Брокери бінарних опціонів, які приймають PayPal

Ви коли-небудь замислювалися, які брокери бінарних опціонів приймають PayPal?

На відміну від колишніх часів фінансової торгівлі, коли єдиний засіб внесення та зняття коштів з торгового рахунку було за допомогою банківських переказів, тепер для трейдерів є багато варіантів здійснення операцій їх брокери бінарних опціонів.

брокери, які приймають PayPal

Хоча все ще не є загальновизнаним, PayPal є важливим засобом транзакцій як для брокерів, так і для трейдерів, де використовується цей засіб.

Історія PayPal

Розпочато з Ілон Маск і кілька інших підприємців на початку 90-х років перед продажем на eBay, PayPal можна вважати піонером у сфері електронних платежів. Багато брокерів використовували б PayPal для транзакцій, але жорсткі заходи захисту від шахрайства, запроваджені компанією, які включають блокування громадян певних країн у використанні платформи, серйозно обмежила його використання на ринку бінарних опціонів.

брокери paypal

Якщо ви живете в а Країна, яка підтримує PayPal і ви хочете знати, чи є можливість використання цього методу для здійснення транзакцій на ринку бінарних опціонів, все ще є кілька дружніх для PayPal брокерів бінарних опціонів, які ви можете використовувати, і ми розглянемо їх тут.

Інша причина чому PayPal не має універсального використання на ринку бінарних опціонів, оскільки засобом транзакції є те, що багато брокерів на ринку розташовані в Кіпр, і були відомі проблеми між PayPal та операціями брокерів на Кіпрі.

Є сподівання, що до того часу CySEC здійснюється з повним виконанням реєстрації брокери бінарних опціонів, ми побачимо більше дружніх до PayPal брокерів бінарних опціонів.

› Наша рекомендація: зареєструйтеся в Quotex безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Nadex

PayPal має невибачлива упередженість за транзакції з північноамериканцями, тому не дивно, що Північна Америка Derivatives Exchange (Nadex) тривалий час займала перше місце в цьому списку. Володіє та керує брокерська компанія IG Group, Nadex дозволяє трейдерам бути прямими дилерами на біржі.

Nadex

Nadex має обмежений доступ до своєї платформи лише для громадян США та резидентів США, і це зробило його дружнім для PayPal брокером бінарних опціонів протягом багатьох років. З такою низькою як $100, ти можеш депозитні кошти з вашого облікового запису PayPal на ваш торговий рахунок Nadex. Немає ніяких комісії за транзакції.

Зараз Nadex більше не приймає PayPal для депонування і зняття коштів.

› Наша рекомендація: зареєструйтеся в Quotex безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Висновок: брокери, які приймають PayPal

Багато хто використовує PayPal для швидкої оплати в Інтернеті. Фірма стала стандарт у багатьох країнах по всьому світу. На жаль немає брокерів бінарних опціонів, які приймають PayPal. Nadex тривалий час приймав спосіб оплати, але більше не підтримує його.

Neteller

Якщо ви шукаєте зручні способи оплати, прочитайте наші посібники щодо найкращих брокерів для платежів Skrill і Neteller.

› Наша рекомендація: зареєструйтеся в Quotex безкоштовно

(Попередження про ризик: ваш капітал може бути під загрозою)

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар

  • Показати як ієрархію

    Realmente um meio de pagamento muito rapido e seguro, hoje em dia com a technologia avançando é muito importante que tenhamos novos métodos de pagamento como vem sendo com as criptomoedas. Na quotex é muito bom realizar as transações, são rápidas e dão uma segurança maior para quem não conhece. Sem duvidas a melhor corretora do momento.

    Вальдір Монте