12345
4.9 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5
текст
5
Пропозиції
5
Підтримка
5
Платформа
4.5

Огляд Moneta Markets: чи варто реєструватися? – Тест для трейдерів

  • Регульований бренд брокера
  • Спред від 0,0 пунктів і низькі комісії
  • Швидке виконання
  • Особиста підтримка
  • MetaTrader 4, MetaTrader 5, ProTrader
  • Доступне високе кредитне плече 1:500

Вибір an онлайн брокер з незліченних компаній в Інтернеті може бути жорстким. Чудовий спосіб полегшити процес — спочатку встановити мету торгівлі та знайти компанію, чиї послуги допоможуть вам досягти цієї мети.

Багато, особливо нових інвесторів, люблю ретельно вивчити актив перш ніж заглибитися в торгівлю на ринку. Брокер, який пропонує різноманітні дослідницькі та освітні матеріали, а також чудові умови торгівлі, ідеально підходить для них.

У цьому огляді ми представляємо одного такого брокера – Moneta Markets. Ми надаємо вичерпну інформацію про умови торгівлі та загальні послуги брокера. Прочитавши, ви зможете дізнатися, чи відповідають послуги брокера вашим потребам.

Офіційний сайт Moneta Markets
Офіційний сайт Moneta Markets
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Що ви прочитаєте в цьому пості

Що таке Moneta Markets? – Короткі факти про компанію

Оцінки Moneta Markets

Moneta Markets є дочірньою компанією Vantage International Group Ltd, яка має існує з 2009 року. Moneta Markets — це бренд, створений у 2020 році для онлайн-торгівлі CFD і форекс. Він пропонує такі ж умови, як брокер Vantage Markets

Moneta Markets є a торгова марка зареєстрована на ТОВ «Монета»., зареєстрований в Сент-Вінсент і Гренадіни. Брокер регулюється в регіонах вищого рівня, таких як Австралія, Великобританія та Південна Африка, і керує понад 70 000 активними обліковими записами.

Торги на суму понад Щомісяця на його платформах проводиться понад 100 мільйонів. Брокер отримав кілька нагород, зокрема нагороду «Вибір користувачів 2021» і нагороду «Найкращий форекс-брокер для початківців і професіоналів».

Офіційний логотип Moneta Markets

Короткі факти про Moneta Markets:

  • Створено в 2020 році
  • Дочірня компанія Vantage Group, всесвітньо відомого брокера
  • Регулюється в Австралії, Європі, Південній Африці та Сент-Вінсенті та Гренадинах 
  • Понад $100 мільйонів+ обсягів на місяць
  • 70000+ активних клієнтів
  • Багаторазовий лауреат нагород
→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Регулювання: Чи регулюється Moneta Markets?

Офіційний логотип Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (ASIC)

Як згадувалося, Moneta Markets є a дочірній брокер Vantage Group, австралійська глобальна брокерська компанія, ліцензована Комісією з цінних паперів і бірж Австралії ASIC і Кіпрська комісія з цінних паперів і бірж CySEC

Офіційний логотип CySEC

Moneta Markets є a торгова марка, зареєстрована на Moneta LLC у Сент-Вінсенті та Гренадинах. Брокер працює на підставі ліцензії від Управління фінансової служби Сент-Вінсента і Гренадин (СВГФСА).

Офіційний логотип FSA Сент-Вінсента і Гренадин

Moneta Markets South Africa Ltd також працює з ліцензією від Орган з контролю за фінансовим сектором Південної Африки FSCA

Офіційний логотип FSCA

Регулюючі органи мають суворі вимоги яких мають дотримуватись їхні ліцензовані компанії.

Приклади політики регуляторів включають:

  1. Відокремлення коштів клієнтів з метою безпеки
  2. Членство в схемах страхової компенсації
  3. Часте навчання персоналу та представників 
  4. Регулювання ризиків на платформах брокерів
  5. Специфічний процес аудиту

Набір регуляторних органів ці та інші правила для забезпечення прозорих бізнес-операцій та захист клієнтів.

Короткий опис правил Moneta Markets:

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Заходи безпеки трейдерів і ваших грошей

Заходи безпеки для трейдерів Moneta Markets

Moneta Markets — це відомий бренд Vantage Group глобальна фінансова установа з кількома ліцензіями в регіонах вищого рівня. Брокерський бренд – Moneta Markets також окремо регулюється декількома органами, в тому числі FSCA Південної Африки і FSA Сент-Вінсент і Гренадини.

Ці нормативні акти вимагають суворого дотримання з чесною діловою практикою. Кошти клієнтів зберігаються в одному з найкращих банків-зберігачів Австралії, який входить до двадцятки найнадійніших банків світу.

Брокер також має відшкодування страхування, що покриває збитки клієнтів якщо це є результатом роботи його працівників або представників.

Ці заходи безпеки є на місці, щоб клієнти торгували спокійно. Захист даних також гарантується в рамках послуг, орієнтованих на клієнта, і дотримання нормативних актів.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Огляд пропозицій і умов торгівлі Moneta Markets

Як нещодавно створений бренд онлайн-брокера, Moneta Markets пропонує a порівняно обмежений вибір активів. Проте асортимент їх продукції постійно розширюється. Moneta Markets нещодавно додав деякі інструменти до свого асортименту продуктів, збільшивши список до понад 900 торгових символів.

Клієнти можуть торгувати на цих ринках п'ять класи активів: форекс, товари, CFD на акції та індекси. Нижче наведено огляд кожної категорії:

Іноземна валюта 

Форекс на Moneta Markets

Клієнти можуть отримати доступ 45 пар форекс на платформах Moneta Markets. Ці кроси включають основні, другорядні та екзотичні пари форекс. Для торгівлі на валютному ринку на його платформах необхідний мінімальний депозит у розмірі $50.

Крім усіх спеціальностей, очікуйте валютні пари, такі як EURNZD, GBPJPY, USDCHN, USDZAR та інші ліквідні мінори та екзотика. Цими інструментами можна торгувати на всіх платформах, які пропонує брокер. 

Максимальне кредитне плече становить 500:1, і спреди залежать від типу рахунку. Очікуйте середні спреди 0,36 пункту та 2,10 пункту на основних кросах на рахунках ECN та STP відповідно. Якщо ви використовуєте обліковий запис ECN, стягуватимуться комісії.

Форекс пари:33+
кредитне плече:До 1:500
спреди:Від 0,0 пунктів (залежно від типу рахунку)
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте на форекс з Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

CFD на акції

Поділіться CFD на Moneta Markets

Торгівля акціями дозволяє інвесторам отримувати прибуток від дивідендів і зростання або падіння ціни. CFD дозволяють вам заробляти на торгівлі акціями шляхом спекуляції цінами та дивідендів. Списки CFD на акції ринків розширюються, тепер для торгівлі доступні понад 635 акцій популярних компаній.

Трейдери мають різні варіанти провідні світові фондові біржі, включаючи США, Великобританію та Європу. Або ви можете торгувати акціями компаній на всіх біржах і збільшувати свій портфель. 

Очікуйте акції світових компаній як Google, Unilever, Apple, Heineken, Vodafone, Renault, Shell та багато інших. CFD на акції доступні на всіх платформах брокера. Надається кредитне плече до 20:1, а спреди залежать від активу, яким торгують.

CFD на акції:33+
кредитне плече:До 1:20
спреди:Від 0,0 пунктів (залежно від типу рахунку)
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте CFD на акції з Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Товари

Товари на Moneta Markets

Пропозиція Moneta Markets 15 найпоширеніших товарів для продажу. Ця категорія містить енергоносії, м’які товари та дорогоцінні метали. 

Конкретний вибір продукту в цьому класі активів включає золото, срібло, бензин, природний газ, апельсиновий сік і цукор, серед іншого. Комісія за обмін не стягується із золота. Пропонується кредитне плече до 333:1.

Товари:15+
кредитне плече:До 1:333
спреди:Від 0,0 пунктів (залежно від типу рахунку)
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте товарами з Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Біржові фонди ETF

ETF на Moneta Markets

ETFs дозволяють торгувати одним продуктом, який містить купу ринкових інструментів. Це чудовий спосіб диверсифікувати інвестиції та дозволити торгівлю з меншим ризиком. На Moneta Markets MT5 і ProTrader клієнти знайдуть понад 50 ETF, які найчастіше торгуються.

Популярні ринки, як S&P500, Vanguard, iShares та інші, включно з ETF для криптовалют і облігацій. Брокер надає ці активи на своєму рахунку на основі комісії зі зниженими спредами.

ETFs:50+
кредитне плече:1:1
спреди:Від 0,0 пунктів (залежно від типу рахунку)
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте ETF з Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

 

Індекси

Індекси на Moneta Markets

Індекси дозволяють інвесторам торгуйте одним продуктом із різноманітними акціями в ньому. Багато трейдерів використовують ці фінансові інструменти, щоб зосередити свої інвестиції в певному секторі чи галузі, наприклад фінанси, технології, охорона здоров’я тощо. 

Клієнти можуть отримати доступ 15 глобальних індексів, які найчастіше торгуються з Moneta Markets. Прикладами перерахованих продуктів є популярні S&P500, Доу Джонс 30, FTSE, Hang Seng, Nasdaq 100 та ін. Брокер пропонує ці активи через CFD. Ви можете торгувати з високим кредитним плечем до 500:1. Торгівля індексами пропонується на платформах брокера MT4 і ProTrader.

Індекси:33+
кредитне плече:До 1:500
спреди:Від 0,0 пунктів (залежно від типу рахунку)
Виконання:Миттєво
Наявність:У години торгів
→ Торгуйте індексами з Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Комісії за торгівлю – скільки коштує торгівля з Moneta Markets?

Moneta Markets використовувати дві загальні структури гонорарів у галузі: комісійні та безкомісійні. Клієнти можуть вибрати спосіб виставлення рахунків, використовуючи платформи та типи облікових записів із бажаною структурою комісії. 

The Тип рахунку STP – рахунок зі змінними спредами без комісії з мінімальним спредом 1,20 – 1,40 пунктів на основних валютних курсах. Середній показник зростає до 1,36 пунктів і 1,76 пунктів у звичайний ринковий час. Ці спреди були зафіксовані в серпні 2022 року і застосовуються до найбільш ліквідних основних кросів форекс. 

На ECN-рахунках спреди набагато менші і іноді може впасти до 0,10 пункту для форекс-кросу, наприклад EURUSD. Середній спред в пунктах змінюється до 0,26 і 0,56 пункту для інших основних курсів. Стягується комісія в розмірі $6 за обертову торгівлю на 100 000 одиниць. Це відповідає середньоринковому показнику.

Торгівля комісії за інші активи відрізняються. Деякі набагато вищі за інші. Наприклад, комісія за CFD на акції Європи коштує $13 за замовлення або 0,1% від зазначеної вартості акції. Тоді як CFD на акції США коштує $6 за замовлення.

Комісії за обмін нараховуються, якщо ви залишати угоди відкритими на ніч. Ці витрати не є фіксованими і залежать від активу. Торгівля золотом не передбачає нульових комісій за обмін.

Комісія:Інформація:
Комісії за своп для відкритих угод:Залежить від активу. Від $0 з рахунком без свопу.
Адміністративні збори:Щоденна адміністративна комісія, що стягується для рахунків без свопу, замість комісії за нічні операції.
Плата за рахунок:Без комісії за рахунок.
Плата за неактивність:Без комісії за неактивність.
Комісія за депозит:Без комісії за депозит.
Комісія за зняття:Без комісії за зняття, за винятком міжнародних банківських переказів. Найпоширеніші способи виведення не мають комісій.
→ Торгуйте на форекс з Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Тестування торгових платформ Moneta Markets

Платформа ProTrader від Moneta Markets
Платформа ProTrader від Moneta Markets

Платформи Moneta Markets пропонують клієнтам доступ до мережі електронних комунікацій, де вони насолоджуються надзвичайно вузькими спредами. Це виконання торгів – це тип недилінгового бюро, який передає замовлення через різних постачальників ліквідності. Трансакції підбираються за найкращими цінами, що призводить до менших спредів. Також пропонується торгівля STP, і надаються такі послуги:

  1. ProTrader
  2. Мета трейдер 4
  3. Мета трейдер 5

ProTrader від TradingView

Платформа Moneta Markets ProTrader

ProTrader становить Moneta Markets' власна веб-платформа розроблений Panda Trading Systems. Pro Trader пропонує доступ до торгівлі всіма асортиментами продуктів. TradingView вбудовано в цю платформу, що дозволяє здійснювати соціальну торгівлю та доступ до додаткових індикаторів.

Платформа поставляється з більш ніж 100+ технічних індикаторів а також набір інструментів для малювання, включаючи знаменитий Фібоначчі, лінії тренду тощо. Платформа доступна на мобільних пристроях і комп’ютерах. AppTrader доступний для завантаження в магазинах Apple iOS і Google Play.

→ Зареєструйтеся в Moneta Markets зараз і почніть використовувати Pro Trader!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

MetaTrader 4

Moneta Markets MetaTrader 4

Moneta Markets MT4 пропонує стандартні функції цієї популярної торгової платформи. Клієнти можуть легко інтегрувати його в Pro Trader, щоб отримати доступ до будь-яких відсутніх на будь-якій платформі. 

Moneta Markets' MT4 поставляється з овер 40+ показників і різні інші інструменти, такі як експертні радники та підтримка автоматизованої торгівлі. 

Клієнти можуть створювати власні індикатори та налаштовувати EA. На цій платформі пропонуються всі класи активів, і ви можете торгувати на рахунку STP або ECN.

→ Зареєструйтеся в Moneta Markets зараз і почніть використовувати MetaTrader 4!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

MetaTrader 5

Мобільна платформа Moneta Markets MetaTrader 5

Moneta Markets MT5 є доступний лише для мобільної торгівлі але пропонує всі діапазони продуктів і дозволяє всі типи облікових записів. Використання MT5 на мобільних пристроях означає обмежену кількість технічних індикаторів та інструментів. Але глибина ринку в MT5 брокера більш просунута, ніж у MT4, і ви можете інтегрувати його з ProTrader для веб-доступу. Програми для метатрейдерів можна завантажити на Apple iOS і Google Android. 

→ Зареєструйтеся в Moneta Markets зараз і почніть використовувати MetaTrader 5!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Доступність індикаторів і графіків на Moneta Markets

Доступність індикаторів і графіків на Moneta Markets

Більше ніж 48+ технічних показників надаються на платформах Pro Trader і Meta Trader. Але ви можете отримати доступ до понад сотні через TradingView. Десять інструментів малювання та шість типів діаграм дозволяють ефективно шукати ринкові тенденції. 

Moneta Markets - MetaTrader 4 індикатори

Ми помітили а кілька обмежень у торгових інструментах. Є лише дев'ять таймфреймів, що відносно мало. Список спостереження містить лише чотири стовпці, і функція заголовків новин не пропонується. Розширені функції управління ризиками, такі як трейлінг-стоп, також відсутні.

Однак трейдери мають доступ до Market Buzz через Trading Central. Економічний календар також доступний для перегляду, тримаючи користувачів в курсі важливої ринкової інформації.

Мобільна торгівля через додаток Moneta Markets

Додаток MetaQuotes на Moneta Markets

Мобільна торгівля з Moneta Markets є доступний через платформи AppTrader і MetaTrader. Ці програми доступні для смартфонів або вкладок Apple і Android.

Мобільні програми не пропонують ніяких спеціальних функцій, але дозволяють клієнтам розміщувати та керувати угодами та контролювати свої рахунки коли вони далеко від великого екрана.

Кілька важливих функцій веб-платформи зник з мобільного. Індикаторів менше, хоча брокер додав до 20 інструментів малювання. Списки спостереження також не синхронізуються. 

Проте є три типи діаграм, які є копіями веб-платформ, і всі активи пропонуються на мобільних пристроях.

Підсумок мобільної торгівлі Moneta Markets:

  1. Здійснюйте угоди та керуйте ними на ходу
  2. Включено 20 інструментів для малювання
  3. всі класи активів доступні 
  4. Програми для трейдингу, зручні для початківців

Як торгувати на платформі (підручник)

MetaTrader 4 платформа на Moneta Markets

Існує 900+ обмінюваних інструментів на платформах Moneta Markets. Основні правила торгівлі на фінансових ринках однакові. Однак елементи, що впливають на рух ціни кожного активу та відповідні ринки, дуже відрізняються. 

З цієї причини ви не повинні вступати в онлайн-торгівлю перш ніж вирішити, що складатиме ваше портфоліо. Першим кроком до торгівлі є вибір ринку (ринків). Будь то форекс, індекси, метали тощо, ваш вибір має ґрунтуватися на активах, які вам найлегше зрозуміти. 

The Найбільш популярні ринки є найбільш ліквідними та прибутковими. Вони також мають багато доступної та доступної інформації. Ці ринки включають основні ринки форекс, акції та товари. Багато досвідчених трейдерів створили свої портфелі звідси.

Як тільки ви виберете a прибутковий і легко зрозумілий актив(и), наступне – вивчити його ринок. Дізнайтеся про елементи, які впливають на рух цін, і вивчіть минулі тенденції. Онлайн-торгівля передбачає прогнозування цінових змін. Дізнавшись про бажаний ринок, ви зможете робити найкращі прогнози та успішно торгувати. 

Після вивчення основ торгівлі вибраним вами активом, увійдіть і торгуйте на своєму брокерському рахунку. Хоча ми завжди рекомендуємо спочатку демонстраційну практику. Увійшовши в систему, прокрутіть списки пропозицій, щоб знайти потрібний інструмент. Якщо його немає в списку, натисніть вкладку «Додати», щоб знайти та додати його. Потім виберіть інструмент і натисніть «Нове замовлення». Введіть інформацію про транзакцію, наприклад розмір партії або суму. Встановіть стоп-лосс і розмістіть угоду.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати на Форекс на Moneta Markets

Як торгувати на Форекс на Moneta Markets

Валютний ринок найбільше популярний і загальний інвестиційний шлях для початківців. Можливості на цьому ринку щедрі, і торгівля форекс є одним з найпростіших способів потрапити в онлайн-торгівлю.

Доступні сотні валютних пар, з яких пропонується Moneta Markets 45+ найліквідніших. Як уже згадувалося, торгівля на всіх ринках дотримується однакових основних правил. Отже, перший крок у торгівлі на форексі – це визначитися з валютною парою (парами).

Основними парами, що містять основні валюти перших країн світу, є більш популярний і ліквідний. Другорядні та екзотичні також пропонують чудові можливості отримання прибутку, але залучають вищі спреди. З цієї причини багато нових інвесторів на початку завжди дотримуються основних. Пізніше вони додають інші пари, щоб отримати більше можливостей. 

Moneta Markets Pro Trader

Коли ви визначитеся з парою (парами), виконайте такі кроки, щоб розпочати торгівлю на форекс:

  1. Ринкова освіта та дослідження

шукати інформацію про валюти, якими ви хочете торгувати. На щастя, в Інтернеті є чимало ресурсів про форекс, а Moneta Markets також пропонує різноманітні освітні матеріали, які допоможуть вам почати роботу. Курси іноземних валют залежать від рівня зайнятості, процентних ставок, дефіциту торгівлі та інших економічних факторів. Рухи цін залежать від економіки, яка підтримує валюти. Бути в курсі економічних новин допоможе вам правильно проаналізувати ринок.

  1. Встановіть свої торгові цілі

Торгові цілі вкажіть свою ціль і те, як ви плануєте її досягти. Це означає знайти та прийняти ефективну торгову стратегію для вибраних вами пар. Управління ризиками також має входити до мети. Визначте моменти, коли вам слід відмовитися від торгівлі, якщо вона починає йти на південь. І рівень прибутку, на якому ви б закрили кожну угоду.

  1. Попрактикуйтесь використовувати безкоштовну демонстрацію

Визначивши цілі та склавши план, практикуйте все, що ви запланували та навчилися на демо. Демо-рахунок — це віртуальне торгове середовище, яке дозволяє користувачам тестувати та практикувати торгівлю з нульовим фінансовим ризиком. Акаунт є копією поточного і представляє реальні ринкові умови та сценарії. Тому переконайтеся, що ваші стратегії дають прибуткові результати, перш ніж використовувати їх у реальному середовищі. 

  1. Увійдіть і торгуйте на форекс на реальному рахунку

Отримавши певні знання, впевненість і навички в демонстрації, перемістіть свою торгівлю на реальний рахунок. На інформаційній панелі свого облікового запису натисніть котирування, щоб відобразити всі перелічені інструменти. Прокрутіть, щоб знайти потрібні пари форекс. Натисніть і виберіть Нове замовлення. Введіть деталі транзакції. Встановіть лімітні ордери, наприклад стоп-лосс. Перегляньте деталі замовлення та оформіть обмін.

→ Торгуйте на форекс з Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати акціями/акціями на Moneta Markets

Як торгувати акціями на Moneta Markets

Акції належать до числа найпопулярніший клас активів на фінансових ринках. Люди можуть володіти часткою компанії, купуючи її акції. Це дозволяє отримувати прибуток, коли компанія оголошує дивіденди, і інвестор також може перепродати акцію, коли вартість акції зросте.

Однак це лише один із способів інвестування в акції компанії або торгувати своїми акціями. Менш ризикованим способом є торгівля через CFD. За допомогою цього методу ви все ще можете отримувати дивіденди з деякими компаніями. Але ви б не володіли активом. Замість цього ви робите ставку на зростання або падіння вартості акцій.

Торгівля CFD на акції або акції спочатку вимагає вивчення ринкових операцій. Певні речі впливають на ціни акцій і фондові ринки.

До них належать: 

  1. Глобальна економіка
  2. Економічний стан країни
  3. Здоров'я галузі
  4. Рівень прийняття компанії
  5. Фінансова міцність компанії та ринкові показники 
Moneta Markets MetaTrader 4

Ключова інформація на кожному елементі, що впливає на ціни акцій, допоможе вам визначити, у які компанії чи галузі інвестувати. Отже, освіта та дослідження повинні передувати вибору ринкового інструменту. 

На платформах Moneta Markets ви можете грати на кількох глобальних фондових ринках. Ви отримаєте доступ до економіки Європи, Сполученого Королівства та Сполучених Штатів. Доступні найкращі компанії, з яких ви можете вибрати. 

Після того, вивчіть деякі перевірені стратегії біржової торгівлі і протестуйте їх на демонстраційній версії, щоб перевірити, чи вони вам підходять. Візьміть на озброєння ті, які вам зручні, спробуйте розробити свій власний і створіть ефективний торговий план. Потренуйтеся ще кілька разів, доки не набудете певного рівня впевненості. Потім перенесіть торгівлю на реальний рахунок.

Увійшовши у свій обліковий запис, натисніть вкладку активів і виберіть акції. Потім додайте символи акцій бажаних компаній до списку котирувань, щоб торгувати ними. У списку котирувань клацніть символ акції та виберіть Нове замовлення. Заповніть деталі торгівлі, застосовуючи свою стратегію та плани. Введіть свої лімітні замовлення, перегляньте деталі та оформіть угоду.

→ Торгуйте акціями з Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як відкрити свій торговий рахунок

Як відкрити торговий рахунок на Moneta Markets

Процес налаштування облікового запису з Moneta Markets є без зусиль.

Для цього необхідно заповнити три прості форми, які містять:

  1. Персональні дані
  2. Деталі перевірки
  3. Конфігурація профілю облікового запису 

На головній сторінці веб-сайту брокера ви знайдете Вкладка «Реєстрація» вгорі по центру, виділені червоним.

Натисніть на цю кнопку щоб почати процес. На першій сторінці знадобиться ваше повне ім’я, країна проживання, адреса електронної пошти, телефон і тип облікового запису (індивідуальний чи корпоративний). Ви також можете зареєструватися за допомогою свого облікового запису Facebook, Gmail або LinkedIn. Натискання однієї з цих піктограм призводить до того, що сторінка автоматично отримує та заповнює ваші особисті дані у відповідних стовпцях.

Форма реєстрації Moneta Markets

На наступній сторінці ви побачите стовпці введіть номер свого посвідчення особи та адресу будинку. Переконайтеся, що дані, які ви надаєте, збігаються з даними в документах, які ви завантажуєте пізніше. Згодом брокер підтвердить це. 

Ви також будете заповніть кілька стовпців, вказавши свій досвід торгівлі, джерело коштів і фінансовий стан. Після цього відбувається конфігурація облікового запису, де ви вибираєте бажану платформу, тип облікового запису та валюту облікового запису. На вибір доступно до десяти базових валют. Окрім трьох основних валют, ви можете встановити валюту свого облікового запису на австралійський долар, японську ієну, канадський, гонконгський, сінгапурський і новозеландський долар, а також бразильський реал.

Після заповнення цих частин, поставте галочку в полі згоди щоб показати, що ви прочитали, зрозуміли та приймаєте умови брокера. Потім натисніть «Далі», щоб продовжити. Брокеру потрібно буде підтвердити автентичність електронної пошти. Для цього потрібно відкрити посилання, яке система надсилає під час реєстрації. 

На цьому етапі налаштування облікового запису 95% завершено. Завантаження підтверджувальних документів завершить процес реєстрації. Потім брокер активує ваш торговий рахунок.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Типи рахунків Moneta Markets

Типи рахунків Moneta Markets

Пропозиції Moneta Markets два варіанти облікового запису. Обидва вони дозволяють клієнтам вибирати відповідно до бажаного стилю виконання та структури гонорарів.

Вони є:

  1. Прямий STP
  2. Основний ECN 

Прямий STP

Прямий обліковий запис STP – це a тип без комісії, який використовує методи виконання STP. Мінімальний депозит становить $50. Обліковий запис працює на ProTrader і Meta Trader 4. Усі асортименти продуктів можна торгувати на прямому STP-акаунті, і дозволено кредитне плече до 500:1. 

Брокер розміщує а мінімальний спред 1,20 пункту на цьому рахунку. Хоча це стосується лише торгівлі валютою EURUSD. Очікуйте в середньому 1,56 пункту в години пік, досить розумний спред, оскільки комісія не застосовується в цьому обліковому записі. 

Рахунок підтримує хеджування, а також пропонується варіант ісламського облікового запису. Брокер рекомендує цей рахунок початківцям або новим інвесторам.

Основний ECN 

Prime ECN, як випливає з назви, використовує виконання ECN. Обліковий запис заснований на комісійних і вимагає a $200 мінімальний депозит використовувати. Акаунт працює на ProTrader і MT4. Ви можете торгувати в AppTrader, за допомогою якого можна інтегрувати MT4 і MT5. 

Ви можете отримати доступ до всіх продуктів у цьому обліковому записі та кредитне плече до 500:1. Мінімальний спред становить 0,0 пункта на основних форекс кросах, а комісія $3 застосовується за сторону для стандартного лота. Акаунт рекомендований досвідченим трейдерам, які займаються скальпінгом і використовують EA. Також дозволено хеджування, і надається версія ісламського рахунку.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чи можете ви використовувати демо-рахунок на Moneta Markets?

Як використовувати демо-рахунок на Moneta Markets

Так. Moneta Markets запропонуйте безкоштовний демо-рахунок. Налаштування займає менше 2 хвилин і дає вам доступ до віртуального рахунку з кредитом до $50000. Це означає, що ви можете практикувати торгівлю якомога більше. Як згадувалося раніше, в ідеалі обліковий запис слід використовувати на етапі самоосвіти та дослідження. Торгуйте на ньому, вивчаючи ринок і стратегії. 

Як увійти у свій торговий рахунок Moneta Markets

Як увійти в торговий рахунок Moneta Markets

Клієнти можуть торгівля на веб-платформах або в додатку. Вхід в обліковий запис простий. Якщо ви використовуєте Інтернет, натисніть вкладку «Вхід» на веб-сайті брокера. Він виділений зеленим кольором у верхній частині головної сторінки.

З’явиться вікно входу з двома стовпцями електронної пошти та пароля. Введіть кожну інформацію у відповідні поля і натисніть увійти, щоб відкрити обліковий запис. 

Якщо ви користуєтеся програмою, щойно ви запустите програму, поле входу буде на головній сторінці. Введіть адресу електронної пошти та пароль торгового облікового запису та натисніть «Увійти».

Якщо у вас виникли проблеми з входом, чат зазвичай відображається в нижньому правому куті сторінки. Ви можете зв’язатися зі службою підтримки за допомогою значка чату. Або натисніть «Забули пароль» під кнопкою «Увійти», якщо це проблема з паролем.

Перевірка: що вам потрібно і скільки часу це займе?

Moneta Markets вимагає документ, що посвідчує особу та місце проживання щоб завершити налаштування облікового запису.

Для підтвердження особи приймаються такі документи:

  • Посвідчення особи державного зразка
  • Закордонний паспорт
  • Водійські права. 

У той час як прийнятним документом для підтвердження адреси є один із таких документів:

  • Виписка з банківського рахунку або картки з вашою адресою
  • Квитанція за комунальні послуги, наприклад рахунки за електроенергію, газ або воду. 

Ці документи повинні бути дійсний.

Це означає, що вони повинні відповідати таким критеріям:

  • Ідентифікатор має бути актуальним, а не простроченим.
  • Підтвердження адреси має бути нещодавнім, не старше шести місяців.
  • На рахунках має бути ваше повне ім’я та адреса, яку ви вказали під час реєстрації. (Онлайн-роздруківки рахунків або виписок з рахунку неприйнятні.)

Після того як ви зібрали ці документи, візьміть чітку кольоровий знімок або відскануйте їх. Потім надішліть зображення на [email protected]

Брокер зазвичай підтверджує особу протягом 24 годин, що іноді займає дві доби. Після завершення перевірки брокер повідомить вас електронною поштою.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Доступні методи оплати для депозиту та зняття

Час обробки депозиту на Moneta Markets
Час обробки депозиту на Moneta Markets

Moneta Markets забезпечують кілька варіантів оплати для легкого депозиту та зняття коштів.

Ці способи оплати включають:

  1. Mastercard
  2. віза
  3. Банківський переказ
  4. JCB
  5. SticPay
  6. FasaPay

Це всі способи оплати моментальні розрахунки за депозитами, крім опції банківського переказу. Це може зайняти від двох до п’яти днів, перш ніж кошти надійдуть на ваш рахунок. 

Брокер не стягує жодних комісій, але постачальники платіжних послуг або банки можуть брати невелику суму для переказів. 

Як внести гроші – пояснюється мінімальний депозит

Як зробити депозит на Moneta Markets

Увійдіть у свій клієнтський кабінет, щоб поповнити свій рахунок

  1. На інформаційній панелі натисніть «Кошти» та виберіть «Депозит» серед варіантів.
  2. Виберіть спосіб оплати, наприклад, Visa, SticPay тощо.
  3. Введіть дані рахунку для вибраного способу оплати.  
  4. Підтвердьте надані вами дані та авторизуйте переказ.
  5. Натисніть OK.

Кошти мають відобразитися у вашому торговому гаманці протягом хвилин якщо ви використовуєте будь-які способи оплати, наведені вище, окрім банківського переказу.

Moneta Markets' мінімальний депозит становить $50 для рахунку Direct STP і $200 для рахунку ECN. Таким чином, ваш початковий переказ має складати цю суму або більше, залежно від вашого вибору.

Якщо є відрахування і гроші не відображається повністю, це означає, що платіжна компанія вирахувала свої збори із суми, яку ви надіслали. 

Хоча зазвичай вони повідомити клієнта під час переказу, Moneta Markets іноді повертає ці комісії за депозит. Ви можете зв’язатися з ними, щоб дізнатися більше про це.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Депозитні бонуси на Moneta Markets

Бонус на депозит Moneta Markets

Moneta Markets пропонує a одноразовий депозитний бонус для новозареєстрованих торговців. Брокер надає кредитний бонус 50% новим клієнтам, які внесли до $500 під час свого першого переказу. До використання цього безкоштовного кредиту застосовуються інші умови.

Інші винагороди є реферальні бонуси. Немає постійної бонусної акції для наявних клієнтів.

Виведення – як вивести гроші на Moneta Markets

Як вивести гроші на Moneta Markets

Подібно до внесення коштів, зняття також без проблем якщо ви підтвердили свою адресу.

  1. Увійдіть у свій клієнтський кабінет і натисніть «Кошти» на інформаційній панелі. 
  2. Виберіть «Зняти кошти» зі спадного меню.
  3. Виберіть бажані способи оплати, наприклад, Mastercard, банківський переказ, FasaPay або інші.
  4. Заповніть форму запиту відповідно до інструкцій 
  5. Підтвердьте деталі та натисніть Надіслати.

Зняття коштів на рахунок одержувача потрібно більше часу. Очікуйте отримання коштів протягом одного-трьох днів для всіх способів оплати, окрім банківського переказу. Зняття коштів банківським переказом може зайняти до семи днів, перш ніж кошти зарахуються.

Зауважте, що через фінансові правила ви можете виводити кошти можна лише на рахунок, що має таке ж ім’я на вашому торговому рахунку

Крім того, ви можете не переміщувати кошти зі свого рахунку, доки ви не завершите підтвердження адреси. Тому переконайтеся, що ви завантажили необхідні документи.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Підтримка клієнтів для трейдерів, які використовують Moneta Markets

Як зв'язатися зі службою підтримки на Moneta Markets

Пропозиція Moneta Markets відзначене нагородами багатомовне обслуговування клієнтів через телефон, електронну пошту та чат. Технічна підтримка та підтримка клієнтів доступні 24 години протягом офіційних ринкових днів (понеділок – п’ятниця).

Ви можете дістатися до них електронною поштою на [email protected] або в чаті на їх веб-сайті.

Клієнти у Великобританії можуть отримати підтримку по телефону через +44 (113) 3204819, а ті, хто не входить до Великобританії, можуть зателефонувати їм за номером +61 2 8330 1233

Номер служби підтримки клієнтів:Підтримка електронною поштою:Живий чат:Наявність:
Для клієнтів у Великобританії:
+44 (113) 3204819

Для клієнтів за межами Великобританії:
+61 2 8330 1233
[email protected]Так, в наявності24 години на добу, з понеділка по п'ятницю

Навчальний матеріал – Як навчитися торгувати за допомогою Moneta Markets 

Підручники з платформи WebTrader Moneta Markets

Як згадувалося на початку, Moneta Markets є однією з тих компаній, які пропонують багата освіта та матеріали досліджень. Ці ресурси дозволяють клієнтам досліджувати бажані активи перед тим, як комфортно торгувати.

Його навчальні положення зокрема Moneta TV, яка щоденно пропонує економічну інформацію, яка впливає на ціни. Також доступна функція WebTV, яка пропонує новини в реальному часі на фондових біржах, таких як NYSE.

Існують преміальні курси для досвідчені трейдери і різні відеоуроки для трейдерів усіх рівнів. Одним із головних недоліків освітнього контенту є те, що більшість ресурсів доступні лише зареєстрованим клієнтам. Відвідувачі сайту не знайдуть статей або відео ресурсів для вивчення, окрім поширених запитань.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Додаткові збори на Moneta Markets

На щастя, Moneta Markets не стягує додаткових або неторгових комісій. Очікуйте лише прямі торговельні витрати, такі як спреди та комісії, які пояснювалися раніше. 

Доступні та заборонені країни 

Moneta Markets приймати клієнтів майже з усіх куточків світу. Клієнти з таких регіонів, як США, де іноземні брокери не мають права надавати послуги, виключаються. Moneta Markets також недоступний у регіонах, де місцеве законодавство обмежує брокерські послуги. До таких регіонів належать Північна Корея, Ємен, Ірак та інші обмежені країни.

Висновок огляду – Moneta Markets – відмінний брокер

Нагороди Moneta Markets

Moneta Markets є відносно новим брендом добре регламентований. Його список продуктів продовжує зростати, а комісії за торгівлю залишаються в межах середньоринкового рівня. На його платформах клієнти знайдуть корисні навчальні та дослідницькі матеріали. Його власний додаток дозволяє легко інтегрувати його з платформами мета-трейдерів.

Однак брокеру потрібно збільшити пропозицію своїх продуктів. Його навчальний контент обмежений і недоступний для відвідувачів сайту. Послуги мобільного трейдингу пропонують лише кілька основних функцій. Moneta Markets потребує вдосконалення в цих сферах, щоб конкурувати з найкращими в інших галузях.

→ Зареєструйтеся безкоштовно в Moneta Markets зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання (FAQ) про Moneta Markets:

Де знаходиться штаб-квартира Moneta Markets?

Moneta Markets є дочірньою компанією Vantage Group Ltd, яка базується в Австралії. Але брокерський бренд зареєстрований у Сент-Вінсенті та Гренадінах як Moneta LLC, а адреса офісу – перший поверх, перша будівля St. Vincent Bank Ltd. Building, James Str, Kingston, St. Vincent and the Grenadines. 

Як використовувати Moneta Markets?

Щоб скористатися послугами Moneta Markets, відвідайте його веб-сайт і натисніть «Зареєструватися», щоб зареєструватися. Заповніть форми та процес створення облікового запису, внесіть гроші на свій новий рахунок і починайте торгувати.

Що таке мінімальний депозит Moneta Markets?

Мінімальний депозит на Moneta Markets становить $50 для облікового запису Direct STP і $200 для облікового запису Prime ECN.

Чи безпечний Moneta Markets?

Moneta Markets є дочірньою компанією Vantage Group Ltd і працює за ліцензіями SVGFSA та FSCA. Брокер зберігає кошти клієнтів у Національному банку Австралії та має страхове відшкодування, яке покриває збитки в результаті роботи його співробітників.

Чим я можу торгувати на платформах Moneta Markets?

Moneta Markets пропонує п'ять класів активів, що містять понад 900 інструментів, які можна продати. Форекс, CFD на акції, індекси, товари та ETF є частиною пропозицій продуктів. Товари включають тверді та м’які, такі як золото, срібло, цукор, кава тощо.

Чи є Moneta Markets брокером?

Так. Moneta Markets є торговою маркою відомого глобального брокера Vantage Group Ltd. Moneta Markets має дозвіл на незалежну діяльність як онлайн-брокер і пропонує послуги з торгівлі форекс і CFD.

Скільки часу потрібно для виходу з платформ Moneta Markets?

Виведення коштів триває від одного до трьох днів. Але це також може залежати від способу оплати. За допомогою банківського переказу гроші можуть надійти на рахунок одержувача протягом семи днів. Затримки понад три дні зазвичай викликані платіжною компанією. Але ви можете зв’язатися зі службою підтримки, щоб повідомити про затримку зняття коштів, якщо це станеться.