Сигнали бінарних опціонів – це шахрайство чи ні?

Низький фінансовий ризик і відсутність порядку ковзання зробити деякі з бінарних опціонів найпопулярніші фінансові інструменти торгувати. Незалежно від того, чи йдете ви довго чи коротко, ви будете насолоджуватися спокоєм через обмежений ризик.

Тим не менш, вам потрібен правильний торговий план, щоб стабільно отримувати прибуток. Створення перевіреної стратегії вимагає часу та досвіду. Нові та досвідчені трейдери використовуйте постачальників сигналів бінарних опціонів, щоб робити правильні дзвінки та примножувати свої статки.

Попередження про шахрайство pixabay

Ці постачальники використовують кілька методів, щоб визначити правильний час для входу та виходу з торгів. Трейдери, які підписалися на ці послуги, отримують доступ до цієї інформації в режимі реального часу.

Але наскільки надійні ці сигнали? Чи корисні вони взагалі чи є ще одним джерелом дезінформації? У цій публікації ми розбираємо все, що вам потрібно знати про постачальників сигналів для торгівлі бінарними опціонами.

Що таке сигнали для торгівлі бінарними опціонами?

Торгові сигнали бінарних опціонів, іноді відомі як сповіщення про бінарні опціони, — це повідомлення від професійних трейдерів і компаній, які допомагають трейдерам здійснювати прибуткові операції.

Ці сигнали можуть допомогти заощадити час і отримати прибуток навіть при нижчому рівні торгових знань. Служби сповіщень про бінарні опціони інтерпретують ринкові тенденції та поведінку цін на активи та повідомляють про них своїм абонентам.

Як правило, ви отримуєте рівні входу та виходу з торгівлі конкретними бінарними опціонами, які допоможуть вам отримати прибуток.

Не всі бінарні опціони постачальники оповіщень підтримують всі типи бінарних опцій. Найпоширеніші типи бінарних опціонів, про які ви отримаєте сповіщення, включають:

  1. Поставте і дзвонити двійкові файли: Це дасть вам спрямоване уявлення про визначений рух ціни. Значення визначаються після закінчення терміну дії опцій.
  2. Зверху і знизу двійкові файли: Вони подібні до двійкових файлів put і call, оскільки вони передбачають спрямований перегляд. Однак у них є тригерні рівні, які можуть призвести до раннього виходу з позиції.
  3. Бінарні файли діапазону: Діапазон бінарних опціонів має сферу дії, всередині або за межами якої ціна буде в кінцевому підсумку після закінчення терміну дії. Це правильні сигнали, які слід використовувати, якщо ви торгуєте діапазоном або використовуєте стратегію прориву діапазону.
  4. Подвійний одним дотиком або подвійні двійкові файли без дотику: Ці двійкові файли діапазону мають два рівні бар’єрів, які ведуть до раннього виходу, якщо до них доторкнутися. Їх можна використовувати як альтернативу двійковим файлам діапазону.

Більшість постачальників сигналів бінарних опціонів пропонують своєчасні торгові пропозиції щодо одного або кількох із цих основних типів бінарних опціонів.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Як працюють постачальники сигналів бінарних опціонів

Як правило, постачальники сигналів надсилають трейдерам сповіщення на їхні телефони за допомогою SMS або електронної пошти. Крім того, деякі провайдери мають веб-інтерфейс, який дозволяє клієнтам контролювати дзвінки, а інші пропонують програмне забезпечення, яке можна завантажити, яке можна встановити на свій комп’ютер.

Експерти з торгівлі та постачальники з меншим бюджетом часто використовують безкоштовні сервіси, такі як Telegram і Skype, щоб надсилати сигнали трейдерам.

Більшість постачальників сигналів бінарних опціонів не надають функції автоматичного виконання торгів, якщо постачальник не є послугою копіювання торгів. Тому вам потрібно буде стежити за появою сигналів і виконувати їх вручну.

Цей аспект постачальників сигналів бінарних опціонів відрізняє їх від повністю автоматизованих торгових платформ, таких як Meta Trader 4.

Як знайти правильного постачальника сигналів бінарних опціонів

Хоча більшість постачальників сигналів бінарних опціонів є безпечними, на ринку постачальників сигналів є своя частка шахрайства. Щоб бути в безпеці, важливо навчитися вибирати правильного постачальника послуг сигналізації.

Сповіщення

Найважливіше, що ви повинні перевірити, це чи пропонує постачальник перевірені докази поважної точності сигналу за допомогою своїх алгоритмів у реальному середовищі.

Хороший послужний список із стабільно позитивною віддачею є показником якісного постачальника сигналів. Показник точності сигналу >70% є поширеним серед найкращих постачальників повідомлень про бінарні опціони. Ще одна важлива особливість швидкість повідомлення. Ви отримаєте прибуток лише в тому випадку, якщо вчасно отримаєте сигнал. Позитивні відгуки та хороші стосунки з клієнтами допомагають підтвердити довіру до постачальника послуг.

Найпопулярніші постачальники сигналів бінарних опціонів

На основі кількох критеріїв, зазначених вище, ми склали короткий список найкращих постачальників сигналів бінарних опціонів, з якими ви можете зареєструватися.

#1 Навчитися 2 Торгувати

Learn 2 Trade базується у Великобританії та надає преміальні сигнали форекс через приватний канал Telegram. З ним ви зможете торгувати бінарними файлами ринки форекс і криптовалют. Сервіс щодня надсилає від трьох до п’яти підтверджених сигналів трейдерам, які підписалися.

Веб-сайт Learn2trade

Ви можете розраховувати на отримання прибутку від 30% до 40% за гроші, які ви інвестуєте в сигнали Learn 2 Trade.

Ще одна перевага Learn 2 Trade полягає в тому, що він пропонує кілька посібників, які допоможуть вам навчитися торгівлі. Сигнали збираються одними з найяскравіших трейдерів галузі. Досвід цих трейдерів у поєднанні з машинним навчанням та технологіями AI створюють найточніші сигнали.

Як тільки алгоритм визначить потенційну можливість заробітку, він складає торгову пропозицію, до якої ви можете отримати доступ на каналі Telegram. Ви отримуватимете сигнали про основні та другорядні пари форекс та криптовалюти в режимі реального часу.

Ви можете приєднатися до Telegram-каналу Learn 2 Trade безкоштовно, а якщо сигнали приносять вам гроші, підпишіться на отримання VIP-сигналів, які можуть заробити більше грошей. Загалом, Learn 2 Trade — це правильна служба сигналів, до якої ви можете приєднатися, якщо ви не мали досвіду роботи з попередженнями про бінарні опціони раніше.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#2 Binary Options Pro Signals

Актив принесе вам гроші, лише якщо його правильно проаналізувати, потім відстежити та вчасно доставити. Binary Options Pro Signals надсилає сигнали трейдерам через SMS та електронну пошту, коли виявляє високоприбуткову торгівлю.

Веб-сайт Binary Options pro Signals

Сервіс може похвалитися відмінним послужним списком, надаючи сигнали, які приносять прибуток з точністю 72,5%. Але найкраща частина бінарних опціонів Pro Signals полягає в тому, що вам не потрібно:

  1. Дотримуйтесь складних формул
  2. Використовуйте робота або інструмент
  3. Витрачайте час і зусилля на будь-що, крім оформлення замовлення

Розширений алгоритм компанії доставляє трейдерам від шести до 12 сигналів на день, пояснюючи точний напрямок ціни та час закінчення. Запатентований торговий алгоритм допомагає трейдерам гарантувати, що вони заробляють гроші, незалежно від того, підвищується чи падає ринок.

Точність 72.5% гарантує, що 72 із 100 угод, які ви розміщуєте, приносять вам гроші. Крім того, якщо ви зареєструєтеся в правильного брокера, ви повинні отримати віддачу в розмірі 75% або більше за кожну угоду. Навіть якщо ви не зробили жодної торгівлі в своєму житті, заробляти гроші на торгівлі бінарними файлами повинно бути без проблем за допомогою простих сигналів сервісу..

Щойно ви отримаєте сигнал на свій телефон або електронну пошту, все, що вам потрібно зробити, це передати інформацію про сигнал у свій обліковий запис брокера.

Сигнал надходить з усіма деталями, включаючи актив, ціну входу, напрямок та термін дії. Тоді все, що вам потрібно зробити, це спостерігати за матеріалізацією сигналу і заробляти гроші.

Використання системи, розробленої досвідченими трейдерами, те саме, що платити професійному трейдеру за те, щоб він щодня надавав вам підказки. Крім того, Binary Options Pro Signals постійно вдосконалюється, щоб підвищити його точність, тому ви можете бути впевнені, що отримуєте все більш точні сигнали щодня.

Як використовувати бінарні опціони Pro Signals

Щоб отримувати сигнали від Binary Options Pro Signals, ви повинні заплатити за щомісячну підписку, яка починається з $97 на місяць. Binary Options Pro Signals є одним з найдоступніших постачальників сигналів у галузі, оскільки відомі постачальники сигналів зазвичай стягують вдвічі більше за доступ..

Binary Options pro Сигнали виграшів і програшів

Компанія дозволяє клієнтам відчути свої послуги за допомогою 14-денної пробної версії. Щоб отримати доступ до Binary Options Pro Signals протягом 14 днів, вам потрібно буде заплатити $14 без подальших зобов’язань продовжувати платити за послугу.

Після підписки, ви отримаєте в середньому від шести до 12 сигналів, довічні оновлення інструменту, доступ до ексклюзивної зони для учасників та список рекомендованих брокерських компаній з бінарними опціонами. Зона для користувачів багата порадами та інформацією, щоб підняти ваші навички торгівлі до нових висот. Якщо послуга вам не сподобається, ви можете скористатися 60-денною гарантією повернення грошей і отримати свої гроші назад.

#3 двійковий сьогодні 5

Побачити успіх у п’ятихвилинних угодах може бути складно. Отримання прибутку в цих угодах вимагає поглибленого дослідження ринку за короткі періоди.

Веб-сайт Binary Today 5

Впевненість, що ціна певного активу буде рухатися вгору або вниз, вимагає методологічного підходу, зосередженого на історичних даних. Проведення необхідних досліджень може бути складним, і більшість трейдерів не звертають увагу на п’ятихвилинну торгівлю і розміщують ордери з довшим терміном дії. Binary Today 5 має торгову систему з кількома фільтрами, які гарантують, що погані сигнали ніколи не надсилаються трейдерам. Система зосереджується на історичному аналізі, щоб визначити напрямок тенденції.

Якщо ви шукаєте послугу, яка надсилає вам вигідні сигнали прямо з коробки, Binary Today 5 — це правильний варіант для вас. Ви можете отримувати сповіщення на свою електронну пошту, через SMS або безпосередньо на MetaTrader4.

Деякі з найкращих функцій послуги включають:

  • Виграш 81%
  • Фільтри новин
  • Фільтри аналізу ринку
  • Торгові помічники
  • Живі результати торгів
  • Безкоштовні оновлення та підтримка протягом усього життя
  • Сигнали доступні для всіх валютних пар

Для роботи Binary Today 5 не потрібні додаткові інструменти чи інші платформи. З кожним оновленням програмне забезпечення коригується до останніх ринкових умов, щоб ви виграли незалежно від клімату ринку. Компанія щорічно надає кілька безкоштовних оновлень, включаючи нові фільтри та технології. Він надає трейдерам бінарних опціонів доступ до всіх сигналів, які вони хочуть, і має більше можливостей, ніж будь-який інший інструмент сигналів на ринку.

Бінарний сьогодні 5 зростання

Якщо ви шукаєте послугу постачальника сигналів для короткострокових торгів, ви не помилитеся з Binary Today 5.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#4 Автоматичні двійкові сигнали

Коли ви плануєте інвестувати, ви берете велику суму грошей і вирішуєте, куди її вкласти.

Отримання автоматичних двійкових сигналів є одним із найкращих способів гарантувати, що ваші гроші приносять вам більше грошей. За допомогою зручного рішення ви можете знайти та проаналізувати поточні ринкові тенденції одним кліком. Потім ви можете розміщувати замовлення в залежності від сигналів, які з’являються на панелі приладів. Програмне забезпечення було розроблено Роджером Пірсом, який відомий своїми успіхами в торгівлі бінарними опціонами. Успішний трейдер і викладач витрачають дев’ять років на дослідження бінарних опціонів, щоб створити цей сервіс сигналів, який приносить трейдерам прибуток з першого тижня використання.

Автоматичні двійкові сигнали

Щоб використовувати програму, все, що вам потрібно зробити, це ввести тенденції, в які ви хочете інвестувати. Потім програма збереже інформацію, а постачальник сигналу постійно шукатиме потрібні тенденції. Коли він виявить можливість прибутку, ви отримаєте сповіщення у спливаючому вікні з тенденціями, і ви зможете розмістити замовлення. Крім того, ви також побачите відсоток шансів отримати прибуток за відповідним сигналом.

Деякі з найкращих функцій автоматичних двійкових сигналів:

  • Автоматичні двійкові сигнали не вимагають завантаження і є простими у використанні. Після того, як ви зареєструєтесь та завершите оплату, ви зможете миттєво отримати доступ до сигналів зони членства.
  • Ви можете використовувати бота у браузері будь-якого пристрою. Ви можете отримувати сигнали та торгувати бінарними файлами на ходу зі свого телефону або робити це на терміналі.
  • Ви будете отримувати сигнали цілодобово для всіх видів активів – від валютних пар до акцій і товарів.
  • Кожен сигнал матиме опис, щоб було легко зрозуміти, чому ви повинні зробити певне замовлення. Auto Binary Signals підтримує прозорість 100% з трейдерами, надаючи їм доступ до повного аналізу сигналів і дозволяючи їм самостійно здійснювати правильний виклик.
  • Компанія надає 60-денну гарантію повернення грошей, що робить її простою.

Висновок: сигнали можуть підвищити рівень ваших торгів

Сигнали бінарних опціонів є законним інструментом, який використовують трейдери всіх рівнів кваліфікації, щоб заробляти гроші на торгівлі бінарними файлами. Тим не менш, на ринку є своя частка шахрайства.

Але тепер, коли ви знаєте, що шукати в постачальнику повідомлень про бінарні опціони, і знайомі з найпопулярнішими опціями ринку, у вас не виникне проблем із пошуком відповідної послуги для ваших потреб.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар