Стратегія торгівлі бінарними опціонами зі смуг Боллінджера

Незалежно від того, чи хочете ви здійснити короткострокову чи довгострокову торгівлю, важливо озброїтися правильною торговою стратегією для підвищення прибутковості торгівлі. Наявність детальної торгової стратегії зменшує ризик втрати грошей і підвищує впевненість.

Але яку торгову стратегію вибрати? Що ж, ви можете розглянути можливість використання торгової стратегії смуг Боллінджера, оскільки вона проста у використанні. Простота цієї стратегії дозволяє трейдерам краще зрозуміти ринок.

Нижче наведено деякі деталі цієї стратегії, які допоможуть вам зрозуміти, як розрахувати смуги Боллінджера, як ви можете торгувати за допомогою цієї стратегії та які її обмеження.

Стратегія торгівлі бінарними опціонами зі смуг Боллінджера

Добре знати:

  • Смуги Боллінджера використовують три лінії, щоб показати, перекуплений чи перепроданий актив.
  • Вони свідчать про волатильність ринку; стиснення свідчить про низьку волатильність, прорив не є прямим торговим сигналом.
  • Розрахунок включає 20-денне ковзне середнє плюс або мінус стандартне відхилення.
  • Стратегія проста, але її слід поєднувати з іншими індикаторами для точності.

Що ви прочитаєте в цьому пості

Що таке торгова стратегія зі смуг Боллінджера?

Приклад смуг Боллінджера

Смуги Боллінджера — це важливий торговий інструмент, який робить торгівлю бінарними опціонами простою, ефективною та швидкою. За допомогою цього простого для розуміння інструменту ви можете легко передбачити ринок за кілька секунд.

Джон Боллінджер створив цю торгову стратегію. Смуги Боллінджера працюють, формуючи канал навколо руху ціни. тут, канал базується на середній ковзній ціні та стандартному відхиленні.

Це торговий індикатор зазвичай використовується для короткострокової торгівлі. Це тому що Смуги Боллінджера вказують на низьку волатильність ринку. Крім того, це дає сигнал, коли ринок починає рухатися.

Робота індикатора смуг Боллінджера полягає у прогнозуванні ціни на ринку на основі минулих ринкових даних. Смуги Боллінджера представляють дані шляхом малювання трьох ліній після аналізу, агрегування та обчислення минулих записів. Ці три лінії відомі як смуги.

Індикатор різних смуг Боллінджера
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Верхня лінія

Верхня лінія на торговій діаграмі - це верхній кінець прогнозований діапазон. Це результат стандартного відхилення плюс ковзне середнє. Потім сума множиться на коефіцієнт. Тут верхня лінія працює як сильний опір.

Нижня лінія

Нижній рядок на діаграмі є результатом стандартного відхилення мінус ковзне середнє та помноженого на коефіцієнт.

На діаграмі нижня лінія представляє нижню межу передбаченого діапазону. Крім того, він працює як міцна опора.

Середня лінія

Нарешті, ви побачите середню лінію, яка є основною. Середина лінія на діаграмі є ковзною середньою, і вона діє як додатковий бар’єр.

Ця лінія працює як підтримка, коли ринок торгується нижче. Крім того, він діє як опір, коли ринок торгується вище.

Лінії Боллінгера передбачають три речі:

  • Він показує, чи залишиться торговий ринок всередині зовнішніх ліній чи ні.
  • Далі це показує, що коли ринок досягне середньої лінії, він сповільниться. Але раніше лінія прорветься.
  • Нарешті, лінії вказують на те, що коли ринок рухається між двома лініями, рух буде продовжуватися, поки не досягне іншої лінії.

Простіше кажучи, робота смуг Боллінджера полягає в тому, щоб допомогти трейдерам зрозуміти, коли правильний час для входу та виходу з ринку. Це робиться шляхом аналізу активу – чи є він перепроданим чи перекупленим.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Що кажуть вам смуги Боллінджера?

Смуги Боллінджера — одна з небагатьох популярних торгових технік, яку можуть використовувати як новачки, так і досвідчені трейдери. Цей інструмент технічного аналізу все ще залишається сильним, оскільки він не складний, як інші торгові індикатори.

Якщо ціна активу на ринку рухається близько до нижньої смуги, це означає перепроданість. Так само, якщо ціна знаходиться біля верхньої смуги, це вказує на перекупленість. Крім того, коли ринок менш мінливий, діапазон скорочується. А коли ринок більш мінливий, він розширюється.

Стиснути

Стиснення смуг Боллінджера
Смуги Боллінджера стискаються

Стиснення — це одна з концепцій смуг Боллінджера. Здавлювання відбувається, коли смуги наближаються. Коли ви помічаєте стиснення на ринку, ви можете зробити висновок, що волатильність ринку менша.

Багатьом трейдерам подобається така ситуація, тому що вони вважають, що стиснення вказує на майбутні торгові можливості та збільшує волатильність ринку. Більше того, якщо група розходиться, це зменшує волатильність і відкриває чудові торгові можливості.

Одне, що ви повинні пам’ятати, це те, що смуги не дають жодного торгового сигналу. Це означає, що важко зрозуміти, коли відбудуться зміни.

Прориви

Прорив смуг Боллінджера
Прорив смуг Боллінджера

Рух ціни активу відбувається між двома смугами. Тому, коли відбувається прорив, це спостерігається як велика подія.

Хоча прорив в Смугах Боллінджера розглядається як значуща подія, це не торговий сигнал. Тому, коли відбувається прорив, не варто поспішати купувати або продавати активи,

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як розрахувати смуги Боллінджера?

Для розрахунку смуг Боллінджера вам потрібно визначити ковзне середнє за 20 днів. Ціни закриття за перші 20 днів є першою точкою даних. Крім того, наступною точкою даних буде найбільш раннє падіння ціни, тобто ціна 21 дня та наступних днів.

Ось проста формула для розрахунку смуг Боллінджера:

формула для розрахунку смуг Боллінджера

BOLU=MA(TP,n)+m∗σ[TP,n]

BOLD=MA(TP,n)−m∗σ[TP,n]

BOLU – це верхня смуга Боллінджера.

BOLD – нижня смуга Боллінджера.

MA – ковзне середнє.

TP — типова ціна, тобто (висока + низька + закрита), поділена на 3.

n – кількість днів у періоді згладжування.

m - стандартні відхилення.

σ[TP,n] — стандартні відхилення останнього n періоду TP.

Використовуючи цю формулу, ви можете легко обчислити смуги Боллінджера та використовувати її для торгівлі бінарними опціонами.

Як працюють смуги Боллінджера?

Ось короткий приклад, щоб зрозуміти, як працюють смуги Боллінджера:

Припустимо, що ціна фрукта $10. Через деякий час його ціна раптово зросла до $11. Коли ціна раптово зросла, купили лише кілька людей. Тому ціна на той чи інший фрукт повернулася до $10.

Так само, якщо ціна на цей фрукт раптом впаде до $9, його попит зросте. Сплеск попиту на фрукт знову поверне його ціну до $10.

На основі цих прикладів можна зробити висновок, що раптова зміна ціни активу є тимчасовою. Тому ціни завжди повільно змінюються з часом.

Смуги Боллінджера відображають це припущення. Цей торговий індикатор динамічно адаптується до зміни ціни на ринку. Зміна ціни на активи також змінює його волатильність.

Тут середня лінія, тобто ковзне середнє, вказує на довгострокову зміну ціни. З іншого боку, нижня і верхня лінії створюють простір, де ціна коливається.

Отже, коли ціна рухається до верхньої смуги, ви можете зрозуміти, що актив стає дорогим. А якщо рухається в бік нижньої смуги, то стає дешевим.

Одним словом, смуги Боллінджера допомагають зрозуміти психологію ринку. Коли ви краще розумієте ринок, ви краще інвестуєте.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Чому ви повинні використовувати смуги Боллінджера з бінарними опціонами?

Оскільки ви знаєте, як працюють смуги Боллінджера, давайте подивимося, чому вам варто їх використовувати. Ось чотири причини використовувати цей торговий інструмент.

Нові торгові можливості

Коли ціна активу наближається до однієї зі смуг Боллінджера, це показує, як поводиться торговий ринок. Ця інформація може допомогти вам знайти нові торгові можливості.

Заробляйте більше грошей

За допомогою смуг Боллінджера ви можете зрозуміти, наскільки далеко може рухатися торговий ринок. Здійснюючи торгівлю, ви можете додатково використовувати це передбачення з бінарними опціонами, такими як опціони одним дотиком і опціони драбини.

Отже, використовуючи прогнози смуг Боллінджера, ви можете перетворити звичайну торгову можливість на прибуткову.

Уникайте поганих торгів

Ринок бінарних опціонів нестабільний, і він може здивувати вас, коли ви найменше очікуєте будь-яких змін. Але ви можете захистити себе від прийняття поганих торгових рішень.

Для цього не обов’язково використовувати смуги Боллінджера. Ви можете просто зрозуміти, як працюють різні лінії в цьому торговому інструменті. Маючи цю інформацію, ви можете легко уникнути невдалих торгів.

Це просто

Смуги Боллінджера — це простий торговий індикатор, який може допомогти вам провести технічний аналіз ринку торгівлі бінарними опціонами. Ви можете швидко поглянути на графік, щоб зрозуміти ринок за допомогою смуг Боллінджера.

Не кажучи вже про те, що ви можете зробити повний аналіз ринку всього за кілька секунд. Ось чому трейдери використовують смуги Боллінджера для короткострокових торгів.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Як торгувати за допомогою смуг Боллінджера?

Ось три розумних способи торгівлі бінарними опціонами за допомогою смуг Боллінджера:

Бичачий прорив

Смуги Боллінджера утворюють бичачий прорив, коли ринкова ціна активу закривається вище верхньої лінії Боллінджера. Коли ви помітили цей прорив, ви можете вибрати опціон колл.

Ведмежий прорив

Смуги Боллінджера формують ведмежу модель прориву, коли ціна закривається нижче нижньої лінії. У цьому випадку можна розмістити опціон пут.

Ринок асортименту

Смуги Боллінджера формують ринок діапазону, коли ціна активу залишається в режимі діапазону. Якщо ціна деякий час залишається в межах діапазону, ви можете виграти угоду.

Обмеження торгової стратегії смуг Боллінджера

Хоча смуги Боллінджера мають численні переваги, є й певні обмеження:

  • Смуги Боллінджера обмежені лише одним індикатором. Це означає, що ви повинні використовувати цей торговий інструмент з кількома іншими індикаторами для отримання точного результату.
  • Він не пропонує постійно детальну інформацію про ринок.
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Висновок. Використовуйте смуги Боллінджера для отримання найкращих результатів у торгівлі бінарними опціонами

Смуги Боллінджера – це більше інструмент, ніж індикатор торгівлі. І, як і інші інструменти, навіть він має деякі недоліки. Але це один із найкращих інструментів, який можна використовувати, щоб зрозуміти поведінку ринку.

Ви можете досконало зрозуміти формулу смуг Боллінджера та те, що представляють її лінії, щоб знайти кращі торгові можливості.

Крім того, щоб отримати кращі результати, ви можете використовувати смуги Боллінджера з деякими з провідних брокерів, як-от Quotex, IQ Option, Binary.com і RaceOption.

Поширені запитання про смуги Боллінджера в торгівлі бінарними опціонами:

Що таке смуги Боллінджера в торгівлі?

Смуги Боллінджера — це інструмент технічного аналізу з трьома лініями (верхньою, нижньою та ковзним середнім), які вказують на волатильність ринку та потенційні умови перекупленості або перепроданості.

Як обчислити смуги Боллінджера?

Обчисліть ковзне середнє (зазвичай 20 днів), потім додайте та відніміть добуток стандартного відхилення та коефіцієнт (зазвичай 2) від цього середнього, щоб отримати верхню та нижню смуги.

Як смуги Боллінджера можна використовувати в торгівлі?

Використовуйте смуги Боллінджера, щоб визначити умови перекупленості/перепроданості, вимірювати волатильність ринку, помічати потенційні прориви та визначати межі ринків.

Які обмеження смуг Боллінджера?

Смуги Боллінджера можуть бути суб’єктивними, менш надійними на дуже нестабільних ринках, і їх найкраще використовувати з іншими індикаторами для більш точного уявлення про торгівлю.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар