Визначення бінарних опціонів Put (down).

Визначення бінарних опціонів Put (down).

Бінарні пут-опціони — це фінансові продукти, які можуть бути особливо цікавими для інвесторів і спекулянтів. Купівля бінарних пут-опціонів із нижчою премією приємніша, ніж ставка на особливо ризиковані ставки. Це може полегшити розрахунок ризику зниження, ніж продаж бінарних опціонів. Ними можна торгувати на різних бінарні брокери використовуючи належне посібники з управління ризиками бінарних опціонів і показники.

Добре знати:
Продаж бінарних опціонів колл — це те саме, що купівля бінарних опціонів пут з тією самою ціною виконання та датою закінчення.

Базове значення бінарного опціону пут

Базова вартість бінарного опціону пут також відома як опціон "все або нічого" або опціон "все або нічого". Якщо так, то встановлюється на рівні 100 в грошах (після закінчення) або нуль, якщо є з грошей.

Розрахункову ціну в цьому випадку можна визначити декількома способами. Два очевидних рішення полягають у тому, що бінарні опціони пут розглядаються як "у грошах" або "поза грішми" та розраховуються відповідно на рівні 100 або 0.

Порівняння бінарних опціонів кол і бінарних опціонів пут

Коли вартість перенесення відсутня або коли процентні ставки дорівнюють нулю, ціну бінарних опціонів пут можна розглядати як ймовірність того, що ціна базового активу впаде нижче ціни виконання.

Напишіть коментар