Визначення та приклади виклику бінарних опціонів

Визначення виклику бінарних опціонів

Бінарні колл-опціони є варіанти все або нічого і зазвичай продається за допомогою двійкові індикатори. Вони також відомі як «підвищувальні ставки» і встановлюються на рівні 100 після закінчення терміну дії, якщо вони в грошах, або нуль, якщо вони поза грішми.

Щоб зрозуміти їх, давайте розглянемо приклад. Припустімо, що базовий актив знаходиться на момент закінчення терміну дії. У цьому випадку розрахунок може відбуватися кількома способами: Дві очевидні можливості полягають у тому, що обробляються бінарні опціони кол в грошах або без грошей і встановлюється на 100 або 0 відповідно.

Раціональніший метод полягає в тому, щоб розглядати розрахунок як мертву ставку і врегулювати ставку на рівні 50. Цей підхід є вигідним, коли двійковий кол і бінарні опціони пут пропонуються з тією самою ціною виконання, оскільки розрахунки за опціонами кол і пут складатимуть 100, тоді як за першими двома альтернативами загальна сума розрахунків становитиме 200 або нуль. Інший підхід, який іноді використовується, коли базовий актив розрахований на страйку, полягає в тому, щоб просто скасувати всі прогнози.

Ціна бінарних опціонів колл і як її інтерпретувати

Ціну бінарних опціонів колл можна інтерпретувати як ймовірність події, коли безкоштовні витрати дорівнюють нулю, або, іншими словами, коли процентні ставки дорівнюють нулю. З’являються так звані прогнозні ринки з використанням бінарних опціонів колл. Зараз вони вважаються більш точною оцінкою ймовірності події, ніж прогнози аналітиків.

Як неявна волатильність впливає на бінарні опціони колл

Мається на увазі волатильність є суттєвим фактором у ціноутворенні бінарних опціонів, а рівень припущеної волатильності визначає, чи купуєте ви бінарний опціон дешево чи надто дорого.

Для страйк-ціни у міру збільшення неявної волатильності зростає і вартість опціону, яка знаходиться поза грошима. Це пояснюється тим, що коли волатильність низька, ймовірність того, що ціна страйку підніметься вище ціни страйку, є низькою, що, у свою чергу, призводить до марних бінарних опціонів колл. Коли волатильність зростає, а базовий актив коливається більше, бінарний опціон, швидше за все, буде в грошах, що, у свою чергу, означає, що опціон має вищі шанси на виграш. Таким чином, якщо припущена волатильність збільшує вартість опціону, вона має позитивний ефект дзвоніть вега.

Знайдіть більше статей у моєму Глосарій бінарних опціонів.

Напишіть коментар