Стратегія торгівлі бінарними опціонами Keltner Channel

Попит на індикатори знаходиться на піку будь-якої торгової платформи. Тому, природно, трейдерів приваблюють деякі спеціальні інструменти, які завжди допомагають їм отримувати правильну інформацію. В Інтернеті працює кілька інструментів індикаторів. Вибір найкращого, уникаючи гіршого, є проблемою для трейдера.

Тут ви дізнаєтеся такий індикатор під назвою Канали Кельтнера. Головним мотивом Keltner Channels є надання графіків, інформації про розворот спотів і визначення сили трендів. За допомогою цієї важливої інформації будь-який досвідчений трейдер може заробляти гроші. Тож давайте знати про це все.

Стратегія торгівлі бінарними опціонами Keltner Channel

Добре знати:

  • Канали Келтнера використовуються для визначення сили тренду та розворотів спотів шляхом надання верхньої та нижньої меж на графіку.
  • Індикатор поєднує середній справжній діапазон (ATR) і експоненціальне ковзне середнє (EMA), щоб надати точну торгову інформацію.
  • Зазвичай він працює протягом 20 періодів із налаштуванням часу від 1 хвилини до 24 годин.
  • Стратегії з каналами Келтнера передбачають використання смуг Боллінджера для чітких сигналів купівлі/продажу та методів прориву для негайного прийняття торгових рішень.

Що таке канал Кельтнера?

Бінарні опціони-Кельтнер-Канал-індикатор
Індикатор каналу Кельтнера

Індикатор каналу Кельтнера також відомий як індикатор огинаючої. Причина в тому, що він може показати вам дві найважливіші речі, які потрібні трейдеру.

  • Верхня та нижня межі
  • Рівні перекупленості та перепроданості.

Ці дві речі є дуже ефективний коли справа доходить до побудови діаграми. І, як результат, діаграма може налаштувати вас на краще.

Знову ж таки, коли вам потрібна точна інформація щодо вашої торгівлі, ця платформа не розчарує вас, тому що в них є щось особливе для вас, як Середній істинний діапазон, також відомий як ATR. Найважливіша перевага його полягає в тому, що він може звузити інформацію за допомогою точних даних. Таким чином, торгівля буде відбуватися лише в один клік.

Коли справа доходить до надання додаткових бонусів, він запропонує вам ATR (2) для вище і EMA (експоненціальне ковзне середнє) протягом наступних 20 днів для нижче.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Які основні моменти Keltner Channels?

Є певні речі, які вам потрібно знати про цей показник. Тут, як і більшість поширених запитів.

  • Скільки періодів потрібно, щоб цей індикатор працював?
  • Скільки часу потрібно індикатору для обчислення ковзної середньої?

Відповіді на ці питання прості. Як правило, для періодів потрібно 20 періодів у випадку з каналами Keltner, а для другого питання час залежить від того, як ви вибрали свої налаштування. Таким чином, залежно від цього та кількості тактів (зазвичай 20), час має становити від 1 хвилини до 24 годин.

Давайте дізнаємося, як ви можете відстежувати свою торгівлю за допомогою цього індикатора. Тут все залежить від верхнього і нижнього каналу.

Kelltner-Channel-пояснення
  • Як завжди, коли точка досягне верхньої смуги, це означає, що група має силу і може легко підняти гроші. Знову ж таки, тут у вас буде дві ситуації. Одна з тенденціями до зростання і з спадною тенденцією. У них не так багато різних значень. Однак спадний тренд означає, що ціна тільки почала падати.
  • Коли точка знаходиться в нижній смузі, це означає, що ціна знаходиться в слабкому місці. Тут ви знову побачите дві ситуації, такі ж, як і на верхньому рівні. Так як все те ж саме, а ось для верхнього тренду буде інакше. Оскільки це означає кінець низхідного тренда, і ціна почне зростати.
  • Останнє, що має істотну якість, - це середня лінія. Центральна лінія означає ковзну середню. Це допоможе вам зрозуміти ціну між верхнім і нижнім рівнем. Коли лінія спадного тренда знаходиться на середній лінії, пам’ятайте, що це найгірший час для покупки. Це пов’язано з тим, що в цей час відсотки будуть нижчими. Якщо він знаходиться на середній лінії для висхідного трену, не продавайте нічого, оскільки це найгірший час для продажу.

Таким чином, пропонуючи вам чудову силу аналізу цін, це допоможе вам щоразу вигравати. Оскільки для торгівлі важливо приймати швидкі, але правильні рішення, Keltner Channel допоможе вам у цьому.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Яка найкраща стратегія, щоб виграти кожну торгівлю з Keltner Channel?

Щоб перемогти в будь-якій торгівлі, потрібні глибокі знання про ринок і ваші торгові платформи. Тому що обидва вони мають вирішальне значення для визначення стратегії, оскільки ви сильний трейдер, давайте знати кілька життєво важливих порад, які ви можете використовувати з Keltner Channel.

#1 Скористайтеся перевагами смуг Боллінджера

Смуга Боллінджера – традиційна група що допомагає трейдерам краще зрозуміти ситуацію, ніж графіки та стовпчики. Якщо ви дотримуєтеся цих діапазонів, канал Keltner запропонує вам чудову можливість, про яку вже говорилося вище. Давайте подивимося, як ви можете це мати на увазі.

Смуги Боллінджера покажуть вам сигнал на покупку, коли смуга буде на верхньому тренді. Ви повинні продавати, коли смуга Боллінджера знаходиться на нижньому рівні. Рядок RegThedle покаже вам опцію Pullback, яка призначена для вашої безпеки. За допомогою цієї опції, перевіривши позицію середньої лінії, ви можете зберегти або продати свою ціну.

#2 Виняткова виграшна стратегія

Ось щось нове для вас. Пам’ятайте, якщо ви бачите, що лайк падає, ви повинні Продати торгівлю. Застосуйте останню стратегію Break Out. Це означає, що якщо ціна пробивається до верхнього або нижнього рівня, ви можете купити або продати миттєво. Коли ціна пробивається до верхнього рівня, купуйте. І в разі спадного тренда, продайте його.

Коли це середня лінія, немає впевненості щодо руху ціни. Отже, загальне правило для торгівлі стає іншим, коли це межа і центральна лінія. Тоді справа буде звернена. Однак завдяки функції Break Out ви можете бути впевнені в майбутньому своєї ціни. Якщо ви задалися питанням про відмінності між першим і другим стратегії, то ось воно. Застосуйте ці два, оскільки це унікальні пропозиції від Keltner Channel.

Стратегія каналу Кельтнера бінарних опціонів

Попит на індикатори знаходиться на піку будь-якої торгової платформи. Тому, природно, трейдерів приваблюють деякі спеціальні інструменти, які завжди допомагають їм отримувати правильну інформацію. В Інтернеті працює кілька інструментів індикаторів. Вибір найкращого, уникаючи гіршого, є проблемою для трейдера.

Тут ви знаєте такий індикатор під назвою Keltner Channels. Основним мотивом Keltner Channels є надання графіків, інформації про спотовий розворот і визначення сили тенденцій. За допомогою цієї важливої інформації будь-який досвідчений трейдер може заробити гроші. Тож давайте знати про це все.

Висновок: канали Кельтнера можуть бути корисними, як і смуги Боллінджера

Індикатор бінарного опціону Keltner Channel дуже корисний для трейдерів. Оскільки багато трейдерів використовують цей індикатор і виграють свої бінарні опціони, ви можете зробити те ж саме. Однак переконайтеся, що ви не довіряєте йому 100%. Причина в тому, що він ідеально підходить для ADX або RSI, тому, крім цих двох, це може бути проблемою.

Торгівля бінарними опціонами сьогодні є дуже ефективною торгівлею. Заробляти гроші буде дуже легко, якщо ви виберете правильний шлях. Завдяки Keltner Channel ви можете гарантувати, що ваші інвестиції прийдуть правильно. Ви також можете відстежувати кожен свій період за допомогою цього чудового індикатора.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання щодо індикатора Keltner Channel:

Що таке канали Келтнера?

Канали Келтнера – це торговий індикатор, який використовує ATR і EMA для визначення верхньої та нижньої меж на графіку, допомагаючи визначити силу тренду та потенційні розвороти.

Як працюють Keltner Channels?

Зазвичай вони діють протягом 20 періодів, використовуючи ATR для волатильності та EMA для напрямку тренду, щоб вказати ринкові умови перекупленості або перепроданості.

Що робить Keltner Channels унікальним у торгівлі?

Поєднання ATR і EMA пропонує унікальний погляд на ринкові тенденції та волатильність, що робить їх цінними для виявлення потенційних торгових можливостей.

Які стратегії використовують канали Келтнера?

Стратегії включають використання їх із смугами Боллінджера для чітких сигналів купівлі/продажу та методів прориву для негайного прийняття торгових рішень.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар