6 найкращих стратегій бінарних опціонів, які працюють для початківців 2023

На цьому сайті ми покажемо вам наші 6 найкращих стратегій бінарних опціонів. Вони мають показники влучності понад 70%. Ви можете легко використовувати його на будь-якому таймфреймі, наприклад 60 секунд або більше. Крім того, можна використовувати стратегію Мартингейла для покращення результатів. Найкращий називається Стратегія помилкового прориву». Він працює з кожним активом і в будь-який час. Навчіться вигідно торгувати за кілька моментів. Перші враження дивіться на малюнок нижче.

Якщо ви торгуєте лише цим стилем торгівлі, можна заробити багато грошей. У наступних розділах ми надамо вам більше інформації, щоб перемогти на ринку!

Пояснення стратегій бінарних опціонів
Знайдіть найкращі стратегії бінарних опціонів тут

Список 6 найкращих стратегій торгівлі бінарними опціонами:

  1. Стратегія помилкового прориву
  2. Дотримуйтесь Трендової стратегії
  3. Стратегія веселки
  4. Стратегія свічника
  5. Стратегія індексу грошових потоків
  6. Стратегія черепахи

Один неправильний прогноз може змусити вас втратити значну суму грошей. Тому важливо встановити певні бінарні стратегії для управління ризиками та грошима. Нижче наведено найкращі торгові стратегії: 

1. Стратегія помилкового прориву

Стратегія False Breakout є найточнішим способом торгівлі на ринках. Торгові прориви не дуже добре працюють. Ми перевіряли це багато разів у минулому (нижче ми покажемо вам причину, чому він не працює). Після прориву ринок найчастіше повертається.

Все, що вам потрібно зробити: це пошук рівня (високий/низький або підтримка/опір) і чекайте, поки ринок подолає рівень. Якщо ринок повертається, ви можете піти на коротку (пут) і довгу (колл).

Помилковий прорив: Ринок долає максимум/мінімум або підтримку/опір і повертається до рівня та залишається нижче/вище рівня. Підтримка/опір є більш ніж одним максимумом/мінімумом поспіль. Ви можете використовувати цей метод у будь-який період часу та з будь-яким активом/ринком. Він універсальний. Дивіться малюнок нижче!

Теоретика-метод-бінарні-опціони-стратегія
Теоретичний метод

Дивіться наше відео про цю бінарну стратегію:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBUcmFkaW5nIFN0cmF0ZWd5IGZvciBiZWdpbm5lcnMgKDYwIHNlY29uZHMgdHJhZGluZykiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL3lWZGptTGFpT3NNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чому ця стратегія бінарних опціонів працює так добре?

Для цього питання важливо мати більше знань. На максимумах і мінімумах є багато стоп-лосс від інших трейдерів на ринку. Професійні трейдери використовують ці знання, щоб отримати високу ліквідність власних позицій. Вони кидають або відкривають торгівлю з високою ліквідністю. У більшості випадків вони імітують цей прорив, або ринок розвернеться через закриті позиції.

Є багато трейдерів, які будуть торгувати такими проривами. Алгоритми програмуються та запускаються, щоб вони втрачали гроші.

факти:

  • Стоп-лосси спрацьовують з проривом
  • Велика кількість стоп-лосс означає вищу ліквідність
  • Ці знання використовуються для відкриття або закриття великих позицій
  • Ринок у більшості випадків зміниться
  • Іноді це короткий поворот, а іноді тенденція повністю зміниться

Які рівні найкращі для торгівлі?

Нові та свіжі максимуми та мінімуми — найкращі рівні для цієї найкращої стратегії бінарної торгівлі! З кількома максимумами поспіль більш імовірно, що ринок проб'є цей рівень. Шукайте нових і нових досягнень. Для досягнення найкращих результатів рівень слід створити в поточний день. Дивіться зображення нижче.

Різні початкові рівні для торгівлі бінарними опціонами
Різні рівні для ваших записів

Крім того, найкращі рівні отримали V-Form. Ми покажемо вам картинку нижче. V-форму чітко бачать багато інших трейдерів на ринку. Вони ставлять свої стоп-лосси на ці рівні. Крім того, V-подібну форму можна торгувати як підтримку та опір. Краще чекаємо помилкового прориву V-форми. Він працює з високим рівнем попадання, і ви можете легко заробляти гроші торгівля бінарними опціонами.

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

V-форма-аналіз діаграм
Найкращий рівень V-Form

Коли вибрати свій запис? - Для чайників

Ризиковані трейдери відкривають позицію прямо навпроти прориву. На нашу думку, є кращий спосіб отримати хороші результати. На малюнку нижче ми покажемо вам точні записи. Виберіть рівень на ринках. Якщо ринок проходить рівень назад, можна відкривати угоду. Це так просто, як звучить. Іноді вам знадобляться 2-3 угоди, щоб отримати прибуток. Ось чому ми подвоюємо суму інвестицій, якщо програємо угоду.

Додаткова інформація: Ви можете дочекатися закриття свічки нижче/верхнього рівня прориву, щоб отримати краще підтвердження

Який період я можу використовувати для цієї стратегії бінарних опціонів?

Ви можете використовувати будь-який таймфрейм для цієї найкращої стратегії для бінарних опціонів. Час не має значення для вашого аналізу. Важлива лише ціна активу. Жоден професійний трейдер не дбає про час. Ви побачите, що на малих таймфреймах важче торгувати, оскільки вам потрібно приділяти більше уваги ринку. Ви повинні реагувати набагато швидше, ніж на старших таймфреймах. Підсумовуючи, має значення лише ціна активу.

Приклад стратегії бінарних опціонів
Точне введення торгівлі

Дивіться ще одне відео з точним прикладом фальшивого прориву:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIG1hc3RlciA2MCBzZWNvbmRzIEJpbmFyeSBUcmFkaW5nIOKtkO+4jyBQb2NrZXQgT3B0aW9uIHN0cmF0ZWd5IGV4cG9zZWQhIiB3aW R0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC84aXJ3YmVNWDU5bz9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3Jk ZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1wa WN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

2. Дотримуйтесь стратегії тенденції

Тренд слідкуйте за стратегією

Це одна з найкращих стратегій бінарної торгівлі для початківців. Це стратегія слідування тренду можна застосовувати всюди, незалежно від обсягу торгів або ринку. По-перше, ви повинні вивчити торговий графік і модель ліній. Ви, мабуть, помітили, що вони зазвичай йдуть зигзагоподібно. Це може здатися легкою роботою, але вона вимагає практики. 

По-перше, перед тим, як торгувати грошима на ринку в режимі реального часу, краще ознайомитися з торговими графіками та їх тенденціями в демонстраційних програмах для торгівлі.

Як тільки ви навчитеся читати шаблон, вам буде легко передбачити, чи піде ціна активу високою чи низькою. Однак ця найкраща бінарна стратегія не дуже надійна для коротких торгів. Щоб застосувати цю найкращу стратегію бінарних опціонів, ви повинні вивчити графік і побачити рух ліній. 

Якщо лінія йде вгору, ціни зростають, і навпаки. Якщо лінія горизонтально пряма, тоді знайдіть якийсь інший варіант для торгівлі своїми грошима. 

Важливо мати практичні знання, практикуватися на демонстраційних торгових майданчиках і отримати чітке уявлення. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

3. Веселкова стратегія 

Новини

Використання цієї найточнішої стратегії бінарних опціонів необхідно виконувати в поєднанні з новинною стратегією. По-перше, ви повинні знати природу ринку, на якому ви торгуєте. Потім, дізнавшись про поточну тенденцію, ви можете почати використовувати цю стратегію. Це сильна стратегія, яка збільшує шанси на правильні прогнози та виграш. 

Ця найкраща стратегія бінарної торгівлі використовує базові сигнали для створення надійних прогнозів щодо ціни активу. 

Стратегія веселки — це шаблон, який включає використання різних середніх значень у діях із різними періодами. Кожен з цих періодів позначається іншим кольором. 

Ковзні середні використовуються для розпізнавання цінових змін. Ковзні середні з багатьма періодами повільно реагують на зміни ціни, а ковзні середні з невеликою кількістю періодів реагують швидко. 

Якщо ви спостерігаєте сильний рух на графіку активів, ковзні середні швидше за все, рухатимуться від повільного до швидкого в трендах у реальному часі.  

Веселкова стратегія торгівлі новинами

Середнє, що рухається найшвидше, буде розміщено найближче до ціни активу, друге найближче буде другим за швидкістю, а третє найближче до ціни буде третім найшвидшим ковзним середнім і так далі. 

Коли ви спостерігаєте, що численні ковзні середні розміщуються у моделі, як обговорювалося вище, ви можете говорити про тривалий рух ціни у визначеному напрямку. Тому, коли ви зіткнетеся з такою моделлю та тенденцією, негайно торгуйте своїми грошима, оскільки це сприятливий час.  

Ви можете вибрати, скільки середніх значень ви хочете використовувати. Більшість хороших трейдерів використовують три ковзаючі середні. 

Якщо ковзні середні розташовані так, що найкоротша лінія знаходиться вище середньої ковзної середньої, а найдовша – нижче середньої лінії або ковзної середньої. Ви повинні торгувати на основі падіння цін на активи. 

Визначити кількість ковзних середніх за період залежить від вас. Тому для кожної ковзної середньої рекомендується використовувати дуплекс періодів, які ви використовували раніше. 

Ця зміна кількості періодів, що використовуються в різних ковзних середніх, дасть вам надійні співвідношення, які, у свою чергу, нададуть вам точні сигнали. 

Новачкам рекомендується використовувати співвідношення 5, 10, 15, 20 і так далі. 

Кроки, які ви можете виконати, щоб досягти правильного порядку:

  • Торгуйте відразу – як тільки ви досягнете бажаного або знайомого зразка після того, як останнє ковзне середнє розміститься, настав правильний час, щоб інвестувати свої гроші. 
  • Наберіться терпіння – якщо ви хочете випробувати найкращу стратегію для бінарних опціонів і не йти ва-банк, зачекайте деякий час. Таким чином ви можете перевірити, чи допоміг сигнал зробити правильний прогноз чи ні.
  • Зачекайте 2-3 періоди – цей крок дає вам відчуття безпеки, особливо коли ви торгуєте великою кількістю грошей і не хочете ризикувати, покладаючись лише на один період. Ви чекаєте два-три періоди або навіть більше за вашим бажанням. 
  • Не поспішайте зрозуміти тенденцію діаграми активів, а потім зробіть крок. Однак чекати не більше трьох періодів. Після трьох періодів ринок може почати змінюватися, і можуть виникнути нові тенденції. 
➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

4. Свічкова стратегія 

Свічкова стратегія

Стів Нісон представив стратегію формування бінарних свічок в одній зі своїх книг у 1991 році. Хороший трейдер повинен знати, як читати графіки активів.

Як тільки ви зрозумієте його моделі та рухи, вам буде легко передбачити наступний рух активу на графіках. Наприклад, на діаграмах активів є формування шаблону, яке називається свічковим формуванням. Візерунки, утворені лініями, що йдуть вгору та вниз, виглядають як свічники.

Верхня лінія - це найвища ціна, яка називається горою, а нижня лінія - найнижча, яка називається долиною. У цій стратегії немає жодної конкретної формації, але є кілька, які ви повинні навчитися ідентифікувати та читати, щоб краще торгувати. 

Щоб застосувати цю стратегію торгівлі бінарними опціонами, ви повинні деякий час спостерігати за графіком і моделлю цін. Ви помітите деяке повторюване формування візерунка. Тоді ви зможете використати свої знання та досвід, щоб передбачити, піде лінія чи впаде. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

5. Стратегія Money Flow Index 

обміни
Стратегія індексу грошових потоків

Ця найкраща стратегія бінарних опціонів корисна, якщо ви плануєте зіграти в неї швидко, скажімо, 5 хвилин. Так, ця стратегія працює дуже швидко. Це швидко та ефективно.  

Будучи трейдером торгівлі бінарними опціонами, ви повинні знати, що ринок торгівлі не є випадковим у короткостроковій перспективі. Ще одна перевага цієї стратегії полягає в тому, що вона економить вам значну кількість часу. Якщо ви граєте за 5 хвилин, ви можете робити більше торгів на день. 

Однак така короткострокова торгівля бінарними опціонами Необхідні стратегії управління ризиками та технічний аналіз. Ви повинні знати, що ціни на акції не змінюються за 5 хвилин, незалежно від того, добре чи погано працює компанія на ринку. Отже, стратегія індексу грошових потоків економить час, але також містить багато ризиків. 

Єдине, що змінює ціну активу за короткий період, це попит і пропозиція. Ці два фактори визначають, підвищиться чи впаде ціна активу протягом короткого періоду.  

Щоб освоїти цю стратегію та заробляти гроші кожні 5 хвилин за допомогою бінарних опціонів, ви повинні навчитися технічному аналізу. Це допоможе вам зрозуміти, продають чи купують інші трейдери. Як тільки ви це зрозумієте, використовувати стратегію MFI з індикатором індексу грошових потоків буде легко. 

Індикатор індексу МФО – індикатор говорить про співвідношення проданого активу до кількості придбаного активу. Зазвичай значення становить від 0 до 100. 

Тепер розберемося, як працює індикатор грошового потоку:

  • Число 0 – означає, що багато активних трейдерів планують продати актив. 
  • Число 50 – вказує на те, що однакова кількість активних трейдерів хочуть придбати та продати актив. 
  • Число 100 – означає, що всі трейдери, які працюють на платформі, хочуть придбати актив. 

Тепер, коли ви розумієте взаємозв’язок між показником МФО і трейдерами, які планують купити або продати актив, вам буде легко вибрати один варіант і забезпечити свої гроші. Крім того, ви можете легко оцінити рух ціни на актив, зрозумівши попит і пропозицію. 

Простішими словами, якщо кількість трейдерів, які купують актив, набагато більше, ніж кількість трейдерів, які продають той самий актив. Буде менше трейдерів, які підвищують ціну на активи. В результаті і попит, і ціна впадуть.

Таким же чином, якщо кількість трейдерів, які продають актив, більше, ніж кількість трейдерів, які його купують, пропозиція зменшиться, а ціни зростуть. 

Нижче наведено способи використання індексу MFL для наступного точного прогнозу:

  • Якщо індекс грошового потоку більше 80. Це означає, що багато трейдерів купують актив, і ціни можуть впасти. 
  • Якщо індекс грошового потоку менше 20. Це означає, що багато трейдерів продають актив, і ціни, ймовірно, піднімуться.

Ця найкраща стратегія торгівлі бінарними опціонами найкраще працює протягом короткого періоду. Трейдери зазвичай використовують цю стратегію для 5-хвилинних ставок. У довгостроковій перспективі важко передбачити процес за допомогою цієї стратегії, оскільки вона доходить до крайнощів. Тому уникайте використання цієї стратегії для довгострокових торгів. 

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

6. Стратегія Черепахи 

Стратегія торгівлі бінарними опціонами Черепаха
Торгова стратегія Turtle

Це одна з найкращих стратегій бінарних опціонів серед трейдерів. Як випливає з назви, ця стратегія використовує рух цін на активи за останні двадцять днів. Потім використовуйте ці дані, щоб передбачити наступне звернення; це може бути високий або низький. Ця стратегія надає вам два сигнали:

  • Сигнал на покупку – коли поточний рух ціни вище барів/ліній за останні 20 днів. 
  • Сигнал на продаж – коли поточний рух ціни нижчий за бари/лінії за останні 20 днів. 

Це одна з найкращих стратегій торгівлі бінарними опціонами, і її можуть легко використовувати новачки. Однак результати черепашачої стратегії були неоднозначними. Торгові стратегії допомагають трейдеру ідентифікувати сигнали; жоден із них не обіцяє бути 100% точним.

Що таке стратегія бінарних опціонів?

Стратегія бінарних опціонів – це метод торгівлі, який використовується для прогнозування руху ціни певного базового активу та визначення того, чи купувати чи продавати бінарний опціон.

Стратегія бінарних опціонів повинна відповідати суворим правилам вашого торгового плану. Стратегію можна налаштувати під будь-який таймфрейм, ринок або торгову платформу, яка пропонує бінарну торгівлю. Без стратегії бінарних опціонів ви торгуєте наосліп на ринку, і ваші прибутки та збитки генеруються випадковим чином.

Навіщо потрібна стратегія бінарних опціонів?

Стратегії бінарних опціонів можуть бути різними методами торгівлі на ринку. Перш за все, стратегія бінарних опціонів не повинна бути складною. Заробити гроші можна простими ідеями та методами. Тому важливо використовувати суворі правила торгівлі на ринку. Найпоширеніша помилка - недотримання власних правил! Крім того, хороша стратегія зменшує емоційну та ірраціональну торгівлю.

Більшість трейдерів втрачають гроші, тому що торгують без перевірених методів і стратегій. Просунуті трейдери знають, як працює ринок, і багато практикують власні методи. Ви повинні вчитися і отримати більш високі знання про ринок. З нашого досвіду непросто навчитися успішно торгувати за короткий проміжок часу. У наступній статті ми надамо вам суворі правила торгівлі на ринках і покажемо, як стратегії працюють легко та успішно.

Причини використання стратегії торгівлі бінарними опціонами:

  1. Реалізація дій без належного планування або стратегії може призвести до невдачі. Тому дуже важливо розробити стратегію, перш ніж торгувати грошима на будь-якій платформі. 
  2. Ви маєте справу з реальними грошима. Щоб бути успішним трейдером, ви повинні знати, куди ви вкладаєте свої гроші. 
  3. Ніколи не ставтеся до торгівлі як до азартної гри, якщо ви прагнете бути хорошим трейдером. Не покладайтеся на здогади. Таким чином ви тільки втратите свої гроші.
  4. Використання стратегій дає сильні сигнали про рух цін на активи. Однак використовувати ситуацію для отримання величезного прибутку можна лише в тому випадку, якщо ви розумієте тенденцію та правильно спрогнозуєте. 
  5. Це позбавляє вас від прийняття імпульсивних, емоційних рішень. 
  6. Коли ви розробите найкращу стратегію для бінарного опціону, яка вам підходить, ви зможете освоїти та змінити її, щоб отримати довгостроковий прибуток.
  7. Використання стратегій управління грошима, щоб визначити, скільки грошей ви збираєтеся інвестувати в торгівлю, може врятувати вас від безвідповідальної втрати грошей. Оскільки жадібність і почуття провини можуть легко маніпулювати вами, щоб зробити спонтанні дії. 

Основи успішної стратегії торгівлі бінарними опціонами

Перш ніж вийти на поле, ви повинні знати два основних параметри стратегій торгівлі бінарними опціонами – суму торгівлі та сигнал. Давайте розберемося в цих двох параметрах докладніше:

#1 Сигнал 

Сигнал - це, в основному, рух на ринку або вказівка на те, піднімуться чи впадуть ціни. Це більше схоже на інстинкт після спостереження за тенденцією, що відбувається навколо вас. Сигнал допоможе точніше визначити наступний крок. Очевидно, це допомагає вам передбачити, чи піднімуться ціни високо чи впадуть. 

Існують певні способи, за допомогою яких можна визначити сигнал. Нижче наведено кілька способів:

  • Будьте в курсі 

Торгівля пов'язана з бізнесом і ринком. Отже, щоб добре торгувати, ви повинні добре знати фондовий ринок, новини галузі та інформацію, яку надає громадськості генеральний директор. Все це може допомогти вам передбачити, чи підніметься ціна на ресурси вгору чи вниз.

  • Технічне обстеження 

Це метод, при якому ви залишаєте ринкові новини в стороні і уважно дивіться на графік торгівлі. Це більш централізований підхід. Ви уважно читаєте графік і аналізуєте події минулого, щоб передбачити майбутнє. 

Це складніше, але надійніше. Вам не потрібно йти олл-ін; в Інтернеті доступно багато демонстраційних торгових додатків, де ви можете практикувати та покращувати свої навички прогнозування. Коли ваш мозок звикне до моделі торгівлі, вам буде легко зрозуміти тенденцію зростання або падіння цін. 

Кращий бінарний брокер:
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

123455.0/5

Pocket Option - Торгівля з високим прибутком

  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

#2 Сума інвестицій 

Дуже важливо визначити суму грошей, яку ви будете торгувати. Імпульсивність або неправильне управління грошима призведе лише до втрати. Розвивати а стратегія управління своїми грошима для зменшення ризиків за допомогою бінарних опціонів. Ось дві найбільш використовувані та надійні стратегії управління капіталом – підхід, заснований на відсотках і мартингейлі. 

  • Підхід, заснований на відсотках 

У цьому методі ви вирішуєте, яким відсотком свого капіталу ви хочете торгувати. Новачкам ми рекомендуємо починати з 1% або 2%. Наприклад, на вашому банківському рахунку $ 50 000. Отже, ви вирішуєте торгувати 1% з них, що дорівнює $ 500. Це безпечний спосіб управління своїми грошима та зменшення потенційних ризиків. 

Цей підхід трохи складний і містить ризик, якщо ви не маєте досвіду. Але добре знати всі можливі підходи. Тут ви подвоїте торгівлю am

Перевірте, чи підходить вам стратегія бінарної торгівлі 

Отже, яка бінарна стратегія є найкращою? Існує велика кількість варіацій, які ви зустрінете в Інтернеті. Кожен з них буде здаватися працездатним, поки ви його не перевірите. Різні трейдери по-різному сприймають сигнали. Визначення того, яка стратегія вам найкраще підходить, допоможе вам заробляти гроші в довгостроковій перспективі. 

Жодна програма чи людина не може сказати вам, які стратегії бінарних опціонів підійдуть вам найкраще. Це робота трейдера, щоб перевірити різні торгові стратегії та формувати їх у свій спосіб, щоб отримати від них максимальну користь. Бінарна торгівля вимагає точних прогнозів. Це вимагає майстерності над стратегіями для перемоги. Неправильне використання будь-якої стратегії або змішані сигнали зрештою призведуть до втрати грошей.

Уникайте використання реальних грошей для тестування нових стратегій. Крім того, переконайтеся, що встановіть ліміти та розробите стратегію управління своїми грошима.  

Знайдіть правильні часові рамки для стратегій бінарних опціонів:

Який таймфрейм найкращий для торгівлі бінарними опціонами за допомогою стратегій? – Брокери пропонують вам торгувати 30 секундами, 60 секундами, 5 хвилинами або навіть 24 годинами на бінарній торгівлі. З нашого досвіду ви можете використовувати обговорювані стратегії в будь-який час, який вам заманеться. Це завжди однаково, часові рамки не мають значення.

Таймфрейми бінарних опціонів для стратегій

Але ми можемо порекомендувати триматися подалі від 30-секундних або 60-секундних таймфреймів, якщо ви новачок, тому що вам потрібні дуже високі навички для швидкого виконання торгів.

Управління грошима для найкращого успіху

Управління грошима належить до кожної стратегії бінарних опціонів. Без правильного управління грошима, ви втратите все. Більшість трейдерів роблять цю помилку. Особисто ми вважаємо за краще ризикувати 1–5% балансу нашого торгового рахунку в одному бінарному опціоні. Таким чином, ви можете втратити деякі угоди, не знищивши свій обліковий запис повністю. Управління грошима також залежить від трейдера. Деякі трейдери дуже агресивні та беруть багато грошей, щоб інвестувати. Зрештою, ви повинні вирішити для себе, скільки грошей ви хочете ризикнути.

Деякі трейдери використовують 10% або більше балансу рахунку для торгівлі. Наприклад, якщо у вас є 4 програшні операції (таке трапляється) поспіль, баланс вашого рахунку буде мінус 40%. На наш погляд, безумство використовувати цей ризик.

Більшість професійних трейдерів використовують ризик 0,5 – 1,5% свого портфеля для однієї операції. З мого досвіду, ви отримаєте важкі емоції, втративши величезну суму грошей за короткий проміжок часу або кілька угод.

Перш за все, це звучить як важкий процес, щоб інвестувати лише 1% або менше свого портфеля, але зі стабільною та безперервною стратегією торгівлі ви заробите багато грошей у майбутньому. Наприклад, якщо ви отримуєте прибуток у розмірі 2% щодня, рахунок виросте дуже високо за кілька тижнів.

Мартингейл для стратегії фальшивого прориву бінарних опціонів

Для кращого результату можна скористатися популярними Стратегія Мартингейла”. Якщо ви втратите свою торгівлю, ви можете подвоїте свої інвестиції або використовувати більше ніж 2,3x від останньої інвестиції в наступну угоду. Це дуже ризиковано, але при успішній стратегії це хороший спосіб працювати. На мою думку, «Мартингейл» повинні використовувати тільки досвідчені трейдери.

Мартингейл може підірвати ваш рахунок за кілька угод. Ми використовуємо його лише тоді, коли відчуваємо себе в безпеці для наступної торгівлі, і ми рекомендуємо це.

  • Використовуйте розумне управління грошима (ми вважаємо за краще ризикувати 1-5% за угоду)
  • Мартингейл – це хороший спосіб для досвідчених трейдерів (у разі програшу подвоїте суму торгівлі)

Увага до новин ринку

Ще одним пунктом успішної торгівлі є ринкові економічні новини (малюнок нижче). Багато трейдерів використовують ці економічні новини для торгівлі на ринку. На нашу думку, це як азартна гра, тому що ви не знаєте результату новини. Крім того, ви занадто повільні, щоб швидко реагувати на появу новин. Замовлення запускаються менш ніж за 0,01 секунди. Є автоматичні торгові програми, які працюють швидше за вас!

Підсумовуючи, не варто торгувати економічними новинами. Моя вам порада: припиніть торгівлю за 10 хвилин до і після новин. Волатильність дуже висока, і в більшості випадків ринок перескочить прямо через ваш екран. Ринок не хвилює цифри, оскільки вони вже враховані.

Використовуємо економічні новини www.investing.com. Ви отримаєте правильні новини через 0,1 секунди після їх виходу.

Економічний-новинний-календар
Календар економічних новин

Почніть – використовуйте хорошого бінарного брокера для своєї стратегії

У таблиці нижче ви знайдете найкращих брокерів бінарних опціонів. Дуже важливо використовувати брокера з хорошим програмним забезпеченням для створення графіків. Ви повинні проаналізувати свічники/діаграми на наявність помилкових проривів. Марно обмінювати успішну стратегію на поганого брокера, тому що, можливо, вони не виплатять ваш прибуток. Ми протестували найкращі брокери бінарних опціонів і рекомендував їх на нашому сайті.

Ти можеш створити демо-рахунок практикувати цей новий метод торгівлі на ринках. Наші рекомендовані брокери пропонують вам безкоштовний і необмежений рахунок. Умови такі ж, як і в режимі реальних грошей.

Іншим важливим моментом є торгове програмне забезпечення для здійснення ваших угод. Ви повинні проаналізувати діаграму найкращим чином. Використовуйте свічкову або лінійну діаграму. Рекомендуємо варіант підсвічник. Платформа пропонує інструменти малювання, і ви можете почати за кілька секунд.

Факти для хорошого брокера:

  • Регулювання
  • Безкоштовний демо-рахунок
  • Високий прибуток від активів
  • Гнучка торгова платформа
  • Хороший сервіс та підтримка клієнтів

Наведені нижче брокери дають вам найвищий прибуток і найфункціональніші платформи для вашої торгівлі:

брокер:
Регламент:
Дохідність та активи:
Переваги:
Пропозиція:
IFMRRC
Вихід: 95%+
100+ ринків
  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
Live-аккаунт від $10
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

IFMRRC
Вихід: 97%+
100+ ринків
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
Live-аккаунт від $50
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: торгівля ризикована)

/
Вихід: до 100%
300+ ринків
  • Мінімальний депозит $10
  • Безкоштовний демо-рахунок
  • Висока віддача до 100% (у разі правильного прогнозу)
  • Платформа проста у використанні
  • цілодобова підтримка
Live-аккаунт від $10
  Зареєструйтеся безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 95%+
100+ ринків
Переваги:
  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали
Пропозиція:
Регламент:
IFMRRC
Дохідність та активи:
Вихід: 97%+
100+ ринків
Переваги:
  • Приймає міжнародних клієнтів
  • Високі виплати 95%+
  • Професійна платформа
  • Швидкі депозити
  • Соціальна торгівля
  • Безкоштовні бонуси
Пропозиція:
Регламент:
/
Дохідність та активи:
Вихід: до 100%
300+ ринків
Переваги:
  • Мінімальний депозит $10
  • Безкоштовний демо-рахунок
  • Висока віддача до 100% (у разі правильного прогнозу)
  • Платформа проста у використанні
  • цілодобова підтримка
Пропозиція:

Висновок найкращих стратегій бінарних опціонів:

Щоб досягти успіху в торгівлі бінарними опціонами в довгостроковій перспективі, ви повинні неодноразово практикувати стратегії. Поряд з використанням стратегій, ви повинні запастися терпінням і уникати імпульсивних дій. Одноразове використання будь-якої стратегії не принесе прибутку. Тестування, пробування та повторення – єдиний спосіб освоїти тактику торгівлі. 

Не відмовляйтеся від стратегії та вибирайте нову щоразу, коли відчуваєте втрату. Це лише збентежить вас, і ви ніколи не зможете використати одну стратегію якнайкраще. 

Натомість дотримуйтесь однієї стратегії та вивчіть правильний час, щоб її використати. Також важливо визначити час, коли вам слід уникати використання певних стратегій. Однак якщо ваша стратегія не працює, ви повинні переглянути її та створити нову. Під час створення бінарної стратегії корисно скористатися порадою експерта. 

Тепер, коли ви прочитали деякі з найкращих стратегій торгівлі бінарними опціонами, знайдіть ту, яку ви добре зрозуміли, і випробуйте її сьогодні. Тоді приступайте до дії та почніть заробляти гроші вже сьогодні!

➨ Зареєструйтеся в найкращому бінарному брокері Pocket Option зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання:

Яка найкраща стратегія торгівлі бінарними опціонами?

Немає конкретної стратегії, яка може виявитися найкращою для всіх трейдерів. Для різних трейдерів працюють різні стратегії. Тому ви повинні спробувати і випробувати різноманітні стратегії, щоб дізнатися, що працює для вас. Однак добре знання ринку та вивчення технічного аналізу допоможуть вам досягти успіху. 

Яка мінімальна сума необхідна для торгівлі бінарними опціонами?

Мінімальна сума торгівлі відрізняється від брокера до брокера. Деякі можуть попросити вас почати з $10, в той час як для інших він може бути настільки низьким, як $1. Наприклад, мінімальна торгова сума для IQ Option або Quotex це $10.

Звідки беруться гроші прибутку?

На бінарних торгових платформах немає зовнішнього джерела грошей. Гроші обертаються. Наприклад, два трейдери інвестували суму $100. Один трейдер виграв, а інший програв. 

Гроші, втрачені цим трейдером, будуть переведені тому, хто виграв, залежно від відсотка прибутку, який брокер надає своїм трейдерам. Деякий відсоток втрачених грошей піде брокеру. 

Яку максимальну суму можна заробити на торгівлі бінарними опціонами?

Відповідь на це питання залежить від суми грошей, що торгуються. Наприклад, трейдер інвестував $1000, а відсоток прибутку, наданий брокером, становить 60%. У цьому випадку виграш отримаєте додаткові $600.

Загалом у вас буде $1600. Однак у разі невдачі ви втратите всі свої гроші, тобто $1000. Немає фіксованої максимальної суми, яку можна заробити за допомогою опціонів торгівлі. Це залежить від суми проданих грошей і кількості виграшів. 

Чи працюють стратегії торгівлі бінарними опціонами?

Стратегії бінарної торгівлі не можуть обіцяти вам успіху 100%. Оскільки торгові стратегії лише дають вам сигнал, щоб передбачити ваш наступний крок. Торгові стратегії точно не говорять про те, чи підніметься ціна активу високо чи впаде. Однак хороша практика та знання активу підвищать ваші шанси на перемогу. 

Дивіться інші мої торгові стратегії тут: