Пояснення стратегії управління коштами бінарних опціонів

Ви напевно знаєте стару приказку: «Щоб заробляти гроші, потрібно витрачати гроші». 

Це не може бути більш точним для бінарних опціонів. Якщо ви не виставите свої гроші на покупку опціонів, ви отримаєте прибуток. Незважаючи на те, що це не так просто, як здається, вам потрібно почати інвестувати свої гроші в торгівлю бінарними опціонами, щоб зрозуміти бізнес. 

Якщо ви не дуже впевнені у своїй покупці, можете почати з невеликої суми. Але коли ви продовжуєте, стратегія управління грошима стає одним з найважливіших кроків до успіху в довгостроковій перспективі. 

Ефективна стратегія управління бінарними опціонами під час торгівлі в Інтернеті є дуже важливою для отримання довгострокової стійкої прибутку. Це вимагає від трейдера підкреслити суму грошей, яку вони інвестують у предмети, які вони вибирають для торгівлі.

Щоб створити стратегію управління грошима, не обов’язково передбачати рух ринку, але ви повинні покладатися на надійні статистичні дані, щоб уберегти свої гроші від падіння. Якщо ви не можете самостійно планувати стратегію управління грошима, ми можемо вам допомогти. 

Пояснення стратегії управління коштами бінарних опціонів

Добре знати:

  • Управління грошима має вирішальне значення в торгівлі бінарними опціонами та передбачає стратегії управління інвестиційним капіталом і контролю ризику для досягнення сталого прибутку.
  • Однією з ключових стратегій є процентне правило. Трейдери інвестують фіксований відсоток від балансу свого рахунку на угоду для ефективного управління ризиком.
  • Такі стратегії, як критерій Келлі, допомагають визначити оптимальні розміри ставок на основі ймовірності.
  • Торгові нотатки допомагають трейдерам визначити сильні та слабкі сторони їхнього підходу.

Що таке управління грошима?

Управління грошима за допомогою бінарних опціонів
Управління грошима на вашому торговому рахунку

Дві найважливіші ознаки успішної торгівлі – це управління грошима та контроль ризиків. Але цікаво знати, що ці дві функції взаємопов’язані один з одним. 

Керування грошима саме по собі є способом контролю ризику втрати. Ці двоє стосуються того, наскільки розумно ви граєте, як ви можете контролювати свою жадібність, як ви не виходите з торгового ринку, і як ви починаєте з основ і використовуєте бінарні опціони в довгостроковій перспективі. 

Управління грошима – це процес управління вашим загальним інвестиційним капіталом. Для багатьох вкладати всі свої гроші в бінарні опціони не є плідною ідеєю. Так само багато людей зрозуміють, чому управління портфелем містить компоненти розподілу та диверсифікації. Однак, коли справа доходить до управління банкролом бінарних опціонів, застосовуються ті ж концепції.

Керування грошима має ще багато переваг. Це дає трейдеру чітке уявлення про те, скільки безпечно інвестувати в бінарні опціони; це також забезпечує відчуття задоволення, що їхні гроші в безпеці та можуть продовжувати торгівлю. 

Управління ризиками є захисною стратегією, оскільки використовувані методи допомагають зменшити ризики, пов’язані з бінарними опціонами. Основна концепція ризику — отримати вищу винагороду. 

Іншими словами, якщо трейдер інвестує більше в торгівлю бінарними опціонами, то винагорода, яку він отримає після виграшу, ще вище. Таким чином, ключем до розробки успішної інвестиційної стратегії є визначення найкращого рівня ризику для досягнення заданого профілю прибутку.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Стратегії управління грошима бінарними опціонами:

Експерти згадують багато стратегій для правильного управління грошима в бінарних опціонах. Ви можете прочитати наступні кілька успішних стратегій для ефективного управління грошима.

#1 Правило відсотків

Червоний відсоток значок

Згідно з правилом відсотків, кожна угода завжди становить X відсотків від вашого рахунку. Простішими словами, ви завжди інвестуєте певний відсоток від суми торгівлі в кожну свою угоду. Однак експерти кажуть, що ви можете інвестувати максимум 3% своїх торгових грошей у кожну угоду. 

Але багато обережних трейдерів інвестують лише 1% або менше. Це найкраще для новачків, тому що краще не втрачати гроші, якщо ви не знаєте правильної стратегії. Причина цього полягає в наступному.

  • Це усуває здогади щодо розміру транзакції та є критичним з точки зору психології торгівлі. Отже, немає жодних шансів, наскільки цей обмін має бути або дозволити своїм емоціям диктувати вам судження. Наприклад, маловпевнений трейдер може інвестувати дуже мало, навіть коли шанси на виграш високі, а надто впевнений трейдер може інвестувати значну суму, навіть якщо шанси на виграш незначні. Ця стратегія звільняє ваші думки, щоб зосередитися на тому, що дійсно важливо.
  • Це називається правилом відсотка, оскільки єдиний відсоток використовується для визначення порогу інвестицій, який ви повинні зробити. Використання певної суми не підходить, оскільки розмір торгового рахунку може відрізнятися. Але якщо ви використовуєте відсоток, то з розміром вашої торгівлі сума також збільшиться. Наприклад, коли ви торгуєте $20, щоб отримати $36, це може здатися невеликою сумою, але коли ви торгуєте $2000, щоб отримати $3600, не буде абсолютно ніяких змін, якщо це 5 відсотків вашого рахунку.
  • Основний мотив використання правила відсотка – набуття певного досвіду. Якщо ви стрибнете до вищих значень з самого початку, ви можете зіткнутися з подальшими втратами. Тому ви повинні бути достатньо впевненими, перш ніж стати досвідченим трейдером. Використання правила відсотка допоможе вам отримати досвід. 

Важливою частиною цього правила є його регулювання. Так само, як ви зосереджуєтеся на зменшенні відсотка інвестицій в бінарні опціони, ви також повинні зосередитися на його збільшенні, коли у вас є справедливий шанс. Наприклад, якщо ви купуєте опціон на золото і знаєте, що остаточна вартість точно зросте, немає сенсу використовувати 3% або 5% ваших інвестицій. натомість ви можете просто підняти до 6-7% або навіть більше з упевненістю, залежно від вашого поручителя. Ці випадки дають вам великий прибуток.

Однак ніколи не захоплюйтеся своїми емоціями і не робіть помилок, які можуть окупитися. Одним із прикладів є дотримання мартингейлу як стратегії. Відомо, що ці стратегії закінчують кар’єру багатьох трейдерів. 

#2 Постановка цілей

Досягнення мети торгівлі pixabay
Досягнення мети торгівлі pixabay

Незважаючи на те, що багато трейдерів ставлять за мету працювати ефективно, це не є хорошою практикою, якщо ви скористаєтеся порадою експерта. Постановка цілей тисне на ваш мозок, і ви імпульсивно приймаєте неправильні рішення. 

Тому ми радимо вам займатися безкоштовною торгівлею без будь-якої мети. Так, якщо ви хочете, ви можете встановити довгострокову мету на шість місяців або рік, але встановлювати її щодня або щотижня — не дуже мудра стратегія для управління грошима. 

Надзвичайно важко емоційно відірватися від торгівлі, коли конкретним цілям прибутку надається надмірне значення.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#3 Розрахунок ризику

Використовуючи правило відсотка, ви повинні відстежувати ризики у бінарному опціоні, з яким ви зіткнетеся. Зробити це дуже легко. Наприклад, на вашому торговому рахунку є $1000. Тепер, якщо ви збираєтеся інвестувати 5% для кожної торгівлі, є $50 для кожної торгівлі, поки ви нічого не програєте або не виграєте. 

Тому ви повинні знайти та зареєструватися у брокера, який дозволить вам торгувати в межах прийнятних параметрів толерантності до ризику. 

Однак, оскільки ми використали 5% у цьому прикладі, це не означає, що ви будете використовувати той самий відсоток. Ваш розрахунок буде заснований на вашій толерантності до ризику та наявному залишку на рахунку. 5% все-таки вище, а якщо ви новачок, починайте з 1% або навіть менше. 

#4 Попередньо визначений ризик

Ризик під час торгівлі бінарними опціонами pixabay
Ризик під час торгівлі бінарними опціонами pixabay

Однією з найцікавіших переваг торгівлі бінарними опціонами є те, що збиток фіксований. Максимальна сума, яку людина може втратити, - це лише внесена нею сума. Тому ризикуйте лише тією сумою, яку ви можете дозволити собі втратити. 

Зробити два сценарії у вашому розумі. Один, коли ви виграєте опцію. Але за іншим сценарієм ви програєте. У другій умові розрахуйте втрату і уявіть, чи дозволите ви собі цю втрату. Після програшу ви зможете продовжити торгівлю? Якщо ви отримаєте позитивну відповідь, продовжуйте тільки далі. 

Не дивно, що багато трейдерів вклали чималі гроші в одну торгівлю без розрахунків. Таким чином, втрата значної суми призвела до того, що вони назавжди завершили кар'єру в торгівлі. 

Логотип Binomo

#5 Критерій Келлі

Це схоже на обчислення ймовірності. Наприклад, критерій Келлі допомагає розрахувати оптимальний розмір ставки. Джон Келлі вперше відкрив цей процес і тому отримав назву критерію Келлі. 

Келлі розробив просту формулу, яка визначає найкращу стратегію для некорельованої торгівлі.

Логотип Raceoption

За словами Джона Келлі,

  • F+ (bp-q)/b
  • де, 
  • F= частка поточного портфеля
  • b = чисті шанси, отримані за угодою
  • p= ймовірність виграшу
  • q= ймовірність програшу
  • q також можна визначити за 1-р

Після введення цієї формули, тільки якщо ви отримаєте розумну ймовірність, ви можете продовжити з більшою сумою грошей для торгівлі. 

Логотип Quotex

#6 Ідеальний брокер

Логотип Binary.com

Ідеальний брокер - це ті, у кого дуже менше комісій за зняття та інших комісій. Однак ви можете помітити, що ви не отримуєте 100% виплати навіть після виграшу. І навіть вам також доведеться виводити певну суму під час виведення та інших онлайн-процедур. 

Тому потрібно виберіть брокера з мінімальними витратами та максимальним результатом для збільшення прибутку. Деякі брокери з низьким мінімальним обсягом торгівлі: IQ option, Quotex.io, race Option, Binary.com, Binomo тощо. 

Логотип IQ Option
Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Стратегія аналізу та вдосконалення

Найбільш недостатньо використовуваною підстратегією є підхід до аналізу та вдосконалення. Це важливо, щоб знайти слабкі місця у вашій торгівлі та допомогти вам відстежувати їх. Без цього підходу до довгострокового успіху далеко. 

Двійковий опціон — це легко, але вивчення стратегій найкращого використання бінарного опціону — не дуже легке завдання. З часом ти доведеться спробувати різні стратегії продовжувати. 

Щоб зрозуміти, яка стратегія працює на вас, а яка ні, потрібно багато часу. Крім того, сьогодні існує так багато варіантів, що здається важко зв’язати їх усі разом. 

тому якщо не аналізувати тенденції і стратегії в бінарних опціонах, як новачок, ви зіткнетеся з багатьма складнощами в торгівлі. Однак з аналізом складки ускладнень, здається, поступово розкриваються.  

Підтримка і опір з лініями тренду
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

#1 Як аналізувати

Не існує єдиного способу аналізу торгівлі та стратегій покращення. Однак найпоширенішим способом є використання щоденника. Використовуйте торговий щоденник, щоб записувати всі аспекти ваших думок, сумнівів і рішень. 

Після інвестування ви можете записати, які ознаки ви використали, часові рамки, актив і дату закінчення терміну дії. Ви також можете записати своє поточне місцезнаходження, настрій, час доби, торговий пристрій тощо. Після завершення торгівлі запишіть результати. Якщо ви виграли, напишіть суму та інші вказівки, які ви можете згадати. 

Тепер, через кілька днів або місяців, поверніться до свого торгового щоденника, вийміть сторінки останньої торгівлі й уважно вивчіть її. Природно, ви будете знаходити слабкі місця. 

Ці моменти можуть бути безглуздими речами, наприклад, ви виграли більше торгів вранці, ніж вдень, або торгівля була успішнішою з комп’ютером, ніж з мобільним телефоном. Ви знімаєте різницю для подальшого використання. 

#2 Визначте тенденції та визначте свої сильні та слабкі сторони

Тепер, коли ви зняли хороші нотатки, перегляньте їх усі. Не забувайте читати звіти про втрачені операції. Це допоможе вам зрозуміти свої слабкості. Після того, як ви практикуєте це протягом значної кількості часу, ви помітите зміни, а тим часом ви отримаєте багато досвіду. 

Вам не потрібно вести щоденник. Ви також можете зберігати знімки екрана своїх результатів або підтримувати електронну таблицю чи папку з документами, як вам зручно. Мета – стежити за своїм робочим маршрутом. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Висновок: Використовуйте стратегію управління грошима для довгострокового успіху

Одна з переваг бінарного опціона полягає в тому, що ризик знаходиться під контролем. Якщо порівнювати бінарні опціони з іншими опціонами торгівлі, стратегія управління грошима працює краще. Ви можете інвестувати лише ту суму, яка вам зручна, і вам не доведеться втрачати будь-яку іншу додаткову суму. А якщо знову, то це точно лотерея. 

Тепер, коли ви знаєте стратегії управління своїми грошима під час торгівлі бінарними опціонами, ви можете досягти успіху в довгостроковій перспективі. Все, що вам потрібно зробити, це діяти розумно і розумно витрачати. 

Часті запитання щодо стратегії управління капіталом:

Як ви завжди виграєте в бінарних опціонах?

Ви можете підтвердити статистику виграшів і провести ретельний аналіз перед тим, як зробити вибір. Для цього можна слідувати критерію Келлі. Уникайте брокера, який пропонує торгувати від вашого імені. Вони намагаються змусити вас збільшити свій депозит і згодом укласти програшну угоду. Брокери бінарних опціонів отримують прибуток лише в тому випадку, якщо ви програєте.

Яка стратегія опціонів найприбутковіша?

На думку експертів, продаж опціонів пут і колл без грошей є найбільш вигідною стратегією опціонів. Такий торговий підхід дозволяє заробити значну суму опціонної премії, а також знизити ризик. 

Як бінарні трейдери заробляють гроші?

Найпоширенішим способом заробітку на бінарних операціях є встановлення ціни на бінарні опціони. Інші способи включають торгову діяльність трейдерів. Структури ціноутворення для брокерів бінарних опціонів зазвичай отримують від їхніх маркет-мейкерів.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар