Бінарні опціони в Таїланді: Підручник +3 кращих бінарних брокера

Таїланд має спільний кордон з Малайзія на півдні. Таїланд не встановив жодних подібних обмежень на торгівлю бінарними опціонами всередині країни. Існує такої заборони немає для брокерів і трейдерів бінарні опціони торгівля в Таїланді. Насправді, Таїланд є не тільки одним з найпопулярніших туристичних напрямків, але також один з найпопулярніших фінансових центрів. Це просто тому, що Таїланд знаходиться в безпосередній близькості від Японії та Сінгапуру. 

ПІДРУЧНИК З ТОРГІВЛІ БІНАРНИМИ ОПЦІОНАМИ В ТАЇЛАНДІ

Країна складається з а надійна система фінансового ринку що включає торгівлю валютою, торгівлю ф'ючерсами, біржової торгівлі, і навіть торгівля бінарними опціонами. The Фондова біржа Таїланду (SET) містить аспекти біржової торгівлі, тоді як The Ф'ючерсна біржа (TFEX) розміщує торгівлю ф'ючерсами всередині країни. Така популярність і торговий попит всередині країни змусили владу задуматися упорядкування торгівлі аспекти, а не заборона їх. 

Жителі Таїланду прагнуть запровадити торгівлю бінарними опціонами в країні. Це тому, що це єдина форма торгівлі, яка пропонує переважно вище 90% виплати лише за одну торгівлю. Більшість країн регулюють бінарну торгівлю, тоді як деякі також заборонили цю форму торгівлі. Але Таїланд поважає потенціал заробітку грошей і не має жодного регулювання чи заборони на це. 

У цій статті ви отримаєте чітке уявлення про деталі та необхідну інформацію про легалізація торгівлі бінарними опціонами в Таїланді. Крім того, цей посібник також надасть вам список три найкращі брокери щоб допомогти вам використовувати потенціал торгівлі бінарними опціонами в країні Таїланд. 

Що таке бінарні опціони?

Бінарні опціони це фінансові інструменти, які використовуються для торгівлі з простими 'Запитання так чи ні. Ти є відповідальний для прогнозування чи збирається ринок активу піднятися вище поточної ціни або ось-ось деградувати, ніж поточна ціна протягом певного періоду часу. 

Високочастотна торгівля

Торгівля бінарними опціонами більше схожа спекулювати про ринок а не купувати акції цього активу. Існує три елементи які створюють контракти на бінарні опціони. Елементами є базовий ринок, ціна страйку, дата та час закінчення терміну дії. Ви можете міркувати переважно про фондові індекси, форекс, ринок товарів і подій з торгівлею бінарними опціонами

Для торгівлі бінарними опціонами вам потрібно знати тенденції ринку у пріоритеті. Вибір активу з найвищою виплатою – це не те, як ви торгуєте за допомогою бінарних опціонів. Тобі потрібно аналізувати ринок, використовуйте інструменти та ринкові сигнали та дотримуйтесь усіх можливих заходів визначити правильні прогнози. У торгівлі бінарними опціонами не допускаються випадкові припущення. 

Binomo бінарні опціони

Ви відповідаєте за своє ризики коли ви шукаєте торгівлю бінарними опціонами Таїланд. Отже, вам потрібно вжити запобіжних заходів, щоб інвестувати свої гроші за допомогою a справжній брокер. The особливості у брокерських фірмах збільшують задоволення та прибуток за допомогою торгівлі бінарними опціонами. 

➥ Почніть торгувати в Таїланді: зареєструйтеся в Quotex безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Чи законні бінарні опціони в Таїланді?

Так, торгівля бінарними опціонами в Таїланді є законна поки що. Існує немає таких обмежень чи правил накладено на цю форму торгівлі в Таїланді. Регулюючі органи не говорили про жодне конкретного регулювання бінарних опціонів в Таїланді. 

Торгівля бінарними опціонами легальна в Таїланді

Отже, це означає, що таїландські трейдери мають вільний шлях для торгівлі бінарними опціонами. Але ви повинні пам’ятати, що ви є відкритий як для регульованих, так і для нерегульованих брокерів в усьому світі без жодного регулювання. 

The регульовані брокерські платформи мають міжнародні ліцензії на регулювання діяльності з трейдерами різних країн, які дозволяють торгівлю бінарними опціонами. Коли у брокера є такі ліцензії, Ви можете бути впевнені в їх справжності та чесні послуги

Але нерегульовані брокери мають намір шахрайство ти за свої гроші. Фактично, нерегульовані брокери можуть претендувати на наявність ліцензій та правил. Але вони підробляють, щоб завоювати вашу довіру. Як тільки ви внесете свої гроші на їхні рахунки, вони заблокують вас. 

Тому, якщо ви трейдер з Таїланду і готові використовувати потенціал торгівлі бінарними опціонами, жодного закону чи постанови у вашій країні, потім ви потрібно бути обережним не допускати помилок при виборі брокерів.  

Наша рекомендація
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Найкращий брокер в Таїланді

123455.0/5

Найкращий брокер в Таїланді

  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Як торгувати бінарними опціонами в Таїланді?

Торгівля бінарними опціонами в Таїланді не так важко. Оскільки в країні немає питання законності чи регулювання цього формату торгівлі, трейдери можуть відразу виберіть своїх брокерів і починайте з їх торговим шляхом. Але оскільки влада Таїланду не перевіряє брокерів згідно з правилами, є ймовірність, що ви можете зіткнутися з нерегульованими брокерами. 

Тому для вас важливо отримати уявлення про те, як знати справжність брокерів бінарних опціонів, які пропонують свої послуги в Таїланді. А для цього потрібно розглянемо деякі важливі фактори на вибір. Ці фактори допоможуть вам прояснити hщоб судити, справжній брокер чи ні:

  • Перш за все, вам потрібно шукайте регламент під якою діє брокер. Наприклад, вам потрібно шукати відомі регулюючі органи, такі як CySEC, FSA, ASIC, IFMRRC, і інші. Якщо вони мають ліцензію на регулювання будь-якого з цих органів, то ви можете вважати їх справжніми. 
  • Наступне, що ви повинні зробити, це порівняти депозитні бонуси брокерів. Бонус на депозит — це те, що ви отримуєте за свій початковий депозит на рахунок. Чим він вищий, тим краще брокерська платформа. Ви також можете використовувати бонуси для торгівлі бінарними опціонами. Таким чином, отримати лідируючі переваги в торгівлі завжди прибутковим
Deposit-Bonus-of-Olymp-Trade
  • The відсоток виплати це те, що дає уявлення про те, що ви отримаєте у відповідь, коли виграєте торгівлю. Тому, якщо відсоток виплат за активи брокерської платформи низький, брати його не варто ризики. Замість цього вибирайте той, який має мінімальну виплату 90% за активи. 
  • The початкова сума депозиту також варіюється в залежності від брокерів. Початківці дійсно хочуть інвестувати великі та вийти на арену торгівлі бінарними опціонами в Таїланді. Тому вони повинні шукати тих, які стягують низькі початкові депозити. Початок низько є попитом для більшості трейдерів, і брокери також реагують на нього. 
  • Вам слід шукати брокера, який має демо-рахунок в межах своєї платформи. Демо-рахунок має надати вам коло практикуючи свої навички і звикання до інтерфейсу. За допомогою демо-рахунку ви отримуєте доступ до реального ЖИВОГО ринку. Функції, які ви використовуєте тут, будуть такими ж, як і ті, які ви отримаєте у своєму ЖИВИЙ акаунт. 
  • Перевірте всі правила та умови цієї платформи. Можливо, вони мають певні умови для отримання бонусу на депозит, зняття підтверджень тощо. Тому перевірте це заздалегідь! 

Після того як ви вибрали брокера, настав час навчитися торгувати бінарними опціонами на цих платформах. Незалежно від того, якого брокера ви виберете, кроки для інвестування в бінарні опціони будуть такими ж. Єдині відмінності, які будуть мати брокери, будуть полягати в їх інтерфейсі та функціях.

дослідження

Щоб шукати торгівлю бінарними опціонами в Таїланді, потрібно виконати наступні кроки:

  1. По-перше, вам потрібно реєстрація на свій рахунок брокера та внесіть мінімальний депозит відповідно до політики брокера. Ці депозити будуть зберігатися на рахунку брокера, щоб ви могли використовувати невеликі суми для розміщення в угодах. 
  2. Тепер вам потрібно вибрати актив з переліку фінансових інструментів. Цей актив буде тим, на якому ви будете торгувати. 
  3. Потім ринкова ціна активу та коливання будуть відображатися на графіку в реальному часі. 
  4. Тобі потрібно потім виберіть термін дії торгівлі, яку ви збираєтеся розпочати. Виберіть дату від 60 секунд до 4 годин. Деякі брокерські платформи мають термін дії навіть більше. 
  5. Рухаючись далі, вам знадобиться введіть суму торгівлі. Мінімальний депозит і мінімальна сума торгівлі для торгівлі бінарними опціонами в Таїланді відрізняються у різних брокерів. Тому, якщо ви а початківець, потім почніть з мінімальної суми торгівлі та поступово збільшуйте її в довгостроковій перспективі. 
  6. тепер, вибрати між двома наборами передбачень. Тобі потрібно прогнозувати чи буде ціна активу зростати чи знижуватися, ніж поточна ціна. Торгівля триватиме до закінчення терміну дії. 
  7. Якщо ви виграєте торгівлю, ви отримаєте виплату зазначеного прибутку від активу. Але якщо ти втративши торгівлю, ви втратите всі інвестовані гроші

Таким чином, ви можете торгувати бінарними опціонами в Таїланді. Виберіть найкращого брокера і дотримуйтесь інструкцій

➥ Почніть торгувати в Таїланді: зареєструйтеся в Quotex безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Брокери бінарних опціонів і платформи в Таїланді

Ви намагаєтеся порівняти характеристики та ефективність брокерів, щоб вибрати найкращого? Якщо так, то поставте хрест у своєму пошуку, оскільки ось три найкращі брокерські платформи, які пропонують послуги торгівлі бінарними опціонами в Таїланді. Вам просто потрібно вивчити цих брокерів основні характеристики та характеристики щоб порівняти та вибрати той, який найкраще відповідає вашим потребам та бюджету. Брокери такі: 

#1 Quotex.io

Quotex.io завоювала популярність у кількох країнах завдяки своєму бездоганні послуги бінарної торгівлі. Крім того, Quotex.io доступний для трейдерів з Таїланду. Ця платформа знаходиться під регламентом IFMRRC, що підтверджує її справжність у цій галузі. Quotex.io може запропонувати вам a максимальна виплата до 100%, залежно від ринкової ефективності активу. 

На додаток до цього, Quotex.io також стягує з вас мінімальний депозит у розмірі $10 при реєстрації. Крім того, ви можете почати свій шлях торгівлі бінарними опціонами в Таїланді з просто $1. Ви також отримуєте a демо-рахунок щоб звикнути до інтерфейсу та удосконалити свої навички, щоб почати отримувати прибуток. Ця брокерська платформа не стягує комісії зняття будь-якої суми. На додаток до цього ви також отримуєте a Бонус за реєстрацію 40% на перший депозит. Отже, чим вищий депозит, тим більше буде бонус. 

Отримайте бонус на безкоштовний депозит у розмірі 50% на Quotex з нашим промо-кодом «bobroker50

Ви можете використовувати цей бонусний код, лише зареєструвавшись на нашому веб-сайті.

➨ Найкращий брокер: зареєструйтеся, щоб отримати безкоштовний бонус Quotex!

(Попередження про ризик: торгівля пов'язана з ризиками)

Інтерфейс Quotex.io досить простий що приваблює більшість трейдерів з Таїланду, які прагнуть використовувати потенціал цифрових варіантів торгівлі. Компанія також має високі стандарти безпеки для захисту інформації клієнтів на платформі. 

#2 IQ Option

IQ Option є надійний зламанийr, який забезпечує легкий процес відкриття рахунку для нових трейдерів. Він має намір дати вам максимум виплата 95% з більшістю його активів. Мінімальна сума депозиту також становить $10 для цієї брокерської платформи. Але ви можете почати торгівлю бінарними опціонами лише з $1. 

Ця брокерська платформа має a демо-рахунок для початківці і професіоналам, щоб підвищити свої навички та навчитися користуватися його інтерфейсом. Крім того, IQ Option складається з кількох інструментів і рішень, які забезпечують відповідність ваших прогнозів щодо трейдерів правильно розраховано. Тому переконайтеся, що ви використовуєте ці інструменти в пріоритеті. 

IQ Option обробляє зняття коштів протягом всього лише один робочий день. Ви можете використовувати майже всі способи оплати в рамках IQ Option як для депозитів, так і для зняття коштів. Найкраще, що IQ Option має a мобільний додаток для зручності трейдерів, щоб вони могли легко отримати доступ до платформи. 

➥ Зареєструйтеся в IQ Option безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

#3 Pocket Option

Pocket Option є однією з найкращих торгових платформ для бінарних опціонів в Таїланді. Потрібно пам’ятати, що мінімальний депозит для Pocket Option вищий, ніж у інших брокерів у цьому списку. Вам доведеться заплатити мінімум $50 депозит під час реєстрації. Це тому, що будь-яка сума вище $50 отримаєте бонус на депозит 50% для нього. 

Тому, навіть якщо очікування депозиту високі з Pocket Option бонуси та функції компенсують це. Ти отримуєш понад 130 активів для торгівлі та також має доступ до соціальної торгівлі. Pocket Option підпадає під регулювання CySEC і пропонує а максимальна виплата 93% для обраних активів. Ви можете почати торгувати з просто $1

➥ Зареєструйтеся в Pocket Option безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Правила в Таїланді

Усі фінансові ринки в Таїланді опікуються Банк Таїланду. Це центральний банк цієї країни. Крім того, Тайська SEC (Комісія з цінних паперів і бірж) бере під свій контроль ф'ючерси і запас ринки. У Таїланді є деякі обмеження OTC (без рецепта) 1TP15Тативний ринок. Таким чином, це дозволяє торгувати процентними ставками та валютними деривативами TFEX

iq варіант законний чи ні

У Таїланді немає такого регулювання, визначеного владою для бінарних опціонів. Банк Таїланду запропонував дуже законна політика для форекс торгівля на ринках. Але про бінарні опціони регуляторний відділ мовчить. Насправді, Центральний банк Таїланду має деякі рекомендації які є специфічними для переказу та купівлі іноземної валюти. 

Отже, ці рекомендації також будуть впроваджуватися для торгівлі бінарними опціонами в Таїланді. Трейдери отримають уявлення про те, як вони можуть переказувати гроші офшорним брокерам бінарних опціонів для своїх торгових потреб.

Вам потрібно йти з офшорні брокери тому що є немає місцевих брокерів бінарних опціонів в Таїланді. 

Всі торгові формати в Таїланді є предметом оподаткування. Це означає, що доведеться платити податок за всі гроші або прибуток, які ви отримуєте від торгівлі бінарними опціонами від офшорних брокерів. Якщо ви цього не зробите, вам доведеться заплатити штраф! 

Наша рекомендація
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Найкращий брокер в Таїланді

123455.0/5

Найкращий брокер в Таїланді

  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Освіта для тайських трейдерів

Єдина освіта, яка потрібна таїландським трейдерам, це мати терпіння при виборі правильного брокера та інвестуванні капіталу. Це тому, що торгівля бінарними опціонами є прибутковим але це також ризиковано. Таким чином, ви не можете очікувати, що все буде завжди йти на вашу користь, поки ви торгуєте з вибраним активом. 

Олімп-Трейд-освіта

Є сценарії, коли ваш ринок прогноз може потерпіти невдачу, і ви можете збанкрутувати. Тому ви повинні вивчати очевидні рухи ринку. Ви можете почати сповільнюватися, інвестувавши мінімальну суму або трохи більше. Перевірте результати будь-якого успіх чи невдача. У разі невдачі вам необхідно змінити і виправити свою стратегію. І якщо ви так успішний, ти повинен покращити свою стратегію

Якщо ви а новачок, ви повинні почати повільно. Ви можете поступово збільшувати темп торгівлі. Крім того, існують інструменти індикаторів для брокерських платформ, які ви вибираєте. Дотримуйтесь тих індикаторні інструменти і підвищити точність вашого прогнозу

Деякі з провідних брокерів також пропонують функції копіювання торгівлі над своїми платформами. Використовуючи це, ви можете скопіювати модель торгівлі будь-якого з успішних трейдерів. Отже, маючи всю цю інформацію, переконайтеся, що ви скористаєтеся цією нагодою, щоб розпочати свою кар’єру в торгівлі бінарними опціонами в Таїланді. 

Висновок: чи законна торгівля бінарними опціонами в Таїланді?

Якщо у вас є зрозумів важливість вибору правильного брокера і виготовлення а правильний підхід до торгівлі бінарними опціонами в Таїланді, тоді ви готові використовувати його потенціал.

У цьому посібнику ви знайдете всю необхідну для цього інформацію допоможи собі опануйте мистецтво торгівлі бінарними опціонами в Таїланді. 

➥ Почніть торгувати в Таїланді: зареєструйтеся в Quotex безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар