Які деякі ризики бінарної торгівлі?

Найпростішими фінансовими продуктами для торгівлі є бінарні опціони. Ця простота полягає в основі бінарної пропозиції: ви або отримуєте гроші, якщо точно передбачите результат, або втрачаєте гроші, якщо ні.

Через простоту його роботи та той факт, що як можливі прибутки, так і збитки заздалегідь визначені та обмежені, торгівля бінарними опціонами стала надзвичайно популярною серед недосвідчених інвесторів.

Ризик інвестування в бінарні опціони

Незважаючи на те, що ризики незначні, вони існують, тому ви повинні мати всеосяжний стратегія торгівлі бінарними опціонами, яка заробляє більше грошей на місці. Через нестабільність ринків, відсутність розуміння або співпрацю з нечесними брокерами багато недосвідчених трейдерів втратили гроші. The правильний метод не усуне ризики, але це значно зменшить їх. 

Що означає бінарні опціони і як вони працюють?

Бінарні опціони — це спрощені опціонні контракти. Кожна торгівля зводиться до простого рішення «так чи ні»: у певний день учасники прогнозують чи буде актив вище або нижче фіксованої ціни.

В результаті, залежно від того, чи був ваш прогноз правильний, ви можете або отримати прибуток, або втратити гроші; третього вибору немає. 

Перш ніж зупинитися на плані, ви повинні спочатку зрозуміти основи торгівлі бінарними опціонами. Почнемо з того, що бінарні опціони не надають інвесторам суб'єкта: користувачі не набувають цінні папери, якими ви торгуєте, і ви не отримуєте дивідендів або права на голосувати так, як це роблять звичайні акціонери.

Ціна виконання є одним з найважливіших понять, якщо ви хочете торгувати бінарними опціонами. Це ціна, на яку ви торгуєте, коли вирішуєте, чи робити ставку на актив, що піднімається вище або опускається нижче певного рівня.

Які можливі небезпеки?

Торгувати бінарними опціонами можна на різних веб-сайтах. Дехто може сказати, що всі ці операції є безризиковими і що якщо клієнти зазнають збитків, компанія відшкодує їх. З іншого боку, ці твердження занадто гарні, щоб бути правдою; усі інвестиції містять певний рівень ризику, і більшість застережень на веб-сайтах чітко вказують, що інвестори можуть втратити всі свої інвестиції. 

Небезпеки під час торгівлі бінарними опціонами

Веб-сайти, які сприяють торгівлі бінарними опціонами, можуть наражати інвесторів шахраї бінарних опціонів наприклад зміна торговельного програмного забезпечення для зміни ціна і виплата бінарного опціону.

Наприклад, якщо транзакція «виграє» протягом відведеного періоду, тривалість опціону може бути продовжена в односторонньому порядку, поки торгівля не втратить гроші. Коли ці споживачі намагаються зняти свої початкові гроші або обіцяне повернення, «брокери» можуть відмовити їм у кредитуванні рахунки бінарних опціонів, скасовувати запити на зняття коштів або ігнорувати їхні дзвінки та електронні листи.

Пам'ятайте про ці ключові моменти:

  • Професійні трейдери рідко піддають ризику більше 1% свого капіталу в одній торгівлі.
  • Розрахуйте розмір своєї позиції перед початком кожної транзакції.
  • Вам не потрібно повторно оцінювати свою позицію при кожній незначній зміні у вашому обліковому записі; скоріше, виберіть основну, круглу фігуру і торгуйте без проблем. 
Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Яким відсотком кожної торгівлі бінарними опціонами слід ризикувати?

Досвідчені трейдери часто ризикують менше ніж 1% своїх інвестицій. Коли ви починаєте торгувати, вашою метою буде заробити якомога більше грошей за найкоротший проміжок часу. Багато людей намагаються швидко розбагатіти за допомогою бінарних опціонів. Однак ви повинні протистояти цій спокусі.

Бінарні опціони 1 відсоток інвестицій

Ризик значною сумою грошей на кожній угоді, швидше за все, виснажить ваш торговий рахунок, ніж заробить. Тому що більшість нові трейдери не мають перевіреної торгової стратегії, вони поняття не мають, чи є вони хорошими трейдерами

Рекомендується ризикувати невеликими сумами грошей у кожній торгівлі бінарними опціонами, щоб удосконалити свою торгову тактику та отримати досвід, а потім поступово збільшувати свій ризик до 2% після того, як ви стали послідовними.

Як оцінити ризик торгівлі?

Максимальний ризик, пов'язаний з бінарними опціонами, заздалегідь визначений. Це дозволяє підрахувати, скільки грошей ви втратите, якщо товар не виправдає ваших очікувань. Сума, яку ви ставите на кожну угоду, визначає ризик у бінарних опціонах.

У бінарній торгівлі визначення відповідного розміру позиції має вирішальне значення

У торгівлі бінарними опціонами, ви розумієте, скільки капіталу ви ризикуєте, а також скільки капіталу можете втратити. Крім того, питання: Скільки можна заробити на бінарних опціонах? Обчисліть найбільшу суму грошей, якою ви можете ризикнути в угоді, поєднавши обидва.

Інвестиції в бінарні опціони

Припустімо, що ви хочете купити контракт на бінарні опціони на золото прямо зараз, тому що відчуваєте, що ціна на золото зросте. Опція доступна для $100. Якщо ви точні і ціна золота буде вищою за ціну страйку після закінчення терміну дії контракту, це буде так вартістю $200. Ви робите $100 на кожну угоду, яку ви купуєте. Якщо ціна на золото впаде нижче рівня страйку до закінчення терміну дії контракту, цей варіант не має сенсу, і ви втрачаєте $100 за кожним контрактом.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Рекомендації щодо торгівлі в реальному світі

Коли ви починаєте, визначте оптимальний розмір позиції для кожної транзакції. Навіть якщо ви денний трейдер, у вас буде достатньо часу перед кожною угодою, щоб швидко оцінити, скільки ви готові ризикувати, виходячи з вашого відсотка толерантності до ризику та угоди, яку ви розглядаєте. Коли ви зазнаєте втрат, ваша толерантність до ризику падає, але коли ви виграєте, ваша толерантність до ризику зростає. Коли вартість вашого рахунку змінюється, ваш відсоток ризику не змінюється, але змінюється сума готівки, яку представляє цей відсоток.

Світ торгівлі бінарними опціонами

Останні думки: пам’ятайте про ризики

Спочатку визначте, якою частиною своєї інвестованої суми ви готові ризикувати в одній транзакції. Це має бути бажано між 1% і 2%, з максимумом 5% (не рекомендовано). У звичайній угоді з бінарними опціонами ця сума готівки визначає ваш максимальний розмір позиції. 

На початку розрахуйте суму вашої позиції по кожній угоді. Це цінний талант. Коли баланс вашого рахунку повернеться до нормального рівня, а ви станете зрілим трейдером, ви зможете завжди використовувати той самий розмір лота, незалежно від незначних коливань балансу рахунку щодня.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар