво надходять на торговий рахунок. Прийняті платіжні служби: Visa, MasterCard, Neteller, JCB, AstroPay і FasaPay. Використання цих методів залучає нульову комісію від брокера.

Внутрішні та міжнародні банківські перекази можуть обробка займає від двох до п’яти робочих днів. Але вони також притягують нульову плату від Vantage. Зауважте, що може стягуватися банківська комісія. Клієнти в Таїланді можуть вносити та знімати кошти за допомогою місцевого банківського переказу.

UnionPay також працює, і кошти надходять на рахунок моментально. Але є 2,5% комісія за транзакції

Оплата Skrill приймається, але може прийматися до 24 годин відобразити в обліку. Крім того, можуть стягуватися комісії та залежати від комісій PSP.

Передача від брокера до брокера дозволена і обробка займає від двох до п’яти робочих днів. Стягуються комісії та банківські комісії.

Skrill і Neteller є недоступний в Австралії. Але інші миттєві та безкоштовні платіжні служби, такі як BPay і POLi, працюють ідеально.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як внести гроші на Vantage Markets? – Пояснено мінімальний депозит

Як внести кошти на Vantage Markets

Ось кроки для поповнення вашого реального облікового запису:

  • Перейдіть на вкладку «Кошти» та внесіть із спадного меню
  • Виберіть потрібний спосіб оплати зі списку, що з’явиться
  • Дотримуйтесь інструкцій, щоб заповнити форму запиту
  • Підтвердьте платіжні деталі та введіть пароль облікового запису, щоб авторизувати переказ

Залежно від методу, кошти мають осісти на вашому рахунку протягом кількох хвилин до кількох днів. Як пояснювалося вище, якщо ви скористалися послугами картки або швидкого електронного гаманця, переказ повинен негайно відобразитися на вашому торговому рахунку. 

Депозитні перекази здебільшого безкоштовні на Vantage, але майте на увазі, що банк, компанія, яка займається карткою чи електронним гаманцем, можуть брати невелику комісію за свої послуги.

Гроші, які ви переказали, також мають відповідати мінімальний депозит бути успішно обробленим. Ця мінімальна сума залежить від облікового запису, який ви зареєстрували.

Повторюю, ось мінімальні депозити для кожного типу рахунку Vantage Markets:

  • Стандарт STP – $200
  • Необроблений ECN – $500
  • Pro ECN – $10 000
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Пояснення про бонуси на депозит Vantage Markets

Бонус на депозит Vantage Markets

Багато брокерів не дають бонусів. На щастя, Vantage Markets не є одним із них. Клієнтам подобається як бонус у розмірі 50%, коли вони поповнюють свої рахунки вперше. Наступні депозити понад $1000 притягують бонусну винагороду 10%. 

Це означає, що якщо ваш перший депозит становить $500, ви отримуєте додатковий кредит $250 для торгівлі. Однак, щоб насолоджуватися більшою кількістю бонусів у своїх наступних депозитах, вам доведеться поповнити свій рахунок щонайменше, $1000.

Тільки перший депозит приносить вам бонус 50%. Інші перекази після цього принесуть вам бонусний кредит у розмірі 10%.

Зауважте, що $500 — максимальний депозитний бонус ви можете отримати на обліковому записі Standard або Raw ECN. Отже, якщо ви переведете $2000 на ці торгові рахунки, ви все одно отримаєте бонус $500, нічого більше.

Власники облікових записів Pro ECN можуть користуватися a бонус до $20,000 на перший депозит.

На відміну від інших брокерів, які проводять ті самі акції, Vantage також дозволяє вам це зробити конвертуйте бонус в готівку для зняття. Хоча існують суворі умови, і вам доведеться відповідати певним критеріям, щоб мати можливість зняти бонус.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Виведення – Як вивести гроші на Vantage Markets?

Як вивести гроші на Vantage Markets

Виведення прибутку з платформ Vantage Markets схоже на депозит. Замість вибору опції депозиту в спадному меню коштів, натисніть на відкликати.

Виберіть свої переваги зі списку способів оплати. Рекомендуємо вибрати той самий метод, що й ви внесені кошти на Vantage Markets. Це допоможе вам уникнути будь-яких ускладнень.

Заповніть форму запиту ввівши необхідні дані у відповідні поля.

Підтвердьте інформацію ви ввели, і натисніть «Надіслати», щоб надіслати запит.

Виведення коштів на Vantage не такі швидкі, як депозити, тому гроші можуть надійти на рахунок не відразу. Але як і у випадку з варіантами депозиту, використаний вами метод визначатиме період очікування. Дебетові та кредитні картки з деякими швидкими варіантами електронних платежів обробляються набагато швидше, ніж інші. 

The кошти можуть потрапити на ваш рахунок протягом години, якщо ви скористаєтеся однією з цих послуг. Якщо ні, це може зайняти кілька днів, іноді цілий тиждень.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Підтримка трейдерів на Vantage Markets

Можливості зв'язку з Vantage Markets

Брокер пропонує якість Служба підтримки клієнтів 24/7 через живий чат, електронну пошту та телефон. Його сервіс є одним з найкращих і має кілька нагород, що підтверджує це. Підтримка Vantage Markets оцінюється вище 4 зірок у відгуках клієнтів Trustpilot і Google. Трейдери можуть зв’язатися за номером +44 2080 363 883. Підтримка електронною поштою доступна за адресою [email protected]

The чат на веб-сайті є найпростішим і найшвидшим способом поговорити з ними.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Навчальний матеріал – Як навчитися торгувати за допомогою Vantage Markets 

Навчальний матеріал 1ТП1Т

Пропозиція Vantage Markets а безкоштовний 30-денний відеоурок для початківців, щоб вивчити основи торгівлі. Є також уроки з торгової психології та спеціальні посібники для кожної платформи, включаючи MT4 та MT5.

Існуючі трейдери можуть вдосконалювати свою майстерністьзавдяки багатству ресурсів брокера на його платформах. До них входять огляд ринку, звіти про аналіз ринку та розширені навчальні посібники з торгівлі різними ринковими інструментами.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Додаткові збори на Vantage Markets

Крім торгових витрат, брокери можуть стягувати інші комісії за свої послуги, які трейдери повинні враховувати. Деякі трейдери, як правило, не помічають цього неторговельні збори які потенційно можуть вплинути на їхні прибутки. 

Ці комісії включають депозити, зняття коштів і комісії за неактивний рахунок. На щастя, Vantage Markets не стягує ці додаткові збори.

Доступні та заборонені країни 

Vantage Markets ласкаво просимо клієнтів із 150 країн світу. На жаль, вони не можуть прийняти трейдерів з Японії, Канади, Північної Кореї, Китаю, США, Зімбабве, Конго та Іраку.

На веб-сайті брокера є повний список недоступних країн. Ви можете підтвердити відповідність свого регіону на його сторінці поширених запитань.

Висновок – Vantage Markets є законним брокером із чудовими умовами

Vantage Markets - Корпоративне управління

Загалом ми бачимо, що Vantage Markets є a законний брокер, який пропонує великий вибір фінансових активів для інвестування. Однак брокер не позбавлений недоліків. Мінімальні депозити на його ECN-рахунках можуть бути нижчими. Його критерії $1000 для бонусів на депозит є ще одним недоліком, який варто ретельно вивчити. 

Але клієнти можуть пропустити це, оскільки його послуги включають найпопулярніші платформи основні інструменти та додаткові функції. Витрати на торгівлю розумні та конкурентоспроможні, тобто умови торгівлі сприяють прибутковості. Підтримка також на одному рівні з найкращими в галузі. З цих причин ми можемо рекомендувати брокера трейдерам усіх рівнів.

Підсумок плюсів і мінусів Vantage Markets

Плюси:

  • Конкурентні гонорари
  • Відзначене нагородами обслуговування клієнтів і платформи 
  • Простий процес депозиту та зняття
  • Просте створення облікового запису

мінуси:

  • Не обслуговує клієнтів у США, Японії та Канаді.
  • Високий мінімальний депозит на рахунках ECN
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Vantage Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання:

Чи є Vantage Markets хорошим додатком для торгівлі?

Так, Vantage Markets отримав кілька нагород і наразі має нагороду «Найкращий брокер MetaTrader» (2022). Брокер також пропонує найкращі послуги торгівлі копіями. Його платформа має унікальний дизайн, є зручною для користувача та містить корисні функції для чудового торгового досвіду. 

Скільки часу потрібно, щоб вийти з Vantage?

Швидкість виведення залежить від використовуваного способу оплати. Дебетові та кредитні картки є найшвидшими, і кошти можуть відобразитися на рахунках одержувачів протягом кількох годин, максимум 24 годин. Інші способи оплати можуть зайняти трохи більше часу, від 1 до 3 днів. Банківські перекази, як місцеві, так і міжнародні, займають від 3 днів до 1 тижня.

Як вийти з програми Vantage?

Клацніть вкладку «Кошти/фінанси» та виберіть пункт «Вивести кошти». Виберіть спосіб оплати та дотримуйтесь інструкцій, щоб заповнити форму. Підтвердьте введені дані та натисніть «Надіслати», щоб надіслати запит на зняття коштів. Період очікування може тривати від кількох годин до кількох днів, тому запасіться терпінням, поки Vantage обробить запит.

Як внести кошти в додаток Vantage?

Клацніть вкладку «Кошти» або «Фінанси» та виберіть вкладення зі спадного меню. Виберіть бажаний спосіб оплати та дотримуйтесь інструкцій, щоб заповнити форму. Введіть необхідні платіжні реквізити та натисніть «Продовжити». Підтвердьте деталі та введіть пароль облікового запису, щоб авторизувати переказ. Натисніть OK і очікуйте, що гроші осядуть на вашому рахунку Vantage протягом декількох хвилин.

Чи пропонує Vantage захист від негативного балансу?

Ні, Vantage не пропонує захист від негативного балансу. Але в тому випадку, якщо на вашому рахунку виникне мінус, краще відразу ж звернутися в службу підтримки. 

Який мінімальний депозит Vantage?

Стандартний рахунок Vantage Markets вимагає мінімального депозиту $200. Необроблений ECN-рахунок повинен мати принаймні $500, а Pro ECN вимагає мінімального депозиту $10000.