Як заробити гроші за допомогою торгівлі бінарними опціонами: підручник

Бінарні опціони контракти мають визначений ризик і чітко визначений результат. Підсумок бінарних опціонів полягає в тому, що ви можете добре заробити або програєте. Коли ринки йдуть проти людини, це легко виявити скільки можна втратити. Так само, якщо вони цього не зроблять, ви точно знаєте, скільки прибутку можете отримати, що робить це контрольованим, але захоплюючим методом торгівлі.

Незважаючи на те, що він не трейдер або фінансовий спеціаліст, можливо, ви вже знайомі з бінарними опціонами через їх феноменальне зростання. Незважаючи на те, що бінарні опціони існують вже давно, вони не стали популярними, поки не з’явилися торгові онлайн-платформи.

У цьому посібнику ми хочемо поговорити про те, як реально заробити гроші за допомогою бінарних опціонів. Читайте наші найкращі поради!

Заробіть на бінарних опціонах

Посібник, як заробити гроші на бінарних опціонах:

Компроміс між прибутком і збитком визначає, чи a торгівля бінарними опціонами є успішним. Жодна окрема торгівля не може принести прибуток. Мета тут полягає в тому, щоб побудувати торгову систему, яка допоможе вам отримати прийнятний прибуток протягом тривалого періоду. Дотримуйтеся цих порад, щоб почати.

Зрозуміти діаграми свічників

Вивчаючи минулі рухи цін, ви можете передбачити деякі з рухів цін, які ви побачите в двійкових системах. Свічкова діаграма по суті показує вам цю інформацію. На перший погляд діаграми можуть здатися складними, але як тільки ви вивчите основи та загальні візерунки свічників, їх досить легко читати.

Підсвічник візерунки тінь і тіло

Подивіться на історію цін базових активів

Торгувати бінарними опціонами для отримання прибутку – це не азартні ігри. Кидати кістки чи монету — не вихід. Обізнані трейдери можуть ідентифікувати двійкові файли, термін дії яких закінчиться в грошах, використовуючи дані та інформацію. Найважливіше те, що нещодавня ринкова активність є хорошим показником того, чи завершиться термін дії активу в грошах.

Спостерігайте та слідкуйте за ціновими тенденціями

Погана ідея робити ставку на розворот ціни на золото, якщо вона зростала протягом останніх кількох днів. Якщо акції IBM продовжуватимуть різко падати, не думайте, що ціна чарівним чином зросте, якщо виникне тиск з боку покупців.

Подивіться на поточну діаграму IBM:

Хорошою стратегією є інвестування в короткострокові бінарні опціони з трендом. Протилежні тенденції ризиковані.

На виплати по іпотеці не можна ставити

Що б ви не думали – або вірили – про бінарні опціони, не ризикуйте своїми грошима, якщо ви вірите, що це не може піти не так. Бінарні файли є ризикованими інвестиціями. Після закінчення терміну дії вашої торгівлі ідея або підказка друга може виявитися правильною. Будьте обережні зі своїм банкролом. Проведіть дослідження.

Створіть демо-рахунок і наберіть досвіду

Демо-рахунки доступні у кількох брокерів. Використовуючи практичні рахунки, ви можете займатися торгівлею, не ризикуючи власними грошима. Ви можете знайти багато авторитетні брокери бінарних опціонів; Усі вони надають платформу для торгівлі бінарними опціонами, якою ви можете користуватися.

Демо-рахунок
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Способи заробити гроші через торгівлю бінарними опціонами:

Давайте продовжимо короткий огляд різноманітних двійкових файлів, якими можна торгувати з метою отримання прибутку. Опціони вгору та вниз (також звані опціонами кол/пут і високий/низькі варіанти) є найосновнішими. Коли опціон закінчується, ви оцінюєте, чи буде вартість базового активу більшою чи нижчою. 

Опції одним дотиком є прямолінійними. Перш ніж закінчиться термін дії опціону, ви повинні передбачити, чи буде ціна активу «торкнутися» зазначеної ціни. Такий інструмент доступний у більшості брокерів бінарних опціонів. Як зазначалося раніше, торгівля одним дотиком — це прогноз, чи досягне ціна активу певного рівня до завершення торгівлі.

Підйоми і падіння

Цей рівень може бути вище або нижче початкової ціни. Якщо цільова ціна досягнута, ваша транзакція відразу стає прибутковою. Угода закривається, а виплата перераховується на рахунок (можливий повернення та виплату ви дізнаєтеся заздалегідь).

Опціони на діапазон також можна торгувати. Ви оцінюєте, чи залишиться ціна активу в певному діапазоні чи навіть вийти за його межі, тоді як опція активна з цими бінарними файлами (тобто до закінчення терміну її дії).

Ці три форми бінарних опціонів охоплюють більшість інструментів. Однак вони відрізняються за часом придатності (деякі дійсні протягом 60 секунд, а інші дійсні протягом годин) і базовий актив (товари, акції, індекси, і валют).

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як отримувати постійний прибуток від бінарних опціонів?

1. Виберіть найбільш відповідний торговий актив

Перший крок, який трейдер повинен зробити перед тим, як вийти на ринок, це те, яким активом торгувати. Ринок бінарних опціонів дозволяє трейдерам вгадувати ціни понад 150 фінансових активів, в тому числі акції, форекс пари, товари та індекси.

Оскільки бінарні опціони засновані на руху ціни, трейдери повинні вибирати активи з достатньою ліквідністю та волатильністю. Прикладами таких активів є EURUSD, нафта, USDJPY та золото.

Найбільш прибуткові активи

Трейдери також повинні торгувати відповідними активами у відповідний час. Різні активи мають різні оптимальні періоди торгівлі. Наприклад, американські акції та індекси найкраще торгувати між 13:00 і 23:00 GMT, коли відкрита Нью-Йоркська фондова біржа.

Проте австралійські та японські акції та валютні пари найкраще торгуються, коли Токійська фондова біржа відкрита (00:00–09:00 за Гринвічем).

2. Включіть у свій торговий план метод торгівлі новинами

Трейдери можуть зменшити свої торгові ризики та збільшити прибуток на включивши техніку торгівлі новинами в свій торговий план. Одним із ключових факторів зміни цін на ринку бінарних опціонів є економічні дані.

Оскільки бінарні опціони мають таку різноманітність торгових активів, зазвичай є принаймні один випуск економічних даних із великим впливом на день, який суттєво впливає на рух ринкових цін. Трейдер, який стежить за випусками економічних даних, зможе отримати прибуток, передбачивши такі зміни.

IQ Option Економічний календар

Економічні календарі, які можна безкоштовно знайти на численних інтернет-сайтах, таких як www.forexfactory.com, використовуються для відстеження публікації економічних даних. Відстеження економічних даних також може допомогти трейдерам знизити свої торгові ризики.

Якщо трейдери не впевнені у тому, як заплановані економічні дані впливатимуть на вартість базових активів, їм слід уникати торгівлі ними.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

3. Диверсифікуйте свою торгівлю

Дуже важливо зареєструватися в брокера, який дозволяє торгувати різними бінарними опціонами. Потім трейдери можуть торгувати коливаннями цін на свої бажані активи різними методами. Диверсифікація ваших угод може допомогти вам збільшити прибутковість ринку.

Трейдери можуть торгувати такими контрактами, як довгострокові опціони, короткострокові опціони та опціони Call/Put на таких платформах, як Option.FM, тоді як інші торгові контракти, доступні в цьому секторі, включають опціони без дотику, пари, опціони одним дотиком, опціони драбинки та варіанти вихідного дня.

Східна торгівля

Трейдери можуть отримати до 500 відсотків прибутку від однієї транзакції з такими контрактами, як опціони на вихідні.

4. Бережіть свої гроші

Професійні трейдери більше стурбовані управлінням ризиками, ніж трейдери-любителі — отриманням грошей. Управління ризиками є перевіреним і надійним методом досягнення стабільної ефективності на фінансових ринках.

Трейдери ніколи не повинні виставляти на кон понад 5% свого капіталу в одній угоді. На ринку доступні численні торгові можливості, і жодна угода не є кращою за іншу. Трейдери також повинні використовувати різні унікальні можливості управління торгівлею, які пропонуються на платформах, щоб зменшити ризик і збільшити можливий прибуток.

Заробляйте гроші за допомогою бінарних опціонів

Функція раннього закриття, наприклад, дозволяє трейдерам відмовлятися від позицій до закінчення їх терміну дії. Цей інструмент дозволить трейдерам знизити загальні втрати, залишаючи погані угоди. Ця функція також може бути використана для захисту прибутків шляхом виходу з прибуткових угод, перш ніж вони зіпсуються.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

5. Використовуйте роботів і сигнали у своїх інтересах

Ви можете використовувати бінарні роботи та сигнали щоб ви постійно були на крок попереду конкурентів. Інтернет змінив спосіб ведення бізнесу.

Ваші брокери можуть надати вам бінарних роботів, які є частинами програмного забезпечення, призначеного для торгівлі за вас, коли ви не в змозі. На основі встановлених вами критеріїв; роботи торгуватимуть будь-коли, коли з’явиться нагода. Ви повинні розуміти, що ви робите, щоб отримати максимальну користь бінарні роботи.

Бінарні сигнали – це форма служби, яка сповіщає вас, коли настав ідеальний час для розміщення або виклику вибраного активу. Сигнали будуть корисні для людей, які постійно перебувають у русі і не можуть встигати за поточними тенденціями ринку, щоб приймати зважені фінансові рішення.

Використання сигналів полегшить вас, оскільки ви ніколи не пропустите шанс отримати великий прибуток. Для вашої зручності, сповіщення буде надіслано на телефон або електронну пошту. Початківці та досвідчені трейдери однаково використовують сигнали для вдосконалення своїх навичок торгівлі бінарними опціонами.

Як початківці можуть заробити гроші?

Незважаючи на численні можливості помилитися, Новачки в торгівлі бінарними опціонами можуть отримати прибуток, якщо наполегливо працюватимуть і дотримуватимуться методу. Контроль ризику має вирішальне значення в торгівлі бінарними опціонами.

Як наслідок, трейдер рідко може втратити багато грошей на одній транзакції. Теоретично трейдер має 50% ймовірність бути правим у будь-якій угоді, незалежно від того, купує він опціон кол або пут. Таким чином, щоб отримати прибуток, трейдер повинен бути правильний лише в приблизно 60% угод, які він укладає.

Це вказує на те, що новачкові без переваги (все, що дає трейдеру вищу ймовірність заробити гроші, ніж випадкова), потрібно з’ясувати, як виграти близько 20% угод, які вони укладають.

Використовуйте систему сигналізації

Хоча більшість з них не збирається запропонувати трейдеру значно кращу ймовірність заробити гроші, ніж випадкова особа, вони, тим не менш, повинні приносити користь трейдеру. Це найбільше, на що трейдер може сподіватися.

Звичайно, доступні послуги преміум-класу, наприклад елітні трейдери. Однак навіть безкоштовна послуга веб-сайту, як-от гістограма, може надати вам необхідну перевагу.

Скріншот платформи Elite Trader

Використовуйте технічні показання у своїх інтересах

Технічна торгівля передбачає прогнозування майбутніх рухів тільки на основі цінової активності (діаграми цін). Існує багато різних типів індикаторів, але ковзні середні є одними з найпоширеніших.

Індекс відносної міцності, MACD, і Смуги Боллінджера є прикладами популярних індикаторів. Ви можете отримати перевагу, необхідну для того, щоб перетворити деякі з ваших потенційних програшних угод у виграшні, якщо знайдете індикатор, який добре працює для безпеки, якою ви торгуєте.

Торгівля золотом із смугами Боллінджера

Слідкуйте за своїми результатами в кожному бінарному опціоні

Більшість людей краще торгують деякими акціями, товарами або валютними парами, ніж інші. Просте пояснення полягає в тому, що кожен символ буде рухатися унікально, ніж інші, оскільки кожен має власний набір атрибутів і трейдерів, які беруть участь у русі ціни..

Дотримуйтесь того, що вдається, і збільшуйте розмір, якщо ви знайдете кілька регулярно прибуткових опціонних транзакцій. Вам не потрібно витрачати час або гроші на програшні угоди.

Перш ніж інвестувати в бінарні опціони, ви повинні інвестувати в акції

Якщо трейдер не використовує кредитне плече і дотримується цінних паперів з вартістю понад $5, торгівля акціями є набагато менш нестабільною, ніж торгівля бінарними опціонами для рахунку трейдера.

Якщо ви можете дізнатися, як правильно отримати більше 50% торгів на акціях, ви можете застосувати те, що ви навчилися, до бінарних опціонів, щоб збільшити свій потенціал прибутку.

Чому варто торгувати бінарними опціонами?

Переваги торгівлі бінарними файлами над іншими формами торгівлі та інвестування вразять тих, хто тільки починає. Інвестиції на фондовому ринку можуть призвести до астрономічної прибутковості та інколи пов’язані з високим ризиком. Інвестування бінарних опціонів в акції може призвести до річний прибуток 10% для деяких людей. Ви можете майже подвоїти свої інвестиції за допомогою торгівлі бінарними опціонами за лічені хвилини. Існує багато факторів, які можуть довести, що бінарні опціони є розумними рішеннями.

Переваги торгівлі бінарними опціонами

  • значно підвищує ваш прибуток
  • ви точно знаєте, скільки ви виграєте чи програєте

Недоліки торгівлі бінарними опціонами

  • ставки виплат відрізняються
  • Можливі втрати

Це менш ризиковано

Ризики притаманні інвестиціям з використанням фінансових інструментів; їхні рівні різняться. Вартість активу визначає виграш і програш у традиційній торгівлі. Можливі втрати. Якщо вартість цих грошей значно впаде, або якщо вона значно зросте, ви отримуєте значну прибуток.

Ви не знатимете, скільки заробите заздалегідь, незалежно від того, виграєте ви чи програєте. Коли ви торгуєте бінарними опціонами, ви точно знаєте, скільки ви виграєте чи програєте заздалегідь, оскільки ви розрахували суму, якою можете ризикувати, перш ніж здійснити угоду.

Високий прибуток 

Досвідчений інвестор із досвідом і знаннями може отримати прибуток від обох видів торгівлі. Бінарний трейдер має перевагу, коли мова йде про виплати. Важливо зазначити, що ставки виплат відрізняються від брокера до брокера; деякі брокери можуть навіть дати вам 100% або навіть більше для виграшної торгівлі, що означає подвоєння ваших інвестицій. Звичайні трейдери можуть отримати до 20% прибутку, якщо їм пощастить. Щоб отримати більше прибутку, ви повинні купити або продати будь-які активи або за обсягом у традиційній торгівлі. Ми показуємо вам як торгувати бінарними опціонами з обсягом.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Управління активами стало простіше

Існує величезна різниця між торгівлею бінарними опціонами та форексом або біржовою торгівлею. Передбачення в першому є просто зробити припущення в рух ціни на актив. Прогноз в останньому полягає в купівлі активів і подальшому їх продажу пізніше, коли їх ціна підвищиться, що принесе прибуток. У порівнянні з традиційною торгівлею, ви можете побачити, що управління активами в традиційній торгівлі є досить складним.

Пояснення, як торгувати бінарними файлами

Сталість

Коли ви торгуєте бінарними опціонами, ви можете отримати прибуток набагато швидше, ніж під час звичайної торгівлі. Якщо ви робите правильний прогноз у короткострокових угодах бінарних опціонів, ви можете отримати значний дохід за секунди, хвилини або навіть години. Біржова торгівля - це не так. Зростання акцій може зайняти кілька днів або тижнів, навіть лише на невеликий відсоток, перш ніж ви зможете продати їх і отримати невеликий прибуток, купуючи їх.

Навчатися легше

Трейдери можуть легко зрозуміти бінарні опціони через їх простий механізм.

Бінарні опціони дозволяють передбачити рух активу, який може рухатися лише в одному з двох напрямків.

Виявлення та передбачення подій, які впливати на рух таких активів і беручи до уваги закономірності та тенденції які впливають на ціни активів, полегшать вам робити правильні прогнози.

Як почати заробляти гроші на торгівлі бінарними опціонами?

#1 Створити обліковий запис

Брокерська компанія відкриває для вас рахунок. У деяких випадках вам потрібно зробити мінімальний депозит, але в інших ви можете навчитися торгувати віртуальними валютами або кредитами, відкривши демо-рахунок.

Реєстрація: Торгівля на quotex
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#2 Торгівля починається 

Ви можете почати торгувати, як тільки у вас з’явиться рахунок. Після оновлення до реального торгового рахунку ви можете торгувати на демо-рахунку. Це дозволить вам передбачити, коли an ціна активу зросте або зменшиться.

Демо-рахунок бінарних опціонів і зростання чи падіння

#3 Будьте в курсі своїх заробітків

Брокери покажуть вам відсоток, який ви отримаєте, якщо зробите правильний прогноз, перш ніж вкладати гроші в торгівлю.

Дізнайтеся свою виплату перед торгівлею
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#4 Зрозумійте ризики

Якщо ви обираєте короткостроковий (30, 60, 120 секунд) або довгостроковий (3, 5 хвилин або довше), ви обираєте суму, якою хочете ризикнути (існує мінімальна та максимальна сума, яку ви можете вкласти).

Встановіть часові рамки

#5 Тримайтеся

Адже враховано, ви натискаєте на кнопку блокування і чекаєте.

Виграші повинні бути вилучені. Ви отримуєте те, що вам пообіцяв брокер, коли досягаєте цього в межах терміну або терміну дії, які ви можете зняти або внести на свій банківський рахунок будь-яким способом оплати.

Зробіть депозит

Висновок: пам’ятайте про ризики та шанси торгівлі бінарними опціонами

Загалом, торгівля бінарними опціонами може приносити вам гроші. Це успішно для багатьох людей кожен день. Розуміння ризиків, які супроводжуються цим, і факторів, які залучаються, є ключем до постійного отримання прибутку. Як ви бачили в попередні розділи, Торгівля бінарними опціонами пропонує багато переваг, якщо ви хочете почати прямо зараз

Серед інших переваг, торгівля певним активом дає вам гарне уявлення про те, де може закінчитися торгівля замість інших видів торгівлі. Binaryoptions.com має найнижчий мінімальний депозит серед усіх брокерів бінарних опціонів. Зареєструватися з Binaryoptions.com сьогодні і почніть заробляти гроші в Інтернеті.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар