Торгівля бінарними опціонами в Албанії: посібник і найкращі брокери

Підручник з торгівлі бінарними опціонами в Албанії
Підручник з торгівлі бінарними опціонами в Албанії

Албанія межує з Чорногорією, Косово, Північна Македонія і Греція. Албанія, відома своїми численними банкірами, є місцем, де б хотілося жити. Вона також має чудові пейзажі, хороший рівень життя та процвітаючу економіку. Таким чином, люди, які проживають в цій країні, мають різні способи отримання доходу, включаючи торгівлю бінарними опціонами.

На щастя, торгувати бінарними опціонами в Албанії неможливо і легко. Ви можете стати одним із багатьох жителів, які карбують багато грошей за допомогою цієї торгівлі. Це так само просто, як виконати ці прості кроки. Перевірте їх.

Що ви прочитаєте в цьому пості

Список 4 найкращих бінарних брокерів в Албанії

5 найкращих брокерів в Албанії:

  1. Quotex
  2. IQ Option 
  3. Pocket Option 
  4. Olymp Trade 

Загалом, підходящих багато брокери бінарних опціонів по всьому світу. З такою кількістю варіантів важко тримати загальний огляд. Тому ми вибрали для вас найкращі. Отже, давайте дізнаємося більше про найкращі бінарні брокери в Албанії.

#1. Quotex

Quotex є популярним брокером бінарних опціонів, який також пропонує інші онлайн активи. Він почав свою діяльність у 2019 році і є одним із найнадійніші брокери. Його головний штаб знаходиться на Сейшельських островах. Тим не менш, компанія відкрила офіс у Сент-Вінсенті та Гренадинах.

брокер quotex

Платформа веб-торгівлі цього брокера доступна на обох мобільний і настільний. Просто перейдіть на веб-сайт і відкрийте торгову платформу. Мобільні трейдери мають можливість завантажити додаток Quotex. Це є сумісний з пристроями iOS і Android.

Торгова платформа має a робочий простір, що налаштовується і понад 25 технічних індикаторів. А Демо-рахунок Quotex також доступний для трейдерів, які бажають спочатку протестуйте платформу. Компанії служба підтримки клієнтів працює цілодобово. Це підтримує більше 25 мов, зокрема іспанською, французькою, німецькою тощо. З ними можна зв’язатися електронною поштою та в чаті. 

Quotex з першого погляду:

  • Депозит у розмірі $10 необхідно.
  • Існує кредитне плече 1:1 співвідношення.
  • Бонуси та промо-купони доступні.
  • Він має таку платформу як на основі Інтернету, так і на мобільних пристроях.
  • Індекси, товари, валюта та криптовалюти є серед доступних активів.
  • У вас є вибір з 12 різних валют рахунку (VND, UAH, THB, RUB, KZT, INR, MYR, IDR, BRL, GBP, EUR і USD)
  • Зняття та депозити підтримуються через FK Wallet, Perfect Money, Piastrix, Coinbase, Visa, Binance Coin, Mastercard і Bitcoin Cash.

#2. IQ Option

IQ Option заснована в 2013 році, її штаб-квартира знаходиться на Кіпрі. Хоча основна увага приділяється бінарним опціонам, вона також дозволяє торгувати іншими активами, включаючи акції, товари, криптовалюти, валютні пари та біржові фонди (ETF).

брокер опціонів iq

Він використовує a спеціальна веб-платформа доступні через веб-браузери, встановлені на мобільних пристроях і настільних комп’ютерах. Брокер надає безкоштовно Демо-рахунок IQ Option з початком баланс $10,000 у віртуальній валюті. Ви можете використовувати це, щоб отримати досвід торгівлі багатьма пропонованими активами або дослідити можливості інструментів, включених у торгову платформу. 

Електронна пошта є кращим способом зв’язку зі спеціалістами з обслуговування клієнтів, які працюють у брокера. Крім того, живий чат доступна на веб-сайті та торговій платформі цілодобово. Вони надають допомогу в більше десяти різних мов.

IQ Option з першого погляду:

  • Депозит у розмірі $10 необхідно.
  • Існує кредитне плече 1:500 співвідношення.
  • Воно має своє власна торгова платформа.
  • Криптовалюти з IQ Option, ETF, товари, валютні пари та акції є серед доступних активів.
  • Ви можете вибрати між три валюти рахунку (USD, EUR і GBP).
  • Зняття та депозити підтримуються через Perfect Money, Skrill, Mastercard, AdvCash, Visa, Neteller і WebMoney.
➥ Зареєструйтеся в IQ Option безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

#3. Pocket Option

Законна брокерська фірма Pocket Option був створений у 2017 році. Маршаллові острови є місцем розташування основного офісу цього брокера. Ви можете торгуйте криптовалютами, товарами та валютними парами з Pocket Option.

Веб-сайт Pocket Option

Корпорація придумала свою торгову платформу, яка дозволяє соціальна торгівля та копіювання. Це ідеальна платформа для клієнтів, які хочуть зрозуміти, що роблять інші трейдери, і для трейдерів, які тільки починають кар’єру. Під час ведення бізнесу з цим конкретним брокером ви можете торгувати за допомогою Платформа МТ5 і торгова платформа, запропонована Pocket Option.

Ви можете зв’язатися зі спеціалістами служби підтримки клієнтів, які вільно володіють кількома мовами, надіславши електронного листа, зателефонувавши за безкоштовним номером або поспілкувавшись із ними на головному веб-сайті. З іншого боку, протягом тижня вони можна досягти лише протягом восьми годин.

Короткий огляд Pocket Option

  • Мінімальний депозит Pocket Option з $50 необхідно.
  • Існує Кредитне плече 1:100 співвідношення.
  • Кешбек, промокоди та бонуси на депозит пропонуються.
  • Воно має своє власна торгова платформа а також підтримує MT5.
  • Форекс пари, товари та криптовалюта є серед доступних активів.
  • The Валютою рахунку встановлено долар США тільки.
  • Зняття та депозити підтримуються через Maestro, VLoad, Mastercard, банківський переказ, Visa, Jeton, Advcash, Perfect Money, WebMoney і Payeer.
➥ Зареєструйтеся в Pocket Option безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

#4. Olymp Trade

Olymp Trade працює довше, ніж будь-який інший брокер у нашому списку. The Саледо Глобал ТОВ, зі штаб-квартирою в Сент-Вінсент і Гренадіни, була організацією, яка ініціювала проект у 2012 році. Цей брокер добре відомий за якість своїх навчальних торгових інструментів, які розроблені, щоб допомогти трейдерам-початківцям добре розпочати свою трейдерську кар’єру.

olymp trade

Фірма також дозволяє своїм клієнтам торгувати за допомогою Платформа МТ4, крім власного підприємства спеціалізована торгова платформа. Для доступу до унікальної торгової платформи цієї компанії можна використовувати будь-який веб-браузер, як на настільному комп’ютері, так і на мобільному пристрої. Однак для зручності мобільним торговцям настійно рекомендується використовувати смартфон Olymp Trade додаток а не мобільний веб-сайт.

Обслуговування клієнтів на Olymp Trade передбачено цілодобово, і агенти вільно володіють більше десяти різних мов. З ними можна зв’язатися через різні канали, включаючи телефон, онлайн-чат і електронну пошту.

Olymp Trade з першого погляду:

  • Депозит у розмірі $10 необхідно.
  • Існує кредитне плече 1:500 співвідношення.
  • Це має свою торгову платформу а також підтримує MT4.
  • Акції, форекс, товарні активи, криптовалюти та індекси є серед доступних активів.
  • Зняття та депозити підтримуються через WebMoney, Mastercard, Neteller і Visa.
➥ Зареєструйтеся в Olymp Trade безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Як зареєструватися в бінарному брокері в Албанії

Після того, як ви звузите ваші можливості до одного брокера, вам слід спочатку перейти на веб-сайт цього брокера та натиснути «зареєструватися”. Зазвичай це розміщено на у верхній частині сторінки.

Домашня сторінка входу в quotex

Спочатку вам буде запропоновано форму реєстрації, яку вам потрібно буде заповнити, перш ніж продовжити. Ти повинен надати деякі фундаментальні відомості, як-от ваше повне ім’я, адреса електронної пошти, номер телефону та адреса проживання. Обов'язково віддайте брокера правила та умови уважно та повністю прочитайте, перш ніж надсилати заповнену форму. Перш ніж ви зможете продовжити, необхідно зробити ще одне надайте свою згоду на умови, встановлені брокером.

quotex увійти увійти

Після того, як ви підтвердите свій намір, поставивши прапорець, вам буде запропоновано створити пароль і ви зможете вибрати одну з кількох валют рахунку запропоновані брокером. Однак існує ймовірність, що брокер не підтримує валюту, яка використовується у вашій країні. Будьте обережні, щоб виберіть брокера, який може полегшити використання валюти, якою ви хочете торгувати.

Останній крок полягає в тому, що брокер надішле вам електронний лист із прикріпленою до нього URL-адресою підтвердження. Просто натиснувши на нього, ваш обліковий запис буде негайно підтверджено. Коли підтвердження вашого облікового запису, деякі брокери можуть вимагати від вас надати будь-який вид прийнятної ідентифікації. Отримавши від вас усю необхідну документацію, вони якомога швидше завершать процес створення вашого облікового запису.

Чи законна торгівля бінарними опціонами в Албанії?

сейф

В Албанії є торгівля бінарними опціонами цілком законно. Країна має немає правил, що забороняють торгівлю онлайн-активами. Але обов’язково вести бізнес лише з законними та регульованими брокерами

Фінансові регулятори в Албанії

Банк Албанії є єдиним фінансовим регулятором в країні. Вони відповідають за нагляд, регулювання та ліцензування всіх фінансових брокерів які бажають запропонувати свої послуги громадянам Албанії. 

Регулювати

Як внести депозит

Вам потрібно буде внести депозит на свій торговий рахунок бінарних опціонів, коли ви завершите налаштування свого облікового запису, перш ніж ви зможете почати торгівлю. Переважна більшість брокерів має надзвичайно прості та зрозумілі процедури для використання клієнтами під час розміщення депозитів.

мінімальний депозит quotex

Вам просто потрібно натиснути кнопку «внести гроші», після чого ви перейдете на нову сторінку, де вам потрібно буде вибрати спосіб оплати яку ви хочете використати, а також суму, яку ви хочете внести. У більшості випадків гроші швидко надходять у розділ гаманця вашого облікового запису.

Способи оплати quotex

Тим не менш, часовий діапазон визначається режимом депозиту що ви обираєте. Наприклад, період обробки депозитів, зроблених банківським переказом, може коливатися від кількох хвилин до кількох днів. 

На веб-сайті брокера, під сторінкою фінансування, їх має бути зазначення тривалості. Якщо гроші з вашої транзакції надходять на ваш рахунок надзвичайно довго, зверніться до відділу обслуговування клієнтів вашого брокера, щоб вони могли вам допомогти.

Як вивести

Коли прийде час перевести свій виграш, ми настійно рекомендуємо вам використовуйте той самий спосіб оплати, що й під час першого поповнення рахунку. Через це, процедура спрощена.

Виведення грошей

Щоб здійснити виведення, вам потрібно лише натиснути кнопку «відкликати», а потім ви перейдете до форми для виведення коштів, яку брокер надає вам для заповнення. Заповніть форму, і ми зв’яжемося з вами якомога швидше. Ви повинні передбачити, що гроші будуть на вашому рахунку протягом кількох хвилин або кілька днів, залежно від обраного способу.

Як торгувати бінарними опціонами в Албанії

#1: Ознайомтеся з основами та ринком

Кілька інших термінологій використовуються в бінарних опціонах, наприклад поточний курс, термін дії, без грошейтощо. Переважна більшість брокерів має розділ на своїх веб-сайтах, присвячений поширеним запитанням (FAQ), і цей розділ іноді містить цілу сторінку, присвячену поясненню різних термінів і їх значення.

Виберіть і спрогнозуйте торгівлю

Витратьте деякий час на ознайомлення з цими термінами. Перш ніж почати торгувати, це у ваших інтересах ознайомтеся зі значенням цих фраз. Це не тільки полегшить вам пристосування до того, як працює ринок, але також заощадити значну кількість часу.

Вгору або вниз

#2: Виберіть ринок, на якому ви хочете брати участь у торгівлі

Коли ви краще розумієте, як працює ринок, оцінити переваги та недоліки кожного з цих ринків, а потім вибрати ринок, який має найбільший потенціал прибутковості. Будьте обережні, вибираючи фінансовий актив, який викликає ваш інтерес.

Найголовніше, якщо ви торгуєте лише як хобі, ви повинні переконатися, що ринок, який ви виберете, працює не вимагати моніторингу двадцять чотири години на добу сім днів на тиждень. Ви повинні пам’ятати, що ви не можете просто ініціювати транзакцію, відійти від неї на кілька годин або днів, а потім очікувати отримання від неї прибутку. 

термін придатності quotex

#3: встановіть ціну та визначте, коли закінчиться термін дії пропозиції

Наступне, що вам потрібно зробити, це вибрати ціна вашої операції і як довго це триватиме. Виконуючи цю дію, ви повинні враховувати небезпеку та шанс. Завдяки цьому у вас буде більше шансів зменшити суму втрачених грошей або, можливо, збільшити суму виграшу, залежно від того, як ви граєте в карти.

ціна виконання

Вибір терміну придатності також є надзвичайно важливим кроком. Спочатку зробіть вичерпний вивчення галузі і зробіть обґрунтоване припущення про те, як це буде розвиватися, перш ніж зробити цей крок. Ваше рішення про те, як довго ви повинні тримати свою торгівлю відкритою, буде полегшено інформацією, яку ви отримаєте.

#4: Відкрийте свою торгівлю 

Після того, як ви завершили свій поглиблений аналіз ринку, настав час розмістіть транзакцію. Це досить проста річ. Просто завершіть оформлення замовлення, ввівши необхідну інформацію. Ви можете розмістити ринкове або лімітне замовлення, натиснувши відповідну кнопку, щоб купити або продати. Після цього перейдіть до наступного кроку та зробіть замовлення: заповніть вкладки ціни та розміру відповідними цифрами.

маска замовлення

#5: Зачекайте, поки закінчиться контракт, або вийдіть з угоди до закінчення терміну дії

Немає жодної гарантії, що ви отримаєте прибуток, якщо лише чекатимете закінчення терміну дії вашого контракту. Через це вам потрібно перевіряйте свою позицію через регулярні проміжки часу щоб вибрати, чи слід вам продовжувати свою торгівлю чи припинити її.

Закрити угоду

Плюси і мінуси торгівлі бінарними опціонами в Албанії

Коли ви інвестуєте в торгівлю бінарними опціонами в Албанії, очікуйте переваг і недоліків, зокрема наступне;

Плюси бінарної торгівлі:

  • За короткий час можна заробити багато грошей
  • Легко навчитися торгувати бінарними опціонами
  • Багато варіантів, включаючи різні ринки та базові активи, сприяють диверсифікації.

Мінуси бінарної торгівлі:

  • Захід є ризикованим, оскільки збиток також є ймовірним.
  • Через потребу в обширних дослідженнях торгівля потребує багато часу.
  • Також потрібно багато зусиль, щоб зробити ставку та провести попередній аналіз.

Ризики торгівлі бінарними опціонами в Албанії

Під час торгівлі бінарними опціонами в Албанії, ризики розглянуті включають наступне;

  • Шахрайство є поширеним явищем, оскільки багато ненадійних сайтів видають себе за чесних торгових брокерів.
  • Це викликає звикання, особливо після великих втрат, а потім послідовних втрат, і трейдер не здасться, незважаючи на це.

Висновок: торгівля бінарними опціонами доступна в Албанії

Торгівля бінарними опціонами в Албанії - хороший бізнес. Ринок може бути нестабільним, але це можливо за допомогою правильних стратегій. З’ясувати це означало б розумно заробляти гроші.

Це також законний бізнес. Оскільки в Албанії можна торгувати бінарними опціонами, це справжня інвестиція, яку можна спробувати. Надійні брокери, які також варто розглянути, включають Quotex, Pocket Option і Focus Option.

› Зареєструйтесь у найкращого брокера бінарних опціонів Quotex в Албанії

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою.)

Часті запитання (FAQ) про бінарні опціони в Албанії:

Як я можу торгувати бінарними опціонами в Албанії?

Процес торгівлі бінарними опціонами в Албанії простий. Після створення облікового запису за допомогою простого процесу ви вибираєте базовий актив і здійснюєте торгівлю. Існує також внесення грошей, необхідних для торгівлі, і це також швидко.

Чи законна торгівля бінарними опціонами в Албанії?

На щастя для громадян і жителів Албанії, торгівля бінарними опціонами в цій країні є законною. Тому ви можете приєднатися до цієї неймовірної індустрії та почати карбувати гроші. 

Які найкращі брокери торгівлі бінарними опціонами в Албанії?

Якщо ви хочете отримати найкращий досвід торгівлі бінарними опціонами в Албанії, вам потрібен найкращий брокер із очевидних причин. Деякі з ваших варіантів: Quotex, Pocket Option і Focus Option. Вони готові запропонувати албанським трейдерам послуги, необхідні для торгівлі.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар