Як торгувати бінарними опціонами за допомогою стратегій прайс-екшн?

Торгівля бінарними опціонами стала популярною та доступною формою торгівлі для багатьох, пропонуючи простий підхід до участі в ринку. Ця форма торгівлі особливо приваблива завдяки своїй простоті та можливості закривати позиції в будь-який час. Ця стаття заглиблюється в тонкощі торгівлі бінарними опціонами, зосереджуючись на стратегіях прайс-екшн та їх ефективному застосуванні.

Як торгувати бінарними опціонами за допомогою стратегій прайс-екшн

Добре знати:

  • Торгівля бінарними опціонами пропонує просту пропозицію «так/ні» щодо руху ціни, забезпечуючи простий варіант торгівлі порівняно з традиційними методами торгівлі.
  • Основні проблеми в торгівлі бінарними опціонами включають правильний вибір часу виходу з ринку та вибір правильних активів для торгівлі.
  • Стратегії прайс-екшн популярні в торгівлі бінарними опціонами, оскільки вони дозволяють трейдерам аналізувати ринкові тенденції та приймати рішення, не покладаючись на складні технічні індикатори.
  • Різноманітні стратегії прайс-екшн, як-от Pin Bar, Trend Following, Inside Bar, Breakout Entry та Head and Shoulders, можна використовувати для визначення потенційних входів і виходів у торгівлі бінарними опціонами.

Що таке торгівля бінарними опціонами? 

Торгівля бінарними опціонами за допомогою Pocket option
Торгівля бінарними опціонами за допомогою Pocket option

З роками трейдинговий ринок набув величезної популярності. Давайте розглянемо сценарій, поширений десятиліття тому. Ми зрозуміємо, що раніше лише гравці та корпорації брали участь у торгівлі, тоді як звичайні люди чи малий бізнес утримувалися від цього. Основною причиною такої дії стала висока волатильність ринку, яка в даний час різко зросла, і відсутність торгових варіантів. 

Але тепер кожен має доступ до ринку форекс, ринку криптовалют, CFD торгівля та торгівля активами. Таким чином, нескінченні опції та несподівана парадигма руху цін об’єдналися трейдерів в поточну епоху. 

Існує багато форм торгівлі, як-от денна торгівля, нічна торгівля тощо. Однак концепція торгівлі бінарними опціонами стала більш поширеною серед трейдерів, які бажають відкрити легку торгову позицію, яку можна закрити в будь-який момент. У цій майбутній статті ми проілюструємо деякі з основних факторів торгівля бінарними опціонами зосереджуючись при цьому на стратегіях цінових дій та їх застосуванні в бінарній торгівлі. 

Щоразу, коли вам потрібно розпочати торгівлю на основі певного періоду часу, рівні ризику та невизначеності перевищують будь-яке порівняння. Зараз, незважаючи на різні способи пом’якшення ризиків, нелегко вирватися з лап рух цін, особливо коли ви залишили відкриту позицію на торговому ринку на ніч. Існує багато способів ініціювання торгівлі з більш простими умовами, з яких торгівля бінарними опціонами є зручнішою та легшою у реалізації.

Отже, що це за форма торгівлі бінарними опціонами?

Список позабіржових активів бінарних опціонів на PocketOption

Щоб зрозуміти це, припустімо, що ви трейдер і маєте інвестувати у фінансові активи, ціна яких може коливатися. Тепер ви відкриєте торгову позицію залежно від того, чи підвищиться ціна активу чи ні. Таким чином, ви матимете дві відповіді - так і ні. Якщо торгова ставка відповідає вашій відповіді, ви отримаєте інвестиційні гроші та прибуток. Якщо ні, то ви втратите всі інвестиції. 

Отже, замість того, щоб постійно стежити за торговим ринком або турбуватися про раптові зміни цін, краще вибрати варіант торгівлі, де у вас не буде кількох сценаріїв. У бінарній торгівлі, чи отримаєте ви повні інвестиції або нічого за період часу. Незважаючи на те, що торгівля бінарними опціонами виглядає чудово, є деякі проблеми, які потрібно вирішити якнайшвидше. 

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Проблеми, які виникають у торгівлі бінарними опціонами

  • Однією з найбільших проблем, з якою зіткнеться трейдер під час торгівлі бінарними опціонами, є правильний час виходу. До тих пір, поки ваша позиція не буде закрита, активи, які ви виставили на ставку, будуть піддаватися більшому ризику. У результаті вам потрібно закрити позицію в потрібний час, щоб ринкова ціна не рухалася проти вашого прогнозу для бінарної торгівлі. 
  • Іншим важливим складним аспектом торгівлі бінарними опціонами є вибір правильної торгівлі. Якщо ви не можете правильно вибрати актив, фактична ціна якого має тенденцію рухатися в очікуваному напрямку, ви не зможете отримати повернення інвестицій
  • Знайти правильну стратегію для продовження торгівлі бінарними опціонами звучить легко, але насправді це одна з найскладніших завдань трейдера. З неправильною торгівлею не тільки всі ваші інвестиції підуть на вітер, але й ви ризикуєте поточними активами. 

Це лише кілька прикладів того, як так важко освоїти торгівлю бінарними опціонами. Це не просто справжній і неправдивий раунд, де ви можете майже дають правильні відповіді на всі запитання. Натомість тут ваша відповідь базуватиметься на аналізі ринку та загальній сумі коштів, які ви вклали. 

Чи можуть стратегії прайс-екшн вирішити больові точки бінарної торгівлі?

Індикатори Price action на TradingView
Корисні індикатори цінових дій на TradingView

Існує багато технік, за допомогою яких можна успішно розпочати бінарну торгівлю та зробити вихід у потрібний час. З усіх цих методів прайс-екшн набув надзвичайної популярності в останнє десятиліття. 

Тут вам потрібно проаналізувати ринок, а потім, виходячи з того, що ви проаналізували, буде прийнято рішення про те, чи є бінарний опціон, який ви вибрали для торгівлі, взагалі прибутковим чи ні. Однією з головних причин, чому більшість трейдерів вважають за краще використовувати саме цю стратегію для торгівлі бінарними опціонами, є гнучкість видачі відповідей і відсутність залучення технічних індикаторів, які не тільки важко зрозуміти, але й освоїти мистецтво прогнозування. надзвичайно важко. 

Перш ніж зробити ставку та відкрити позицію на бажаному торговому ринку, вам потрібно виконати два кроки. Це:

  1. Перше, про що вам потрібно потурбуватися, це правильна ідентифікація сценаріїв, що стосуються торгового ринку. Наприклад, прориви, падіння цін, надбавки тощо – це деякі приклади сценаріїв, які вам потрібно знайти після ретельного аналізу ринку. 
  2. Після того, як ви визначили сценарій дії ціни, вам потрібно визначити варіанти, які у вас є для торгівлі в рамках цього сценарію. Наприклад, припустимо, що ви вибрали сценарій Bull Run, і він має лише два варіанти: перевищення для позитивних рухів і варіант відступу для негативних рухів. 
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Які основні стратегії прайс-екшн можна використовувати?

Є кілька різних стратегій, які можна використовувати для цінових дій і виграти загальну кількість торгів бінарними опціонами, які все ще відкриті на ринку. Кожна бінарна стратегія допоможе вам у різноманітних ринкових умовах, тому знати більше про їх поглиблене звучить як здійсненне. У цьому розділі нижче ми проілюстрували різні стратегії, які ви можете застосувати для цінових дій, які допоможуть вам повернути інвестиції в торгівлю бінарними опціонами. 

1. Пін-бар 

Бичачий і ведмежий пін-бари

Пін-бар або техніка підсвічників є одним із найбільш остаточних підходів a бінарний трейдер може реалізувати у своїх торгових стратегіях. Тут усі пропозиції будуть представлені у формі свічок, деякі з вертикальними ґнотами або хвостиками, а інші мають інверторну.

Зазвичай цей ланцюжок представлятиме, скільки цін було відхилено, і різкі зміни або розворот руху прайс-екшн. Відхилені ціни можна легко визначити як довго хвіст свічки є. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

2. Тренд дії ціни

Індикатор розвороту тенденції Price action

Один з найкращих способів бінарні опціони торгівля через стратегію прайс-екшн полягає в дослідженні ринкових тенденцій і розумінні того, як змінюються ціни. Незважаючи на те, що ця конкретна техніка більш традиційна для торгівлі, вона може дати видатні результати. Все, що вам потрібно знати, це як читати тенденції та переконатися, чи хочете ви купити активи чи продати їх. 

› Зареєструйтеся в Quotex зараз і почніть використовувати стратегію прайс-екшн тренд!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

3. Внутрішня панель

Стратегія Inside Bar у торгівлі бінарними опціонами

Ще одна дивовижна стратегія торгівлі бінарними опціонами через прайс-екшн — стратегія внутрішнього бару. Тут разом із нашими материнська смуга, буде передувати внутрішній смузі. Зазвичай внутрішня смужка має менший розмір і знаходиться в межах верхньої та нижньої межі попередньої смужки.

Це означає, що ринок недавно став свідком консолідації, або тенденція зміниться якнайшвидше. Якщо ви професійний трейдер, ви можете легко ідентифікувати ці внутрішні смужки та визначити, чи відбудеться зміна тренду чи ні. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

4. Тренд після прориву

Тренд після прориву в торгівлі бінарними опціонами

Щоб належним чином реалізувати стратегію цінової дії прориву, вам потрібно зрозуміти концепцію підтримка та опір у бінарній торгівлі. Коли висхідний тренд сильно зростає, раптово настане точка, коли рух ціни стане застійним. Ця пауза називається лінія опору.

З іншого боку, коли спадний тренд починає опускатися нижче порогу, він зупиниться на лінії підтримки. Якщо рух ціни відбувається за лінією опору або підтримки, відомо, що це a прорив. Виходячи з цього, трейдер вирішить, чи відкривати довгу позицію та купувати активи, чи коротку позицію для продажу активів. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

5. Розворотна торгівля «Голова і плечі».

Розворотний метод торгівлі головою та плечами в торгівлі бінарними опціонами

У методі розвороту «голова і плече» рух ціни відбувається дуже своєрідним методом. Спочатку ціна зазвичай зростатиме, поки не досягне лінії опору, а потім падає. Цей відділ називається плечовою областю. тепер, ціна зросте за лінію опору і знову зазнають різкого спаду. Цей розділ відомий як область голови. Після цього ціна буде рости, але поступово, формуючи плечову область. Вивчення точок розвороту: від плеча до голови – визначить, чи варто вам відкривати довгу або коротку позицію. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

6. Тренд після входу в корекцію 

Тенденція після входу в корекцію в торгівлі бінарними опціонами

Вхід у відкат тренду є однією з найкращих стратегій прайс-екшн, яку необхідно застосовувати, коли максимуми чи мінімуми є постійними без ознак розвороту. Якщо ціна рухається в нижньому регіоні, трейдеру потрібно відкрити коротку позицію та продати активи, щоб мати найкращі повернення інвестицій. З іншого боку, коли максимуми та мінімуми збільшуються, трейдер відкриває довгу позицію та купує активи. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

7. Послідовність високих і низьких 

Використання послідовностей максимуму та мінімуму в торгівлі бінарними опціонами

Щоб якнайкраще зрозуміти цінові дії, вкрай важливо вивчити максимуми та мінімуми. Якщо графік показує стабільно підвищення і падіння, це висхідний тренд, тоді як нижчі максимуми та мінімуми вказуватимуть на a спадний тренд. Для висхідного тренду необхідно відкрити довгу позицію для купівлі активів, тоді як під час спадного тренду буде відкрита коротша позиція для продажу активів. 

› Наша порада: відкрийте безкоштовний рахунок у найкращого бінарного брокера Quotex!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Яким чином стратегії прайс-екшн будуть корисні для бінарної торгівлі?

Існує багато причин, через які стратегії прайс-екшн є такими переважними для торгівлі бінарними опціонами. У цьому розділі нижче ми перерахуємо деякі його переваги, щоб ви могли легко зрозуміти, як це допоможе вам зробити найкраще від руху ціни та її розвороту

  1. За допомогою прайс-екцій можна легко зрозуміти, як відбувається рух ціни в трендах на торговому ринку. Таким чином, ви будете в курсі, не турбуючись про раптові зміни цін, про які ви не знаєте. 
  2. Це одна з традиційних торгових стратегій, якою трейдери все ще користуються. Це не тільки допоможе вам стежити за рухом цін, але й зрозуміти суть торгового ринку та те, як змінюються максимуми та мінімуми. 
  3. Завдяки простому відстеженню максимумів і мінімумів ви зможете знати, чи варто вам відкривати довгу позицію для купівлі активів чи коротку позицію для їх продажу. 
  4. Коли на ринку переважають умови, пов’язані з діапазоном, стратегії прайс-екшн допоможуть вам отримати правильне припущення для торгівлі бінарними опціонами. 
  5. Немає залучення технічних індикаторів, і тому вам не доведеться багато працювати над розумінням розрахунків, а потім використовувати їх для прогнозування бінарної торгівлі. 
› Наша порада: відкрийте безкоштовний рахунок у найкращого бінарного брокера Quotex!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Висновок – подумайте, чи потрібно вам купувати чи продавати активи

Торгівля бінарними опціонами це одна з найпростіших форм торгівлі, яка допоможе вам легко отримати прибуток від інвестицій, якщо ви не передбачили неправильного результату. Немає проміжного результату, про який варто хвилюватися. Або ваш прогноз дасть вам інвестиції, або ви втратите всі активи, на які ви зробили ставки.

Таким чином, вивчення ринку за допомогою стратегій прайс-екшн дуже допоможе вам зрозуміти, як змінюються поточні ціни на активи, їх розвороти, тенденції на ринку тощо. Це дослідження дасть вам більше важелів у вирішенні того, який тип позиції вам потрібно відкрити та чи потрібно вам купувати активи чи продавати їх. 

Поширені запитання про стратегії прайс-екшн:

Чи існують проблеми зі стратегіями прайс-екшн для бінарної торгівлі? 

Так, стратегії прайс-екшн дійсно мають деякі обмеження, серед яких форми прогнозування є найбільшою проблемою. Якщо ваше розуміння руху ціни неправильне, ваш прогноз також буде неправильним. Як наслідок, ви не зможете отримати інвестиції від торгівлі бінарними опціонами. 

Чи хороша стратегія прайс-екшн для професійних бінарних трейдерів?

Так, стратегії прайс-екшн можуть використовувати як професіонали, так і початківці бінарних трейдерів, оскільки вони стосуються суті торговельного ринку – руху цін і розвороту трендів. 

Що таке торгівля бінарними опціонами?

Торгівля бінарними опціонами — це форма інвестування, коли трейдери прогнозують, чи зросте чи впаде ціна активу, за допомогою простої пропозиції «так» чи «ні», що призводить до фіксованої виплати або збитку.

Які основні проблеми в торгівлі бінарними опціонами?

Основні проблеми включають правильний вибір часу виходу з ринку та вибір правильних активів, оскільки неправильні рішення можуть призвести до значних втрат.

Як стратегії прайс-екшн приносять користь торгівлі бінарними опціонами?

Стратегії прайс-екшн допомагають трейдерам аналізувати ринкові тенденції без складних індикаторів, полегшуючи прогнозування цінових змін і прийняття обґрунтованих торгових рішень.

Чи можете ви навести приклади стратегій прайс-екшн у бінарних опціонах?

Приклади включають стратегії Pin Bar, Trend Following, Inside Bar, Breakout Entry та Head and Shoulders, кожна з яких пропонує унікальне уявлення про рух ринку та потенційні торгові можливості.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар