Стратегія прогнозування наступної свічки бінарних опціонів

Якщо ви тривалий час торгуєте бінарними опціонами, можливо, ви добре розбираєтеся в концепції свічників. Свічкові графіки були досить відомі на японському ринку, ще до того, як вони стали відомими в західному світі. 

Свічники є одним із найважливіших індикаторів, які використовуються трейдерами для моніторингу руху ринку та аналізу даних, щоб робити прогнози на майбутнє. Якщо ви почнете аналізувати різні аналітичні інструменти, що використовуються для торгівлі, ви помітите, що свічкові діаграми використовуються більшістю з них завдяки їх зручному підходу.

У цій статті ми обговоримо, як передбачити наступну свічку за допомогою бінарних опціонів, щоб зрозуміти, чи є ринок бичачим чи ведмежим. Якщо ви новачок у торгівлі, ця стаття для вас, оскільки бінарні опціони є найбезпечнішими ринками для інвестування.

Щоб почати експериментувати та вивчати основи торгівлі, ви можете зареєструватися на Quotex і почати торгувати без втрати грошей.

Стратегія прогнозування наступної свічки бінарних опціонів

Добре знати:

  • Свічкові діаграми є важливим інструментом для трейдерів, щоб передбачати рух ринку та приймати обґрунтовані рішення в торгівлі бінарними опціонами.
  • Такі шаблони, як Rising Three Methods, Side by Side Lines і Tasuki Gap, можуть допомогти передбачити ринкові тенденції з різними показниками успіху.
  • Прогнозування бичачого ринку вказують на такі моделі, як візерунок бичачого поглинання, молот і перевернутий молот, що сигналізує про потенційний висхідний тренд.
  • Прогнози ведмежого ринку вказують на такі моделі, як Bearish Engulfing Pattern, Shooting Star і Hanging Man, що сигналізує про потенційний спадний тренд.

Що таке свічкові графіки в бінарній торгівлі?

Бінарні опціони-свічники
Свічники

Свічники є одним із найсучасніших технічних інструментів, які використовуються трейдерами для розуміння та прогнозування руху ринку. Вони можуть надати вам дані за різні часові проміжки лише за одну свічку. 

The візерунки, створені положенням свічника, обсяг і розмір допомагають трейдеру зрозуміти рівні опору та ключову підтримку. Це допомагає їм прийняти зважене рішення, щоб мінімізувати фактор ризику під час торгівлі бінарними опціонами.

Свічник представляє ціну вибраного активу з його тілом у певний часовий проміжок. Гніт і тінь на свічнику підкреслюють високу і низьку ціну активу. Таким чином, свічка зеленого кольору символізує зростання ціни, а свічка червоного кольору підкреслює зниження ціни на ринку.

Моделі цих свічників допомагають зрозуміти можливості інвестування та продажу трейдерів — прогнози наступної свічки допомагають зрозуміти, чи є ринок бичачим чи ведмежим.

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Як передбачити наступну свічку за допомогою бінарних опціонів?

Якщо ви хочете отримати прибуток на торговому ринку, радимо торгувати в напрямку ринку. Перш ніж приступити до глибоких деталей, найкращим методом інтерпретації свічника є аналіз положення, обсягу та відносного розміру свічника.

#1 Підйом трьома способами

Підйом-три-метод
Підйом три метод

Підйом три методи є одними з найпростіших методів, які використовуються для передбачення свічників. Після того, як ви навчитеся основ цієї методології, шаблон з’явиться перед вами щоразу, коли він почне формуватися на діаграмі.

Три методи, що підвищуються, - це формування п'яти свічок і однієї свічки, яка повинна бути близькою до кінцевої свічки, щоб бути дійсною. Ця модель може бути як бичачим, так і ведмежим. Перша свічка завжди біла, закрита біля виголеного або неголеного верха. Наступні три свічки маленькі з дзигами, які білі або чорні. 

Як видно, вони падають протягом трьох днів, але не нижче першої свічки. Тепер переходимо до п’ятої свічки, вона почнеться вище нижньої точки першої свічки. Він має найвище закриття з усіх п’яти значень. Цей сигнал має коефіцієнт успіху в цій стратегії 70% із закінченням терміну дії 2-5 свічок з моменту покупки.

#2 Пліч-о-пліч лінії

Пліч-о-пліч лінії
Пліч-о-пліч лінії

Лінії пліч-о-пліч — це шаблон з досить високим відсотком успіху. Він містить дві смуги кольору, що стоять поруч на діаграмі. 

Коли тренд спрямований вгору, перша біла свічка завжди буде високою в кінці дня. Це пояснюється тим, що свічники будуть мати хороший обсяг, підкреслюючи помірне зростання ціни. Тому друга свічка того ж кольору почнеться на тому ж рівні, що й перша свічка, і закриється біля максимуму в кінці дня, або навіть може перетнути довжину першої свічки.

Дві білі свічки з хорошим обсягом є індикатором зростання сили ринку. Незабаром ця сила знизиться. Таким чином, трейдери завжди в пошуку цієї тенденції.

Поради: Довіра до створення сигналів завжди залежить від часових рамок. Сигнали, згенеровані за 5 хвилин, будуть мати більше шуму, ніж сигнали, вироблені за один день.

#3 Tatsuki gap

Tasuki-Gap-приклад
Приклад Тасукі Гап

Так само, як і три методи підйому, розрив Тацукі також включає до п'яти свічок. The Розрив Тацукі може формуватися як на ведмежих, так і на бичачих ринках; Єдиним фактором, що визначає цю закономірність, є видимий розрив, що вказує на опір або підтримку ринку.

Ця тенденція зазвичай формується, коли утворюється розрив цін у напрямку ринку. Наприклад, якщо ринок падає, розрив також буде зменшуватися і навпаки. У разі спадного ринку свічка матиме високий обсяг і чорний колір, закриваючись біля або на мінімумі дня.

Наступні кілька свічок відкриваються за значення вище першої свічки, щоб перевірити опір ринку. Можна вирішити увійти до цього показника, але підтверджений опір підкреслює друге падіння ринку. Цей сигнал має показник успіху 65% у прогнозуванні ринку. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Прогнозування бичачого ринку

Вам потрібно стежити за трьома основними моделями на свічковому графіку для прогнозування бичачого ринку. Це такі:

  • Патерн бичачого поглинання: бичачий поглинаючий патерн формується на свічковому графіку, коли кількість покупців перевищує кількість продавців на ринку. Він представлений довгою зеленою смугою та меншою червоною смугою. 
  • Молоток: У корпусі з молотком свічник має коротший корпус і довгий нижній гніт. Це свідчить про те, що покупці підвищили відпускну ціну, а на ринок продавця створюється тиск. У цьому випадку наступний свічник завжди зелений.
  • Перевернутий молоток: У випадку з Перевернутий молоток, верхній гніт виглядає довшим, що вказує на купівельний тиск на ринку. Продавці збивають ціни, а ринком у цьому випадку керують покупці.

Бичачий ринковий тренд відомий тим, що вказує на передачу заднього ходу від низхідного до висхідного. Цей шаблон призначений для трейдерів, які бажають увійти та утримати активи протягом більш тривалого періоду.

Прогнозування ведмежого ринку

Вам потрібно стежити за трьома основними моделями на свічковому графіку для прогнозування ведмежого ринку. Це такі:

  • Ведмежий візерунок поглинання: Ведмежий поглинаючий видно, що модель формується в кінці висхідного ринкового тренду. У цьому випадку за зеленим свічником йде великий червоний свічник, що підкреслює падіння ринку. Це індикатор тенденції до зниження ринку.
  • Падаюча зірка: А падаюча зірка має подібну форму до молоток, але свічник червоний. Ця модель створюється, коли ціна закриття трохи вища за ціну відкриття. 
  • Повішена людина: Форма підвішеної людини схожа на перевернутий молот, що підкреслює початок спадного тренду на ринку. Це підкреслює, що покупцям вдається підвищувати ціни навіть тоді, коли на ринку існував величезний тиск збуту.
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Висновок: для успіху використовуйте стратегію прогнозування наступної свічки

У цій статті ми обговорили передбачення та читання свічкових діаграм, щоб покращити наші аналітичні навички та навички прогнозування даних. Щоб шукати закономірності та робити прогнози на графіку, знадобиться деякий час, але за допомогою регулярної практики та експериментів ви досягнете рівня просунутого трейдера.

Якщо ви новачок, вам потрібно починати регулярно свідомо шукати закономірності на діаграмі. Ви можете почати експериментувати зі своїми навичками зіставлення візерунків на Quotex, зареєструвавшись і потренувавшись інвестувати без втрати грошей.

Торгівля — це складна сфера, і потрібні роки й роки практики, щоб зрозуміти ринок. Тим не менш, ринок торгівлі дуже суб’єктивний і піддається різним ризикам, але ви, безумовно, можете мінімізувати їх, прийнявши прораховані ризики та знайшовши баланс. Крім того, див інші статті про стратегії.

​Поширені запитання щодо стратегії прогнозування наступної свічки:

Як розраховується діапазон бичачої свічки?

Діапазон бичачої свічки розраховується шляхом вимірювання відстані між верхньою і нижньою тінню. Він підкреслить рух ціни протягом конкретного періоду. Ви також можете відняти нижчу ціну від вищої, щоб виміряти діапазон.

Що таке ведмежий свічник доджі?

Ведмежий ринок представлений зіркою Bearish Doji Star, яка підкреслює розворотну модель на ринку. Перше читання – це довга зелена свічка, за якою слідує падіння ціни. Це вказує на продаж активів на графіку під час спадного ринку. 

Що таке свічкові графіки в бінарній торгівлі?

Свічкові діаграми — це технічні інструменти бінарної торгівлі, які показують рух ціни активу протягом певного періоду часу, використовуючи шаблони для вказівки ринкових тенденцій.

Як передбачити наступну свічку в бінарних опціонах?

Прогнозування наступної свічки передбачає аналіз патернів свічників, обсягу та позиції. Такі шаблони, як Rising Three Methods, Side by Side Lines і Tasuki Gap, зазвичай використовуються для прогнозів.

Що вказує на бичачий ринок на свічкових графіках?

На бичачий ринок вказують моделі, такі як візерунок бичачого поглинання, молот і перевернутий молот, що вказує на потенційний висхідний тренд цін.

Що означає ведмежий ринок на свічкових графіках?

Ведмежі тенденції ринку відображаються такими моделями, як Bearish Engulfing Pattern, Shooting Star і Hanging Man, що вказує на потенційний спадний тренд цін.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар