Греки бінарних опціонів – визначення та пояснення

Греки бінарних опціонів - Визначення та пояснення

Греки для бінарних опціонів — це літери грецького алфавіту, які зазвичай використовуються для позначення того, наскільки ціна опціону чутлива до змін одного з його вхідних даних. Вони необхідні для динамічного управління портфелем бінарних опціонів.

The бінарні опціони Охоплені греки:

Бінарні опціони греківНижче СтрайкНад страйком
Бінарний опціон на дзвінок Дельта+ve+ve
Бінарний пут-опціон Delta-ve-ve
Бінарний опціон колл Gamma-ve+ve
Бінарний опціон пут Гамма+ve-ve
Бінарний опціон Тета+ve-ve
Бінарний опціон пут Тета-ve+ve
Бінарний опціон колл Vega+ve-ve
Бінарний пут-опціон Vega-ve+ve

Є й інші греки, але вони не такі впливові, як перші чотири. 

Це були греки, які хвилювали мене в боксах, а потім перед (психічно виснажливими) екранами протягом моїх 15 років як маркет-мейкера опціонів, причому такі греки, як Ро, мали другорядне значення навіть під час торгівлі STIR.

Будь-яка людина може оцінити справедливу вартість і створити навколо неї двосторонній ринок, але управління ризиками, яке слідує за торгівлею, відокремлює професіоналів від аматорів. 

Багато хто не розуміє свою грецьку настільки добре, щоб влаштувати складне шоу та зрозуміти, як еволюціонували їхні грецькі профілі. На впевненість трейдера в ціноутворенні неминуче впливає його нездатність зрозуміти свій профіль ризику. Наприклад, трейдер опціонів, який не знає своєї дельти, можна порівняти з трейдером ф’ючерсів, який не знає, скільки ф’ючерсів у нього довгі чи короткі.

Мене незліченну кількість разів запитували, які уроки я навчив опціонному трейдеру, який хотів почати торгувати. Правда в тому, що я ніколи нікого не навчав торгувати, тому що був надто зайнятий, показуючи їм, як уникнути втрати грошей.

Дивіться інші важливі статті в моєму глосарій бінарних опціонів.

Напишіть коментар